eitaa logo
هیئت راه شهدا تا ظهور
1هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
14.3هزار ویدیو
105 فایل
✨راه شهدا زیبـــاترین تفـکر ماست✨ ✨راه شهدا محکمترین مسیر ماست✨ ✨ راه شهدا زیبا ترین هیئت ماست✨ @rhshohada
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 اینستاگرام و واتسپ و تلگرام و سایر پلتفرم‌های بیگانه، هیچ فایده ندارند. هر فایده ای نام بُرده شود، کاملاً در بسترهای ایرانی فراهم است. از سویی دیگر، این پلتفرم‌های بیگانه، بسیار ضررهای دارند که اکثر این مضرات در بسترهای ایرانی وجود ندارد.
🔻 برخی می‌گویند: 👈🏻 با فیلتر شدن اینستاگرام و واتسپ، بسیاری از کسب و کارها از بین می‌رود. ☑️ در پاسخ می‌گویم: 1️⃣ واتسپ که محل کسب و کار نیست. پس فیلتر کردنش به اقتصاد کشور ضربه نمی‌زند. 2️⃣ کسب و کارهای اینستاگرامی دو دسته است: یک دسته کسب و کارهای کثیف (مثل فروش مواد و مشروب و تبلیغ سایت‌های قمار و بلاگریِ سبکِ زندگیِ حیوانی و...) که به نظرم همان بهتر از بین برود. دسته دوم هم کسب و کارهای هنری، فنی، صنعتی و خدماتی که همین الآن یک بستر خیلی خوب برای این نوع کسب و کارها داریم. نیازی هم به اینستاگرام نداریم. مثلاً نرم افزار کاربردیِ دیوار که ۵۰ میلیون عضو دارد، مشکل سرعت هم ندارد. چند میلیون نفر در آن نان میخورند. لذا با مسدود شدن اینستاگرام و واتسپ، کسب و کارها از بین نمی‌رود. ✍🏻 مهدی رستمی
🔻 ☑️ کسب و کارهای اینستاگرامی و یک مثال تاریخی 👈🏻 وثوق الدولة (نخست وزیر خائن عصر قاجار)، راضی شد فرهنگ و اقتصاد و همه چیز ایران به تصرف انگلیس درآید. توجیهش این بود که به هر حال حضور بریتانیا در ایران برای یک عده نان و آب دارد! امروز هم برخی با همان منطقِ منهای شرف وثوق الدولة میگویند فضای مجازیِ ایران در تصرف بیگانه باشد، به هر حال برای عده ای نان و آب دارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی وارد تهران شد 🔹️سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور که برای شرکت و سخنرانی در ششمین اجلاس سران کشورهای عضو کنفرانس «سیکا» به آستانه، پایتخت قزاقستان سفر کرده بود، دقایقی پیش وارد تهران شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: بازار بسیار خوب در منطقه فراهم است 🔹شتابی که در سفرها و نشست‌های منطقه آسیا به وجود آمده، ایجاب می‌کند که هم در دولت و هم فعالان اقتصادی و تولیدی کاری متفاوت را شکل بدهند. 🔹قرار شد میزان همکاری اقتصادی و حجم مبادلات تجاری با قزاقستان به سه میلیارد دلار برسد که اقتضا می‌کند که مسئولان و فعالان اقتصادی تلاش کنند به این مرز برسیم. سوآپ نفتی بین ایران و قزاقستان پس از ده سال از سر گرفته می‌شود.
اغتشاشگران بسوزن اما از کجا بسوزن را خودشون انتخاب کنن😁😁
🔻 معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور: 🔹آیت الله رئیسی در مذاکره با الهام علی‌اف هرگونه تغییر در مرزهای تاریخی، ژئوپلتیک منطقه و مسیر ترانزیت ایران و ارمنستان را رد کردند و موجب پاسخ قاطع ایران دانستند. حضور نظامی اروپا در منطقه را هم تحت هر پوششی رد کردند. 🔹مسائل داخلی حواسمان را از منافع راهبردی ملت ایران پرت نمیکند.
🔳 عربستان: هیچ دیکته‌ای را نمی‌پذیریم! ▪️در پی اظهارنظر برخی مقامات امریکایی از جمله رئیس جمهور این کشور مبنی بر در پیش گرفتن برخی موارد در قبال عربستان به دلیل همراهی این کشور با تصمیم اوپک‌پلاس در مورد کاهش صادرات نفت خام به بازارهای جهانی، سعودی‌ها بیانیه‌ای صادر کرده و تقریباً از موضع دوپهلو طرف امریکایی را خطاب قرار داده‌اند.! در این بیانیه آمده است: ▪️دولت عربستان از اظهارات ایراد شده در قبال این کشور و پس از تصمیم اوپک پلاس در پنجم اکتبر ۲۰۲۲ مطلع است که این تصمیم به مثابه جانبداری عربستان در درگیری‌های بین‌المللی و همچنین به منزله یک تصمیم با انگیزه‌های سیاسی علیه آمریکا بوده است. ▪️دولت عربستان از ابتدا مخالفت کامل خود را با این اظهارات که هیچگونه واقعیتی ندارد، اعلام کرده و بیان چنین اظهاراتی به دنبال این است تا تصمیم اوپک پلاس را خارج از چارچوب اقتصادی آن نشان دهد؛ این درحالی است که این تصمیم توسط تمام کشورهای عضو اوپک پلاس اتخاذ شده است. ▪️‏ عربستان تاکید می‌کند که نتایج نشست‌های اوپک پلاس از طریق توافق گروهی کشورهای عضو صورت می‌گیرد و هیچ کشوری به تنهایی و بدون سایر کشورهای عضو قادر نیست این توافق را انجام دهد و از حیث اقتصادی این تصمیم توازن میان عرضه و تقاضا در بازار نفت را در نظر گرفته و از نوساناتی که در خدمت منافع هیچ یک از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان نفت نیست، ممانعت می‌کند، اقدامی که اعضای اوپک پلاس همواره آن را انجام داده‌اند. گروه اوپک پلاس تصمیمات خود را به صورت مستقلانه و براساس اقدامات مستقل مورد قبول سازمان‌های بین‌المللی اتخاذ می‌کند. ▪️دولت عربستان از طریق گفت‌وگوهای ادامه‌دار خود با دولت آمریکا اعلام کرده که تمامی تحلیل‌های اقتصادی بیانگر این است که به تعویق انداختن تصمیم کاهش تولید نفت برای مدت یک ماه براساس آنچه که پیشنهاد آن مطرح شده، پیامدهای اقتصادی منفی خواهد داشت. ▪️تلاش برای کتمان واقعیت در خصوص موضع عربستان در قبال جنگ اوکراین امری تأسف‌بار است، زیرا که عربستان موضع اصولی خود را در قبال این بحران تغییر نداده و همچنان به تصمیمات اتخاذ شده در سازمان ملل در قبال این بحران پایبند بوده است. ▪️در زمانی که عربستان به دنبال حفاظت از تحکیم روابط خود با تمامی کشورهای دوست است، تاکید می‌کند که دیکته‌ها را نمی‌پذیرد و هرگونه اقدام یا تلاشی با هدف منحرف کردن اهداف حفاظت از اقتصادی جهانی در برابر نوسانات بازار نفت را رد می‌کند. بررسی چالش‌های اقتصادی، انجام یک گفت‌وگوی سازنده و غیرسیاسی و بررسی خردمندانه و منطقی را می‌طلبد به گونه‌ای که در خدمت منافع تمامی کشورها باشد. ▪️وزارت خارجه عربستان در پایان اعلام کرد که کشورش به روابط خود با آمریکا از حیث راهبردی که در خدمت منافع مشترک دو کشور است، اهتمام می‌ورزد و بر اهمیت پایداری روابط دوجانبه بر پایه‌های مستحکمی تاکید می‌کند.
البته مدتی دیگه تهش معلوم میشه که دیگه خشک شده😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها دقایقی پس از آنکه عبداللطیف رشید به عنوان رئیس جمهور عراق از طرف نمایندگان پارلمان انتخاب شد آقای محمد شیاع السودانی گزینه شورای هماهنگی عذاب شیعه عراق را برای تشکیل کابینه معرفی کرد. اینجا هم شهرک صدر در حومه بغداد است که خوشحالی مردم محلی از معرفی آقای سودانی به عنوان نخست وزیر آینده را نشان می‌دهد. انتخاب وی در این بازه زمانی پیروزی بزرگی برای محور مقاومت و همانگونه که در پست‌های پیشین گفته شد شکستی سخت برای مقتدا صدر مجنون و مصطفی الکاظمی قاتل و قدرت طلب است که فکر می‌کردند اگر عراق را ناآرام کنند و دست قتل و کشتار و خرابکاری بزنند می‌توانند مانع از تشکیل دولت شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیسی: حفظ و تقویت صلح در پهنه گسترده قاره آسیا نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت است. ♦️رئیس جمهور در ششمین اجلاس سران سیکا:سیکا و روح حاکم بر آن یعنی اعتماد متقابل، منافع مشترک، احترام به تنوع فرهنگی و تاکید بر ضرورت تحقق امنیت و توسعه برای همگان، ساز وکار موثری است که در راستای تحقق و تقویت صلح وامنیت و ارتقای توسعه پایدار برای ملتهای آسیا نقشی بی بدیل دارد. ♦️کشورهایی که خود تروریست پرورند نباید قواعد و مقررات مبارزه با تروریسم را تعریف کنند. ♦️آسیای جدید در جهان نوظهور، نیازمند همکاری برای طراحی الگویی درون زا برای مقابله کشورهای مستقل با چالش های امنیتی، اقتصادی، رسانه ای و سایبر است. 🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا 🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆زنگ عبرت: 🔴آقای دستگاه قضا، آیا با روشن شدن جزییات مرگ مرحومه ⁧ ⁩ و اعلام نظر نهایی کمیته پزشکی قانونی آیا نمیخواین چوب تو آستین ایشون فرو کنید!؟ ❌ و اولین نفراتی بودند که دست به افکار عمومی جامعه زدند 🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا 🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش