🔰خلق اراده در خلال احساسات،
هیئت بستری برای تحقق اراده مردم
#یادداشت حجتالاسلام محمد #امامی
طلبه درس خارج تشکل طلبگی #ربیون
🔹انبیا هرگاه در مقام مواجه باشعور و عقلانیت موجود بر آمدند بیش از آن که بر اساس منطق و استدلال فلسفی نهضت رقم بزنند عاطفه و احساسات را به کار گرفتند. انبیا در وهله اول خود سعی بر آن داشتند با استفاده از عناصر عاطفی در خلال احساسات خلق عزم کنند و پس از آن با آگاهی و تبیین، فلسفه موجود در دل آن عاطفه و احساس را روشن آشکار کنند.
🔸دعوت به اعبدوالله دعوتی بر اساس همان عاطفه و احساس است که بر اساس سطح معنویت و آمادگی موجود در انسان این دعوت استجابت میشود. به همین خاطر مهمترین دغدغه رهبران پس از پیروزی عمقبخشی به احساسات و استفاده از این شور برای دوران تثبیت است.
🔹انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی توانست با بهرهگیری از همین شور خیلی سریع وارد مرحله سازندگی خود شود و از ثمرات آن ایجاد کمیتهها و جهاد سازندگی بود. همین حالت احساسی و فضای معنوی در سخت دوران انقلاب مثل دفاع مقدس به داد انقلاب رسید.
🔸انقلاب اسلامی در دوران نهضت در سه مرحله با استفاده از شور حسینی محرم موجب حرکت و خروش مردم شد. نهضت انقلاب اسلامی در محرم سال 42 رو به شکوفایی گرایید و با رسوایی و افشا جنایات رژیم شاهنشاهی خط تبیین و آگاهیسازی را برای خیل عظیمی از نو اندیشان و روحانیون آگاهیبخش باز کرد و بار دیگر در محرم سال 56 انفجار این نهضت توسط مردم قم و تبریز رقم خورد و در محرم سال 57 با اعتراضهای سراسری آخرین ضربههای خود را بر پیکره بیجان نظام شاهنشاهی زد و دست مستکبرین را از ایران اسلامی کوتاه کرد.
🔹در دههای که انقلاب اسلامی به دنبال تحقق اراده ایمانی و عقلانیت دینی جامعه حزبالله در زمینههای مختلف است نیازمند عزم عمومی است تا بر اساس آن مردان عرصههای مختلف پیشرفت را کشف نماید و این عزم عمومی با برانگیختن احساساتی است که در عمق خود معرفت به جامعه دینی اهدا نماید و دعوت به جهاد تبیین تنها دعوت به ارتقا معرفت جامعه نیست؛ بلکه به دنبال دستیابی به عمق عاطفه جامعه است تا بر اساس آن علاوه بر شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن در هدفی بالاتر عزم و اراده جامعه را بازسازی و زمینه را برای اقدام عمومی فراهم نماید.
🔸هیئات مذهبی با دارابودن دو رکن منبر و مداحی به ساحت ذهن و قلب انسان دسترسی پیدا میکند به همین خاطر مهمترین فناوری تبیینی در عرصه جهاد تبیین و در کانون این فرمان قرار گرفته است. تا با ارتقا و اهدای شعور و شور جمهوری اسلامی را وارد مرحله دیگری از حرکت خود و اولین قدم از گام دوم نماید.
▫️منتشر شده در نشریه هیئت لبیک
@Heiat_Labbayk
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion
🔰«زنان» و «جوانان»،
دو سرمایهی عظیم آخرالزمانی برای جبههی حق
#یادداشت حجتالاسلام امیر حسین صباغ
طلبه درس خارج تشکل طلبگی #ربیون
🔹فتنهی اخیر در پاییز سال گذشته که به بهانهی آزادی زن و با هدف هجمهی همهجانبه علیه هویت زنان و جوانان شکل گرفت، در کنار همهی خسارتهای مادی و فرهنگی که برای کشور داشت، اما ظرفیت بزرگی را برای مؤمنین آماده کرد. ما در این یادداشت سعی میکنیم به لطف خفیّهای که این فتنه برای جبههی ایمانی ایجاد کرد، اشارهای گذرا داشته باشیم.
🔸مستفاد از مجموعهی روایات و معارف ما اینست که در دوران آخرالزمان، نساء (زنان) و شباب (جوانان) بعنوان دو گروه، بیشتر از همه مورد حمله و تهاجم اردوگاه باطل قرار میگیرند. و این مسئله به ما میفهماند که جبههی حقّ اگر بتواند حملهی ترکیبی دشمن علیه این دو گروه را خنثی ساخته و با حالتی تهاجمی و طلبکارانه، حرف فطری و منطقی دین در این باره را به گوش جهانیان برساند، عملاً توانسته بخش اعظمی از امید دشمن را ناامید ساخته و او را خلع سلاح نماید.
