🎉اجرای نمایش باموضوع سوادرسانه ای درب ورودی سالن امام رضا(ع)
نمایشگاه رسانه دیجیتال استان خوزستان
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
🎉فرصتی ویژه برای یک بازدیدجذاب به همراه خانواده دریک روزتعطیل:
🔵 آشنایی کودکان و نوجوانان با تکنولوژی (AR)یاواقعیت افزوده وآموزش نمازواحکام و داستانهای قرآنی به صورت سه بعدی بااستفاده ازاین تکنولوژی 📲📱
🔸غرفه مرکز مشاوره وکلینیک سلامت ذهن ورودی سالن امام رضا(ع) نمایشگاه رسانه دیجیتال استان خوزستان همزمان با نمایشگاه کتاب
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
⚠️ هر چیزی که در فضای مجازی میخوانیم، الزاما واقعی نیست!
کمی، فقط کمی زود باور نباشیم!
———***———
📢 با انتشار این مطالب سهمی در افزایش سواد رسانه ای جامعه داشته باشید👇
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
#بازنمایی ایران و ایرانی در فیلم ها و سریال ها چگونه است؟! #کلیشه_ای که از ایران در فلیم هایمان می سازیم، چیست؟
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
◾️◾️◾️◾️
🏴السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
دل از غم فاطمه توان دارد ، نه
و ز تربتِ او كسي نشان دارد ، نه
آن تربتِ گمگشته به بَر ، زوّاري
جز مهدي صاحب الزمان دارد ، نه
شهادت جان سوز بی بی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها به تمام شما شیعیان مخلصش تسلیت باد.
◾️◾️◾️◾️
@resaane
🔸فیلم *۲۳ نفر* یک اثر خوب سینمایی است که در حال حاضر روی پرده سینما در حال اکران است.
🔸تمامی عزیزان رو دعوت می کنم حتما این فیلم رو خانوادگی بروند ببینند و درمورد آن در حد توانشان کار رسانه ای انجام بدن.
* عکس فوق مربوط به حضور سپهبد شهید سلیمانی در تصویربرداری یکی از سکانس های فیلم می باشد *
@resaane
⭕️اینستاگرام و آسیب های زندگی ویترینی
🔺مطالعات جدید نشان میدهد که در میان شبکههای اجتماعی، اینستاگرام رتبه نخست ایجاد آسیب ذهنی در جوانان را به خود اختصاص داده است.
🔺اینستاگرام به تنهایی یک انقلاب بزرگ است در عرصه رسانه و شاید دهه ها طول بکشد تا اثرات مخرب آن در جوامع فهم شود.
🔺اینستاگرام به تنهایی کافی است برای فروپاشی اخلاقی و به انحطاط کشاندن یک جامعه. تأثیرش محدود به یک قشر نیست. مذهبی و غیر مذهبی هم ندارد.
🔺از این جایی که این محیط باز و آزاد است، فرد احساس آزادی از حدود پیدا میکند و تمام قیود فضای واقعیت را میشکند و از حدود خدا آزاد میشود. خود حیوانی اش را در تصاویر به اشتراک میگذارد!
🔺هر آن چه حریم حیا در فضای واقعی اجازه بیانش را نمیداد، در این فضا بیان میکند. که البته این مسئله فقط ویژه اینستاگرام نیست.
این را کاملا می توان در فضای میان دختران و پسران به ظاهر مذهبی هم دید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
سواد رسانه ای نیاز هر ایرانی
دوستان خود را دعوت نمایید👇
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
May 11
❌ غریق...
