🔻مولای متقیان علی علیهالسلام در فرمان خود به مالک میفرمایند:
🔸«وَتَوَخَّ مِنْهُمْ أَهْلَ التَّجْرِبه وَالْحَیَاءِ، مِنْ أَهْلِ الْبُیُوتَاتِ الصَّالِحَه، وَالْقَدَمِ فِی الاِْسْلاَمِ الْمُتَقَدِّمَه، فَإِنَّهُمْ أَکرَمُ أَخْلاَقاً وَأَصَحُّ أَعْرَاضاً، وَأَقَلُّ فِی الْمَطَامِعِ اشْرَاقاً، وَأَبْلَغُ فِی عَوَاقِبِ الاُْمُورِ نَظَراً.
🔹[کارگزاران دولتى]را از میان مردمى باتجربه و باحیا، از خاندانهای پاکیزه و باتقوى، که در مسلمانى سابقه درخشانى دارند انتخاب کن، زیرا اخلاق آنان گرامیتر، و آبرویشان محفوظتر، و طمعورزىشان کمتر، و آیندهنگری آنان بیشتر است.»
@rkhanjani
هدایت شده از بسوی خدا
نجاح محمد علی مدعی شد:
رهبر انقلاب، دیشب به جمکران مشرف شدند.
https://eitaa.com/besooyekhodaa
45.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام حسن مجتبی(ع)، احیاءکننده نهضت اسلام
🔸روایتی از حضرت آیتالله خامنهای درباره دوران مبارزات امام حسن مجتبی علیهالسلام
🗓انتشار به مناسبت هفتم صفر؛ سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام
@rkhanjani
🌷 رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد:
🔹بزرگداشت شهدا، زنده نگه داشتن ایستادگی در مقابل جنگ روانی دشمن است
👈 جوانان دوران دفاع مقدس، با تمام وجود در مقابل جنگ روانی دشمن ایستادند
✏️ رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقبنشینی واداشتن ملت ایران در عرصههای گوناگون، شناخت تواناییهای خود و پرهیز از بزرگنمایی توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند خواندند و گفتند: شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند . در بزرگداشت آنها نیز باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای یکی از پایههای اصلی جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی را بزرگنمایی از تواناییهای دشمنان خواندند و گفتند: از ابتدای پیروزی انقلاب آنها به شیوههای مختلف به ملت ما تفهیم و القاء میکردند که باید از آمریکا، انگلیس و صهیونیستها بترسید.
✏️ ایشان هنر بزرگ امام(ره) را بیرون راندن ترس از دلهای ملت و خودباوری و اعتماد به نفس دادن به آنها دانستند و افزودند: ملت ما احساس کرد که با اتکاء به نیرو و توان درونی خود قادر به انجام کارهای بزرگ است و دست دشمن آنچنان که وانمود میکند، پُر نیست.
✏️ رهبر انقلاب اسلامی هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد.
✏️ ایشان احساس ضعف و انزوا و تسلیم شدن در مقابل خواستههای دشمن را از آثار بزرگنمایی توان آن در عرصه سیاسی دانستند و افزودند: دولتهایی که با ملتهای بزرگ و کوچک امروز در مقابل خواستههای مستکبران تسلیم هستند، اگر به ملتها و تواناییهای خود تکیه کنند و واقعیت توان دشمن را به دور از بزرگنمایی بشناسند، میتوانند به خواستههای آنها «چَشم» نگویند.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای، نتیجه بزرگنمایی دشمن در میدان فرهنگ را نیز احساس انفعال، مجذوب فرهنگ دشمن شدن و تحقیر فرهنگ خود، خواندند و گفتند: نتیجه چنین انفعالی،قبول سبک زندگی طرف مقابل و حتی استفاده از واژگان و تعابیر بیگانه است.
✏️ رهبر انقلاب، شهدا و مجاهدان را عناصر ایستاده در مقابل جنگ روانی دشمن برشمردند و افزودند: باید از جوانانی که بدون احساس ترس و تأثیرپذیری از سخنان دیگران در مقابل جنگ روانی ایستادند، قدردانی کرد و این حقیقت را باید در آثار و تولیدات هنری و بزرگداشتها، مجسم کرد و زنده نگاه داشت.
