🔴 جنگ روایت ها در کرونا/ چطور به چالش رقص رسیدیم
✍️ #محسن_مهدیان
🔹 یک نکته؛ جنگ روانی با جنگ روایت ها متفاوت است. مبنای اصلی جنگ روانی شایعه است. اما جنگ روایت، جنگ شناختی است. خوانش شما از واقع است. پسا حقیقت اینجاست. مبارزه با این جنگ بسیار سخت تر است و مهمترین نکته این است که سربازان مبارزه در این جنگ همه مردم اند.
🔻 اما یک روش رایج در جنگ روایت ها، استدلال استقرایی است. در این روش یک جزء را به کل تعمیم می دهند. یک خبر مبنای تفسیر کل صحنه می شود.
اما جنگ روایت ها در کرونا چطور شکل گرفت و چرا به چالش رقص رسید؟
1️⃣ بی اعتنایی. اول گفتند حکومت بی اعتناست. مستندشان هم حرم و نماز جمعه و نام یک شرکت هواپیمایی یا فیلمی از یک ماشین اورژانس مقابل بیمارستان فرمانیه بود.
اما گزارش کامل از بسیج ملی و حکومتی باعث شد این گزاره نگیرد.
2️⃣ پنهان کاریی. بعد گفتند حکومت پنهان کارست. ولی انتشار امار روزانه مبتلایان و مرگ و میر و بعد هم منتشر شدن اولین آمار قبل از انتخابات با علم به اینکه روی مشارکت هم تاثیر گذارست، این گزاره را باطل کرد.
3️⃣ بی تدبیری. مرحله سوم گفتند بی تدبیرست. چنان وانمود کردند که ایران با بی تدبیری باعث شده است کرونا به امارات و کانادا و افغانستان و لبنان و آلمان منتقل شود. طبیعتا این تصویر همه نمی توانست ماندگار باشد. چون نحوه اطلاع رسانی دقیق از میزان بهبود یافته ها و تصمیمات کلان درمانی باعث میشد مردم بی تدبیری را باور نکنند.
4️⃣ ناتوانی. در نهایت گفتند تدبیر دارند اما توان ندارند. اینجا بود که پمپئو و ترامپ به کمک ابرروایت آنها آمدند و البته پاسخ سرد داخلی و بی اعتنائی به پیشنهاد آنها در کنار توان ایران در تولید کیت های تشخیص و تولید ماسک های نانوئی و غیره این روایت را هم باطل کرد.
5️⃣ و گام آخر خود مردمند. از حکومت ناامید شدند و سراغ خود مردم آمدند. با 3 روش.
1️⃣ تخریب سرمایه های معنوی و اعتقادی مردم. به تمسخر گرفتن دعا و مناجات آنهم با تمسک به فیلم یک شیعه انگلیسی که ضریح را لیس میزد.
2️⃣ نشان دادن بی اعتمادی اجتماعی بود. اینکه مردم به فکر هم نیستند. در همین رابطه اخباری از محتکرین مستندشان شد. طبیعی بود که با موج خبرهای خوب از همدلی های اجتماعی عملا عقب نشستند.
3️⃣ تقابل مردم با مردم بود. چالش رقص را باید اینجا ببینید؛ با دو اثر:
اول اینکه دو جریان را مقابل هم قرار دهند. جریان دعا و نیایش با جریان رقص و شادی.
دوم اینکه از خط مقدم بودن سفید پوش ها در جمهوری اسلامی بسیار عصبانی شدند و با این چالش و شکل دادن دوقطبی، تلاش می کنند بین فرهنگ متنوع جامعه پزشکی با ارزش هائی مثل فداکاری که آنها را به انقلاب نزدیک می کرد فاصله بیاندازند.
💢 جنگ شناختی امروز خود مردم را هدف گرفته است؛ هوشیار باشید از شکل گیری دوقطبی ها.
