#معرفی_استاد| استاد، محسن محمّدى عراقى (اراکى) در سال ۱۳۳۴ش در خانواده ی علم و فضیلت در نجف اشرف چشم به جهان گشود.
والد گرامی، مرحوم حضرت آیت اللّه العظمى حاج شیخ حبیب اللّه اراکى از فقهای وارسته و اساتید بنام حوزهی علمیّهی نجف بود و افزون بر مقام شامخ علمى اى که ایشان را در صف علماى طراز اوّل حوزه ی علمیّه نجف قرار مى داد، در میدان عمل نیز از پیشتازان بود.
ورع، تقوا، عبادت، زهد و سایر ملکات و سجایاى اخلاقى ایشان کم نظیر بود. او در عالم سیر و سلوک و معنى، مقامى عالى داشت و علاوه بر دارا بودن صفا، طهارت و کمالات اخلاقى، از حالات بسیار خوب معنوى نیز برخوردار بود.
والده مرحومه استاد، فرزند عالم پرهیزکار مرحوم آیت اللّه العظمى شیخ صفرعلى اراکى (رضوان الله تعالى علیه) است.
مرحوم آیت اللّه العظمى شیخ صفرعلى اراکى، از اعاظم فقها و زهّاد حوزه ی علمیه ی نجف اشرف بود. او تألیفات فراوانى در زمینه ی مسائل فقهى و اصولى دارد و قریب یک دوره ی فقه استدلالى و نیز یک دوره ی کامل اصول فقه از جمله آثار علمى باقی مانده از ایشان است
📝 سوابق علمی: دروس مقدمات و سطح را نزد پدرشان و بقیه را نزد آیات سید عبّاس خاتم یزدی، حسن مرتضوی، عبدالمجید روشنی، سیدعزالدّین بحرالعلوم، عباس قوچانی، محمدهادی معرفت، سیدمحمدباقر حکیم، محمّدتقی جواهری، سیدمحمود هاشمی شاهرودی و سیدکاظم حائری آموخت.
در سال ۱۳۵۳ در درس خارج فقه آیتالله خوئی و خارج فقه و اصول آیتالله سیدمحمدباقر صدر حاضر شد و در حوزه علمیه قم نیز در درس خارج فقه آیتالله میرزا کاظم تبریزی و فقه و اصول آیتالله وحید خراسانی حضور یافت.
او از آیات فاضل لنکرانی و مؤمن قمی اجازه اجتهاد دارد و کتبی مانند کتاب الخمس، اصول فقه نوین، فقه القضاء، فقه الصلاه، ملکیه المعادن، فقه نظام اقتصادی اسلام، فقه نظام سیاسی اسلام و صلاة الجمعه از آثارش می باشد. مقداری از اسفار را در جلسات درس آیتالله جوادی آملی و آیتالله مطهری آموخت. «نهایة الحکمة» را نزد آیتالله مصباح یزدی فرا گرفت و در جلسات درس فلسفه هگل شهید بهشتی که در ایام تعطیل بین سالهای ۱۳۵7 ـ ۱۳۵5 در قم تشکیل میشد، شرکت می نمود.
حضرت استاد در سال 2012 میلادی موفق به اخذ دکترای فلسفه تطبیقی از دانشگاه پورتسموث انگلستان با رساله «علیت و آزادی از منظر فلسفه اسلامی و فلسفه مغرب زمین» شده است.
تدریس مقدمات تا سطح لمعه، رسائل، مکاسب، نهایة الحکمة، شرح منظومه، اسفار، اشارات، شرح تجرید و کفایة الأصول و خارج فقه و اصول در حوزه های نجف، قم، اهواز و حوزه علمیه لندن ـ که خود مؤسسش بود ـ به زبان عربی و انگلیسی از فعالیت های علمی وی است.
🔖 مسؤولیت ها و سوابق اجرایی: ریاست دادگاههای انقلاب اسلامی آبادان و خرمشهر به دستور آیتالله قدوسی، ریاست دادگاه های انقلاب اسلامی خوزستان و با حفظ سِمَت، ریاست دادگستری خوزستان
امامت جمعه دزفول و نمایندگی امام خمینی(ره) در آن شهرستان تا پایان جنگ، حاکم شرع هیئت های واگذاری زمین خوزستان، نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه شهید چمران اهواز
مسؤولیت نمایندگی ولی فقیه در نیروهای سپاه بدر و تأسیس شاخه نظامی مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق «سپاه نهم بدر»، نماینده مردم خوزستان در دوره های دوم و سوم مجلس خبرگان رهبری و دوره پنجم از استان مرکزی
نماینده مقام معظم رهبری در اروپا (انگلیس)، دبیر کلی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، سرپرست و دبیر شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، مسؤولیت مجمع اندیشه اسلامی (مجمع الفکر الإسلامی) در قم و برخی از مراکز دیگر در ایران و انگلستان.
