با چه منطقي بايد مرد زني رو که حجابش کامل نيست نگاه نکنه ولي زن هر طور خواست حجاب انتخاب کنه؟! چرا سختي براي مرده ؟ آيا اين سختي کشيدن پاداش داره؟
این گونه نیست که دین ما فقط به مرد توصیه کند که به بی حجاب نگاه نکند بلکه زن را هم نهی از منکر می کند که دست از بی حجابی بردارد و حجاب مناسب جامعه اسلامی را داشته باشد.
در آیات قرآن هم که می نگریم می یابیم که خدا هم دستور به حجاب داده است هم دستور به کنترل تگاه. و هر دوی این ها واجب است وهر کس در انجام آن کوتاهی کند مورد عقوبت الهی واقع شده و حتی مورد حکم حاکم شرع باید قرار گیرد:
هم به مرد دستور کنترل نگته داده شده هم به زن:
قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ)
«به مؤمنان بگو: چشم های خود را از نگاه به نامحرم فرو گیرند».
(وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ)
«و به زنان با ایمان بگو: چشم های خود را از نگاه هوس آلود فرو گیرند».
به زنان هم توصیه به حفظ حجاب شده است:
یا أَیهَا النَّبِی قُلْ لِأَزْواجِک وَ بَناتِک وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِینَ یدْنِینَ عَلَیهِنَّ مِنْ جَلَابِیبِهِنَّ ذلِک أَدْنی أَنْ یعْرَفْنَ فَلا یؤْذَینَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِیماً.
«ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلباب ها [روسری های بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار برای این که شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است؛ (و اگر تاکنون خطا و کوتاهی از آنها سر زده توبه کنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است».
پس این امر حجاب و حفظ نگاه دو طرفه است اما هیچ کدام از دو طرف نمی توانند به بهانه کوتاهی طرف مقابل از دستور اختصاصی خود سر پیچی کنند.
اما حفظ نگاه و پوشاندن چشم علاوه بر این که رعایت دستورات دینی و الهی و واجب است ثواب زیادی هم دارد .
پیامبر اسلام(ص) فرمود: «نگاه کردن به زیباییهاى زنان، یکی از تیرهاى شیطان است که هرکس از این نگاهها صرف نظر کند، خداوند شیرینی عبادت را به او میچشاند که این مایه شادمانى وى است».
همچنین در روایات آمده است: «هیچ مسلمانى نیست که چشمش به نامحرم بیفتد و برای خدا از آن، روی برگرداند، مگر اینکه خداوند به او توفیق عبادتى دهد که شیرینى آنرا در قلبش مىیابد»
پیامبر اسلام(ص) فرمود: «وقتى یکى از شما، زن زیبایى را دید، به نزد همسرش برود؛ زیرا آنچه آن زن دارد، همسرش هم از آن برخوردار است». مردى بلند شد و پرسید: اى رسول خدا! اگر فردى همسر ندارد، چه کار کند؟ پیامبر فرمود: «سرش را به طرف آسمان بلند کند [و دعا نماید] و به نگاهش به آن زن ادامه ندهد؛ بلکه مراقب خود باشد و براى موفقیت در خوددارى از نگاه به نامحرم، از فضل پروردگار کمک بطلبد».
امام صادق(ع) فرمود: «هرکس نظرش به زن بیگانهای افتاد و او به آسمان نگاه کرد، یا چشمپوشى کرد و نگاهش را به سمت آن زن بر نگرداند؛ خداوند متعال، حور العینی را همسر او قرار خواهد داد».
@khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ تصویری
🔵 چه کنیم زندگیمان با برکت شود ...⁉️
استادعالی
از من مپرس در شب جمعه کجاست دل
بی خانه است، زائر شهرِ خداست دل..
«هرگز وجودِ حاضرِ غائب شنیده ای؟»
در شهرِ خویش هستم و در کربلاست دل..
