هدایت شده از معاونت فرهنگی دانشگاه رضوی
❌فراخوان بیست و هشتمین اجلاس سراسری نماز
🔵با عنوان نماز و مدرسه
👆👆👆👆
اطلاعات بیشتر در پوستر بالا
کانال رسمی معاونت فرهنگی
دانشگاه علوم اسلامی رضوی
@farhangi_razavi_ac
هدایت شده از گروه زبان وادبیات عربی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
کنفرانس «اصول اخلاقی داستانهای قرآنی و فراتر از آنها» در دانشگاه حمد بن خلیفه كشور قطر
الحكاية والفضيلة: سؤال الأخلاق في القصص القرآني والكتابي
در روزهای ۷ تا ۹ بهمن سال جاری کنفرانسی با عنوان «اصول اخلاقی داستانهای قرآنی و فراتر از آنها» در دانشگاه حمد بن خلیفه واقع در کشور قطر برگزار میشود. علاقهمندان به شرکت در این کنفرانس میباید حداکثر تا ۷ شهریور سال جاری، چکیده سخنرانی خود را به این کنفرانس ارسال کنند. اطلاعات بيشتر را در لينك زير بخوانيد:
https://www.cilecenter.org/ar/resources/news/deadline-extended-call-research-papers-narrative-and-ethics-morals-quranic-stories
هدایت شده از گروه زبان وادبیات عربی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
محورهای همایش قرآنی کشور قطر: صفة البحث ومحدداته المنهجية
الموضوعات العامة التالية هى إطار أساسي لدراسة القصص القرآني من منظور متعدد الأديان والتخصصات. وللباحثين مطلق الحرية في إضافة المزيد من الأبعاد النظرية إذا ما تراءى لهم اشتمالها على جوانب مبتكرة أو تبين لهم كونها جديرة بالبحث ضمن هذه الموضوعات العامة:
1. اللغة الأخلاقية لقصص القرآن
سيناقش هذا الجزء المفاهيم والمصطلحات المتعلقة بالقصص القرآنية، ولغتها الأخلاقية، وبنيتها، ووظيفتها وتطورها. ويمكن توجيه الأسئلة المنهجية إلى مفاهيم ومنهجيات أخلاق السرد وتطبيقاتها في القرآن بشكل خاص وفي الأدب الإسلامي بشكل عام.
أ. المصطلحات: مثل، القصص، الخبر، الحديث، النبأ،
ب. الاحتجاج القرآني بالقصة،
ج. المصطلحات الأخلاقية والدينية في القصّ القرآني: مثل، عبرة، ذكرى، موعظة،
د. الوظيفة الأخلاقية للقصص القرآني
ه. التاريخ، أم الأخلاق، أم التسلية!
2. التفسير المقارن للقصص القرآني
سُيكرس هذا الجزء لإجراء دراسة مقارنة بين القصص القرآني وما يناظره من قصص الكتاب المقدس وقصص ما قبل الإسلام. وسينصبّ التركيز في هذا الجزء على التحليل الأخلاقي لهذا التراث السردي، وبيان المفاهيم المتعلقة به، وبنيته، والتطورات التي أدخلها القرآن عليه.
أ. تراث السرد العربي قبل الإسلام
ب. قصص الكتاب المقدس وقصص القرآن: تراث مشترك وفضائل مختلفة؟
ج. التفسير الاعتباري لقصص الأنبياء
3. تلقي القصص القرآني
إن ارتباط المسلمين بالقصص القرآني وتفاعلهم معه له أواصر ذات تاريخ ممتد ومسارات معقدة. لذا، ينبغي أن ينحصر تركيز هذا القسم على مختلف التفسيرات القصص القرآني النابعة من اهتمامات أخلاقية.