#سواد_فضای_مجازی
#سواد_رسانه_ای
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
سواد رسانه ای نیاز هر ایرانی
دوستان خود را دعوت نمایید👇
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
🔸سرگرم کردن فرزندان بدون موبایل📵
🐔 کاردستی پرنده با بشقاب یکبارمصرف
#کاردستی
#کودکانه
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کاردستی با موادبازیافتی
🔸سرگرم کردن فرزندان بدون موبایل📵
#کاردستی
#کودکانه👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
💢حواستان به این تکنیک مهم باشد
#شاه_ماهی_سرخ
🎯به این جمله دقت کنید! من نباید جریمه شوم. پلیس هم به جای اینکه به کار اصلی اش بپردازد یعنی جیب زن ها و معتادها را از خیابان جمع کند، می آید سراغ من که در یک خیابان خلوت به جای ۸۰ کیلومتر ۸۵ کیلومتر بر ساعت سرعت داشته ام آن هم برای اینکه به کلاسم برسم. ببینید با دانشگاهیان چه برخوردی می کنند در حالی که جیب زن ها آزادند.
📌در این استدلال از تکنیک شاه ماهی سرخ برای #فریب/ #مغالطه استفاده شده است. موضوع اصلی چیست؟ جریمه به خاطر خلافی که مرتکب شده. اما این جا پلیس سرزنش میشود که چرا کار اصلیاش را انجام نمیدهد. اما کار اصلی اش از نظر گوینده فریب کار چیست؟ یک موضوع کاملا نامربوط: مشکلاتی که در جامعه وجود دارد به نام جیب زن ها و معتادها.
📌شاهماهی سرخ یک استدلال #مغلطهآمیز است که سازوکارش بر اساس #پرت_سازی_حواس متکی است. در این تکنیک مرکز توجه منحرف میشود و توجه افراد به موضوعات نامرتبط کشانده می شود.
🔆اصطلاح شاه ماهی سرخ از کجا آمده است. شاهماهی سرخ ظاهرا اسم عجیبی است. اما داستان این است که این ماهی بوی شدیدی دارد و شکارچیان پی برده اند که باعث میشود جایی که بوی آن بپیچد، سگهای شکاری نتوانند بوهای ضعیفتر (مثلا خرگوشی که در جستجوی آن است) را دنبال کنند. تکنیک فریب شاهماهی سرخ هم همین کار را میکند؛ یک موضوع بیربط اما جذاب را وارد استدلال میشود تا توجه از موضوع اصلی منحرف شود. در این حالت مخاطبان ممکن است مسیر غلطی را دنبال کنند. اصطلاح نعل وارونه در زبان فارسی نیز به این شگردی برای رد گم کردن اشاره دارد. نعل را که به صورت وارونه به پای اسب بزنید، اثری که بر روی جاده میگذارد، جهتی خلاف جهت واقعی حرکت را نشان میدهد.
📌شاهماهی سرخ زمانی بیشترین تاثیر را میگذارد که موضوع دوم، موضوعی باشد بسیار جذاب مانند (عدالت ـ آزادی و..) یا بسیار حساس مانند (رسوایی جنسی ـ دزدی و..) باشد.
📌مثلا در انتخابات پس از انتشار خبر بررسی صلاحیتها، فرد رد صلاحیت شده به جای بیان اینکه به افکار عمومی بگوید چرا رد صلاحیت شده است (شورای نگهبان قانونا نمیتواند دلایل را اعلام عمومی کند اما به فرد کاندیدا اعلام میکند) ابتدا اصل بررسی صلاحیت را زیر سوال برده و در گام بعد ادعای دریافت پول برای تایید صلاحیت را مطرح می کنند. یعنی افکار عمومی را از علت رد صلاحیت فرد با طرح ادعای هیجان انگیز به سمتی دیگر میبرد.
📌می بینید دوباره شاه ماهی سرخ بدبو در مسیر افکار ما قرار گرفت: طرح ادعای فساد آنهم از سوی کسی که رد صلاحیت شده است، آنقدر جذاب (بخوانید آنقدر بدبو) است که تمام حواس ها را پرت می کند.
📌حالا سعی کنید شاه ماهی سرخ را در این جمله بیابید. «بزرگترین خطر برای حاکمیت ملی ما روزیست که انتخابات، تشریفات شود. جای دیگری انتصاب بفرمایند؛ مردم پای صندوق رأی بروند و فقط تشریفات انتخابات را انجام دهند.» در این بخش به تاثیر واژگان نیز دقت کنید.
