چالش، چالش رسانه است
انقلاب اسلامی ایران از روزهای آغازین خود با مشکلات و چالشهای عدیده ای روبرو بوده است. هنوز انقلاب به پیروزی نرسیده بود که دولت موقت به سرپرستی مهندس بازرگان منصوب شد که با گذشت چند ماه نشان داد که با آرمانهای انقلاب همراه نیست و مجبور به استعفا شد. اولین رئیس جمهور منتخب، پس از خیانت به کشور عزل و با لباس زنانه از کشور گریخت. بسیاری از بزرگان نظام در همان سالهای ابتدای انقلاب توسط منافقین کوردل ترور شدند. کشور در بدترین شرایط مالی و امکانات جنگی با همراهی مردم جنگ 8 ساله را پشت سر گذاشت. بسیاری از کمبودها در همان سالهای ابتدای انقلاب بر کشور تحمیل شد اما همه این مشکلات با همراهی مردم و رهنمودهای امام خمینی (ره) و پس از ایشان مقام معظم رهبری پشت سر گذاشته شد.
اما به نظر می رسد از سال 78 عامل مهم دیگری بر اتفاقات این کشور سایه افکنده است که تا به امروز هم رفع نشده است و آن عامل رسانه و نحوه تعامل با آن هست. فتنه سال 78، به بهانه اصلاح قانون مطبوعات کلید خورد و سپس به کوی دانشگاه کشیده شد. تنها چند ماه قبل از انتخابات سال 88، در اواخر سال 87 شبکه تلویزیونی BBC فارسی راه اندازی شد و این در حالی بود که استفاده از ماهواره در کشور به شدت در حال رشد بود. در همان زمانها اولین شبکه های اجتماعی جهانی نظیر توئیتر و فیس بوک در حال رشد و جذب مخاطب بودند. همراهی شبکه های اجتماعی و شبکه های تلویزیونی خارج از کشور از آن پس به یکی از عوامل و متغیرهای تاثیرگذار( و شاید مهمترین عامل ) در تحولات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور تبدیل شد و در فتنه سالهای 96، 98 و در نهایت فتنه سال 1401 به خوبی خود را نشان داد. حتی برخی تحقیقات موید تاثیرگذاری این رسانه ها در انتخاب مردم در انتخابات دوره های مختلف بوده است.
با بررسی موارد فوق الذکر به نظر می رسد کشور در حال حاضر در حوزه رسانه با چند چالش اصلی مواجهه هست که باید برای برون رفت از این معضل تدبیر فوری صورت گیرد.
چالش اول، چالش حکمرانی در خصوص رسانه هاست. در حال حاضر در اکثر رسانه های نوین نظیر شبکه های اجتماعی، VOD ها و ... در خصوص نحوه مالکیت، نحوه حضور و فعالیت رسانه های خارجی در کشور مشکل وجود دارد. این مشکلات با آمد و رفت دولتها با سلایق مختلف تا به امروز رفع نشده است و کماکان علی رغم اذعان و آگاهی همه مسئولان زیربط به این مقوله، تصمیم یکدست گرفته نشده است. البته بخشی از این مشکل به امکانات زیر ساختی نظیر سخت افزارها و ... بر می گردد و بخش مهم تر آن سیاستهای درست در اداره و نحوه تعامل با این رسانه هاست. به طور مثال تجربه این چند ساله نشان داده است که فیلترینگ سایتها و شبکه های اجتماعی در ابتدا با کاهش جدی مخاطبان آن شبکه اجتماعی مواجه بوده است ولی پس از گذشت اندک زمانی رجوع مردم به فیلترشکن ها بیشتر شده و مجدد رجوع به آن شبکه ها با شیب قابل توجهی افزایش یافته است.
