#خاطرات_شهید
●با ورود به سپاه منبع درآمدی پیدا کرد واو یاد گرفته بود که دست دیگران را بگیرد. به چند خانواده که فرزند یتیم داشتند کمک خرجی می رساند.
●اگر کسی مریض بود یا به وام نیاز داشت تا کسی ضامن شودحتما پیش قدم می شد ولی هیچ وقت از موقعیتش در محیط کار ودر جاهای دیگر سوء استفاده نمی کرد. همیشه راضی به حق خودش بود.
●در سال 1378 به عضویت رسمی سپاه شهید بروجردی درآمد ولی از کارها ومسئولیتش برای کسی حرفی نمی زد. در همان سال هیئت” یازینب(س)” را تاسیس کرد وخود مداحی و میانداری می کرد.
#شهیدتفحص_محمد_زمانی🌷
ولادت: ۱۳۵۵/۰۱/۲۰شهرری
شهادت: ۱۳۸۰/۰۹/۲۶ ،فکه
https://eitaa.com/Ravie_1370🦋🦋
#قسمت_اول (۲ / ۱)
#بوسه_پدر_یک_شهید_بر_دست_اسیر_عراقی!
🌷چند روزی را در آن برهوت بسر بردم و در طی این مدت از ترس هواپیماهای ایرانی لقمهای به راحتی از گلویم پایین نرفت. در آن مدت با سرهنگ دوم «رحمان» که افسری از اهالی دیوانیه بود، آشنا شدم. او فردی باوقار و روشنفکر بود و در عین حال مقید به مقررات خشک نظامی که فرماندهی قرارگاه تیپ را برعهده داشت. این سرهنگ روزی از مخالفین رژیم به حساب میآمد. او نارضایتی خود را از جنگ کتمان نمیکرد و نظریات و تحلیلهای سیاسیاش شنیدنی و منطقی بود. اما سرگرد «مهدی» فرمانده گروهان مخابرات از افسران کثیف بعثی بود که تنها به شکم خود و سرقت اموال مردم میاندیشید. او به دزدی و هتاکی شهرت یافته بود. تا جایی که او را «ابوفرهود» لقب داده بودند؛ و این کنایه از شخصی است که اموال و داراییهای مردم را میدزدد.
🌷خداوند سرانجام او را به کیفر اعمالش رسانید. منزل نوسازش در بغداد طعمه حریق شد و به تلی از خاکستر مبدل گردید. اساس آن خانه از حرام بنا شده بود. روز ۲۴ / اکتبر۲ / ۱۹۸۰ (مهر ۱۳۵۹) روزی آرام با هوایی ملایم بود. آرامش منطقه تا ساعت ۱۰ بامداد، بدین منوال ادامه یافت تا اینکه یک فروند هواپیمای مهاجم ایرانی از سمت جفیر ظاهر شد و با ریختن بمبهای خود در نزدیکی قرارگاه تیپ ما سکوت دقایق پیش را برهم زد و در میان آتش پدافند هوایی نیروهای ما به سمت پادگان حمید رفت. پس از طی چند کیلومتر یکی از سربازان مستقر روی تانک آن را هدف قرار داد. هواپیما با همان وضعیت خود را به شمال غرب پادگان حمید رسانید و از انظار ناپدید شد. لحظاتی بعد صدای انفجار به گوش رسید و به دنبال آن قشر عظیمی از دود و آتش در فاصله ۵ کیلومتری مواضع ما به هوا رفت.