#سیاسی
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
اولین نرم افزار جامع تلفن همراه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به مناسبت سالروز تولد این شهید بزرگوار منتشر شد.
خشم و نفرت خود از قاتلین جنایتکار را با عزم و همت در آمیختیم تا با ترویج فرهنگ و سبک زندگی سردار بزرگ اسلام و ادای دِین به این شهید بزرگوار، ملت غیور و زخم دیده ی ایران شریف را در مسیر سلیمانی شدن یاری کنیم.
با نصب این نرم افزار شما می توانید به گنجینه ای از:
فیلم ها، صوت ها، تصاویر، نگاشته ها،اشعار، دلنوشته ها، معرفی کتاب های چاپ شده و سایر محتواهای مرتبط با شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانشان در دسته بندی های مختلف، بصورت آنلاین دسترسی داشته باشید.
با عضویت در برنامه علاوه بر استفاده از امکانات و قابلیت های برگزیده کردن، یادداشت گذاری و برچسب گذاری برای هر محتوا، با ارسال محتواهای مرتبط با این شهید بزرگوار، ما را در این مسیر یاری نمایید.
از دیگر امکانات این نرم افزار میتوان به :
بخش اخبار و اطلاع رسانی برنامه های مرتبط با سردار، نظرسنجی و جستجو اشاره نمود .
همچنین با همکاری سامانه ی واقعیت افزوده ی ریزبین شما میتوانید تصاویر سرباز بزرگ انقلاب را بصورت هوشمند مشاهده نمایید.
شما میتوانید با اشتراک گذاری این برنامه و محتواهای آن در فضای مجازی بخش کوچکی از دِین خود را به این شهید بزرگوار ادا نمایید.
شهید زنده راهت ادامه دارد ...
با ما در @shahidezendeh2030 همراه باشید.
لینک دریافت نرم افزار:
https://cafebazaar.ir/app/ir.hnfadak.shahidezendeh
@farhangi_tehran
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
25.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸نماهنگ سرداران سلامت🔸
کاری از
🎼گروه سرود میعاد🎼
🔹معاونت فرهنگی سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران🔹
💐تقدیم به پرستاران و جامعه پزشکی کشور💐
سرپرست گروه : مجید حسنی
تنظیم : داود نعمتی
شعر : محمدجواد الهی پور
کارگردان : امیررضا واحدی
تدوین: گروه هنری آروند
مرکز آفرینش های فرهنگی هنری سپاه استان تهران
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#جهاد_ادامه_دارد...
@farhangi_tehran
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی سیدالشهدا(ع)
♦️رونمایی از گذرنامه رزمنده بدون مرز♦️
همزمان با سالروز میلاد سید شهیدان مقاومت، سرباز ولایت ، شهید حاج قاسم سلیمانی
شامل:
_ زندگی نامه
_وصیت نامه الهی ، سیاسی
-حاج قاسم در بیانات مقام معظم رهبری
_ عکس
@farhangi_tehran
🔴 حوزه های نیازمند به منابع مالی خارجی کدامند؟
✍️ #جعفر_قادری
🔹 اخذ وام و تسهیلات خارجی فینفسه نه بد و نه خوب است. اگر وام دهنده ای وجود داشته باشد، در این شرایطی که ما نیاز به منابع ارزی خارجی داریم باید از این تسهیلات استفاده بکنیم. طبعاً ان چیزی که مهم است این است که این تسهیلات و منابع در کدام بخش به کار گرفته میشود.
🔻 قبل از اینکه نیازمند تسهیلات خارجی باشیم، باید منابعی که در داخل کشور داریم را به درستی استفاده بکنیم، در آن صورت باید کسری و کمبود منابع مالی را از طریق تسهیلات و فاینانس خارجی تامین کنیم.
