✅ در آغوش امام زمان
🌺بعد از اینکه محمد رضا به شهادت رسید، تا مدت ها نوارهای روضه و مداحی او را پخش می کردیم که همه را به عشق امام زمان می خواند..
🌴یک شب او را خواب دیدم، خیلی نورانی و خوشحال بود، پرسیدم، محمد رضا تو که این همه در دنیا برای امام زمان خواندی توانستی او را ببینی؟
❤️خندید و گفت، من حتی آقا را در آغوش گرفتم..
#شهید_محمدرضا_تورجی_زاده🌹
@raviannoorshohada
#خاطرات_شـهید
سر قبر شهید تورجی زاده که رفتیم دقایقی با شهید آهسته درد و دل کرد بعد گفت: آمین بگو
من هم دستم را روی قبر شهید تورجی زاده گذاشتم و گفتم هر چه گفته را جدی نگیرید...
اما دوباره تاکید کرد تو که میدانی من چه میخواهم پس دعا کن تا به خواستهام برسم...
شهادتش را از شهید تورجی زاده خواست...
شهید مسلم خیزاب
راوی : همسر شهید
@raviannoorshohada
وارد سلف سرویس شدم....
ساعت حدود ۱۳:۴۵ دقیقه بود و
به کلاس نمیرسیدم و صف غذا طولانی بود
دنبال آشنایی میگشتم تو صف
تا بتونم سریعتر غذا بگیرم ...
شخصی رو دیدم که چهرهای آشنا داشت و قیافهای مذهبی، نزدیک شدم و ژتون رو بهش دادم و گفتم: برای من هم بگیر !!
چند لحظه بعد نوبتش شد و
ژتون منو داد و یک ظرف غذا گرفت...
و برای من که پشت میز نشسته بودم، آورد
و خودش به انتهای صف غذا برگشت
و تو صف ایستاد !!!
گفتم : چرا این کار رو کردی و
برای خودت غذا نگرفتی؟!
گفت : من یک حق داشتم و ازش استفاده کردم و برای شما غذا گرفتم . حالا برمیگردم و برای خودم غذا میگیرم .
این لحظهای بود که
بهش سخت علاقهمند شدم و
مسیر زندگیم تغییر کرد...
🌷شهید دکتر عبدالحمید دیالمه🌷
یاد شهدا با صلوات🌷
@raviannoorshohada
گاهی رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن #خون_شهید، از خود شهادت🌷 کمتر نیست#شهید، چیز عظیم و حقیقت شگفتآوری👌 است.
ما چون به #مشاهده شهدا عادت کردهایم و گذشتها و ایثارها و #عظمتها و وصایا📜 و راهی که آنها را به شهادت رساند🕊 زیاد دیدهایم، #عظمت این حقیقت نورانی💫 و بهشتی برایمان مخفی میماند.
مثل عظمت خورشیـ☀️ـد و آفتاب که از شدّت #ظهور، برای کسانی که #دائم در آفتابند، مخفی میماند.
زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از #شهادت نیست....
سلام بر شهدا ✋
@raviannoorshohada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🍃
🎞 ویدیو_کلیپ_زیبا
#شهدا 🌷
حوادث را میبینند
سرنوشتها را میبینند
اعمال من و شما را میبینند
@raviannoorshohada
✨سلام بر حججی که حجتی شد در چگونه زیستن و چگونه رفتن...
🔹کتاب سربلند مستند داستانی از کودکی تا شهادت شهید مدافع حرم محسن حججی است
👌 مطالعه این اثر مخاطب را با ابعاد مختلف شخصیتی شهید آشنا میکند، ابعادی از زاویه دید خانواده، دوستان و همرزمان شهیدش است.
◽️یادداشت سردار قاسم سلیمانی بر کتاب «سربلند»
▫️بسمه تعالی
👈 سلام بر حججی که حجتی شد در چگونه زیستن و چگونه رفتن.
😔 فدای آن گلویی که همچون گلوی امام حسین (ع) بریده شد و سلام بر آن سری که همچون سر مولای شهیدان دفن آن نامشخص و به عرش برده شد.
😔 دخترم آنها را الگو بگیر و مهمترین شادی آنها عفت و حجاب است.
