باسمه تعالی
نقدی قرآنی از جامعه اساتید وروحانیت یزد بر سخنان آقای محمدرضا باهنر.
آقای باهنر در مصاحبه ای گفته است که ده درصد مردم حزب اللهی اند و بقیه غیر حزب اللهی، و این توقع آنها که بقیه ی مردم مثل اینها فکر کنند توقع اضافی است.
قرآن کریم انسان ها را به دو گروه تقسیم می کند: حزب الله و حزب شیطان؛ (آیات 19و22 سوره ی مجادله) و فقط حزب الله را اهل رستگاری می داند و بقیه را نگون بخت و اهل شقاوت. جناب آقای باهنر شما که انشاءالله حداقل ادعای مسلمانی و قبول داشتن قرآن کلام الله را دارید بفرمایید این هشتاد درصد از ملت ایران که به نظر شما از حزب الله نیستند جزء کدامند؟ آیا جزء حزب شیطان یا گمراه و سرگردانند؟! این توهین به ملت مسلمان ایران نیست؟
این آمار عجیب را از کجا بدست آورده اید که ده درصد ملت ایران حزب خدا هستند و بقیه نیستند؟
اما این که گفتید مردم نمی توانند از توقعات حزب الله پیروی کنند مگر توقع حزب الله چیست جز این که مردم بندگی خدا کنند و احکام و قوانین آفریدگار خود را در زندگی خود پیاده نمایند و هیچ مسئولی به مردم ستم نکند و ارزش های الهی حاکم باشد و مظاهر گناه و فساد در جامعه نباشد. بنظر شما آیا این توقع زیادی یا نادرست است؟!
مثل این که عوارض فراموشی پیری زود دامنگیرتان شده و یادتان رفته که در این کشور انقلاب اسلامی شده و صدها هزار شهیدی که جان خود را تقدیم این انقلاب کردند برای این بوده که احکام و قوانین اسلام در این کشور اجرا شود و تمام اصول قانون اساسی بر این مبنا تدوین شده و در اصل چهارم به صراحت آمده که هر قانونی که با موازین اسلام مغایرت داشته باشد بی اعتبار است و این دقیق منطق قرآن است.
و خدای متعال در کتاب مجیدش هرکس که نسبت به احکام و حدود و دینش بی رغبت باشد را بی خرد نامیده است (سوره بقره/ آیه 130) و هرکس را که به حکم او (که آفریدگار هستی است ) حکم نکند (یا حکم و قانون او را قبول نداشته باشد) در سه آیه، کافر، ظالم و فاسق نامیده است. (آیات 44، 45 و 47 سوره مائده) و مگر حزب اللهی ها غیر از این را می خواهند که در این کشور قانون خدا اجرا شود و با حکم و فرمان آفریدگار عالم مخالفت نشود؟!
این که گفتید غیر حزب اللهی ها می خواهند زندگی کنند مگر حزب الله می خواهد زندگی را از مردم بگیرد؟ و یا این که به نظر شما پیروی از احکام دین خدا سبب سلب آسایش و زندگی مردم است؟ این دقیقا همان تفکر بت پرستان جاهلی است که وقتی حقیقت توحید برایشان اثبات می شد عذرشان این بود که «اگر از هدایت (دین تو) پیروی کنیم از سرزمینمان آواره (و از زندگی ساقط) می شویم.» (سوره قصص . آیه 57)
جناب باهنر! سر مبارک را از زیر برف تغافل بیرون آورده و کمی به مغزتان فشار آورید تا به خاطر شما بیاید که زندگی سربلندانه ی این ملت با اقتدار و امنیتش مدیون حزب الله است، از عرصه های علمی غرور آفرین بگیرید تا مقاومت در سخت ترین شرایطی که آهن در زیر فشار آن خرد می شود، همه و همه نتیجه ی زحمات همین قشر از این مردم است. دفاع جانانه از این کشور در هشت سال جنگ و تقدیم این همه شهید ؛ زحمت همین ها بود و اقتدار ما در عرصه ی موشکی به رهبری یک جوان قدرتمند و نابغه ی حزب اللهی یعنی شهید تهرانی مقدم و در عرصه ی هسته ای با نخبگان حزب اللهی نمونه ای چون شهید فخری زاده و شهید شهریاری و احمدی روشن و در عرصه ی سلول های بنیادی با جلوداری مرحوم دکترکاظمی آشتیانی که مفسر قرآن بود و در سایر عرصه ها نیز به همین منوال حاصل رنجهایی بود که اینها کشیدند و در پایان جان خود را نیز در پای آن گذاشتند تا امروز همه ی عالم به چشم احترام به این ملت نگاه کند و ابر قلدر های عالم در مقابلش احساس ترس و ناتوانی و ذلت کنند و از قدرتش بترسند.
و اگر این اقتدار نبود معلوم نبود که الآن ما و خانواده مان و شما و عائله ی محترمتان در کدام گورستان جمعی آرمیده بودیم. آیا اینها مانع زندگی مردم اند؟!!!
وای به حال شما آقای باهنر؛ بی شک با این حرف های سخیف و سبک از ولایت الهی خارج شدید و غضب خدای متعال را بر خود فرود آوردید و بی شک اگر توبه نکنید و از ملت عذرخواهی ننمایید نفرین امام زمان تا آخرین ذره نور هدایت را از دل و جانتان خواهد گرفت.
اگر این هنر را ندارید که توجه بندگان خدا را به طرف اسلام و اهل بیت جلب و از زمینه سازان ظهور امام مهدی (عج) باشید مانعی ندارد چرا که خداوند جهاد را بر کور و لنگ و مریض واجب نکرده است اما حداقل به احترام خون برادر شهیدتان مردم را از اطراف این پرچم فراری ندهید.
« الم یان للذین آمنوا ان تخشع قلوبهم لذکر الله و ما نزل من الحق...»؟
جامعه اساتید وروحانیت یزد
۱۰/۱/۱۴۰۴
۱۰ فروردین
33.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پاسخ به یک شبهه؛
آیا تجمعات بدون مجوز، غیرقانونی است؟
🔻پاسخ؛
قطعا خیر!
برگزاری تجمعات اصلا نیاز به اخذ مجوز ندارد!
👈 این یک غلط مصطلحی است که اینقدر تکرار شده که به باور همگان تبدیل شده است!
حمزه شکریان
وکیل دادگستری
@dadshahr_iranian
۱۲ فروردین
49.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ پاسخ به شبهه دوم!
👈 سوال؛
آیا قانون احزاب، مردم را مکلف به اخذ مجوز برای برگزاری تجمعات و راهپیماییها کرده است؟
👈 پاسخ؛
به هیچ عنوان!
این قانون مخصوص احزاب تصویب شده و هیچ ارتباطی با مردم ندارد!
💢 چون در قانون مجازاتی برای شرکت در تجمعات تعیین نشده، پس شرکت در تجمعات هم جرم نیست!
@dadshahr_iranian
۱۲ فروردین
آیا تجمعات، مجوز میخواهد؟.mp3
21.6M
📢 بشنوید
♨️ آیا برگزاری تجمعات و راهپیمایی، مجوز می خواهد؟
پاسخ؛ قطعاً خیر!
👈 برگزاری تجمعات و راهپیمایی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی (غیر از احزاب) مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی آزاد است و هیچ مجوزی نمیخواهد!
⚜کارشناس:
دکتر علیرضا دیانی نژاد
🔸 یکی از باورهای غلط رایج میان مردم این است که اگر وزارت کشور مجوز برگزاری تجمعات را ندهد، برگزاری آن تجمع غیرقانونی است!
🔹 در حالی که به هیچ وجه چنین نیست و برگزاری تجمعات، نیاز به اخذ هیچگونه مجوزی ندارد!
👈 به زودی مفصلتر خواهم گفت!
@dadshahr_iranian
۱۲ فروردین
31.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ پاسخ به شبهه سوم
👈 سوال؛
آیا آییننامه صادره از وزارت کشور و یا لایحه جدید برگزاری تجمعات، مردم را ملزم به اخذ مجوز جهت برگزاری تجمع میکند؟
👈 پاسخ؛
قطعاً خیر! این آییننامه، ذیل قانون احزاب مصوب ۱۳۶۰ تنظیم شده و قانون احزاب ۱۳۶۰، در سال ۹۵ منسوخ شده است.
لایحه تجمعات نیز هنوز مصوب مجلس نشده و صرفا در حد پیشنهاد است.
💢 آییننامه ذیل قانون منسوخ و لایحه تصویب نشده، اعتباری ندارد.
🔹 در ادامه چند نکته در مورد حمله متقابل پلیس و تجمعکنندگان و ... مطرح کردم.
@dadshahr_iranian
۱۲ فروردین
♨️ تحلیل حقوقی
🔹 تجمعات بدون مجوز!
👈 سوال؛
آیا برگزاری تجمعات و راهپیماییها مجوز میخواهد؟ آیا برگزاری تجمعات بدون مجوز، غیرقانونی و جرم است؟
🔘 مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی، برگزاری تجمعات و راهپیماییها، با رعایت دو شرط آزاد است:
1⃣ مخل مبانی اسلام نباشد.
2⃣ مسلحانه نباشد.
پ.ن: انشاءالله در مورد مشروح مذاکرات مجلس قانون اساسی، در یک پیام جداگانه توضیحات مختصری خواهم داد.
🔘 سوال؛
آیا در قوانین عادی، محدودیتی به محدودیتهای قانون اساسی اضافه شده است؟
🔹 در سال ۱۳۶۰، قانون احزاب به تصویب مجلس رسیده و در آن به بحث برگزاری تجمعات نیز پرداخته شد. (البته بعدها منسوخ شد)
در این قانون منسوخ شده و آییننامهی اجرایی آن، احزاب، تشکلها، جمعیتها و مردم مکلف گردیدند برای برگزاری تجمعات از کمیسیون ماده ۱۰ آن قانون مجوز اخذ کنند.
🔸 در سال ۸۱ ، آییننامه دیگری در مورد تجمعات تصویب شد که در ابتدای آن، قانون را تعریف کرده و صراحتاً به قانون احزاب سال ۶۰ اشاره شده است. در جایجای دیگر آییننامه، روشهایی اجرایی همان قانون تشریح شده است.
👈 شکی نیست که این آییننامه ذیل قانون احزاب سال ۶۰ تدوین شده است.
🔹 از طرف دیگر؛ آییننامهها از لحاظ اعتباری، ذیل قانون تعریف شده و نمیتوانند مغایر قانون باشند. آییننامه مغایر قانون، قابلیت اجرایی نداشته و مردم را مکلف به انجام هیچ عملی نمینماید. مردم حق ابطال آن در دیوان عدالت را داشته و دادگاهها نیز مکلف به خودداری از اجرای آن هستند.
🔸 بنابراین اگر آییننامهای خلاف قانون تصویب شود، هیچ اعتبار قانونی نخواهد داشت. هم چنین اگر قانونی مغایر آییننامه جاری تصویب شود، آییننامه مغایر قانونِ جدید نیز منسوخ میشود و دیگر اعتباری نخواهد داشت.
👈 اصل؛
«آییننامه ذیل قانون تعریف میشود و حتی با قانون جدید هم منسوخ میشود.»
🔘 «قانون احزاب سال ۶۰، در سال ۱۳۹۴ اصلاح شد.»
پس قانون احزاب سال ۶۰ و تمام آییننامههای مربوطه از جمله آییننامه سال ۶۱ و ۸۱ منسوخ گردیدند و از تاریخ تصویب قانون جدید، دیگر نمیتوان به آییننامههای قدیم استناد کرد.
🔹 در مواد ۱ الی ۱۰ قانون جدید احزاب، صرفاً «احزاب» تعریف شده و سایر تشکلها و جمعیتها از شمول قانون خارج شدهاند!
این اقدام مقنن بار حقوقی دارد. زیرا مقنن اصطلاحاً در مقام بیان است و حذف یک مفهوم از شخصی که در مقام بیان است، یعنی دیگر نمیتوان آن مفهوم را داخل در اراده او دانست.
🔸 در ماده ۱۳ این قانون نیز صرفاً از حقوق احزاب صحبت شده و در بند خ این ماده، صرفاً برگزاری تجمعات از سوی احزاب منوط به اخذ مجوز شده است.