🔸 اگر تسهیلات اخذ شده از خارج، در جهت تقویت بخشهای های تولیدی و پر کردن خلأءها و زنجیرههای تولید، افزایش ظرفیت تولید و ارتقای فناوریهای تولیدی به کار گرفته شود، نه تنها این تسهیلات مسئلهساز نمیشود بلکه می تواند به کمک کشور بیاید و مشکلات کشور را حل کند.
✅ الان در شرایطی هستیم که باید در زمینه نرم افزاری، در زمینه تکمیل سرمایه گذاریهایی که در بخشهای سختافزاری انجام شده از منابع داخلی و خارجی استفاده بکنیم. اگر این منابع به درستی استفاده شود نه تنها این تسهیلات و فاینانس ها مسئله ساز نمی شود بلکه میتواند مشکلات کشور را حل کند و تاب آوری بیشتری را برای کشور به ارمغان بیاورد.
❌ نگرانی دلسوزان به نظام و انقلاب بیشتر در جایی است که تسهیلات خارجی صرف واردات کالاهای مصرفی می شود و افزایش مصرف گرایی و وابستگی به خارج را تشدید می کند. اگر منابع خارجی در جهت تقویت زیرساخت ها و در جهت تقویت سرمایهگذاریهای زیربنایی و در جهت تقویت بتیانهای علم و دانش و فناوری و انتقال تکنولوژی به کار گرفته شود، این تسهیلات میتواند گرهگشا باشد.
🔰 هر ساله در قانون بودجه به دولت اجازه حداقل ۳۰ میلیارد دلار فاینانس خارجی داده میشود ولی به دلیل اینکه ما در طول سالهای گذشته امکانی برای جذب این فاینانس ها نداشته ایم و فاینانسوری وجود نداشته است، نتوانسته ایم از این فاینانس ها استفاده کنیم. در بودجه هرسال علاوه بر مجوز سالیانه، مجوز های قبلی هم به مجوز های جدید اضافه میشود. من فکر کنم اگر دولت بخواهد از تسهیلات خارجی استفاده بکند تا ۱۵۰ میلیارد دلار هم مجوز دارد و نیاز به اخذ مجوز جدید از مجلس ندارد.
⭕️ در برخی از حوزهها مثل نفت و گاز و پتروشیمی نیاز به منابع مالی خارجی و فاینانس داریم. اگر در این بخش منابع کافی تامین بشود، امکان سرمایهگذاری در توسعه ظرفیت خصوصاً در حوزه ها و میادین مشترک وجود دارد. اگر بتوانیم سهم خودمان را از میادین مشترک به موقع برداشت کنیم، کار بزرگی را انجام داده ایم. اگر بتوانیم در جهت کاهش خامفروشی منابعی به دست آوریم و سرمایهگذاریهایی داشته باشیم، اگر در جهت سرمایهگذاری در توسعه پالایشگاهها سرمایهگذاری بکنیم، کار ارزشمندی را انجام داده ایم، اگر در جهت تکمیل زنجیرههای پتروشیمی سرمایهگذاری کنیم، کار بزرگی انجام شده است.
❇️ ما در بخش بالادستی و میان دستی پتروشیمی سرمایهگذاریهای خوبی انجام داده ایم و هنوز هم نیاز داریم که سرمایهگذاری های بیشتری انجام شود.
🔺 در بخش پاییندستی در عین حالیکه هم اشتغال و هم ارزش افزوده بیشتری دارد ولی کمتر سرمایه گذاری کرده ایم و لذا نیاز به سرمایه گذاریهای بیشتری داریم تا بتوانیم این حلقه ها را تکمیل و بهم وصل بکنیم.
💢 برای جلوگیری از خامفروشی چه فروش خام نفت یا گاز، باید صنایع پالایشی و صنایع پتروشیمی توسعه پیدا کند. برای اینکه بتوانیم در کشور تنوع تولید داشته باشیم، باید هم ظرفیتهای پالایشگاه ها و ظرفیت های پتروشیمی را توسعه بدهیم. این کار میتواند منافع زیادی برای کشور به همراه داشته باشد.
