✅ثواب خدمت همسر
امام باقر(ع) فرمودند:
هر زنی که هفت روز شوهرش را خدمت کند،خداوند هفت در دوزخ را به روی او ببنددو هشت در بهشت را به رويش بگشايد,تا از هر در که خواهد وارد شود و فرمودند: هيچ زنی نيست که جرعه اي آب به شوهرش بنوشاند مگر آن که اين عمل او برايش بهتر از يک سال باشد.که روزهايش را روزه بگيرد و شبهايش را به عبادت سپری کند.
وسائل الشيعه، ج۱۴ ص۱۲۳
@khanjanidroos
اثر كينه به كساني كه به إنسان بدي كردند بر قلب چيست؟آيا باعث عدم استجابت دعا ميشود ؟
✅کینه توزی، از گناهان عارضی مهم دل به شمار می آید. وقتی انسان از کسی خشمگین می شود، در حالی که زمینه انتقام جویی برایش فراهم نباشد، دشمنیِ او را به دل می گیرد. در این صورت، حالتی در دل او شکل می گیرد که به آن، «کینه» می گویند. این حالت، مناسب مؤمنان نیست.
در قرآن کریم می خوانیم «وَلاَ تَجْعَلْ فِی قُلُوبِنَا غِلّا لِلَّذِینَ آمَنُوا؛ در دل هایمان از آنان که ایمان آورده اند، کینه ای قرار مده.» (حشر: 10)
همچنین امیرالمومنین علی علیه السلام در سفارش، برای کینه زدایی از دل ها می فرماید: «طَهِّرُوا قلوبَکم من الْحِقد فانّهُ داءٌ مرمی؛ دل ها را از کینه پاک سازید، زیرا کینه توزی دردی مهلک است.»
کینه توزی و دشمنی، نفس ملکوتی انسان را بیمار کرده و همیشه روح، از آن در آزار است. همچنین آدمی را از بساط قرب الهی دور و از هم نشینی با ساکنان عالم قدسی محروم می کند و صاحب خود را از آنچه شیوه اهل ایمان و نیکان است، باز می دارد.
غیر از این، از خردورزی و عقلانیت آدم ها نیز جلوگیری می کند؛ زیرا چنین حسی، به آدمی این اجازه را نمی دهد که درباره دیگران درست بیندیشد و آنها را دقیق بشناسد.
شناخت درست و استدلال منطقی و نتیجه گیری مطمئن، زمانی امکان پذیر است که عقل آدمی، از هرگونه محدودیتی آزاد باشد. بدیهی است که کینه توزی، اندیشه و نتیجه تفکر را به سمتی نادرست می کشاند و عقل را وا می دارد که در جهت انتقام گرفتن از دیگران و برای ضربه زدن به آنها حرکت کند.
این دشمنی به بیماری تبدیل خواهد شد که زندگی و پیشرفت جامعه را به شدت تهدید می کند؛ زمینه بی توجهی یا کم توجهی به او را فراهم می سازد و خواسته یا ناخواسته، همدلی و همکاری، از این محیط رخت بر می بندد و کارها به سامان نمی رسد.
در مورد استجابت دعا، قدر مسلم اگر کینه توزی باعث گناهانی مثل آزار دیگران یا غیبت یا ستم کردن و … باشد، باعث عدم استجابت هم خواهد شد. چون یکی از مهمترین عوامل استجابت دعا، گناه به طور کلی ست.
@khanjanidroos
🔵 ٨ رفتار مشترک بین افراد ناموفق!
- هر روز ساعتها تلويزيون تماشا میکنند.
- هيچگاه هدفگذاری نمیکنند.
- هميشه از همه انتقاد میکنند.
- از تغييرات میترسند.
- هميشه كينه به دل دارند.
- در مورد بقيه افراد همیشه غیبت میکنند.
- فکر میكنند كه همهچيز را میدانند.
- ديگران را مسئول شكستهای خود میدانند.
@khanjanidroos
🌴هشت آبان #روز_نوجوان سالروز شهادت شهید #حسین_فهمیده بر همه نوجوانان این مرز و بوم مبارک باد.
@khanjanidroos
نوجوان به دلیل تغییرات هورمونی رشد، دچار کمی سستی و احساس خستگی است خوابش زیاد شده و اکثرا سنگین خواب میشوند. شاید شمافکر کنید او تنبل شده .
برای نماز صبح او را با دعوا و داد بیدار نکنید . او را با محبت و نوازش و بوسه و صدازدن با القاب زیبا مثل دختر عریزم و... بیدارش کنید.
یک بار هم شایدکافی نباشد پس صبورانه یک بار قبل نماز خودتان و یک بار بعد نماز او را با محبت بیدار کنید.
