فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پویش_کمک_مومنانه
✴️بسیج رسانه استان تهران در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، آماده دریافت سوژه های جالب و تاثیر گذار جهت پوشش رسانهای و انتشار در رسانه های بزرگ و رسانه ملی است.
🎥ضمن ارسال متن و عکس یک فیلم کوتاه نیز از سوژه های مد خود به آیدی @k_nasr ارسال نموده تا پس از بررسی و مشورت نسبت به مستند سازی و پوشش رسانه ای آن اقدام گردد.
#لییک_یا_خامنه_ای
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
"إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنین"
♦️کمک مومنانه♦️
درراستای کمک به هموطنان نیازمند در ماه مبارک رمضان، شما هم دراین امر خداپسندانه سهیم باشید.
شماره کارت واریز کمکهای مردمی:
6273811096917437
بنام گروه جهادی
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹توصیههای حاج آقا مجتبی تهرانی درباره روزهای آخر ماه شعبان
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
.
,🔸سه نگرانی درباره رزمایش
رهبرانقلاب برای این روزهای کرونا زده فرمودند: رزمایش همدلی. شکل گیری لشکر خوبان کمک می کند صدمه دیدگان معیشتی از این آلودگی منحوس و شوم کمتر رنج ببینند.
اما در این رابطه چند نگرانی وجود دارد که فعالان فرهنگی و مسوولین نسبت بدان باید توجه ویژه داشته باشند.
🔸یکم و مهمترین.
این رزمایش اجتماعی است و مردمی. بنابراین اگرچه کمک های حکومتی مفید و ضروری است ولی نباید جای مردم را تنگ کند. اتفاقا باید به نحوی باشد که مردم ترغیب شوند درین رزم مهربانی و نمایش مودت با انگیزه تر شرکت کنند.
🔸دوم و حساس ترین.
رزمایش برای همه مردم است. باید تلاش کنیم همه آحاد جامعه درگیر شوند. انقلابی و غیرانقلابی. هرکس وطندوست است و قلبش برای مردم می تپد، باید فعال شود. نباید تبلیغات به نحوی باشد که بخشی از جامعه احساس کنند این جا، جای آنها نیست. این رزم ملی بزم حضور رنگین کمانی مردم است.
🔸سوم و کاربردی ترین.
رزمایش امروز تنها متوقف به فهرست های سنتی نشود. بانک اطلاعاتی گذشته در حوزه های امدادی کفاف روزهای کرونایی را نمی دهد. نیازمند امروز صورتش با سیلی سرخ است و در فهرست خیریه ها و بهزیستی کمتر دیده می شوند. تا دوماه پیش روی پای خودش بوده است و امروز از کسب و کار افتاده است. خلاصه بانک مان را ارتقا و بروز رسانی کنیم.
#محسن_مهدیان
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
کرونا، آمریکا را می خورد؟
✍️ آیا کرونا با سیطره اقتصادی آمریکا و موضوع تحریم ها همان می کند که موریانه با پیمان مشرکان برای محاصره و تحریم مسلمان کرد؟
🔹مشرکان ضمن امضای یک پیمان، پیامبر (ص) و مسلمانان را به مدت سه سال مورد محاصره شدید قرار دادند. اما پس از سه سال، به اراده الهی، موریانه آن پیمان را خورد و همین حجتی شد برای حقانیت پیامبر.
♦️ویروس کرونا، اکنون بیش از هر کشور دیگری به جان اقتصاد و اقتدار آمریکا افتاده است. آمریکا (تحریم کننده فروش نفت ایران) دیروز مجبور شد نفت 18 دلاری را منفی ۳۵ دلار بفروشد، یعنی پولی هم به خریداران بدهد، چرا که امکان انبار کردن بیشتر نفت را ندارد.
🔹کرونا یک ماه نیست به آمریکا رسیده، اما با ۳۱.۱ درصد از کل انقباض اقتصاد جهان، بالاترین خسارت را به این کشور زده است. به گزارش مؤسسه اعتبارسنجی مودی، کرونا تا کنون ۲۹ درصد از تولید ناخالص آمریکا را از بین برده است.
♦️اقتصاد آمریکا ۳۵۰ میلیارد دلار ضرر کرده، در حالی که حملات ۱۱ سپتامبر، ۱۱۱ میلیارد دلار ضرر به همراه داشت. تلفات کرونا، پنج برایر تلفات آمریکا در جنگ افغانستان و عراق است.
🔹«کمیته بودجه فدرال مسئولانه» پیشبینی کرده اثرات و هزینه های شیوع کرونا، کسری بودجه دولت را چهار برابر کند.
