🌸🌾
°•{ســــردار مدافــــع حــــرم
#شهیـــــد_دادالله_شیبـــــانی🍃🌹}•°
💌 #فــــرازےازوصیتنـــــامہ
◽️در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند، صادقانه ایستادند، بعضی پیمان خود را به آخر بردند و شربت شهادت را نوشیدند و برخی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادهاند. (سوره مبارک احزاب آیه ۲۳)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#جاویدالاثر_کاظم_اخوان
با شروع جنگ تحمیلی به مناطق جنگی رفت و با تشویق شهید دکتر چمران در جبههها شروع به عکاسی ڪرد.
در سال ۱۳۶۱ به عنوان خبرنگار عکاس، به همراه سه دیپلمات دیگر کشورمان احمد متوسلیان ، سیدمحسن موسوی و تقی رستگارمقدم داوطلبانه به بیروت رفت و توسط حزب تندرو فالانژها (عاملان قتل عام فلسطینیان صبرا و شتیلا) اسیر شده و به صهیونیستها تحویل داده شد.
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#روز_شمار_دفاع_مقدس (۱۵ تیر)
🔷️تصویب قرارداد الحاق ایران به سازمان یونسکو در پاریس توسط مجلس شورای ملی (۱۳۲۷ ه.ش)
💠شهادت شهید علی انصاری استاندار انقلابی گیلان به دست منافقین (استان گیلان، شهرستان رودسر) (۱۳۶۰ ه.ش)
💠شهادت شهید اصغر دهحقی (استان تهران، شهرستان تهران) (۱۳۶۱ ه.ش)
🔷️تصویب لایحه تقسیمات کشوری در مجلس شورای اسلامی (۱۳۶۲ ه.ش)
💠شهادت شهید حسینعلی ابراهیم پور ئجنکی (استان مازندران، شهرستان بابل) (۱۳۶۲ ه.ش)
💠شهادت شهید قاسمعلی صادقی (استان مازندران، شهرستان جویبار) (۱۳۶۴ ه.ش)
💠شهادت شهید عبدالله پرتوی ملک (استان مازندران، شهرستان آمل) (۱۳۶۴ ه.ش)
💠شهادت شهید علی اکبر احمدی (استان مازندران، شهرستان آمل) (۱۳۶۴ ه.ش)
⚫رحلت آیتالله «سیدجواد خامنهای» پدر بزرگوار مقام معظم رهبری حضرت «آیتالله خامنهای» (۱۳۶۵ ه.ش)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#آیت_الله_سیدجوادخامنه_ای
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
نگاهی به زندگی #آیت_الله_سیدجواد_خامنهای
زندگی آیت الله سیدجواد خامنهای به واسطه حضور در زمانه سه نوع حکومت متفاوت در ایران (#قاجار ، #پهلوی و #انقلاب_اسلامی) رنگ و بوی سیاسیتر و پرتنشتری به خود دیده است. مطلب حاضر در نظر دارد زندگی سیدجواد خامنهای، پدر رهبر معظم انقلاب را با تاکید بر جایگاه علمی و سیاسی ایشان ایشان بررسی کند.
🔷️خاستگاه خانوادگی
آیت الله سیدجواد خامنهای در نجف متولد شد و در کودکی همراه خانوادهاش به تبریز آمد. نسب آیت الله خامنهای به سادات حسینی و سلطان سید محمد میرسد که با چهار واسطه فرزند امام سجاد است. سید محمد به دلیل ظلم و جور عباسیان به مناطق مرکزی ایران و تفرش، آشتیان و فراهان مهاجرت کرد و از سوی مردم آن مناطق مورد استقبال قرار گرفت ولی مأموران عباسی در تفرش او را دستگیر و شهید کردند. مزار او در میقان اراک است.
سید محمد فرزند سید محمدتقی، فرزند سید میرزا علی، فرزند سید میرزا اکبر، فرزند سید فخرالدین از شجره سلطان سید محمد است که از تفرش به آذربایجان مهاجرت کرد و در شهر خامنه ۸۰ کیلومتری شمال غربی تبریز ساکن شد. پس از وی سید حسین، فرزند سید محمد در خامنه مشغول هدایت و ارشاد مردم شد و سپس به نجف سفر کرد و در آنجا به درس و بحث اشتغال ورزید. وی جد آیت الله سید علی خامنه ایست.
