eitaa logo
روایت ها و حکایت ها
1.8هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
280 ویدیو
25 فایل
فیش های منبر و یادداشت های روایی و تفسیری و نکات تربیتی و اخلاقی،آمیخته با مطالب روز و اشعار ناب و تاریخ ... ارتباط با ما https://eitaa.com/MA1371 طلبه حقیر محمد جواد جنگی لینک کانال @revayathavahekayatha1
مشاهده در ایتا
دانلود
امام صادق علیه‌السلام فرمودند: 🍁 عَنْ هِشَامِ بْنِ سَالِمٍ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام هَلْ تَعْرِفُونَ طُولَ الْبَلَاءِ مِنْ قِصَرِهِ ؟ قُلْنَا لَا ، قَالَ إِذَا أُلْهِمَ أَحَدُكُمُ الدُّعَاءَ عِنْدَ الْبَلَاءِ فَاعْلَمُوا أَنَّ الْبَلَاءَ قَصِيرٌ‌. 🔹 هشام بن سالم از امام صادق علیه السلام روایت کرده که فرمود : آیا می‌دانید بلا چه هنگام طولانی و چه هنگام کوتاه می شود؟ گفتیم نه ، فرمود : هرگاه هنگام بلا به شما الهام شد که دعا کنید ، بدانید که دوره بلا کوتاه است. اصول کافی جلد ۲ صفحه ۴۷۱
من عمر خود را کرده ام!!! تیمورتاش از طرف رضاخان به نزد حاج میرزا سید محمد امام جمعه آمد و گفت: اعلی حضرت سلام رساندند و گفتند که لازم است برای جا افتادن مسئله کشف حجاب،علمای تهران کشف حجاب خانم‌های خودشان را اعلام و در مسجد شاه برای اعلام عمومی این مسئله به همراه زنان خود اجتماع کنند. امام جمعه چند لحظه ای سرش را پایین می‌اندازد و به تیمورتاش می‌گوید:آقای تیمورتاش به اعلی حضرت سلام برسانید و بگویید که من در تمام طول عمر خود به این مردم گفته ام که حجاب از ضروریات اسلام است و الان بعد از ۹۰ سال نمی‌توانم به مردم بگویم که ما دروغ گفتیم و حجاب واجب نیست و از مردم بخواهم که کشف حجاب کنند. تیمورتاش میگوید«آقا این مسئله مهمی است و اعلی حضرت از شما انتظار دارد».سخن او در واقع به نوعی تهدیدآمیز بود. امام جمعه نیز می گوید:من عمر خودم را کرده ام؛ اگر آقایی و ریاستی بود دیده‌ام و اگر بناست من در این راه قربانی شوم حاضرم.
حق الناس یکی مهمترین موضوعات منبرهای محرم می تواند باشد. کتاب های خوبی از،بزرگان در این موضوع بسیار مهم، هست که می توان با رجوع به آنها و بویژه آیات و روایات فراوان هم که داریم مباحثی خوبی را ارائه داد.
سه اشکال به یک اعلامیه ختم 👇 یکی از اساتید بزرگوار نقل میکند : روزی خدمت علامه حسن زاده آملی بودم که شخصی اطلاعیه مجلس ترحیمی را آورد و به آقا داد. . در آن اطلاعیه نوشته بود: « با نهایت تاثر و تاسف! فوت نا بهنگام فلانی را تسلیت عرض می کنیم». آقا فرمودند: «با نهایت تاسف»! آخه شما را چه که این کلام را می‌گویی؟! تو چه کاره هستی که اینطور ابراز نارضایتی می‌کنی! نه خیر، با کمال رضا به قضای الهی، با کمال تسلیم. «مرگ نابهنگام»! تو چه خبر داری که هنگامش کی بود، که حالا نا بهنگام است؟! شاید که آن همین الان بوده باشد، ناگهان چرا؟ گاه وقتش همین بود و تو خبر نداری.. «فوت»! فوت چرا، فوت یعنی چه؟ فوت نابودی(از دست رفته) است. . توفی(تحویل گرفته شده) درست است. أخذ الشیء بتمامه است، وفات صحیح است.
