من برداشتم اين بود که با هم نقشه کشيده بودند براي اينکه ما را تنبيه کنند و کتک بزنند. بچه هاي ديگر را که دو تا شيلنگ زد، گفت بروند و من و او تنها مانديم. بعد که مرا زد خيلي محکمتر از ديگر بچه ها زد. من هم گفتم اينکه شما ما را ميزني ناحق است. مرا محکمتر از بقيه زد. همين حرف را هم که زدم دوتاي ديگر هم مرا زد که مدتي دستم ورم کرد تا اينکه خوب شد.
البته همه اين بچه ها همان رفقايي نبوديد که تعهد نداده بودند بلکه تعداد ديگري هم بودند اما بچه هاي درس خواني بودند. از طرف ديگر کساني را که از جايشان تکان نخورده بودند و نگفتند که ما هم درس بلديم کسي به آنها کاري نداشت اما ما را به اين بهانه کتک زدند.
ادامه تحصيلاتم هم اينطور بود که دوران دبيرستان را متفرقه خواندم. بعد رفتم دانشگاه پيام نور و ليسانس گرفتم. بعد هم رفتم دانشگاه امام حسين عليه السلام و فوق ليسانس گرفتم. دکتري، دانشگاه آزاد قبول شدم که بايد براي مصاحبه ميرفتم اما نشد که بروم.
حبیب از زبان حبیب؛ قسمت ششم من که بعد از ظهرها برميگشتم روستا، بچه ها را ميديدم، صبح هم بچه ها را که ميرفتند که اول وقت در مدرسه باشند، دوباره ميديدم و جريانات را به آنها ميگفتم. بعد يک کار ديگري کرديم. کليد مدرسه دست خودشان بود و تا هشت صبح در مدرسه را باز نميکردند. بچه ها مي آمدند و پشت در ميماندند. روبه روي مدرسه يک ميدان بود، ما ميرفتيم و آنجا مي نشستيم و بچه ها هم از ساعت شش و نيم، هفت کم کم مي آمدند و تقريباً تمام بچه ها دورمان جمع ميشدند. ما هم تا ساعت هشت با بچه ها صحبت ميکرديم و بچه ها را در جريان ريز قضايا قرار ميداديم، بعد که ساعت هشت ميشد و آنها در مدرسه را باز ميکردند بچه ها ميرفتند مدرسه و سر کلاس، ما هم ميرفتيم شهر، آموزش و پرورش.
در اين بين، خبر به «حاج ملا حسين» که از بزرگان روستا بود رسيده بود. او يک بار من را ديد و گفت شما اصلاً کوتاه نياييد و من هم از شما حمايت ميکنم. يک تعداد ديگري از بزرگان روستا هم به همين شکل من را ديدند و گفتند شما کار خوبي کرده ايد، اينها آدمهاي درستي نيستند؛ لذا ما هم از شما حمايت ميکنيم. به اين ترتيب همه فهميدند و بزرگان روستا هم گفتند ما از شما حمايت ميکنيم. از اينجا هم ما دلگرم شديم.
ما دوباره رفتيم و مذاکره کرديم. گفتند بالاخره همان طور که رفقايتان تعهد داده اند و رفته اند سر کلاس، شما هم تعهد بدهيد و برويد سر کلاستان. ما هم چون نامه نداشتيم مدرسه راه نميدادند. در اين مذاکره گفتيم اگر به ما نامه ميدهي که برويم کلاس، بده! اگر هم نامه نميدهي ما هم ديگر نمي آييم و مدرسه هم نميرويم. بعد که ديد فايده اي ندارد و معلمها هم آمدند و صحبت کردند و فشار آوردند، برايمان نامه نوشت که فلاني و فلاني به اخلال متهم شده بودند اما اخلالگري برايشان ثابت نشد لذا جهت ادامه تحصيل معرفي ميشوند. بعد آن دو دوستم را بيرون از دفترش فرستاد و به من گفت: «تو تا پايان سال اعتراض نکن و چيزي نگو. من سال تحصيلي که تمام شد هم معاون و هم رئيس مدرسه شما را عوض ميکنم». گفتم باشد. با هم رفتيم مدرسه و مشغول تحصيل شديم. ما هم سوم راهنمايي بوديم و سال بعد هم از آنجا ميرفتيم لذا برايم مهم نبود که مدير و معاون را واقعاً عوض ميکند يا نه. اما سر تعهد ندادن مقاومت کرديم. شهرباني هم که ما را فرستاد مقاومت کرديم. فقط يک روز بهانه گيري کردند، همين معاون مدرسه با يکي از معلمها ساخته بود.