🌷جنگنده ایرانی سقوط کرده بود. نیم ساعت بعد، یک سرباز عراقی پیش سرهنگ دوم ستاد «عدنان» آمد. من کنار او نشسته بودم. سرباز گفت: «قربان اینها وسایل خلبان ایرانی است که هواپیمایش سقوط کرد.» سرهنگ پرسید: «پس خلبان کجاست؟» سرباز در جواب گفت: «بر اثر اصابت گلولهای به سرش کشته شد و ساعت مچی و سلاح کمریاش نیز به یغما رفت.» سرهنگ عدنان وسایل را گرفت و گفت: «برو و جنازه او را در همانجا دفن کن!» پس از رفتن آن سرباز، دوستم شروع به زیر و رو کردن وسایل کرد. من مراقب او بودم. وسایل عبارت بودند از یک نقشه نظامی که هدفهای از پیش تعیین شدهای روی آن مشخص شده بود. یک بطری محتوی مایع، یک جعبه حاوی پودر سفید و بالأخره کارت شناسایی خلبان.
🌷سرهنگ «عدنان» از من خواست عبارتی را که به زبان انگلیسی روی بطری نوشته شده بود، برایش بخوانم. من خواندم. محتویات بطری و جعبه در واقع مواد غذایی خلبان بود که چنانکه هواپیمایش در صحرا سقوط میکرد، این مواد برای مدت ۲۴ ساعت او را کفایت مینمود. اما هویت خلبان: ستوان یکم عبدالحسین، متولد تهران. هواپیمای او از نوع f5 بود. سعی کردم این اطلاعات را به خاطر بسپارم. وقتی در سال ۱۹۸۲ (۱۳۶۱) در عملیات منطقه جنوب به اسارت درآمدم، وارد یکی از اردوگاههای اسرای تهران شدم. یکی از مسئولین اردوگاه به نام «ابومحمد» نزد ما آمد و در مورد مدفن شهدای ایرانی در جبهه اطلاعاتی خواست. من داوطلب شدم کلیه اطلاعات و از جمله مدفن آن خلبان شهید را بازگو کنم. سالها بعد با یکی از خبرنگاران ایرانی روزنامه جمهوری اسلامی به نام «مرتضی سرهنگی» ملاقات کردم....
#ادامه_در_شماره_بعدی...
https://eitaa.com/Ravie_1370🦋🦋
#قسمت_دوم (۲ / ۲)
#بوسه_پدر_یک_شهید_بر_دست_اسیر_عراقی!
🌷....او با اسرا مصاحبههایی انجام میداد و خاطرات آنها را در جنگ و جبهه یادداشت میکرد. من خاطرات خود و داستان آن خلبان را برایش بازگو کردم. در سال ۱۹۸۷ (۱۳۶۶) نیز دو نفر از برادران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ملاقات ما آمدند و اطلاعاتی در رابطه با مدفن شهدای ایرانی در جبهه جویا شدند. من یک سری اطلاعات خصوصاً در ارتباط با آن خلبان را به انضمام نقشه محل حادثه و اطلاعات دقیقی که روی صفحه بزرگی ترسیم کرده بودم، در اختیار آنها گذاشتم. ماهها گذشت. روزی مسئول امنیتی اردوگاه به من اطلاع داد که با افرادی ملاقات خواهم کرد. او اسامی افراد مورد نظر را به من داد. به او گفتم: «هیچ کدام از این افراد را نمیشناسم.» او گفت: «بالأخره تو با آنها ملاقات خواهی کرد.» یقین حاصل کردم که آنها از مقامات ایرانی هستند.
🌷به او گفتم: «شاید آنها دوستان من هستند و با نام مستعار و به عنوان مهاجر وارد ایران شدهاند.» به هرحال آن شب را نخوابیدم و خاطراتی را که در مورد دوستان و آشنایانم به یاد مانده بود، مرور کردم. صبح روز بعد بهترین لباسهایم را پوشیده و خود را معطر کردم و به مطب اردوگاه اسرا که محل فعالیت روزانهام بود، رفتم و بیصبرانه در انتظار ملاقات نشستم. ساعت ۹ بامداد برادر «میرزائیان» مسئول امنیتی اردوگاه با چهرهای بشاش ظاهر شد و گفت: «ملاقات کنندگان تو آمدهاند.» به اتفاق او به دفترش رفتیم. در بین راه به من اطلاع داد که آنها دو تن از برادران ایرانی هستند و به خاطر اطلاعاتی که چند ماه قبل در مورد آن خلبان شهید به سپاه پاسداران ارائه کردی اینجا آمدهاند. و اضافه کرد: «آنها نگران به نظر میرسند و باور نمیکنند یک اسیر جنگی آنها را از سرنوشت فرزندشان مطلع سازد.»
