eitaa logo
محتوای روایتگری راویان
3.1هزار دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
3.2هزار ویدیو
468 فایل
🌟 محتوای روایتگری راویان 🌟 📚 بازخوانی خاطرات شهدا 🎖 تشریح عملیات‌های دفاع مقدس 📖 معرفی کتاب و خاطرات ارزشمند 🗓 پرداختن به مناسبت‌های مهم ✍️ محتوای روایتگری 📩 ارتباط با ادمین : @Revayatgar_admin وابسته به موسسه روایت سیره شهدا
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت دو قاضی برجسته 🔹️در پی شهادت دو تن از قضات  برجسته قوه قضاییه رهبر انقلاب اسلامی پیامی صادر کردند. 🖼متن پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به این شرح است: ✏️بسم الله الرحمن الرحیم ✏️شهادت عالِم مجاهد جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ علی رازینی و همکار ایشان قاضی شجاع جناب آقای حاج شیخ محمد مقیسه رضوان الله علیهما را به بازماندگان مکّرم ایشان تبریک و فقدان آنان را تسلیت عرض میکنم. ✏️شهید رازینی در گذشته نیز در معرض سوء قصد بدخواهان قرار گرفته و سالها رنج جانبازی را تحمل کرده بودند.دو برادر گرامی ایشان قبلا به شهادت رسیده اند. ✏️رحمت و رضوان خدا بر همه ی آنان و بر خانواده های باگذشت و صبورشان باد. 📝سیدعلی خامنه‌ای ۲۹دی ۱۴۰۳ 💻 Farsi.Khamenei.ir
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. نگاهی گذرا به زندگانی قاضی شهید آیت الله علی رازینی 🕊محتوای روایتگری راویان🕊 @revayatgare_shohada ═══✼🍃🌷🍃✼═══ .
. اهم سوابق و مسئولیت‌های فرهنگی آیت الله علی رازینی: 📌جانباز و برادر دو شهید 📌عضو شورای نمایندگان رهبری در دانشگاه‌های کشور با حکم مستقیم مقام معظم رهبری 📌عضو هیأت امنای مرکز علوم اسلامی خواهران (جامعه الزهرا) با حکم معظم‌له 📌عضو هیأت مؤسس دانشکده معارف وابسته به جامعه‌الزهرا 📌رئیس اسبق دانشکده علوم قضایی 📌عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران 📌عضو هیأت مؤسس دانشگاه پیام نور رزن، همدان اهم سوابق و مسئولیت‌های اجرایی و قضایی آیت الله رازینی: 📌عضو مجلس خبرگان رهبری در دوره چهارم 📌رئیس کل دیوان عدالت اداری 📌رئیس دادگاه ویژه روحانیت با حکم حضرت امام خمینی (ره) و تنفیذ مقام معظم رهبری 📌قاضی دیوان عالی کشور 📌رئیس کل دادگستری استان تهران 📌رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور 📌رئیس دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ با حکم حضرت امام خمینی (ره) 🕊محتوای روایتگری راویان🕊 @revayatgare_shohada ═══✼🍃🌷🍃✼═══ .
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✨ دیدار یار عیادت رهبر انقلاب از حجت الاسلام علی رازینی بعد از ترور نافرجام در تاریخ ۱۶ دی ۱۳۷۷ - رهبر معظم انقلاب: این امتحان الهی بود و اینگونه عوارض، نشانه لطف خداست؛ همه‌ی ما در آرزوی شهادتیم. ان‌شاءالله خداوند این را وسیله‌ای برای تقرب بیشتر شما به پروردگار و جلب توجه و لطف پروردگار قرار بدهد. - حجت‌الاسلام رازینی: ما پیرو مکتب «والله ان قطعتموا یمینی» هستیم، امیدواریم که این کسالت، به انجام وظیفه در راه دفاع از اسلام و ولایت، لطمه نزند. 🕊محتوای روایتگری راویان🕊 @revayatgare_shohada ═══✼🍃🌷🍃✼═══ .
58.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. در عیادت رهبر انقلاب از علی رازینی چه گذشت؟ مصاحبه با شهید رازینی 🕊محتوای روایتگری راویان🕊 @revayatgare_shohada ═══✼🍃🌷🍃✼═══ .
. مصاحبه‌ای خواندنی با شهید آیت الله رازینی1️⃣ 📌 ماهیت منافقین مبتنی بر التقاط فارس: منافقین در طول نزدیک به 40سال، خیانت های زیادی به نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران داشتند، چه قبل از جنگ، چه حین جنگ و چه بعد از جنگ. شما به عنوان یک از مسئولین باسابقه نظام که در جریان کار اینها بوده‌­اید، بزرگترین خیانت اینها را چه می­‌دانید؟ رازینی: قبل از اینکه مقایسه‌ای از خیانت‌های این گروهک تروریستی داشته باشیم، باید نگاه تحلیلی به ماهیت این فرقه بیندازیم. پس از 15 خرداد 1342 و مبارزه روحانیت علیه استبداد و استعمار، اقشار مختلف از جمله جوانان و دانشجویان هرکدام به نحوی در این مبارزات حاضر شدند که از جمله آنها «سازمان مجاهدین خلق» بود. آن زمان مبارزاتی که با امپریالیسم -آمریکا- انجام می­‌شد زیر سایه تعالیم کمونیستی بود، یعنی در دهه‌های 30 و 40، یک سو جبهه مبارزات آمریکا و کشورهای وابسته به آمریکا بود و در سویی دیگر گروه­‌ها و احزابی مانند حزب توده وجود داشتند که مخالف استیلای آمریکا بر کشور بودند و به عنوان مبارزه با امپریالیسم، حکومت­‌ها یا احزابی را ایجاد کرده و اصطلاحاً چپ بودند. متدینین نیز با اهداف و شیوه­‌های خود در مسیر مبارزه با حکومت بودند، یعنی از طریق مراجع. هم هدف­‌هایشان برای مبارزه با گروهک‌های چپ متفاوت بود و هم ابزار و وسایل‌شان. اما ماهیت مجاهدین خلق از نظر فکری، از همان ابتدا مبتنی بر التقاط بود، این گروهک برای اینکه از مزایای این دو جبهه مبارزه استفاده کنند یک خط التقاطی درست کردند و گفتند ما «مارکسیسم اسلامی» هستیم. یعنی گروهی درست کردند که هم با اهداف مارکسیستی هماهنگ باشد و هم با اهداف اسلام؛ می‌خواستند از اسلام استفاده ابزاری کنند تا بتوانند موفق شوند. آن زمان این انحراف فکری وجود داشت و بسیاری از بزرگان و حتی دوستان و یاران نزدیک امام(ره) هم نزدیک بود در این دام بیفتند و بپذیرند این روش، روش خوبی برای مبارزه است یا حداقل می‌توان آنان -سازمان مجاهدین- را به عنوان یک گروه مبارز پذیرفت. معدود افراد از بزرگان انقلاب و کشور که در راس آنها حضرت امام(ره) بودند، این فریب را از ابتدا باور نکردند. امام (ره) از همان دهه 40 که دوران طلایی این گروه بود، آنها را تحویل نگرفت و به رسمیت نشناخت، حتی زمانی که در عراق تبعید بودند آنها رفتند تا با امام(ره) ملاقات کنند اما امام وقت ملاقات نداد و آنها را نپذیرفت. بزرگترین خیانت آنها -منافقین- نه ترورهای کور مردم بیگناه بود و نه همکاری با رژیم بعث، خیانت اصلی این بود که این گروه می­‌خواستند چیزی را که اسلام نبود به عنوان اسلام انقلابی به خورد مردم دهند و بسیاری از افراد را هم با این تفکر منحرف کردند. فارس: یعنی پایه‌­گذار یک انحراف فکری شدند. رازینی: بله انحراف و فریب مردم و پایه گذاری فرقه‌ای که ادعا می‌کند مارکسیسم است اما حتی مارکسیسم هم نبود چون آنها به مارکسیسم نیز معتقد نبودند، زیرا دیدیم در نهایت این مارکسیسم ادعایی، سر از آمریکا درآورد و این گروهک نوکر و عُمال درجه چندم آمریکا شدند. 📝 گزارش اداره روابط عمومی دیوان عالی کشور به نقل از خبرگزاری فارس در تاریخ ﺳﻪشنبه 19 مرداد 1395 🌐 منبع: دیوان عالی کشور 🕊محتوای روایتگری راویان🕊 @revayatgare_shohada ═══✼🍃🌷🍃✼═══ .