معلم مقداري درس داد و بين مطلب زنگ خورد. بعد گفت فردا دوباره اين قسمت را درس ميدهم. روز بعد که آمديم معلم گفت بچه هايي که درس را بلد هستند بيايند بيرون. ما چند نفر که درسمان خوب بود آمديم بيرون و رو به بچه ها و پشت به تخته سياه ايستاديم. معلم شروع کرد به درس پرسيدن. ما ديديم از جايي ميپرسد که جلسه قبل گفته بود اينجا را دوباره درس ميدهم، خوب ما هم آنجا را نخوانده بوديم. ما گفتيم که شما جلسه قبل گفته ايد که اينجا را دوباره درس ميدهم لذا ما هم اين قسمت را نخوانده ايم.
حالا نميدانم که اين کارشان برنامه ريزي شده بود براي تلافي يا جهت ديگري داشت؛ اما ما گفتيم شما گفته ايد اينجا را دوباره درس ميدهيد. ديروز هم درس تمام نشد، ما هم اينجا را ياد نگرفته ايم. جواب داد که نه! من بايد تکليفم را با شما روشن کنم که گفته ايد درس را ياد داريم اما الان ميگوييد بلد نيستيم و درس نخوانده ايم. ما را فرستاد دفتر. دفتر که فرستاد معاون از ما پرسيد شما چرا درس نخوانده ايد؟ ما گفتيم، معلم جلسه قبل گفته من دوباره اين درس را توضيح ميدهم، ما همه کتاب را از اول تا همينجايي که درس داده بلديم اما همين قسمت را تمرين نکرده ايم و نخوانده ايم. گفت به به! شما همه دست به يکي کرده ايد که معلم را خراب کنيد، کساني هم که همراهم بودند دانش آموزان زرنگ کلاس بودند. گفت بله، شما درس نخوانده ايد و حرفتان را هم يکي کرده ايد که معلم درس نداده. بعد ديدم معاون مدرسه يک شيلنگي را که از قبل آماده کرده بود، برداشت و شروع به زدن بچه ها کرد. نفري دو تا شيلنگ ميزد. يکي دست راست، يکي هم دست چپ. ما چون درسمان خوب بود، تا حالا کتک نخورده بوديم. معاون دو تا شيلنگ به من زد که بر اثر شدت ضربه، دستم کبود و سياه شد. من تحمل نکردم و گفتم اين کتکها ناحق بود؛ خدا تقاصم را از شما بگيرد. دوباره گفت دستت را بگير. بعد دو تا شيلنگ ديگر هم با بيرحمي زد. دستهايم تا چند روز متورم بود و اصلاً نميتوانستم با دستم کاري انجام بدهم. شيلنگ را هم خيلي محکم زد، خيلي. حرفي هم که گفتم حسابي عصباني اش کرد و بعد هم دو تا شيلنگ اضافه زد.
پيامبر اسلام (ص):
«يا أيُّهَا النّاسُ هذا الحُسَينُ بنُ عَلِىِّ ... فَوَ الَّذي نَفسِى بِيَدِهِ إِنَّهُ لَفي الجَنَّةِ و مُحِبِّهِ فِي الجَنَّةِ و مُحِبِّي مُحِبِّيهِ في الجَنَّةِ ؛ [ الأمالى، صدوق، ص 355 ]
اى مردم! اين حسين، فرزند على است... سوگند به آن كه جانم در دست اوست، او و دوستدارانش و دوستداران دوستدارانش در بهشتاند».