🌷لحظهای بعد وارد دفتر مسئول امنیتی شدم و دو فرد میانسال را روبروی خود دیدم. سلام کردم و با آنها دست دادم. اولی پنجاه ساله مینمود که خود را به عنوان پدر شهید و یک خلبان مفقودالاثر معرفی کرد. در چهرهاش آثار ایمان و وقار به چشم میخورد. او گفت که مدیر یکی از دبیرستانهاست. فرد دوم چهل ساله نشان میداد و سرهنگ نیروی هوایی و شوهر خواهر همان خلبان مفقودالاثر بود. پدر خلبان در ابتدای سخن گفت: «طبق اطلاعاتی که شما در مورد یک نفر خلبان شهید به پاسداران انقلاب دادهاید، آنها منطقه را جستجو کردند و جسد خلبانی را یافتهاند. به من گفتهاند آن جنازه بنابر اطلاعات شما پسر من است، اما من هنوز جسدی را تحویل نگرفتهام. میخواهم ماجرا را از زبان شما بشنوم تا قلبم آرام گیرد و رنج و اندوه و نگرانی را که سالهاست در دل دارم، برطرف گردد.»
🌷من حادثه را با تمامی جزئیاتش شرح دادم. به محض اینکه صحبتهایم به پایان رسید. پدر فریادی زد و گفت: «او فرزند من است!» به گریه افتاد. تمامی حاضرین در اتاق به شدت متاثر شدند. خم شد تا دستم را ببوسد. دستم را به سرعت عقب کشیدم. شهادت پسرش را به او تسلیت گفتم. آن مرد درحالیکه اشک چشمانش را پاک میکرد از صمیم قلب از من تشکر کرد و گفت: «خوشحالم از اینکه پسرم به فیض شهادت رسیده است.» از آنها خداحافظی کردم و درحالیکه صدام و اربابان او که مسبب این همه کشتار و ویرانی بودند را لعنت میکردم، به اردوگاه اسرا برگشتم.
#راوی: پزشک اسیر عراقی دکتر مجتبی الحسینی
📚 کتاب "هنگ سوم" خاطرات یک پزشک اسیر عراقی
منبع: پایگاه خبری _ تحلیلی مشرق نیوز
https://eitaa.com/Ravie_1370🦋🦋
گرامیباد یاد و خاطره شهدای حماسه ۱۲ اسفند جنگل آمل:
۱- شهید فتح اله شکری
۲- شهید عباسعلی برزگر فاضلی
۳- شهید حسن اسماعیلی
۴- شهید محمدعلی دلاپور
۵- شهید اسفندیار یوسفی
۶- شهید بهروز حسین زاده
🔺ستاد مردمی حماسه اسلام ششم بهمن و جنگل آمل
https://eitaa.com/Ravie_1370🦋🦋
🔺عملیات شیمی کوه پایانی بر شکست کمونیستها / یاد و نام شهدای 12 اسفند 1361 جنگل آمل را گرامی میداریم.