📌پس براساس این تکنیک، حواسمان به طرح ادعاهای احساسات برانگیز باشد. هدف گوینده و نسبتش با اصل مساله را بررسی کنید. مثلا یک نماینده رد صلاحیت شده این سخن را میگوید یا یک کارشناس. مجری انتخابات که دو بار با همین روش و از مسیر انتخابات روی کار آمده است این جملات را میگوید یا یک کنشگر سیاسی؟ در این تکنیک بر روی برانگیختن احساسات مخاطبان با استفاده از واژگان خاص حساب ویژهای باز شده است.
✅تا روزهای منتهی به انتخابات کاملا حواستان به این تکنیک، تکنیک اهریمن سازی رقیب، برچسب زنی برای انحراف افکار عمومی، پاره حقیقتگوییها و ... باشد.
#تکنیک_فریب #سواد_رسانهای
@resaane @resaane
🎯شوک کرونا و نحوه مواجهه با اخبار دلهرهآور
لابهلای اخبار پر از ترس و استرس ویروس کرونا، نگاهی به آمار بهبود یافتگان این ویروس نشان میدهد بهبودیافتگان از فوتیها پیشی گرفتهاند( بهبودیافتگان ۶۶۶ نفر و فوتیها ۴۲۷) اما چرا این خبر دیده نمیشود.
این حجم از ترریق ترس در شبکه های اجتماعی موجب ترس و ناامنی جهانی شده که در نوع خود بی سابقه بوده. بهتر است پیش از صبحت در مورد اپیدمیولوژیک این ویروس نگاهی به پدیده اپیدمیولوژیک #اخبارجعلی این ویروس داشته باشیم.
سرچشمه چنین خبرهایی غالباً «منابع ناشناس اینترنتی» هستند که با «جعل نام» مخاطب را فریب میدهند تا خبر را معتبر بپندارد. بسیاری از کاربران هم مطالب بیصاحب را جدی میگیرند!
معمولا در شوکهای خبری، دولتها و شرکتها مشغول یک کار فاجعه بارتر هستند که نمی خواهند حواسها سمت آن باشد! ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا گفته است شیوع ویروس کشنده کرونا در چین میتواند برای اقتصاد آمریکا خوب باشد.
محتوای غیرمستند اما دلهرهآور را برای سایرین ارسال نکنیم. رسانهها هوشیارتر باشند، آگاهسازی کنند اما به ابزار جنگی دیگر کشورهاتبدیل نشوند.
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
🎯چگونه #اخبار_جعلی در اینترنت را تشخیص دهیم؟
در نوامبر ۲۰۱۶ پژوهشگران دانشگاه استنفورد هشدار دادند که : بسیاری از دانشجویان آمریکا توانایی تشخیص "گزارشخبری"، "مقاله فنی" و "آگهی خبری" را از هم ندارند. این کمبود سواد رسانهای میتواند پیامدهای ناگواری داشته باشد.
◀️ اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید.
1️⃣ خبر را #چه_کسی نوشته است؟
👈 در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابل پیگیری باشد به عنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتما بیوگرافی او را نیز دنبال کنید.
🔸 اینگونه درمییابید که آیا این "گزارش خبری" است و یک خبرنگار به قصد اطلاع رسانی آن را نوشته است یا یک "مقالهی فنی" است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آنرا نوشته است یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه یا خبر ساختگی است!
2️⃣ خبر #چه_چیزی میخواهد بگوید؟
👈خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، میگوید. درحالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابل پیگیری، یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابل تشخیص است.
3️⃣ خبر چه #زمانی منتشر شده است؟
👈حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای "خبر فوری" در خبر بر میخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
4️⃣ خبر در #کجا منتشر شده؟
👈 خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاریها و سایتهای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود. اگر خبر را برای نخستین باردر شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
5️⃣ از خواندن خبر چه #احساسی به شما دست میدهد؟
👈 خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید.
💠ادعایی که در خبر وجوددارد را دست کم در سه خبرگزاری یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید.