✏️ ایشان با تأکید بر تولید آثار فرهنگی و هنری درباره شهدا و دفاع مقدس از جمله کتاب و فیلم بهگونهای که تأثیرات ماندگار بخصوص در سبک زندگی مخاطبان و جوانان ایجاد کند، از دستاندرکاران برگزاری این کنگره تقدیر کردند و گفتند: شهادت و فداکاری جوانان یک ملت، ذخیره و پشتوانه بزرگی برای پیشرفت کشور است که باید حفظ و از تحریف یا فراموشی آن جلوگیری شود. ۱۴۰۳/۵/۲۴
@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد: در بزرگداشت شهدا باید این حقیقت که آنان با تمام وجود در مقابل جنگ روانی دشمن ایستادند، زنده و برجسته شود. ۱۴۰۳/۵/۲۴
@rkhanjani
هدایت شده از بسوی خدا
059.MP3
4.13M
🎧 #صوت
📝 شرح #دعای_شریف_ندبه استاد تحریری
0⃣6⃣ جلسه شصتم
#دعای_شریف_ندبه
@seratemostaghim_ir
https://eitaa.com/besooyekhodaa
❇️چه افرادی را باید به عنوان کارگزار بر مسند امورنشاند؟
نهج البلاغه نامه 53: ثُمَّ انْظُرْ فِي أُمُورِ عُمَّالِکَ فَاسْتَعْمِلْهُمُ اخْتِبَاراً، وَلاَ تُوَلِّهِمْ مُحَابَاةً وَأَثَرَةً، فَإِنَّهُمَا جِمَاعٌ مِنْ شُعَبِ الْجَوْرِ وَالْخِيَانَةِ. وَتَوَخَّ مِنْهُمْ أَهْلَ التَّجْرِبَةِ وَالْحَيَاءِ، مِنْ أَهْلِ الْبُيُوتَاتِ الصَّالِحَةِ، وَالْقَدَمِ فِي الاِْسْلاَمِ الْمُتَقَدِّمَةِ، فَإِنَّهُمْ أَکْرَمُ أَخْلاَقاً وَأَصَحُّ أَعْرَاضاً، وَأَقَلُّ فِي الْمَطَامِعِ إِشْرَاقاً،
در كار كارگزارانت بنگر و پس از آزمايش به كارشان برگمار، نه به سبب دوستى با آنها. و بى مشورت ديگران به كارشان مگمار، زيرا به رأى خود كار كردن و از ديگران مشورت نخواستن، گونه اى از ستم و خيانت است.
كارگزاران شايسته را در ميان گروهى بجوى كه اهل تجربت و حيا هستند و از خاندانهاى صالح، آنها كه در اسلام سابقه اى ديرين دارند. اينان به اخلاق شايسته ترند و آبرويشان محفوظتر است و از طمعكارى بيشتر رويگردان اند و در عواقب كارها بيشتر مى نگرند. امام در اين بخش از عهدنامه به مطلب مهم ديگرى; يعنى بيان صفات کارگزاران حکومت مى پردازد و مى فرمايد: «سپس در امور مربوط به کارگزارنت دقت کن و آنها را با آزمون و امتحان و نه از روى «تمايلات شخصى» و «استبداد و خودرأيى» به کار گير زيرا اين دو کانونى از شعب ظلم و خيانت اند»; (ثُمَّ انْظُرْ فِي أُمُورِ عُمَّالِکَ فَاسْتَعْمِلْهُمُ اخْتِبَاراً، وَلاَ تُوَلِّهِمْ مُحَابَاةً وَأَثَرَةً، فَإِنَّهُمَا جِمَاعٌ مِنْ شُعَبِ الْجَوْرِ وَالْخِيَانَةِ).
شک نيست که زمامداران بدون همکارى کارگزارانشان نمى توانند کارى انجام دهند. چنانچه اين کارگزاران افرادى صالح و سالم باشند، امور مملکت بر محور صحيح مى چرخد وگرنه در همه جا فساد و ظلم و جور آشکار مى گردد.
امام در اينجا معيار انتخاب آنها را آزمايش و امتحان قرار داده و مالک اشتر را به شدت از اينکه معيار رابطه ها ـ و نه ضابطه ها ـ حاکم گردد و بدون مشورت آنها گزينش شوند برحذر مى دارد و تصريح مى کند که انتخاب بدون مشورت و يا با تمايلات شخصى مجموعه اى از شاخه هاى جور و خيانت را به وجود مى آورد.
اين گفتار امام در واقع اشاره به اوضاع نابسامان جامعه اسلامى در زمان خليفه سوم دارد که گروهى از بنى اميّه را به سبب رابطه خويشاوندى و بدون هيچ گونه مشورت (يا مشورت با امثال مروان که او هم از بنى اميّه بود) براى پست هاى حساس کشور اسلام برگزيد و آنها هم مصداق بارز «جِماعٌ مِنْ شُعَبِ الْجَوْرِ وَالخِيَانَةِ» بودند; تا توانستند ظلم و ستم کردند و اموال بيت المال را به غارت بردند به گونه اى که همه مسلمانان ناراحت شدند و شورش عظيمى بر ضد آنها و بر ضد خليفه برپا شد.