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
✴️تحولات عراق
♨️تاکتیک بيت الشيعی در انتخاب الکاظمی
در پی هر انتخابی یک عده راضی هستند و یک عده ناراضی و منشاء این رضایت و نارضایتی می تواند مصلحت عمومی و یا صرفا منافع شخصی باشد
وقتی سه هفته قبل برهم صالح در اقدامی خارج از چارچوب قانونی اساسی الزرفی را بعنوان نخست وزیر عراق انتخاب کرد بیت الشيعي ترس و نارضایتی بسیاری از این انتخاب از خود نشان داد، ترس آنها بیشتر بخاطر سنگ بنا نهاده شدن بدعتی جدید از سوی رئیس جمهور و استمرار این بدعت در آینده بود و ناراضی از اینکه چرا شخصیتی دو تابعيتی و جدلی به منصب گمارده شده است و با ارائه تاریخچه ای سیاه الزرفی از لحظه ورودش به عراق تا بدین لحظه و همکاری های مستمر و وفاداریش با امریکا او را شخصیتی نامناسب برای اخذ پست نخست وزیری مطرح کردند
دو هفته پیش از معرفی الزرفی نیز کتائب حزب الله در یک پیش دستی و هشدار زودرس بیان کرد که در بین اسامی مطرح شده برای نخست وزیری نام شخصی است که متهم به همکاری در ترور حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس می باشد و در این بین از الکاظمی نام بردند و او را متهم به همکاری با کارمندان CIA دانستند، بعد از دو سه روز این بحثهای جنجالی فروکش کرده تا اینکه چند روز قبل نیز اسم الکاظمی برای تصدی پست نخست وزیری مطرح شد و خیلی ها یا این خبر را باور نمی کردند و یا می گفتند صرفا وقت کشی و رد گم کردن است و گزینه های دیگری در کار است
تا اینکه دو روز پیش در اجتماعی بین سران احزاب شیعه بر سر اسم الکاظمی اجماع شد و دیروز توافقنامه احزاب شیعی به صورت رسمی بوسیله عمار حکیم تقدیم برهم صالح شده و امروز نیز در عین ناباوری از دید برخی ها مصطفی الکاظمی به قصر ریاست جمهوری رفت و حکم انتصابش به نخست وزیری را از رئیس جمهور دریافت کرد و حال دیگر باید بدنبال انتخاب کابینه اش باشد
در حالی که برخی از احزاب شیعی این انتخاب را دستاوردی بزرگ قلمداد کردند و از آن به عنوان بازگشت قانون اساسی در چارچوب های واقعی اش یاد می کنند و آن را کشیدن خط بطلانی بر ادامه سرکشی های برهم صالح و الزرفی قلمداد کردند ولی الکاظمی نیز به ظاهر و طبق اتهامات وارده اخیر و نیز شخصیتی جدلی بوده و مطابقت با خواسته مردم و مقاومت ندارد همچنین تا بدین لحظه تضمینی برای خروج آمریکا از عراق ارائه نکرده است!
