eitaa logo
ریش وُ ریشه 🌱
49 دنبال‌کننده
7 عکس
7 ویدیو
0 فایل
✅ هم ریش داریم هم ریشه ✂️ قیچی هم دست ماست ❓ برای ساخت تمدن اسلامی چه کم داریم؟ :::::::: 📌 ارتباط با مدیر @vahidrazmdide
مشاهده در ایتا
دانلود
ریش وُ ریشه 🌱
. آقای ظریف: مردم از هزینه دادن خسته اند. @RishoRishe .
. 🔰 در این فکرم که مردم مسلمان و مجاهد فلسطین که مصداق آیه ی "الذین استضعفوا فی الارض" هستند و بالاخص کودکانشان نسبت به افرادی مثل چه احساسی دارند؟ ❓مایی که راحت توی خانه هایمان نشسته ایم حالمان خراب می شود با حرف های او، آنهایی که نه دیگر برایشان خانه ای مانده و نه خانواده ای چه حالی می شوند؟ آنهایی که دلشان به برادران دینی شان در ایران گرم است نه به نابرادران شان در عربستان و امارات. ❓آیا به چشم مسلمان دگراندیش نگاه می کنند به این افراد یا لامذهب هایی در جبهه ی باندهای جنایتکار؟ ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. 📣 البته که زنان باید حفظ شود اما تمام مردم ایران زن نیستند. حرمت باید حفظ شود و این حرمت به شرطی باقی خواهد ماند که به عنوان یک نهاد زنده محفوظ بماند. و دهن کجی به خدا، پیامبر، شریعت، حکومت ولایی، تاریخ چند هزارساله ی حجاب، اصل و نسب، رگ و ریشه، غیرت، ناموس و چه بسی بدتر از همه دهن کجی به قانون، کرامت جامعه را لگدمال می کند. وقتی کرامت جامعه نابود شد نه هیچ زنی دیگر مُکَرّم خواهد ماند و نه هیچ مردی. نه هیچ خانواده ای و نه هیچ مقدّسی. ❌ بیشترین خشونت علیه زنان در ترکیه اتفاق می افتد و بیشترین تجاوز در آمریکا. البته تعریف تجاوز در آمریکا با ایران فرق می کند. با تعریفی که ما از کرامت داریم تقریبا هیچ زنی در آمریکا نیست که کرامتش توسط حکومت، مردم عادی و یا شوهرش حفظ شده باشد. 📌 شکست کرامت جامعه به شکستن حرمت نهاد خانواده و در ادامه به لگدمال شدن عزت افراد و بخصوص زنان ختم می شود. حکومت برای حراست از کرامت جامعه با مشخصاً زنانی که دهن کجی به آن می کنند مقابله می کند تا عده ای، کرامت تمام انسان ها را لگدمال نکنند. در چنین وضعیتی که عده ای با پشتوانه ی ۳۰ تا چهره و ۳۰۰ تا شبکه ی فارسی زبان و ۳ تا شبکه ی اجتماعی بین المللی در حال قتل عام کرامت ایرانی ها هستند رئیس جمهورهای ما با اتکای به احادیث و نظر شخصی شان، در کنار مهاجمان می ایستند و علیه مدافعان کرامت مردم موضع می گیرند. این گونه موضع گیری های ظالمانه باعث برحق جلوه دادن پدیده ی دهن کجی به خدا، پیامبر، شریعت، هویت تاریخی، حکومت ولایی، قانون و مجریان مظلوم و توهین شنیده و ناحق نشان دادن مدافعان کرامت مردم ایران است. هدف از امر به معروف و نهی از منکر و اعمال قانون تربیت مردم نیست که جواب نداده باشد، حفاظت از کرامت جامعه، خانواده و مردم است. 📣 انقلاب نکرده ایم که لزوما قیمت گوشت قرمز را کاهش دهیم. نظام اسلامیِ ولایی را حاکم کرده ایم تا دین به خیابان بیاید و بی دینی به داخل منازل برگردد. شهدایی مثل حاج قاسم برای کنترل تورم جان نداده اند. برای برجا ماندن حکومت ولایی و باقی ماندن دین در خیابان و بازگشت بی دینی به فضای خصوصی جان داده اند. اگر دختر ما به خاطر چاقوکشی توسط پلیس دستگیر شود اتفاقی ست مبارک. همان دختر کشف حجاب کرده ی ما هم اگر اعمال قانون شود اتفاق مبارکی ست و دختر ما که جرمی به بزرگی مشارکت در قتل جامعه انجام داده صد در صد مقصر است و جای هیچگونه حمایتی از او در شرع نیست. ♦ تنها اگر اصلاحاتی ها و رسانه هایشان در این موضوع در این ۴۵ سال دهانشان را می بستند و ظالم را مظلوم و مهاجم را مدافع جلوه نمی دادند چه بسی امروز ما نه کشف حجاب داشتیم نه بدحجابی و نه هزارتا معضل اجتماعی سیاسی اقتصادی برآمده از این دو. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
ریش وُ ریشه 🌱
. 📣 البته که #کرامت زنان باید حفظ شود اما تمام مردم ایران زن نیستند. حرمت #انسان باید حفظ شود و این
. قبلا عرض کرده بودم روش احمقانه ی رضاخانی برای مبارزه با کشف حجاب جواب نخواهد داد. در متن اخیر از پاسبانان کرامت مردم و برخورد با کشف حجاب دفاع کرده بودم. به امید خدا در آینده جمع بین این دو را تقدیم خواهم کرد. .