چالش دوم نحوه استفاده مردم از این رسانه ها می باشد. هر فناوری که در دسترس مردم قرار می گیرد، با خود تبعات فرهنگی را هم همراه دارد. شبکه های اجتماعی به دلیل پدیده ای نوظهور بودن و به دلیل آنکه آینده نگری درستی در کشور در زمینه رسانه وجود نداشت، به سرعت در دسترس همه مردم با هر سطح توانمندی و سواد دانشگاهی قرار گرفت و چون از قبل آموزشهای لازم در این زمینه صورت نگرفته بود و به عبارت بهتر مردم در نحوه استفاده از این رسانه با آموزش درست واکسینه نشده بودند، به شدت آسیب دیدند و دوران کرونا هم به دلیل اینکه همه مردم به سمت فضای مجازی (از کلاس اول ابتدایی تا بالاترین سطح آموزش دانشگاهی) سوق داده شدند تاثیرات مخرب خود را بیش از پیش گذاشت. حتی تعریف کتاب درسی تحت عنوان سواد رسانه ای در مقطع تحصیلی متوسطه، به دلیل برخورد تشریفاتی و عدم تامین اساتید مسلط به تدریس این درس صرفا به یک درس فوق برنامه تبدیل شده است. پس به نظر می رسد یک نهضت آموزش سواد رسانه ای هم در این زمینه لازم است.
چالش سوم نحوه استفاده دولتمردان و مسئولین از رسانه ها هم برای ارتباط با مردم و هم انعکاس خدمات صورت گرفته در کشور هست که این امر پس از روی کارآمدن دولت سیزدهم به خوبی خود را نشان داده است و علی رغم تلاشهای صورت گرفته توسط دولت فعلی (که بارها رهبر معظم انقلاب به تلاش و کوشش دولتمردان شهادت داده اند)، برای ارائه خدمت و حل مشکلات کشور در حد توان، بسیاری از مردم و حتی نیروهای انقلابی نسبت به این اقدامات آگاهی نداشته و یا با علامت سوال جدی برخورد می کنند. البته این مشکل صرفا ناظر به دولت نبوده و در سایر قوا و دستگاههای حاکمیتی هم خودش را نشان می دهد. این چالش هم جز با استفاده از افراد متخصص و صاحب نظر در حوزه رسانه امکان پذیر نمی باشد.
ادامه مطلب بالا👇👇👇
آنچه که نگاشته شد سه چالش اصلی و اساسی در مواجهه با رسانههای نوین و اتمسفری است که آنها در کشور ایجاد کردهاند. اگر این چالشها در عرصه رسانهای فهم نشود و برای حل آن چارهاندیشی صورت نگیرد، حتما در سالهای آینده نیز مجدداً کشور را با بحرانهای مختلف روبهرو خواهد کرد؛ دیگر وقت آن رسیده اصلاح در مدیریت رسانههای نوین و حکمرانی حاکم بر آنها آغاز شود.
نویسنده: حامد تیموری
کارشناس رسانه و فضای مجازی
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| چرا به فیلم «برادران لیلا» جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره کن تعلق گرفت؟
👤استاد مجید شاهحسینی
⭕️ سنجش میزان سواد رسانهای
✍️ هرگاه خواستید میزان دانش خود از رسانه را بسنجید به این ۷ سوال پاسخ دهید.
1️⃣.آیا می دانید تفاوت یک رخداد واقعی و یک رخداد رسانه ای چیست؟
2️⃣. آیا می توانید توضیح بدهید که رسانه ها چگونه اطلاعات را به صورت نامحسوس دستکاری می کنند؟
3️⃣.آیا مغالطات رایجی که رسانه ها به کار می برند را می شناسید؟
4️⃣. آیا می توانید قسمتی از داستان که کتمان میشود را کشف کنيد؟
5️⃣. آیا می توانید توضیح دهید چگونه رسانه ها، با تکنیک هایی مانند زاویه دوربین، ترفندهای نورپردازی، موسیقی و ... می توانند تصویر ما را از یک شخصیت/رخداد دستکاری کنند و عواطف ما را از تنفر به عشق و یا برعکس تغییر دهند؟
6️⃣.آیا می توانید توضیح دهید که چرا آدم ها، برداشت های کاملا متفاوت از یک پیام رسانه ای می کنند؟
7️⃣.برای انتشار/بازنشر/فوروارد کردن مطلبی که خودم تهیه نکرده ام، چه نکاتی را باید برای رعایت مالکیت معنوی و اخلاق حرفه ای رعایت کنم؟
🔻اگر بیش از ۳ پاسخ به این پرسش ها منفی باشد باید در امر بالا بردن سطح سواد رسانه ای تان بیشتر تلاش کرده و در این خصوص بیشتر مطالعه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸یکی از فنون اقناع، فن #ارابه یا واگن هستش که به این صورت که یک مسئله رو طوری مطرح میکنند که عموم مخاطبین فکر میکنند اگر اون کار رو نکنند عقب افتاده اند، اگر مثل بقیه سوار بر این واگن یا ارابه نشوند دچار خسران بزرگی هستند، تجمل گرایی، دین ستیزی، مخالفت با سنت ها واگن های هستن که مخاطبین فکر میکنن اگر سوار آنها نشوند ضرر میکنند، عقب افتاده اند، جهان سومی هستند، روشنفکر نیستند!