@khanjanidroos
پرسش:
من خيلي از زندگي خسته شدم هرچيزي بدبختي فکر کنيد من تو زندگي دارم حتي يه لحظه هم آرامش ندارم .اصلا اميدي به آينده ندارم نميدونم چکار کنم پسرم بيماري روحي داره وسواس وضعيت اعصاب خيلي خسته شدم شوهرم هم بيماري بدبيني داره ديگه خيلي خسته شدم آخر اين همه مشکل به خدا مردم مشکل دارم ولي هيچ کس اندازه من مشکل نداره آخر چرا خدا منو اين همه بدبختي آفريده ؟نه راه پس دارم نه راه پيش اگه خود کشي حرام نبود تحولات حتما اينکاروکرده بودم حتما مي خواهيد بگيدپسرتونو دکترومشاوره ببريد بردم خوب جواب نميده اين سرنوشت منه بايد بسوزم?
✅پاسخ:
وقتی ما زندگی انسانی را به ذهن میآوریم، رنجها و مشکلات حصه بزرگی از زندگی او را در برمیگیرند. همانطور که یک کوهنورد ماهر برای رسیدن به قله کوه مراحل سختی را میگذراند یا یک شناگر موجهای متعددی را پشت سر میگذراند و به هدف خویش دست پیدا میکند، انسانها هم در مواجهه با مشکلات و مصائب هستند. بعضی با فائق آمدن بر مشکلات پیروز میشوند و بعضی در مقابل آنها سر تسلیم فرود میآورند.
یک استاد بیولوژی شاگردان خودش را درس میداد که پروانه چگونه از قالب بیرون آمده و به شکل پروانه در میآید. او به شاگردان خودش گفت که وقتی پروانه تلاش میکند که از قالب بیرون بیاید هیچ کس در بیرون آمدن، به او کمکی نکند. این را گفت و از کلاس بیرون رفت.
شاگردان منتظر بودند. پروانه برای بیرون آمدن تلاش میکرد. دانشجویی از راه ترحم کمک کرد و قالب را شکست. پروانه بیرون آمد اما چند دقیقه بعد مرد. وقتی استاد برگشت، علت مرگ را جویا شد. او گفت پروانه برای بیرون آمدن سعی میکند و رنج و زحمت میکشد، این رنج و زحمت همانند ورزشی است که بال و پر او را تقویت میکند و او را برای زندگی در این دنیا آماده میگرداند. این دانشجو نگذاشت که او با تلاش خودش را تقویت کند، ضعیف ماند و نتوانست زنده بماند.
1. شناخت مشکلات
در اولین مرحله ما باید مشکل را بشناسیم تا بتوانیم با آن مبارزه کنیم. وقتی دو ورزشکار میخواهند با یکدیگر مبارزه کنند، درباره ویژگیهای یکدیگر اطلاعاتی به دست میآورند و از طریق این اطلاعات خود را برای مقابله با حریف آماده میسازند. شناخت مشکلات، نخستین مرحله برخورد است.
2. توبه و استغفار
مشکلاتی که به خاطر گناهان هستند راه درمان آنها توبه است.
3. شناخت خود
انسان، علاوه بر شناخت مشکل، باید خودش را هم بشناسد. استعدادهایی که خدا به او داده شناسایی کند. کسانی که خودشان را نمیشناسند مشکلات را
خیلی بزرگ تصور میکنند و خودشان را هیچ کاره.
4. صبر و استقامت
انسان بعد از شناسایی مشکل و شناسایی راه حل، باید با استقامت آن راهکار را اجرا کند وقتی ما زندگی انسانهای بزرگ را میخوانیم میبینیم که آنها در نتیجه همین صبر و استقامت بر قله عظمت رسیدند.
5. اراده
برای مقابله با مشکلات لازم است که اراده محکم باشد. کسانی که عزم و ارادهشان سست است، از سختیها فرار میکنند ولی کسانی که عزمشان محکم است، مشکلات از آنها فرار میکند.