میلاد امام حسین علیه السلام و روز پاسدار مبارک.💐
هدایت شده از نجف لک زایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کلام نورانی «حضرت امام» رضوانالله علیه
* مناجات «شعبانیه» را خواندید؟
بخوانید آقا ...
هدایت شده از فکرت
✅#پرونده_تا_انتخاب
💠 دومین نشست نخبگانی فکرت درحال برگزاری است:
☑️ مردمسالاری دینی؛ از ایده تا اجرا
در گفتوگو با چند تن از پژوهشگران علوم سیاسی
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت
هدایت شده از فکرت
.
✅#پرونده_تا_انتخاب
💠 دومین نشست نخبگانی فکرت با موضوع مردمسالاری دینی؛ از ایده تا اجرا برگزار شد:
🔹اهم سخنان حجت الاسلام رضا لکزایی در این نشست نخبگانی
✔️آیا ما در قرآن میتوانیم آیه یا آیاتی را بیابیم که از آنها مردم سالاری دینی را استنباط کنیم؟ دو پاسخ وجود دارد پاسخ اول این است که مفاهیمی که تازه متولد شدهاند و خواستگاه آن غرب است مانند امنیت، مشارکت سیاسی و قدرت اینها اساساً ربطی به جامعه مسلمین ندارد و نسبتی هم با قرآن پیدا نمیکنند.
✔️پاسخ دیگر این است که آیه «الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي» اشاره دارد به اینکه هر نظریه و مسألهای که به موضوع هدایت ما ربط دارد حتماً باید در قرآن و دین درباره آن مستندی و مدرکی پیدا کرد و الا تمام بودن دین زیر سؤال میرود.
✔️برای مردم سالاری دینی میتوان به این آیات اشاره کرد؛ آیه اول آیه 159 سوره مبارکه آلعمران «وَ شاوِرْهُمْ فِی الْأَمْر» مراد از امر هم هر امری است. آیه دیگر آیه 38 سوره مبارکه شورا است «وَ أَمْرُهُمْ شُوری بَیْنَهُم» که میفرماید در امر مردم و ناس با آنها مشورت کن نه امرالله
✔️آیه سومی هم هست که با آنها وجه افتراق مبنایی ما با نظام لیبرال غرب مشخص میشود آیه 124 سوره مبارکه انعام «اللَّهُ أَعْلَمُ حَیْثُ یَجْعَلُ رِسَالَتَه» یعنی خداوند متعال است که میداند رسالت در کجا قرار دهد و مردم نمیدانند.
✔️متأسفانه ما در حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی اصلاً رویکرد قرآنی نداریم مثلاً قرآن کریم سوره مبارکه نوح آیات 10 تا 12 میفرماید: «ٱستَغفِرُواْ ربکم إِنَّهُۥ كَانَ غَفَّارٗا يُرسِلِ ٱلسَّمَآءَ عَلَيكُم مِّدرَارٗا وَ يُمدِدكُم بِأَموَٰلٖ و بنین و یجعل لَّكُم جَنَّـٰتٖ و یجعلل لَّكُم أَنهَٰرٗا» که با استغفار جمعی و اکثر مردم با همدیگر مشکل نزول باران و مشکلات اقتصادی و مشکلات کمبود جمعیتی حل میشود.
✔️تعریف انسان در قرآن اینگونه است که میفرماید «الرَّحْمَنُ عَلَّمَ الْقُرْآنَ خَلَقَ الْإِنْسَانَ» در صورتی که بهصورت منطقی باید میفرمود خلق الانسان بعد علّم القرآن؛ میخواهد بگوید انسان کسی است که عقلانیتش مبتنی بر وحی باشد والا انسان نیست.