👈خلاصه مواظب باشید که به دنبال کدوم واگن و برای چه خسرانی می دوید!
#فنون_اقناع
💠 پنج ویژگی رسانه برای گفتمان سازی
🔺وقتی با آثار تاک شوی کپی و کم خاصیت با شوآف مجریان سابقا بازیگر در سینما و صداوسیما به بهانه سرگرمی و به بهای بیت المال عمومی مواجه می شویم باید یادآوری نمود که اصل هنر برای هنر و سرگرمی برای سرگرمی برافتاده و دیگر هیچ تولید و کنش رسانه ای بدون جهت و ایدئولوژی در دنیای هنر جدید وجودخارجی ندارد.
🔸به همین بهانه، پنج ویژگی تولید یک اثرهنری یا کنش رسانه ای گفتمان ساز و جریان آفرین در عصری که اگر روایت نکنیم لاجرم روایت خواهیم شد را مروری می نماییم:
1️⃣ اصل تولید در پارادایم بومی
یک اثر هنری باید بومی و خودی بوده تا قابلیت تفاهم و تطبیق داشته باشد. رسانه ای که عطر و رنگ فرهنگ بیگانه دهد مثل بذری است که در زمین دیگری بکارید و هیچ عایدی برای شما نداشته باشد. توجه به واقعیت درونی پررنگ و غنی در امر ارتباطات باعث تولید رشد و آموزش باکیفیت و بازتولیدقدرت و فرهنگ قوی خواهد شد.
2️⃣ اصل خلاقیت در تولید
اثرهنری و تولید رسانه ای باید خلاقانه باشد والا در حاشیه خواهد سوخت. تولیدات تکراری و کلیشه ای، بویی از رشد و راهبرد نخواهند داشت و به تعبیر "والتربنیامین"، بازتولید مکانیکی اثرهنری، قداست آن را از بین خواهد برد و به تبع سطح تاثیر آن را نیز خواهد کاست.
3️⃣ اصل مهارت افزایی
در عصر کم مهارتی و کارنابلدی، بایستی یک اثر هنری مهارت محور عمل کند. رسانه در جهان امروز کارکرد خانه مدرسه و دانشگاه را باهم داراست و بدلیل زمان زیادی که صرف مصرف آن می شود، اگر نتواند مهارت جامعه را ارتقا بخشد، جامعه ای ضعیف در سیاست، گسیخته در فرهنگ و محتاج در اقتصاد را رقم خواهد زد.
لازم به ذکر است که مهارت در عصرجدید، امری فراتر از آموزش های مصطلح و مرسوم بوده و از سوادمالی و سبک زندگی و سوادرسانه و...را شامل می شود.
4️⃣ اصل دفاع از حقیقت
عصری که صنعت و تجارت به بهانه سرگرمی و جذابیت باعث ذبح خیلی از حقایق از جمله عدالت و تربیت شده است باید مدافع حقیقت بود. در دنیایی که به تعبیر "بودریار"، تحریف جای حقیقت را تنگ کرده و #واقعیت_مجهول و اطلاع رسانی مبتذل، آیین رسمی رسانه های جریان اصلی بین المللی شده است، رسانه اصیل و ریشه دار بایستی مُشت اصحاب جعل عمیق(deep fake) را باز کرده و به جنگ با حقیقت ستیزان بشتابد.