آن گاه امام اوصاف آنها را در سه جمله کوتاه و پرمعنا بيان مى دارد و مى فرمايد: «و از ميان آنها افرادى را برگزين که
۱.داراى تجربه و پاکى روح باشند
۲.از خانواده هاى صالح و
۳.پيشگام و باسابقه در اسلام»;
(وَتَوَخَّ مِنْهُمْ أَهْلَ التَّجْرِبَةِ وَالْحَيَاءِ، مِنْ أَهْلِ الْبُيُوتَاتِ الصَّالِحَةِ، وَالْقَدَمِ فِي الاِْسْلاَمِ الْمُتَقَدِّمَةِ).
وصف اوّل يعنى باتجربه بودن در کارى که براى آن انتخاب مى شود تأثير غير قابل انکارى دارد و همه کسانى که مى خواهند شخصى را براى کار مهمى انتخاب کنند بر آن تأکيد دارند که بايد در آن امر صاحب تجربه باشد.
و «الْحَياء» که به معناى انقباض نفس در مقابل معصيت است در واقع اشاره به نوعى از وصف عدالت است، زيرا عدالت به معناى مصطلح که حالت خداترسى درونى و پرهيز از گناه است، تقريبا با حيا به معناى وسيع کلمه يکسان خواهد بود.
اما وصف سوم; يعنى از خانواده هاى صالح و پيشگام در اسلام بودن اشاره به همان معناى وراثت است، زيرا خانواده هاى اصيل افزون بر اينکه صفات ذاتى خود را به فرزندان خويش منتقل مى کنند به امر تربيت آنها نيز همت مى گمارند و غالباً فرزندان صالح و سالمى را تقديم جامعه مى کنند.
آن گاه امام(عليه السلام) به ذکر دليل براى انتخاب افرادى که واجد اين صفات اند پرداخته مى فرمايد: «زيرا اخلاق آنها بهتر و خانواده آنان پاک تر و توجّه آنها به موارد طمع کمتر و در سنجش عواقب کارها بيناترند»; (فَإِنَّهُمْ أَکْرَمُ أَخْلاَقاً وَأَصَحُّ أَعْرَاضاً، وَأَقَلُّ فِي الْمَطَامِعِ إِشْرَاقاً(6)، وَأَبْلَغُ فِي عَوَاقِبِ الاُْمُورِ نَظَراً).
کار دشوار مجلس در رای اعتماد به وزرا حق الناسی سنگین و دارای تبعات فراوان دنیوی واخروی است
@rkhanjani
🔴 ١٢معیار رهبری برای تشکیل یک کابینه متدین
🔸رهبر معظم انقلاب امروز به تعامل مجلس با دولت جهت تشکیل کابینه تاکید کردند. البته این تعامل بیقید و شرط نبود، ١٢ معیار مهم برای انتخاب وزرا ازجانب دولت و تایید آنها توسط مجلس مطرح کردند که عبارت بود از:
🔸امین باشد،
🔸صادق باشد،
🔸متدین باشد،
🔸از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد.
🔸ایمان یک شاخص مهم است.
🔸امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمیشود کرد، نمیشود به اینها مسئولیت داد، مسئولیتهای اساسی و کلیدی داد.
🔸تشرّع و متشرّع بودن. یکی از معیارهای مهم است.
🔸اشتهار به پاکدستی، به صداقت یک معیار است.
🔸سابقه سوء نداشته باشند، این یک معیار است.
🔸نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند، نگاه ملی به کشور داشته باشند. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🔹اعضای محترم مجلس شورای اسلامی
اثبات ولایتمداری و انقلابیگری شما
رعایت مو به مو ودقیق معیارها وشاخصه های رهبری نسبت به افراد معرفی شده است
مبادا فتنه گران؛ نالایقان؛ لیبرالها و اشرافی ها بر مقدرات کشور مسلط گردند....!
@rkhanjani
محلس محترم!
مساله تنها یک حرف است:
مقام معظم رهبری پیش از انتخابات فرمودند هرکسی رییس جمهور شد با خدا عهد ببندد: افرادی را که با انقلاب زاویه دارند، به کار نگیرد
اکنون رسالت نمایندگان مجلس است که افراد زاویه دار؛ اصحاب فتنه؛ و معاندان و مخالفین نظام را به چرخه قوه اجرایی وارد نکنند
روز سرنوشت ساز شما فرارسیده
مبادا دچار محاسبه غلط ، یا طمع ورزی و غفلت شوید
وگرنه در صورت تسامح،عقوبتی سخت در انتظار تصمیم گیران امروز ست
تمام!
