🔸🔸 ترس از انزوای نوجوانان چالش جدید استرالیا
🔻 نظرسنجیها نشان میدهد که حدود ۹۷ درصد از نوجوانان استرالیایی از شبکههای اجتماعی در چهار پلتفرم استفاده میکنند و آنها را در میان متصلترین جوانان جهان قرار میدهند.
🔻 طبق نظرسنجی سال ۲۰۲۴ توسط سرویس جوانان ReachOut، تقریبا دو سوم والدین نوجوانان استرالیایی نگرانی خود را در مورد استفاده کودکان از شبکههای اجتماعی گزارش کردهاند که در همین راستا دولت استرالیا قصد دارد با قطع کردن این بند، اعتیاد به شبکههای اجتماعی را مهار کند.
🔻 در حالی که این ممنوعیت هنوز قانونی نشده است و در حال حاضر فاقد جزئیات کلیدی است، مانند اینکه چه سن و پلتفرمهایی را تحت تاثیر قرار میدهد اولین قدم دولت آزمایش تایید سن است.
🔻 تاکنون، هیچ کشوری ممنوعیت مبتنی بر سن را برای سیستم عاملهای اینترنتی اعمال نکرده است. فرانسه و بریتانیا تایید سن را آزمایش کردهاند، اما هنوز با ممنوعیت زنده نشدهاند، در حالی که برخی از ایالتهای ایالات متحده برای دسترسی به محتوای محدود نیاز به تأیید سن دارند.
🔻 استرالیا قصد دارد تا پایان سال قانونگذاری را معرفی کند. در حالی که هیچ محدودیت سنی پایینتر پیشنهاد نشده است، مقامات حدود ۱۴ تا ۱۶ سال پیشنهاد کردهاند.
🔻 نخست وزیر استرالیا میگوید والدین و همچنین من میخواهیم فرزندانمان را از تلفنهای خود خارج کنیم تا در زمین فوتبال باشند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 آینده سیاه کودک بلاگرها
🔻 سالهاست که ما با پدیده کودکان کار مجازی مواجه هستیم و در چند سال اخیر نیز بهدلیل پیداکردن بعد مالی و تجاری، این ماجرا شدت بیشتری گرفته است. کنوانسیونهای حقوق کودک و کنوانسیونهای بینالمللی اشاره دارند که هرگونه استفاده ابزاری از کودکان برای کسب درآمد در شبکههای اجتماعی و سایر پلتفرمها با مجازات و ممنوعیت همراه است و کشورهای دیگر بهویژه کشورهای اروپایی نسبت به این مسأله و صیانت از حریم خصوصی کودکان سختگیری و حکمرانی جدی دارند.
🔻 متاسفانه پدر و مادرهایی که طعم درآمدزایی از فرزندانشان از طریق بلاگری را چشیدهاند خیلی به توصیهها توجه نمیکنند و توجیهات خود را نیز در این زمینه دارند، اما سواد رسانهها بر چند نکته تاکید جدی دارد. یکی از این موارد حریم خصوصی کودکان است. درواقع ما با فضای بلاگری، حریم خصوصی فرزند خود را مخدوش میکنیم. ممکن است فرزند شما در بزرگسالی از وضعیتی که برای آن در کودکی ایجاد کردهاید رضایت نداشته باشد. در این زمینه، موضوع دیگر بحثهای روانی ناشی از این مدل کنشگری والدین است. والدین فرزندشان را در معرض توجه و تمرکز دیگران قرار میدهند که پژوهشهای مختلف نشان میدهد ترشحات مغزی ما هنگام لایکشدن در شبکههای اجتماعی مانند همان حسی است که یک معتاد بعد از مصرف مواد میگیرد؛ این حس پاداشدهی ذهنی که اتفاق میافتد، بسیار اعتیادآور است.
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
27.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 دخترم به دنیا آمد که مرا به راه راست هدایت کند!