هرازنیوز: سردار شهید حسن اسماعیلی فرمانده طرح جنگل آمل و پنج تن از همرزمانش شامل سردار فتحالله شکری، عباسعلی برزگر فاضلی، بهروز حسنزاده، محمدعلی دلاپور، اسفندیار یوسفی از شهدای دیگر شیمکوه بودند. البته بیشترین تلفات دشمن در درگیریهای جنگل آمل(61-1360) مربوط به این عملیات بود. حسن اسماعیلی متولد سال 1338، از کودکی و نوجوانی در روستای چندرمحله آمل، اهل نماز و مسجد و همچنین در کار کشاورزی و خدمت به مردم فعال بود. او شخصیتی ویژه داشت؛ با بصیرت و غیرت دینی، صمیمی و فروتن و مردمداریاش و همچنین با منش پهلوانی و سلحشوریاش از او مجاهدی نستوه و فداکار ساخته بود. وی در مقابله با فساد دوران ستمشاهی و همچنین در برابر گروهکهای جبهه کفر و نفاق، از اطرافیان متمایز و برجسته بود؛ بهگونهای که بارها تحت تعقیب و تهدید و حتی در معرض ترور قرار گرفت. نامبرده با انصراف از مشاغلی نظیرمدیریت یک کارگاه تولیدی تا خدمت در فرمانداری، پذیرش حرفه خبرنگاری صدا و سیما و خدمت در نیروی دریایی، بالاخره لباس مقدس سبز سپاه را برتن کرد و طی چند مرحله آموزش رزمی و تخصصی در چالوس و رامسر شرکت کرد. در جنگل رامسر و عملیات محرم در نقش فرماندهی، دو بار زخمی و بالاخره به عنوان فرمانده طرح جنگل آمل (و فرمانده عملیات شیمکوه) به اتفاق پنج تن از یارانش به درجه شهادت رسید. یاد و نام سردار شهید حسن اسماعیلی و (یاران شهیدش) سردار فتح الله شکری، عباسعلی برزگر فاضلی، بهروز حسین زاده، اسفندیار یوسفی و محمد علی دلاپور ؛ را یههمراه شهیدان علی اسماعیلی و نورالله توکلی (برادر و دامادش) را در جبهه جنوب با هم گرامی میداریم. روحشان شاد و راهشان پررهرو باد
https://eitaa.com/Ravie_1370🦋🦋
🇮🇷 رمان عاشقانه، جذاب و شهدایی #لیلا
🌷قسمت ۴۵ و ۴۶
- حسين ! بس كن تو رو به خدا! نميخواد براي من منبر بري و درس اخلاق بدي ...از گل نازكتره !
چشم از پنجره برميگيرد،
اشكهايش را پاك ميكند، ليوان آب را ميان دستان ميفشرد، تنها جرعهاي آب تا بغضش را فرو دهد
ناگاه صداي آشنايي درگوشش ميپيچد
باعجله به طرف پنجره رفته بيرون را نگاه ميكند...
حسين در نظرش مجسم ميشود،
با لباس سپاهي ، چفيه به گردن لبخندي به لب دارد و چشم به پنجره دوخته است :
- سلام ... زن داداش . اومدم خداحافظي
چشمان زهره از تعجب گرد ميشود.
دهانش باز ميماند. چشم هايش را ميمالد و دوباره به آن جا نگاه ميكند ولي اينبار حسين را نميبيند
خاطرهاي زنده ميشود،
خاطرهی آن آخرين وداع ...
علی - حسين ! اون از جنگ كردستان ... اينم از جنگ عراق ! آخه پسر ! آمد و جنگ ساليان سال طول كشيد تو هم بايد تا ابد تو جبهه ها باشي ؟ حالا ديگه زن و بچه داري...عيالواري ... ديگه بسه
حسين تنها لبخند ميزد،
ديگراز آن بحثهای گذشته خبري نبود، شوقي در ديدگانش موج ميزد و آرامش بر او حاكم بود. صورتش نورانیتر شده بود.
علی - آخه حسين ! بابامونو كه ساواكيها كُشتن ... نديدي مادر چه بدبختي ها كشيد تا ما رو بزرگ كرد. مادر چه خيري ديد! ما دِينمونو به انقلاب ادا كرديم ...
حسين همچنان سكوت اختيار كرده بود، سكوتي كه هزاران سخن در جوف خود پنهان داشت.
گويي سخنان علي را نميشنود،
گويي گوش به آوايي ديگر سپرده ،
به آوايي دلنشين تر...
