#همدلی_کودکانه
اندیشمندانِ روانشناسی کودک قائلاند کودک در سن هفت هشتسالگی شروع به ایجاد یک ویژگی بسیار مهم در زندگی میکند؛ آن ویژگی همدلی است، کودکان در این سن توانایی درک دیدگاههای دیگران و یادگیری نحوه مدیریت بهتر احساسات خود را توسعه میدهند و همدلتر میشوند.
باتوجه به این نکته، یکی از صحنههای زیبای تربیتی در #پیادهروی_اربعین همدلی کودکان خردسال با بزرگسالان است.
حتما در این سفر لذتبخش، بچههایی را میبینی که رو به زوّار ایستاده و دستشان را بالا میبرند و با صدای بلند فریاد میزنند: «لبیک یا حسین، لبیک یا حسین»؛ یا بچههای کوچکی که دستمال کاغذی یا لیوان پخش میکنند، یا اینکه ملتمسانه شما را به موکب عشق دعوت میکنند تا برای بشقابی غذا و ماء بارد مهمانشان باشی.
اینجاست که یکی از جنبههای انسانسازِ تربیتی در #اربعین حسینی را به چشم میبینی که چقدر کودکان در این سن و سال مهارت همدلی میآموزند.
@Resalatona
تبلیغ باورها با اشاره
دیروز شیعه مخلص #آلمانی را در موکب دوستان #جمهوری_آذربایجان در عمود ۵۳۰ ملاقات کردم، وقتی دید آذریها لیموترش تازه را خورد کرده و در چایی انداختهاند، هوس چای آذری کرد.
نکته جالب این ملاقات برایم این بود که به کولهپشتی خود اشاره کرد تا بنده را متوجه چیزی کند، در ابتدا متوجه منظورش نشدم تا اینکه کولهپشتی اش را در آورد و سربند قرمزی که روی آن "اللهم عجّل لولیک الفرج" نوشته شده بود را نشانم داد.
این شیعهی با معرفت، خواست با یک اشاره به من بگوید پیادهروی اربعین، امتداد راه امام حسین (علیه السلام) و رسیدن به ولی زمان (عج) است.
باید اعتراف کنم این نکتهی تبلیغی را از ایشان یاد گرفتم که بعضاً با یک اشاره به یک نماد، میتوان کار تبلیغی کرد.
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#سیدموسی_موسوی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
قدردان باشیم
وقتی در موکب دوستان #جمهوری_آذربایجان بخواهی تصویر برداری کنی و عکس یادگاری بگیری یک ملاحظهی خاص همراه با اکراه در چهره موکبداران و خادمان موکب میبینی!
دلیل این مسئله را در بنری که عکس تعدادی از شهدا و زندانیها که بر دیوار موکب نصب شده است، میتوان پیدا کرد؛ جملهی نوشته شده در ذیل تصاویر این است: «بیش از شش هزار نفر از شیعیان آذربایجان به جرم عزاداری حسینی و احساسات ضد صهیونیستی در بند هستند».
چقدر باید قدردان انقلاب اسلامی، امامین انقلاب و شهدا باشیم که نهتنها فرصت عزاداری برای ارباب بیکفن حضرت سیدالشهداء را برایمان فراهم کردهاند بلکه معمار کبیر انقلاب، زنده بودن اسلام را به محرم و صفر نسبت داده است.
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#سیدموسی_موسوی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
#حبّ_الحسین_یجمعنا
وقتی در زیارت اربعین و در مسیر پیادهروی، یکباره با گروهی از اهالی محل تولدت مواجه میشوی که برخی از آنها را بیش از ۳۰ ساله است که ندیدهای و تعدادی از آنهایی که جوانتر هستند را فقط به نام فامیل و طایفه میشناسی، در آن زمان متوجه میشوی که این محبت حسین (علیه السلام) است که شما را دور هم جمع میکند نه زادگاه ...
حبّ الحسین یجمعنا
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#سیدموسی_موسوی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
#الامام_الخمینی_ره
وقتی تصویر امام خمینی (ره)، شیعهی عراقی رو مجذوب خودش میکنه و تو هم به احترام نام امام خمینی (ره) عزت و منزلت مییابی و او که عاشق خمینی (ره) است از تو میخواهد با او عکس بگیری و تو در جواب حرفی برای گفتن نداری جز : "نعم برحاب الصدر".
بعد از عکس گرفتن و چاق سلامتی و تشکر از بابت مهماننوازی عراقیها، تصویر پس زمینه گوشیاش را که نشانم داد، دیدم تصویر معمار و بنیانگذار انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) است...
اماما! تو چه کردی با قلبهای سلیم که اینگونه عاشق تواند!؟
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#سیدموسی_موسوی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
📣 #اطلاع_رسانی
برگزاری دروس سطوح عالی استاد موسوی
دروس پایه دهم:
كفاية الاصول: اصول ۳ و اصول ۴
هر روز یک ساعت به غروب
الشخص الاعتباری: فقه ۵ و فقه ۶
هر روز دو ساعت به غروب
دروس آزاد:
فقه الولایة و الحکومة الاسلامیة
هر روز بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان دروس: همه کلاسها در مسجد مدرسه علمیه عترت علیهم السلام برگزار میگردد.
