از جنگ نباید ترسید. بیشتر ثروت اروپا با سالها جنگ و غارت کشورها و استعمار خلق الله به دست آمده. همه هیمنه آمریکا همین جنگ طلبی اوست. درست است که جنگ و خونریزی آخرین گزینه است اما وقتی چارهای از آن نیست نباید از آن به بهانههای اقتصادی فرار کرد. گاهی جنگ میتواند کلید مشکلات اقتصادی باشد.
@raveshh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما خیلی دوست داریم با آقای رئیس جمهور «وفاق» داشته باشیم. خیلی دوست داریم دلمون رو خوش کنیم که میتونه تغییری ایجاد کنه. میدونیم موفقیتش موفقیت ماست. ولی هر کاری میکنیم نمیتونیم این مغایرت حرف و عمل رو از ایشون قبول کنیم. تا حالا هیچ رئیس جمهوری اینقدر مردم رو «احمق» فرض نکرده بود.
@raveshh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فرشاد مومنی اقتصاددان خطاب به پزشکیان: آقای محترم! شما شرافتت رو گرو گذاشتی که شوک درمانی نمیکنم.
@raveshh
🗣 شاید تا الان شنیده باشید که بعضیها میگویند: حجاب داشتن زوری چه فایدهای دارد؟ آیا با قانون حجاب کسی واقعاً با حجاب میشود؟ مگر میشود با زور مردم را دیندار کرد؟
اینها سوالاتی است که از سر دلسوزی پرسیده میشود و باید به آنها پاسخ داد. این عزیزان تصور میکنند که هدف از تمام دستورات خدا دیندار کردن قلبی همه مردم است. البته که اگر همه مردم با رضایت قلبی خدا را عبادت کنند دنیا جای بهتری خواهد بود اما چون این امر ممکن نیست میشود حداقل بستر جامعه را برای دینداری آمادهتر کرد تا اگر کسی بخواهد عبادت خدا کند برایش آسانتر باشد.
توضیح اینکه احکام به دو قسمت تعبدی و توصلی تقسیم میشوند. تعبدی مثل نماز که قصد قربت به خدا در آنها ملاک است .اما واجبات توصلی در آنها احتیاجی به نیت نزدیک شدن به خدا نیست. مثل خاک کردن مرده. شما اگر مرده را به خاطر بوی تعفن آن نیز خاک کنید به تکلیف خود عمل کردید. زیرا مصلحت در خود خاک کردن است. خدا نمیخواهد این مرده روی زمین بماند، حال نیت شما هرچه میخواهد باشد. اصلاً مهم نیست که شما این کار را از ته قلب انجام میدهید یا به اجبار دیگران.
وجوب حجاب نیز یک حکم توصلی است. هیچ کس تا الان نگفته حجاب را باید قربة الی الله سر کنید تا از شما قبول شود. پس مصلحت در همان حجاب داشتن زن است نه اینکه حجاب را به خاطر رضایت خدا و اهل بیت روی سرش بگذارد و به آن اعتقاد راسخ داشته باشد. بلکه صرف پوشیده بودن زنان برای خداوند مطلوب است و به منظور حفظ ارزشهای انسانی برای کل جامعه ضرورت دارد.
پس معلوم شد کسانی که قبله فرهنگیشان به طور مثال کشور ترکیه است و غبطه حجاب زنان آنها را میخورند مناسبتی با اغراض دین ندارند. یعنی طبق سخنان گذشته اینکه زنان ما ولو یک حجاب نصف و نیمه داشته باشند بهتر از حجاب تام و تمام زنان دیگر کشورهاست در حالی که دیگر زنانشان با بدترین وضع پوشش در جامعه تردد میکنند.
@raveshh
مصاحبه رئیس جمهور؛ چهره یک مرد ورشکسته
مصاحبه 12 آذر رئیس جمهور محترم، دکتر پزشکیان، تاویل عینی همان هشدارهایی بود که قبل از انتخابات داده میشد. همانطور که قابل مشاهده بود رئیس جمهور سعی کرد خودش را پشت کارشناسان پنهان کند اما برای هیچ یک از مشکلات اقتصادی راه حلی به جز گران کردن همه چیز، نداشت. کارشناسانی که قرار بود وجه امتیاز این دولت با سایر دولتها باشند، به جای ارائه راه حل های نو آورانه تنها هنرشان دست کردن در سفره مردم برای سیر کردم شکم دولت است.
چهرهای که رئیس جمهور از وضعیت دولت ارائه داد چهره یک مرد ورشکسته بود که برای گذراندن امورات یومیه احتیاج به صدقه و خیرات دارد. مردم فکر میکردند دولت سر کار میآید تا مشکلات آنها را حل کند غافل از اینکه آنها باید مشکلات دولت را حل کنند تا از پس مخارج خودش بربیاید
@raveshh
🥀فاطمهای که نمیشناسیم/قسمت 1
ما همه ساله شهادت مظلومانه حضرت زهرا سلام الله علیها را به سوگ مینشینیم اما آیا زندگی ایشان جز شهادتی مظلومانه داستان دیگری در بر ندارد؟ در هیئتها جوانان را دور هم جمع میکنند و از فاطمهای میگویند که مظلومانه از دنیا رفت اما اینکه چطور در دنیا زیست برای کسی مهم نیست. گفتن از حیات فاطمه آنچنان سوز و گدازی ندارد، اشک مخاطب را در نمیآورد، بلکه شاید باعث تغییر نگاه مخاطب و نحوه زندگی او شود. پس بهتر است از یادآوری زندگی و عقاید او صرف نظر کنیم تا عده مستمعین به قوت خود باقی باشد.
