♦️قانون تغافل
♦️برای کودکان مخصوصا نوجوانان از قانون تغافل استفاده کنید. گاهی لازم است خود را به نفهمیدن بزنید و مشکل کوچک فرزند خود را نادیده بگیرید. تذکر دائم و بازخواست دائم و توجه به اشکالات کوچک موجب سرخوردگی فرزندان مخصوصا نوجوانان میشود و اعتماد به نفس آنان را لگدکوب کرده و باعث پرخاشگری و جسور شدن آنان میشود. پس لطفا با نادیده انگاشتنن اشکالات کوچک، فرزندان خود را برای درمان اشکالات بزگ آماده نمایید.
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼
@rezazadehgh
بزرگواران ضمن تبریک عید اگه نرسیدم جواب سوالاتون رو بدم عذر میخوام خیلی سرم شلوغ بود به زودی پاسخگو خواهم بود صبوری بفرمایید
تشکر🙏
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
مهمون امام رضا (ع) ♥️
خادم حرم امام رضا(ع) میگفت: وقتی ماها يه حاجتی رو از آقا طلب می کنيم غذای خودمونو ميدیم به يکی از زوار.
اومدم تو صحن. لباس خادمی حضرت به تنم بود و ظرف غذا تو دستم. ديدم يه پيرزنی داره ميره داخل حرم. دويدم ولی بهش نرسيدم. نگاه کردم سمت در. ديدم يه آقايی با بچه اش داره ميره بيرون از حرم. به دلم افتاد غذا رو بدم به بچه اش.
خودمو رسوندم بهش. سلام کردم. جواب داد. گفتم اين غذای امام رضاست. مال شما. همون جا روی زمين نشست و بلند بلند گريه ميکرد. گفتم چي شده؟ گفت الان کنار ضريح داشتم زيارتنامه میخوندم. بچه ام گفت من گرسنمه. گفتم صبرکن ميريم هتل غذا می خوريم. ديدم خيلی بی تابی می کنه... گفتم باباجان ما مهمون امام رضاييم. اينجاهم خونه امام رضاست. از امام رضا بخواه. بچه رو کرد به ضريح گفت امام رضا من غذا می خوام. الان شما غذای حضرتو آوردی دادی به اين بچه...
اگه با خوندن این متن کبوتر دل شما هم مثل من پر زده سمت امام رضا(ع) و حرمش، شک نکنید شما هم الان، تو همین ثانیه، مهمون امام رضا هستید... شاید دوریم...اما دلمون که نزدیکه. همین که گیر کنیم اول میگیم خدایا بعد امام رضا را صداش میکنیم!
قربونه کبوترای حرمت امام رضا ...
🤲 🤲
@rezazadehgh
هدایت شده از کتابهای من
1_688429742.pdf
243.8K
🚨 حتماً این ۲۰ صفحه از کتاب دکل را بخوانید!
📗 لینک خرید کتاب دکل👇
https://idpay.ir/rvarva110/shop/292749
چگونه رازداری را به کودکان آموزش دهیم؟
آموزش مستقیم کلامی و یا امر و نهی اصول اخلاقی، به کودکان نه تنها مؤثر نیست، بلکه ممکن است مخرب باشد و کودک در مقابل آن لجبازی کند، آموزش رازداری نیز از این امر جدا نیست و برای این کار در وهله نخست والدین باید رازدار باشند و رازداری خودشان را به صورت یک اصل به کودک نشان دهند و در خانواده نهادینه کنند.
زمانی که کودک مسئلهای را برای مادر بازگو میکند اگرچه لازم است که پدر هم در جریان باشد اما مادر نباید در مقابل کودک راز او را فاش کند، بلکه باید بعداً در غیاب کودک این مسئله بین هر دو مطرح شود؛ رعایت این موارد آموزش غیرمستقیم رازداری است.
والدین، الگوی رازداری برای کودک هستند، بنابراین نباید راز سایر افراد را جلوی کودک فاش کنند،اصل نخست در آموزش رازداری این است راز کودک را حفظ کنیم و اصل دوم این است که راز دیگران را فاش نکنیم. نباید کودک را تحریک کنیم که راز بقیه را برای ما فاش کند. برای نمونه زمانی که کودک به مهمانی میرود نباید با سؤالهای متوالی از او بخواهیم اتفاقات را برایمان بازگو کند.
والدین میتوانند رازداری را در قالب یک بازی به کودک یاد دهند تا فرزندشان متوجه مفهوم رازداری شود. در مواقعی که کودک رازی را فاش میکند باید رفتاری را که از او سرزده از شخصیتش جدا کنیم؛ برای مثال به او بگوییم این رفتارت پسندیده نبود نه اینکه بگوییم “دوستت ندارم” یا “من مامانت نیستم” و …
زمانی که کودک رازدار است و رازداری میکند، باید تشویق شود، اما اگر رازدار نبود نباید از تشویق منفی و یا تنبیه استفاده کنیم. در برخی موارد کودک برای جلبتوجه رازی را فاش میکند، بنابراین اگر والدین بتوانند عزت نفس کودک را بالا ببرند و خودباوری کودک را تقویت کنند، این مشکل رفع میشود
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼
@rezazadehgh