eitaa logo
🌹 رساله تمام مراجع🌹
5.8هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
11هزار ویدیو
120 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر @Hossein_Hajivand تبلیغات👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 نماز جماعت مأمومِ معذور از تبعیت 💬 سؤال: اگر مأمومی به دلیل بیماری (تنگی نفس) ناچار است که زودتر از امام، سر از رکوع یا سجده بردارد؛ آیا نمازش به جماعت صحیح است؟ ✅ پاسخ: 🔹 اگر مأموم عمداً زودتر از امام سر از رکوع یا سجده بردارد، نمازش فرادا می شود؛ بله می تواند با مقدار کمی تأخیر، رکوع و سجود را انجام دهد تا بتواند همراه امام یا پس از او، از رکوع و سجده بلند شود. 📚 پی نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله خامنه ای.
هدایت شده از تبلیغات عجایب
⚜⚜‼️معجزه لاغری‼️⚜⚜ ⚠️کسانی که شکم‌دارن، نشون‌میده رطوبت معده شون‌زیاده به همین‌خاطر هرچی رژیم میگیرن وورزش میکنن میبینن شکم وپهلو سرجای‌خودشه‼️ ⚜اگه این‌علائم روداری روی‌لینک زیرکلیک کنید💯 🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑 https://formafzar.com/form/fdab4 https://formafzar.com/form/fdab4 ⚜ برای مشاوره و رفع‌بلغم و سردی بزن رولینک و فرم روپُر کنید💯 🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑🔑 https://formafzar.com/form/fdab4 https://formafzar.com/form/fdab4
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 حدود ارتباط با نامحرم 💬سؤال: از نظر شرعی حکم شوخی و صحبت کردن زنان با مردان نامحرم چیست؟ 🔹اصل صحبت کردن زن و مرد نامحرم چه حکمی دارد؟ 💠 حجت الاسلام و المسلمین
⁉️ حکم نماز پس از انجام حجامت 🔶 س : با توجه به اینکه بعد از انجام حجامت، خون های محل زخم را نمی توان به طور کامل پاک کرد و لکه هایی از خون روی محل باقی می ماند، آیا با وجود این لکه ها، نماز صحیح است؟ ✅ ج: تا زمانی که شستن و تطهیر محل حجامت، ضرر یا مشقت داشته باشد، نماز خواندن به همان صورت اشکال ندارد؛ اما اگر اطراف محل حجامت یا لباس، نجس شده است، باید تطهیر شود.
هدایت شده از تبلیغات عجایب
سه سال بود ازدواج کرده بودیم ولی شوهرم هیچ وقت بهم نمی‌گفت شغلش چیه و تنها چیزی که میدونستم این بود شب کاره، یه روز اومد گفت برای خودت یه چند دست لباس بردار می‌خوام ببرمت خونه بابات،شوکه شده نگاهش کردم که چیشده و گفت من ماموریت دارم تا یکماه فقط بعضی روزا یکی دوساعت ظهرا میام استراحت میرم، نمیتونم بزارم اینجا تنها بمونی،بغض کرده بودم ولی جلوی خودم گرفتم و یه کیف دستی لباس برداشتم و باهم رفتیم خونه بابام،چندروز می‌گذشت حالت تهوع هام زیاد تر شده بود با خودم گفتم حتما از استرسه و دوری شوهرمه ولی وقتی متوجه شدم باردارم شوکه شده بودم،اژانس گرفتم برم خونمون نهار مورد علاقه شوهرم و درست کنم تا این خبر خوب و بهش بدم ،اما کاش همونجا میمیردم و پام به خونمون باز نمیشد... http://eitaa.com/joinchat/1944649754C4486e88833 سرگذشت زندگی منِ بیچاره رو بیا بخون👆💔
⁉️قبول مسئولیت در حدّ توان 🔶س : برای یک کار فرهنگی از سوی تشکّلی به من اعلام شده که حضورم لازم است، و شخص دیگری نیست. با توجّه به این که بنده علم به آن دارم که فرصت کافی ندارم، و از پس کار محوّل شده بر نمی‌آیم، وظیفه ی من چیست؟ ✅ج: اگر توان انجام کار محوّله را ندارید، از پذیرش آن امتناع کنید. و اگر اجرت می گیرید، اجیر شدن درکاری که توان انجام آن را ندارید، مشروعیت ندارد.
⁉️حکم پوشیدن لباس تنگ برای زنان 🔶س: آیا برای زنان پوشیدن لباسهای تنگی که برجستگیهای بدن آنان را نشان می دهد، و یا پوشیدن لباسهای بدن نما و نیمه عریان در عروسیها و مانند آن جایز است؟ ✅ج: اگر از نگاه مردان اجنبی و ترتّب مفسده در امان و محفوظ باشند، اشکال ندارد، در غیر این صورت جایز نیست.