همه ما این روایت از رسول خدا را شنیدهایم: إِنَّ فَاطِمَةَ بَضْعَةٌ مِنِّي. فاطمه پاره تن من است. اما اینکه حضرت زهرا چه کرد و چه گفت که پیغمبر در مورد او این جمله را به کار برد جایی گفته نمیشود. چندین جا به مناسبت، پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله در مورد حضرت زهرا این جمله را به کار برد که در روایات میتوان بعضی از این مناسبتها را پیدا کرد:
ما همیشه شنیدهایم که حضرت زهرا بهترین زنان عالم است اما چه میشد اگر از خود ایشان میپرسیدیم که بهترین چیز برای زنان چیست؟ اتفاقاً روزی پیغمبر همین سوال را از اصحاب خود پرسید که بهترین چیز برای زنان چیست؟ اما اصحاب نتوانستند به این سوال پیغمبر پاسخ دهند. حتی امیرالمومنین هم در جمع حاضر بود اما نتوانست جوابی برای این سوال بدهد. وقتی که جلسه پایان یافت و اصحاب متفرق شدند، امیرالمومنین نزد همسر خود فاطمه زهرا رفتند و ماجرا را تعریف کردند. حضرت زهرا فرمودند من پاسخ این سوال را میدانم : خَيْرٌ لَهُنَّ أَنْ لاَ يَرَيْنَ اَلرِّجَالَ وَ لاَ يَرَاهُنَّ اَلرِّجَالُ بهترین چیز برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند. امیرالمومنین پس از شنیدن این پاسخ نزد پیامبر بازگشت و جواب سوال را داد. پیغمبر از امیرالمومنین پرسید چه کسی این پاسخ را به تو یاد داده؟ زیرا تو وقتی پیش من بودی جواب را نمیدانستی حضرت علی فرمود که فاطمه این جواب را به من داده است. تعجب پیغمبر بیشتر شد آنجا بود که فرمود «فاطمه پاره تن من است»
و از عجایب این روایت این است که علی بن ابیطالب که دروازه شهر علم است پاسخ سوالات خود را از بی بی، فاطمه زهرا دریافت میکردند. البته خود حضرت زهرا حضور اجتماعی بسیار فعالی داشتند . ایشان باغات فدک را که از مهم ترین اراضی به جای مانده از یهودیان بود به طور مستقیم مدیریت میکردند و در جریانات غصب خلافت، بیت ایشان محل تحصن مخالفین حکومت بود. لذا این روایت و روایات شبیه به آن صرفا اهمیت محفوظ بودن زن را بیان میکند که نباید مورد غفلت قرار بگیرد.
این روایت را میتوانید در: كشف الغمة ج۱ ص۴۶۶/ وسائل الشیعة ج۲۰ ص۶۷/ بحار الأنوار ج۴۳ ص۵۴/ عوالم العلوم ج۱۱ ص۲۷۵ پیدا کنید. و نظیر آن نیز به وفور در منابع ما هست: دعائم الإسلام ج۲ ص۲۱۵/ مستدرك الوسائل ج۱۴ ص۱۸۲/ مستدرك الوسائل ج۱۴ ص۲۸۹.
@raveshh
هدایت شده از عصر جدید
از جنگ حجاب تا جبهه مقاومت!
آمریکاییها از آغاز تحولات شتابزای انقلاب اسلامی (پاییز ۵۶) تا کنون
فقط یک نسخه برای مبارزه با ما داشتهاند؛
ترویج اسلام آمریکایی و ایجاد جریان میانهرو!
حالا اما در گام دوم انقلاب اسلامی جنگ آنها با ما در #داخل به #سنگر_حجاب رسیده
و در #منطقه، جنگ وجودی ما با آنها به ماجرای مقاومت کشیده شده.
این دو سنگر را باید همزمان حفظ کنیم؛
حجاب میراث حضرت زهراست
مقاومت میراث سیدالشهداست...
این طلبه صورتیهای عافیتاندیش و تحلیلفروشهای منفعتطلب کمکم دارند از خطری بالقوه به خطری بالفعل تبدیل میشوند!
چون حالا دیگر آنها با معدود معممهای حامی نتانیاهو فاصله کمی دارند
همه با هم دارند علیه امت حزبالله و منافع ملت و مصلحت امت متحد میشوند....
خدا عاقبتها را به خیر کند
@rozaneebefarda
🆔💬@asrejadid_ayandeh
18.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک بار دلایلی که برای گران کردن قیمت سوخت تکرار میشود را با هم مرور کنیم.
-یارانهای که ادعا میکنند به انرژی میدهند با قیمت دلار خیابان منوچهری حساب میشود.
- کسی که چهار ماشین دارد بیشتر از مردم عادی مصرف نمیکند. و اگر بنزین گران هم شود مصرفش را کم نمیکند
- مردمی که ماشین ندارند هم از گران شدن سوخت نقره داغ میشوند چون هزینه حمل تمام اجناس به همان میزان گران میشود. ایضا حمل و نقل عمومی
@raveshh