آیتالله سیدحسین خامنهای، پدر ایشان نیز که از علمای بزرگ و بنام تبریز بهشمار میآمد، برای تکمیل علوم اسلامی دورهای از زندگی خویش را در نجف گذراند و در همین دوران بود که پدر رهبر انقلاب دیده به جهان گشود.
سیدجواد خامنهای پس از بازگشت به تبریز، به فراگیری مقدمات حوزوی اقدام نمود. ناگفته نماند که دوران کودکی وی همراه شد با انقلاب مشروطه ایران و تحولات گستردهای که در آن زمان به وقوع پیوست.
سید جواد خامنه ای علوم مقدماتی را در مدارس تبریز خواند. حدود ۹ ماه در مشهد اقامت کرد و سپس به تبریز بازگشت. گفته میشود در این زمان جاده تهران-مشهد نا امن بود. سید جواد به بادکوبه رفت و از طریق دریای خزر راهی عشقآباد شد و سپس به خراسان رسید. در مشهد تحصیلات خود را ادامه داد و در ۱۳۴۵ ق به نجف رفت.
در آن دوران تنها دو یا سه شهر به عنوان مراکز اصلی کسب علوم اسلامی شناخته میشدند و اکثر مراجع و استادان در این شهرها زندگی میکردند؛ ازاینرو بسیاری از روحانیانی که قصد تکمیل دروس اسلامی را داشتند،چارهای جز رفتن به این مراکز نداشتند.
در سالهای پس از پیروزی انقلاب، اگرچه حضور سیدعلی خامنهای، فرزند مرحوم خامنهای، در پستهای مهم سیاسی میتوانست فرصتهای بسیاری در اختیار وی قرار دهد، ولی کوچکترین تغییری در منش و زندگی این عالم سادهزیست رخ نداد.
مرحوم سیدجواد خامنهای نیز از این قاعده مستثنی نبود و به واسطه علاقه جدی ایشان به کسب علوم دینی و اینکه این مسئله در خانواده ایشان کاملا ریشهدار بود، در سنین جوانی به شهر مشهد مهاجرت کرد و چند سالی را نزد استادان بنامی چون میرزا محمد آقازاده خراسانی، حاج آقاحسین قمی، حاج فاضل خراسانی و نیز حاج میرزا مهدی اصفهانی گذراند. با این حال با توجه به اینکه در آن زمان، حوزه علمیه نجف به عنوان حوزه مادر معروف بود و بیشتر استادان و مراجع عظام در این حوزه تدریس میکردند، وی در سال 1345ق برای تکمیل علوم دینی و اسلامی رهسپار این شهر شد.
پدر رهبر معظم انقلاب در ششسالی که مشغول تحصیل و بحث و گفتمان در نجف بود، از محضر استادان بزرگی چون میرزای نائینی، آقا ضیاء عراقی و حاج سیدابوالحسن اصفهانی کسب فیض نمود. وی پس از گذراندن دروس تکمیلی در مباحث دینی، با دریافت اجازه اجتهاد از سوی استادان یادشده به مشهد بازگشت و ادامه زندگی خود را در جوار حرم امام رضا(ع) سپری کرد. وی که به واسطه شهرت خانوادگی و نیز تحصیل علوم دینی در مشهد و نجف، در میان بسیاری از روحانیان نام خوشی بهدست آورده بود.
در آستانه چهارمین دهه زندگی سید جواد خامنهای همسرش که از او ۳ دختر داشت، درگذشت. پس از مرگ همسر اولش با خدیجه میردامادی دختر آیت الله سید هاشم میردامادی نجف آبادی ازدواج کرد. آیت الله سید جواد خامنهای از بانو خدیجه میردامادی دارای چهار پسر و یک دختر به نامهای سید محمد، سید علی، بدر السادات، سیدهادی و سید محمدحسن شد.
🔷️زندگی علمی و سیاسی
زندگی سیدجواد خامنهای در مشهد از چند منظر اهمیت دارد: نخست اینکه اگرچه وی در این شهر، مهاجر بهشمار میآمد، به واسطه حسن اخلاق، سادهزیستی و مهمتر از همه دانش والایی که درخصوص علوم اسلامی داشت، توجه بسیاری از طلاب و مردم عادی را به خود جلب کرده بود؛ ازاینرو هرچند وی هیچگاه به صورت مستقیم به تأسیس حوزه مستقل برای تدریس اقدام نکرد (عملی که بسیاری از علما پس از اخذ اجتهاد از سوی مراجع انجام میدادند)...