هدایت شده از تبلیغات عجایب
شوهرم که مرد ماها به عشق بچه ای که ازش بدنیا میاوردم زندگی کردم شبها باهاش حرف میزدم و روزها منتظر تولدش بودم بلاخره وقت زایمانم شد برف تا نیمه های دیوار بالا اومده بود و حتی قابله هم نمیتونست برای کمک بهم بیاد مادر شوهرم گفت: خودم بالای سرت میمونم زایمان سختی داشتم اونقدر که چشمام نمیدید.. با صدای گریه نوزادم از هوش رفتم. و چند ساعت بعد وقتی بهوش اومدم مادر شوهرم با ناراحتی گفت: قسمت نبود بچت یتیم بمونه اونم رفت پیش پدر مرحومش زندگیم تبره و تار شد. اما سالها بعد توی مجلسی جاری مو دیدم کنارش دختری نشسته بود که انگار سیبی باشه که با من نصف کرده بودن و... ادامه👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4003332534Cf5d40389d1
❓عدِّه یعنی چی و خانم‌ها چند جور عده دارن؟ 📚 همه مراجع: عِدِّه مدت زمانیه که خانم‌ها بعد از جدایی یا مرگ شوهرشون باید ازدواج نکنن. 📝 خانم‌ها در این پنج مورد باید عِدِّه نگه دارن: 1️⃣ بعد از طلاق و جدايى؛ 2️⃣ بعد از این‌که به هر دلیلی معلوم بشه عقد باطل بوده یا باطل بشه؛ مثلاً طبق نظر خیلی از مراجع، عقد خونده‌شده بدون اجازه پدر باطله. 3️⃣ بعد از تمام يا بخشيده‌شدن مدت صیغه و عقدموقت؛ چون توی صیغه یا باید مدت تموم بشه یا آقا مدت مونده رو به خانم ببخشه تا دیگه زن و شوهر نباشن. 4️⃣ بعد از رابطه جنسی اشتباهی با مرد غریبه؛ 5️⃣ بعد از مرگ شوهر. ⭕️نکته: براى واجب‌شدن عده در موارد «یک»، «دو» و «سه»، حتماً باید رابطه جنسی برقرار شده باشه؛ وگرنه عده واجب نیست.
⁉️ شک فرد کثیر الشک 🔶س ۵۱۸: با توجه به این که * کثیر الشک نباید به شک خود اعتنا کند، اگر برای او در نماز شکی پیش آمد، وظیفه اش چیست؟ ✅ج: باید بنا بر انجام کاری بگذارد که در آن شک کرده است، مگر آن که انجام آن موجب بطلان نماز شود که در این صورت بنا بر عدم انجام آن می گذارد، بدون این که در این مورد فرقی بین رکعت ها و افعال و اقوال نماز باشد. * کسى که زیاد شک مى‌کند کثیرالشک مى‌باشد و در نماز اگر کسى در یک نماز سه مرتبه شک کند یا در سه نماز پشت سر هم (مثلاً در نماز صبح و ظهر و عصر) شک کند، کثیرالشک است و چنانچه زیاد شک کردن او از غضب یا ترس یا پریشانى حواس نباشد، به شک خود اعتنا نکند و کثیرالشک تا وقتى یقین نکند که به حال معمولى مردم برگشته باید به شک خود اعتنا نکند.
😍 راهکار سرازیر شدن رزق و روزی 😍 🔥 رازی از زبان امام جواد(ع) که بلاها رو دفع می کنه و رزق و روزی رو زیاد ..😳 🌟 باز شدن بخت ازدواج 🌟شکستن طلسم و دعای ازدواج 🌟زیاد شدن خواستگار 🌟دفع بلا 🌟شفای مریض 🌟 دفع استرس و پریشانی 😍خودتون بیاین و معجزات این ذکر رو ببینید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1101660370Ce8754d85e8 اگه می خوای توی زندگیت معجزه اتفاق بیفته بسم الله 😍👆👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
. ‼️ از کجا بدونم طلسم شدم؟ 😥 👈 علائم سحر و طلسم اینجا گفته شده 👉 🧿 چشم زخم واقعیته یا خرافه ؟ 🤔 👈راه مصونیت از چشم زخم اینجاست👉 خواستگار نداری؟🤦🏻‍♀ مشکلات مـالی داری؟🤦🏻‍♂ زندگیت بـه بن بست خورده؟🤦🏻 طلسم شدی و دائم چشم میخوری؟🤦🏼‍♂ 👌🏻بیا ببین براش چی میگه👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1101660370Ce8754d85e8 .