کوتاه آمدن احزاب شیعه ریشه در بسیاری از مطالب دارد که می توان به موارد ذیل اشاره کرد
1_پایان به بلاتکلیفی سیاسی و فراهم نمودن سریع انتخابات زودرس
2_وجود اختلافات شدید احزاب شیعی در اجماع بر روی گزینه های مطرح شده دیگر مانند اسعد العيدانی، قصی سهیل، محمد شیاع السوداني، عبد الحسين عبطان و اینها هرکدام وابسته به حزبی هستند و نمی توانند فراحزبی کار کنند
3_ تحرکات سیاسی مشکوک و سریع عدنان الزرفی در دیدارهای خود با شخصیت های داخلی و بین المللی و احتمال بروز و شدت گرفتن شکاف ها در حاکمیت با توجه به وعده های پر زرق و برقی که الزرفی به اشخاص و گروه ها دیگر ارائه می کرد
4_شرایط حساس عراق و بحران های موجود و پیش رو در زمینه های اقتصادی بعلت کاهش شدید قیمت نفت، تشدید بحران بهداشتی بعلت شیوع کورنا، بحران سیاسی و عدم تمکین گروه ها و احزاب مختلف از قانون بعلت وجود خلاء در حاکمیت، احزاب شیعه ادامه این وضعیت را عقلایی نمی دانستند
5_با توجه به بحران موجود و اصرار تمام اطراف بر انتخاب گزینه ای بیطرف، دیگر برچسب ناکارآمدی نه به احزاب بلکه به این شخص به ظاهر بیطرف خواهد چسبید
6_این نخست وزیر حداکثر بین 6 ماه تا یکسال در رأس کار است و باید اکثر تمرکز خود را بر ایجاد زمینه های لازم برای انتخابات زودرس فراهم کند
همه این علل را میتوان سبب آن دانست که احزاب شیعه بروی چنین گزینه ای اجماع کرده و به کمتر از حداقل ها راضی شدند تا بتوانند همان وحدت حداقلی را هم که شده حفظ کنند و شکافهای موجود بیش از این توسعه پیدا نکند که این بلاتکلیفی و بروز اختلاف ها به مصلحت هیچ یک اطراف سیاسی در عراق نبوده و نیست. سیاستمداران عراق نیز طبق خواسته مرجعیت و ملت باید هرچه سریعتر برای عبور از بحران سیاسی به فکر برگزاری انتخابات زودرس باشند.
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پویش_کمک_مومنانه
✴️بسیج رسانه استان تهران در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، آماده دریافت سوژه های جالب و تاثیر گذار جهت پوشش رسانهای و انتشار در رسانه های بزرگ و رسانه ملی است.
🎥ضمن ارسال متن و عکس یک فیلم کوتاه نیز از سوژه های مد خود به آیدی @k_nasr ارسال نموده تا پس از بررسی و مشورت نسبت به مستند سازی و پوشش رسانه ای آن اقدام گردد.
#لییک_یا_خامنه_ای
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
"إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنین"
♦️کمک مومنانه♦️
درراستای کمک به هموطنان نیازمند در ماه مبارک رمضان، شما هم دراین امر خداپسندانه سهیم باشید.
شماره کارت واریز کمکهای مردمی:
6273811096917437
بنام گروه جهادی
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹توصیههای حاج آقا مجتبی تهرانی درباره روزهای آخر ماه شعبان
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
.
,🔸سه نگرانی درباره رزمایش
رهبرانقلاب برای این روزهای کرونا زده فرمودند: رزمایش همدلی. شکل گیری لشکر خوبان کمک می کند صدمه دیدگان معیشتی از این آلودگی منحوس و شوم کمتر رنج ببینند.
اما در این رابطه چند نگرانی وجود دارد که فعالان فرهنگی و مسوولین نسبت بدان باید توجه ویژه داشته باشند.
🔸یکم و مهمترین.
این رزمایش اجتماعی است و مردمی. بنابراین اگرچه کمک های حکومتی مفید و ضروری است ولی نباید جای مردم را تنگ کند. اتفاقا باید به نحوی باشد که مردم ترغیب شوند درین رزم مهربانی و نمایش مودت با انگیزه تر شرکت کنند.
🔸دوم و حساس ترین.
رزمایش برای همه مردم است. باید تلاش کنیم همه آحاد جامعه درگیر شوند. انقلابی و غیرانقلابی. هرکس وطندوست است و قلبش برای مردم می تپد، باید فعال شود. نباید تبلیغات به نحوی باشد که بخشی از جامعه احساس کنند این جا، جای آنها نیست. این رزم ملی بزم حضور رنگین کمانی مردم است.
🔸سوم و کاربردی ترین.