أ. قصص القرآن في التفسير الإسلامي
ب. "قصص الأنبياء" كفن وعلم من علوم القرآن
ج. التأويل الصوفي لقصص القرآن
د. أدب القصّاص
4. أخلاق السرد والرعاية الطبية
كيف تسهم قصص القرآن في أخلاقيات مهنة الطب من خلال ما تحتويه من مضمون ومن خلال تحليل نسقها؟ وهل يمكن تطبيق تقنيات النقد الأدبي على تحليل النصوص والممارسات الأخلاقية بغية الوقوف على مختلف وجهات النظر حيال المعضلات الأخلاقية؟ إلى أي مدى يمكن أن تسهم السرديات التي تتناول الأمراض في القرآن أو في الأدب الإسلامي في استكشاف المريض والممارس لمختلف الخيارات الأخلاقية واستيعابهم لها؟
5. السرد والأخلاق البيئية
هل يتوافر لدينا في قصص القرآن وسرديات الآثار الإسلامية ما يمكن التعويل عليه باعتباره أساسًا للأخلاقيات البيئية؟ وما هي القيم/ الفضائل التي تبثّها هذه السرديات، وإلى أي مدى تأثرت هذه السرديات بالنظرة التاريخية للطبيعة والإنسان؟
#سلام_بر_محرم
از حضرت امام رضا علیه السلام روایت است که چون ماه محرم داخل می شد پدرم را کسی خندان نمی دید و اندوه و حُزن پیوسته بر او غالب می شد تا روز دهم چون روز عاشورا می شد آن روز، روز مصیبت و حزن و گریه او بود و می فرمود امروز روزی است که حسین علیه السلام شهید شده است .
@razaviac
Http://razaviac.razavi.ir
هدایت شده از گروه زبان وادبیات عربی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
#سوال:✍️ چرا #مقاله مستخرج از فعالیت پژوهشی من پذیرفته نشد؟!😔🤔
#جواب؛👈 آمارها نشان می دهد در ۷۰ درصد موارد، علت عدم پذیرش یک #مقاله، نه به خاطر فقدان کیفیت علمی آن، بلکه به خاطر عدم رعایت برخی اصول نگارشی یا ویرایشی بوده است.
📰برخی از مهمترین دلایل عدم پذیرش یک مقاله در نشریات علمی شامل:
۱) ابهام در موضوع مقاله و وجود تعداد زیاد مقالات مشابه پیشین
۲) عدم تبیین زمینه اصلی تحقیق
۳) نمونه گیری نامناسب
۴) عدم رعایت اصول مقاله نویسی مورد نظر نشریه
۵) عدم ذکر صحیح ارقام آماری
۶) فقدان بحث و پرداختن به نتایج
۷) چکیده های خیلی کوتاه و خیلی زیاد
۸) بی دقتی در تهیه متن (غلط تایپی، اشتباهات متن)
۹) عدم ارتباط موضوع مقاله با رویکرد نشریه میباشد.
هدایت شده از گروه زبان وادبیات عربی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
ساینس دایرکت چیست؟ آموزش جستجو و استفاده از منابع ساینس دایرکت
دانشجویان و محققان برای انجام تحقیقات و استفاده از نتایج تحقیقات پیشین نیاز دارند تا مقالات مرتبط با موضوع خود را جستجو کنند و از نتایج آنها بهرهمند شوند. محققان و نویسندگان مقالات حاصل تحقیقات خود را به نگارش در میآورند و تحقیقات خود را در قالب یک مقاله علمی و یا کتاب در اختیار مجلات مختلف قرار میدهند تا مقالات منتشر شده و نتایج تحقیقات در اختیار مخاطبان قرار داده شود. با این وجود برای محققانی که در جستجوی چنین مقالاتی باشند، جستجوی مقالات و کتب علمی از سایت مجلات مختلف کاری بسیار طاقت فرسا و زمانگیر خواهد بود. از این رو شرکت الزویر برای تسهیل روند جستجوی محققان محصول ساینس دایرکت را معرفی کرده است و سایتی را با این نام طراحی کرده است که علاقهمندان میتوانند مقالات مجلات مختلف را در این سایت و به صورت تجمیع شده جستجو کنند. در این مطلب قصد داریم بدانیم ساینس دایرکت چیست و محتوای آن شامل چه مواردی میشود.
ساینس دایرکت چیست ؟ ساینس دایرکت را میتوان یک کتابخانه آنلاین معرفی کرد که میتوان منابع مختلف علمی را در آن جستجو کرد.
ساینس دایرکت چیست و چه اطلاعاتی را در اختیار مخاطبان قرار میدهد؟
ساینس دایرکت یکی از معتبرترین مراجع برای جستجوی مقالات و کتب علمی و پزشکی است. سایت ساینس دایرکت بیش از ۱۲ میلیون محتوای علمی را پوشش میدهد که شامل ۳۵۰۰ مجله علمی و ۳۴۰۰۰ کتاب الکترونیکی است. مجلات علمی به ۴ بخش کلی زیر تقسیم شدهاند:
علوم پایه و مهندسی علوم اجتماعی علوم اجتماعی و انسانی علوم زیستی
این سایت محصولی از شرکت معتبر علمی الزویر است که در ماه مارس سال ۱۹۹۷ تاسیس شده است و در حال حاضر بیست و دومین سال فعالیت خود را پشت سر میگذارد. آدرس اینترنتی سایت https://www.sciencedirect.com است.