زیارت اربعین و امت‌سازی.mp3
24.25M
📹 سخنرانی آیت‌الله میرباقری در همایش ملی کنگرۀ عظیم اربعین حسینی، ۱۲ آبان ۱۳‌۹۵ ⚡️ زيارت، تجمّع ارواح بر حول امام است؛ زیارت، هجرت قلوب به‌سوی امام و تجديد عهد با امام است؛ زیارت، عبور از حجب ظلمانیِ تاريخی و عصری است که پرده بر حقيقت ولايت انداخته است. فلسفۀ زیارت، رسيدن به وادی ولايت امام و امّت‌سازی در تاريخ بر محوریت ایشان است. ⚡️ همچنان‌که توریسم غربی، انتقال فرهنگ غربی می‌دهد، زیارت هم فرهنگ تمدن الهی را انتقال می‌دهد. ☑️ @mirbaqeri_ir
. مواضع کینه توزانه ی این روزهای اندک حامیان قالیباف! را که نگاه می کنم با انبوه اشتراکات زورکی ای که با مواضع حامیان پزشکیان دارند به این نتیجه می رسم که "هُمْ لِلْكُفْرِ يَوْمَئِذٍ أَقْرَبُ مِنْهُمْ لِلْإِيمَانِ " زورکی از آن رو که خاستگاه مواضع مشترکشان با اصلاحاتی ها نفرت از جبهه ی ایمان است. "بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ" احساسات دم انتخاباتی حامیان قالیباف دارد تبدیل به یک جهت گیری مکتبی می شود. یک کینه ی شتری از بچه حزب اللهی هایی که در دو انتخابات متوالی به او پشت کرده اند. قالیباف یا باید مرگ دوران سیاسی اش را به سوگ می نشست یا از بین جبهه ی حق و باطل به یکی بازمی گشت که دومی را نزدیک تر دید و این چیزی نیست غیر از استدراج. "سَنَسْتَدْرِجُهُم مِّنْ حَيْثُ لَا يَعْلَمُونَ" ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
ریش وُ ریشه 🌱
. قبلا عرض کرده بودم روش احمقانه ی رضاخانی برای مبارزه با کشف حجاب جواب نخواهد داد. در متن اخیر از
. ❓با کشف حجاب، کم حجابی، روزه خواری و ... چه باید کرد؟ :::::: 👆🏻 می پرسم با زناکار چه باید کرد؟ در سوره ی نور خداوند حکیم می گوید: ﺑﻪ ﺯﻥ ﺯﻧﺎﻛﺎﺭ ﻭ ﻣﺮﺩ ﺯﻧﺎﻛﺎﺭ ﺻﺪ ﺗﺎﺯﻳﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﻳﺪ ، ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻳﻦ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻥ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺩﻟﺴﻮﺯی ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎنی ﺑﮕﻴﺮﺩ ﻭ ﺑﺎﻳﺪ ﮔﺮﻭهی ﺍﺯ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺷﺎﻫﺪ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﺁﻥ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ. یک. آیا شلاق زدن خلاف حفظ کرامت انسان ها نیست؟ دو. چرا خداوند اصرار دارد که باید حتما گروهی تماشا کنند؟ آیا این حُکم باعث لگدمال شدن آبروی گنهکار (مجرم) و حکمی افراطی نیست؟ سه. چرا حتما باید این کار بدون مهربانی انجام شود؟ چهار. آیا خدا و حکومت مطلوبش مهربان نیست؟ پنج. آیا چنین رفتارهایی باعث دین گریزی مردم و دشمنی با حکومت نمی شود؟ ⏬ اولا در جامعه ی اسلامی مردم هم موافق برخورد با گناه های اجتماعی اند و هم خود در اجرای حدود مشارکت می کنند. در نتیجه اجرای چنین احکامی نه تنها باعث دین گریزی و دشمنی با حکومت نمی شود که بالعکس. دوما در اسلام کرامت جامعه و به دنبالش کرامت مردم مقدم بر هر چیز و هر کسی ست و به خاطر آن کرامت گناهکار (مجرم) هیچ ارزشی ندارد و این از مهربانی خدا و حکومت اوست. سوما اگر در جایی که صحبت از کرامت جامعه ی اسلامی ست به جای شدتِ عمل، رأفت به خرج داده شود همه ی مردم آسیب می بینند و اسلام حامی مردم است. چهارما تماشای تحقیر و عذاب گنهکار باعث عبرت و حفاظت از کرامت جامعه و همه ی مردم می شود. پنجما این حکم افراطی نیست چون خداوند حق است و غیر از حکم خدا افراط است و تفریط. 🔰 با همه ی این اوصاف چون در ایران حاکمیت هنوز جامعه ی اسلامی و انسان مطلوبش را نساخته "تکلیف" ندارد تمام احکام اسلام را بر آن اعمال کند و چون جامعه نیز جامعه ی مومنین نیست از این "حق" محروم است. همچنین جامعه ی ما غربی هم نیست تا حاکمیت را بلاتکلیف بدانیم و از احکام اسلام عدول کنیم. حاکمیت نباید خیال کند مجرم نباید جریمه شود و در نتیجه پشت مجرم بایستد و به اسم کرامت و آزادی های اجتماعی پایه های حکومت اسلامی و کرامت جامعه را نشانه بگیرد. ❌ حمایت از گنهکار به اسم آزادی یا کرامت، خودْ جرم است و مستوجب برخورد بخصوص اگر حمایت کننده در نظام اسلامی "مسئول" باشد اما انتظار رعایت حدود شرع از "مردم"ـی که در جامعه ای نیمه غربی زندگی می کنند انتظار کاملی نیست. بزرگترین بخش مردم ما نه مومند و نه کافر، مسلمان ناآگاهند. هم مسلمانند و هم مقید نیستند به تمامی حدود. مسلمانی که تسلیم نیست. این بخش عظیم نباید احساس کند مثلا کشف حجاب در جامعه ی اسلامی یک حق شهروندی یا برخورد با آن ضد کرامت اوست و حاکمیت چون کرامت و آزادی افراد را نشانه گرفته ظالم است و ضد دین و از طرفی در چنین جامعه ای اجرای کامل حدود نه تکلیف حاکمیت است و نه حق مردم. در شیوه ی برخورد با گناهان اجتماعی باید هر دو وجه لحاظ شود و حد اعتدال رعایت گردد اما مهمتر از آن اتمام حجت و برخورد خشن با مسئولین است در هر سطحی که باشند. ___ ⛔ آنچه خواندید نظر شخصی حقیر بود. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. La Strada "جاده" های که در آن کمتر قدم گذاشته ایم. :::: 📣 مسجد نیست، سیرک هم نیست، کلاس فلسفه هم نیست، زنگ تفریح هم نیست. همه ی اینها اما در سینما هست چون سینما دنیایی ست واقعی. دنیایی که همه چیز دارد؛ خدا، شیطان، مومن، کافر، ظلم، عدل، گناه، تردید، ایمان، عشق، نفرت، مبارزه، تسلیم، قهرمان، ضد قهرمان و سیاهی لشگر. کدام یک از شما دوست ندارید از نزدیک، درون و بیرون، خلوت و جلوت مومنین را تماشا کنید؟ دوست ندارید تماشا کنید مومن چگونه زندگی می کند؟ شاد است یا غمگین؟ کِی گریه می کند؟ چرا گریه می کند؟ کی می خندد؟ چرا می خندد؟ کی فریاد می زند؟ چرا فریاد می زند؟ ♦ قرار نیست مومنین را فقط در جبهه های جنگ ببینیم یا سازمان اطلاعات. مومنی که ضایعات می خرید، مومنی که بنّا بود، کشاورز بود، کارگر بود و ... اگر تاریخ جور دیگری ورق می خورد شاید هیچگاه دفاع مقدس اصلا اتفاق نمی افتاد تا شهید شود. اصلا شهید هم که شده باشد باز هم در زندگی پیش از شروع جنگ ضایعات می خریده، بنّا بوده و ... پس در این بُرش از زندگی اش نه در جبهه بوده و نه در سازمان اطلاعات! ❓کجا هستند مومنین در سینمای ما؟ سینمای ما "دنیای واقعی" نیست یا فیلم سازان ما مومنین را نشناخته اند یا اندکی شناخته اند؟ 🔰مومنین به تعبیر قرآن از حزن به دورند و حالشان خوب است. صرفا زنده نیستند که زندگی می کنند. شیرین هم زندگی می کنند. حیات طیبه دارند. در حقیقت به حیاتی پاک زنده شده اند. شاکرند، قلبا راضی اند، مهربانند، اهل مدارا هستند، اهل سکوتند، اهل تفکرند و اهل اشک اند. می پرسید چگونه خوش اند و از حزن به دور اما دلسوز بیچاره ها هستند و با اشک خو گرفته اند؟ 📽 فیلم جاده (La Strada) را از فلینی ببینید. یک کارگردان ایتالیایی معجونی ساخته در قامت زنی که به غایت فقیر است و بی کس. مدام خوش است بی آنکه نیاز به الکل داشته باشد تا نفهمد خودش کیست و یا دنیا چه شکلی ست. لحظه به لحظه دارد زندگی می کند شیرین هم زندگی می کند چه وقتی در بند دشمن است چه وقتی در بزم رقیب. انگار از جهان به غذایی قانع است و یک موجود زنده ای که کنارش باشد ولو که یک کفش دوزک باشد! اهل هیچ کجا نیست؛ درویش را هر آن کجا که شب آید سرای اوست. دلتنگ است و دلسوز. تا تقّی هم توقّی میخورد گریه می کند. مثل یک کودک. بله دقیقا مثل یک کودک اما بچه هم نیست بلکه شیرین عقل است! 📌 خب چه انتظاری دارید از یک کارگردان ایتالیایی؟ تا همینجا شاخ غول را شکانده. شیعیان شصت سال بعد از او هنوز هم به آن خوبی قادر نیستند چنین کاری را انجام دهند و از ترکیب پاره ای از صفات مومنین حتی یک شیرین عقل خلق کنند! در نظر کسانی که از عقل، فقط معاشش را دارند و معادش را نه، حتما مومنین شیرین عقلند اما ما می دانیم که نه تنها این نیست که مومنین زیرک هم هستند. ❓چه کسی از شیعیان قادر است دوربینش را بردارد و در این عصر اتم و هوش مصنوعی که شیوه ی جنگ ها عوض شده _ چون ما راه جنگ نظامی را دیگر بسته ایم _ برود پشت خاکریز سینما و در دنیای واقعی آن مومنی را که کارش مثلا خرید ضایعات است را به حیاتی پاک زنده کند؟ انسانی که در عین فقر و بیماری و درک نشدن ها، شاکر و راضی باشد، لحظه ها را تک تک زندگی کند، شیرین هم زندگی کند، پاکدست و دلسوز باشد، مبارز باشد، گریه کند و در عین حال شیرین عقل هم نباشد. مخاطب با او همراه شود، با او بخندد و گریه کند و دوستش بدارد؛ هم خودش را، هم نمازش را، هم دینش را و هم خدایش را. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. حتی طعنه به شهادت حضرت نصرالله علیه السلام هم آن همه خون مرا به جوش نیاورد تا برای اهانت کردن به مردم ایران کثیفش کنم! که حرف های رئیس سازمان نظام پزشکی به جوش آورد. کدام مردم؟ مردمی که بیش از همه جای دنیا روی آورده اند به شیطان پرستی که شرط شیطان پرستی، خدا باوری ست و ایمان به غیب. شیطان هم خدا باور است اما خدا پرست نیست. هیچ گروهی در جهان به قدر شیعیان ایرانی، شیطان و بت پرست نشده اند. از ترک کنندگان نماز و نفْس پرست ها تا نماز خوان های دیوار و مُهر پرست! این ادا و اطوارها و دولّا راست شدن های مسخره جز دیوار و مُهر پرستی چه می تواند باشد؟ رو به دیوار تعظیم کردن و سجده بر مهر و توهین به محبین خدا و مجاهدین فی سبیل الله جز بت و شیطان پرستی چیست؟ علی ایُّ حال همین قدر حمله به شیعیان اسمیِ ایرانی که "یعبدون الله علی حرف" ی بیش نیستند هم اعتنای زیاد کردن به این فلک زده هایی ست که چون بوزینه هایی روز قیامت پشت سر فرعون های زمانه محشور می شوند و اگر عدل الهی نبود آدم های آلوده و بی خاصیتی چون من باید در عالم دیگری نیز با همین بوزینگان محشور می شدیم اما یقین دارم که هر کجای جهنم برای مجازات ارسال شوم دیگر اینها را نخواهم دید و با خیال راحت خواهم سوخت!! و اما بعد رئیس بی سواد سازمان نظام پزشکیِ تنها مملکت اهل بیت علیهم السلام اخیرا حضرت آیت الله تبریزیان حفظه الله را شارلاتان خطاب کرده و نه عجب، که به تعبیر شهید آوینی رضوان الله علیه ما در عصر وارونگی ها زندگی می کنیم که کلمات از معنا تهی و در قالبشان ضد همان کلمات ریخته شده. امروزه عدل یعنی اسرائیل و آمریکا و صدام و آل سعود و تروریسم یعنی مدافعان وطن از لبنان و یمن و ایران و فلسطین. عشق یعنی ارضای غرایز نه ایستادگی در برابر آن. انسانیت یعنی کشف حجاب و به لجن کشیدن جامعه نه سینه سپر کردن و شهید شدن با بمب های یک تنی برای دفاع از کودکان مظلوم یک ملت و یک شریعت دیگر. معنای شارلاتانیسم هم این شده: پول ویزیت و مشاوره نگرفتن و داروهای در حد مفت و تماما تلاش برای نادیده گرفتن خود و استناد به احادیث و نهایتا "درمان اساسی بیماری ها" به تعبیر شارلاتان هایی مثل امام خمینی و حضرت محمد و امام علی علیهم السلام اجمعین. اکتفا می کنم به تنها یک حرف و خونم را برای کثیف کردن نگه می دارم برای وقتی دگر. در شبه علم پزشکی و روش تحقیق پوزیتیویستی و با استناد به مقالات isi خودارضایی نه تنها هیچ ضرری ندارد که فواید فراوانی نیز دارد اما از منظر طب شارلاتان اسلامیِ برآمده از کلام معصوم (تکرار می کنم، معصوم، هر چند این کلمه از منظر شبه علم، علمی نیست) ۲۹ تا ضرر عمده دارد. از پیامبر تا آیت الله تبریزیان شارلاتانند چون معتقدند خودارضایی ضرر دارد. حرف هایی از این دست که از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی مملکت پیامبر خارج می شود قطعا و یقینا مخرب تر از بمب های یک تنی سنگر شکن اسرائیلی ست اما من به رای العین می بینم که خاستگاه هر دو بمب از یک جاست؛ شبه علمِ کافرِ تمدن غرب. وحید رزم دیده @RishoRishe .
⛔ جامعه ی بدون دین، کالبدی پوسیده است و انسان بدون ایمان دامِ ناطق و نظام سیاسی بی امام، نظامی دیکتاتور و فاسد و این هر سه در جامعه ی غربی و انسان مطلوبش موج می زند اما در جامعه ی اربعین و یا دفاع مقدس خیر؛ جامعه ای که بر آمده از نظام دانشی حوزه است. نه انسانِ این جامعه دامِ ناطق است و نه جامعه ی آن مرده و نه حاکمِ این جامعه فاسد. دانشگاه برای موفقیت در هر جامعه ای اول باید آن را بکُشد. علم دانشگاهی به طور کامل کافر است. هم به دینِ جامعه، هم به ایمانِ فرد و هم به امامِ سیاست. ایمان به این علمِ کافر، کفر به علمِ مومنِ حوزه است فلذا منطقی ست که شبه علم کافر پزشکیِ دانشگاه به طب اسلامی بگوید شارلاتانیسم. شبه علم اقتصادش به فقه المکاسب بگوید توزیع فقر. آپارتمانش به دار واسعه بگوید گَله دانی. پرزیدنتش به امام بگوید دیکتاتور. تولید صنعتی آمیخته با مواد نگهدارنده اش به تولید سنتی خانگی بگوید غیر بهداشتی. شهرداری اش به شیوه ی مدیریت محله محور بگوید بازگشت به دوران شتر!! آموزش و پرورشش به مکتب خانه بگوید ترویج خرافات. دانشگاه، بزرگ ترین، قوی ترین و موفق ترین دشمن اسلام و نظام جمهوری اسلامی ست. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
دانشگاه مهد شبه دانش است؛ شبه دانش اقتصاد، سیاست، جامعه شناسی، روانشناسی، پزشکی، معماری، شهرسازی و ... وقتی به جای نقد تمام این شبه علم ها به چشم علم به آنها نگاه می کنیم طبیعی ست که اگر نزد مشرک هم باشد باید ان را بیاموزیم و با آموختن آن زکاتش را بپردازیم و برای رضای خدا و گذاشتن پا بر بال ملائک در مسیر تحصیلش از همدیگر سبقت بگیریم. اگر آنچه در دانشگاه موجود است علم باشد علوم برآمده از وحی شبه علم و خرافه است و ما شرعا! موظفیم با حوزه ی علمیه و روحانیون بجنگیم. از نظر شبه علم دانشگاهی اساسا کشف نظر خدا از طریق قرآن و حدیث در هر شاخه ای از علم که اتفاق بیافتد خرافه و خزعبل است. در نتیجه عقلا و شرعا با مدل اقتصاد برآمده از فقه همانقدر باید مبارزه کنیم که مثلا با مدل طب برآمده از آن و بالاتر از همه با مدل نظام سیاسی برآمده از نظر خدا. مشکل آنجاست که دانشگاه و دانشجو حماقت کافی برای تاختن به حوزه و روحانیت را دارند اما این دو شجاعت و علم کافی برای مبارزه با آن دو را نه. این مبارزه صرفا علمی و دعوت به تحدی علمی دانشگاه نیست. ما نیازمند یک مبارزه ی رسانه ای سیاسی برای پایان دادن به مرجعیت فروید ها و نیچه ها و اسمیت ها و کینزها و هاریسون ها و نشاندن دوباره ی پیامبر به جای آن هاییم. تکلیف بچه حزب اللهی حتی در این ورطه ی گل آلود با خودش چندان مشخص نیست که قرار است جهادگر باشد در میدان تبیین تا چه رسد به دیگران. او قرار است چه چیزی را برای چه کسی تبیین کند؟ در بحثِ چه چیزی، او معلول را می بیند اما علت را نه. معضل را میبیند و می گوید بد است اما علت این معضل را صرفا در شبکه های اجتماعی و خارج نشین می بیند و در بحثِ چه کسی، با آدم هایی طرف است که دانشگاه به واسطه ی احترامی که ما برای آن قائل شده ایم و او اجازه یافته هم تقریبا تمام نظامات جمهوری اسلامی را طراحی کند و هم صاحب صدا و سیما شود! از آن ها انسان مطلوب تمدن غرب را بسازد. موجودی کم شنوا یا کر، کم بصیرت یا کور، تفکرگریز و اهل لهو و لعب! لذت گرا و دیکتاتور، بلندآواز و میان تهی! بی ادب و گناه پیشه. بچه حزب اللهی ای که ام الفساد را رسانه های معاند می داند و در میدان جهاد تبیین با نیمه انسان هایی نسبتا کر مواجه است به چه توفیقی دست خواهد یافت؟ تمدن غرب نه با محو شدن اسرائیل و نه با به گل نشستن اقتصاد آمریکا و متحدانش سقوط نخواهد کرد بلکه با یک شکست علمی فرو خواهد پاشید. شکست از روش تحقیق فقهی در مقام عمل و در نظام سازی. در جهان فردا مرجعیت علم از به اصطلاح دانشمندان به امام معصوم بازگشت داده خواهد شد تا علم جای شبه علم بنشید و ما باید برای بُروز این فردا تلاش کنیم. دانشگاه بزرگترین دشمن امام خمینی، امام خامنه ای، سید حسن نصر الله، سردار سلیمانی، سنوار، بسیج، سپاه، حوزه و به بیان دقیق تر بزرگترین دشمن خداست. ما در ادامه ی مسیری که از سال ۵۷ با انقلاب سیاسی شروع کرده ایم امروز نیازمند انقلاب علمی هستیم پیش از آنکه دانشگاهی که معتقد است ولایت فقیه علمی نیست و این مدل در نظام های سیاسی نوین هیچ جایی ندارد و باید حذف شود نظام سیاسی ما را نیز مثل طبابت و اقتصادمان غربی کند. تا کی قرار است رسما جمهوری اسلامی دست کفار باشد و فحشش را روحانیون و امام جامعه بخورد؟ تفاوت مدل اقتصاد، شهرسازی، معماری و ... ما و اسرائیل به اندازه ی تفاوت مدل طبابت ما با اوست. مگر ما وقتی مریض می شویم با روشی غیر از روش یک آمریکایی یا اسرائیلی خودمان را درمان می کنیم؟ جوان حزب اللهی ما در توهم پیشرفت طب در ابزار و دارو و روش از ابوعلی سینا تا پرفسور سمیعی ست در حالی که پزشکی امروز ادامه ی طب پیامبر نیست، غیر از آن و به طور کامل کافر است. تمامی علوم امروز با کنار گذاشتن خدا ابداع شده اند و به همین خاطر عصر ما عصر بی خدایی و بی پیغمبری ست. آنقدر در جامعه ی جهانی و شبه علم ضد وحی تمدن غرب غرق شده ایم و با همان شبه علم کشورمان را اداره کرده ایم و جامعه ساخته ایم که امروز بسیاری از مردم ما صهیونیست شده و در کنار اسرائیل در فضای مجازی و حقیقی در حال جنگیدن با امت پیامبرند. طب ما، اقتصاد ما، شهرسازی و معماری ما، روانشناسی و جامعه شناسی ما به طور کامل کافر پرور است. اگر ما هنوز هم رویش هایی را داریم به خاطر سیاست های علمی ولی فقیه است در دفاع از مستضعفین جهان و مبارزه با مستکبرین جهان با سلاح ایمان، توکل، موشک، سخنرانی، مذاکره و ... دانشگاه با شبه علم سیاستش به دنبال تسخیر همین اندک مقدار نیز هست. دفاع از مستضعف و مبارزه با مستکبر در این شبه علم، ضد منافع ملی و محکوم به شکست است و خود مدل حکومت امام_امت مدلی من درآوردی و غیرعلمی و ضد توسعه ی همه ی جهان و دیکتاتور و تروریست (شهید) پرور است. دانشگاه مهد شبه دانش است و باید مرجعیتش را از آن بگیریم. وحید رزم دیده @RishoRishe
۱۶ آذر روز "چه کسی" یا "چه چیزی"؟ :::::: نمیدانم با ایده ی "بدِه بره" آشنا هستید یا نه؟ یا مثلا ایده ی "خودت بمال"! ترکیب این دو ایده به تعبیر علی علیزاده می شود مکتب نئولیبرالیسم. دومی را از وزیر روحانی گرفته بود که به آن مستضعف روستایی گرفتار دیسک کمر بی پول می گفت خودت بمال! و بعد بسطش می داد؛ پول نداری بری مدرسه ی غیر انتفاعی؟ خودت بمال! معلولی نمی تونی کار کنی؟ خودت بمال! دولت را چه به بازار؟! بازار باید آزاد باشد. اولی هم که پر واضح است که یعنی چه. بحرین رو بده بره! هیرمندو بده بره! سانتریفیوژو بده بره! بالستیکو بده بره! سید حسن نصرالله رو بده بره! یمن و فلسطین و سوریه و عراقو بده بره! بهمن ۵۷ رو بده بره! ۱۶ آذر رو بده بره! ۱۶ آذر روز فریاد دانشجوها بر سر شاه و "بده بره" اش بود که داشت "میداد بره" نه روز فرش قرمز پهن کردن برای آنهایی که باز هم می خواهند "بِدن بره" وحید رزم دیده @RishoRishe
ریش وُ ریشه 🌱
■ ✍🏻 در تاریخ نوشته خواهد شد: ملتی که از شنیدن می گریخت. @RishoRishe ■
سوریه بله اما لیبی نه! 📽 تاریخ شما را به دیدن این برنامه دعوت می کند! :::: 📣 چند روز قبل از انتخابات دردآور ریاست جمهوری، چکیده ی تمام دردهای همه ی بیداران تاریخ را در یک جمله بیان کردم: "در تاریخ نوشته خواهد شد؛ ملتی که از شنیدن می گریخت" آنکه نشنود به زودی خواهد دید! و آن به زودی زودتر از آنچه که تصور می کردم در حال نمایان شدن است. ❓ چه کسی از ایران موش ساخت؟ چه کسی خون رهبران جبهه ی مقاومت را ریخت؟ چه کسی داعش را احیا کرد؟ چه کسی دلش برای آبان ۹۸ تنگ شده بود؟!! جواب روشن است؛ ما ایرانی ها. ملتی که اگر رأیش را همین چند ماه پیش به سطل زباله می انداخت خسارت کمتری به آینده ی فرزندانش وارد می کرد. چه چیزی در انتظار فرزندان غیر دو تابعیتی! مردم ایران است؟ جنگ کوچه به کوچه، آوارگی، سوء تغذیه، کنیزی و مرگ. چرا؟ چون شیعه تسلیم پذیر نیست و دست از جمهوری اسلامی بر نخواهد داشت. نه حزب الله شکست خورد (نه که پیروز شده باشد) نه حماس نابود شد و نه حتی بشار اسد سقوط کرد. اما فلسطین و مردمش نابود شدند همچنان که سوریه و لبنان و مردمش. ایران (این تازه موشِ پخمه ی چشم دوخته به تله های تکراریِ از یک سوراخ صد بار گزیده شده) به زودی ویران خواهد شد اما نه مثل لیبی با سقوط حکومتش. ما اینجاییم که به جای حکومت اسلام سقوط کنیم. از مرگ نمی ترسیم برای لذت بردن و تفریح کردن هم زندگی نمی کنیم. ما چیزی جز این حکومت برای از دست دادن نداریم و اگر قرار باشد حکومت اسلامی برچیده شود اول باید ما برچیده شویم و میدانیم وقتش که فرا برسد هموطنانمان در کنار هر کس و ناکسی _که احتمالا گروه های نظامی مخالف رژیم نامیده خواهند شد و ترکیبی از چند ده ملت اند_ به روی ما سلاح خواهند کشید و ما از آن ابایی هم نداریم. آنچه همین امروز با آن ما را نشانه گرفته اند از اسلحه بدتر است. 🔰 بعد از فلسطین و لبنان و سوریه نوبت ماست و امروز تقریبا روز بعد از فلسطین و لبنان و سوریه است. تا همین چند ماه پیش بعد از اسرائیل نوبت آمریکا بود! که کفران نعمت، رئیسی عزیز را از ما گرفت و ما هم عرض کردیم این شروع همان عذاب لَشدیدی ست که بیم داده شده. سید حسن نصر الله به مردم ایران گفت در انتخابات پشت ما را خالی نکنید و مردم با بصیرت ایران برعکسش را انجام دادند! بلافاصله اسماعیل هنیه در تهران ترور شد اما ما به دعوا! رای نداده بودیم پس دعوا نکردیم. سید حسن ترور شد. هیمنه ی حزب الله شکست. زبان مسئولان لبنانی به خلع سلاح حزب الله باز شد. به تعبیر رئیس جمهورِ ملت امام حسین "مجبور شدیم" به جای مذاکره انتقام بگیریم. برای اولین بار بعد از دفاع مقدس خاکمان موشک باران شد و پنج نفر شهید شدند اما ما با کسی (تا زمانی نامعلوم!) دعوا نداریم!! حزب الله "مجبور شد" به جای مقاومت مذاکره کند و کوتاه بیاید. فلسطین تنها ماند و سر اسرائیل خلوت شد و در نتیجه سر سوریه شلوغ. برگشتیم به عقب. به زمانی که حاج قاسم توی سوریه موی دماغ! آمریکا شده بود. 🔰 با این تفاوت که دیگر نه حاج قاسمی هست نه سید حسن نصراللهی نه یحیی سنواری و نه فریاد انتقام انتقامی. اتفاقا برعکس! ظریف آماده ی مذاکرات فرا هسته ای ست برای از دست دادن چیزهایی بیشتر از آنچه که با برجام از دست داده ایم. همه ی این مقدمه های سقوط ایران (و نه جمهوری اسلامی) تنها در هفت ماه اتفاق افتاده؛ همزمان با سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور. 📽 پس حالا آنچه را که از شنیدنش می گریختید را خوب تماشا کنید! این قدرت رای ندادن و رای اشتباه دادن است. این ها تازه پرده ی اول بود. امیدواریم از دیدن ادامه ی این سریال پشیمان نشوید! ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
