eitaa logo
رزمندگان جنگ نرم
283 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
11.1هزار ویدیو
166 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 می دانید چرا نیلوفر در مرداب گل می دهد؟ 🌿 برای اینکه به همه ثابت کند که در بدترین شرایط هم 👌می شود بود 👌می شود بود 👌می شود بود 👌می شود بخشید 👌می شود بود 👌می شود بود ❤️سلام صبحتون بخیر 😊
🔹قُل لِّلۡمُؤۡمِنِينَ يَغُضُّواْ مِنۡ أَبۡصَٰرِهِمۡ وَيَحۡفَظُواْ فُرُوجَهُمۡۚ ذَٰلِكَ أَزۡكَىٰ لَهُمۡۚ إِنَّ ٱللَّهَ خَبِيرُۢ بِمَا يَصۡنَعُونَ 📗سوره نور آیه ۳۰ به مؤمنان بگو چشمهای خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند، و فروج خود را حفظ کنند، این برای آنها پاکیزه تر است، خداوند از آنچه انجام می‌دهید آگاه است»
30_ahd_01 (3).mp3
1.82M
💬 قرائت دعای "عهــــد" هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
🔰کسی که حیا ندارد ایمان ندارد. 🔹امام صادق علیه السلام 📗اصول کافی ج ۳ ص ۱۶۴
21.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. فیلترینگ ، بهشتیت میکنه 😇 💢 از خودشناسی تا آرامش حجت‌الاسلام امیرحسین دریایی
🌷 رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) : ✍ إذا قالَ الْعَبدُ بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ قالَ اللّهُ جَلَّ جَلالُه: بَدَأَ عَبدى بِاسْمى و حَقٌّ عَلَىَّ أنْ اُتَمِّمَ لَهُ اُمُورَهُ و اُبارِكَ لَهُ فى أَحوالِهِ 🖌 هر گاه بنده‌‏ای بسم اللّه‏ الرحمن الرحیم بگوید خداوند می‏‌فرماید : بنده‌‏ام کارش را با نام من آغاز کرد ، بر من است تا کارش را به پایان برسانم و برای او در کارهایش برکت قرار دهم. 📚 عیون أخبار الرضا(علیه ‏السلام) ، ج۲ ، ص ۲۶۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 پایان شعبان رسیده مرا پاک کن حسین جان این دل برای ماه خدا روبه راه نیست
🔴 اعطای نشان فتح به فرماندهان کل ارتش و سپاه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده کل قوا طی مراسمی نشان فتح را به سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعطا کردند. اعطای این نشان به فرماندهان کل ارتش و سپاه به دلیل عملکرد آنان در ارتقای توان دفاعی و رزمی و قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح، انجام شد. نشان فتح، به‌عنوان نماد عملیات‌های پیروزمندانه رزمندگان اسلام و فاتحان این عملیات‌ها انتخاب شده است. این نشان، از سه برگ درخت نخل و گنبد مسجد جامع خرمشهر و نیز پرچم جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شباهت حیرت انگیز ادبیات ضدایرانی رسانه های آمریکایی، ترکیه، باکو و صهیونیست ها در مورد ایران! همه آنها ایران و نیروهای جبهه مقاومت را به هشت پا توصیف کرده و عبارت سرهشت پا ایران است را تکرار می کنند. این تبلیغات یکسان ضدایرانی تصادفی است؟