@rkhanjani
اهمیت پاسخگویی به شبهات جوانان
بعضی از افراد به استاد شهید مطهری گفته بودند چرا وقت خود را صرف تفسیر اکبر گودرزی(رییس گروهک فرقان) میکنی؟ شأن شما بالاتر از این است.
ایشان فرموده بودند: آدمها مهم نیستند حرفها و نوشتههایشان که روی جوانها مؤثر میشود مهم است کسی چه میداند که نویسندهی این تفسیر یک بچه است این نوشتهها در ذهن جوانها شبهه ایجاد میکند و من باید جواب اینها را بدهم...
@rkhanjani
۹ نکته از رهبر انقلاب درباره پیادهروی اربعین
🔹در آستانه شروع موج پیادهروی اربعین به ویژه برای زائران ایرانی در روزها آتی، ۹ نکته از این مراسم بزرگ معنوی که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند، بازخوانی میشود:
۱.مراسم اربعین جزء شعائرالله است
۲.اربعین رمز جاودانه شدن نهضت حسینی
۳.اهمیت تـبلیغ و کـار فرهنگی از آموزههای اربعین
۴.اتحاد و عظمت جهان اسلام
۵- حضور میلیونی، نشانه اوجگیری تفکر مبارزه
۶- ارتباط دوستانه دو ملت ایران وعراق
۷- بزرگواری حداکثری مردم عراق در میزبانی
۸- رفتار عاشقانه معنوی مردم عراق در دنیای مادی
۹- بینظیربودن رفتار کریمانه مردم عراق در دنیا
➖➖➖➖➖➖➖➖
@rkhanjani
🔰با اینها آشتی نمیکنیم
🔸گزیده ای از فرمایشات رهبر انقلاب همزمان با بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس در فضای مجازی منتشر شده و مورد توجه کاربران قرار گرفته است:
🔹«مسئله فتنه و فتنهگران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است... باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند.» (رهبر انقلاب؛ ۱۳۹۳/۰۶/۰۵)
🔹«انگیزههایى وجود دارد براى فراموش کردن و در طاق نسیان گذاشتن... نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثتآلودى که قصد دارند مقاطع اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند.» (رهبر انقلاب؛ ۱۳۹۳/۱۰/۱۷)
🔹«بعضیها هستند که نشان دادند و ثابت کردند که عناصر نامطمئنّیاند... بیاعتمادی خودشان را برای نظام ثابت کردند، برای کشور ثابت کردند، برای جمهوری اسلامی ثابت کردند؛ هم برای اسلامیّتش، هم برای جمهوریّتش... همینهایی که سال ۸۸ آن بازی را راه انداختند، خب اینها با جمهوریّت نظام جمهوری اسلامی مخالفت کردند، بدون هیچ منطقی، بدون هیچ حرف قابل قبول و پسندیدهی در مقابل آدمهای باانصاف... از عناصری که نامطمئن بودنِ خودشان را اثبات کردند، مطلقاً استفاده نکنید.» (رهبر انقلاب؛ ۱۳۹۴/۰۴/۲۰)
🔹«چرا میگویید آشتی؟ مگر قهرند که بیایند با هم آشتی کنند؟ این تعبیرات را روزنامهها پَروبال میدهند، متوجّه نیستند که اشکال ایجاد میکند. وقتی شما میگویید آشتی، مثل این است که یک قهری وجود دارد؛ [درحالیکه] قهری وجود ندارد. بله، مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند قهرند. ملّت با آنهایی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بیحیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است. با اینها آشتی هم نمیکنیم، و با آن کسانی که با اصل انقلاب بدند، میگویند اصل نظام هدف ما است، میگویند انتخابات بهانهی ما است؛ که البتّه آنها عدّهی معدودیاند، عدّهی کمیاند؛ در مقابل اقیانوس عظیم ملّت ایران آنها یک قطرهاند؛ چیزی نیستند.» (رهبر انقلاب؛ ۱۳۹۵/۱۱/۲۷)
@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا رهبری در انتخاب و اشتباهات وزرا به صورت موردی و مصداقی دخالت میکنند؟
🔺چرا رهبری جلوی فلان وزیر را نمی گیرند؟
@rkhanjani
هدایت شده از بسوی خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 رهبر انقلاب: کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است
☝ فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در جمع دانشجویان عزادار اربعین. ۱۴۰۳/۶/۴
💻 Farsi.khamenei.ir
https://eitaa.com/besooyekhodaa
🔵رهبر انقلاب: «حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن و دقیق به هدف زدن است
🔸رهبر انقلاب در جمع عزاداران هیئتهای دانشجویی اربعین حسینی:
در زیارت عاشورا شما عرض میکنید به امام حسین علیهالسلام: یا اباعبدالله انّی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامة. «انی سلم لمن سالمکم» یعنی با هر کسی که در جبهه شماست من خوبم، «حرب لمن حاربکم» یعنی با هر کسی که با جبهه شما میجنگد، میجنگم.
