🏴 سالروز شهادت جانسوز امام رئوف، حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام تسلیت باد.🥀
🖤اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
🔰تکنیک هایی برای رشد عاطفی فرزندتان
💎صحبت کردن درباره احساسات
🔹به کودک بیاموزید چطور از کلمات احساسی در واژگان روزمره اش استفاده کند.
🔹به کمک فرصت هایی که می توانید احساسات خود را به اشتراک نهید، نشان بدهید چطور احساسات تان را بیان می نمایید. مثلا بگویید” من ناراحتم که امروز اجازه نمی دی خواهرت با اسباب بازیهات بازی کنه. حتما الان او هم خیلی ناراحته”.
🔹هر روز از کودک بپرسید “امروز چه احساسی داری؟”
🔹برای کودکان کم سن و سال می توانید از ایموجی ساده با شکل خنده یا ناراحتی و حالت های دیگر استفاده نمایید. این کار کمک می کند تا احساسی را انتخاب نموده و بعد در مورد این احساس با هم حرف بزنید.
🔹درباره انواع مواردی که بر احساسات کودک تان تاثیر می گذارد با یکدیگر صحبت کنید.
🔹هنگامی که متوجه شدید فرزند شما احساس خاصی دارد، به آن اشاره نمایید. به طور مثال بگویید:” به نظرم واقعا خوشحالی که داریم می ریم بستنی بخوریم”یا ” به نظرم از بازی با اسباب بازی ها کسل شدی؟”
#تربیت_فرزند
با ما همراه باشید🌸
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
💎 آموزش راهکارهای مقابله
🔹کودکان باید یاد بگیرند که به علت این که احساس خشم دارند، ممکن است فردی را کتک بزنند یا به او آسیب برسانند.
🔹در عوض آن ها باید مهارت های کنترل خشم را آموخته تا بتوانند درگیری را به طور صلح آمیز حل نمایند.
🔹به طور پیشگیرانه به کودک یاد دهید چطور با احساسات ناراحت کننده کنار آید.
🔹فرزند را تشویق نموده که به خودش فرصت بدهد و با خودش کار نماید.
🔹به او بیاموزید وقتی ناراحت شد به اتاق خود یا مکان آرام دیگری برود. این کار می تواند به او کمک کرده پیش از این که قانونی را نقض کند و مرزها را بشکند، آرام گردد.
🔹همچنین شیوه های سالم برای کنار آمدن با احساسات غم انگیز را به فرزندتان بیاموزید.
🔹اگر کودک از این که دوستش با وی بازی نمی کند، ناراحت است، در مورد روش هایی که می تواند با احساس ناراحتی خود کنار آید حرف بزنید.
🔹غالبا کودکان نمی دانند هنگامی که احساس ناراحتی دارند بایستی چکار کنند. به این ترتیب پرخاشگر شده یا رفتارهایی جهت جلب توجه از خود بروز می دهند.
#تربیت_فرزند
نکات درگوشی تربیت فرزند👇🏻
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
💎تقویت رفتار خوب با برخورد خوب
🔹رفتار خوب کودک را با برخورد خوب تقویت نمایید.
🔹کودک را به خاطر بیان احساساتش به روشی مناسب تحسین کنید. مثلا بگویید “من از مدلی که به برادرت گفتی از دستش عصبانی هستی واقعا خوشم اومد”.
🔹شیوه عالی دیگر برای تقویت عادات سالم استفاده از سیستم پاداش می باشد.
🔹رفتار مثبت را با پاداش تقویت نمایید. حتما نیاز به هدیه یا جایزه نبوده همین که کودک بداند کار خوبی انجام داده کافی است. مثلا “چه خوب که موقع حرف زدن با تلفن وسط حرفم نپریدی. خیلی عالیه که مودب بودی تا من تلفنم تموم بشه” یا “ممنون که کمک کردی میز ناهار رو جمع کنیم. حالا که به من کمک کردی میان وعده خودت رو انتخاب کن”.
