🔴آیت الله اعرافی در آیین افتتاحیه نمایشگاه دائمی گفتمان علمی انقلاب در مدرسه علمیه مروی تهران با تاکید بر این که مرزهای علوم اسلامی به هفت یا هشت رشته خلاصه نمی شود، از طراحی و اجرای درختواره رشته های حوزوی با ۱۶ رشته و ۴۰۰ گرایش خبر داد.
🔴https://hawzahnews.com/xb3Dk
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴 تداوم ارتقاء نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در عرصه بین المللی
به نقل از گروه همکاری های علمی بین المللی پژوهشگاه: هر 6 نشریه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نمایه مهم علم سنجی دنیا با عنوان: ایندکس کوپرنیکوس (Index Copernicus) نمایه سازی شدند.
این نمایه با ایندکسینگ بیش از 60 هزار عنوان نشریه تخصصی از سراسر دنیا نسبت به رتبه بندی و ارزیابی آنها بر اساس شاخص های علم سنجی اقدام می نماید و سالیانه تعدادی از نشریات را در صورت عدم احراز امتیازات لازم از این نمایه خارج می نماید. همچنین گردش اطلاعات نشریات نمایه شده میان نشریات عضو در این نمایه و اطلاع رسانی مستمر مقالات منتشر شده توسط نشریات از مزیت های این نمایه است. ضمن آنکه ورود دیتای نشریات به سایر نمایه های مهم بین المللی مرتبط با این شبکه گسترده علمی نیز از دیگر ویژگی های نمایه ایندکس کوپرنیکوس است. این نمایه بین المللی با عنوان اختصاری ICI در ورود نشریات پژوهشگاه به نظام رتبه بندی SCImago Journal Ranking نقش مهمی ایفا می نماید. مشاهده نشریات پژوهشگاه در این نمایه از طریق لینک ذیل امکان پذیر است. ضمن آنکه نمایه بین المللی نشریات پژوهشگاه در ستون سمت راست (صفحه انگلیسی) و ستون سمت چپ (صفحه فارسی) پرتال نشریات قابل مشاهده است. تولید متن خبر: گروه همکاری های علمی بین المللی
🔴https://journals.indexcopernicus.com/
-------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
📋#یادداشت
🔻تاملاتی بر دیدگاه آیتالله مصباح در مورد علم دینی
✍️مجید کافی، دانشآموخته حوزه علمیه قم
👇ادامه مطلب در پست بعدی👇
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#فقه
#آیت_الله_مصباح
#دین
#فلسفه
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/3674
📌آدرس کانال؛
🆔@fekrat_net
📣📣📣 #شما_دعوتید
✴️مراسم رونمایی و نقد و بررسی کتاب 📚
🔰" واقعیت آموزش در سند توسعه پایدار ۲۰۳۰: فلسفه، تضادها و چالشها"
📝نوشتۀ:
👤دکتر سیدمجید صابری فتحی
👤دکتر محمود سعیدی رضوانی
👤علیرضا رسولی
👤دکتر سیدمحسن اصغری نکاح
🌺با حضور
👤 دکتر علیمحمد حکیمیان، ریاست پژوهشگاه حوزهودانشگاه
👤 دکتر محمد داوودی، مدیرگروه علومتربیتی پژوهشگاه حوزهودانشگاه
🌺همراه با بررسی و نقادی
👤 دکتر مقصود امین خندقی، مدیرگروه مطالعات برنامه درسی و آموزش دانشگاه فردوسی مشهد
⏰ زمان: سه شنبه 5 اسفند ماه ساعت 15:45
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد تقی
نهم امام است امشب
در کشور جود
بار عام است امشب
تبریک
فرشتگان به درگاه رضا
هردم صلوات
است و سلام است امشب
میلاد امام جواد (ع) مبارک🎉
🔴سامانه فروش بر خط کتاب های انتشارات دانشگاه کردستان
https://bookstore.uok.ac.ir
فقه اجتماعی پژوهشگاه.mp3
28.76M
فایل صوتی چیستی فقه اجتماعی
دکتر مجید کافی عضو هئیت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
http://T.me/majidkafiresearch
💠منتشر شد
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ؛کتاب «نوآوریهای فلسفی حکیم سبزواری» اثر ارزشمند جناب آقای دکتر حسینعلی شیدانشید و دکتر محمدهادی توکلی اعضای هیئت علمی گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شد. فرایند اجرا و انتشار این اثر پژوهشی با مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت انجام شده است.