✔️خود غربیها هم نگاهشان به انسان، نگاه انسانی نیست و انسان را حیوان میدانند؛ راسل از اولین متفکران غربی انسان را با حیوانات مقایسه میکند و میگوید باید مانند خوکها آنها را با زور رهبری کرد یا مانند الاغ با تبلیغات او را به جایی که میخواهیم ببریم یا مانند حیوانات سیرک آنها را با نظام آموزش وپرورش آنگونه تربیت کنیم که میخواهیم و یا مانند گله گوسفندان آنها را از مسیری عبور دهیم.
✔️چکیده نگاه غرب به انسان را میتوان در اندیشه وبر دید که میگوید؛ تحمیل اراده الف بر ب علیرغم مقاومت ب. در حالی که اسلام میگوید دیکتاتور مسلمان نیست.
✔️قدرت در قرآن اینگونه تعریف شدهاست، «إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» (سوره مبارکه یس آیه 82)؛ هرچه فاصله بین اراده و اقدام کمتر باشد قدرت بیشتر است.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت
هدایت شده از فکرت
🔸#ویراستی ا #انتخابات
☑️ حقیقت نگاه متفکران غربی به انسان
✔️«راسل» به عنوان پیشگاه متفکران غرب انسانها را به مثابه حیوانات گوناگونی میداند که با رسانه و آموزش و زور و اغفال باید مدیریت شوند.
✔️ «وبر» هم رسما طرفدار دیکتاتوری بر انسانهاست.
➕ویراستی فکرت را دنبال کنید
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸#حاشیه_نگاری ا #پرونده_تا_انتخاب
💠 دومین نشست نخبگانی فکرت
☑️ مردمسالاری دینی؛ از ایده تا اجرا
🔻در گفتوگو با چند تن از پژوهشگران علوم سیاسی
👤به میزبانی:
علیرضا محمدلو، پژوهشگر علوم اجتماعی
📍فایل صوتی و گزارش تصویری سخنان نخبگان این نشست به زودی منتشر خواهد شد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت
🔺️ مناسبتهای جدید به تقویم اضافه شد
🔹️ طبق مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی ۸ مرداد روز زنجان، ۱۷ مرداد «روز خبرنگار»، ۱۳ شهریور روز حرکتهای جهادی و مردمی، ۱۷ دی روز کرمان، ۱ بهمن روز بزرگداشت خاقانی و ۱۴ ربیعالاول روز سیستان و بلوچستان به تقویم اضافه میشود./فارس
@Tabnak
هدایت شده از پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
کارآمدی نظام سیاسی و دولت جمهوری اسلامی ایران.pdf
515.9K
فهرست و صفحات مقدماتی کتاب «کارآمدی نظام سیاسی و دولت جمهوری اسلامی ایران»
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی @cpt_isca
🌍🇮🇷
هدایت شده از پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
✨ منتشر شد
📚 کتاب «کارآمدی نظام سیاسی و دولت جمهوری اسلامی ایران» اثر مرحوم دکتر علیرضا صدرا در پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی منتشر شد.
درباره این کتاب آمده است:
در هر علمی بدون نظریه ناظر به یک دسته مسائل آن علم، نه میتوان آن مسائل را شناخت و نه میتوان راهحلهایی مناسب برای آن مسائل ارائه داد. در نظام جمهوری اسلامی ایران ضعف کارآمدی مشهود در برخی ساحتها (با وجود پیشرفتهایی بس چشمگیر در بسیاری از ساحتهای گوناگون کشور)، به لحاظ فقدان کلاننظریه و خردنظریههای کارآمدی مطلوب اسلامی - ایرانی است. پردازش چنان نظریههایی وابسته به شناسایی و تبیین مبانی، مولفهها و شاخصها و ساختار چنان نظریههایی است.
در این اثر چارچوب نظری منظومهنگری و منظومهفهمی عالم و آدم و دین و جامعه، مبانی، مولفهها و شاخصهای کلی کلاننظریه و خردنظریههای کارآمدی مطلوب برای نظام جمهوری اسلامی ایران و نیز ساختار و ویژگیهای اساسی چنان نظریههایی تبیین شده است.