#آیتاللهاراکی
🖇 درباره استاد بیشتر بدانید...👇
https://www.schowzeh.ir/fa/person/detail/3
✍ در مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور علاوه بر حمایت معنوی حضرت استاد، در منصب تدریس خدمت ایشان هستیم.
از دوره ها، دوره تفسیر موضوعی، امامت پژوهی سطح سه و از نشست ها، نشست سنن اجتماعی الهی در قرآن کریم.
همچنین دوره های حکمرانی اسلامی، فقه نظام، فقه فرهنگ، فقه عمران شهری و جستاری فلسفی در مساله جبر و اختیار برگرفته از آثار علمی ایشان بوده که توسط شاگردان برجسته شان تدریس و بصورت کاملا رایگان در اختیار دانشپژوهان مدرسه مجازی طلیعه داران قرار گرفته است.
مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور
#مجازی #آفلاین #رایگان #دارای_مدرک_پایان_دوره 📣 مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور (تحت اشراف آیت الله شی
بگم از این دوره داریم خروجی میگیریم؟
مگه چن روز از فراخوان ثبتنام گذشته؟
سوالات این درس دقیق طرح شده، اینکه نمره کامل میگیرید سزاوار ستایش و تکریمید❤️
مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور
🎁 طرح سِدرَةُ المُنتَهیٰ 🎁 بدون قرعهکشی "کارت هدیه" بگیر.. 😉 📣 مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور (تحت
امروز هدایای عزیزانی که در فراخوان اول ثبت مشخصات داشتند، ارسال شد.
عزیزانی که دوره نقد وهابیت شرکت کرده بودند بدلیل اینکه مدارک شون آماده نیست، هدایاشون موند تا همراه با مدرک فیزیکی و بسته فرهنگی ارسال بشه🌹
مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور
🎁 طرح سِدرَةُ المُنتَهیٰ 🎁 بدون قرعهکشی "کارت هدیه" بگیر.. 😉 📣 مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور (تحت
۱۷ روز تا پایان طرح...
قابل تمدید نخواهد بود #شمارشمعکوس
#اطلاعیه| عزیزانےکه از تاریخ ۸ لغایت ۱۱ مهرماه در دوره های آموزشی فارغالتحصیل شده و ثبت مشخصات داشتند، مدارک شان صادر و بصورت الکترونیک ارسال شد.
✅ جهت دریافت مدرک پایان دوره، از نمره آزمون جامع خود عکس گرفته و به آیدی @S_Alavi110 ارسال نمایید.
مدرسه پاییزه.pdf
حجم:
1.3M
⁉️ از کلاس ها و #دوره_اختصاصی زیاد سوال میشه، مجدد لیست دروس و شرایط خدمتتون اعلام میشه..
✅ برای رزرو دوره اختصاصی، هر کدام از کلاسها رو خواستید انتخاب، نام دقیق مجموعه خودتون اعلام، اگر مجموعه تون لوگو داره ارسال و مهلت ثبتنام دوره رو قید میفرمایید..
در سامانه کداختصاصی ثبتنام با نامِ نهادِ شما تعریف، بنرتون رو طراحی و خدمتتون ارسال میکنیم.
و شما تنها، بنر خودتونُ منتشر میفرمائید..
صفر تا صد آموزش و اجرا با ماست..
هیچ هزینه ای برای شما نداریم
نیرو انسانی نیاز نیست و تمام کارها، باماست. صدور مدارک پایان دوره شما نیز رایگان است
اگر بیش از ۳۰ خروجی از هر دوره داشته باشید. از طرف مدرسه ما ۵ کارت هدیه تقدیم میشه تا بتونید مخاطب خودتون به قید قرعه تشویق کنید
✍ هماهنگی اساتید تراز، کسری بودجه، هزینه حق التدریس اساتید، فراهمسازی استدیو، ضبط دوره، تدوین، خریداری سامانه آموزشی، شارژ سامانه و... از دغدغه هایی ست که عزیزانِ جبهه فرهنگی همواره با اون مواجه اند.
✍ مدرسه مجازی طلیعه داران با وسعت دید و نظر به نیازمندی کشور، سلسله مباحث عقیدتی، کلامی، فلسفی، سیاسی، تربیتی، فقهی، مهارتی و... با بهترین اساتید حوزه و دانشگاه آماده، صَدِ ظرفیتِ خودشُ پیشکش و با نهادها و مراکز علمی_فرهنگی کشور همکاری داره.
✍ شما هم اگر مایل بودید میتونید برای مجموعه خودتون، دوره اختصاصی رزرو کنید. کسری بودجه و نبود نیروی انسانی با دوره اختصاصی طلیعه داران جبران میشه.