❌ جُرم های رهبری ::: ⛔ دولت شیخ الرؤسا! آشکارا گفته بود میخواهم سانتریفیوژها را با نان! معامله کنم و رأی کُلفتی هم برای این معامله (هر طور که می شد) جور کرده بود! رهبری مخالف چنین معامله ای بود و آن را خط قرمزی می دانست که به تعبیر ظریف رعایت نشد. آنچه از امام متروک جامعه! بر می آمد اعمال نظر (نه صرفا اظهار نظر) به قدر قدرتش بود نه به قدر اختیاری که قانون به او داده. قدرتی که مولود شخصیت ایشان و مردمی ست که به او ایمان دارند. ♦ اعمال نظر او دو چیز بود؛ سرعت گیرهایی در برابر آنهایی که می خواستند دو دستی معامله (تقدیم) کنند و دوم آبرویی بود که با گفتن جمله ی "این ها فرزندان انقلابند و من به این ها اعتماد دارم" در وصف گروه معامله گر ایرانی! رسما تقدیم انقلاب کرد. همان آبرویی که در خطبه های نماز جمعه ی ۸۸ از آن به "اندک آبرو" یاد کرده بود. سال ۹۶ مردمی که به معامله ی سانتریفیوژها با نان تن داده بودند برای تاکید بر رضایت شان بر عبور از خطوط قرمز، مجددا به شیخ الرؤسا رای کلفت دادند! و نتیجه چیزی نشد جز قحط نان. رهبری هم در پایان فرمودند این دولت تبدیل شد به درس عبرت. 👌🏻 فرق امام با حاکم همین است که امام اشتباه را تبیین می کند اما "اجازه" ی اشتباه را از مردم نمی گیرد چون انسان مطلوب جامعه ی اسلام جز با این روش ساخته نمی شود و هدف از تشکیل حکومت اسلامی نیز چنین تربیتی ست. اگر چنین تربیتی جواب ندهد عاشورا تکرار می شود ولو که معصوم حاکم بوده باشد. 🚫 انتخابات ۴۰۳ که اصلا قوز بالا قوز بود. این بار آشکارا نگفتند می خواهیم چه بدهیم و نان بگیریم اما باز هم رای آوردند. رای ندادن از رای دادن به پزشکیان به مراتب قابل تحلیل تر بود و هست. مردم به معامله رای دادند یا به جهاد نهج البلاغه؟ به گرانی بنزین آری گفتند یا به کنترل قیمت ها؟ به برداشت فیلتر رای دادند یا روسری؟ به تیپ شخصیتی پزشکیان رای دادند یا ظریف؟ 🔰 هر چه بود و هست باز رهبری به قدر قدرتش اعمال نظر می تواند بکند نه به قدر اختیارش. آبرویش را که همان اول کار (دوباره) گذاشت در سبد پزشکیان و او را حفظه الله خطاب کرد. اختیار پاسخ به تجاوز اسرائیل را هم به مسئولین واگذار کرد و گفت بهترین تصمیم را برای آینده ی این مردم بگیرید. ✅ جرم رهبری آبرو گذاشتن برای انقلاب است که او را متهم به همکاری با دولت های معامله گر می کند و اعمال نظر به قدر قدرت و نه اختیارش که از باور به مردمسالاری می آید. از رهبری انتظار بیش از سرعت گیر نداشته باشید. اگر میتوانید مردم را بیاورید پای کار. یادتان باشد سوخت حقیقی موشک هایی که عین الاسد را زیر و رو کرد و بر خلاف وعده ی صادق ۲ بی جواب ماند فریاد انتقام انتقام "مردم" بود. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. ⛔ کلمه ی "دعوا" بدعتی ست که نمی دانم کدام جوانمرگ شده ای! در ادبیات سیاسی برخی از سیاسیونی که منظومه ی فکری ندارند وارد کرده. اگر سیاست ما _مخصوصا اگر آخوند یا حافظ نهج البلاغه باشیم_ قرآنی ست باید بدانیم در ادبیات قرآن و حدیث چنین کلمه ای نداریم؛ داریم و استقامت. چرا بعضی ها به جای جهاد و استقامت می گویند دعوا؟ چون جمله ی ما تا کی با دنیا (دعوا) جهاد داریم؟ یا ما با کسی (دعوا) جهاد نداریم و یا ما اهل (دعوا) استقامت نیستیم تماما ضد قران و حدیث است. فلذا از کلمه ی استفاده می کنند تا معلوم نشود حرف هایشان ضد قرآن و نهج البلاغه است. اینکه سیاستمداری اهل جهاد و استقامت نباشد به خودش مربوط است. آنچه به ما مربوط می شود است. به اسم دین ضد دین عمل کردن است. زیرآب علم سیاست را با اتخاذ کلمات عامیانه ی غیر علمی زدن است. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. 📣 عزیزی می فرمود که در معامله باید چیزی داد و چیزی گرفت. و بعد می پرسید: اصلاح طلب ها چه چیزی برای دادن دارند؟!! با قدرت منطقه ای نظام که مخالف بوده اند و شعار نه غزه، نه لبنان، نه سوریه، نه عراق، نه یمن!! سر داده اند. فناوری هسته ای را هم که به سخره گرفته اند و شعار داده اند "من گشنمه حق هسته ای چیه؟" قانون اقدام راهبردی مجلس را هم که منجر به غنی سازی ۶۰ درصد شده را تقبیح کرده اند. موشک بالستیک را هم که ضد دیپلماسی فهم کرده اند و شعار "دنیای فردا دنیای موشک نیست" سر داده اند. طرف غربی برای حل و فصل مسئله ی پراید هم که سر میز معامله نمی نشیند! آقایان چه چیزی برای معامله از خودشان دارند؟ اما در عین حال ادبیات "نمی شود، نمی توانیم، نداریم" نوعی آماده سازی ذهن ملت برای معامله است. توصیه می کنم آقای پزشکیان دست به فناوری هسته ای، قدرت نظامی و منطقه ای نظام نزند بلکه به یک استان بزند!! مثلا کردستان را به موصاد بدهد و در عوض برای یکسال بالمره همه ی تحریم ها را "تعلیق" کند!!! تا سال بعد هم خدا بزرگ است و ستون بر ستون فرج!!! ✍🏻 وحید رزم دیده @RushoRishe
. 📣 قاعدتاً همین الان هم مجلس باید رای به عدم کفایت رئیس جمهور بدهد تا بیش از این امنیت ملی تهدید نشود مگر اینکه خود این کار بیش از بودن پزشکیان در قدرت برای امنیت ملی خطرآفرین باشد. ❓کدام تهدید ها؟ ۱. تضعیف جبهه ی مقاومت _که ما هم بخشی از آنیم_ با تعلّل، توهّم و ارسال سیگنال ضعف. ۲. قانون شکنی، تحقیر و ترویج آن. مثلا: الف. عدم اجرای قانون حمایت از خانواده ب. عدم اجرای قانون دو تابعیتی ها ج. استفاده از افرادی که گواهی عدم سوء پیشینه ندارند! د. و به زودی (یا همین الان) عدم اجرای قانون راهبردی لغو تحریم ها. ۳. اجرای سیاست های صندوق بین المللی پول. مثلا: الف. آزاد سازی نرخ ارز ب. حذف یارانه ها (مخصوصاً بنزین) ۴. القای قطحی! مثلا: الف. بحران برق و گاز در وسط پاییز!! ب. تعلل در پرداخت یارانه ی نقدی. ج. استفاده ی افراطی از کلمات "نمی شود، نمی توانیم، نداریم، نیست" ✅ مقایسه شدن با شهید رئیسی، پزشکیان را از پا در خواهد آورد. یا خودش "نمی توانم واقعی" را خواهد گفت یا مجلس به یاری او خواهد شتافت!! ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
هدایت شده از وحید یامین پور
🔻این جمله را از متفکر مهم دوران ما، "بیونگ چول‌هان" به‌خاطر بسپرید: "افسردگی نوعی مرض ناشی از خودشیفتگی است و مشخصۀ افرادی است که به‌واسطۀ جست‌وجوی موفقیت از درون تهی شده‌اند." این اتفاق از رهگذر تبدیل سوژه به پروژه می‌گذرد. هرکدام از ما مشغول بهره‌برداری بیشتر از خودمان هستیم و بازدهی خود را در نسبت با آرزوهایمان ارزیابی می‌کنیم. "دست و پا زدن برای موفقیت" حتی با حصول بخشی از اهداف، مایه فروپاشی روانی است. از این رو ما دیگر اهل "طرب" نیستیم. طرب، رضایتمندی است و رضایتمندی تابعی از دست‌وپا زدن برای موفقیت نیست. رضایتمندی از مقوله ایمان است نه عمل. این قافله عُمر عجب می‌گذرد دریاب دمی که با طرب می‌گذرد ➕️ @yaminpour
🔻کدام علوم انسانی؟! 🖊مهدی جمشیدی [یکم]. وزیر علوم در جشنوارۀ فارابی به‌صورت مطلق از علوم انسانی دفاع کرده و گفته است آرمان‌های ما، حاصل علوم انسانی است و علوم انسانی، گره‌گشای مشکلات است. این روایت، برخاسته از این نظر خام است که علوم انسانیِ کنونی و غالب - که همان علوم انسانیِ تجدّدی است - «علم» است و چون علم، می‌تواند کارساز و پیشبرنده باشد، پس مطلقِ علوم انسانی نیز مفید است. چنین برداشتی، به‌نهایت سطحی و ابتدایی است و با ماهیّت علوم انسانیِ تجدّدی و اثرات و نتایج عینی آن بر جامعۀ ایران، ناهمخوان است. علوم انسانیِ تجدّدی در نخستین ظهورش، مشروطۀ سکولار را به جامعۀ ایران تحمیل کرد و آن‌گاه در به‌اصطلاح جمهوری رضاخانی، سکولاریسمِ ساختاری را به‌صورت تحمیلی و وحشیانه، در جامعۀ ایران مستقر ساخت تا گذار از سنّت به تجدّد رخ بدهد. علوم انسانیِ تجدّدی، هویّت اسلامی در جامعۀ ایران را بلعید؛ چنان‌که نظریه‌های همچون «غرب‌زدگی» و «بازگشت به خویشتن» و ... در واکنش به آن صورت‌بندی شدند. انقلاب اسلامی نیز از علوم انسانیِ تجدّدی برنخاست، بلکه حاصل عالَم و ارادۀ دینی بود. ازاین‌رو، پس از انقلاب نیز امام خمینی تصریح کرد که به‌جای علوم انسانیِ تجدّدی که خاصیّت استعماری و مادّی دارد، باید به سوی علوم انسانیِ اسلامی حرکت کنیم که خط معنوی و هویّتی انبیای الهی را بازسازی می‌کند. [دوم]. پس از فتنۀ سال هشتادوهشت، رهبر معظم انقلاب، از رواج آموزشِ علوم انسانیِ تجدّدی در دانشگاه، ابراز نگرانی کردند و گفتند آموزش این علوم در دانشگاه‌ها، به معنی بازتولید تفکّر و فرهنگ غربی در متن جمهوری اسلامی است و این تناقض، بسی مهلک و ویران‌گر است. ایشان می‌دانست که اصحاب فتنه، همان اصحاب علوم انسانیِ تجدّدی هستند و این سنخ از علوم انسانی، موجبات استحالۀ معرفتی آنها را فراهم آورده و آنها را در برابر اصالت‌های انقلابی نشانده است. سرّ واگرایی‌هایی دهۀ هفتاد نیز غلبۀ روایت‌های لیبرال از علوم انسانیِ تجدّدی بود که از لایۀ روشنفکری سکولار به دولت راه یافت و سیاست‌های رسمی را به طرف لیبرال‌دموکراسی سوق داد. این سنخ از علوم انسانی، «دیگریِ معرفتیِ انقلاب» بود و هر دو رهبر انقلاب، به‌درستی تشخیص داده بودند که با وجود غلبۀ این نوع از علوم انسانی، انقلاب به آرمان‌هایش نخواهید رسید. انقلاب اسلامی، فرزند تجدّد نبود که بتواند بر علوم انسانیِ تجدّدی تکیه کند و به توصیف‌ها و توصیه‌های آن گردن نهد. این انقلاب، نظام حقیقتِ دیگری داشت که هرگز، تجدّد و علوم انسانی‌اش را برنمی‌تابید و از اساس، این نوع علوم انسانی را علم نمی‌انگاشت. علوم انسانیِ تجدّدی، برآمده از خودبنیادیِ انسان غربی است که دین را به حاشیۀ زندگی رانده و اعتبار و منزلت معرفتی آن را ساقط کرده است. روشن است که انقلاب اسلامی، با وجود غایات دینی و الهی، نمی‌تواند تابع و تسلیم این سنخ از علوم انسانی بشود و به احکام و تجویزهای آن گردن بنهد. [سوم]. تعارض‌ها و تضادهای علوم انسانیِ تجدّدی با افق آرمانی انقلاب، در بسیاری از برهه‌ها و نقطه‌ها آشکار شده است. از جمله نظریۀ «مردم‌سالاری دینی» که در برابر نظریۀ «دموکراسی سکولار» به میدان آمد و خواست و ارادۀ مردم را در چهارچوب دین برتابید؛ و نظریۀ «پیشرفت» که در برابر نظریۀ «توسعه»، قد برافراشت و توسعه را فرآوردۀ عالَم تجدّد و تجویزی برای اقماری‌کردن و پیرامونی‌سازیِ جوامع غیرغربی دانست؛ و ... . تجربۀ عینی دهه‌های گذشته نشان می‌دهد که انقلاب اسلامی نمی‌تواند خود را ذیل علوم انسانیِ تجدّدی تعریف کند و تسلیم اقتضاها و طراحی‌های آن بشود، بلکه باید راه دیگری را در پیش بگیرد که حاصل جوشیدن علوم انسانی از «الهیات» است. علوم انسانیِ تجدّدی، جایگزین الهیات است و به‌جای «خدا»، زمام و عنان جامعه و حاکمیّت را در اختیار خودِ «انسان» قرار می‌دهد و عقل و تجربۀ بشری را در قالب سکولار، اصل می‌انگارد. به‌این‌ترتیب، دین جز در گوشۀ زندگیِ شخصی، پهنه‌ای را در اختیار ندارد و نمی‌تواند سیاست بیافریند و نظام بسازد. علوم انسانیِ تجدّدی، علم نیست، بلکه به‌شدّت آغشته به ایدئولوژی است و از متن ارزش‌هایی برمی‌خیزد که مصرّح نیستند، اما در پشت‌صحنه، حاضر و فاعل هستند و علوم انسانیِ تجدّدی را می‌آفرینند. انقلاب اسلامی، ادعای دیگری دارد؛ علوم انسانی، ضروری و قهری است، اما علوم انسانیِ کنونی، گرفتار سکولاریسم است و کمکی به صلاح و سعادت و خیر و حق نمی‌کند، بلکه آدمی را دچار وضعی می‌کند که در آن، گره‌ها و معضله‌ها، کورتر و دشوارتر می‌شوند. ازاین‌رو، باید علوم انسانی را از دامن دین برگرفت و تدبیر جهان انسانی و اجتماعی را از دین طلبید. آری، علوم انسانیِ اسلامی، علوم انسانیِ نقلی نیست و حجّیّت عقل و تجربه را به رسمیّت می‌شناسد، اما نه عقل و تجربۀ سکولار را. https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
. 📣 آقایان! مسئله ی ما مسئله ی بطن و فرج نیست. @RishoRishe .
. ⛔ تازه چند ماه گذشته ها!!! حواستون هست؟! 😎 @RishoRishe .