هدایت شده از گروه زبان وادبیات عربی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
روش جستجوی منابع ساینس دایرکت چیست ؟
سایت ساینس دایرکت برای جستجوی آسانتر مطالب، محتوای علمی خود را بر اساس موضوع و به ترتیب حروف الفبا طبقهبندی کرده است که دانشجویان و محققان میتوانند با استفاده از این طبقهبندی و با جستجوی حرف اول موضوع مد نظر خود، جستجوی آسانتری را برای محتوای مورد نظر خود داشته باشند (برای دسترسی به صفحه جستجو با ترتیب حروف الفبا در سایت ساینس دایرکت میتوانید روی این آدرس کلیک کنید).
همچنین سایت ساینس دایرکت این امکان را برای محققان پدید آورده است تا بتوانند منابع مورد نیاز خود را علاوه بر جستجوی موضوعی، به کمک برخی آیتمهای طبقهبندی شدهای که در ادامه به آنها اشاره میکنیم جستجو کنند:
جستجوی کلمات کلیدی: محققان میتوانند با جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با موضوع تحقیقی و یا مورد علاقه خود در صفجه اصلی سایت، به مقالات مرتبط دسترسی پیدا کنند.جستجوی نام نویسنده: یکی دیگر از امکانات و طبقه بندیهای انجام گرفته شده توسط سایت اسکوپوس، جستجوی محتوای مورد نظر محقق به واسطه نام نویسنده مد نظر خود است که محققان میتوانند با جستجوی نام یک نویسنده، به تمام مقالات و متب علمی نوشته شده توسط نویسنده مورد نظر دسترسی پیدا کنند.جستجوی نام مجله یا کتاب مورد نظر: محققان با اشاره مستقیم به نام کتاب یا مجله علمی مد نظر خود میتوانند به آن دسترسی پیدا کنند.
جستجوی تمامی موارد مذکور با وارد کردن عبارت مورد جستجو در فیلد مربوطه در صفحه اصلی سایت به صورت قابل اجرا است
هدایت شده از گروه زبان وادبیات عربی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
🔔 کنفرانس بینالمللی «المؤتمر العالمي الرابع للجودة العلاجية المبنية على البراهين في الطب النبوي» برگزار می شود.
💢 كرسي يوسف عبداللطيف جميل دانشگاه ملک عبدالعزیز عربستان سعودی با همکاری دولت امارات متحده عربی، چهارمین کنفرانس میان رشته ای مطالعات دین و سلامت با عنوان «المؤتمر العالمي الرابع للجودة العلاجية المبنية على البراهين في الطب النبوي» را برگزار می کند.
🗓 زمان برگزاری: 4 و 5 آوریل 2020
📩 علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل prophmetmed@kau.edu.sa مکاتبه کرده یا به سایت دانشگاه مراجعه نمایند.
https://prophetmed.kau.edu.sa/Pages-
هدایت شده از خانه نشریات دانشجویی
💢 فراخوان شرکت در نهمین آئین اعطای «تندیس ملی فداکاری دانشجویان» منتشر شد
🔹 ثبتنام نهمین آئین ملی تندیس فداکاری دانشجویان ایران در آستانه شروع سال تحصیلی ۹۹-۹۸ آغاز میشود.
🔹 امسال نیز چون سنوات گذشته نهمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان بهزیستی کشور، سازمان انتقال خون ایران، سازمان بسیج دانشجویی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار میشود.
🔹علاقهمندان میتوانند برای ثبت نام و شرکت در این آئین، از تاریخ ۱۲ شهریور الی ۲۰ مهر ماه سال جاری به پایگاه اینترنتی، به نشانی www.tandisefadakari.ir مراجعه کنند.
کانال رسمی خانه نشریات دانشجویی
🆔@sph_razavi
🔴 افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی؛
در بیست و چهارمین دوره المپیاد دانشجویی کشوری سال ۹۸:
رشته حقوق:
سیدمصطفی میلانی: رتبه اول
رشته علوم قرآنی:
محمدحسن رحیمی: رتبه دوم
سیدحکیم جعفری: رتبه سوم
علیرضا مشایخی: رتبه دهم
مهرداد مرادپور: رتبه سیزدهم
رشته اقتصاد:
یزدانی تبار: رتبه دوازدهم