فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️خباثت رسانه های ضد انقلاب
❌ کلیپ تقطیع شده سخنان رهبر معظم انقلاب چگونه ساخته شد؟
🔷بهتازگی کلیپی ۴۶ ثانیهای با عنوان «فایل صوتی [آیتالله] خامنهای در جمع فرماندهان ارشد نظام» در فضای مجازی پخش شده که بررسیهای خبرگزاری فارس نشان میدهد این کلیپ با تقطیع سخنان رهبر انقلاب در سخنرانیهای مختلف آماده شده است.
🆔 @resale_ahkam
🔴 فوری
‼️ تکذیب جمله تحریف شده منتسب به رهبر انقلاب در دیدار ۲۲ مرداد ۹۷ و انتشار اصل آن
🔰 پیرو سخنان حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی که در تاریخ ۲۲ مردادماه در جمع هزاران تن از اقشار مختلف مردم بیان شد، از آنجایی که برخی از حاضران دربارهی فرازی از سخنان معظمله دچار ابهام شدند و به دنبال آن، این فراز انعکاس تحریف شدهای در رسانهها یافت، به اطلاع میرساند:
🔻فرمایشات معظمله ناظر به صدور اجازه برای مذاکرات وزیر خارجه دولت یازدهم با همتای آمریکاییاش بوده است.
📝 رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار فرمودند:
👈 «در قضیهی برجام، بنده اشتباه کردم اجازه دادم که وزیر خارجهی ما با آنها صحبت کند، ضرر کردیم.»
🆔 @resale_ahkam
‼️چرا مذاکره با آمریکا ضرر دارد؟
🔷آمریکاییها همیشه درخواست داشتهاند با ما مذاکره کنند. حالا ما چرا مذاکره نمیکنیم؟... علّت، این است: آمریکاییها فرمول مذاکراتیشان این است که میگویم:
1⃣ مذاکره اوّلاً در عرف سیاسی بهمعنای نشستن و حرف زدن و احوالپرسی کردن که نیست، مذاکره یعنی دادوستد... خب، آمریکاییها چون متّکی هستند به قدرت نظامی و قدرت پولی و قدرت رسانهای وقتیکه با یک طرفی میخواهند مذاکره کنند، اهداف اصلی خودشان را قبلاً برای خودشان مشخّص میکنند؛ حالا بعضی از آن اهداف را به زبان هم میآورند، بعضی را هم نمیگویند؛ در اثنای کار مرتّب دبّه میکنند، مرتّب اضافه میکنند، مرتّب چانه میزنند، امّا اهداف اصلی برای خودشان مشخّص است.
2⃣ دوّم، از این اهداف اصلی یک قدم عقب نمینشینند. بله، اهداف فرعی و چیزهای بیخودی کمارزش را در حاشیه گاهی میآورند و از آنها صرفِنظر میکنند که بهظاهر یک نوع عقبنشینی است، امّا از مقصود اصلی و اهداف اصلیشان مطلقاً عقبنشینی نمیکنند، امتیاز اصلاً نمیدهند.
3⃣ سوّم، از طرفِ مقابلِ مذاکره امتیاز نقد میخواهند، از او وعده قبول نمیکنند؛ میگویند ما اطمینان نداریم، امتیاز نقد از او مطالبه میکنند... اگر چنانچه طرف مقابل از دادن امتیاز نقد امتناع بکند، هوچیگری تبلیغاتی و رسانهای و هیاهو در سطح دنیا راه میاندازند که بله، اینها مذاکره نمیکنند... یک هیاهوی عظیمی که معمولاً طرف مقابل کم میآورد در مقابل این هیاهو؛ معمولاً طرف مقابل منفعل میشود، دچار انفعال میشود.