🔸این جنگ اشکال مختلفی دارد. در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست. در دوران تبلیغات به وسیله شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور است، ولی هست. در دوران دانشجو بودن انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است، در همه احوال هست.
🔸«حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر و شناسایی و همت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند.
🔸پول و مقام و قدرت و موقعیتهای اجتماعی حقیرتر از آنند که هدف زندگی انسان قرار بگیرد. هدف زندگی، بندگی و رسیدن به خداست، راهش هم فقط همین است: سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم.
🔵رهبر انقلاب: آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید؛ اقدام یک وقت در کلاس درس و دانشگاه است، یک وقت راه کربلا و فلسطین است
🔸رهبر انقلاب در جمع عزاداران هیئتهای دانشجویی اربعین حسینی:
🔸جوانیتان را قدر بدانید. میدان وسیعی در مقابل شماست، انشاءالله ۷۰ سال دیگر، ۶۰ سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت. از این فرصت استفاده کنید. برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید. برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب در بیاد، فکر کنید.
🔸برای اینکه درست بتوانید فکر کنید، با قرآن آشنا بشوید. قرآن را بخوانید، تأمل کنید. از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمل کردند، یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است، همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم.
🔸فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است، اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه و کلاس درس و محیط دانشگاه است، یک وقت محیط اجتماعی است، یک وقت محیط سیاسی است، یک وقت راه کربلاست، یک وقت راه فلسطین است.
@rkhanjani
هدایت شده از بسوی خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 نماهنگ شهریور پرخاطره/ مروری بر حوادث شهریورماه و نقش رژیم آمریکا در آنها
رهبر انقلاب:
🔸 ماه شهریور هم از ماههای پرخاطره است. هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷، یعنی چند ماه به پیروزی انقلاب، در همین میدان شهدای تهران، عوامل رژیم طاغوت مردم بیپناه را به رگبار مسلسل بستند و تعداد زیادی -که هنوز هم برای ما معلوم نیست لکن تعداد کثیری [بودند]- از مردم را در آن میدان به قتل رساندند.
🔸در همین ماه شهریور، ترور ناجوانمردانهی رئیسجمهور و نخستوزیر کشور -مرحوم شهید رجائی و مرحوم شهید باهنر- اتّفاق افتاد.
🔸در همین ماه شهریور، ترور شهید آیتالله قدّوسی -دادستان کلّ کشور- اتّفاق افتاد. در همین ماه شهریور، شهادت امامجمعهی تبریز بهدست منافقین اتّفاق افتاد. در همین ماه شهریور -روز آخر شهریور- حملهی نظامی رژیم بعثی صدّام به کشور اتّفاق افتاد.
🔸اینها خاطرات عجیبی است، پرمعنا است، پُرمغز است.جوانهای ما نباید این خاطرات را فراموش نکنند.این حوادث نباید کهنه بشود؛ حافظهی تاریخی یک ملّت نباید ضعیف بشود.
https://eitaa.com/besooyekhodaa
دستنوشته ای از شهید مسعود شاه حیدر
بنام خدا
فرار
ففّروا الی الله: بسوی خدا فرار کنید ذاریات – ۵۰
زندگی فرار است، و انسان همواره در حال فرار و گریز. این فرارها همیشه از او و بسوی دو محور و دو غایت است حق و باطل.
آنانکه از حق بسوی باطل می گریزند، سر در گریبان دنیا نهند و بازیچه و لهو و لعب پردازند و فسادگری کنند و شهوت پرستی و با ستم باره گی دیدگان را بناحق گریان سازند و بر تن های دردمند محرومان شلاق جور زنند و ناله های مظلومانه مظلومان در گلو خفه سازند و دست به یغما گری و تعدی زنند و خلاصه هر چه بوی پستی و حیوانیت و نامردی دهد، آن کنند.
و آنانکه از باطل بسوی حق فرار می کند، راستی و عدالت و پاکی را غریو برآورند و آوای جانبخش توحید سرایند و قامت های برافراشته و استوارشان را برای پاسداری از آنچه خدا برایشان ارسال داشته در خون نشانندو شربت گوارای شهادت نوشند.