🔻 مصاحبه خانم فاطمه مهیمی،
شهروند جیرفتی مقیم آمریکا
🔻 پاسخهای قانعکننده دختر درباره حجاب، مادر را شبیه دختر کرد!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 نگاهی به آیه هفتم سوره کهف/چه کسی بهتر عمل خواهد کرد؟!
🔻 سخنان جالب خانم دکتر حیفا یونس درباره آیه ۷ سوره کهف
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 ۹۷ درصد زنان مورد آزار جنسی قرار می.گیرند و شکایت نمیکنند..!
🔻 وضعیت اسفناک زنان در اروپا و انگلیس !/جنایات غرب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 باید و نبایدهای فرزندخواندگی/ شرایط خاص دختران مجرد برای فرزندخواندگی
🔻 فرزندخواندگی قواعد خاص خود را دارد و برای آنکه فردی بتواند مسئولیت یک کودک را قبول کند، باید از فیلتر بهزیستی رد شود، دختران مجرد هم با یک شرط خاص میتوانند کودکی را به فرزندی قبول کنند.
🔻 این افراد میتوانند حضانت کودک یا نوجوانی را از سازمان بهزیستی درخواست کنند:
🔻 ۱- زن و شوهری که پنجسال از تاریخ ازدواج آنان گذشته باشد و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند، مشروط به اینکه حداقل یکی از آنان بیش از سیسال سن داشته باشد.
🔻 ۲- زن و شوهر دارای فرزند مشروط بر اینکه حداقل یکی از آنان بیش از سیسال سن داشته باشد.
🔻۳- دختران و زنان بدون شوهر، در صورتی که حداقل سی سال سن داشته باشند، منحصراً حق سرپرستی دخترها را خواهند داشت.
🔻 ۴- چنانچه به تشخیص سازمان پزشکی قانونی امکان بچهدار شدن زوجین وجود نداشته باشد، درخواستکنندگان از شرط گذشت ۵ سال از زندگی مشترک، مستثنی هستند.
🔻۵- چنانچه درخواستکنندگان سرپرستی از بستگان کودک یا نوجوان باشند، دادگاه با اخذ نظر سازمان و با رعایت مصلحت کودک و نوجوان میتواند آنان را از برخی شرایط مقرر در ماده ۳ مستثنی کند.
🔻 ۶- اولویت در پذیرش سرپرستی به ترتیب با زن و شوهر بدون فرزند، سپس زنان و دختران بدون شوهر فاقد فرزند و در نهایت زن و شوهر دارای فرزند است.
🔻 ۷- درخواستکنندگان کمتر از پنجاه سال سن، نسبت به درخواستکنندگانی که پنجاه سال و بیشتر دارند، در شرایط مساوی اولویت دارند.
🔻 ۸- در مواردی که زن و شوهر درخواست کننده سرپرستی باشند، درخواست باید به طور مشترک از طرف آنان تنظیم و ارائه شود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ورزش قهرمانی زنان؛ از فقاهت نظریهپرداز تا فقاهت سیاستگذار
✍ زهرا راد
🔻 هر بار که زنان ایرانی ذیل پرچم جمهوری اسلامی موفق به کسب مدال در میادین ورزشی میشوند، مناقشه بر سر ارزشمندی مدال آوری در نظرگاه برخی فقهای معاصر و نسبتش با دیدگاه مقام معظم رهبری بر سر زبانها میافتد. اینبار هم خبر مدالآوری یک دختر طلبه جامعهالزهرا(س) باب گفتگو را گشود.
🔻اما این کلام که "دراز کردن پا برای زن کمال محسوب نمیشود" به چه معناست؟
🔻 اساسا کمال انسانی در ذات خود امری فارغ از زنانگی ومردانگی است که رشد وکمال انسان طبق قران ومعارف در عبودیت و بندگی است و البته پیمودن مسیر کمال برای زنان و مردان در برخی جهات به اقتضای انسانیت مشترک بوده و در برخی جهات به لحاظ طبیعت مختلف است.