💠نباید همهچیزرا زود باور کرد. هیچ چیزی بهتراز تفکرانتقادی در روبرو شدن با خبر نیست.
💠 اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به تدریج سواد رسانهای خود را افزایش میدهید.
@resaane @resaane
🔥ربات جدید انتقال محتوا از تلگرام به ایتا + ربات آپلودر لینک
🤖آیدی ربات انتقال محتوا در تلگرام:
https://t.me/eitaasender_bot
📢آیدی کانال اطلاع رسانی در ایتا:
@eitaasender_bot
🔰درباره ربات:
با این ربات میتونید محتواتون رو از تلگرام به کانال ایتا منتقل میکنید.
➕بدون محدودیت و کاملا رایگان
➕سقف آپلود هر فایل: 20 مگابایت (در آینده انشالله این سقف بیشتر شده و کاملا رایگان خواهد بود)
•┈••✾••┈•
🤖آیدی ربات آپلود کننده لینک در تلگرام(متن باز):
https://t.me/eitaauploader_bot
📢آیدی کانال اطلاع رسانی در ایتا:
@eitaauploader_bot
🔰درباره ربات:
با این ربات میتوانید لینکهای دانلود مستقیم را به کانال ایتا منتقل کنید.
مثلا لینک دانلود یک فایل را به ربات میفرستید و ربات آن فایل را به ایتا منتقل میکند.
برای مثال میتوانید لینک دانلود ویدیویی در آپارات را به ربات بفرستید تا آن ویدیو به ایتا منتقل شود.
➕بدون محدودیت و کاملا رایگان
➕سقف آپلود هر فایل: 100 مگابایت
•┈••✾••┈•
⚠️توجه:
برای استفاده از ربات باید توکن و آیدی کانال ایتاتون رو در ربات ثبت کنید.
توکن یک کلید هست که برای هر کاربر منحصر به فرد بوده و متفاوت است.
شما توکن خود را میتوانید از سایت ایتایار دریافت کنید:
eitaayar.ir
باید در سایت ثبت نام کنید.
(جهت راهنمایی بیشتر به بخش راهنمای ربات مراجعه کنید)
•┈••✾••┈•
👤جهت گزارش باگ در ربات با این آیدی در ارتباط باشید:
@Anonymous_Devz
.............
@resaane @resaane
✨﷽✨به مناسبت هفته گرامیداشت مادر و زن🌺🌺
✍️اگر آنگونه که با تلفن همراهتان برخورد میکنید با همسرتان برخورد میکردید ، اکنون خوشبخت ترین فردِ دنیا بودید.
اگر هر روز شارژش میکردید
باهاش در روز از همه بیشتر صحبت میکردید
پایِ صحبتهایش می نشستید،
پیغامهایش را دریافت میکردید
پول خرجش میکردید
دورش یک محافظ محکم میکشیدید
در نبودش احساسِ کمبود میکردید
حاضر نبودید کسی نزدیکش شود
حتی ، مطالبِ خصوصیتان را به حافظه اش میسپردید ، همیشه و همهجا همراهتان بود
حتی در اوج تنهایی
الانم که گوشی ها لمسی شده...
اگر همونقدر که گوشی رو لمس میکنید همسرتون رو نوازش بکنید ، کلی خوشبخت می شوید و همیشه ، بجای این همراه ، همسرتون همراهِ اولتان بود….
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸سواد رسانه ای نیاز هر ایرانی
دوستان خود را دعوت نمایید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/623312896Cf79035d5d7
❌ شبهه ۵۵۹
مگه یه دونه رأی چقدر تاثیر دارد؟ بقیه رأی میدن کافیست.
#انتخابات
✅پاسخ
آیا صحیح است که بگوییم؛
اگه ما نمازمون را نخوانیم و بگیم بقیه میخوانند، خدا به این نماز احتیاج ندارد و... هرگز.