4⃣ چهارم، خودش بهجای اینکه در مقابل آنچه از او نقد میگیرد چیز نقدی به او بدهد، مثل هر معاملهای که شما پول میگیرید و جنس باید بدهید، جنس نمیدهد؛ نقد را میگیرد، در مقابلش وعده میدهد، امّا وعدههای قرصومحکم: مطمئن باشید، تردید نکنید، شک نکنید؛ با وعده دل طرف مقابل را خوش میکند و طرف مقابل [هم] میبیند دارد وعده میدهد با این قرصی و با این محکمی.
5⃣ مرحلهِی آخر؛ بعد که قضیه تمام شد و کارش گذشت، زیر همین وعده هم میزند، این وعدهی قرصومحکم را هم مثل باد هوا فراموش میکند! روش مذاکرهی آمریکاییها این است... خب با این طرف مقابل نمیشود مذاکره کرد؛ با این دولت نمیشود مذاکره کرد. دربارهی مسائل گوناگون، هر دولتی که با این دولت مذاکره کند، [او] مشکل درست میکند؛ مگر اینکه هم جهت باشند، مثل انگلیس.(۱۳۹۷/۰۵/۲۲)
🆔 @resale_ahkam
‼️استفاده از خانه سازمانی
🔷س 435: استفاده از خانههاى سازمانى دولتى براى کسانى که امکان مالى دارند يا خانه شخصى دارند از نظر شرعى چه حکمى دارد؟ و اگر به وسيله پارتى بازى و... به آن دست يابيم خواندن نماز در آن اشکال دارد يا خير؟
✅ج: اگر برخلاف مقررات است، جايز نيست و اگر از طريق نامشروع اشغال شده است، نماز در آن حکم غصب را دارد.
🆔 @resale_ahkam
#استفتائات_امام_خامنهای_مدظله_العالی
‼️در شب به قبرستان رفتن
🔷س 438: رفتن به قبرستان و خواندن فاتحه براى اموات در وقت غروب و يا شب چه حکمى دارد؟
✅ج: اشکال ندارد.
📕منبع: khamenei.ir
🆔 @resale_ahkam
#استفتائات_امام_خامنهای_مدظله_العالی
‼️خریدن قبر
🔷س 439: آیا جایز است انسان در دوران حیات خود قبری را به قصد تملک بخرد؟
✅ج: اگر مکان قبر، ملک شرعی ديگری باشد خريدن آن اشکال ندارد ولی اگر جزئی از زمينی باشد که وقف برای دفن اموات مؤمنين است، خريد و نگهداری آن برای خود انسان، چون بهطور قهری مستلزم منع ديگران از تصرّف در آن برای دفن اموات است، صحيح نيست.
🆔 @resale_ahkam
‼️یادگرفتن، یاد دادن و دیدن شعبده
🔷س 440: یادگرفتن و یاد دادن و دیدن شعبده و اقدام به بازیهایی که همراه با تردستی هستند، چه حکمی دارد؟
✅ج: یاد دادن و یاد گرفتن شعبده ای که از انواع سحر باشد حرام است، ولی بازیهایی که همراه با سرعت حرکت و تردستی هستند و از انواع سحر محسوب نمی شوند، اشکال ندارد.
🆔 @resale_ahkam
❤️امام جواد علیه السلام:
💐بر شما باد به تحصيل علم و معرفت، چون فراگيرى آن واجب و بحث پيرامون آن مستحب و پُرفائده است. علم وسيله كمک به دوستان و برادران است، دليل و نشانه مروّت و جوانمردى است، هديه و سرگرمى در مجالس است، همدم و رفيق انسان در مسافرت است؛ و انيس و مونس انسان در تنهایى است.
