▪️مذاکره در جنگ چه معنی دارد؟
▫️چقدر دردناکه، وقتی هنوز اهل مذاکره در ترس و جهل همیشگی شون، فرصت های بزرگ پیشرفت انقلاب را هدر میدهند.
▫️در میدان نبرد کسی که علم مذاکره را بلند میکند یعنی شکست را پیش بینی کرده و با فریب مذاکره میخواهد وقت بخرد تا خود را احیاء کند.و چقدر سخت میتونی زمین زمان را دوباره فتح کنی چرا؟ چون دیگه همیشه از زمان اتفاقات عقبی...
▫️چقدر ساده لوحانه "زمان" ، این قدرت "سرنوشت ساز" در پیروزی جنگ رو با فریب مذاکره و آتش بس به دشمن دادیم.
▫️بله کارها در بند زمانها هستند اگر از این فرصت استفاده کردی پیروزی ممکن میشود، نباید مالکیت و مدیریت زمان را به دشمن داد والا توان مقاومت را از تو خواهد گرفت. نباید "میدان" را معطل "مذاکره" کرد ... اگر در یک قدمی پیروزی ، قرآن ها را بر سر نیزه و مذاکره را راه حل دانستی همواره محکوم به شکست هستی...پیشنهاد مذاکره در برتری میدان معنی ندارد.
▫️فریب پیشنهاد مذاکره مثل پرچم سفیدی که دشمن در شکست میدان بلند میکنه تا باهاش زمان پیروزی تو رو بدزده و خودش رو مجددا احیاء کنه ، نباید در این لحظات ، فرصت پیروزی را با فریب "هیچ مذاکره ی" به شکست تبدیل کرد.
✍️مختاررضائیان
#جبهه_مقاومت
#سید_حسن_نصرالله
#لبنان
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️انتظارهای بی جا
▫️راهبرد انفعالی در میدان جنگ یعنی همواره "منتظر" اتفاقات باشی تا "فقط" شدت پاسخ را درست اندازه گیری کنی.انفعال در میدان درگیری یعنی اینکه برنامه ریزی ها همواره "بعد" از اتفاقات رقم بخورد.
▫️"قدرت مدیریت فعال" در میدان درگیری با "پیش دستی در خلق اتفاقات" ممکن است همان چیزی که در طوفان الاقصی تحسین مقام معظم رهبری (دامه ظله) را برانگیخت.
▫️محاسبات غلط در عدم استمرار الگوی موفق طوفان الاقصی برای مدیریت فعال میدان متاسفاته بیشتر باعث کاهش توان مقاومت شده تا افزایش آن .
▪️مقام معظم رهبری(دامه ظله): اگر در مقابل دشمنِ مهاجم عقبنشینیِ غیرتاکتیکی کردید، مورد غضب الهی قرار میگیرید.۱۴۰۳/۰۵/۲۴
▫️منتظر اتفاقات بودن ، منتظر فرصت ها بودن یعنی همواره از اتفاقات، از زمان و مکان اتفاقات عقبیم. اینها همگی نشان از انفعال در میدان درگیری است. پیروزی زمانی دست یافتی است که "خالق" اتفاقات و فرصت ها ما باشیم نه "منتظر" اتفاقات و فرصت ها
▫️در نگاه دینی تنها انتظار ممدوح، انتظار از و برای امام است نه انتظار از و برای دشمن.
▫️ شرط ظفر، "پیش دستی" در "زمان" و "مکان" خلق اتفاقات است و این نیازمند باور و شجاعت در تصمیم گیری هاست.
▫️باید و باید جبهه مقاومت از حالت پدافندی به آفندی آنهم به شکل واحد و منسجم، تغییر موضع دهد تا دست برتر در کنترل میدان را به دست گیرد.انتظارهای واهی از نهادهای جهانی فقط حاتم بخشی زمان به دشمن است.