5️⃣ اصل روایت غالب و گفتمان ساز
رسانه اثرگذار باید توانایی غلبه روایی داشته باشد. بهترین دفاع از حقیقت در عصرجنگ روایت ها، ارائه گفتمان ساز و جذاب یک روایت و زاویه دید تاثیرگذار از حقیقت به مخاطب می باشد. چگونگی #خوانش_از_واقعیت می تواند باعث امید یا ناامیدی، پیروزی یا شکست شود. رسالت رسانه امروز، روایت هنرمندانه حقیقت است که اگر روایت نکنیم در ریل رسانه ای دیگران روایت می شویم.
#علیرضامحمدلو، پژوهشگر سوادرسانه
29.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ عصر پسا حقیقت ♨️
🔸 عصری که اخبار جعلی طرفدار بیشتری نسبت به واقعیتها پیدا کرده است.
◀️ در این کلیپ ببینید
#خبر_جعلی
🖇 هوش مصنوعی هر روز خطرناکتر از دیروز
◾️یک آهنگ جدید از «دریک» و «ویکند» منتشر شد. روز بعد از این اتفاق، هر دو خواننده گفتند ما این آهنگها را نخواندیم. بعد متوجه شدن یک نفر با هوش مصنوعی صدای آنها را کپی کرده و با آن آهنگ ساخته است.
پ.ن: مرحلهی بعدی در رونمایی از تکنولوژی غربی، آمیختن راست و دروغ با هم است و از این طریق سعی در مختل کردن قوهی شناختی افراد دارند.
🔴سر خرگوش اردک
#خطاهای_ادراکی
🔸این تصویر برای اولین بار در یک مجلهی طنز آلمانی چاپ شد. سر خرگوش-اردک یکی از اولین مثالهای خطای ابهام است که برای اولین بار در قرن ۱۹ در آلمان چاپ شد. در آن زمان تصاویر این چنینی بسیار رایج بودند. در این مثال نوک اردک میتواند گوشهای خرگوش تلقی شود. چشمها نیز به شیوههای کشیده شده است که در سمت چپ صورت اردک و سمت راست صورت خرگوش قرار گرفته است.
🔸این تصویر در توسط لودویگ ویتگنشتاین، فیلسوف قرن بیستم استفاده شده است. او بر روی ایدههای ادراک تحقیق میکرد و مقالاتی در زمینهی شیوهی ادراک انسان از محیط اطراف منتشر کرده است.
🔴 رسانهها و پیامهای رسانهای میتوانند ادراک ما را از دنیای اطرافمان مدیریت کنند.
🔴در عصر رسانه باید با ارتقای مهارتهای مرتبط با تحلیل پیام هوشیار و هوشمند باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 یک کار عالی از بازی رسانهای ...
توصیه می شود حتماً این کلیپ کوتاه را ببینید
💥 با دیدن این کلیپ می توان بیش از پیش به ضرورت داشتن سواد رسانهای پی برد...
🔗 آن سواد رسانه ای که فقدان آن باعث جولان فرقه ها ، احزاب متخاصم و شبکه هایی همچون شبکه بهایی من و تو برای عوامفریبی ، دروغ و هر نوع فضاسازی های کاذب می گردد .
💠 میکرولرنینگ
🔸 با توجه به ظهور تکنولوژی های نوین، رسانه های اجتماعی متنوع با قابلیت های متفاوت، اپلیکشن های کاربردی و بروز و رسانه های خبری، بیشتر از هر زمان دیگری دامنه توجه انسان کاهش یافته است.
🔹میانگین دامنه توجه (مدت زمانی که فرد می تواند بدون هیچ تغییری به یک محرک توجه کند) انسان تنها ۸ ثانیه است. دامنه توجه ماهی طلایی ۹ ثانیه است و در ما یک ثانیه کمتر است.
🔸 با این که دامنه توجه انسان کاهش یافته است، سرعت تعاملات ما بسیار افزایش یافته است و در مدت زمان کوتاهی با یک نگاه کوتاه خبری را می خوانیم آن را لایک می کنیم، نظر خود را پست می کنیم و این کار را برای چندین و چند خبر دیگر نیز انجام می دهیم.
🔹اما به نظر می رسد که در طول سال ها کاهش دامنه توجه به پردازش سریع تر اطلاعات توسط مغز انجامیده است. یک کارمند اداری به طور متوسط ۳۰ مرتبه در ساعت و یک فرد معمولی ۱۵۰ بار در روز گوشی خود را چک می کنند علاوه بر اینکه توییت ها را می خوانند و فیلم هایی را هم می بینند.