پس با توجه به اینکه تشکلها و عموم شهروندان از شمول این قانون خارج شدهاند، دیگر نمیتوان با استفاده از این قانون، آنها را ملزم به اخذ مجوز نمود.
🔹 بنابراین بعد از تصویب قانون جدید، دیگر هیچ قید قانونی در مورد اخذ مجوز از سوی شهروندان برای برگزاری تجمعات وجود نداشته و اگر تجمع برگزار شده، غیرمسلحانه بوده و منافی مبانی اسلام نباشد، مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی، هیچ ایرادی بر آن بار نمیشود.
🔸 با این توصیف، قانون احزاب سال ۶۰، آییننامه اجرایی سال ۶۱ و آییننامه سال ۸۱ با تصویب قانون احزاب سال ۹۴ منسوخ شدند.
👈 زیرا مفاد این مقررات با قانون جدید مغایرت دارد و استناد به این مقررات برای ملزم نمودن برگزارکنندگان تجمعات به اخذ مجوز، هیچ محمل قانونی ندارد.
🔘 نکته بعدی در مورد عنوان «جرم تجمع غیرقانونی» است که برخی عادتاً تکرار میکنند.
🔹 مطابق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی، فعل یا ترک فعلی که برای آن مجازات تعیین شده باشد، جرم است. پس اگر در قانون، برای عملی مجازات تعیین نشده باشد، نمیتوان به آن جرم گفت.
🔸 در مجموعه قوانین تصویب شده در جمهوری اسلامی، هیچ مقررهی قانونی که برای برگزاری تجمعاتِ بدون مجوز، مجازات تعیین نموده باشد، وجود ندارد.
👈 پس برگزاری تجمعات بدون اخذ مجوز، به هیچ عنوان جرم نبوده و نیست.
🔘 هم چنین «اخلال در نظم عمومی و یا انسداد معابر عمومی به واسطه برگزاری تجمعات» هم یک عنوان قانونی نیست.
🔹زیرا «برگزاری تجمعات» یک حق قانونی است که در قانون اساسی پیشبینی شده است. فلذا نمیشود که کسی حق داشته باشد عملی را انجام دهد و در عین حال آن عمل جرم باشد!
👈 «اجرای حقی که اشخاص به موجب قانون دارا شدند، نمیتواند مشمول عنوان مجرمانه باشد.»
💢 نتیجهگیری؛
«برگزاری تجمعات و راهپیمایی از سوی تمامی اشخاص (غیر از احزاب ثبت شده)، اگر مخل مبانی اسلام و یا مسلحانه نباشد، منوط به اخذ مجوز نبوده و جرم نیست.»
@dadshahr_iranian
۱۲ فروردین
👓 تو اصفهان یه سری کشاورز ریختن خطلوله یزد را قطع کردن😐
❗️ حالا یزد ممکنه روزها آب نداشته باشه!
❌ از اون جریانهاست که سریع به فتنه داخلی میرسه😔
@HozeTwit
سلام و ادب خدا خیرتون بده
در صورتی که با ادمین کانال های استان های دیگر ارتباطی دارید اطلاع رسانی کنید شاید فشار رسانه ای شکل بگیرد برای دفاع از مردم مظلوم یزد،از سال ۹۱ ۴۹بار تابه حال به خط انتقال آب یزد حمله شده و لوله شکسته شده و جالب است حتی یک نفر از مهاجمین دستگیر نشده یا اطلاع رسانی نشده ، اینکه راحت هر از گاهی چند صد نفر،برای باجگیری از تهران به خط لوله حمله کنند و آب چند شهرستان را قطع کنند و صدها هزار نفر را در مشکل آبی قرار دهند انصاف نیست ،نه قوه قضائیه و نه پلیس اصفهان به وظیفه شان عمل نمی کنند
لطفا صدای مردم یزد باشید
۱۳ فروردین
۱۶ فروردین
تلاش ضد انقلاب برای اختلاف افکنی بین یزد و اصفهان
🔹رسانههای ضدانقلاب که این روزها در ماجرای قطع آب یزد فعال شده و ژست دلسوزی گرفته اند، سه سال قبل برای تحریک مردم اصفهان و ادامه اعتراضات، در حالی مدعی کشته شدن یک کشاورز اصفهانی بنام احمد رحمت آبادی توسط نیروهای امنیتی شده بودند و از او بعنوان «شهید آب» یاد میکردند که همان زمان دروغ آنها عیان شده و مشخص شد تصویر منتشره متعلق به یکی از عناصر داعش است.