#نظام_سیاسی_ایران #کارآمدی #علیرضا_صدرا
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی @cpt_isca
🌍🇮🇷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💗 رهبر انقلاب: روز مبارک نیمهی شعبان، یکی از مژدههای بزرگ و شادیهای عمیق است.
💻 محصولات مرتبط:
🎥 نماهنگ | برای طلوع خورشید
🎥 نماهنگ | دعای امام زمان(عج)
✍ یادداشت | انتظار، مقاومت، استواری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از شریف لک زایی
تقویم دیواری ۱۴۰۳
گلزار شهدای حضرت رسول اکرم (ص) شهرستان نیمروز (ادیمی) #سیستان
https://eitaa.com/shariflakzaei
با استفاده از نوشته های امام خمینی می توان نظم در پژوهش را تدریس کرد | پایگاه اطلاع رسانی نشست دورهای اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم
https://www.neshasteasatid.com/node/9743
هدایت شده از نجف لک زایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در صورت امکان، این دعای زیبا را انتشار دهید
# کانال راه خدا⇩⇩⇩
@masirkhoda
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✏️ با شرکت در انتخابات دوستان ایران را خوشحال و بدخواهان را ناامید کنید
🔹️رهبر انقلاب، صبح امروز: ملت عزیزمان بدانند امروز چشم بسیاری از مردم دنیا، چه آحاد مردم و چه افراد سیاسی و صاحبان جایگاههای معتبر ملی و سیاسی، به ایران است... میخواهند ببینند که شما چه میکنید در این انتخابات و نتیجهی انتخابات شما چه میشود. هم دوستان ما و افرادی که علاقهمند به ملت ایرانند، هم بدخواهان، آنها هم همینجور.
🔹️از همه طرف چشمها مترصد مسائل کشور ماست و مترصد ملت عزیز ما، به این توجه کنید دوستان را خوشحال کنید و بدخواهان را ناامید کنید. ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
🖼 #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ «دومین نشست نخبگانی فکرت»
☑️ مردمسالاری دینی؛ از ایده تا اجرا
در گفتوگو با چند تن از پژوهشگران علوم سیاسی
🔹گزیده مطالب مطرح شده:
✔️چکیده نگاه غرب به انسان را میتوان در اندیشه وبر دید که میگوید؛ تحمیل اراده الف بر ب علیرغم مقاومت ب. در حالی که اسلام میگوید دیکتاتور مسلمان نیست.
✔️ سرچشمه قدرت که شاکله اصلی مردم سالاری دینی است چیزی جز خدمت نیست؛ اما در غرب، قدرت یعنی حزب من و جناح من بهوسیله قدرت به اهدافش برسد.
✔️ متفکرین غربی از فهم آنچه در ایران توسط امامخمینی (ره) اتفاق افتاد عاجزند؛ مثلاً «میشل فوکو» میگوید من نمیدانم مردم ایران دنبال چه چیزی هستند و شخصیت امام راحل را شخصیتی میداند که به شخصیتهای افسانهای پهلو میزند.
➕این نشست را در «یـوتـیـوب» و «آپـارات» فکرت تماشا کنید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
هدایت شده از شریف لک زایی
هجدهمین یادواره
شهدا و شهیدان روحانی فاجعه تروریستی #تاسوکی و شهدای شهرستان #نیمروز
#سیستان
پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲
ساعت ۱۶
گلزار شهدای حضرت رسول اکرم (ص) شهرستان نیمروز
https://eitaa.com/shariflakzaei
هدایت شده از نجف لک زایی
انا لله و انا الیه راجعون
لحظاتی قبل در شهرستان مقدس قم ، روح بلند وملکوتی مجاهد فی سبیلالله، رزمنده وجانباز هشت سال دفاع مقدس، معلم مؤمن و متعهد حاج یوسف کیخا به خیل یاران شهیدش پیوست .
مراسم تشییع، تدفین و ترحیم متعاقباً به اطلاع می رسد.