🔸این فعالیت بیشینه باعث ایجاد یک ویژگی خاص در انسان شده است و آن تلاش برای یافتن سریع ترین مسیر ممکن در یافتن پاسخ به سوالات و نیازهای خود است. بجای خواندن تک تک پاراگراف های یک متن و یا تماشای کل یک سخنرانی و یا فیلم به دنبال بسته های اطلاعاتی دقیق و متناسب با نیازمان هستیم و سپس به دنبال مسیری دیگر برای یافتن پاسخ به سوال و به نیاز بعدی هستیم. به این سبک از یادگیری #میکرولرنینگ گفته می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عملیات آستروتورفینگ چیست؟
#سواد_رسانه
چطور یک توهم گسترده ایجاد میشود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ اطلاعات ما به چه درد اینستاگرام، واتسآپ، تلگرام، توئیتر، گوگل، یوتیوب و ... میخورد⁉️
⭕️ افشای راز پشتپرده شبکههای اجتماعی از زبان مهندسان و کارکنان ارشد این شبکهها...
🎥 مستند #معضل_اجتماعی (The Social Dilemma) ساخته کشور آمریکا را حتماً ببینید.
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
پرفروشترین روزنامه اروپا هوش مصنوعی را جایگزین دبیرانش میکند
روزنامه بیلد آلمان، پرفروشترین روزنامه اروپا، قصد دارد به عنوان بخشی از برنامه صد میلیون یورویی کاهش هزینه خود، طیفی از مشاغل دبیری را با هوش مصنوعی جایگزین کند.
اکسل اسپرینگر، مالک این نشریه میگوید: « متاسفانه در حال جدا کردن راه خود با همکارانی هستیم که وظایفشان در دنیای دیجیتال توسط هوش مصنوعی ویا فرآیندهای خودکار قابل انجام است.»
از جمله این شغلها میتوان به «ویراستار، کارمند چاپ، تصحیح کننده و ویرایشگر عکس» اشاره کرد.
وی همچنین افزود: « ابزارهای هوش مصنوعی مانند چتجیپیتی میتواند روزنامهنگاری مستقل را بهتر از همیشه ارتقا بخشند.»
بیلد هنوز هیچ تخمینی درباره تعداد مشاغلی که ممکن است در نهایت به دلیل هوش مصنوعی از دست بروند، ارائه نکرده است.
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
🔴 صحنههای غیراخلاقی را چه کسانی به سینما آوردند؟
‼️داستان نفوذ #هیچندانها به هالیوود!
🔺«هیچندانها»! این عنوانی بود که آمریکاییهای اصیل به سلاطین هالیوودی نسبت دادند. سلاطینی که هالیوود را از نو پیریزی کردند و طوری در همه جای آن تولید و تکثیر شدند که دیگر جایی برای دانایان نماند!
🔺تولیدکنندگان، توزیعکنندگان، نویسندگان، مؤسسان استعدادیابی، قانونگذاران، پزشکان و گروههای امدادی و در نهایت فیلمسازان. همه و همه مشتی هیچندان بودند که برای ورود به صنعت سینما و فیلمسازی، نه آموزشی دیده بودند، نه دانشی داشتند و نه تجربهای. اینها فقط تعدادی یهودی آس و پاس بودند که خانه و کاشانه خود را در اقصی نقاط اروپا رها کرده و به کشور پر زرق و برق آمریکا رفتند تا بخت زندگی خود را در آنجا بیازمایند. بختی که اتفاقاً با آنها یار بود!
🔺یهودیان هالیوود یک چاشنی جادویی به این صنعت اضافه کردند. چیزی که آمریکاییهای متمدن و البته مسیحی اجازهی استفاده از آن را به خود ندادند: صحنههای غیراخلاقی‼️
این نسخهای بود که مهاجران یهودی با اضافه کردنِ زنان و مردان خوشچهره، صحنههای رمانتیکِ آنچنانی و البته تبلیغات وسیع برای سینمای معتدل آمریکا بین سالهای ۱۹۱۰ تا ۱۹۲۰ پیچیدند.
♦️یهودیان هالیوود، دستکم نسل اولی که صنعت سینما را پایه گذاردند، گروهی آشکارا همگن بودند که تجربههای کودکیشان آشکارا مشابه بود.
