eitaa logo
کانون فرهنگی محفل ذاکرین ریحانة النبی (س)
640 دنبال‌کننده
898 عکس
577 ویدیو
123 فایل
این محفل از سال 1396باجلسه مقتل در منزل ذاکر اهلبیت عبدالرضا اسماعیلی و با سخنرانی استادان عبدالرسول باقری، قائم فر، موسوی و... شروع و با جلسات مناسبتی هر ۱۵ روزیکبار همچنان ادامه دارد.
مشاهده در ایتا
دانلود
به دعوت ذاکر اهلبیت حاج آقا نیکخواه از اعضاء وذاکرین کانون فرهنگی ریحانة النبی(س)
‍ بیستم صفر اربعین حسینی (علیه‌السلام) بیستم ماه صفر امام حسین (علیه‌السلام) یعنی روزی که از فاجعه غمبار امام حسين (علیه‌السلام) و اهل بيت (علیهم السلام) و اصحاب با وفايشان ، کاروان اهل بیت (علیهم السلام) بعد از ایام به و مصائب عدیده، در این روز به رسیدند، و به نقل بعضی چند روز توقف کرده و نمودند، همچنین و همراهانش قبل از ورود کاروان اهل بیت (علیهم السلام) به آمده بودند، در غسل کرده و با برهنه و حالت و به همراه به سر امام حسین (علیه‌السلام) آمدند و بسیار کردند، در این حین آمدن کاروانی رسید، به فرمود با احتیاط از گوشه‌ای نزدیک شده و ببینید کیستند؟ چون احتمال دارد ابن زیاد ملعون برای زوار کربلا نیز سپاهی فرستاده باشد اگر چنین بود بگویید تا در جایی بگیریم، سپس فرمود: شاید هم این کاروان (علیهم السلام) و (علیه‌السلام) باشند، اگر چنین بود خبر دهید تا به امام برسم، همراهان رفته و بعد از چندی خبر آوردند که کاروان اهل بیت (علیهم السلام) با دل‌هایی ، کنان و به در حال آمدنند، خود را به (علیه‌السلام) رسانده و و امام سجاد (علیه‌السلام) را و بر سر و سینه میزد، (علیه‌السلام) فرمودند: یا جابر بن عبدالله تو هستی؟ عرض کرد: آری (علیه‌السلام) را گرفته و شهادت را نشانش دادند و فرمودند یا اینجا بود که را کردند، نیز خود را از بالای به انداختند و به طرف امام حسین (علیه‌السلام) به سر و صورت میزدند، (سلام‌الله‌علیها) بر سر برادر امام حسین (علیه‌السلام) و (سلام‌الله‌علیها) در ، خود را روی حضرت اباالفضل (علیه‌السلام) ، (سلام‌الله‌علیها) بر حضرت علی اکبر (علیه‌السلام) و (سلام‌الله‌علیها) برای شش ماهه‌اش و (سلام‌الله‌علیها) بر سر حضرت قاسم بن الحسن (علیه‌السلام) آمدند، زده و می‌کردند، (سلام‌الله‌علیها) عرضه داشتند یکی از را در امانت گذاشتم، اگر نامحرم نبود نشان می‌دادم که با (سلام‌الله‌علیها) چه کردند، همینطور در روز بنابر قول سيد مرتضی (علیه‌السلام) امام حسين (علیه‌السلام) را در به امام حسین (علیه‌السلام) کردند، (علیه‌السلام) فرمودند: پدرم را هرچه در فرات خشکی نرفت و با همان حالت به شریف نمودم. منابع: بحارالانوار ج ۴۴ص ۱۹۹ و ج ۹۷ ص ۳۲۹ ، وسائل الشيعه ج ۱۴ ص ۴۷۸ ، معالى السبطين ج ۲ ص ۱۹۱ ، فيض العلام ص ۱۹۵ ، مصباح كفعمى ج ۲ ص ۵۹۶ اللهم عجل لولیک الفرج ( صلوات)
من کلبِ بی مقدارِ شاه عالمینم دربانِ درگاه ابالفضل و حسینم این پاسبانی از حریمُ اللهِ عشقش فخر و شرف باشد مرا در نَشأتِینَم یادِ عزای آن شهیدِ کربلایی جاری ست اشکِ غم، هماره از دو عینم یادِ سَری که رفت بر بالای نیزه یِکسَر اَنیسِ سوز و آه و شور و شِینم سوزد اگر از ماتمش خاکسترم هم سوگند بر حق باز هم، من! زیر دِینَم 🆔https://eitaa.com/reyhanatonabiesfahan کانون فرهنگی ذاکرین ریحانة النبی(س)
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 🆔https://eitaa.com/reyhanatonabiesfahan کانون فرهنگی ذاکرین ریحانة النبی(س)
به دعوت خادم اهلبیت محمد قبادوز از همه اعضاء و ذاکرین کانون فرهنگی مذهبی ریحانة النبی(س)
33.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دیدن این کلیپ جوری جیگرتون حال میاد که شیرینیش ساعتها زیر زبونتون میمونه والله هر بار این کلیپ رو دیدم مزه شیرینی بالاتر از عسل زیر زبونم حس کردم 🆔https://eitaa.com/reyhanatonabiesfahan کانون فرهنگی ذاکرین ریحانة النبی(س)
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرنوشت یزید ملعون چه شد؟ 🆔https://eitaa.com/reyhanatonabiesfahan کانون فرهنگی ذاکرین ریحانة النبی(س)
🏴 بزم روضه جمعه آخر هرماه 🕰 زمان: جمعه ۹ شهریورماه (۲۵ صفر) از ساعت ۱۰صبح الی ۱۲ ظهر 📍مکان: خوراسگان ، خ سلمان ۱۶ ، کوچه اداره گاز منزل حاج رضا امینی هیئت حضرت علی اصغر (ع). کانون فرهنگی محفل ذاکرین ریحانه النبی (س) 🆔https://eitaa.com/reyhanatonabiesfahan
ضبط۲۰۲۴-۰۸-۲۲ ۰۸-۲۵-۱۹.mp3
4.58M
▪️بنداول▪️ بارون کربلا درمون کربلا کاش میشد که باشم (مهمون کربلا) ۲ هواش آروم جونه کربلا دلم رو می کشونه کربلا برام تنها می مونه کربلا معنا نداره برام دنیای بی کربلا کاش می رفتم این روزا تو بیداری کربلا مرهمه کربلا کربلا کربلا قلبمه کربلا کربلا کربلا کربلا کربلا کربلا کربلا کربلا ▪️بنددوم▪️ سامون کربلا قربون کربلا رو قبرم بنویسید (مجنون کربلا) ۲ چقد دوری عذابه کربلا ببین چشمام پرآبه کربلا بازم حالم خرابه کربلا جز غم دوری تو غم ندارم کربلا چجوری باید بگم دوست دارم کربلا خونمی کربلا کربلا کربلا جونمی کربلا کربلا کربلا کربلا کربلا کربلا کربلا کربلا 🆔https://eitaa.com/reyhanatonabiesfahan کانون فرهنگی ذاکرین ریحانة النبی(س)
استاد حسن زاده از دنیا رفت 😭😭😭😭😭😭😭