#ادامه👇
همواره به تربیت شاگردان و گفت و گو با علما ی دیگر همت میگماشت. به نظر میرسد مهمترین دلیل اقدام نکردن آیتالله سیدجواد خامنهای به این کار، شرایط مالی نه چندان خوب ایشان و استفاده نکردن از وجوهاتی باشد که برای ایشان ارسال میشد؛ تا جایی که به گفته رهبر معظم انقلاب، پدر ایشان تا سالها در یک خانه 60 یا 70 متری با چند فرزند و در محله فقیرنشین مشهد زندگی میکردند.
شاید بهترین مثال برای سادهزیستی و استمرار آن در اندیشه مرحوم آیتالله سیدجواد خامنهای را بتوان امامت ایشان در مسجد صدیقیهای بازار، که متعلق به آذربایجانیهای ساکن این شهر بود، عنوان کرد.
هرچند وی مدتی امامت مسجد جامع گوهرشاد را نیز برعهده داشت، با وجود اصرار بسیاری از طلاب و مردم، هیچگاه امامت مسجد دیگری را برعهده نگرفت.
عمده علاقه وی در علوم اسلامی مربوط به فقه، اصول، تفسیر، حدیث و رجال بود، تا جایی که در خصوص این فنون، بحثها و گفتوگوهای بسیاری با علمای آن روز مشهد و سایر شهرها انجام میداد. جدای از شاگردانی که در محضر علمی ایشان تلمذ میکردند، مباحثات روزانه ایشان با بزرگانی چون حاج میرزا حسین عبائی، حاج سید علیاکبر خوئی و حاج میرزا حبیب ملکی بسیار زبانزد بود و بسیاری از سؤالهای طلاب جوان در این مباحثات، که تا چندین سال ادامه داشت، پاسخ داده میشد.
نخستین عکسالعمل سیاسی ایشان در قبال فعالیتهای حکومت پهلوی به سالهای مربوط به فرمان جنجالی رضاشاه باز میگردد. دستور متحدالشکل کردن لباسها در ایران و استفاده از کلاه شاپو، موجی از اعتراض را در ایران به دنبال داشت. مرحوم خامنهای در قبال این حکم کاملا ایستادگی کرد و اجازه نداد عاملان حکومت با فشار بر وی و طلاب نزدیک او، مانع از پوشیدن لباس روحانیت شوند؛ ازاینرو در دورانی که به واسطه قیام مسجد گوهرشاد مشهد، حکومت نظامی در این شهر برقرار شده بود، ایشان با وجود مخالفتها، پرشورتر از گذشته با لباس روحانیت در انظار عمومی ظاهر میشد.
در سالهای منتهی به انقلاب که محبوبیت و شهرت ایشان از نظر علمی و شخصیتی بیش از پیش افزایش یافته بود، رژیم پهلوی در این فکر بود که از راه نزدیکی به ایشان و بهرهگیری از نفوذ ویژه وی در شهر مشهد، خواستههای خود را عملی کند، ولی مرحوم خامنهای با آگاهی کامل از این دسیسه حکومت پهلوی، حرکت خود و اطرافیانش را در مسیر انقلاب اسلامی قرار داد. وی همواره مخالفت خود را با حکومت پهلوی نشان میداد و در تمام زندگی علمی و اجتماعی خود و با توجه به جایگاه مهمی که نزد مردم مشهد داشت، کوچکترین عملی که به معنای تأیید حکومت پهلوی باشد انجام نداد.
وی فردی پرهیزگار و بیتوجه به امور دنیوی بود و زندگی زاهدانهای داشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران با آنکه فرزندانش به مقامات عالی سیاسی و اجرایی رسیدند، همچنان به زندگی زاهدانه خود ادامه داد و به دلیل بهرهمندی از کمالات انسانی همواره مورد وثوق مردم بود.
سرانجام ایشان در تابستان سال 1365، در نودسالگی پس از عمری مطالعه در علوم دینی و تلاش برای گسترش اسلام، بدرود حیات گفتند. حضرت امام خمینی(ره) در پیامی به رهبر معظم انقلاب، مرحوم خامنهای را عالمی باتقوا و متعهد برشمردند.
آیت الله شیخ ابوالحسن شیرازی امام جمعهٔ مشهد، بر او نماز گزارد و در رواق پشت ضریح امام رضا(ع) جنب دارالفیض به خاک سپرده شد.
روحشان شاد و یادشان گرامی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
شهیدی که #پیامبر ص پیکرش را برگرداند.
#شهدای_کربلای_هویزه
توی هویزه شهید شده بود,اما خبری نبود از پیکرش. با کاروان شیراز رفتم مکه،توی حرم پیغمیر(ص)نشسته بودم که یادش افتادم. عزیزدردانه ام بود،گریه ام گرفت.رو کردم به ضریح پیامبر و گفتم:
یا رسول الله!
من فرخ ام را از شما میخواهم.
ناخوداگاه به ذهنم امد عکس سه در چهارش را که همیشه توی کیفم داشتم بیندازم توی ضریح به نیت پیدا شدن پیکرش...
با روحانی کاروان در میان گذاشتم. گفت:
حرفی نیست فقط هر کاری میکنید دور از چشم ماموران سعودی بماند.
عکس قشنگش را چسباندم به سینه ام،با احتیاط دور وبرم را پاییدم و انداختم توی ضریح.
عکس که رها شد از دستمدلم ارام شد. قرار گرفت انگار.
چند ماه پس از برگشتنم پیکر فرخ در امد از خاک و شناسایی شد همراه سید حسبن علم الهدی ،جمال دهش ور و محسن غدیریان.
درست بعد از سه سال و یک ماه پیغمبرص پیکرش را برگرداند.
راوی:مادر دانشجوی شهید کربلای هویزه فرخزاد سلحشور.
#هویزه
#شهید_سلحشور
شادی ارواح پاک شهدا و مادران شهدا #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای شهادت
#شهید_حامد_کوچک_زاده 🌷
از زبان همرزمش
🎤مداحی حاج صادق آهنگران
🎤و حاج میثم مطیعی
📎 تصاویر اعزام #مدافعان_حرم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
4_6051142009874285912.mp3
3.07M
*شهیدی که رفتنش به بهشت ممنوع شده....*
برای همه ما شنیدن این جریان ضرورت داره ...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| #ڪلیپ_جدید
فیلم شهادت #شهید_مهدی_باکری ویارانش در عملیات بدر سال ۶۳." ڪہ از ستاد استخبارات صدام بدست رسیده است "
روحشان شاد یادشان گرامی🌷
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| #ڪلیـپ
#عزت_غربت
روایت ۱۸ هزار مجاهد افغانستانے «فاطمیون» حاضر در سوریـه!!!
#راوی : #حاج_حسین_یکتـا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌷 #شهید_سید_مرتضی_آوینی :
تصور نکنید که من با زندگی به سبک و سیاق متظاهران به روشنفکری نا آشنا هستم، خیر من از یک راه طی شده با شما حرف میزنم
🔅به شبهای شعر و گالری های نقاشی رفته ام.
🔅موسیقی کلاسیک گوش داده ام.
🔅ساعتها از وقتم را به مباحثات بیهوده درباره چیزهایی که نمیدانستم گذراندهام
🔅سالها با جلوه فروشی و تظاهر به دانایی بسیار زیستهام.
🔅 ریش پروفسوری و سبیل نیچهای گذاشتهام
✅اما بعد خوشبختانه زندگی مرا به راهی کشانده است که ناچارشدهام رودربایستی را نخست با خودم و سپس با دیگران کنار بگذارم و عمیقاً بپذیرم👇👇
✨ که«تظاهر به دانایی»
هرگز جایگزین «دانایی» نمیشود،✨
🌱باید در جست و جوی حقیقت بود و این متاعی است که هرکس براستی طالبش باشد، آن را خواهد یافت، و در نزد خویش نیز خواهد یافت.
هنر امروز متأسفانه حدیث نفس است و هنرمندان گرفتار خودشان هستند.
✅سعی کردم که خودم را از میان بردارم تا هرچه هست خدا باشد و خدا را شکر بر این تصمیم وفادار ماندهام.
🌀آنچه که انسان می نویسد همیشه تراوشات درونی خود او است-
همه هنرها اینچنیناند کسی هم که فیلم میسازد اثر تراوشات درونی خود اوست-
❇️اما اگر انسان خود را در خدا فانی کند آنگاه این خداست که در آثار ما جلوهگر میشود.
حقیر اینچنین ادعائی ندارم اما سعیام بر این بوده است.
#سید_شهیدان_اهل_قلم🌷
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#حاج_عمار ...
اگر نیرویش زخمی می شد، حتما می کشیدش عقب، یک تنه.
وقتی عقب نشینی شود، کسی زخمی را با خود نمی آورد . طرف می ماند با سلاح و خستگی اش.
ولی #عمار برای هر کدام وقت می گذاشت. برای تک به تکشان حوصله به خرج می داد.
روز به روز روی خودش کار می کرد تا روی نیرو بیشتر تاثیر بگذارد. نیرو قبول می کرد که عمار پایش می ایستد.
به جای اینکه بگوید برویید، می گفت بیایید.
خیلی هوای نیرویش را داشت . مسئول گروهان بود.
برای همین اداره کردن نیرو را خوب می دانست.
او را با عنوان #فدایی_نیروها می شناختند.
#شهید_محمدحسین_محمدخانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌷قهرمانان گمنام هوانيروز :
🌹سرلشکر #شهيد_عبدالرضا_بختياري در زابل متولد و تحصيلات را تا پايان دبيرستان در مشهدمقدس به پايان رسانده بود. اولين يگان خدمتي او پس از گذراندن دورههاي نظامي تخصصي پرواز بالگرد در پايگاه هوانيروز كرمان بود.
🌸🍃او از خلبانان بر كفي بود كه رزم و ايمانش نسبت به پروردگار متعال زبانزد همكاران بود. با شروع جنگ تحميلي ضمن حضور در جبهههاي جنگ از شركت در مأموريتهاي مبارزه با سوداگران مرگ و اشرار نيز سرباز نميزد. عملياتهاي ثامنالائمه، فتحالمبين و بيتالمقدس پروزاهي جسورانه اين خلبان هوانيروز را در رزم با دشمن گواهي ميدهند.
🌸🍃مرداد ماه 1361 به او مأموريتي براي سركوب اشرار و مقابله با سوداگران مرگ در منطقه زاهدان ابلاغ ميشود. او همراه با خلبان كريمي و درجهدار محمد قنبري مطلوب و سرگردي به نام شهركي در اختيار لشگر 88 خراسان قرار ميگيرند. در عملياتي كه در منطقه زاهدان داشتند پس از قلع و قمع قاچاقچيان مواد مخدر بالگرد آنها دچار سانحه ميگردد. خلبان بختياري و سه همراهش پس از سقوط به درجه رفيع شهادت افتخار پيدا ميكنند.
روحش شادو یادش گرامیباد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
4_620996633995247965.MP3
5.97M
❖✨﷽✨❖
💐میروم شلمچه به عشق دیدن تو
ای عزیز مادر به من بگو کجایی؟
🕊به مناسبت ورود پیکر مطهر 44شهید تازه #تفحص شده
(20 تیرماه) امروز ازمرز شلمچه ...
یادهمه شهدای هشت سال دفاع مقدس علی الخصوص شهدای #گمنام گرامیباد 🌹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#خاطرات_شهدا
همسر شهید می گوید: «خواب دیدم که برادرم از جبهه برگشته است و صورتش سیاه شده، به او گفتم: چرا صورتت سیاه است؟ گفت: به خاطر دودهای خمپاره است و شهید را دیدم که به یک طرف افتاده است. صبح که از خواب بیدار شدم برادرم از جبهه برگشته بود. به او گفتم: چرا زود برگشتی؟ تازه که به جبهه رفته ای، که اشک در چشمانش جمع شد و فهمیدم که همسرم به شهادت رسیده است.»
#شهید_محمدصادق_قدسی در تاریخ 20/4/1365 و در منطقه ی #شلمچه به علت اصابت ترکش به درجه رفیع #شهادت نایل گردید.
#شهید_محمدصادق_قدسی
#سالروز_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐🌾
#حاج_حسین_یکتا :
فکر هایتان را به امام زمان(عج)بدهید !
🔴بچه ها،دهه شصتی ها ، هفتادی ها و هشتادی ها و حتی نودی ها؛ آقا در بیانیه گام دوم آماده باش داده ...
#کهـف_الشهـدا
#گام_دوم_انقلاب
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani