فاصله افتادن بین نماز واجب و نماز احتیاط
💠 سؤال: اگر #نماز_احتیاط به عهده نمازگزار باشد و بین نماز واجب و نماز احتیاط فاصله بیفتد، آیا باید نماز اعاده شود؟
✅ جواب: اگر کسی که وظیفه او خواندن نماز احتیاط است، آن را پیش از خارج شدن از #حالت_نماز به جا نیاورد، بنابر احتیاط واجب باید ابتدا #نماز احتیاط را بخواند و سپس نماز را نیز اعاده کند.
https://eitaa.com/ahkam_din
💠 نماز افراد مسن و فراموشکار و کم حافظه
♻️ سوال:
مادر بزرگی دارم که سن زیادی دارد و کم حافظه و فراموشکار است:
سوال اول: با توجه به اینکه از نوار بهداشتی استفاده میکند باید برای نماز عوض کند؟
سوال دوم : اگر برای نماز باید عوض کند در صورتی که فراموش کند حکمش چیست؟
سوال سوم : اگر وسط نماز مثلا قسمتی از سوره حمد را فراموش کرد تکلیف چیست؟
سوال چهارم : اگر وسط روز شک کند نماز ظهر خوانده یا نه تکلیف چیست با توجه به اینکه فراموشکار است؟
✍🏻 پاسخ:
آيت الله خامنه ای:
ج1) اگر مشقت ندارد، تعویض و تطهیر بدن لازم است و در فرض عدم امکان تطهير و يا مشقت شديد داشتن، نماز با همان حال صحيح است.
ج2) اگر یقین به نجس شدن داشته وفراموش نموده نماز باطل است.
ج3) در فرض مذکور می تواند با همراه داشتن قرآن، نماز خود را از روی قرآن بخواند.
ج4) باید نمازش را مجدداً بخواند. [1]
--------------
سایت آیت الله خامنه ای
https://eitaa.com/ahkam_din
🔴 #تحریـف| غلبه بر «جریانِ تحریف» با «جهادِ امید»
تحریف، حربهی دشمن در جنگ امروز علیه ملت ایران و نظام اسلامی است. اما این جنگ چگونه جنگی است؟ با رجوع به نظام فکری حضرت آیتالله خامنهای کمی ابعاد این مسئله را واکاوی میکنیم:
1⃣ عرصه درگیری: #جنگ_اراده_ها
🔹 از منظر رهبر انقلاب در شرایط فعلی «ما با استکبار جهانی در حال جنگ نامتقارنیم.» و پیروزی یا شکست در این جنگ کاملا وابسته به ارادههاست چون «در جنگ نامتقارن ارادهها هستند که با هم میجنگند؛ هر ارادهای غلبه پیدا کرد، پیروز خواهد شد.» ۱۳۹۵/۰۳/۰۳ ؛ در این درگیری «هدف آن چیزی است که در دل شماست، در ذهن شماست، در مغز شماست.» ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
2⃣ ابزار دشمن: #رسانه
🔹در این کارزار مهم و حساس، دشمنان «با ابزار بسیار خطرناک رسانه، بخصوص رسانههایی که امروز نوپدید است» ۱۳۹۷/۰۷/۱۲ به میدان آمدهاند و «با تصویرسازی غلط سعی میکنند افکار ملّت ایران را منحرف کنند؛ هم تصویر غلط دربارهی ایران، هم تصویر غلط دربارهی خودشان، هم تصویر غلط دربارهی اوضاع منطقه.» ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
3⃣ نقطه ی کانونی تحریف: #نسخه_سازش
🔹 تزریقِ تفکر «سازش» بهعنوان «راهحلِ مشکلات اقتصادی» نقطهی کانونی این تصویرسازی و تحریفِ حقایق است: «[میگویند] اگر ما با آمریکا سازش کردیم، مشکلات کشور حل میشود.» ۱۳۹۵/۰۸/۱۲ در واقع «دشمن میخواهد من و شما به این نتیجه برسیم که صلاح نیست در مقابل آمریکا خیلی هم بایستیم و خیلی هم مقاومت کنیم.» ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
4⃣ راه پیروزی: #جهادِ_امید
🔹روشن شد که دشمن با تحریف واقعیتها و تصویرسازیِ غلط به دنبال ناامید کردن مردم و به سازش کشاندن مسئولان نظام است لذا در نقطهی مقابل «شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
🖌 #سرخط: باید تصویری صحیح، واقعبینانه و بدون ترویجِ یأس و ناامیدی از ایران اسلامی برای افکار عمومی ارائه داد. تصویری که در آن «تواناییها و ظرفیتهای عظیم ملی» در کنار «مشکلات و خلاءها» مطرح میشوند و به دور از بنبستنمایی، راهحلهایی عملیاتی پیشنهاد میگردند. دشمن «امید» را هدف گرفته و باید در این جنگ دشمن را «ناامید» کرد.
