۷. هر آنچه از علوم دینی فرا می گیریم به آن عمل کنیم. امام علی (علیه السلام) می فرمایند: «اوضع العلم ما وقف علی اللسان و ارفعه ما ظهر فی الجوارح والارکان؛ بی ارزش ترین دانش، دانشی است که بر سر زبان است و برترین علم، علمی است که در اعضا و جوارح آشکار است» (نهج البلاغه، حکمت۹۲) و در حکمت ۳۶۶ می خوانیم « العلم مقرون بالعمل فمن علم عمل و العلم یهتف بالعمل فان اجابه و الا ارتحل عنه؛ علم و عمل پیوندی نزدیک دارند،کسی که دانست باید به آن عمل کند چرا که علم، عمل را فرا می خواند اگر پاسخش را داد، می ماند و گرنه کوچ می کند.»
اگر ما آنچه از معارف می خوانیم و می شنویم به آن عمل نکنیم به تدریج این خوانده ها و شنیده ها برایمان عادت شده و زمانی به خود می آییم که دیگر عمر رو به اتمام و و قت های طلایی ازدست رفته و دیگر قوای جسمی نیز به تحلیل رفته است و این علمی که ما را باید به قرب حق تعالی می رساند برایمان حجاب ومانعی شد که ثمره ا ی جز حسرت و خسارت ندارد .«آه من قلة الزاد و طول الطریق و بعد السفر و عظیم المورد؛آه از توشه اندک ودرازی راه و دوری منزل و عظمت قیامت» (همان، حکمت )۷۷
. در فرهنگ دینى علم باید براى فهمیدن باشد نه براى جدال کردن، فخرفروشى و فریب دادن دیگران.
ویژگى هاى ذیل را مى توان نشان هایى از علم فاسد و حجاب اکبر دانست:
۱. براى دوستى دنیا و شیفته شدن آن، (الحیاة، ج ۲، ص ۳۴۳) رسول اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) مى فرماید: «هر کس براى دنیا و مقام پیدا کردن در چشم مردمان و مورد توجه قدرت ها شدن به جستجوى علم برآید به بابى از آن نمى رسد مگر آن که عظمت و کبریایى او در نزد خودش افزون مى شود و زبان و دست درازى او بر مردمان افزایش پیدا مى کند و بى توجهى او به خدا و دورى او از دین بیشتر مى شود»، (همان)
. ۲- ادعا و خودبزرگ بینى، (همان، ص ۳۴۴)
. ۳- کتمان علم، (همان)
. ۴ - گرفتن مزد و کار درست نکردن. امام صادق(علیه السلام) فرمود: «عیسى بن مریم به یاران خود گفت: واى بر شما علماى بد، مزد مى گیرید و کار نمى کنید، نزدیک است که صاحب کار از شما خواستار کارش شود و شما نزدیک آنید که از دنیا بیرون روید و وارد تاریکى گور شوید»، (الحیاة، ج ۲، ص ۳۴۵، بخش «ه»)
. ۵- ریاست طلبى، پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: «اى اباذر هر کس علم را براى آن بخواهد که مردمان رو به سوى او کنند، بویى از بهشت به مشام او نخواهد رسید»، (همان، ص ۳۴۷، حدیث اول).
چطور می توان انگیزه صحیحی در یادگیری داشته باشیم؟
اگر بخواهیم در هر امری از جمله یادگیری علوم انگیزه صحیحی داشته باشیم باید در تقویت اخلاص کوشا باشیم. عمده پاسخ شما درباره این بخش سؤالتان، به این موضوع برمی گردد. در تعریف اخلاص از شیخ بهایی نقل شده:« اخلاص پاکیزه نمودن عمل است از اینکه از برای غیر خدا در آن نصیبی نباشد.» (حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه)، چهل حدیث، ص۳۲۸)
اولین مرحله، اخلاص در نیت است. در حقیقت کسب اخلاص در نیت و عمل، از دشوارترین گردنه های راه ایمان است. یکی از مراحل مهم اخلاص بیرون راندن تمام رذایل نفسانی، حب دنیا، لذت ها و آرزوهای دنیوی، از نهان خانه دل است. آن کس که بتواند شیطان و نفس اماره را از خانه دل بیرون افکند، انگیزه اش در فراگیری علوم تنها رضای حق تعالی خواهد بود. درآن هنگام خداى سبحان- که صاحبخانه است- فضاى دل او را پر خواهد نمود. در حدیث قدسى آمده است که: قلب المؤمن عرش الرحمان ؛قلب مؤمن نشیمن گاه خدای سبحان است.
یکی از مهمترین عواملی که در انگیزه علم آموزی، خلل ایجاد می کند، ریا است که ضد اخلاص می باشد. مشکل اصلی ریا کار این است که ارزش خداوند و قرب الهی را نمی داند، از آن رو حاضر شده است جایگاه داشتن نزد خداوند و عشق الهی را با جایگاه داشتن پیش مردم ضعیف و عادی که حقیقتا تا خدا نخواهد کاری از آنان ساخته نیست،
ریشه یابی ریا:
ریشه هاى این رذیله اخلاقى عمدتا به بینش و معرفت و شناخت انحرافی و ناقص فرد از زندگی و هستی باز مى گردد. کسی که فکر می کند زندگی محدود به دنیا و منافع دنیوی است به ریا آلوده می گردد، پس در مبارزه با این مفسده و گناه بزرگ مى بایست ابتدا در ابعاد معرفتى کار شود. این نگرش باعث می شود که حب دنیا در دلش ریشه بدواند، بنابراین ریشه اصلی ریا در دوستى جاه و مقام، شهرت طلبى و کسب آوازه نزد مردم است که باید با این عوامل مبارزه کرد. رذیله ریا از خصال ناپسندی است که متأسفانه اهل علم بسیار گرفتار آن می شوند.
درمان ریشه ای ریا این است که انسان جهت زندگی خود را به طور کلی به سمت خدایی شدن و قرب الهی قرار دهد. در این صورت تمامی کارها و فعالیت ها و انگیزه های او الهی خواهد شد و از شر ریا و شیطان خلاص می شود. ریا برای کسی تحقق دارد که جهت زندگی او دنیا است و می خواهد با نمایش دروغین خدا گرایی به اهداف دنیوی خود برسد.
هیئت راه شهدا تا ظهور
ریشه یابی ریا: ریشه هاى این رذیله اخلاقى عمدتا به بینش و معرفت و شناخت انحرافی و ناقص فرد از زندگی و
وقتی حجاب حجاب می اورد😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
هیئت راه شهدا تا ظهور
وقتی حجاب حجاب می اورد😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
گاها میشه فهمید کدام چادریها اهل ورع واخلاق هستن
🔰#اعلام_مراسم
🔸مراسم شهادت امام صادق علیه السلام 🔸️
🔹با سخنرانی :
👈حجتالاسلام و المسلمین ایوبی نژاد
🔹با مداحی :
👈کربلایی اکبر چاوشی
📆 چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه از ساعت : ۳۰ : ۲۰
📌اصفهان ،براآن شمالی، روستای جاجا،بیت الشهدا
🔸خواهران و برادران "به صرف پذیرایی
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@rhshohada
╚══••⚬🌍⚬••═╝
May 11
🔴نتیجه انتخابات ترکیه
❇️انتخابات ترکیه پایان و شمارش آرا به اتمام رسید در بحث پارلمان حزب اردوغان پیروز و اکثریت کرسی ها را به دست آورد انتخابات ریاست جمهوری به دور دوم کشیده شد چون هیچ کدام از نامزدها نتوانستند ۵۰٪آرا را کسب نمایند
❇️کدام نامزد برای منطقه مناسبتر است البته با چرخش نگاهها، ایده ها، مواضع در دوران تبلیغات و بعد از پیروزی نمیتوان موضع قطعی و سریع اعلام نمود ولی ترکیه در بحران های منطقه حضور داشته:
✅در بحران سوریه حضور اردوغان نمایان بود
✅بخشی از سوریه را اشغال و از مخالفین بشار اسد حمایت می نمود
✅در بحران آذربایجان و مواضع و اقدامات علی اف اردوغان نیز نقش آفرینی داشته است
✅اردوغان بدنبال تضعیف رقیب منطقهای خود یعنی ایران بوده است
❇️اوغلو درتبلیغات انتخاباتی گفته:
✅روابط ترکیه و آذربایجان از حالت طبیعی خارج شده است
✅ترکیه نباید در بحران و حوادث سوریه نقش آفرینی می کرد
✅باغرب ارتباط قوی تر برقرار خواهد کرد
✅ازتحریمهای غرب علیه روسیه تبعیت خواهد نمود
✅موافق گسترش ناتو به شرق است
☸با این مواضع به هر حال بوی غرب گرایی از او به مشام می رسد در هر صورت به هیچ کدام از دو نامزد نمی توان نگاه صفر تا صدی داشت پیروزی هر کدام در بخشی از منافع ملی ایران تاثیر خواهد گذاشت ودر اوضاع منطقه در هر زمان ممکن است بحران یا گشایشی رخ دهد
☸جمهوراسلامی باید برای بعد از انتخابات ترکیه(در۷خرداد)با پیروزی هر نامزدی برنامههای مناسب با توجه به منافع ملی کشور و امنیت منطقه داشته باشد
✍غلامرضایی
🔴 عربستان به آمریکا: در روابط با ایران بازنگری نمیکنیم
رسانه عربی «اساس میدیا»:
🔸️ رهبران عربستان در پاسخ به درخواست هیئتهای مختلف اعزامی آمریکا به این کشور برای بازنگری در تجدید روابط با ایران، این تصمیم را برگشتناپذیر اعلام کردند.
🔸️ مسئولین سعودی گفتند که خود را در برقراری روابط با هر قدرت اقتصادی یا سیاسی در جهان در چارچوب منافع خود و منطقه آزاد میبینند.