. مصاحبه‌ای خواندنی با شهید آیت الله رازینی 2️⃣ 📌 برای منافقین هدف وسیله را توجیه می­‌کند. فارس: در خاطرات آیت­‌الله طالقانی و شهید مطهری هم به این مساله اشاره شده است. رازینی: بله. به هر حال اینها سازمانی بودند که از ابتدا براساس خیانت تشکیل شد؛ افراد این گروه در راستای اعتقاد مارکسیست­‌ها که «هدف وسیله را توجیه می­‌کند» تا پای قتل پیش رفتند و بعضی از یاران خودشان را هم که در برابر این انحراف ایستادند و مسلمان بودند و حاضر نشدند مجموعه التقاطی کمونیسم و اسلام را به عنوان اسلام بپذیرند مانند مجید شریف واقفی کشتند. یعنی در همان زمان طاغوت که ما باید با رژیم فاسد مبارزه می‌­کردیم، اینها یاران داخلی خودشان را به دلیل مخالفت می‌کشتند. این تفکر «هدف وسیله را توجیه می­‌کند» تفکر خطرناکی است، زمانی یک فرد، بی­‌بند و باری می­‌کند و گناهی انجام می­‌دهد ولی نمی­‌آید این انحراف شخصی را به عنوان یک مکتب ارائه دهد اما وقتی مسعود رجوی مثلا گرایشی به همسر یکی دیگر از رهبران سازمان پیدا می‌کند می‌آید و با گستاخی، این گناه را توجیه کرده و می گوید: «ما ازدواج تشکیلاتی انجام می­‌دهیم» و به تبع این موضوع عده زیادی از یاران خود را وادار به فساد می‌کند و در کل سازمان، بی‌ بند و باری به وجود می‌آورد. هدفم از گفتن این سخنان این است که می­‌خواهم ماهیت این گروه مشخص شود چون نسل فعلی با آنها فاصله گرفتند و نمی­‌دانند این گروه چه افرادی هستند. رجوی نیاز به یکسری برده داشت، یعنی افرادی که صددرصد مطیع او باشند، نهاد خانواده را مزاحم خودش می­‌دید، برای اینکه این نهاد را به هم بزند، گناه بزرگ زنای محصنه را مرتکب شد و اعلام کرد همه شما باید این عمل را انجام دهید و گفت آن سیستم قبلی ازدواج را قبول نداریم، هر زنی با هر مردی که دوست داشت می­‌تواند ارتباط داشته باشد و ازدواج قبلی مهم نیست. این تفکر خیلی مهمتر از ترور و یا جاسوسی برای صدام است. 📝 گزارش اداره روابط عمومی دیوان عالی کشور به نقل از خبرگزاری فارس در تاریخ ﺳﻪشنبه 19 مرداد 1395 🌐 منبع: دیوان عالی کشور 🕊محتوای روایتگری راویان🕊 @revayatgare_shohada ═══✼🍃🌷🍃✼═══ .
. مصاحبه‌ای خواندنی با شهید آیت الله رازینی 3️⃣ 📌 امام(ره) قاطعانه پشت دادگاه‌های انقلاب ایستاد. فارس: چقدر برخوردها بازدارنده بود و چه میزان در برابر برخورد با اینها مقاومت می‌شد؟ رازینی:بسیاری از افراد از تیزبینی امام(ره) در برخورد با منافقین تعجب کردند، دادگاه انقلاب در آن زمان افراد سرشناسی مانند نصیری و هویدا را محاکمه می­‌کرد و در برهه‌ای هم یک عده از اعضای این گروهکها را محاکمه کرد و در صورت لزوم با صلابت کامل اعدام هم می‌شدند. الان که ما به وضعیت افغانستان نگاه می­‌کنیم و می‌بینیم که مردم آنجا با اینکه علیه حکومت کمونیستی قیام و آن را ساقط کردند، امروز چه اوضاعی دارند یا به وضع آشفته عراق که نگاه می­‌کنیم و ایران را با این کشورها مقایسه می‌کنیم می‌بینیم که احکام اسلام چقدر مترقی بوده و امام(ره) چه میزان به آن باور داشته است. حدیثی داریم که می‌گوید:«حدی که در زمین اقامه شود، منافعش از 40 روز باران بر زمین بیشتر است» مثلا طبق احکام اسلام، اگر دست یک دزد قطع شود یا یک محارب اعدام شود، خیر آن از 40 روز باران بر روی زمین بیشتر است و این را کسی که در فضاهای تبلیغاتی ضداسلامی حضور دارد نمی­‌تواند درک کند. امام(ره) کاملاً به این موضوع باور داشت و این حربه­‌ها هیچ‌گاه نتوانست صلابت امام(ره) را بشکند. ایشان قاطعانه پشت دادگاه انقلاب و سپاه ایستادند و نهادهای انقلابی شروع کردند به مبارزه با منافقین. یک خاطره بگویم. من در سال 60 به عنوان حاکم شرع به بجنورد رفتم، مسئولین فرهنگی آن شهر به من اعلام کردند که 80 الی 90 درصد از جوانان این شهر گروهکی هستند و 20 درصد حزب­‌اللهی و بی­‌خط. بجنورد از مناطقی بود که منافقین زودتر از 30 خرداد جنگ مسلحانه را در آنجا شروع کردند. وقتی 5 نفر محاکمه و اعدام شدند قضیه تمام شد. خانواده­‌ها فهمیدند نظام جدی است و رفتند سراغ بچه­‌هایشان و آنها را جمع کردند و ما هم جلسات ارشادی و توجیهی گذاشتیم و در زندان برای آنها کلاس برپا کردیم و اینها این مسائل را رها کردند. 📝 گزارش اداره روابط عمومی دیوان عالی کشور به نقل از خبرگزاری فارس در تاریخ ﺳﻪشنبه 19 مرداد 1395 🌐 منبع: دیوان عالی کشور 🕊محتوای روایتگری راویان🕊 @revayatgare_shohada ═══✼🍃🌷🍃✼═══ .
. مصاحبه‌ای خواندنی با شهید آیت الله رازینی4️⃣ 📌 صدام به دنبال استفاده از منافقین بود فارس: هدف صدام از مجال دادن به اینها در خاک خودش چه بود؟ صدام به سبب اینکه به آنها پول می­‌داد و در کشورش به آنها میدان و مکان برای استقرار داده بود، بیشترین استفاده را از آنها کرد. در سال67، ادامه جنگ دیگر به نفع صدام نبود لذا از کانال­‌های مختلف به ایران فشار می­‌آورد تا قطعنامه 598 را قبول کند. ایران تا 27 تیر 67 قطعنامه را قبول نکرده بود اما کشور در شرایطی قرار گرفت که قطعنامه 598 پذیرفته شد و خود امام(ره) هم در راس این قضیه بودند. در آن فضا صدام دیگر توان جنگ نداشت و می­‌خواست از جنگ بیرون برود و قوای خود را بازسازی کند و از طرفی هم اربابان صدام دوست نداشتند جنگ علیه ایران تمام شود و مایل بودند تداوم داشته باشد. نقشه خطرناکی را طراحی کردند و جنگ نیابتی به راه انداختند و منافقین را تشویق کردند که با ایران بجنگند. البته منافقین پیش از این -مرصاد- چند اقدام محدود هم انجام داده بودند مثل عملیات های آفتاب و چلچراغ که البته بیشتر شبیه مانور بود. اما وقتی ایران قطعنامه را پذیرفت، منافقین از مرزهای کشور، با حمایت ارتش صدام وارد ایران شدند. پدافند نیروهای ما در آن مقطع در مرزها بود و طبیعتا اگر اینها خط پدافندی را پشت سر می‌گذاشتند، دیگر مانعی جلوی راهشان نبود. تصور آنها این بود که می­توانند بیایند به تهران و برخی از مراکز مهم را تخلیه کنند؛ با این فکر و خیال به داخل ایران آمدند. 📝 گزارش اداره روابط عمومی دیوان عالی کشور به نقل از خبرگزاری فارس در تاریخ ﺳﻪشنبه 19 مرداد 1395 🌐 منبع: دیوان عالی کشور 🕊محتوای روایتگری راویان🕊 @revayatgare_shohada ═══✼🍃🌷🍃✼═══ .