رزمایش امروز تنها متوقف به فهرست های سنتی نشود. بانک اطلاعاتی گذشته در حوزه های امدادی کفاف روزهای کرونایی را نمی دهد. نیازمند امروز صورتش با سیلی سرخ است و در فهرست خیریه ها و بهزیستی کمتر دیده می شوند. تا دوماه پیش روی پای خودش بوده است و امروز از کسب و کار افتاده است. خلاصه بانک مان را ارتقا و بروز رسانی کنیم.
#محسن_مهدیان
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
کرونا، آمریکا را می خورد؟
✍️ آیا کرونا با سیطره اقتصادی آمریکا و موضوع تحریم ها همان می کند که موریانه با پیمان مشرکان برای محاصره و تحریم مسلمان کرد؟
🔹مشرکان ضمن امضای یک پیمان، پیامبر (ص) و مسلمانان را به مدت سه سال مورد محاصره شدید قرار دادند. اما پس از سه سال، به اراده الهی، موریانه آن پیمان را خورد و همین حجتی شد برای حقانیت پیامبر.
♦️ویروس کرونا، اکنون بیش از هر کشور دیگری به جان اقتصاد و اقتدار آمریکا افتاده است. آمریکا (تحریم کننده فروش نفت ایران) دیروز مجبور شد نفت 18 دلاری را منفی ۳۵ دلار بفروشد، یعنی پولی هم به خریداران بدهد، چرا که امکان انبار کردن بیشتر نفت را ندارد.
🔹کرونا یک ماه نیست به آمریکا رسیده، اما با ۳۱.۱ درصد از کل انقباض اقتصاد جهان، بالاترین خسارت را به این کشور زده است. به گزارش مؤسسه اعتبارسنجی مودی، کرونا تا کنون ۲۹ درصد از تولید ناخالص آمریکا را از بین برده است.
♦️اقتصاد آمریکا ۳۵۰ میلیارد دلار ضرر کرده، در حالی که حملات ۱۱ سپتامبر، ۱۱۱ میلیارد دلار ضرر به همراه داشت. تلفات کرونا، پنج برایر تلفات آمریکا در جنگ افغانستان و عراق است.
🔹«کمیته بودجه فدرال مسئولانه» پیشبینی کرده اثرات و هزینه های شیوع کرونا، کسری بودجه دولت را چهار برابر کند.
♦️واشنگتن پست نوشت تحلیلگران اقتصادی از اینکه شیوع کرونا، اوضاع فاجعهباری را رقمزده و باعث افزایش بدهی ملی به بالاترین میزان از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون شود، نگران هستند.
🔹ترامپ با همه غرورش اعتراف کرد که کرونا، اقتصاد آمریکا را "تعطیل" کرده است. او با تاخیر مجبور شد "وضعیت فاجعه" در پنجاه ایالت اعلام کند اما چنان تحت فشار است که خواستار پایان قرنطینه ولو با استفاده از آشوب مسلحانه حامیانش در چند ایالت شود؛ نوعی وضعیت ارّه نشینی!
♦️کرونا موجب بیکار شدن 22 میلیون آمریکایی شده. شبکه سیانان می گوید "کرونا در یک ماه، جهش یک دهه گذشته اقتصاد آمریکا را نابود کرد".
🔹روزنامه نیویورک تایمز هم خاطر نشان کرد:
🔻"مارگارت بورکه وایت، عکاسی است که سال ۱۹۳۷ در زمان رکود بزرگ، عکس معروف را گرفت: در حالی که مردم ِنگران در صف دریافت کمک ایستاده بودند، بیلبورد بالای سرشان، خانواده مرفهی را لبخندزنان در یک خودرو راحت نشان میداد. روی بیلبورد نوشته بود «هیچ راهی مانند راه آمریکا نیست.»