آری انسان هائی از خدا می گریزند و انسانهائی دگر بسوی خدا گریز کنند.
یکی از خدا بسوی پرستش و دوستی مفرط مال، مقام، شهوت… می گریزند و یکی از همه اینها بسوی خدا فرار می کند، یکی از ایمان و صلاح به کفر و فساد می گریزد و یکی از کفر و فساد به ایمان و صلح، گروهی از عدل و قسط بسوی ظلم و جور فرار می کنند و گروهی دگر از ظلم و جور بسوی عدل و قسط . تمام لحظات انسان ها چنین است. همه در حال فرارند، فرارهائی متفاوت، لیکن آنچه حق است فرار از جهل است به علم . از فساد است به صلاح، از اسارت است به رهائی، از باطل است به حق، از خود است به خدا.
انسان مؤمن قرار ندارد، بلکه همواره در حال فرار الی الله است تمام لحظاتش اینسان می گذرد، او تا به مطلوب و مقصود نرسد در سیر و گریز است، او می گریزد تا به مقام والای توحید رسد. راهزن و دشمن او در این راه نفس اماره است، اگر متابعتش کند، از فرار بسوی خدا باز می ماند و هر چه بیشتر با او در افتد در گریز و فرار موفق تر است، او آنقدر باید بسوی معبودش بگریزد تا مقام پرستی ها، خود پرستی ها، خود برتر بینی ها، فخر ها، رشک ها و هوس ها را از خویش طرد نموده از خود پرستی برهد و به خدا پرستی واقعی دست یابد.
هان! انسان! لختی در خلوتگاه بنشین و در خویش تفکر کن بیندیش که در این وادی به کدامین ره روانی؟ آیا خویشتن را یافته ای و به هدف و جهت افرینش پی برده ای؟!
دمی با خویش اندیشیده ای که از کجا آمده ای و در کجا و برای چه بسر می بری و به کجا می روی؟! اگر نیک تأمل کنی نیکو به حقیقت واقف شوی، هر چه هست حقیقت خود را بتو نشان خواهد و آن همه وسیله بودن و در راه کمال از آنها سود جستن است. وقتی حقیقت را یافتی آرام نخواهی نشست، مراد و مقصود و محبوب خویش را خواهی یافت، و با چنین معرفتی از همه چیز و همه کس بسوی خدا خواهی گریخت، گریختنی زیبا، پر معنا و خالصانه و عارفانه و مشتاقانه
منطقه عملیاتی فاو
۲۳/۱۰/۶۴
شهید مسعود شاه حیدر متولد ۱۳۴۵ در مورخ ۲۶ بهمن ماه ۱۳۶۴ در عملیات والفجر۸ و در منطقه اروندرود به شهادت رسید و مزار مطهرش در گلزار شهدای بهشت علی دزفول زیارتگاه عاشقان است.
@rkhanjani
هدایت شده از بسوی خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم.
تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم. ۱۴۰۳/۶/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/besooyekhodaa
🔰سیزده توصیه امروز رهبر انقلاب به دولت چهاردهم چه بود؟
🔸رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در اولین دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت چهاردهم توصیههایی را خطاب به دولتمردان بیان داشتند که سرفصلهای این موارد سیزدهگانه به شرح زیر است:
🔹۱. شکر الهی برای نعمت خدمت به مردم.
🔹۲. شناسایی ظرفیتهای انسانی و طبیعی کشور؛ شرط کارآمدی کارگزاران.
🔹۳. انتخاب همکاران با این خصوصیات: جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه.
🔹۴. خردمندانه شدن حکمرانی در صورت رجوع به کارشناس.
🔹۵. حضور در بین مردم و رفتن به سفر استانی.
🔹۶. تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت.
🔹۷. رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی از جمله انرژی هستهای و کارهای فوری از جمله گرانی و تورم.
🔹۸. حکمرانی قانونمند در فضای مجازی؛ دستیابی به فناوری و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی.
🔹۹. جدی گرفتن تولید ملی به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی.
🔹۱۰. علاج پیری زودهنگام جمعیت کشور.
🔹۱۱. نهراسیدن از مانع در کارها.
🔹۱۲. امید نبستن به دشمن و منتظر موافقیت دشمنان نماندن برای برنامهها.
🔹۱۳. رسیدگی هر چه بیشتر به معنویت خود در دوران مسئولیت.
@rkhanjani
رئیسعلی دلواری که بود و چه کرد ؟
1️⃣ رئیسعلی دلواری پسر زایر محمد کدخدای دلوار بود که در سال ۱۲۶۱ متولد شد.