همانطور که خدا به نماز ما احتیاج ندارد، بلکه ما به نماز احتیاج داریم، چه رأی بدهیم چه رأی ندهیم افرادی به مجلس راه پیدا میکنند، اما اگر در اثر کوتاهی ما فرد ناشایست وارد شود به دلیل کوتاهی در انجام وظیفه مسئول خواهیم بود، اما اگر به وظیفهی خود عمل کنیم، دو حالت دارد:
یا فرد شایسته رأی میآورد یا نه.
اگر رأی آورد که شکر، در غیر اینصورت هم در پیشگاه خدا، وجدان و تاریخ سرافکنده نخواهیم بود.
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
@resaane
🔴 روش های پروپاگاندا و تکنیک های جنگ رسانه ای
1⃣ #برچسب_زدن: این روش به منظور برانگیختن وحشت یا تعصب افراد جامعه علیه یک گروه مخالف استفاده میشود. این روش باعث میشود که نیازی به ایجاد بحث استدلالی با گروههای مخالف نباشد یکی از این روشها استهزای مخالفان با کاریکاتور میباشد.
2⃣ #شعارهای_فریبنده : دراین روش سعی میشود که بادادن شعارهایی با مفهوم مبهم و کلّی توجه افکار عمومی به پیام مبلغ جلب شود. این پیامها اغلب بر حول محور ارزشهایی همچون شرافت، دین، افتخار به میهن و میهنپرستی یا ارزشهای خانوادگی میباشد.
3⃣ #حمله_شخصی : حمله کردن به شخصیت فرد (مثلاً اتهام روابط نامشروع یا خیانت به کشور)، به جای رد کردن منطقی افکار و سخنان او.
4⃣ #تکرار : تکرار بی وقفه ی یک حرف، مخصوصاً اگر یک شعار ساده باشد، باعث می شود که کم کم به عنوان یک حقیقت بدیهی پذیرفته شود. این حربه اگر همراه با کنترل و سانسور رسانه ها باشد، تأثیر بیشتری خواهد گذاشت.
5⃣ #توسل_به_مرجع : برای اثبات درستی یک سخن، به جای استدلال منطقی، به مرجعیت و اقتدار و محبوبیت گوینده ی آن استناد می شود.
6⃣ #توسل_به_ترس :القای ترس و نگرانی همگانی برای آن که مردم با حکومت همراه شوند، همچون تأکید بر خشونت و وحشی گری دشمنان یا احتمال قریبالوقوع حمله ی آن ها.
7⃣ #توسل_به_اکثریت: القای این حس که اکثریت مردم پیرو این فرد یا حزب هستند و پیروزی آن قطعی است، تا افراد برای همرنگ جماعت شدن، یا برای رسیدن به پیروزی حتمی، به پیروان آن فرد یا حزب بپیوندند.
8⃣ #دروغ_بزرگ: بیان دروغی چنان بزرگ که هیچ کس فکرش را هم نمیکند که کسی آن قدر بی شرم باشد که چنین گستاخانه حقیقت را تحریف کند، در نتیجه همگان آن دروغ را باور خواهند کرد.
9⃣ #سیاه_و_سفیدنمایی: جلوه دادن اوضاع به گونه ای که افراد تنها دو گزینه در برابر خود ببینند: یا دوست کامل بودن یا دشمن کامل بودن.
🔟 #حقیقت_گزینشی: گفتن پیام تبلیغاتی در ضمن حقایق گزینش شده، به شکلی که مخاطب متوجه نشود که مورد هجوم تبلیغاتی قرار گرفته است.
1⃣1⃣ #شرطی_سازی: اگر مخاطب نسبت به الف واکنش خاصی داشته باشد (مثلاً از آن بیزار باشد، یا به آن علاقهمند باشد)، در چنین صورتی اگر شرطی ساز همواره الف و ب را همراه هم به مخاطب عرضه کند، مخاطب کم کم خصوصیت الف را به ب هم سرایت می دهد، به طوری که حتی اگر الف نبود، مخاطب همان واکنش را نسبت به ب نشان می دهد (و از آن بیزار یا به آن علاقهمند می گردد)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔻ناب ترین تحلیل ها را بخوانید
@resaane @resaane