6. توجه به مشکلات دیگران
برخی از گرفتاریها را ما نمیتوانیم از بین ببریم و منظور از مقابله با آنها فقط همین است که از اثرات سوء آنها در امان بمانیم. در اینگونه مشکلات اگر انسان توجه کند که تنها نیست بلکه همه یا بسیاری از مردم با چنین مشکلی مواجهاند آسودهخاطر میشود و از اثرات منفی مشکل در امان میماند.
7. توجه به نتایج مثبت مشکلات
اگر انسان به نتایج مثبت مشکلات توجه داشته باشد میتواند از اثرات منفی ذهنی آنها نجات یابد ولی وقتی مشکلات را فقط مصیبت میبیند و به نتایج مبارزه با آنها توجهی نمیکند، به غم و غصه گرفتار میگردد و این غصه و اندوه توان او را از بین برده و به پیری زودرس مبتلا میسازد.
@khanjanidroos
#ایهاالصاحب الزمان❤️
آخرین روزهای عاشقانه پاییزیست...🍂🍁
ای پاک ترین معشوق عالم!❤️
پس کی میایی؟😢
اللهم عجل لولیک الفرج بحق مهدی عج
@khanjanidroos
زمینه های ایجاد #تعارض بین زوجین علائمی دارد؛ اگر هر یک از طرفین نسبت به این زمینه ها آگاهی داشته باشد متوجه بروز تعارض میشود و در پی حل آن گام بر می دارد.
⁉️تعارض چه هنگام بروز می کند؟
1️⃣ معمولا زمانی تعارض بروز می کند که نیازها و اهداف زوجین در مسیر زندگی با هم هماهنگ نباشد. مثلا هدف شوهر از کسب درآمد ، پس انداز وخرید خانه است ، ولی همسرش تمایل دارد که با درآمد شوهر بیشتر به سفر و گردش برود واین اختلاف نظر زمینه ایجاد تعارض می باشد.
2️⃣ زمینه دوم تعارض زمانیست که هر کدام از زوجین منافعشان در خطر باشد.حال یا حذف منافع یا کم شدن آن و هیچ کدام قصد کوتاه آمدن ندارند. مثلا زوجی صاحب فرزند شدند و مشکلشان در نگهداری فرزند است. زیرا هر کدام برنامه کاری وتفریحی برای خود دارند و نمیخواهند که به برنامه هایشان لطمه وارد شود.
#مهارت_حل_تعارض
#قدرت_غلبه_بر_مشکلات
@khanjanidroos
─━━━━⊱💖﷽💖⊰━━━━━─
شما تا چه حد با #سکوت و نتایج بیشمارش آشنا هستید؟❓
ما اصولا خوب بلدیم حرف بزنیم 👄ولی سکوت🤫 کردن را بلد نیستیم چون ما در سکوت سخن گفتن را آموختیم ولی هرگز سکوت را نخواهیم آموخت سکوت از درون میجوشد نتیجه فکر و تعقل است سکوت از نشانه های حکمت است کسی که کم سخن بگوید بیشتر می اندیشد و بیشتر رشد می کند و می بالد.
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
سکوت نقش مهمی در ساختن شخصیت فرد دارد به همین خاطر یکی از مهم ترین برنامه های سیر و سلوک عرفا همین سکوت است. شاید در ابتدا آسان به نظر بیاید اما سکوت کردن کار هر کسی نیست چرا که سخن گفتن جزء قوای شهوت به شمار میرود و از صفات رذیله است و ما قافله بشری در بند شهوات هستیم به جز معدودی
#عرفان_عملی
🌿
🌿🌸
🌿🌸🌿
🌿🌸🌿🌸
🌿🌸🌿🌸🌿
@khanjanidroos
─━━━━━━⊱🌼⊰━━━━━━━─