تاریخ شروع: ۱۷ شهریور
حفظ نمادها ارزشمند است.
پیرمردی که ۸۵ سال دارد و اهل بصره است از عشق و وابستگیاش به امام حسین علیه السلام میگوید...
حکایت این مرد بسیار شنیدنی بود، مرد باصفا و با مرامی که ۵۰ سال پیادهروی اربعین شرکت کرده بود، آن هم نه فقط مسیر نجف تا کربلا را بلکه شروع حرکتش از بصره (محل اقامتش) بوده؛ در واقع این مرد نازنین هرساله ۴۰ روز پیادهروی داشته است،
میگفت حرکتشان را طوری تنظیم میکنند که روز اربعین را کربلا باشند و روز بعد از اربعین هم مسیر کربلا به نجف را با پای پیاده برمیگردنند تا در روز ارتحال پیامبر (ص) در نجف و در جوار امیرالمؤمنین باشند.
وقتی از خاطراتش میگفت تازه متوجه میشدی که امام حسین علیه السلام چه عاشقانی دارد؛ میگفت در زمان صدام نمیشد روز پیادهروی کرد و اگر متوجه میشدند که قصد پیادهروی اربعین را کردی، گردنت را میزدند (تعببر خودش همین بود و با دستش هم به گردنش اشاره کرد) به همین خاطر شبها پیادهروی میکردند؛ اینو که گفت، ازش پرسیدم: خب! شما اگر روز حرکت میکردید کسی چه میفهمید که شما چیکار میکنید و کجا میخواهید بروید!؟
برگشت نگاهی به پرچم و علم سبز بزرگی که در دست داشت انداخت و گفت که با این پرچم همه متوجه میشوند که من قصدم رفتن به کربلاست...
تازه متوجه شدم که چقدر برای این پیرمرد حفظ نماد مهم است و به نظرم هم حق با ایشان بود که زیارت و پیادهروی اربعین بدون این نمادها نمیتوانست جهانی شود.
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#سیدموسی_موسوی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
وحدت در سایهی امام حسین (علیه السلام)
اسمش محمد بود از کشور غنا؛ او را به عربی صدا زدم: «تفضل یا زائر، اقدامکم علی عیني و رأسي، أنتم زائر الحسین عليه السلام و نعم الفخر ان یکون الشخص زائراً للحسین عليه السلام»، جلو آمد، چند کلمهای به عربی اختلاط کردیم و یک چایی مهمان ما شد.
امسال در پیادهروی اربعین، از بسیاری از کشورها زائر دیدم، با زبانها، فرهنگها و آداب و رسوم مختلف!
اختلاف رنگ و پوست و گویش مانع تعامل مثبت این افراد با یکدیگر نبود! چرا که تمرکز افراد بر اختلافاتشان نبود؛ بلکه همه بر نکات مشترک تمرکز کرده بودند.
یکی از نکات مشترک همهی افراد در این سفر و حرکت عظیم، اسم یا بهتر بگویم «وصف مشترک» آنها عبارت «زائر» بود.
این حقیقت را در دعوتهای موکبداران هم میشد فهمید.
در یک طرف، موکبدارِ عرب زبان صدا میزد: «هلابیکم یا زائر!»، در سوی دیگری موکبدار ایرنی میگفت: «بفرما زائر! بفرما» و همینطور از موکب ترکزبانها صدای «امام حسین زائری خوش گلیبسیز» به گوش میرسید؛ خلاصه بالغ بر بیست میلیون نفر مزیّن به واژهی مشترک «زائر» بودند.
بالطبع اختلاف عقائد، دیدگاهها، فرهنگ و رسوم و بسیاری از اختلافات دیگر بین این همه جمعیت وجود داشت ولی کسی به افتراقات حتی فکر هم نمیکرد، همینکه «زائر» امام حسین (علیه السلام) بودی کافی بود.
با این وصف، اتحاد و انسجام میان امت اسلامی نیز ممکن است، لکن شرط آن تمرکز به اشتراکات است.
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#سیدموسی_موسوی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
May 11
رسالت هر دوی ما یکی است...
دو طلبه، یکی دهه پنجاهی و دیگری دهه هشتادی، پدر و پسری که تصمیم گرفتیم کانال «رسالتنا» را با هم اداره کنیم و در حال حاضر با هم متن مینویسیم و به اشتراک میگذاریم.
رسالت هر دوی ما یکی است، در ایام اربعین دو روز باهم بودیم، هر چند در تمام مسیر توفیق بودن در کنار پدر را نداشتم ولی تو این دو روز خلوت و جلوتهایی با هم داشتیم و از تعاملاتی که با زائرین امام حسین (ع) داشت نکاتی آموختم.
حب الحسین یجمعنا...
#اربعین_حسینی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
محمدحسین از بچههای #ناصریه عراق و از نیروهای جهادی #حشدالشعبی بود...