♦️واشنگتن پست نوشت تحلیلگران اقتصادی از اینکه شیوع کرونا، اوضاع فاجعهباری را رقمزده و باعث افزایش بدهی ملی به بالاترین میزان از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون شود، نگران هستند.
🔹ترامپ با همه غرورش اعتراف کرد که کرونا، اقتصاد آمریکا را "تعطیل" کرده است. او با تاخیر مجبور شد "وضعیت فاجعه" در پنجاه ایالت اعلام کند اما چنان تحت فشار است که خواستار پایان قرنطینه ولو با استفاده از آشوب مسلحانه حامیانش در چند ایالت شود؛ نوعی وضعیت ارّه نشینی!
♦️کرونا موجب بیکار شدن 22 میلیون آمریکایی شده. شبکه سیانان می گوید "کرونا در یک ماه، جهش یک دهه گذشته اقتصاد آمریکا را نابود کرد".
🔹روزنامه نیویورک تایمز هم خاطر نشان کرد:
🔻"مارگارت بورکه وایت، عکاسی است که سال ۱۹۳۷ در زمان رکود بزرگ، عکس معروف را گرفت: در حالی که مردم ِنگران در صف دریافت کمک ایستاده بودند، بیلبورد بالای سرشان، خانواده مرفهی را لبخندزنان در یک خودرو راحت نشان میداد. روی بیلبورد نوشته بود «هیچ راهی مانند راه آمریکا نیست.»
🔻رکود ناشی از کرونا، ناگهان آمریکا را به همان دوران بازگرداند. در نسخه بهروز شده عکس، خودروها چند مایل صف ایستادهاند تا غذا بگیرند، کارگران بیکار روزها برای پر کردن درخواست حقوق بیکاری تلاش میکنند و بیماران خارج از بیمارستانها برای تست کرونا تمام شب را در صف میایستند.
🔻در اقتصادی که به خاطر موفقیت هایش ستوده شده، اساسیترین نیازها - غذا، پناهگاه و مراقبتهای پزشکی - ناگهان کمیاب شده . ۵ میلیون نفر فقط طی یک هفته درخواست حقوق بیکاری دادهاند.
🔻از هر ۱۰ نفر ۴ نفر پول کافی برای پرداخت هزینههای غیرمترقبه را دارند. کرونا موجب شده ضعفهای اقتصاد ما به یکباره آشکار شود... ما یک جامعه افسرده و شکستخوردهایم".
🔹بیراه نیست مجله آلمانی اشپیگل، مجسمه آزادی را در بستر بیماری تصویر کرده و می نویسد «مدیریت فاجعهآمیز، آمریکا را به مرکز کرونا که با سقوط اقتصادی بیسابقه روبهرو است، تبدیل کرد. آیا شاهد انفجار ابرقدرت هستیم؟".
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
🔴 از مردم بپرسید، متوجه میشوید دولت هیچ کاری برایشان نکرده است
✍️ #سیدشمس_الدین_حسینی
🔹 در سالهای اخیر، مجلس نقشی نداشت؛ اما رئیس مجلس همه کاره بود. وارد ماه رمضان میشویم، اما دولت برنامه مشخصی برای معیشت مردم ارائه نداده است!
🔸 متأسفانه در سیاستگذاریهای اقتصادی برای کاهش پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا شاهد وقفه تشخیص، وقفه تصمیمگیری، وقفه اجرا و وقفه اثرگذاری هستیم. به همین دلیل است که میتوانیم بگوییم تاکنون اقدام موثری در این خصوص صورت نگرفته است.
✅ به مردم، جامعه، فعالان اقتصادی مراجعه کنید، مردم احساس نمیکنند که اقدامی جهت جبران رفاه از دست رفته خانوار یا رونق از دست رفته اقتصادی توسط دولت انجام شده است. در وهله اول، این بحران توسط دولت جدی گرفته نشد، در وهله دوم نیز ستاد فراگیری برای مقابله با این بیماری و بررسی تبعات اقتصادی آن شکل نگرفت.
🔹 رئیس مجلس را نمایندگان منتخب تعیین میکنند، تصمیمگیری برخی از گروهها و تشکلهای سیاسی از بیرون مجلس برای مجلس، غلط است. مجلس دهم، مجلس دولت ساخته و لیست تهران، لیست دولت بود. آیا دولت دوازدهم در همزیستی با مجلس دهم ناراحت بود؟ هیچ دورهای از تاریخ بعد از انقلاب، اینقدر مجلس در قبال دولت منفعل نبود، مجلس دهم کاملاً تابع دولت بود.