✍️مختاررضائیان
#سید_حسن_نصرالله
#شهید_مقاومت
#جبهه_مقاومت
#طوفان_الاقصی
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
دوگانه مظلوم مقتدر.mp3
4.21M
▪️دو گانه مظلومیت و اقتدار
▫️عدم توازن بین اقتدار و مظلومیت چگونه باعث رعب و ناامیدی در جبهه مقاومت میشود
🎙مختاررضائیان
🔹چگونه غفلت از اتفاقات اقتدار بخش باعث از بین رفتن روحیه سلحشوری و امید در جبهه مقاومت میشود
🔹چگونه افراط در مظلومیت و تفریط در اقتدار باعث خلق وحشت در افکار عمومی میشود
🔹چگونه رویکرد انفعالی در میدان باعث ذبح حماسه در افکارعمومی میشود
#جبهه_مقاومت
#طوفان_الاقصی
#لبنان
#غزه
#رسانه
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
پزشکیان: فرصتدادن به جنایتکاران آنها را جریتر خواهد کرد
🔹به شهادت رساندن سید حسن نصرالله بار دیگر ثابت کرد این رژیم جنایتکار به هیچ یک از موازین و چارچوبهای بینالمللی پایبندی ندارد.
🔹ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی نیز که در ازای پاسخندادنِ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصتدادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد...
▪️پ.ن:ممنون از موضع گیری رو به جلو رئیس جمهور محترم،اما با کدامین حجت شرعی و عقلی، تجربه چندین بار شکست خورده اعتماد به وعده های دشمن را تکرار می کنیم.
▪️بهای این عقب نشینی غیر تاکتیکی در تجربه ورزی نابخردانه، خون شخصیتی با عظمت، پرچمداری برجسته و رهبری کم نظیر شد.
#سید_حسن_نصرالله
#جبهه_مقاومت
#لبنان
#غزه
#نفوذ
#سازش
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️مراقب باشیم ...
▫️محور مطالبات عمومی در جهاد عمومی باید بر محور اظهار "آمادگی" و "همراهی" جامعه ایمانی برای "آسان کردن" تصمیمات "سخت" کشوری و لشکری باشد، نباید "شور انقلابی" ایجاد شده در "مسیر غلط" و در"تقابل" با مسئولین طراحی شود.
▫️ اگر این شور در مسیر غلط طرح ریزی و هدایت شود نه تنها مسیر تصمیم گیری را آسان نمیکند که با ایجاد و دمیدن در تفرقه،سختی تصمیم گیری را بیشتر میکند. اظهار دو دستگی در لایه عمومی و مسئولین مسیر تصمیمات سخت را دشوار میکند نه اسان
▫️ مراقبت باشیم با هدف گزاری و روش اظهار غلط، خودمان سنگ راه جبهه انقلاب نباشیم ، هدف "اظهار آمادگی عمومی" برای "هموار کردن تصمیمات سخت" است ، غیر از این باشد بیراهه رویی است.
💡لذا هر گونه حرکت مردمی باید بر دو محور اظهار آمادگی و همراهی ، طراحی شود تا بتواند نقش موثری در تصمیمات بزرگ ایفا کند.
▫️مراقبت باشیم اظهار نظر عمومی نباید به اظهار تقابل و دودستگی درونی بیانجامد، نباید در میدان جنگ شناختی دشمن غیرت دینی بر علیه مسئولین کشوری و لشکری استفاده شود...
▫️مراقبت باشیم، شعارها، پلاکاردها تا بیانیه ها و... به وحدت ملی ضربه وارد نکند، "هدف اصلی" از "حرکت های عمومی" در مطالبات به حق جامعه ایمانی باید با "قصد" تسهیل گری در تصمیمات سخت صورت گیرد نه اظهار گلایه های حزبی یا ناراحتی های انتخاباتی یا عقده گشایی های شخصی و گروهی و ...
▪️رهبرانقلاب: فریاد انتقامی که از ملت بلند شد سوخت موشک های نابودگر پایگاه آمریکایی را تامین کرد. در بیان ساده ، ما قراره سوخت موشک ها برای نابودی دشمن را آماده کنیم نه اینکه سوخت موشک برای نابودی خودمون باشیم
▪️در خلاصه بیان، اصلی ترین "پیام" حرکت های مردمی باید بر محور اظهار همراهی و آمادگی شکل گیرد نه اظهار تقابل و دو دستگی ....