ارادتش به انقلاب و رهبری مثال زدنی بود. از خاطراتش برایم میگفت زمانیکه نوجوان بوده و در حلب حضور داشته، داستان حضورش در جبههی مدافعان حرم علیه دواعش، شبیه رزمندگان نوجوان دفاع مقدس خودمان بود. آن زمان که نوجوانان ایرانیِ ولایت مدارِ باغیرت و شجاع شناسنامههایشان را دستکاری میکردند تا اجازهی حضور در جبهه را داشته باشند...
برایش داستان شهید مرحمت بالازاده نوجوان یازدهسالهی اردبیلی را تعریف کردم که حکم جهادش را از دست مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) گرفته بود.
در اثنای صحبتمان تلفش زنگ خورد، نکتهی عجیبی توجهم را جلب کرد، برایم جالب بود که یک جوان عراقی تصویر پس زمینهی صفحهی گوشی خودش را عکس شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان قرار داده بود...
حس قشنگی بهم دست داد و البته به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) دلم برای رئیسی عزیز سوخت، شخصیتی که در بیرون از ایران اینگونه شناخته شده است و مریدانی دارد...
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#سیدموسی_موسوی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
#الامام_الخمینی_ره
جوان عراقی پوستری به دست داشت که تصویر امام خمینی (ره) روی آن نقش بسته بود و یک جملهی کوتاه زیر آن نوشته شده بود که عبارت بود از: «ما مردگانی بودیم که خمینی ما را زنده کرد.»
به فکر فرو رفتم که امام خمینی (ره) چه ویژگیهایی داشتند که توانستند در دلِ افرادی که وجدان بیدار دارند نفوذ کنند تا جایی که زندگی خود را مدیون امام خمینی (ره) میدانند.
ویژگیهای بسیاری به ذهنم خطور کرد ولی به نظرم شاه بیت همهی آنها این حدیث شریف است که فرمود: «مَن کان للّه، کان الله له.»
#تبلیغ_بین_الملل
#اربعین_حسینی
#سیدموسی_موسوی
#عمود_۵۳۳
@Resalatona
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقاجان کاش این جمعه بیایی، عاشقانی منتظر شمایند... 🥲
شب جمعه است هوایت نکنم میمیرم
یادی از صحن و سرایت نکنم میمیرم
ناله و شکوه حرام است بر عشاق ولی
از فراق تو شکایت نکنم میمیرم
@Resalatona
اسوه بودن پیامبر (ص) برای صاحب العصر(عج)
امروز توفیق داشتم سخنران پیش از دعای ندبه در حرم مطهر حضرت معصومه (علیها السلام) باشم.
به مناسبت نزدیک بودن سالگرد رحلت پیامبر اکرم (ص)، از الگوگیری حضرت بقیةالله (عج) از سیرهی جدشان در ابعاد مختلف سخن گفتم که دو مورد از آنچه بیان شد را تقدیم خوانندگان گرامی میکنم.
حضرت بقیةالله(عج) در ابعاد مختلف از پیامبر (ص) الگو گرفتهاند، از جملهی آنها اینکه همانطور که پیامبر (ص) در قرآن اینگونه معرفی شدند: «عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَاعَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَؤُوفٌ رَحِیمٌ» (توبه: ۱۲۸) حضرت بقیةالله (عج) نیز بنابر روایت وارده از امام رضا (ع) اینگونه معرفی شدهاند: «وَ أَشْفَقَ عَلَیْهِمْ مِنْ آبَائِهِمْ وَ أُمَّهَاتِهِمْ؛ از پدران و مادران، بر امت خود مهربانتر است.»
ایشان در توقیعی به شیخ مفید میفرمایند: «إِنَّا غَیْرُ مُهْمِلِینَ لِمُرَاعَاتِکُمْ وَ لَا نَاسِینَ لِذِکْرِکُمْ؛ ما هرگز در رعایت و مراقبت شما کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم.»
یکی دیگر از ابعادی که حضرت (عج) همچون جدشان عمل خواهند کرد، از بین بردن جباران و گردنکشان است؛ همانطور که پیامبر(ص) «أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ» بودند در دعای ندبه نیز حضرت بقیةالله (عج) را خطاب قرار داده و میگوییم: «أَیْنَ قاصِمُ شَوْکَةِ الْمُعْتَدینَ...»
با توجه به جنایاتی که در دنیا اتفاق میافتد که در رأس این جنایات، رفتارهای وحشانهی رژیم کودککش صهیونسیتی است، باید ندبههایمان برای ظهور حضرت(عج) بیشتر و خاضعانهتر باشد.
#سخنرانی
#سیدموسی_موسوی
#دعای_ندبه
@Resalatona
به راستی که مکتب و تفکر ترور شدنی نیست.
#سید_حسن_نصرالله یک مکتب و یک تفکر است.
#شهادت، مکتب را تقویت میکند.
قطعاً سَننتصر
◾️ @Resalatona
إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ (سجده ۲۲) بیتردید ما از مجرمان انتقام میگیریم.
#مقاومت زنده است.
#سیدحسن زنده است.
#شهدا زنده هستند.
@Resalatona