. ❌ ما به طور کامل در حال تبدیل شدن به یک ملت عیّاشیم و چنین ملتی دیگر نسبتی با مقاومت نخواهد داشت چه رسد به اینکه بخواهد رهبر چنین جریانی باشد. طبقه ی ضعیف و متوسط ما سالها آماج انبوه حملات بوده اند تا سبک زندگی شان را شبیه به مرفهین بی درد کنند حتی اگر ثروتی نداشته باشند. یعنی اگر مرفه هم نیستند لااقل "بی درد" باشند. سبک زندکی بی دردی یا همان عیاشی، امروز در بین طبقه ی ضعیف و متوسطِ حتی روستایی ما نیز قابل مشاهده است اما مسئله اینجاست که حتی مذهبی های ما نیز در حال عیاش شدن اند. همین امروز آخوند معروفی توی شبکه ی سه می گفت تا زنده اید شاد باشید و کِیف کنید. مجری چادری برنامه هم می گفت احسنت. حاج آقا نفرمودند معادل "شاد باشید" و "کیف کنید" در آیات و روایات چیست و کجا انسان به چنین چیزهایی امر شده؟ این دستورالعمل ها بیشتر به حرف های روانشناس های موفقیت و تبلیغات پپسی شباهت دارد تا حکمت های قرآن و نهج البلاغه. انسانی که من می شناسم حتما از خوف و حزن دور است (مثلا بگوییم شاد است!) اما در عین حال از خدا می ترسد و از قیامتی که در پیش دارد در رنج است. نه اهل فرح و مرح است (دو اصطلاح قرآنی) و نه اهل لغو و لهو و لعب (سه اصطلاح قرآنی دیگر). اما اهل جهاد و مقاومت و صبر و شکر و ایثار و مبارزه با نفس و شب زنده داری برای نماز و کار برای رزق حلال و انفاق و روزه است. اگر شادی و کیف کردن معادل همین کارهاست چرا باید از بیان اینها پرهیز کرد تا عیاشی یک توصیه ی دینی قلمداد شود؟ همان موجی که می خواهد به مردم القای یاس کند در عمل حجاب را از او گرفته، دوست نامشروع را هم برایش مقبول کرده! سگی به خانه اش فرستاده و الکل را نیز برایش سرو کرده و گفته live the moment now. عیاشی و یاس ملازم یکدیگرند و با دعوت مردم به شادی و کیف کردن نمی توان یاس آنها را زدود و توطئه ی کسانی را خنثی کرد که برای ضعیف کردن قلب انسان ایرانی و انسان شیعه و القای یاس در او، ابتداعا خودشان دستورالعمل کیف کردن را تجویز کرده اند. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. ❌ ترجیح منافع فردی بر جمعی، منافع جمعی بر ملی و بر جهانی از نشانه های دیکتاتوری ست. نباید نبرد با رژیم صهیونیستی، داعش و آمریکا را تا سطح منافع ملی تقلیل داد. ما آمریکا نیستیم که برای فروش سلاح یا تولید ائتلاف! هزاران کیلومتر آنطرف تر فتنه انگیزی کنیم. ما برای کشور ایران نمی جنگیم! ما از مظروفی دفاع می کنیم که در ظرف ایران ریخته شده. نبرد ما نبرد حق و باطل و مُحّرک ما تکلیف الهی ست نه منافع ملی. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. 📣 هر کجا که مراجع کنار گذاشته می شوند و دیگران به جای ایشان می نشینند فرقه ها متولد می شوند. با همین حساب اصلاح طلب ها دگراندیش نیستند بلکه یک فرقه ی مذهبی مانند مجاهدین خلق اند. البته هیچ لزومی ندارد که یک فرقه ی مذهبی حتما اهل افراط باشد اما خارج بودن از حد اعتدال الزامی ست. ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. 📣 رجایی را ترور کردند. به جان خامنه ای سوء قصد کردند. در دوران احمدی نژاد به بهانه ای واهی کشور را وارد جنگ داخلی کردند. و در دوران رئیسی به بهانه ای دیگر. بچه حزب اللهی ها نباید در جمهوری اسلامی به قدرت برسند! ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. ❌ ابوذر (ع) انسان خوبی بود اما به درد مدیر شدن نمی خورد؛ پیامبر نجاتش داد! مسئولیت قرار است از آقای پزشکیان چگونه انسانی بسازد؟ @RishoRishe .
. ■ "درد دل" ❓ از کجا می آید این حس؟! ::::::: ♦ زمانه چرخید و از دست رفت اما دوباره به دست آمد! هم احتمالا دوباره به دست خواهد آمد و نیز! نه که موافق باشم وقتی همه ی اقوام در شبکه های اجتماعی معاند هستند جز منی که باید باشم! نه. "حس" غیر راهبردی می کنم و این مثل خوره به جانم افتاده. انگار مثلا سوریه از دست رفته باشد و دولت ما پایکوبی کند. اخیرا با ادبیاتی حرف می زند که وقتی یاد دست به سینه شدن آقای پزشکیان می افتم "حس" بدی پیدا می کنم. انگار رئیس جمهور ما بیشتر تُرک است تا ایرانی!! و او بیشتر صهیونیست است تا مسلمان. شاخ غول را نشکاندیم حالا برادرِ غول هم شاخ شده. ♦ نماد سپاه بود، نماد حزب الله، نماد مبارزه، نماد خودباوری و سوریه نماد قدرت جمهوری اسلامی در برابر عرب و عجم. نماد باور مردم به ارزش های اسلامی، نماد پختگی و نماد غرور ملت ایران که حالا همگی در گوشه ای نشسته اند و میدان دست رقیب است. "حس" بسیجی های اسلحه به دستِ خط مقدمی را دارم که خبر قبول قطعنامه را شنیده اند آن هم با ادبیات جام زهر. "حس" نادیده گرفته شدن توسط مسئولین را دارم! با این همه دست ما کاملا باز است. بسیار بازتر از اما "حس" می کنم "قدرت استفاده از قدرت" را دیگر نداریم. ♦ فیلتر هم نماد بود! نمادِ نمیدانم چه! اما هر چه بود "حس" می کنم ایتای عزیز!! از پشت خنجر خورده. به واتس اپ بعد چند سال برگشتم. همین که برگشتم "حس" وطن فروشی کردم! نمی دانید این همه حس از کجا آب می خورد؟! ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .
. زمانی انتخابات آزاد دارید که بتوانید هر ۴ سال یکبار اشتباهات گذشته را تکرار کنید! @RishoRishe .
هدایت شده از وحید رزم دیده
. 📽 مستند "زن چیست؟" محصول آمریکا 2022 🦹🏻‍♂️ مستندی درباره ی تراجنسیتی ها، دو جنسه ها، بی جنسه ها، سیّال جنسه ها، بد جنسه ها! از درون مردها، در بیرون زن ها، خود سگ پندارها، مردی در بدن زن ها، زنی در بدن مردها، مردهای زن نما و زن های مرد نما!!! با روایتگری ⛔ چالش های زندگی در دنیای مدرن و زنگ خطری برای و تقلیدکارِ در حال توسعه. ❓ ضد ارزش ها چه خوابی برای کودکان دیده اند؟ فرق جنس و جنسیت چیست؟ آیا منی که یک وجب ریش و سیبیل دارم مَردم؟ آیا همسر من زن است؟ اصلا زن چیست؟ (در ضمن اگر طنزدان خوبی باشید بیشتر از همیشه خواهید خندید! قول می دم!!) پیوند بارگیری مستند "what is a woman" با زیرنویس فارسی 👇🏻 https://www.namasha.com/v/5KuiWi6c/14010300_%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF_%D8%B2%D9%86_%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F_%D8%A8%D8%A7_%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C ✍🏻 وحید رزم دیده کانال ریش و ریشه @RishoRishe .
. 🚫 مگس میدونه اطراف چه چیزایی باید تجمع کنه زنبور عسلم می دونه. مهم نیست چقدر آیه بخونی، حدیث بگی ... مهم اینه کیا دورتن و کیا نیستن. چادریا یا لُختا؟ مسجدیا یا اَلکُلیا؟ عفیفا یا زناکارا؟ وطن دوستا یا وطن فروشا؟ مستضعفا یا سلبریتیا؟ کودک کُشا یا مقاومتیا؟! ✅ زنبورای عسلو دنبال کن. من راهمو اینجوری پیدا کردم. "بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ" ✍🏻 وحید رزم دیده @RishoRishe .