🔻 دراز کردن پا یا انجام انواع ورزشهای قهرمانی و سنگین فی حد ذاته برای مردان هم فضیلت نیست و این اختصاصی به زنان ندارد. اساسا فضیلت در زیست جهان توحیدی بر معیارهای امر مدرن منطبق نیست بلکه معیارهای آن در تناسبات شریعت و معرفت الهی فهم میشود و اگر به تقرب و عبودیت منجر نشود، فضیلت محسوب نمیشود که فقیه نظریهپرداز به این ملاک کلی به درستی توجه دادند.
🔻 اما زیست انسان مومن انقلابی در جهان مدرن، اقتضائاتی دارد که به دلایل متعدد بروزات جهانی و میدانی در عرصههای نمادین قدرت برایش ضروری است.
🔻 حضور زنان در میادین ورزشی سیاست کلان جمهوری اسلامی است که توسط رهبری معظم به عنوان فقیه سیاستگذار به عنوان وجه اجتماعی تمدنی زن انقلاب اسلامی برای جهانیان الگوپردازی میشود./بانوی تمدنساز
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙 جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚 «علل و عوامل ناهنجاریهای اجتماعی»
🔻موضوع کتاب «علل و عوامل ناهنجاریهای اجتماعی» بررسی و موشکافی گسلها، شکافها و دوقطبیهای اجتماعی است که ثمره و پیامد تنازع فرهنگ غربی با فرهنگ انقلابی است.
🔻 ➖این دوقطبیها کداماند؟
➖چگونه به وجود آمدهاند ؟
➖چه پیامدهایی دارند؟
➖و راه برونرفت از آنها چیست؟
کتاب حاضر به این چند پرسش پاسخ میدهد.
🔻 از نگاه سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی، انقلاب اسلامی اثر عمیقی بر مردم گذاشته است و مردم هم بر زندگی و جامعۀ خود اثر میگذارند و لذا چنانچه ساختارهای کلان «سیاسی، فرهنگی و اقتصادی» در تعارض و تقابل با انگیزشها و گرایشها و جهتگیریهای ایمانی و انقلابی باشد، جامعه دچار دوقطبیهای اجتماعی میگردد.
🔻 از نگاه ایشان، تنازع قطب حسگرا (قطب توسعۀ غربی) با قطب ارزشگرا (قطب انقلاب اسلامی در حوزه «اقتصاد، علم و دموکراسی» ریشه همۀ ناهنجاریها و بحرانها و تنشهای اجتماعی در ایران است که آشفتگیها و نابسامانیهایی را در ابعاد و ارکان مختلف نظام و کشور پدید آورده است.
✍️ نویسنده: سیدمنیرالدین حسینیهاشمی
🖇 ناشر: تمدن نوین
#معرفی_کتاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 از اعضای زن در حزب الله لبنان چه میدانید؟
🔻 از زنان مبارز و آزاده میتوان از «خدیجه حرز» عضو حزب الله لبنان و «زهره شعیب» مبارز لبنانی نام برد.
🔻 «خدیجه حرز» یکی از زنان عضو محور مقاومت است که نقش فعالی در روند مبارزات آزادسازی جنوب لبنان داشته است. او تحصیلات خود را در ۱۳ سالگی آغاز کرد. چراکه تحصیل دختران در آن زمان چندان اولویت نداشت. اما این واقعیت نتوانست خود را به خدیجه تحمیل کند.
🔻 نظامیان رژیم صهیونیستی در طول بازداشت، مرتب اقدام به شکنجه روانی زهره شعیب میکردند. آنها با دست بسته او را به مدت چند روز درصندوق عقب یک خودرو رها کرده بودند و نظامیانی را میفرستادند تا او را مجبور به حرف زدن کنند، اما او همواره با ذکر «یا زهرا»، « یا زینب» و «یا الله» به خود تسلی میداد.
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 عروسی که همه هزینه ازدواج رو هدیه داد به فلسطینیها
🔻برنامه تلویزیونی «ایران همدل» شبکه سه با حضور زینب شریعتمدار، مسئول بخش بانوان پویش
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|