@khanjanidroos
‼️دلایل پرخاشگری و خشونت در دوران نوجوانی
🔹نوجوان گاهی اوقات نیاز به نمایش قدرتطلبیهای خود دارد و ازآنجاکه نوجوانی دوره کسب استقلال است، کسب قدرت نیز راهی برای رسیدن به استقلال بوده و در نتیجه نوجوان برای نشان دادن استقلال خود پرخاشگری میکند.
🔹 هنگامیکه در محیط اجتماعی نوجوان، خشونت حکمفرماست وی نیز پرخاشگری را یاد گرفته و در موقعیتهای گوناگون نشان میدهد.
@khanjanidroos
چرا والدين و فرزندان زبان هم را نمي شناسند؟
والديني كه نوجوان دارند ، متفق القول مي گويند كه فرزندشان :
" حرف گوش نمي كند . با ما يكه به دو مي كند. هر چه مي گوييم ، مخالف آن را انجام مي دهد و و و "
نوجوانان هم متفق القول مي گويند :
" پدر و مادرها گير مي دهند، ما را نمي فهمند، قديمي فكر مي كنند و و و ....."
باید سوء تفاهم ها برداشته شود و ما از نسل نو بيشتر بدانيم و با آن ها به زبان خودشان صحبت كنيم باید از دو درب احترام و محبت بتوانیم به آنها نفوذ کنیم.
@khanjanidroos
بنده یه خواستگار دارم که شش سال ازم کوچکتره. تا کنون بخاطر اختلاف سنی مخالفت میکردم. اصرار زیادی به ازدواج داره و هر شرطی میزارم را می پذیره.
میشه راهنمایی کنین که چکار باید بکنم؟
✅ ازدواج یک موضوع بسیار مهم و دقیقی است که نباید احساسی و سطحی انتخاب کرد شما باید به این نکته توجه کنید که اصرار ایشان آیا منطقی هست یا خیر ممکن است یک فردی از شما اصرار و التماس یک کار غیر منطقی داشته باشد و شما می دانید که اصرار ایشان به نابودی خودش و شما خواهد انجامید قطعا شما نباید به خاطر صرف اصرار ایشان اقدام به کار منطقی کنید . قطعا هدف افرادی که با دختری که 6سال بزرگتر از خودش است قصد ازدواج دارند بیشتر نیاز به یک محبت مادرانه دارند تا محبت زناشویی و وقتی که وارد زندگی می شوند و نمی توانند این گونه رابطه برقرار کنند دچار مشکل می شود این افراد وقتی وارد زندگی می شوند متوجه انتظارات و خواسته های طرف مقابل هم می شوند و فکر نمی کردند که باید آن ها محبت کنند چون محبت مادر - کودک به صورت ناخودآگاه و ناهشیار یک طرفه است. اگر تحقیقی در زندگی ایشان داشته باشید و یا به طوری غیر محسوس از ایشان رابطه ایشان را با مادرش از گذشته تا حال را بپرسید متوجه کمبود های عاطفی و روانی خواهید شد. پس اصلا مجاز به این انتخاب نیستید و ریسک ازدواج شما بسیار بالا خواهد بود.
@khanjanidroos
✅ نماز حاجت روز پنجشنبه به توصیه آیتالله بهجت قدسسره
🔷آیتالله بهجت قدسسره اطرافیان و شاگردان خود را بسیار به خواندن نماز روز پنجشنبه توصیه میکردند و میفرمودند: «آیتالله سید مرتضی کشمیری هر وقت این نماز را میخواند، هدیهای برای او میرسید».
📃شیوه خواندن نماز حاجت روز پنجشنبه
چهار رکعت (دو نماز دو رکعتی)
در نماز اول:
در رکعت اول بعد از حمد ۱۱بار سورۀ توحید
در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱بار سورۀ توحید
در نماز دوم:
در رکعت اول بعد از حمد ۳۱بار سورۀ توحید
در رکعت دوم بعد از حمد ۴۱بار سورۀ توحید
بعد از سلام نماز دوم ۵۱ بار سورۀ توحید
و ۵۱بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند
و سپس به سجده برود و ۱۰۰بار «یاالله یاالله» بگوید و هرچه میخواهد از خدا درخواست کند.
✅ پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمود:
اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود میشود؛
نزول باران را بخواهد بهیقین باران نازل میشود؛
همانا هیچچیز مانع میان او و خداوند نیست؛
خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب میکند.
📚 برگرفته از کتاب بهجت الدعا، ص٣٨٠
#نماز_مستحبی #نماز_حاجت
✨
@Khanjanidroos
⭕️⭕️عرفان های کاذب به دنبال سرکسیه کردن افراد هستند
👈بسیاری از مروجان و مبلغان عرفانهای نوظهور در کشور دنبال اهداف مادی و اقتصادی هستند و سعی میکنند با طرح مسایل عرفانی و آموزههای آنها از یوگا و مراقبه و مدیتیشن گرفته تا سحر و جادو و رساندن افراد به خلسه عرفانی و آرامش و غیره از سادگی آنها استفاده کرده و با توجه به روحیات معنوی مردم و علاقه آنها به مسایل معنوی و همچنین وجود مشکلهای زیادی که میان مردم وجود دارد؛ آنها را فریب دهند و بدین شیوه به ثروتهای کلانی دست یابند.