او جوانی بسیار شجاع و متدین بود که در تحولات بوشهر (بندر اصلی ایران در آن دوره) در عصر مشروطه به بعد نقش جدی بازی کرد.
2️⃣ رئیسعلی رابطه خوبی با حکومت قاجار و حکام بوشهر نداشت و معمولا نیازهای خود را از طریق قاچاق تامین می کرد.
🔸️برای مثال یکبار یکی از یارانش (زایرحسین) برای مبارزه از مسقط اسلحه تهیه کرد که به علت اقتدار دریایی انگلیس در دریای عمان و فاصله زیاد آن با سواحل ایران ، مجبور گردید محموله را به دوبی ببرد تا از آنجا با لنج به صورت قاچاقی به دلوار منتقل کند.
🔸️حاکم دبی در آن مقطع شیخ سعید بن مکتوم (پدربزرگ شیخ محمد حاکم فعلی) بود که تحت الحمایه انگلیس بود.
🔸️هنگامی زایرحسین اسلحه ها را بار میزند و کمی از سواحل دُبی دور می شود، لنج مربوط به نیروهای شیخ سعید آل مکتوم به قصد توقیف محموله به شناور نیروهای تنگستانی حمله می کنند اما از آنجا که تنگستانی ها تیراندازان ماهری بودند، با تفنگچی های شیخ روی آب درگیر شده و تعدادی از آنها را کشته و می گریزند.
🔸️پادشاهی بریتانیا که حامی شیخ دُبی بود، طی نامه ای تقاضای استرداد زایرحسین جهت محاکمه را می نماید که با پاسخ منفی رئیسعلی دلواری روبرو می گردد و ماجرای فوق یکی از عوامل کینه نیروی دریایی انگلیس از کدخدای دلوار بود.
3️⃣ رئیسعلی آنچنان متدین بود که مراسم عزاداری امامان شیعه را در منزلش برپا می داشت و عبارت "از خداوند جلّی توفیق میخواهد علی" را بر مُهر مخصوصش حک کرد که نشان از ارادت ویژه او به امام اول شیعیان داشت.
🔸️همچنین بر سردر منزلش در دلوار عبارت زیر دیده می شد :
"زتیغ شیرخدا چون رواج شرع نبی شد"
"از این سبب به همه مسلمین رئیس علی شد"
4️⃣ رئیسعلی در چند مقطع در تحولات سیاسی جنوب کشور نقش مهمی بازی کرد و در واقع کنش گری جدی او از دوران مشروطه شروع شد که با نیروهایش به دستور سید مرتضی علم الهدی مجتهد اهرمی، بوشهر را تصرف کرد و جالب این بود که نیروهای او کوچکترین تصرفی در مال التجاره مردم انجام ندادند و همین امر باعث خوشنامی این جوان دلواری گشت.
5️⃣ جنگ جهانی اول که آغاز گشت ، رئیسعلی به فرمان علمای شیعه که حامی امپراطوری مسلمان عثمانی بودند ، با لشکرکشی غیرقانونی بریتانیا به بوشهر مخالفت کرد و با آنان به مبارزه برخاست.
🔸️مثلث پیشرو و مترقی در آن دوره، تُجار (حامی مالی و مادی قیام )، علما (حامی شرعی قیام) و مبارزان (عوامل اجرایی قیام) بودند که مانعی جدی بر سر اهداف انگلیس در جنوب ایران گردیدند.
🔸️قیام توسط خوانین بزرگ منطقه همچون غضنفرالسلطنه برازجانی ، شیخ حسین چاهکوتاهی و زایرخضرخان اهرمی مدیریت می شد ، اما هیچکدام از آنها با وجود تفنگچی و اموال فراوان به اندازه رئیسعلی که کدخدایی بیش نبود، اثرگذاری نداشتند و آوازه جوان دلواری در سرتاسر ایران و حتی بریتانیا پیچید و همین امر حسادت برخی ها (که بنا نیست نامشان برده شود) را برانگیخت.
6️⃣ رئیسعلی دلواری و یاران اندکش از بدو برپایی اردوی انگلیس در بوشهر و تبعید حاکم وقت این بندر موقرالدوله و آزادی خواهانی چون عبدالرضا چوبک ، به فرمان علمایی چون سید عبدالحسین لاری، شیخ محمدحسین برازجانی ، سید مرتضی علم الهدی و سید عبدالله بلادی بوشهری، به مبارزه علیه انگلیس دست زد و شبیخون های کارآمدی علیه اشغالگران خاک وطن سازماندهی نمود.
7️⃣ انگلیسی ها که از شبیخون های گاه و بی گاه او به تنگ آمده بودند ، ابتدا گمان کردند نیت رئیسعلی مالی است و ۴۰ هزار لیره استرلینگ به او رشوه پیشنهاد کردند تا دست از اقداماتش بردارد لکن او نپذیرفت.