🔹ورود سرکردهی گروهک تروریستی منافقین به این موضوع و انتشار پیام در فضای مجازی نیز نشان میدهد قاتلان مردم ایران در این ماجرا برای اختلاف افکنی و ایجاد التهابات در کشور فعال شدهاند.
🔹انتشار اطلاعات کذب اما به ظاهر مستند علیه کشاورزان اصفهانی از سوی رسانه های ضدانقلاب، انتشار توئیتهای توهینآمیز علیه مردم یزد در پوشش اصفهانیها و برعکس انتشار توئیتهای توهینآمیز علیه کشاورزان اصفهانی در پوشش هموطنان یزدی توسط صدها اکانت پوششی، از جمله شگردهای جریانات معاند برای رسیدن به اهدافشان است.
🔹این درحالیست که هموطنان زیادی از جمله اصفهانیها نگران وضع موجود در یزد بوده و اتفاقاً اولین محموله آب معدنی با شعار «اصفهان و یزد برادر میمانند» نیز شب گذشته از سوی این استان به یزد ارسال شده است.
√ @Roshangari_ir | روشنگری
۱۶ فروردین
۱۶ فروردین
🔻چرا تصمیم رئیس جمهور شجاعانه بود؟
برکناری معاون پارلمانی توسط رئیس جمهور به چند دلیل ممتاز و قابل تقدیر است.
🔻الف/ چرا ممتاز؟
🔸یکم. برخلاف مواردی مشابه حاضر نشدند آنرا توجیه و یا از کنار آن بگذرند تا آب ها از آسیاب بیافتد.
🔸دوم. برخلاف موارد مشابه برکنار کردند و نه مجبور به استعفا
🔸سوم. بی اعتنا به خطای تکذیبیه روابط عمومی، با شجاعت پذیرفتند و برخورد کردند.
🔻ب/ اما متن برکناری چند ویژگی برتر داشت که نشان می دهد این برخورد دارای عمق و ریشه است.
🔸اولا نوشتند به حکم مولای متقیان. یعنی الگو را تعیین کردند.
🔸دوم. اشاره به وضعیت سخت اقتصادی و مردم محروم داشتند. یعنی مردم داری و ذم تبعیض.
🔸سوم. نفی اشرافیت. با این منطق که سفر اشرافی ولو با هزینه شخصی خطا است.
🔸چهارم. ایستادن مقابل قبیله گرایی. اینکه رفاقت سابقه دار مانع برکناری نمی شود.
🔻ج/ و آنچه در فرامتن نامه آمده است:
🔸یکم. پای شعارهای انتخاباتی ام هستم.
🔸دوم. مطالبه مردم و رسانه ها برایم مهم است.
🔸سوم. صداقت را بر هرچیز مقدم می دانم.
🔻د/ و انچه فراتر از شخص پزشکیان باعث امیدواری است:
🔸یکم. حس مسئولیت پذیری و پاسخگوئی مسئولین جمهوری اسلامی
🔸دوم. حذف فاصله شعار تا عمل مسئولین
🔸سوم. نگه داشتن پرچم شعارهای اصیل انقلاب اسلامی
🔻ه/ در نهایت یک نکته جالب؛
دقت کردید چه میزان ضدانقلاب عصبانی است؟
خلاصه اینکه تلاش کنیم این اخلاق را تثبیت و پایدار کنیم. راهش تکرار این راه و تکریم این راه است.
همشهری
@mahdian_mohsen
۱۷ فروردین
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥ترامپ به ایران حمله نخواهد کرد نگران ترامپ نباشید نگران مسئولینی باشید که تفکرشان بدتر از ترامپ است
۱۷ فروردین