🔹متّخذ از روایات اینست که آسیبهای ناشی از شرارت شیطان در آخرالزمان، متمرکز روی زنان و جوانان است که از آن، فهم استعداد بزرگی شده که در این دو گروه وجود دارد که ضایع شدنش موجب زیادت فساد میشود.
خلاصهی کلام آنکه زنان و جوانان بخاطر شدت استعداد و ظرفیتی که در هدایت بشریت دارند، در آخرالزمان بیشتر از همه مورد تهاجم قرار میگیرند.
🔸در یکی از احادیث، از قول نبی اکرم صلیاللهعلیهوآله آمده: «کَیفَ بِکُم إذَا فَسَدَت نِساؤُکُم و فَسِقَ شَبابُکُم و لَم تَأمُروا بِالمَعرُوف و لَم تَنهَوا عَن المُنکَرِ... الکافی، ج 5، ص59»؛ یعنی شما را چه میشود در آن زمانی که زنان فاسد و جوانان فاسق میشوند، در مقابل ایشان، امر بمعروف و نهی از منکر نمیکنید؟
برداشت ما از روایت فوق و دستهای دیگر از روایات، اینست که آن جاذبهی آخرالزمانی که میتواند برتری اسلام را بر همهی نگاهها و مکاتب نشان بدهد، نساء و شباب هستند. قدرتی که خداوند حکیم در نظام وجودی زن قرار داده، گمشده ایست که میتواند بشر امروز را از جهالت درآورده و جنگ دشمن در تهاجم علیه زنان و جوانان را برعلیه خودشان مغلوبه کند.
🔹اینکه در بعضی روایات داریم که گاهی خداوند اولیای خودش را بوسیلهی اشرار از خلقش نصرت میکند، از جمله مصادیقش همین فتنهی «زن زندگی آزادی» بود. جبههی حق باید این طرح دشمن را بهانهای بگیرد برای تبیین و توضیح نگاه مترقّی و فطری دین نسبت به دو مقولهی مهم زنان و جوانان. شکی نیست که اگر بتوانیم محاسن کلام اهلبیت علیهمالسلام در این دو موضوع پرظرفیت را -که مورد بیشترین تهاجم دشمن قرار گرفتهاند- به گوش جهانیان برسانیم، مورد قبول و تبعیت قرار خواهد گرفت.
▫️منتشر شده در نشریه هیئت لبیک
@Heiat_Labbayk
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion
▪️السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
🔸گروه تبلیغی حمزه سیدالشهداء (ع) وابسته به تشکل طلبگی #ربیون، دهه اول محرم الحرام سال ۱۴۴۵ه.ق را در شهرستان فریمان و روستاهای اطراف ان به نشر و تبلیغ معارف اهل بیت علیهم السلام پرداخت.
🔹گزارش تصویری مبلغین این گروه را
در کانال تشکل طلبگی ربیون دنبال کنید.
#محرم
#فریمان
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تبلیغ_محرم
#فتو_کلیپ
🔰 #گزارش_تصویری تبلیغ محرم ١۴۴۵ گروه تبلیغی #حمزه_سیدالشهداء (وابسته به تشکل طلبگی ربیون) به شهرستان #فریمان و روستاهای اطراف
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
🔰 نگاهی اجمالی به بُعد معنوی و عرفانیِ قیام حضرت سیدالشهدا(ع) از زاویه نگاه مکتب امام خمینی(ره)
#یادداشت برادر رضا صنمبری
طلبه درس خارج تشکل طلبگی #ربیون
🔸«من مىخواهم اين نكته را هم عرض كنم كه اگر بخواهيم عدالت به معناى حقيقىِ خودش در جامعه تحقق پيدا كند، با دو مفهوم ديگر بهشدت در هم تنيده است؛ يكى مفهوم عقلانيت است؛ ديگر معنويت. اگر عدالت از عقلانيت و معنويت جدا شد، ديگر عدالتى كه شما دنبالش هستيد، نخواهد بود؛ اصلًا عدالت نخواهد بود…..اگر عدالت را از معنويت جدا كنيم- يعنى عدالتى كه با معنويت همراه نباشد- اين هم عدالت نخواهد بود. عدالتى كه همراه با معنويت و توجه به آفاق معنوىِ عالم وجود و كائنات نباشد، به رياكارى و دروغ و انحراف و ظاهرسازى و تصنع تبديل خواهد شد.... بنابراين، اينگونه عدالتطلبى بىدوام خواهد بود و از طريق درستِ خودش منحرف و رياكارانه و دروغين خواهد بود.»