🔸 لذا بزرگترین مزیت مجلس یازدهم نسبت به مجلس دهم در چارچوب مردم سالاری این است که مجلس یازدهم مجلسی دولت ساخته نیست. بعضی گفتهاند که مجلس یازدهم در مقابل دولت دوازدهم قرار میگیرد. مجلس یازدهم در مقابل ناکارآمدیها، کندیها، لختیها و کهولتهای دولت دوازدهم خواهد ایستاد.
💢 داریم وارد ماه رمضان میشویم و دولت هم برنامه مشخصی برای اینکه کشور را از این تعطیلی که بر اثر کرونا رخ داده، ندارد، لذا اثر معمولی که کرونا در اقتصاد تمام کشورها داشته در ایران قویتر خواهد بود. متاسفانه در سالهای اخیر نقش مجلس به عنوان یک نهاد کمرنگ اما نقش رئیس مجلس به عنوان یک فرد پررنگ شده است.
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"برنامه ستارگان هدایت"
معرفی کوتاه شهدای مدافع حرم و دفاع مقدس سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران
هرشب ماه مبارک رمضان
از شبکه ۵ سیما
" مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری بسیج استان تهران "
سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام
@farhangi_tehran
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
♦️پیام سید حسن نصرالله ، به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان:
به برادران و خواهرانم تأکید میکنم وقتی یک کمک یا سبد یا وعدهی غذایی را برای یک خانه، شخص یا خانواده میبرید، یا میخواهید کوپن بهشان تحویل دهید یا از اینگونه کارها، هیچ فیلم یا عکسی نباید گرفته شود. بههیچ وجه نباید تصویربرداری شود. برخی برادران پرسیدند حتی برای آرشیو؟! گفتم حتی برای آرشیو. ما به چنین آرشیوی نیاز نداریم. بله، میتوانید در مجتمع، ورزشگاه، میدان و سالنی که مواد غذایی در حال آمادهسازی است تصویر بگیرید. اشکالی ندارد. چنانکه معمول است. یا مثلا تصویربرداری از قرار دادن اجناس داخل کامیون نیز مشکلی ندارد. اما وقتی به مرحلهی آخر که تحویل به خانواده است، میرسیم، به هیچوجه نباید تصویری گرفته شود. این خانواده به هیچوجه نباید لحظهای احساس خجالت، حیا، نقص، خواری یا… کند که کسی آمده است به او غذا یا کمک نقدی یا غیر نقدی تحویل دهد و بلافاصله دارد فیلم هم میگیرد! این با آنکه کار برای «وجه الله (سبحانه و تعالی)» باشد منافات دارد چون پافشاری بر کرامت، آبرو، احترام، محبت و انسانیت مردم نیز از اوجب واجبات است.
دوم: الآن میخواهیم برویم کمک را برسانیم، هیچ دلیلی ندارد ۵ یا ۶ نفر بروند. کمترین تعداد بروند. مثلا اگر ۲ نفره میتوانند با کمک هم ببرند، ۲ نفر بروند. ۳ نفر لازم است، ۳ نفر بروند. نه اینکه مثل برخی کشورها و موارد که میخواهند یک بستهی غذایی برسانند، میبینی یک هیئت پرتعداد دارند میروند یک کارتن مواد غذایی بدهند به یک خانواده. این مطلقا بیادبانه و نامناسب است. باید شدیدا و با دقت بر هر چیزی که کرامت این خانوادهها و افراد را حفظ کند پافشاری داشته باشیم اگرنه ممکن است این کار هیچ ثواب و پاداشی نداشته باشد. بله، ممکن است فایدهی دنیوی داشته باشد که حالا یک مادهی غذایی دادهایم و آنها هم به ما علاقهمند شدند و از ما حمایت کردند اما در آخرت هیچ جایی ندارد. کاری که در آخرت از جایگاهی برخوردار است این است که این کار برای «وجه الله (سبحانه و تعالی)» باشد و کرامت مردمی را که از آنها دستگیری میکنیم، حفظ کند.
امام حسن مجتبی(علیه السلام)، نوهی پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) بسیار بزرگواری مشهور بودند. در روایات معروف است که وقتی کسی میآمد و از ایشان درخواستی داشت و قرض، پول یا کمکی میخواست، امام نمیگذاشت او صحبت کند. میگفت درخواستت را بنویس و بگذار پشت در. تا حتی آن شخص مجبور نشود بنشیند و توضیح دهد که چه نیازی دارد و در نتیجه احتمالا احساس فروتنی، خواری، پستی یا… کند. میخواستم روی اهمیت بسیار شدید و عظیم این موضوع در این ایام تأکید کنم.