👈آناهیتا احمدی در این زمینه مینویسد:
«برای معنویت دلار خرج کنید، برای اکیستها محدودیتی درباره رژیم غذایی و نوع پوشش وجود ندارد و هرچند از مصرف مواد مخدر، سیگار و نوشیدنیهای الکلی منع نشدهاند، اما اک موضوعاتی، همانند سقطجنین، طلاق یا گرایشهای جنسی، مانند همجنس بازی را امری شخصی تلقی میکند و درباره آنها نظری نمیدهد. راه نزدیکی بیشتر به خداوند از دیدگاه اک، تقوا و پرهیزکاری نیست، بلکه میزان داراییهایی است که یک اکیست باید برای حق عضویت خود بپردازد. حق عضویتهای اکیست در کشورهای توسعه یافته 130 دلار برای شخص و 75 دلار برای خانواده کاهش مییابد، البته اکیستها همه نوآموزان را مجبور به پرداخت شهریه نمیکنند و اساتید تمرینات ابتدایی را رایگان در اختیارشان قرار میدهند»
👈در ادامه اما برنامههای ویژه آموزشی که بهوسیله استاد زنده اک تهیه میشود فقط برای جویندگانی قابل دستیابی است که اکنکار را بهعنوان مسیر معنوی خود انتخاب کردهاند و هزینهاش را بهحساب مؤسسه واریز میکنند.
#عرفان_کاذب #عرفان_جعلی #عرفان_دروغین #عرفان_بدلی #اکنکار #اکیست
@khanjanidroos
نقد ها و بررسی ها
پیرامون #مقبره_کوروش
⚠️ مقبره ای که امروزه به نام کورش
هخامنشی مشهور است، در دوره اسلامی،
به نام #مقبره_مادر_سلیمان نامیده میشد. ⚠️
💡منبع : ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
❶ در دوران حاکمیت اتابکان بر منطقه فارس، در سال ۶۲۰ یا ۶۲۱ هجری قمری، مسجد جامعی پیرامون آرامگاه ساخته و محرابی نیز بر سنگ درون اتاق آرامگاه حجاری شد.
علیرضا شاپور شهبازی، راهنمای جامع پاسارگاد، شیراز: بنیاد فارس شناسی، ۱۳۸۸. ص ۱۲۱.
Encyclopaedia Iranica, Cyrus v. The Tomb of Cyrus: iranicaonline.org, articles, cyrus-v-tomb
❷ جورج ناتانيل كرزن پیرامون این مقبره نکاتی قابل توجه مینویسد. او میگوید: «ايرانيان اين بنا را قبر مادر سليمان مىنامند و اين عقيده در سراسر دوره اسلامى شايع بود.»
جورج ناتانيل كرزن، ايران و قضيه ايران، ترجمه غلامعلى وحيد مازندرانى، تهران: انتشارات علمى و فرهنگى، ۱۳۸۰. ج ۲، ص ۹۶.
❸ وی در ادامه گزارشی از مورخین و جهانگردان بیان میکند که بنای مذکور را «مقبره مادر سلیمان» نامیدند. وی مینویسد: «جان استريوس در ۱۶۷۲ خاطرنشان مىسازد كه آنجا زيارتگاه زنان پارسا بوده كه ۳ بار سر بر قبر مىكوبيدند و ۳ بار هم آن را مىبوسيدند و بعد از دعاى كوتاهى خارج مىشدند.»
جورج ناتانيل كرزن، همان، ج ۲، ص۹۶ - ۹۷.
❹ ان نکته برای کرزن (و هر انسان متفکری) مهم و اساسی به نظر میرسد، چون تا همین قرن اخیر، ورود مردان به این بنا ممنوع بوده است. حتی محقق سرشناسی چون موریه، به دلیل مرد بودن از حضور در مقبره منع میشود (در سال ۱۸۰۹ میلادی)
جورج ناتانيل كرزن، همان، ج ۲، ص ۹۷
❺ ژوزفه باربارو (جهانگرد ونیزی) در قرن ۱۵ میلادی و دوبروین در قرن ۱۸ میلادی نیز از ممنوعیت ورود مردان به این بنا خبر داده اند.
فرهنگنامه ایران (irania.ir)، مدخل «مقبره مادرسلیمان».
@khanjanidroos
امام على علیه السلام :
🌸مَنْ ساءَ خُلْقُهُ مَلَّهُ اَهْلُهُ؛
🌸هر کس بد اخلاق باشد، خانواده اش از او دلتنگ و خسته مى شوند.
🌺🍃🌺🍃🌺
@Khanjanidroos