🔸️تا این که بریتانیایی ها در نهایت با چند هزار نیرویی که از هندوستان وارد کردند، در اوت ۱۹۱۵ به دلوار لشکر کشیدند که با مقاومت دلواری ها و شیوه جنگ و گریز رئیسعلی و خالوحسین بردخونی و دادن تلفات بسیار و کشته شدن چند افسر عالی رتبه مجبور به عقب نشینی گشتند.
🔸️پیروزی فوق چنان اثرگذار بود که نام رئیسعلی در تمام ایران پیچید و در لندن نیز روزنامه ها از او و مبارزاتش نوشتند.
8️⃣ عاقبت رئیسعلی در یکی از شبیخون ها در محله تنگک بوشهر از پشت بوسیله خائن اجیر شده توسط برخی حسودانی که از قدرت گرفتن او نگران شده بودند ، در ۱۲ شهریور ۱۲۹۴ به شهادت رسید و داغی بزرگ بر دل مردم ایران گذاشته شد.
📌واقعیت تاریخی اینست که امپریالیسم انگلستان اگرچه به شدت درپی ترور رئیسعلی دلواری بود، اما در به شهادت رسانیدن این جوان ۳۳ ساله نقشی نداشت و بخیلان پرونده عمر او را بستند .
روحش شاد
علیرضاتقوی نیا
@rkhanjani
هدایت شده از بسوی خدا
🖼️ خادمالرضا علیهالسلام
🔸لوح ویژه «خادمالرضا علیهالسلام» که پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری به مناسبت ایام شهادت امام رئوف، منتشر کرد.
https://eitaa.com/besooyekhodaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حال و هوای صحن و سرای بارگاه منور رضوی در صبح شهادت حضرت رضا(ع)
@rkhanjani
🔻امام رضا(ع) میفرمایند:
عقل شخص مسلمان تمام نيست، مگر اين كه ده خصلت را دارا باشد:
۱ـ از او اميد خير باشد.
۲ـ از بدى او در امان باشند.
۳ـ خير اندك ديگرى را بسيار شمارد.
۴ـ خير بسيار خود را اندك شمارد.
۵ـ هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود.
۶ـ در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود.
۷ـ فقر در راه خدايش از توانگرى محبوبتر باشد.
۸ـ خوارى در راه خدايش از عزّت با دشمنش محبوبتر باشد.
۹ـ گمنامى را از پرنامى خواهانتر باشد.
۱۰ـ احدى را ننگرد جز اين كه بگويد او از من بهتر و پرهيزگارتر است.
«لا يَتِمُّ عَقْلُ امْرِء مُسْلِم حَتّى تَكُونَ فيهِ عَشْرُ خِصال: أَلْخَيْرُ مِنْهُ مَأمُولٌ. وَ الشَّرُّ مِنْهُ مَأْمُونٌ. يَسْتَكْثِرُ قَليلَ الْخَيْرِ مِنْ غَيْرِهِ، وَ يَسْتَقِلُّ كَثيرَ الْخَيْرِ مِنْ نَفْسِهِ. لا يَسْأَمُ مِنْ طَلَبِ الْحَوائِجِ إِلَيْهِ، وَ لا يَمَلُّ مِنْ طَلَبِ الْعِلْمِ طُولَ دَهْرِهِ. أَلْفَقْرُ فِى اللّهِ أَحَبُّ إِلَيْهِ مِنَ الْغِنى. وَ الذُّلُّ فىِ اللّهِ أَحَبُّ إِلَيْهِ مِنَ الْعِزِّ فى عَدُوِّهِ. وَ الْخُمُولُ أَشْهى إِلَيْهِ مِنَ الشُّهْرَةِ.
ثُمَّ قالَ عليه السلام: أَلْعاشِرَةُ وَ مَا الْعاشِرَةُ؟ قيلَ لَهُ: ما هِىَ؟ قالَ عليه السلام: لا يَرى أَحَدًا إِلاّ قالَ: هُوَ خَيْرٌ مِنّى وَ أَتْقى».
«تحف العقول، صفحه 443»
@rkhanjani
امام خمینی (ره):
«نباید برای رضایت چند لیبرال خود فروخته در اظهارنظرها و ابراز عقیدهها به گونهای غلط عمل کنیم که حزب الله عزیز احساس کند جمهوری اسلامی دارد از مواضع اصولیاش عدول میکند.»(صحیفه امام خمینی ره، ج ۲۱، ص ۲۸۴)
@rkhanjani