✍️مختاررضائیان
#سید_حسن_نصرالله
#نفوذ
#اسرائیل
#جبهه_مقاومت
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️آمادگی کامل ...
▫️هرگز و هیچوقت همه آمادگی لازم برای رویاروی تاریخی با اسرائیل قبل از جنگ به دست نمی آید، حجم بسیاری عظیمی از آمادگی ها با حضور در میدان نبرد ایجاد میشود ، "منتظر" آمادگی کامل بودن، محاسبه ای غلط با نتیجه غلط است .
▫️با نگاه راهبردی باید فرصت های کوتاه ، کوتاه را جمع کرد تا فرصت نهایی برای ضربه نهایی به دست آید ...آمادگی کامل در سطوح مختلف تخصصی ، عمومی و تجهیزاتی نه در قبل از جنگ که در "فرایند" جنگ به دست می آید چنانچه فرصت کامل در آینده با جمع آوری فرصت های کوتاه دیروز وامروز به دست می آید ...
▪️امام صادق عليه السلام :
مَنِ انتَظَرَ بمُعاجَلَةِ الفُرصَةِ مُؤاجَلةَ الاستِقصاءِ سَلَبَتهُ الأيّامُ فُرصَتَهُ ؛ لأنّ مِن شَأنِ الأيّامِ السَّلبَ ، و سَبيلُ الزَّمَنِ الفَوتُ .
به هر كس فرصتى دست دهد و او به انتظار دست دادن فرصت كامل آن را تأخير اندازد، روزگار همان فرصت را نيز از او بربايد؛ زيرا كار ايّام، ربودن است و شيوه زمان، از دست رفتن.
( بحار الأنوار : ۷۸/۲۶۸/۱۸۱ )
▪️باید با بهره مندی از فرصت های کوتاه کوتاه امروز جریان تکامل جهاد عمومی را در جامعه ایجاد کنیم ...بزرگترین غضب الهی در عقب نشین از امر ولی است.
✍️مختاررضائیان
#سید_حسن_نصرالله
#شهید_مقاومت
#جبهه_مقاومت
#طوفان_الاقصی
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
🔳جنگ را مردمی کنیم...
▪️ مدل "مردم سالاری دینی" به عنوان مدل بی بدیل، اطمینان بخش و شامل در حل مسائل انقلاب باید بتواند در جنگ هم "حضور فعالانه" داشته باشد چنانچه در سیاست در اقتصاد و فرهنگ هم باید حاضر باشد.
▪️در مدل انقلابی ، "فتح عینی" تنها با "حضور حداکثری مردم" با حضور حداکثری "باورها و ایمان مردم" به دست می آید همه انچیزی که در مدل موفقیت آمیز "دفاع مقدس" تجربه کردیم.
▪️گزاره قطعی ، حتمی و قابل پیش بینی در سالهای دور ، نبرد تاریخی ایران و اسرائیل است . سوال اینجاست بر اساس مدل مردمی انقلاب ، جقدر توانسته ایم در این سالها مردم را برای این نبرد تاریخی آماده کنیم ، چقدر الان توانسته ایم مردم را در جنگ حاضر کنیم .
▪️مردم در کجای معادلات جنگی، پیش بینی شده اند؟ "نقش" و "سهم اهمیت مردم" در کجای این معادله دیده شده؟
▪️یکی از افت های اصلی در مدل حل مسائل مادی ، تمرکز زیاد بر "تخصصی گرایی"بجای "مردم باوری" است در این مدل مردم، جایگزن تکنولوژی ها و برتریها در فناوری میشوند، در این مدل مادی ، مردم صرفا "بردگان" و "مصرف کنندگان" تکنولوژی هستند نه "حاکمان" بر آنها . تکیه گاه اصلی در مدل ها مادی نه بر مردم که با برتری تجهیزات و فناوری شکل گرفته. نفوذ در مدلهای اداره جامعه یعنی حذف محوریت مردم در فرایند تصمیمات، در راه حل ها و در حل مسائل...
💡عزیزان فناوری در "گفتمان انقلاب" بر محور دین و در خدمت مردم شکل میگیرد . فناوری در دین ابزاری برای خدمت رشد ایمانی مردم است نه به بردگی کشیدن مردم.اگر فناوری تو توانست مردم را به شکل حداکثری درمیدان اتفاقات حاضر کند آن فناوری در جهت گیری درست دین و انقلاب تولید شده همانند فناوری راهیان نور،،، تکیه بر فناوریهای مادی در تعارض حرکت مردمی انقلاب به سمت اهداف بلند تمدنی انقلاب است.
▪️هدف چیست؟ در گفتمان انقلاب ، هدف از شکل گیری جامعه، "رشد" هموار همه مردم (نه گروهی خاص) بر غایت قرب الی الله بوسیله اطاعت از امام بوده وهست. اما این چگونه ممکنه؟ اگر هدف رشد ایمانی مردمه یعنی مردم باید "متغیر اصلی" درهر تصمیم در هر حرکت در هر معادله انقلابی باشند، باید جایگاه و ارزش مردم رو هم "تغییر" هم "ترفیع" بدیم. زمانی که تکیه افراطی بر تخصص ها و تکنولوژی ها جایگزین مردم شد دیگر هدف نه رشد اراده ها عمومی که با حذف یا کم رنگ کردن "جایگاه" مردم هدف دیگر ضعیف کردن اراده های عمومی چرا؟
▪️در "مدل نظام سلطه" فقط با ضعیف کردن "اراده عمومی" که میتونی مردم را کنترل کنی تا بعدا هر جور میخوای استثمارشون کنی. چطور میخواد این کار رو بکنه؟ با تکنولوژی ، وقتی تکنولوژی رو بر محور "حذف اراده عمومی" تولید کردی انوقت با جایگزین کردن "فراگیر تکنولوژی" جای "مردم" میتونی اونا رو "محتاج" و بعد "معتاد" و بعدا کاملا "کنترل" کنی ... سوال اینه ما میخوایم همین مسیر رو طی کنیم؟
▪️هرگز و هیچگاه نباید تکنولوژی و امکانات جایگزین حضور اراده های عمومی در انقلاب شود این "قانون الهی" است اگر بر تخصص ها و تکنولوژی ها تکیه کردی و هدفت انقلابی بود بدان هیچوقت این دو بهم نمی رسن ، نه اینکه بهم نمی رسند بلکه رودرروی هم و به قصد نابودی هم حرکت میکنن. اینجا یا باید "هدف" را عوض کرد یا "وسیله" رو. انقلاب با مدل مردم سالاری دینی میخواهد روش رسیدن به ارمانها را عوض کند اگر متعبد به آن باشیم.
▪️از این رو مردم در "مدل اداره جامعه دینی" ، همواره باید محور تصمیم گیرها قرار بگیرند ،مردم باید "بالاترین جایگاه" و "بیشتر سهم ضریب" را درمعادلات راهبردی ، خرد و درشت ما داشته باشند. هر تصمیمی بایدنسبت اثر مستقیم خود را بر افکار عمومی بسنجد و در کم کاری ها سریعا جبران کند.
▪️"حذف" یا "کم ارزش انگاری" مردم تنها نسبت مردم با انقلاب را دور و دورتر میکند. از این رو به بیان مکرر رهبری ، در جنگ ترکیبی "رسانه" محور "هماهنگی "و "تنظیم" دیگر متغیرهاست. و رسانه یعنی مردم و اهمیت رسانه یعنی اهمیت مردم ، در مدل جنگ ترکیبی ، مردم متغییر سرنوشت ساز هستند ، باید رسانه را نه در"حاشیه" که در "متن" جنگ ترکیبی قرار دهیم.
▪️رسانه یعنی قدرت هدایت افکار عمومی،ما نیاز داریم با کمک رسانه ، افکار عمومی را وارد خرمشهر پیچیده و عظیم جنگ با اسرائیل کنیم . و این ضرورت دیروز ،امروز و فردای ماست غفلت از آن سختی جبران آن را بیشتر میکند.
💡فرمان "جهاد عمومی" ولی امر مسلمین یعنی رسانه باید بتواند "فضای عمومی کشور" را رنگ و بوی "عشق به مبارزه و شهادت" با اسرائیل قرار دهد.
▪️رسیدن به قله های ظهور در مدل انقلاب با تکیه بر ایمان مردم ممکن است این مسیر را نه گروهی خاص ، نه نخبگان جامعه ، نه متخصص ها نه تجهیزات نه امکانات، که مردم طی می کنند.
💡 باید جنگ را هم مردمی کنیم.
✍️مختاررضائیان
#دفاع_مقدس
#جبهه_مقاومت
#اسرائیل
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️فناوری دینی
📖(بخش اول)
▫️سوال این است فناوری چیست؟ کار فناوری چیست؟هدف از ایجاد فناوری چیست؟ فناوری در دین چیست؟
▫️فناوری نرم افزار تولید ابزار برای تسهیل امور انسانی است. فناوری کمک کننده انسان برای تحقق اهداف است از این رو در تاریخ جوامع انسانی با تکامل نیازها به دنبال فناوری های نو برای تسهیل امور خود بوده اند... سرنوشت فناوری ها را در نسبت مستقیم با تکامل نیازها و اهداف ببینیم.
▫️فناوری در دین ، تسهیل گر حضور ارادی مردم در مسیر اهداف دین است، منتجه فناوری در دین باید به رشد اراده ایمانی مردم برسد.
▫️ارزشمندی کارایی فناوری دینی در نسبت دوری و نزدیکی مردم با اهداف دین، سنجیده میشود و هدف در دین از خلقت جن و انس چیست؟ قرب الی الله است.
▫️فناوری در دین بر اساس "مدل آفریننده" مردم سالاری دینی طراحی و تولید میشود در این نگاه فناوری باید بتواند "بستر روان" حضور حداکثری مردم را در مسیر رشد علی الله فراهم کند از این رو در منظومه فکری مقام معظم رهبری "راهیان نور "یک فناوری نو انقلابی است چرا که توانسته بستر حضور اراده مردم با گذشته تابناک خود را برقرار کند . بر خلاف تصور رایج، هیبت و معنای فناوری در رویکرد دینی کاملا متفاوت از رویکرد مادی است به گونه ای که در حالت "بهینه" کمترین "شباهتی" به هم را دارند.
▫️حال انکه فناوری در نگاه های مادی ابزار تسخیر انسانهاست، دروغ بزرگ مدرنیته بر عافیت طلبی دنیا پرستان است منحر تفویض تمام امور انسانی به تکنولوژی شده، آنگاه که فناوری در دنیای مادی به دنبال جایگزینی و حذف مردم در معادلات حل مسائل است در این فریفتگی و اعتمادهای نابه جا به فناوری مادی است که اراده ها در اثر خمودگی و تنبلی هر روز ضعیف و ضعیف تر میشود، آنگاه تکنولوژی نه در خدمت مردم که مردم در خدمت تکنولوژی خواهندبود. و قدرت تکنولوژی در دست کیست؟
▫️ "مصرف گرایی" صرف در فناوری مادی یعنی به بردگی کشیدن اراده های عمومی برای استثمار حداکثری استعدادهای عمومی، در نظام سلطه تنها راه بردگی عمومی "مدیریت نیازمند"ی آنهاست ، فراگیری تکنولوژی مادی و جایگزینی آن با اراده های عمومی به قصد قدرت خلق "احتیاج" و بعد "اعتیاد دائمی" مردم است. زمانی که اراده مردم در اداره زندگی حذف شود آنزمان "مدرنیته" حکومت خود را بر اراده مردم برپا میکند...
▫️فناوری دینی در "خدمت" مردم، به "قصد" رشد اراده مردم و برای قرب بیشتر علی الله است. به این معنا "مسجد" یکی از فناوری ها پایدار و سنتی ما در اداره جامعه مومنین است. مسجد "ابر فناوری" دین در "رشد جمعی" مومنین بر غایت قرب الی الله ، مسجد فناوری دین برای پرستش اجتماعی الله است.
▫️ملاک ارزیابی از میزان درست کاری فناوری ها را باید با معیار اثرمندی آن بر رشد اراده مردم یا ضعف انها سنجید اگر فناوری توانست رشد اراده عمومی را در جهت حق تامین کند ممدوح ولی اگر منجر به تنبلی اراده عمومی شود مذموم است هیچ فناوری نباید به قصد "جایگزینی" و برای "بردگی" مردم طراحی شود.