کی شود دریا ز پوز سگ نجس کی شود خورشید از پف منطمس
یا بگوییم👇👇
مه فشاند نور و سگ عوعو کند هر کسی بر طینت خود می‌‏تند.
عزیزان این جمله آن عالم عمیق و دقیق را در نظر داشته باشند👇👇 «لا ینتشر الهدی الاّ من حیث انتشر الضلال» یعنی از همان جا که گمراهی انتشار یافته است، باید هدایت انتشار یابد.
سهـــم صلوات امروز را فــــراموش نکنیم!!! برای حل مـشکلات ومسائل پیش رو کشور بخصوص انتخابات وپیروزی گفتمان انقلاب، هدیه کنیم ثواب ذکر صلوات امروز را به محضر نازنین مادر امام زمان، حضرت نرجس خاتون. سهــــــــم شــــــــــما حداقل ۱۴ صلـــوات.... . اَللّهمَّ صلِّ علی محـــــمدٍ وآلِ محمــــدٍ وعجِّل فرجَهم. روایت ها وحکایت ها.
دوستان اصرار داشتند تمثال جدید بنده را ببینند😂
روزی که زیر خاک تن ما نهان شود وانها که کرده‌ایم یکایک عیان شود یارب به فضل خویش ببخشای بنده را آن دم که عازم سفر آن جهان شود مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام: وَاللهُ اِنَّهُ لَیَمنَعُنی مِنَ اللَعِبِ ذِكرُالمَوتِ. به خدا سوگند یاد و خاطرة مرگ است که مرا از سرگرمی‌ها و بازی‌های دنیا باز می‌دارد. (نهج‌ البلاغه، خطبة ٨٣)
🔸مرگ، بزرگترین داغ زندگی!!! اگر بچه‌ای را از انسان بگیرند، انسان بی‌تاب می‌شود. وقتی‌که خود انسان می‌خواهد از دنیا برود، «همه‌چیزش» را از او می‌گیرند. پدر، مادر، بستگان و آشنایانش را از وی می‌گیرند، و او داغ همۀ اینها را می‌بیند. کسی که می‌میرد، داغ همۀ کسانش را با هم در یک لحظه می‌بیند! داغ دوستان و اهل شهر را می‌بیند؛ داغ همۀ اعضای خود و همۀ اموالش را هم می‌بیند؛ چون وقتی انسان از دنیا می‌رود، چشم و زبانش از او گرفته می‌شود. کسی که دستش یا پایش فلج می‌شود یا چشمش نابینا می‌شود، چقدر ناراحت می‌شود؟ وقتی‌که کسی از دنیا می‌رود، همۀ اینها از او گرفته می‌شود. کسی که جیبش را می‌زنند، چقدر ناراحت می‌شود؟ وقتی‌که انسان از دنیا می‌رود، همۀ پولش را می‌برند و همۀ لباس‌هایش را به‌زور از تنش درمی‌آورند! پس انسان باید حساب کارش را بکند. بالاترین داغ انسان در حین مرگ، داغ فرصت است؛ یعنی می‌گوید: «من یک فرصت توبه، استغفار و انابه داشتم، و این فرصت نیز از من گرفته شد!» و این داغ از همۀ داغ‌ها تلخ‌تر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹آیت الله حائری شیرازی رحمه الله رهبرتان مستجاب الدعوه است! رهبرتان هم مثل امام، مستجاب الدعوه است. من رفته بودم! [در آستانۀ مرگ بودم]. اینکه الان حال من خوب شده است به خاطر قندِ دعا خوانده ی رهبر است. شخصی را فرستادم نزد ایشان و گفتم برای شفا، بر نبات دعایی بخوانید. نبات نداشتند. در عوض یک قندان قند آنجا بود و ایشان هم بر آن دعا خواندند. یک مقداری از آن قند را خوردم و بهبود پیدا کردم. خیلی اثر داشت! هنوز هم آن قندها را دارم. هر وقت به من فشار می آید، [برای شفا] مصرف می کنم. روایت ها و حکایت ها https://eitaa.com/joinchat/2786197731C88ffbcfb9c
هرکه مشهور شد به بی ادبی دگر از وی امید خیر مدار.
💢 چرا اکثر ما از مرگ می‌ترسیم؟👆 چه کسانی در ادعای خود صادق‌اند که از مرگ نمی‌ترسند؟👇 🔸 یکی از مظاهر کمال انسان طرز مواجهه او با مرگ است، چون ترس از مرگ یک نقطه ضعف بزرگ در انسان است و بسیاری از بدبختیهای بشر ناشی از ترس از مرگ است، مانند تن به پستیها و دنائتها دادن و هزاران بدبختی دیگر. 🔹 اگر کسی از مرگ نترسد، سراسر زندگی‌اش عوض می‌شود و انسانهای خیلی بزرگ آن انسانهایی هستند که در مواجهه با مرگ، در نهایت شهامت و بلکه بالاتر از شهامت با لبخند و خوشرویی به سراغ مرگ رفته‌اند. 🔸مواجهه با مرگ به این شکل را کسی نمی‌تواند ادعا کند جز اولیای حق؛ آنها که مرگ برایشان جز انتقال از خانه‌ای به خانه دیگر و یا به تعبیر امام حسین علیه‌السلام جز عبور از روی یک پل چیز دیگری نیست.‌ 📗 استاد مطهری، انسان کامل، ص۲-۱۲۱
پیامدهای «یک» رأی اشتباه.pdf
2.94M
«امام علی علیه‌السلام خطاب به عبدالرحمن: چون عثمان با رای تو به حکومت رسید پس تو هم در کارهای خلاف او شریک هستی...» در مقاله « پیامدهای «یک» رأی اشتباه » به بررسی پیامد های یک رای نادرست در صدر اسلام پرداخته شده است که تامل در آن، نیاز شدید زمان ماست.
آیت الله حائری شیرازی رحمه الله علیه 🔸یک غواصی کوتاه!!! زندگی‎ ما یک غواصی کوتاه است تا ته دریای وجود. هر دُرّ و گوهری که بخواهی آنجاست. موقعی که نطفه انسان منعقد می‎شود، مثل آن است که غواص داخل آب می‎پرد. وقتی می‎رسد به کف دریا و دُرّ و مروارید کف دریا را می‎بیند، همان پانزده سالگی و فصل بلوغ است و البته اول امتحان. موقع مرگ، وقتی است که جمع کرده یا نکرده، دیگر باید برود بالا، روی دریا. این بدن همچون قطعه سنگی است که به غواص وصل می‎کنند تا برود به زیر آب، بعد که رفت زیر آب این قطعه سنگ را از او جدا می‎کنند تا سریع بیاید بالا. می‎گوییم: «انّاللّه و انا الیه راجعون»؛ یعنی: برگشت، قطعی است. کسی که از دنیا می رود، مثل غواصی است که به روی آب برگشته. نگاه کن ببین مروارید دارد یا نه؟ اگر مروارید همراهش بود جشن بگیر، اگر دست خالی بود، عزا بگیر.
سهـــم صلوات امروز را فــــراموش نکنیم!!! سهــــــــم شــــــــــما حداقل ۱۴ صلـــوات.... . "ثواب ذکر صلوات امروز هدیه به امام حســـین «علیه السلام» جهت پیروزی✌️ جبهه انقلاب🇮🇷 درانتخابات " اَللّهمَّ صلِّ علی محـــــمدٍ وآلِ محمــــدٍ وعجِّل فرجَهم.🤲 | روایت ها وحکایت ها |
اثر صله ارحام و احترام والدین! "مَن أحَبَّ أن يُخَفِّفَ اللّه ُ عَزَّ و جلَّ عَنه سَكَراتِ المَوتِ ، فلْيَكُنْ لقَرابَتِهِ وَصُولاً و بوالِدَيهِ بارّا ، فإذا كانَ كذلكَ هَوَّنَ اللّه ُ عَزَّ و جلَّ علَيهِ سَكَراتِ المَوتِ و لَم يُصِبْهُ في حياتِهِ فَقرٌ أبَدا" امالی طوسی امام صادق عليه السلام :  هركه دوست دارد خداوند عزّ و جلّ سكرات مرگ را بر او سبك گرداند، بايد به خويشانش رسيدگى و به پدر و مادرش نيكى كند. اگر چنين كند، خداوند عزّ و جلّ سختى هاى مرگ را بر او آسان گرداند و در زندگيش هرگز به نادارى نيفتد.