#دورهاختصاصی
#امکانصدورمدرکمشترک
#ویژهنهادهاارگانهادرسراسرکشور
مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور
https://eitaa.com/rezvan_marefat
مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور
⁉️ از کلاس ها و #دوره_اختصاصی زیاد سوال میشه، مجدد لیست دروس و شرایط خدمتتون اعلام میشه.. ✅ برای رز
حتی اگر مسئول نیستی اما شماره یا آیدی مسئولین محل، مسجد، کانون، مدرسه، حوزه، دانشگاه، موسسات عالی آموزشی، فرماندهان لشکری و.. مدیران استانی و کشوری داری، این فایلُ براشون بفرس..
اگر طلیعه دار هستی و در کلاس ها شرکت کردی خودت میتونی درباره اساتید و محتوا صاحبنظر باشی و یک علوی💚 #لشکرعلویون
خواستم نکته ای درباره کلاسها و مدرسه شما عرض کنم به نظر حقیر موفقیت مدرسه نسبت به موسسات عالی حتی دانشگاه ها شاید به این دلیل باشه کلاس های شما بر اساس نیاز جامعه امروزی ضبط شده و خارج از قالب بسته ی دانشگاه هم کار کردید؛ کار ندارید کلاس چند جلسه طول میکشه به استاد فرصت دادید بدون عجله مطلبی باید بگه رو بگه و این خیلی نکته حائز اهمیتیه استاد بدون دغدغه آنچه نیازه رو تدریس میکنه در کنارش طرز مدیریت جنابعالی هم خیلی خوبه؛ بنده لذت میبرم و هم از جنابعالی تشکر میکنم
ما به یک دوره نقد مدعی یمانی فوق تخصصی نیاز داشتیم
جالبه یک دوره جامع بستید اما نشست به نشست عرضه کردید؛ ما یک دوره جامع ب تدریج شرکت کردیم بدون اینکه از طولانی شدن کلاس کسل بشیم
بنده استاد حوزه هستم چندین سال هم سابقه تدریس در دانشگاه ها دارم یکی از مشکلات ما کمبود وقته و مشکل دیگه ما کتاب هایی هست که عمومی و تخصصی محتوای کاربردی ندارند و دانشجو با اکراه سر کلاس میشینه و درس میخونه و این خیلی بد
وقت منه استاد که باید تولید دانش کنم و علوم انسانی به اسلامی تبدیل کنم به درس هایی میگذره که وزارت یا دانشگاه حتی حوزه بسته و به تنها چیزی که کار نداره توجه به نیاز مخاطبه باور شما نشه در حوزه کتاب های چهل سال گذشته تدریس میشه!!!!!
آیا مخاطب همان مخاطب چهل سال گذشته است؟ نیاز ما نیاز دوران انقلابه جوان ما سوالات دهه چهل و پنجاه از ما سوال میکنه؟ حتما نه بنده در جایگاه یک استاد انقلابی مجبورم برای اینکه در کلاس پاسخگو شاگردم باشم کلاس ولایت فقیه مدرسه شما شرکت کنم باورهای خودم با کلاس های اعتقادی محکم و به روز کنم
........
پ.ن: قسمت کوچیکی از داستان براتون میگم، ما برای ضبط دوره های ادیان و فرق بعضا چندین ساعت جلسه میریم، از نهادهای امنیتی آمار فرق فعال میگیریم، بعضا مجبوریم آسیب های فکریفرهنگی رو استان به استان بررسی و نهایت میانگین کشوری بگیریم و دوره ها رو اولویت بندی کنیم.
این مقدمهی کار ماست، وقتی عنوان دوره در راستای هدف مجموعه نشست و اومد جزء اهداف، تمامی اساتید متخصص اون رشته در سطح کشور لیست میشن، به لحاظ فکری، اعتقادی، سیاسی و... بررسی میشن.
بعد از اون جلسات حضرات مورد بررسی قرار میگیرن، بیان اساتید سنجیده میشه، یکبار بعنوان مستمع نوجوان، یکبار دیپلمه، یکبار دانشجو، یکبار طلبه، و نهایت در جایگاه طلاب درس خارج و اساتید معزز...
اولویت بندی دوم برحسب بیان عوام فهم و خواص پسند اساتید انجام و مدرس انتخاب میشه، پس از ضبط دوره از باء بسم الله تا پایان بحث کلمه به کلمه تدریس، تقریر میشه.
خودمُ در طیف تمامی مخاطبین مجموعه لحاظ و اگر فهم مطلبی دشوار باشه، صوت برگشت، اصلاح و مجدد ضبط میشه.
این چند نکته رو خدمتتون عرض کردم تا بدونید اینکه نوجوون از کلاس ها راضیه، استاد دانشگاه پیگیرِ دروسه، خانم خونه دار از محتوا راضیه و دانشجو با لذت در کلاس های مجموعه حاضره، پشت صحنه هزاران نکته لحاظ شده ...
لطف خدا و عنایت اهل بیت هم مثل همیشه ساری و جاری، و این محبت، عمیقا از #بازتاب_نظرات شما، برکت جان و وقت ما، خروجی ما حتی بودجه ما پیداست! #الحمدلله