🔻رکود ناشی از کرونا، ناگهان آمریکا را به همان دوران بازگرداند. در نسخه بهروز شده عکس، خودروها چند مایل صف ایستادهاند تا غذا بگیرند، کارگران بیکار روزها برای پر کردن درخواست حقوق بیکاری تلاش میکنند و بیماران خارج از بیمارستانها برای تست کرونا تمام شب را در صف میایستند.
🔻در اقتصادی که به خاطر موفقیت هایش ستوده شده، اساسیترین نیازها - غذا، پناهگاه و مراقبتهای پزشکی - ناگهان کمیاب شده . ۵ میلیون نفر فقط طی یک هفته درخواست حقوق بیکاری دادهاند.
🔻از هر ۱۰ نفر ۴ نفر پول کافی برای پرداخت هزینههای غیرمترقبه را دارند. کرونا موجب شده ضعفهای اقتصاد ما به یکباره آشکار شود... ما یک جامعه افسرده و شکستخوردهایم".
🔹بیراه نیست مجله آلمانی اشپیگل، مجسمه آزادی را در بستر بیماری تصویر کرده و می نویسد «مدیریت فاجعهآمیز، آمریکا را به مرکز کرونا که با سقوط اقتصادی بیسابقه روبهرو است، تبدیل کرد. آیا شاهد انفجار ابرقدرت هستیم؟".
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
🔴 از مردم بپرسید، متوجه میشوید دولت هیچ کاری برایشان نکرده است
✍️ #سیدشمس_الدین_حسینی
🔹 در سالهای اخیر، مجلس نقشی نداشت؛ اما رئیس مجلس همه کاره بود. وارد ماه رمضان میشویم، اما دولت برنامه مشخصی برای معیشت مردم ارائه نداده است!
🔸 متأسفانه در سیاستگذاریهای اقتصادی برای کاهش پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا شاهد وقفه تشخیص، وقفه تصمیمگیری، وقفه اجرا و وقفه اثرگذاری هستیم. به همین دلیل است که میتوانیم بگوییم تاکنون اقدام موثری در این خصوص صورت نگرفته است.
✅ به مردم، جامعه، فعالان اقتصادی مراجعه کنید، مردم احساس نمیکنند که اقدامی جهت جبران رفاه از دست رفته خانوار یا رونق از دست رفته اقتصادی توسط دولت انجام شده است. در وهله اول، این بحران توسط دولت جدی گرفته نشد، در وهله دوم نیز ستاد فراگیری برای مقابله با این بیماری و بررسی تبعات اقتصادی آن شکل نگرفت.
🔹 رئیس مجلس را نمایندگان منتخب تعیین میکنند، تصمیمگیری برخی از گروهها و تشکلهای سیاسی از بیرون مجلس برای مجلس، غلط است. مجلس دهم، مجلس دولت ساخته و لیست تهران، لیست دولت بود. آیا دولت دوازدهم در همزیستی با مجلس دهم ناراحت بود؟ هیچ دورهای از تاریخ بعد از انقلاب، اینقدر مجلس در قبال دولت منفعل نبود، مجلس دهم کاملاً تابع دولت بود.
🔸 لذا بزرگترین مزیت مجلس یازدهم نسبت به مجلس دهم در چارچوب مردم سالاری این است که مجلس یازدهم مجلسی دولت ساخته نیست. بعضی گفتهاند که مجلس یازدهم در مقابل دولت دوازدهم قرار میگیرد. مجلس یازدهم در مقابل ناکارآمدیها، کندیها، لختیها و کهولتهای دولت دوازدهم خواهد ایستاد.
💢 داریم وارد ماه رمضان میشویم و دولت هم برنامه مشخصی برای اینکه کشور را از این تعطیلی که بر اثر کرونا رخ داده، ندارد، لذا اثر معمولی که کرونا در اقتصاد تمام کشورها داشته در ایران قویتر خواهد بود. متاسفانه در سالهای اخیر نقش مجلس به عنوان یک نهاد کمرنگ اما نقش رئیس مجلس به عنوان یک فرد پررنگ شده است.
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