🔴فروش در فروشگاه اینترنتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه :
📕http://rihu.ac.ir/fa/book
چکیده:
حکیمِ سبزواری (1289-1212ق) گذشته از شرح دقیق و بیانِ دلنشینِ حکمت صدرایی و فروگشودن مشکلات آن و تداوم بخشیدن به این حکمت و به طور کلّی، حکمت اسلامی، از رهگذرِ نگارشِ آثارِ فراوان و پرورشِ شاگردان بسیار، در بسیاری از مسائل فلسفی نوآوریهای قابل توجّهی نیز دارد؛ و اگر بناست سهم این حکیم، افزون بر «تداومِ» فلسفۀ اسلامی، در «تکاملِ» آن نیز معلوم شود و نیز اگر بناست سیر تاریخیِ آن مسائل تا به امروز بهدرستی شناخته آید، باید هرکدام از آن نوآوریها را به تفصیل معرّفی و تحلیل و بررسی کرد.
در این کتاب، نوآوریهای حکیم سبزواری به پنج گروه تقسیم شده و در طیّ فصولی در بخشهای پنجگانۀ کتاب (هستیشناسی، خداشناسی، جهانشناسی، انسانشناسی، و علمشناسی) مورد بحث قرار گرفته است. در پرداختن به هر یک از نوآوریهای یادشده، از الگوی «گزارش، تحلیل، و نقد» با رویکردی تعلیمی پیروی شده و البتّه پیش از آن کوشش رفته است تاریخچهای از مسئلۀ مورد بحث به دست داده شود.
🔴فروش در فروشگاه اینترنتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه :
📕http://rihu.ac.ir/fa/book
🔴سیویلیکا یا مرجع دانش، یک پایگاه اینترنتی خصوصی و یک دایره المعارف تخصصی است که در آن می توانید مقالات رشتههای علمی را بیابید. اولویت اصلی و مهمی که در این پایگاه در نظر گرفته میشود، نمایهسازی و انتشار مقالات کنفرانسی کشور است. رشتههای علمی متنوع در چهار طبقهبندی در سیویلیکا قابلدسترسی هستند. تمام کسانی که به نوعی با تحقیق، مقالهنویسی و بهطورکلی دنیای علم در ارتباط هستند، حتی یک بار هم که شده، واژه «سیویلیکا» به گوششان خورده است. اگر به دنبال منبعی هستید که در آن مقالات کنفرانس¬های مختلف داخل کشور پیدا میشود باید به سایت سیویلیکا (civilica) سر بزنید.
کتابخانه پژوهشگاه طبق تفاهم نامه ای که در سال 1396 منعقد نمود به صورت تک کاربر به تمامی اطلاعات علمی پایگاه سیویلیکا دسترسی پیدا کرد. اخیرا پیرو مذاکره مجدد امکان دسترسی تمامی اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و کارمندان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به پایگاه نامبرده بر اساس IP Base فراهم گردید. لذا بعد از مراجعه به سایت سیویلیکا می توانید نسبت به جستجو و دانلود مقاله اقدام فرمائید.
ضمنا روزانه امکان دانلود 5 مقاله میسر می باشد و برای دریافت مقاله باید ایمیل خود را وارد نمایید تا نسبت به ارسال مقاله اقدام گردد.
با تشکر
محمد ساجدی
سرپرست کتابخانه، مرکز اسناد، مدارک علمی و اطلاع رسانی
-------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416