🔹به طور کلی سیستم پاداش می تواند به کودک کمک کرده تا موقع عصبانیت به جای پرخاشگری، از سیاست های مقابله سالم خود استفاده و آن را تقویت نماید. همه افراد با احساساتی روبرو می شوند که در یک لحظه آن ها در بر می گیرد. مهم این است که بدانیم پردازش صحیح احساسات قسمت اصلی از تعادل روانی و عاطفی می باشد.
#تربیت_فرزند
یواشکی بدونیم👇🏻
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
🔸با ناخن جويدن در كودكان چیکار کنیم؟
✔️علت را بررسی کنید و به دنبال رفع عامل استرس زا باشید
در مورد این عادت بدون سرزنش، قضاوت یا دعوا کردن با او صحبت کنید، صحبت درباره ناخن جویدن نباید باعث افزایش اضطراب او شو د. به او بگویید که با کمک هم این مشکل را حل خواهید کرد.
✔️ناخن هایش را مرتب کوتاه کرده و ناخنهای شکسته را فورا سوهان بکشید.
✔️هنگام روبرو شدن با صحنه ناخن جویدن،حواس کودک را پرت کنید، بدون اشاره به رفتارش، او را صدا زده و کاری را پیشنهاد دهید که دستان اورا مشغول کندمثل نقاشی، خمیر بازی، درست کردن پازل و...
موقعیتهایی که در آن رفتار ناخن جویدن اتفاق می افتد را شناسایی کنید مثل تلویزیون دیدن، نشستن در خودرو و...و برای آن فعالیتی درنظر بگیرید مثل بندکردن مهره های گردنبند
✔️هنگامی که عادت کم شد، با پاداش، رفتار خوب را تقویت کنید.
❌سرزنش و دعوا کردن به دلیل بالا بردن سطح اضطراب کودک، رفتارناخن جویدن را بدتر خواهد کرد.
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
⬅️کودک افسرده چگونه بازی می کند ؟
این کودکان بیشتر ساعات روز،غمگین و گوشه گیر هستند و به بهانه های مختلف از بازی با همسالان خودداری می کنند.
لذت نبردن از کارها و بازی هایی که معمولا کودکان همسن و سال از ان لذت می برند ، بازی های ارام و بی سر و صدا را ترجیح می دهند ممکن است ساعتها تنهایی با عروسکش حرف بزند.
⬅️ کودک مضطرب چگونه بازی می کند ؟
کودکان مضطرب معمولا نمی توانند تمرکز کنند و خواب راحت و ارامی ندارند برای همین انرژی خود را هنگام بازی زودتر از همسن و سالانش از دست می دهند در بازی معمولا رهبر نمی شوند و از اینکه مسولیت هدایت بازی را بر عهده بگیرند ، اجتناب می کنند اعتماد به نفس پایینی دارند.
⬅️ کودک پرخاشگر چگونه بازی می کند ؟
پرخاشگری انواع مختلفی دارد مثل گاز گرفتن ، زدن ، یا لفظی ؛ مثل فریاد زدن و تحقیر کردن یا تجاوز به حقوق دیگران.گاهی والدین رفتارهای پرخاشگری را اصولا پرخاشگرانه تلقی نمی کنند مثلا وقتی کودک به زور و با کتک اسباب بازی را از کودک دیگری می گیرد ، این رفتار را با عرضه بودن تلقی و تشویق می کنند یکی از دلایل بسیار مهم پرخاشگری در کودکان یادگیری است و این را از والدینی که خلقی عصبی و پرخاشگر داشته اند یاد گرفته اند و این یادگیری در بازی های انها نمود خواهند داشت اسباب بازی را پرتاب می کنند و به عروسک ها ناسزا می گوید و کتک می زنند.
⬅️کودک خجالتی چگونه بازی می کند ؟
تا جایی که بتوانند از جمع کناره گیری می کنند و هنگام بازی با همسالانشان مطیع و گوش به فرمان هستند دیگران معمولا از آنها سواستفاده و مسخره می کنند هنگام بازی گروهی انتخاب نمی شوند از قوانین بازی اگر چیزی نفهمند سوال نمی کنند می ترسند دیگران انها را کودن و احمق فرض کنند.
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ از این جور حرفا به بچه هامون بزنیم
#تربیت_صحیح
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
#تربیتی_کودک
🔸وقتی کودک روی خواستههایش اصرار میورزد، چه رفتاری درست است؟
در بعضی مواقع كودک خواستهای دارد و روی درخواست خود پافشاری میكند.
به طور مثال زمان ماندن در وان یا و بازی كردن تمام شده ولی كودک نمیخواهد بيرون بيايد و يا پس از خوردن چند شكلات كودک شكلات بيشتری میخواهد. در چنين حالتی به خواسته او توجه نكنيد و به او نه بگوييد.
✔️گفتن كلمه "نه"، از مهر و محبت شما كم نمیكند و رابطه عاطفی بين شما و كودک را كمرنگ نخواهد كرد. برعكس اين كلمه سبب میشود كه كودک احساس امنيت بيشتر كند و احساس كند كه مادری دارد كه مواظب اوست.
🔻با ما همراه باشید👇🏻
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
#لجبازی
🔹چگونه با کودک لجباز خود برخورد کنیم تا در آینده فرد موفقی باشد؟!
1-به تمام حرف های کودکتان توجه کنید:
اجازه دهید تا کودکتان نطراتش را در میان بگذارد و هیچ گاه مانع بیان نظراتش نشوید . با فرزند خود به آرامی و در نهایت آرامش حرف بزنید و از هر دوستی به او نزدیک شوید .
2-به آنها فشار نیاورید :
مجبور کردن یک کودک لجباز برای انجام کاری که او تمایلی برای انجام آن ندارد.سعی کنید با انها ارتباط برقرار کنید.
3-به کودکانتان گزینه های مختلفی برای انتخاب بدهید:
برای مثال می توانید به گفتن مستقیم اینکه کودکتان باید به اتاقش برود شما میتوانید گزینه هایی را با آن در میان بگذارید.برای مثال می توانید از او بپرسید که دوست دارد کدام داستان را برایش بخوانید.
4-با کودک خود تبادل نظر داشته باشید:
گاهی اوقات مذاکره ی آرام میتواند بسیار تاثیر گذارتر باشد تا اینکه روش های دیگر را اجرا کنید. برای حل مشکلاتتان یک راه حل پیدا کنید.
5-آرام باشید:
سعی کنید با کودکتان در نهایت آرامش صحبت کنید زیرا آرامش شما می تواند باعث ایجاد آرامش فرزندتان شود.
نکات درگوشی تربیت فرزند👇🏻
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
📝اجازه دهید فرزندانتان موفقــــیت و شـــــکست را تجربه کنند
💠مطمنترین راه برای ترویج احساسی خوب که فرزند شما را در تمام مراحل زندگیاش دنبال کند، کمک برای ترویج برقراری روابطی احساسی با شما، اعضای خانواده، دوستان، همسایگان و حتی حیوانات خانگی است. دوران کودکی که فرد طی آن با اطرافیانش ارتباط داشته باشد کلیدی است برای آیندهای موفق. احساساتی از قبیل دوست داشته شدن، درک شدن و مورد توجه قرار گرفتن بهترین محافظان در برابر استرس، افکار خودکشی و رفتارهای خطرناک همچون مصرف الکل، مواد مخدر و سیگار کشیدن هستند. خوشبختانه اولین رابطه صمیمی فرزندمان با خود ما شکل میگیرد.
💠اگر کودک فردی را داشته باشد که بدون هیچ قید و شرطی به او عشق بورزد، این امر در شرایط سخت و مشکلات برای او مایه آرامش خواهد بود. از طرفی تنها عشق ورزیدن به فرزند کافی نیست، این امر باید به گونهای باشد که کودک متوجه آن شده و حمایت شما را احساس کند. تا جایی که امکان دارد کودک خود را در آغوش گرفته، هنگامی که گریه میکند با او با ملایمت برخورد کرده و برای او کتاب بخوانید.