مقام معظم رهبری ۱۳۸۴/۰۸/۰۶
بيانات در ديدار اعضاى هيئت دولت
🔹 قیام حضرت سیدالشهدا(ع)، یک الگوی کلان برای زندگی همه ماست تا جایی که محور حب و بغض قرار گرفته است (انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم)؛ غرض این قیام مقدس را اگر بخواهیم در یک کلمه بگوییم، عبارت است از: امر به معروف و نهی از منکر. به بیانی دیگر، یک قیامِ به شدت عدالتخواهانه! این مطلب تا اینجا، تقریباً روبناترین لایه قیام کربلاست که در وهله اول، همه یا اکثر عزاداران سیدالشهدا(ع)، آن را می بینند و توجه دارند.
🔸اما آن مؤلفه اساسی که قیام عدالتخواهانه امام حسین(ع) را از سایر جنبش ها و قیام ها متمایز می کند، پشتوانه این قیام است؛ یعنی نظام عقلانیت و معنویت قیام کربلا که نتیجه عملی و روبنایی این دو، آن قیام عدالتخواهانه را در پی داشته است. و از آن جا که هر نوع عدالت طلبی، پشتوانه عقلانیتی و معنویتی دارد، پس یک قیام عدالتخواهانه در سطح اوج، طبعاً یک روح عقلانیت و معنویتِ در اوج را می طلبد.
حال با این نگاه، برگردیم و نگاهِ عزاداران حسینی و بخصوص جامعه انقلابی به قیام کربلا را ببینیم:
🔹زاویه عدالتخواهی قیام کربلا، تقریباً از همان اوایل نهضت، به واسطه تصریحات امام حسین(ع) و تبیین گری های حضرت زینب(س) و بخصوص روبنایی و سطحی بودنِ این لایه، تا حدودی دیده شده است و به اقتضائش عمل شده است.
🔸قسمت عقلانیت عاشورا، شاید حدود ده ها سال باشد که به طور جدی، نقل محافل جامعه انقلابی شده است؛ از سخنرانی های حماسه حسینی استاد مطهری گرفته تا رد و اثبات های مختلف که در قالب کتاب و مقاله و سخنرانی و... ارائه شده است.
🔹و اما بُعد معنویت قیام کربلا؛ به نظر این حقیر، مغفول ترین بُعد حادثه عظیم کربلا در بین جوانان انقلابی، بُعد معنویتِ آن است. غالباً از معنویتی که یکی از دو پشتوانه حادثه عظیم عاشورا بوده است، چه شنیده و خوانده ایم؟! اهمیت به حق الناس از صحبت های شب عاشورای امام حسین(ع) و اهمیت به نماز با توجه به نماز ظهر عاشورا در شرائط سخت جنگی! و حداکثر، شهادت طلبی، با توجه به صحبت های حضرت قاسم(ع)!
🔸اما وقتی با نگاه عمیق انقلاب اسلامی که برگرفته از مکتب حضرت امام(ره) است به حادثه کربلا نگاه می کنیم، این عدالتخواهیِ در اوج، نشأت گرفته از یک معنویت در اوج است؛ مگر می شود در آن حادثه عظیم که مصیبتِ بزرگ در آسمان ها و زمین است، حضرت زینب(س) بگوید «ما رأیتُ الا جمیلا» در حالی که توحید افعالی در قلبش متمکن نشده باشد؟!!
🔹این بحث، مسلماً مجال بیشتر می طلبد و در این مختصر، تنها می توان کلیتِ آن را طرح بحث نمود. برای این که ما بتوانیم از نگاه و زاویه انقلاب اسلامی و مکتب خمینی(ره) به بُعد معنویتِ کربلا بنگریم، باید معنویت عمیق اسلامی در نگاه حضرت امام(ره) را با عقل و قلب، ادراک کنیم؛ و تبلور آن در کتب تفسیر سوره حمد و شرح دعاء سحر و آداب الصلاة است و اساس و پایه آن درکتاب شریف مصباح الهدایه ایشان.
▫️منتشر شده در نشریه هیئت لبیک
@Heiat_Labbayk
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐 @rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجت الاسلام صباغ
🔹ستاد فرماندهی نیروی انتظامی
و مجتمع مسکونی سرو یاسمن
▪️سخنرانی و روضه خوانی
💠 تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجت الاسلام امامی
🔹هیئت ریحانة الحسین(ع)
و اردوگاه اتباع افغانستانی سفید سنگ
◾ سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸 حجتالاسلام صنمبری
🔹روستای چشمه گلک سفلی
◾ سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجتالاسلام وحیدی
🔹هیئت عاشقان حضرت علی اصغر (ع) و کلاس هویت طلبگی با طلاب حوزه علمیه شهید مطهری
▪️سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجتالاسلام عابدی
🔹روستای باغ عباس
▪️ سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion
#گزارش_تصویری
#محرم_۱۴۴۵
#شهرستان_فریمان
#گروه_تبلیغی_حمزه_سیدالشهداء
🔸حجتالاسلام رضایی شریف
🔹هیئت رهروان حضرت قاسم(ع)
▪️ سخنرانی و روضه خوانی
💠تشکل طلبگی ربیون
🌐@rebbiion