🔺 کارل لیملی (لمله) Carl Laemmle ، در سال ۱۸۶۷ در لاوپهایم، روستای کوچکی در جنوبغربی آلمان، به دنیا آمد. مادر محبوبش کمی پس از سیزدهمین سالگرد تولد لیملی درگذشت و او پدرش را، که تاجری ماجراجو و آس و پاس بود، متقاعد کرد اجازه بدهد برای امتحان بختش به آمریکا برود. همین لیملی بود که نهایتاً یونیورسال پیکچرز (Universal Pictures) را تأسیس کرد.
🔺 آدولف زوکر (زوکور – سوکور) Adolph Zukor زادهی روستایی کوچک در منطقه انگورکاری توکی مجارستان بود. پدرش در دورهی نوزادی زوکر مُرد و مادرش هم چند سال بعد. آدولف را نزد دائیش در همان حوالی فرستادند که خاخامی سرد و بیعاطفه بود. زوکرِ تنها، مستقل و محبتندیده مثل لیملی اجازه گرفت به آمریکا برود و زندگی تازهای را شروع کند. او بعدها پارامونت پیکچرز (Paramount Pictures) را بنیان نهاد.
🔺 ویلیام فاکس William Fox هم مجار بود. والدینش مهاجرت کرده بودند، ولی پدرش بیکفایت و مسئولیتناپذیر بود. سالها بعد، ویلیام در مراسم تشییع پدر روی تابوت آب دهان انداخت. پسر به ناچار نانآور شده بود و نوشابه، ساندویچ و دوده بخاری میفروخت. او در آینده این تجربه را در فاکس فیلم کورپوریشن (Fox Film Corporation) به کار گرفت.
🔺 لوئیس بی. میر (لویی) Louis B. Mayer میگفت فراموش کرده که دقیقاً در کجای روسیه و چه روزی به دنیا آمده است. او بعدها چهارم جولای را روز تولد خود خواند. میر با والدینش در نواحی دریایی کانادا زندگی میکرد. پدرش سقطفروش بود و کشتیهای آسیبدیده را نجات میداد. لویس در نوجوانی علیه اقتدار پدر شورید، به بوستون رفت و کوشید کسب و کار سقطفروشی و نجات کشتی خود را راه بیاندازد و البته او در آینده بزرگترین استودیوی هالیوود را رهبری میکرد: مترو گلدوین مایر (Metro-Goldwyn-Mayer).
🔺 بنجامین وارنر، همسر، پسر و دختر نوزادش را در لهستان ترک کرد تا مانند بستگانش بخت خود را در آمریکا بیازماید. پس از دو سال پینهدوزی در بالتیمور، آنقدر پول جمع کرده بود که خانوادهاش را از لهستان به آمریکا بیاورد. او سالها در شرق آمریکا و کانادا با گاریاش دوره میگشت و خرت و پرت میفروخت تا بالاخره در یانگستاون اوهایو مستقر شد. در یانگستاون، پسرانش هری، سم، آلبرت و جک تصمیم گرفتند پولهایشان را روی هم بگذارند و یک پروژکتور بخرند. محصول این تصمیم شرکت نام آور برادران وارنر (Warner Bros) بود.
‼️نکتهی مهم و قابل تأمل در مورد یهودیان مهاجر، این بود که همگی آنها پس از ورود به آمریکا، گذشتهی خود را به باد فراموشی سپردند و به گونهای با این کشور جدید هماهنگ و همنوا شدند که گویی همانجا متولد شده و میخواهند به آن وفادار باشند.
‼️تمامی این افراد ضمن اینکه زندگی مشقّتباری در دوران کودکی، نوجوانی و حتی جوانی داشتند، نسبت به خانه و خانواده خود بیتفاوت و حتی متنفّر بودند.
📍در پایان میتوان گفت، هالیوودِ قدرتمندِ امروز، حاصل تلاش و عقدهگشایی عدهای یهودی مفلوک و درمانده است که سعیشان برای آمریکاییشدن به نتیجه رسید و به مرور زمان به فرمانروایان ابدی در صنعت پولساز سینما بدل شدند.