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞حتماً این فیلم رو ببینید!
نمونه ترویج فرهنگ فرزند آوری در غرب
و خواب سنگین ما!!!!
تابان
(تربیت اسلامی، بازی، آزادی، نشاط)
https://t.me/tabanhamedan
http://eitaa.com/mtaban
🔰 ضرورت خودکفایی همه جانبه
🔹 ما بايد زحمت بكشيم تا در همه جناحها #خودكفا باشيم. امكان ندارد كه استقلال به دست بيايد، قبل از اينكه #استقلال اقتصادى داشته باشيم. اگر ما بنا باشد كه در اقتصاد احتياج داشته باشيم، در چيزهاى ديگر هم وابسته خواهيم شد. و همين طور اگر در #فرهنگ، ما وابستگى داشته باشيم، در اساس مسائل وابستگى پيدا مىكنيم.
📅 امام خمینی(ره) | ۱۱ آبان ۱۳۵۸
23.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣صحبتهای روشنگرانه استاد حسن عباسی در مورد مدیریت اینترنت
✨ بچه ها تا دو سالگی عاشق سه چیز هستند:
آب 💧
خاک🍥
مادرشون💞
مهرمادری ، آب بازی و خاک بازی را از آنها دریغ نکنیم...
استاد تراشیون
https://t.me/tabanhamedan
http://eitaa.com/mtaban
زن و شوهر هر چه بیشتر به هم محبّت کنند، زیادی نیست. آن جایی که محبّت هر چه زیاد شود، ایرادی ندارد، محبّت زن و شوهر است. 💚
.
.
💕رهبرانقلاب ⇦خطبه عقد15/1/78
https://t.me/tabanhamedan
http://eitaa.com/mtaban
📣تعالی کشور با فضای مجازی مستقل
وقتی از مجاز سخن می گوییم یعنی فضایی مقابل فضای واقعی. اما اکنون به مدد فناوری و دانش بشری، جهان به پدیده جدید اینترنت و فضای مجازی دست یافته که نه تنها نمی توان آن را فضای مجازی نامید، بلکه گاهی واقعی تر از واقعی است.
سالهاست موضوع لزوم حاکمیت و حکمرانی بر فضای مجازی به عنوان یکی از مطالبات نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح است و بارها نیز این موضوع در شورای عالی فضای مجازی( به عنوان بالاترین نهاد سیاست گذاری کشور در عرصه فضای مجازی) بررسی شده است، اما شواهد نشان میدهد که این سیاست گذاری راه به جایی نبرده و کشور به دلیل عدم استقلال در این فضا، از سیاستهای خارجی ضربه میخورد.
تشدید تلاشهای کشور آمریکا برای جاسوسی سایبری از کاربران فضای مجازی، دیگر دولتها را به فکر مقابله با این جریان انداخته است . آژانس امنیت ملی آمریکا که از جمله سازمانهای اطلاعاتی این کشور است ، از طیف گستردهای از نرم افزارها و برنامههای جاسوسی برای سرقت اطلاعات سازمانهای دولتی و اشخاص حقیقی در سراسر جهان استفاده میکند. به نحوی که ادوارد اسنودن پیمانکار سابق سازمان سیا در کتاب خاطرات خود به نام «جایی برای پنهان شدن نیست» به جزئیات تکان دهندهای از این اقدامات اشاره کرده است.
امروزه تقریبا در تمام لایه های فضای مجازی، وابسته به خارج هستیم و استقلال سایبری در این فضا پس از سالها اتفاق نیفتاده است و بنظر می رسد که همه این وابستگی ها نمی تواند ناشی از غفلت باشد.
باید هرچه زودتر به سیستم اینترنت داخلی به طور کامل دست پیدا کرد ؛ که در این راستا میتوان با استفاده از مفاد قانون اساسی در جهت ایفای نفش مدیریتی دولت در فضای مجازی بهره برد و از شدت تهدیدها و آسیبها کاست تا زمینه رشد و تعالی کشور فراهم آید.