💠شما باید بدانید مسول شادی فرزندتان نیستید. والدینی که به شدت نسبت به شادی و خوشحالی فرزندشان احساس مسئولیت میکنند، حساسیت به خرج داده و به آنان اجازه تجربه احساساتی از قبیل ناراحتی، ناامیدی و عصبانیت را نمیدهند. در چنین مواقعی این والدین به سرعت اقدام کرده و هر آنچه کودکشان را شاد میکند و یا مشکل را بر طرف میکند در اختیار آنان قرار میدهند. کودکانی که چگونگی کنار آمدن با احساسات منفی را نیاموختهاند در نوجوانی و بزرگسالی در مواجهه با این احساسات دچار مشکل میشوند.
💠همان گونه که انتظار میرود تحقیقات نشان داده اند، رابطه مستقیمی بین خوش حالی و اعتماد به نفس وجود دارد، به گونهای که نمی شود بدون یکی از آنها دیگری را داشت.هنگامی که فرزندتان نقاشی میکشد به او لقب پیکاسو را بدهید، وقتی گل میزند به او بکام بگویید و هنگامی که میتواند ۱ و ۲ را با هم جمع کند، به او نابغه ریاضی بگویید. تنها خطر این تحسینها زمانی است که کودک احساس کند برای شنیدن آنها باید کاری کرده و موفق شود. او میترسد اگر دیگر موفق نشود تشویقها و تحسینهای والدینش را دریافت نکند و یا دیگر آنها او را دوست نداشته باشند.
💠فرزند خود را بیشتر به خاطره خلاقیت، پشتکار و تلاشش تشویق کنید تا موفقیت و دستآوردی که حاصل از آن است. هدف ما ایجاد طرز فکری در کودک است که به واسطه آن به اهمیت و تلاش و پشت کار پی ببرد. در بسیاری از موارد، کودکان با استعداد به علت فشاری که به واسطه تحسینهای دیگران احساس میکنند، در مقایسه با کودکان سخت کوش و با پشت کار عملکرد ضعیفتری نشان میدهند. هدف ما از بیان این مطالب تحسین نکردن فرزندانمان نمی باشد. بلکه ما میخواهیم فرزندانمان را برای چیزهایی که بر روی آن کنترل دارند، همانند پشت کار، تشویق کنیم.
#موفقیت
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
🔴🔴🔴🔴
«توضیح تکراری ممنوع»🚫
برخی والدین گمان می کنند در صورت بروز بدرفتاری کودک بهترین راه حل، استدلال و توضیح دادن به کودک است و نیز رفتارهای نامناسب آنها ناشی از ندانستن اطلاعات کافی است چون جواب نمی دهد و نتیجه نمی گیرند در تربیت کودکشان ناامید می شوند.
توضیح دادن فقط در صورت ضرورت آن هم یک مرتبه ایرادی ندارد.
توضیحات تکراری است که بزرگسالان را به دردسر می اندازد، توضیحات و استدلال های زیاد والدین باعث تحریک پذیری و حواس پرتی کودکان می شود.
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
🔰 توصيه های مهم در تربیت کودکان
📍 فراموش نكنيد قدرت و رهبرى بايد در دست والدين باشد و نه كودكان
📍 اگر بين نظر و اعتقاد خود و همسرتان اختلاف ميبينيد سعي كنيد فرزندتان از اين اختلاف آگاه نشود.
📍هرگاه نياز شد كودكتان را از تفريحات و علايقش محروم كنيد، قبل از انجام این كار همسرتان را مطلع و حمايت او را جلب كنيد.
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
#خانواده_تربیت_فرزند
فرق نزار!☄
بین دختر و پسرت در محبت کردن فرق نزار!
#محبت
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
✅✅✅✅✅✅
یک مفهوم #کلیدی:
در موقع اشتباهات کودک زیاد #حرف نزنید.
وقتی زیاد حرف می زنید باعث می شوید که توجه فرزندتان به جای رفتارهای مثبت به بحث کردن با شما معطوف شود.
تعدادی زیادی از کودکان حاضرند پای چپ خود را از دست بدهند ولی در بحث با شما برنده شوند.
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 بچه رو بفرست بره خاکبازی، آببازی
"حجت الاسلام تراشیون"
#تربیت_فرزند
#کلیپ
╭━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╮
@resane_yavashakibedonim
╰━━⊰🍃🌸🍃⊱━━╯