📕 بحارالانوار ج 75ص 80
🆔 @resale_ahkam
❤️ امام جواد عَلَیْهِ السلام:
💐او را غیبتی هست که زمانش زیاد است و پایانش به طول می انجامد، پس مخلصین چشم انتظار، قیام او می مانند و شک کنندگان به انکار او یر می خیزند و منکرین به استهزای او می پردازند و تعیین کنندگان وقت ظهور، مورد تکذیب قرار می گیرند و عجله کنندگان در آن هلاک می شوند و تسلیم شدگان نجات می یابند
📕 بحارالانوار ج 51 ص 158
🆔 @resale_ahkam
‼️مصرف گوشت قربانی
🔷س 441: آیا میتوان از گوشت قربانی برای مصرف خودمان هم استفاده کنیم یا حتما بایستی به فقیر داد؟
✅ج: اگر قربانی مستحب است، استفاده خودتان اشکال ندارد، ولی به مقداری که خودتان استفاده می کنید ثواب صدقه یا اطعام را ندارد.
#استفتائات_جدید_شهریورماه_96
📕منبع: khamenei.ir
🆔 @resale_ahkam
#استفتائات_امام_خامنه_ای_مدظله_العالی
‼️تسمیه به غیر عربی هنگام ذبح
🔷س 443: آیا گفتن معنی و ترجمه ی «بسم الله» و مانند آن، یا گفتن آن به زبانهای دیگر، در ذبح شرعی کفایت می کند؟
✅ج: بردن نام خدا هنگام ذبح، به هر زبانی باشد کفایت می کند، هر چند احتیاط در این است که به زبان عربی باشد.
📕منبع: khamenei.ir
#احکام_قربانی
🆔 @resale_ahkam
#_استفتائات_امام_خامنه_ای_مدظله_العالی
‼️فراموش کردن بسم الله قبل از ذبح
🔷س 444: قبل از ذبح گوسفند يادم بود که بسم الله بگويم ولى موقع ذبح يادم رفته بگويم اگر قبل از جان دادن بسم الله يادم بيايد بگويم چه حکمى دارد؟
✅ج: در فرض سؤال اشکال ندارد.
#استفتائات_جدید
📕منبع: khamenei.ir
🆔 @resale_ahkam
#_استفتائات_امام_خامنه_ای_مدظله_العالی
‼️صیغه محرمیت
🔷س 446: آقايى بخاطر محرم شدن با خانوادهاى، با دختر آن خانواده صيغه عقد موقت خوانده است مسأله ازدواج اين دختر با پسرى که نوه دخترى آن آقا مىباشد، چگونه است؟
✅ج: آن دختر، جدّه ناتنى آن پسر محسوب شده و نمىتوانند با هم ازدواج كنند.
📕منبع: khamenei.ir
🆔 @resale_ahkam
#_استفتائات_امام_خامنه_ای_مدظله_العالی
‼️مخفی کردن بیماری موقع ازدواج
🔷س 447: آيا کتمان حقيقت وجود سابقه بيماريهاى صعب العلاج از قبيل سرطان زوجه در زمان عقد و مشخص شدن آن پس از ازدواج به عنوان فريب در ازدواج تلقى شده و امکان فسخ نکاح وجود دارد؛ در هر صورت آيا پرداخت مهريه بر شخص فريب خورده الزامى است يا خير؟
✅ج: اعلام عيوب لازم نيست بلكه پوشاندن عيوب در صورتى كه بدون پوشاندن براى بيننده قابل تشخيص باشد تدليس محسوب مىشود، بنابراين اگر عيب قابل تشخيص را پوشانده و مخفى كرده تا داماد مطلع نشود و يا در ضمن عقد نكاح شرط سلامت از عيب شده باشد، خيار فسخ دارد وگرنه ندارد.
📕منبع: khamenei.ir
🆔 @resale_ahkam
‼️حکم سینه زنی برای اهل بیت
🔷س 449: آیا سینه زنی برای اهل بیت (علیهم السلام) مستحب است؟
✅ج: اگر به نحو متعارف باشد و بهگونه ای باشد که از نظر عرفی از مظاهر حزن و اندوه در عزاداری محسوب شود، مستحب است و از بزرگترین اعمالی است که انسان را به خداوند نزدیک می کند.
#استفتائات_جدید_شهریورماه_96
📕منبع: khamenei.ir
🆔 @resale_ahkam