روي نيمكت چوبي پشت به محوطهی چمن دانشكده نشسته است
دست بر لبه و چوبهای نيمكت ميكِشد:
«چقدر حسين روي اين نيمكت مينشست و با دوستاش و همكلاسیهاش بحث ميكرد...»
حسين را هميشه در آن گوشه از دانشكده ميديد، دانشجويان پيرامون حسين جمع ميشدند و او با شور و حالي انقلابي برايشان سخن ميراند
ليلا هر وقت از آن جا ميگذشت،
دوست داشت در جمع مشتاقان باشد و به صحبتهاي او گوش فرادهد، صحبتهاي پُر حرارتي كه ديگران را مجذوب خويش ساخته بود
🍃🇮🇷ادامه دارد...
🌷تقدیم به خانواده شهدای کشور عزیزمون بخصوص همسران🌷
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
https://eitaa.com/Ravie_1370🦋🦋
🇮🇷 رمان عاشقانه، جذاب و شهدایی #لیلا
🌷قسمت ۴۷ و ۴۸
حسين در نظر او مظهري از تلاش و غيرت بود
ازدواج او با حسين مواجه شد
با تعطيلي دانشگاهها و شروع انقلاب فرهنگي
مدتي نگذشت كه حسين به جمع بسيجيان پيوست
و بعدها به عضويت سپاه درآمد
و او در انتظار تولد نوزاد خانهنشيني اختيار كرد
آه ميكشد و به آسمان پيدا در لابلاي درختان چشم ميدوزد:
«حسين ! كجايي كه نيمكت هم جاي خالي تو رو احساس ميكنه ...
متروك و بيكس مونده ...
احساس تنهايي ميكنه ...
حسين ! اينجا خيلي بي سر و صداشده ... حتي پرنده هم پر نميزنه
حركت شاخ و برگ درختان هم مُرده ...
نسيمي هم نميوزه تا لااقل صدات رو به گوش برسونه ...
حسين !
حسين !
باورم نميشه كه ديگه برنميگردي ،
دانشگاه بدون تو ديگه صفايي نداره »
سرش را به لبهی نيمكت ميگذارد و شروع به گريه ميكند ميخواهد در آن گوشهی دنج و خلوت زار بزند،
فرياد بكشد ...
نام حسين همراه ناله از دهانش خارج ميشود
گريهاش شدت ميگيرد. عنان از كف ميدهد.
در اين حال غرق بود
كه صداي مردي او را از گريه كردن بازميدارد
سر از لبهی نيمكت برميدارد.
آن سوی نيمكت مردي را ميبيند بلند بالا با تهريش و كاكُلي سفيد افشان بر پيشاني
مرد سامسونت را روي نيمكت ميگذارد. چشمهاي خرمايياش از پشت عينك به او دوخته ميشود:
- خانم ببخشيد! مثل اينكه حالتون خوب نيست ... مشكلي پيش آمده ؟
ليلا لحظاتي مات و مبهوت به او مينگرد
دستپاچه صورت خيسش را با لبهی چادر پاك كرده ، بريده بريده ميگويد:
- نه! مهم نيست
مرد عينك را روي بيني جابه جا ميكند و ميگويد:
- ببخشيد خانم ! قصد من فضولي نبود، راستش روي نيمكت پشت آن درخت نشسته بودم كه صداي گريه شما رو شنيدم ... متأثر شدم ، جسارت كرده و مزاحم شما شدم
ليلا باعجله بلند ميشود. چادر بر سرش جابه جا ميكند و با دستپاچگي ميگويد:
- خيلي ببخشيد من هم شما رو ناراحت كردم
مكث ميكند، اين پا و آن پا ميكند نميداند ديگر چه بگويد سرش را پايين انداخته خداحافظي ميكند و به سرعت از آنجا دور ميشود
بعد از ماهها دوري از دانشگاه وارد كلاس ميشود. ديدن صندليها، تخته و ميز استاد و ياد روزهاي خوش گذشته ، گرمي مطبوعي در تار و پود وجودش ميدواند
براي لحظه اي احساس ميكند،
همان دختر چند سال پيش است كه تازه قدم به دانشگاه گذاشته بود. حتي براي لحظهاي فراموش ميكند كه ازدواج كرده، بچهاي دارد و حسينش هم شهيد شده است، روي صندلي مينشيند و با سرانگشت ضربه هايي ملايم بر دسته ميكوبد
غرق در رؤيا ميشود،
و نگاهش از خلال پنجره به آسمان پرواز ميكند
با ورود استاد، همهمهی دانشجويان آرام ميشود
ليلا چشم از آسمان برگرفته ،
به استاد مينگرد، يكباره با ديدن او يكه ميخورد،
چشمانش از تعجب گِرد ميشود:
«باور نميكنم !