سید حسن نصرالله ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان
@farhangi_tehran
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"برنامه ستارگان هدایت"
معرفی کوتاه شهدای مدافع حرم و دفاع مقدس سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران
هرشب ماه مبارک رمضان
از شبکه ۵ سیما
" مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری بسیج استان تهران "
سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام
@farhangi_tehran
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥همدلی و کمک مومنانه
جهادگران سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران
مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری بسیج استان تهران
@farhangi_tehran
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
25.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کمک مومنانه
کاری از گروه سرود میعاد
معاونت فرهنگی سپاه حضرت سیدالشهدا علیه السلام استان تهران
#کمک_مومنانه
@farhangi_tehran
قدرت آفرینی سپاه پاسداران؛
احترام فنی و حسرت سیاسی دشمن
اکنون نه فقط نیروهای آمریکا بلکه مراکز مهم رژیم صهیونیستی تحت رصد ایران است. «هرتسل هالوی» فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل، ارزیابی درستی داشت که آبانماه 94 به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
احتمالا برای چندمین بار و این بار بیاختیار، کلاه از سر یوزی رابین مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل افتاد، وقتی خبر رسید ماهواره نظامی ایران در مدار قرار گرفته و هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند.
او تیر ماه 1394 در جمع فعالان نظامی و افسران نیروی هوایی آمریکا گفت «ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 را برای شکست سامانههای موشکی ساختهاند و به عنوان یک مهندس باید بگویم به خوبی کار کردهاند.
با افزایش دقت این موشک، آنها حالا میتوانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است. ایران نیازی به سلاح هستهای ندارد.
آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند. ایرانیها نشان دادند موشکهای قیام و قدر را انبار کردهاند. موشک قیام با برد 800 کیلومتر، ارتقای موشک اسکاد سی است. آنها در اینجا هم یک مهندسی خوب را به نمایش گذاشتنند.
ایرانیها از موشک سومار رونمایی کردند که احتمالاً موتور جت آن متفاوت از نمونه روسی است. این، دستاوردی بزرگ است. من از لحاظ تکنیکی به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
«نور» و «قاصد» را همرزمان سردار سلیمانی در هوافضای سپاه ساختند؛ همانها که چهار ماه قبل پایگاه عین الاسد را شخم زدند و 150 تروریست ضربه مغزی شده را روی دست پنتاگون گذاشتند.
آنها منحصر به فرد و رشکبرانگیزند و به سرعت میبالند و تکثیر میشوند. برخی تحلیلگران آمریکایی گفتهاند کاش ما هم در میان مدیران خود، مثل سلیمانی را داشتیم. مایکل روبین مقام سابق وزارت دفاع آمریکا (کارشناس اندیشکده امریکن اینترپرایز) آبان 96 در واشنگتن اگزمینر نوشت:
«از هر تحلیلگر اطلاعاتی یا افسر نظامی آمریکا بپرسید، میگوید قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، یک تروریست است، اما بسیاری از ایرانیها از او به عنوان یک قهرمان و رزمنده واقعی یاد میکنند، نه مانند جیمز متیس وزیر دفاع ما که اینطور نیست.
سلیمانی در عراق و جای دیگر، علاوه بر رزمندگی، چهره یک استاد معاملهگر و یک دیپلمات برجسته را هم دارد. ایران نه تنها استراتژی بلکه پرسنلی برای هماهنگی و اجرای آن دارد.
مک گورک فرستاده ویژه آمریکا، خود را به عنوان یک دیپلمات قابل ثابت کرد، اما از روال و استحکامی که سلیمانی به خرج میدهد، برخوردار نیست».
پیشرفتهای چهلساله ما با عقبگردهای آمریکا قرین شده است. دنیا امروز شاهد ثبات بیشتر ایران و آشفتگی مضاعف در آمریکاست. کرونا، اگر آمریکا را به هم ریخت و تا حد دعوت ترامپ به آشوب علیه قرنطینه و تحرکات جداییطلبانه در برخی ایالتها پیش رفت، در ایران موجب همدلی و بسیج ظرفیتهای مردمی و حتی ثبات و آرامش بیشتر شد.
اين روزها در حالی که ايران از لحاظ درصد بهبوديافتگان جزو موفقترین کشورهاست، آمریکا رکورددار تعداد مبتلایان و قربانیان کروناست. در این مقایسه جهانی، اگر ایران بالاتر از آلمان و انگلیس و اسپانيا و ايتاليا و فرانسه ایستاده، شمار قربانیان کرونا در آمریکا به 60 هزار نفر نزدیک شده و تعداد مبتلایان، به یک میلیون نفر رسیده است.
#محمد_ایمانی
راویان انقلاب👇
@raviyanenghelab 🌐