🖊️#لغتنامه
🔹اینفودمیک Infodemic
🔸اینفودمیک به معنای اطلاعات غلط یا ناصحیح است که به صورت گسترده در مورد یک موضوع خاص در جامعه منتشر میشود.
🔹این اطلاعات ناصحیح ممکن است توسط افراد، گروهها، رسانهها یا سازمانها با هدف ایجاد ترس، تبلیغات غلط، یا تاثیرگذاری بر قضاوت عمومی منتشر شوند.
🔸اصطلاح Infodemic در ابتدا در دهه ۲۰۰۰ توسط سازمان بهداشت جهانی برای بیان شیوع اطلاعات نادرست و غلط در مورد بیماریهایی مانند ایدز و ویروس زیکا به کار گرفته شد. با شیوع ویروس کرونا در سال ۲۰۱۹، این اصطلاح به طور گستردهتری به کار گرفته شد و به شیوع اطلاعات نادرست در مورد ویروس کرونا و درمان آن اشاره کرد.
🔹یه طور کلی، Infodemic میتواند باعث کاهش اعتماد عمومی بین مردم و گسترش رسانههای جعلی شود.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 فیلم منتشر شده از کودکی که در خواب با تبلت بازی میکند، مورد توجه کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفته است!
🔹در این ویدئو کودک در خواب گریه میکند و حرکاتی انجام میدهد که انگار تبلتی در دست دارد که این لحظات باعث نگرانی والدین شده است.
✍بیشتر مراقب فرزندانتان باشید و به جای بازی با تبلت و گوشی، روابط خودتان را با آنها بیشتر کنید و وقت بیشتری را در اختیارشان قرار بدهید.
#صیانت_از_کودکان
InShot_۲۰۲۳۰۳۱۱_۱۱۴۲۲۴۹۹۹-mc.m4a
16.05M
💠 فقط مصرف کننده امنیت و محتوا نباشیم! بحثی فوق العاده تاثیرگذار و مفید از زبان جناب حجت الاسلام عباسی ولدی، مدرس حوزه و دانشگاه و مولف دهها کتاب در موضوعات تربیتی و ادبی
لطفاً تا آخر بشنوید.
#جهت_تفکر
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
✅ نسلی که با سگ بزرگ شد
🔻 پرین و بارون در با خانمان
🔻 حنا و پا کوتاه در دختری در مزرعه
🔻سگارو و زمبه در میتی کومان
🔻 بل و سباستین
🔻 لوک خوش شانس و بوشوک
🔻 و ...
🔹 وقتی نسلی را بزرگ میکنیم که یک پای ثابت برنامه های جذاب آن یک سگِ دوست داشتنی است! آیا انتظار داریم در بزرگسالی سگ باز نشود؟
🔰جنگ نرم چگونه است؟ 6/1
🔍 حداقل در شش سطح بررسی می شود
1️⃣ ویژگی های جنگ نرم :
۱ - پیچیده بودن
۲ - آرام و بی صدا
۳ - غافلگیر کننده
۴ - پیشرفته
۵ - هنرمندانه
۶ - سازماندهی شده
۷ - سریع و پرشتاب
۸ - دقیق نبودن مرزهای خودی و غیر خودی.
🔗 ادامه دارد...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
🔻چگونه تابوی سیگار کشیدن زنان شکسته شد
✍حدود صد سال پیش رئیس شرکت تنباکوی آمریکا که از سود کم شرکت ناراضی بود تصمیم گرفت با فروش سیگار به زنان سود خود را دو برابر کند. اما زنان آمریکا سیگار کشیدن را کار ناپسند می دانستند. او مشکل خود را با «ادوارد برنیز»، خواهر زاده روانشناس معروف فروید مطرح کرد. برنیز مشهور به داشتن توانایی دستکاری افکار عمومی بود و برخی اورا پدر علم روابط عمومی می دانند.
🔸برنیز با هدف شکستن تابوی سیگار کشیدن زنان به روزنامه نگاران اعلام کرد در روز «عید پاک» زنان مشعل آزادی را در نیویورک روشن می کنند. روز عید پاک فرا رسید و در حالی که انبوه آمریکایی ها و رسانه نظاره گر این مراسم بودند ناگهان با اشاره برنیز، دخترانی که رژه می رفتند از زیر لباس خود سیگارهایی که پنهان کرده بودند بیرون آوردند و روشن کرده و شروع به سیگار کشیدن کردند. برنیز موفق شد با این شوک اجتماعی تابوی سیگار کشیدن زنان را بشکند و با کمک رسانه ها سیگار کشیدن زنان تبدیل به نمادی از قدرت و استقلال در زنان شود!!!