▫️از این رو میتواند "اراده های پنهان" را در فناوری امروز به درستی رصد کرد ، بردگی مردم با فناوری های فراگیری امروز برای کدام فرعون های زمانه طراحی شده؟
✍️مختاررضائیان
#فناوری
#تکنولوژی
#فناوری_دینی
#مسجد
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️دشمن بترسد...
ما دنبال آن چیزی میرویم که قدرتهای سلطهگر حقیقتاً باید از آن بترسند، و من اعتقادم این است الان هم از همان میترسند و آن، بیدار کردن "روح حماسه" و "عزت اسلامی" در همهی "امت اسلام" است. آنها این را بدانند که ما این کار را خواهیم کرد.۱۳۸۸/۱۱/۳۰
▫️بیانات در دیدار دستاندرکاران ساخت ناوشکن جماران
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️مقام معظم رهبری(دامه ظله)
▫️آن چیزى که دشمن را مىترساند، "اتحاد ملت ایران" است. این خونخواران جهانى، بیشتر از همه چیز از اتحاد شما مردم مىترسند. اگر نمىتوانند با یک ملت روبهرو بشوند، بر اثر این نیست که نمىخواهند روبهرو بشوند؛ نه، از "وحدت" و "شجاعت" و "ایمان" آن ملت مىترسند؛ والّا استعمار جهانى و استکبار نشان دادهاند که از جنایت باکى ندارند....۱۳۷۰/۰۴/۱۳
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️برای ایران🇮🇷
📖بخش اول
▫️یکی از نکات ضروری برای فعالان فرهنگی به خصوص نسبت به اوضاع امروز، کشف یا ایجاد "نقطه شروع مشترک عام" برای ارتباط گیری وسیع با طیف ناهمراه است.نقاط مشترکی که بتواند در عین پوشش حداکثر مردم توان حرکت به سمت خلوص بیشتر در جهت دین رو هم ایجاد کنه
▫️به نظر اینکه بخوایم از نقاط ظاهری دینی استفاده کنیم شاید از محدوده بچه های مذهبی و جمع خودمون خارج نشیم ، منهای حساسیت های شدیدی که امروزه با فشار رسانه ای نسبت به ظاهر دین در جامعه ایجاد شده. در شرایط پیچیده جنگ ترکیبی امروز ما نیازمند جبهه سازی با یارگیری حداکثری هستیم.
▫️اصلی ترین نقطه مشترک که به نظر میشه روی اون خیلی کار کرد بحث "ایران" و "ایرانی" ، بحث حب "وطن" و حب "هموطن " راهگشای راهبندهای مسائل فرهنگی در احیاء هویت ملی_دینی است، میتونیم از این نقطه "اشتراک تاریخی" و "فراگیر" برای گسترش جمع خودمون استفاده کنیم ، متاسفانه بحث "روایت ایرانیت" ما بخاطر فهم غلط "اسلامیت" ، خیلی مهجور و ضعیف مونده و گاهی در اثر ناگاهی بچه های مذهبی حتی تبدیل به "نقطه افتراق" و شکل گیری مرزبندی های کاذب در جامعه شده ...
▫️عزیزان باید تعادل بین ایرانیت واسلامیت رو دوباره احیاء کرد، نفی یا بی تفاوتی هر طرف باعث ضربه به دیگری میشود، این یک اصل دینی است. اینها همگی نشات گرفته از فهم ضعیف و گاهی کج و معوج از اسلامیت است چرا که حب به وطن و هموطن از ارکان فهم و کارایی اسلامیت است. غفلت از سرمایه های سالم تاریخی یک کشور همواره مورد تاکید و تائید دین بوده .