@raviannoorshohada
🌷هیئت بیت الشهدا ویژه خانواده های معظم و معزز شهدا، ویژه برنامه سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد را با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج احمد مالامیری پدر شهید مدافع حرم جاویدالاثر محمدمهدی مالامیری، روایت گری حاج حسین شکارچی و مداحی حاج وحید خیابانی با حضور تعدادی از خانواده های معظم شهدا، فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و عملیات مرصاد، راویان و خادمین شهدا در سالروز عملیات مرصاد در منزل حاج آقا سامانلو پدر بزرگوار شهید عزیز مدافع حرم آقا سعید سامانلو برگزار نمود...
@raviannoorshohada
پزشکی که از فرودگاه سوریه همراه حامد بود و در حین پرواز از او مراقبت میکرد، خیلی منقلب شده بود. سوال کردم: "دکتر حال برادرم چطوره؟!" گفت:"عینه خودشه ..!" گفتم: "چی عینه خودشه؟!"چندین مرتبه دیگر با حالی مبهوت، همین کلمات راتکرار کردوگفت: "حامد مثلهِ حضرت عباسه💔. وقتی اولین بار دیدمش انگارحضرت اباالفضل رودیدم😔."دستان قطع شده و پیکر بیچشم وبدن پر از ترکش حامد، حال همه رامنقلب میکرد.😭
حامد ۴۲ روز در کما بود و نهایتاً در چهارم تیر سال ۹۴ در شبهای ماه مبارک رمضان، به شهادت رسید🕊. آن زمان بحث مدافعان حرم هنوز درمیان مردم جا نیفتاده بود. موضوع امنیتی بود و تشییع پیکرها هم خیلی با شکوه برگزار نمیشد. تشییع پیکر حامد به عنوان مدافع_حرم برای اولین بار در تبریز علنی شد🌱. وقتی خبر شهادت به دوستانش رسید، پایگاه بسیج و هیئت های مذهبی تا اذان صبح به صورت کاملاً خودجوش و بدون اجازه از ارگانها،💬 بنرهایش را در سرتاسر شهر نصب کردند. در واقع مسئولین در عمل انجام شده قرار گرفته بودند. تشییع با شکوهی هم برگزار شد.👌
#شهید_حامد_جوانی ❤️
#راوی_برادرشهید ✍
@raviannoorshohada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عاشقانه❤️
#شهیدمدافع_حرم_حامد_جوانی🌷
@raviannoorshohada
⭐️ #خواندنی | از چهارزبَر تا مرصاد
💥 گزارشی از آخرین حماسه حضور مردم در دوران دفاع مقدس
❇️ چهار روز پس از پذیرش قطعنامهی ۵۹۸ توسط ایران، ارتش صدام دوباره به ایران حمله کرد. از آنجا که پس از پذیرش قطعنامه اکثریت نیروهای نظامی ایران از منطقه تخلیه شده بودند، بعثیها توانستند تا ۳۰ کیلومتری خرمشهر پیشروی کنند. خرمشهر مدافعان چندانی نداشت و در آستانه سقوط قرار گرفت. اما دم مسیحایی امام خمینی(ره)، روح تازهای به جبههها دمید و مجددا خیل گسترده مردم به سمت جبههها شتافتند و نیروهای بعثی مجبور به عقبنشینی شدند. اما منافقین بیکار ننشستند. آنها که پایان جنگ را به ضرر خود میدیدند و هر لحظه احتمال میدادند که ممکن است بعد از جنگ، جایی در کنار صدام نداشته باشند، طرح عملیات «فروغ جاویدان» را کلید زدند.
🌀 حمایت گستردهی آمریکا و اروپا از منافقین
عصر روز جمعه ۳۱/۴/۶۷، حدود ساعت ۶ بعدازظهر به قسمتهای مختلف قرارگاه اشرف و اردوگاههای دیگر ابلاغ شد که همه برای سخنرانی مسعود رجوی رأس ساعت ۸ در سالن عمومی حضور داشته باشند. ساعت در حدود ۱۱:۳۰ شب بود که مسعود و مریم وارد سالن شدند. رجوی شروع به سخنرانی کرد. حدود نیم ساعت از شروع صحبتش گذشته بود که گفت: «کارهای بزرگ در پیش داریم... دیگر وقت آن رسیده است که به ایران برویم. طرح عملیات بزرگی را کشیدهایم که در نهایت منجر به فتح تهران و سقوط رژیم میشود.» بعد هم با همان توهم همیشگی گفت: «جمعبندی نهایی در میدان آزادی تهران.»
🔻 منافقین سعی کردند تمام عناصر خود در خارج از کشور و بالاخص اروپا را در قالب این ارتش سازمان دهند. نیرویی به تعداد تقریبی ۱۵ هزار نفر که توسط صدام به تجهیزات نو و پیشرفتهی آن روز مجهز شده بود. در کنار این، منافقین از حمایتهای مستقیم آمریکا هم برخوردار بودند. در ۳۰ خرداد ۶۷، ۱۳۷ نماینده کنگره و ۱۴ سناتور طی نامهای به «جورج شولتز»، وزیرخارجه وقت آمریکا، از وی خواستند که به جنبشهای مقاومت داخلی در ایران توجه کند و در همین راستا حمایت از سازمان مستقر در عراق (یعنی منافقین) را اکیداً توصیه کرده بودند. «مروین دایملی» نماینده کنگره آمریکا نیز روز دوشنبه ۶ تیرماه ۶۷ در تظاهرات سازمان در واشنگتن شرکت کرده و طی سخنانی که از یکی از شبکههای تلویزیونی آمریکا هم پخش شد اظهار داشت: «نباید دست از تلاش کشید، مطمئن باشید که با کمی صبر و تلاش بیشتر بهزودی از مهران به تهران رژه خواهید رفت.»
⚠️ هجوم بیرحمانه منافقین
ساعت چهار بعد از ظهر سوم مرداد، منافقان از مرز خسروی گذشتند و در پناه ارتش بعث تا سرپل ذهاب پیش آمدند. بعد به سمت باختران (کرمانشاه) پیشروی کردند. آنها برای رسیدن به باختران باید دو شهر کرند و اسلامآباد غرب، و سپس تنگههای پاتاق، حسنآباد و چهارزبر را پشت سر میگذاشتند. در راه، هر جنبندهای را که میدیدند، فورا میکشتند. زن و مرد و کودک بیگناه، از ترس کشته شدن، وحشتزده از پیش رویشان فرار میکردند.
🔻 با شروع حمله شهرهای سرپلذهاب، کرند و پس از آن اسلامآباد در روز اول اشغال شد. منافقین شب اول در اسلامآباد توقف کردند و همهی مجروحان حاضر در بیمارستان را قتلعام کردند. پس از تصرف سه شهر در روز اول، منافقین مسرور از پیروزی به دست آمده به سمت کرمانشاه حرکت کردند. حتی رادیو منافقین با ارسال پیام برای مردم کرمانشاه، از آنها میخواهد خود را برای ورود نیروهای منافقین آماده کنند.
👊🏻 منافقین متلاشی شدند
صبح روز پنجم مرداد عملیات مرصاد از طرف نیروهای ایرانی شروع شد. منافقین که در طول مسیر با مقاومت روبهرو نشده بودند و انتظار نداشتند با نیروهای زیادی درگیر شوند، ناگهان خود را در حجم زیادی از آتش دیدند. نیروهای ایرانی در ۳۴ کیلومتری اسلامآباد و در منطقه چهارزبر با منافقین درگیر شدند. فرماندهی عملیات برعهدهی کسی نبود جز «علی صیاد شیرازی». از سوی ستاد کل به او مأموریت داده شد تا غائله را بخواباند. با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش، از روز دوم تعداد زیادی از منافقین کشته شدند. چتربازان توسط هلیکوپترهای هوانیروز در جاده کرند و تنگهی پاتاق، عقبه منافقین را مسدود و ارتباط آنها را قطع کردند و نهایتا باقیمانده منافقین که جان سالم به در بردند، به روستاهای اطراف گریختند. عدهای نیز با خوردن سیانور خودکشی کردند. پس از پایان عملیات تنگهی چهارزبر، «تنگهی مرصاد» نام گرفت.
🔻 نکتهی قابل تأمل در خصوص عملیات مرصاد این بود که ۷۰۰ نفر از اعضای معدوم منافق در این عملیات توابینی بودند که در سالهای قبل از آن با فرمان عفو امام خمینی(ره) از زندان آزاد شده و در عملیات مرصاد شرکت کرده بودند.
@raviannoorshohada