💢در ادامه تولیدکنندگان سیگار با شعار های فمنیسمی و پوستر های زنانه(شدیدا جنسی و آزادانه) به تبلیغ سیگار برای زنان پرداختند و در کنار فروش سیگار به زنان نسبت فروش سیگار به مردان هم بالا رفت
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
⭕️فیلترینگ حبابی چیست؟
✍️ یکی از تکنیکهای شبکههای اجتماعی مجازی، فیلترینگ حبابی است. یعنی آنکه شما و همفکرانتان در حبابی قرار میگیرید که پیامهای همدیگر را میبینید و مخالفان شما نیز در حبابی دیگر هستند. بنابراین حباب شما را بیاثر میکنند و حباب رقیب را پراثر میکنند.
🕌 برای مثال، به پیادهروی عظیم اربعین حسینی توجه نمایید. طبق آمار حدود ۲۰ میلیون نفر در این مراسم باشکوه شرکت میکنند. اگر هر فرد فقط ۲ تصویر یا ویدئو را در شبکههای اجتماعی مجازی به اشتراک بگذارد، #کل_جهان باید با امام حسین (ع) و واقعهی عاشورا آشنا شوند. اما نمیشوند. چرا؟
📱و یا اینکه در اینستاگرام، هوش مصنوعی بواسطهی شناختی که از شما بوسیلهی راههای چهارگانه کسب کرده است، پیجها یا اشخاص همفکر یا همجهت با شما را پیشنهاد (suggestion) میکند.
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
🟠 پارلمان فرانسه لایحه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد
بر اساس مصوبه نمایندگان مجلس، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکههای اجتماعی منوط به رضایت والدین شده است.
این مصوبه همچنین به والدین اجازه میدهد که حسابهای کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله خود را در شبکههای اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.
مجلس فرانسه در مصوبه خود، این الزام را برای پلتفرمهایی مانند «اسنپچت»، «تیکتاک» یا «اینستاگرام» در نظر گرفته است.
پس از تصویب لایحه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال در مجلس ملی فرانسه، مجلس سنا هم به آن رأی مثبت داد.
ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #تکنیک_مدیریت_حواس_در_رسانه
( زیرمجموعه جنگ نرم)
🔻در این تکنیک با توجه به مسائل روز و مشکلات اجتماعی سعی بر آن است که ذهن و حواس مخاطب، درگیر موضوعی فرعی شود؛ به گونهای که تمام اذهان عمومی از موضوع اصلی پرت شود و مردم حواسشان فقط به موضوع فرعی گرم شود تا در زمینه اصلی هدف و نیتشان پیش روند...‼️
📽 در این فیلم به #مدیریت_حواس دقت کنید این موضوع در #رسانه هم همینگونه است...
🔸🔹🔸🔹
☑️ ما را به دوستان خود معرفی کنید:
#رسانه_تراز
https://eitaa.com/resanehtaraz
رتبه بندی ارزش برندهای رسانه در سال 2023
بر اساس ارزیابی Brand Finance :
✔️ ارزش برند توییتر در دوره ایلان ماسک با کاهش 32٪ به 3.9 میلیارد دلار رسیده و قدرت برند آن کاهش یافته است. (رتبه 34)
✔️ گوگل به عنوان پرارزش ترین و قوی ترین برند مدیا با ارزش 281.4 میلیارد دلار شناخته شده است.
✔️ لینکدین با رشد سالانه 49٪ به عنوان رو به رشد ترین برند رسانه ای شناخته شده است.
✔️ سوپر اپلییکشن چینی ویچت بالاترین امتياز ادراکات مشتریان از پایداری برند را کسب کرده است.
✔️ تیک تاک از رتبه چهارم به دوم آمده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات عجیب مکرون: شبکههای اجتماعی و بازیهای ویدئویی ذهن نوجوانان را مسموم کرده و باعث شده شورش کنند.