▫️ما باید بر مساله حقیقی "غیرت ایرانی" که محصول داشته های مبارک تاریخی ایران است تمرکز و تکیه بیشتری کنیم، سرمایه به اندازه تاریخ این کشور، سرمایه ی پر از محبت و آگاهی ملی ،پر از خلاقیت و بصیرت و ...سرمایه ای که در سالهای اخیر در اثری فهم غلط دینی یا غفلت متاسفانه مسکوت و گاهی سوخته ، باید بتونیم اون رو پررنگ و در برنامه ریزی فرهنگی لحاظ کنیم و شاید در دوران حاضر سهم بیشتری را برایش قائل شویم. البته این تکیه گاه نباید هرگز در ایرانیت متوقف و با اسلامیت ترکیب و تکامل پیدا کند. آنچه امروز نیاز داریم تعادل بخشی به ترکیب ایرانیت واسلامیت است تا قدرت تاریخی خود را مانند اوائل انقلاب بازیابد.
▪️در ایده ها و مباحث فرهنگی هم نرمش قهرمانه لازم است تاکید بر ایرانیت نه معنای توقف بلکه کشف نقطه مشترک ابتدایی است ،باید از این نقطه مشترک عمومی بنای محکم هویت ایرانی اسلامی را آغاز کرد.
▫️حضرت آقا در روایت بی نظیر از دفاع مقدس ، هرگز بحث ایرانیت و اهمیت آن را نفی نکرده بلکه اصلی ترین مدعیان ایرانیت را بچه های مذهبی میدانند چیزی که الان نیاز مبرم به آن داریم.
از اوّل انقلاب، یک گروهی سعی میکردند گرایش به ملّیّت را و نام ایران را و بزرگداشت ایران را در مقابل گرایش اسلامی و انقلابی قرار بدهند و تفکیک کنند بین مسئلهی ملّیّت و مسئلهی اسلامیّت. جنگ، دفاع مقدّس و شهدای عزیز ما این وسوسهی باطل را به طور واضح و به صورت عملی ابطال کردند. امتحانِ بزرگِ جنگ پیش آمد، به مرزهای کشور حمله شد، ایران مورد تهاجم قرار گرفت... آن کسانی که ادّعا میکردند طرفدار ایران هستند، از ترس درون خانههای خودشان خزیدند و حاضر نشدند یک قدم برای دفاع از مرزهای کشور بردارند، بعضیهایشان هم که گذاشتند رفتند از کشور؛ همان کسانی که مدّعی طرفداری از ایران و ایرانیّت بودند! چه کسی از مرزها دفاع کرد؟ بچّهمسلمانها، نمازشبخوانها، چیتسازیانها، سلگیها، لشکر انصارالحسین؛ اینها دفاع کردند، اسلام دفاع کرد از مرزهای ایران. اسلامیّت و ایرانیّت دو قطب متضاد نیستند، یک حقیقتند. هر کسی طرفدار اسلام شد، هر کسی سرباز اسلام شد، از هر ارزشی ــ از جمله ارزش میهن و وطن ــ به طور طبیعی دفاع میکند. حُبُّ الوَطَنِ مِنَ الایمَان؛(۱) این از ایمان است
▪️با توجه و تمرکز به بحث ایرانیت به خصوص حب وطن و حب هموطن در شرایط جنگی امروز میتوانیم دایره مخاطبان خود را توسعه دهیم و با برنامه ریزی دقیق و تدریجی به دنبال عمق بخشی ایرانیت باشیم با کمک اسلامیت ، اون رو بارو کنیم این می تونه یکی از سرفصل های اصلی در مباحث فرهنگی باشه به خصوص در این روزهای حساس...
▪️از این ترکیب مبارک برای انقلابهای بعدیمون استفاده کنیم
✍️مختاررضائیان
#برای_ایران
#ایرانیت
#اسلامیت
#جبهه_مقاومت
#هویت_ایرانی_اسلامی
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
برای ایران.mp3
9.1M
▪️برای ایران
▫️چگونه میتوانیم جبهه انقلاب برای جنگ با اسرائیل را توسعه دهیم
🎙مختاررضائیان
🔹نقاط مشترک امروز برای اتحاد ملی در نبرد اسرائیل چیست؟
🔹چگونه می توانیم فضای جنگ و مبارزه را در کشور توسعه دهیم؟
🔹چگونه همه ایرانی ها با هر سلیقه و گرایش با هر دین و مذهبی با هر جنسیتی با هر قومیتی میتونه در جنگ با اسرائیل حاضر بشه؟
#جبهه_مقاومت
#برای_ایران
#اسرائیل_رفتنی_است
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar