شعارهای ضد نظام را پاک نکنید، تکمیل کنید
زین پس هرجا شعار نویسی روی دیوار ببینیم به این صورت اصلاح میکنیم:
به شعار زن، زندگی آزادی عبارت جمهوری اسلامی اضافه میکنیم ☺️
به شعار مرگ بر دیکتاتور عبارت و درود بر امام آزادگان، خامنه ای مهربان اضافه میکنیم 😊
به شعار مرگ بر رهبر عبارت شعار خائنین است اضافه خواهد شد 😒
و قس علی هذا ۰۰۰
هرروز یکجور خاص دلتنگ توام 💔
گاهی با لبخند...
گاهی با بغض...
گاهی با اشک...
گاهی با سکوت...
این دلتنگی...
به هیچ شکل
از بین نمی رود..!🥀
#حاج_قاسم❤️
#صبحتون_شهدایی🌷
#جان_فدا
این نظام یک قطعه ای از بهشت
#جان_فدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 من کی ام؟!...
″ خدا تو چقدر خوبی
من پسر حسنم
من پسر روستاییم...″
🔹 گریه حاج قاسم برای خودش...
#حاج_قاسم
#پسر_حسن
@Ravie_1370
✍شهیدی که قرائت زیارت عاشورا به نیت او گره گشاست...
مادر شهید می گوید مواقعی که دلتنگ او می شوم با عکسش صحبت می کنم و مطمئن هستم که صدای من را می شنود و به حرف هایم گوش می کند.
بیشتر دوستان و اقوام می گویند هنگامی که مشکلی برایمان پیش می آید به نیت #شهید_حسین_بواس #زیارت_عاشورا می خوانیم و هنوز تمام نشده مشکلمان حل میشود.
مادر شهید مدافع حرم حسین بواس که تصویری از این شهید در دستانش بود با بیان اینکه پسرم نماز و روزه قضا نداشت گفت: او از همان دوران کودکی کارهای شخصی اش را خودش انجام می داد و تمام نمازهایش را #اول_وقت می خواند و روزه هایش را می گرفت.
از محافظان سپهبد قاسم سلیمانی و عضو سپاه پاسداران ایران متولد تير ماه سال ۱۳۷۱ در تهران بود.
سال ۱۳۹۱ در آزمون کنکور سراسری و دانشگاه افسری شرکت کرد و در هر دو آزمون پذیرفته شد. با توجه به علاقهاش به مسائل نظامی و فعالیتش در بسیج، با مشورت برادر بزرگترش آقا حمید، در دانشگاه افسری ادامه تحصیل داد.
تا سال ۱۳۹۳ دانشجو بود و بعد از آن به مدت چهار سال مدافع حرم شد. از اوایل سال ۹۷ تا لحظه شهادتش هم در معیت #حاج_قاسم بود.
در ۱۳ دی ۹۸ بر اثر حمله تروریستی و جنایتکارانه آمریکای پلید به همراه سردار دلاور قاسم سلیمانی به شهادت رسید و در جمع رزمندگان مجاهد به کاروان شهدا پیوست.
#شهیدوحیدزمانی نیا🌷
#جان_فدا