پس او... اون آقاهه ...»
استاد سامسونت را روي ميز ميگذارد،
رو به دانشجويان كرده. دو دستش را درهم قلاب ميكند
و بالبخندي كه به صورتش نقش بسته ، ميگويد:
«دوستان عزيز!
🍃🇮🇷ادامه دارد...
🌷تقدیم به خانواده شهدای کشور عزیزمون بخصوص همسران🌷
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
https://eitaa.com/Ravie_1370🦋🦋
یک دختر دو ساله داشت به نام کوثر😍.
دخترش را خیلی دوست داشت. طوری که هربار به پدر یا دوستانش زنگ میزد ، کلی از کوثر تعریف میکرد.
یکبار که از منطقه برگشته بود ، گفت:"بعضی وقت ها که در تیررس تکفیری ها گیر می افتیم ، مجبوریم مسافتی از یک دیوار تا دیوار دیگر را بدویم.در آن مسافت چندمتری کوثر می آید جلوی چشمم."
فهمیده بود که با این وابستگی ها کسی شهید نمیشود.
دفعه آخری که میخواست به عملیات برود به دوستش گفته بود:"این بار دیگر از کوثرم گذشتم...💔😔"
#شهید_محمود_رضا_بیضائی🕊
•┈••✾•🌿🌺🌸🌺🌿•✾••┈•
#کانال
❣#فقط_ کلام _شهید❣
┄┅═✼✿✵❣✵✿✼═┅┄
https://eitaa.com/Ravie_1370
┄┅═✼✿✵❣✵✿✼═┅┄
#شهدا_به_ترتیب
نیمه دوم بهمن ماه سال ٩٣ بود که حاج #قاسم_سلیمانی قبل از یک عملیات بسیار مهم و کلیدی در جمع مدافعین حرم حضور پیدا کرد و بچه ها با او عکس های یادگاری متعددی انداختند.
در زمان انداختن عکس زیر ، سردار شهید علیرضا توسلی( #ابوحامد ) فرمانده دلاور تیپ #فاطمیون به شوخی و لبخندزنان گفت:
#شهدا_به_ترتیب !
اتفاقا این شوخی و یا بهتره بگم این پیش بینی درست از آب در آمد و همه عزیزانی که در این جمع پشت و کنار سردار بودن یکی یکی پر کشیدند و در نهایت فرمانده دل ها به یاران شهیدش پیوست
از سمت راست
👈(به تاریخ شهادتها دقت کنید)
شهیدان:
#علی_سلطانمرادی 93/11/22
#عباس_عبداللهی 93/11/22
#علیرضا_توسلی 93/12/9
#حسین_بادپا 94/1/31
#مصطفی_صدرزاده 94/8/1
و سردار دلها حاج #قاسم_سلیمانی
روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد. ❤️
•┈••✾•🌿🌺🌸🌺🌿•✾••┈•
#کانال
❣#فقط_ کلام _شهید❣
┄┅═✼✿✵❣✵✿✼═┅┄
https://eitaa.com/Ravie_1370
┄┅═✼✿✵❣✵✿✼═┅┄