📝یادداشت از امیر منطقی
AUD-20200906-WA0000.opus
1.61M
🔴 صوتی/
✅ موضوع: مرزها و پیامدهای افشاگری
🎙حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی
🔷افشاگری: یعنی افشای اطلاعات افراد یا گروههایی با هدف تخریب و دور کردن آنها از موقعیتهای قدرت، ثروت و رانتی که در اختیار دارند.
🔶شعارهای افشاگری: فساد ستیزی، عدالتخواهی و حفظ انقلاب از انحراف
❌ افشاگری از نظر عقل، شرع مقدس، اخلاق و اصول عقلی و معاشرتهای اجتماعی حرام و امر پسندیدهای نیست؛ چرا که بزرگترین اشکال افشاگری و این نوع فساد ستیزی نداشتن معیار، مبنا و دلیلِ راه است.
❇️پیامدهای شوم افشاگری:
✔️ گسترش بیاعتمادی و سوءظن در جامعه
✔️ افشاگری زمینه فساد را فراهم می کند
✔️موجب فرار فاسد و مفسد از مبادی قانونی میشود
✔️مظلومنمایی انسانهای مفسد را فراهم می کند
❌ادامه دارد...
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴دکتر حبیب زاده؛ معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین:
🔻مشکل ما این است که در برخی از مدیریتها، اعتماد به نفس و همچنین اعتماد به ظرفیت های درونی، کمرنگ شده است و در کنار آن، برخی...
🔺... باید به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال؟ ...
🔵 مشروح مصاحبه دکتر حبیب زاده با خبرگزاری بسیج در کانال زیر:
👇👇👇👇👇👇👇
🆔 @basijnewsir
✅ یادداشت: رکورد کمنظیر
🔴 در پی تکمیل و تحویل فازهای دوم و سوم پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز و سرعت بالای اجرای این پروژه و رفع مشکل آب این منطقه، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قدردانی از اهتمام جهادی و انقلابی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) در این عرصه گفت: «خدای بزرگ را شاکریم به فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه حضرت خاتمالانبیا(ص) توفیق داد در لبیک به مطالبه رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی، با سرعتی مثالزدنی، کاری که باید طی چندین ماه صورت میپذیرفت، در یک مدت کوتاه و ۲۵ روزه، دغدغه مردم خونگرم، مؤمن، مقاوم، مجاهد و فهیم خوزستان، با اجرای پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز، مرتفع و یک رکورد کمنظیر در اجرای پروژههای آبرسانی رقم زده شود.»
❇️نکات تحلیلی: بهترین روش برای رضایتمندی مردم که ولینعمتان نظام اسلامی هستند، توسعه و تعمیق خدمترسانی دلسوزانه توسط دستگاههای اجرایی و نهادی، آنهم با سرعت و دقت بالا است که باید سرلوحه متولیان امر قرار گیرد. 2- همافزایی، تعامل گسترده بین قرارگاه خاتمالانبیا(ص) و بنیاد مستضعفان و سایر مجموعههای استانی در اجرای فازهای دوم و سوم این پروژه که شامل ۳۰ کیلومتر خط انتقال لوله پلیاتیلن بود، نشاندهنده این نکته کلیدی است که بسیاری از پروژههای نیمهتمام را میتوان با همین شیوه تعاملی، همراه با روحیه جهادی و در وقت کم به سرانجام رساند. 3- مسئولین و متولیان امر با اقدامات پیشدستانه، نباید بگذارند که تقاضاها و مطالبات واقعی مردم تبدیل به اعتراض و انتقاد شود و پس از امنیتی شدن فضا و جریحهدار شدن افکار عمومی، در فکر علاج و چاره کار بیفتند.
🔵نکات راهبردی: نزدیک به دو دهه در کشور ما بحران آب به مسئلهای مهم برای مردم و سیاستمداران تبدیل شده است. کشور ما به دلیل قرارگیری در کمربند خشک و نیمهخشک، منابع آبی کم و کاهش نزولات جوّی از یکسو و رشد جمعیت و توسعه کشاورزی و صنعت از سوی دیگر، سبب شده اگر سیاستگذاری مناسبی در جهت مدیریت آب انجام نگیرد تنشهای آبی گسترش مییابد. در این وضعیت حل بحران آب بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی کشور باید موردتوجه کافی و جدی قرار گیرد. سیاستهای منسجم و مشخص در زمینه درک بحران آب و چارهجویی اصولی همراه با برنامههای مدون و قابل عملیاتی شدن باعث خواهد شد تا وضعیت منابع آبی کشور بهتر و تبعات آن کاهش یابد.
☑️(نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb