19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 دکتر خراسانی ضمن اشاره به عدم تعریف واحد از پوشش و حجاب در پژوهشها تصریح کرد: در سال 98 در پژوهشی 500 مقاله بررسی شد و یک تعریف واحد از بحث حجاب وجود نداشت. حجاب دینی، حجاب شرعی، حجاب فرهنگی، تعریف پوشش به جای حجاب، یا عفاف به عنوان حجاب، مطرح شده بود.
🔸🔸 ایشان فقدان نظریه بومی درباره حجاب را از مشکلات این حوزه دانست و افزود: امر چند بعدی فرهنگی دینی و تاریخی و سیاسی داخلی را براساس نظریه مدیریت بدن و نظریه گیدنز و آنومی اجتماعی فهم میکنید و ما هنوز نظریه بومی درباره حجاب نداریم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
25.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 دکتر سمیه خراسانی در نشست رسانه نخبگانی بانوان ضمن اشاره به صنعت مد و پوشاک در تبیین راهحلهای مواجهه با بیحجابی، اظهار داشت: بحث سیاستگذاری در حوزه مد و لباس بسیار جدی است. در مستند ضد که در شبکه افق پخش شد، نشان داده شد در حوزه لباس و پوشاک، برندهای معروف اروپایی و ایتالیایی، یک هفته مد برای خانمهای مسلمان ثروتمند تشکیل میدهند و مطابق مستند، صفهایی از شاهزادههای سعودی و مصری و کشورهای ثروتمند عربی و مسلمان برای خرید پوشاک حجاب به این برندهای معروف میرفتند. کشورهای اروپایی برای داشتن بازار پول ناشی از خرید کیف و کفش و لباس و هد و هر آنچه مربوط به این حوزه است، چنین ثروت هنگفتی را از کشور مسلمان و افراد ثروتمندشان جذب می کنند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 خانم دکتر خراسانی، پژوهشگر حوزه زن و خانواده، در نشست رسانه نخبگانی بانوان تاکید کرد: زنانه دیدن حجاب و فقط تمرکز روی مخاطب زن و مردها را از این حوزه جدا کردن، نشان دادن خانمهای کمحجاب در زمان انتخابات و راهپیماییها در رسانه جمهوری اسلامی، عدم وجود منظومه فکری پشتیبان سیاستگذاری، بیتوجهی به بسترهای تعیینکننده بیحجابی، فقدان ضمانت اجرایی در سیاستهای حجاب و ناتوانی دستگاهها، ورود قهری و نامناسب بودن برخوردهای سلبی و غفلت از عفاف در پژوهش سال ۹۸ پرتکرار بود.
🔸🔸 سی الی چهل کنشگر حجاب اینها را رصد کرده و در پژوهش آوردهاند. این پروژه اتفافات پیش از مهر را پوشش میداد و الان بر این متوقف است که یک بار دیگر و بعد از اتفاق مهر ما با این کنشگرها گفتگوی دوباره داشته باشیم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
🔸🔸 «رسانه نخبگانی بانوان» برگزار میکند
سلسله نشستهای مجازی پیرامون لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
🔻 نقد و بررسی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
سرکار خانم فخری ملکمحمد؛ قاضی بازنشسته، وکیل پایه یک دادگستری، نویسنده و پژوهشگر
🔻 نوع نگرش به هویت زن در چهار دههی انقلاب اسلامی و تاثیر آن در مسئله حجاب
سرکار خانم توران ولیمراد؛ دانشآموخته جامعهشناسی، مدیر شبکه ایران زنان
🔻دبیر نشست: سرکار خانم الههسادات شفیعی
پژوهشگر حوزه زنان
🔸🔸 زمان: پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۲۱ الی ۲۲:۳۰
🔸🔸 لینک ورود به نشست مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/rnb1402/rnb
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
لایحه نهایی عفاف و حجاب.pdf
181.8K
متن نهایی لایحه عفاف و حجاب ارسال شده به مجلس
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
رسانه نخبگانی بانوان
متن نهایی لایحه عفاف و حجاب ارسال شده به مجلس #رسانه_نخبگانی_بانوان https://eitaa.com/rnb1402 #لای
📌 بخشی از متن نسخه نهایی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
🔹مأمورین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که ضابط قوه قضائی محسوب میشوند مکلفند نسبت به اشخاصی که در ملأ عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی اقدام به نقض هنجارهای اجتماعی از جمله کشف حجاب مینمایند در مرتبه اول و از طرق مقتضی یا با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند نظیر ارسال پیامک تذکر دهند.
🔹در صورت برهنگی بخشی از بدن و یا پوشیدن لباسهای نازک بدن نما و یا چسبان ملاً عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی مرتکب مطابق ترتیبات مقرر در بند (الف) در مرتبه اول مشمول جریمه ای معادل حداکثر جزای نقدی درجه هفت خواهد شد. در صورت عدم توجه به تذکر و اصرار بر ادامه تخلف یا تکرار علاوه بر جریمه، فوق، مرتکب به مرجع قضائی معرفی و به حداکثر جزای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش محکوم خواهد شد.
🔹چنانچه هر یک از صاحبان مدیران و متصدیان حرف صنوف و اماکن عمومی اعم از دولتی و غیردولتی از قبیل فروشگاهها، رستورانها سینماها و اماکن ورزشی، تفریحی و هنری در محل فعالیت شغلی خود مرتکب رفتار موضوع ماده (۱) این قانون شوند علاوه بر جرایم و مجازاتهای مقرر در مرتبه اول اخطار تعطیلی دریافت نموده و در مرتبه دوم تا یک هفته و در مرتبه سوم تا دو هفته اماکن یا واحد مربوط توسط ضابطین فراجا و یا حسب مقررات صنفی توسط مرجع ذی صلاح تعطیل میشوند و تا یکسال از کلیه امتیازات تخفیفات و معافیتهای اعطایی از جمله معافیتهای مالیاتی و تعرفههای دولتی در ارائه خدمات عمومی محروم خواهند شد.
🔹هرگاه اشخاصی که به واسطه فعالیتهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، هنری یا ورزشی دارای شهرت و تأثیر گذاری اجتماعی هستند مرتکب رفتارهای موضوع این قانون شوند، علاوه بر اعمال جریمه موضوع ماده (۱) این قانون و لغو کلیه امتیازات، تخفیفات و معافیتهای اعطایی با حکم مرجع قضائی به محرومیت از فعالیت حرفه ای و فعالیت در فضای مجازی به مدت سه ماه تا یک سال محکوم میشوند چنانچه اقدامات تنبیهی موضوع این ماده منجر به تغییر و اصلاح رفتار مرتکب نشود با حکم مرجع قضائی علاوه بر محرومیتهای موضوع این ماده به مجازات درجه شش محکوم میشود.
🔹اشخاصی که به صورت سازمان یافته یا با تبانی دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی بیگانگان مرتکب رفتارهای موضوع این قانون شوند چنانچه مشمول مجازات شدیدتری نباشند در همان مرتبه نخست علاوه بر ممنوعیت خروج از کشور به مدت دو سال و متناسب با جرم ارتکابی و شرایط و وضعیت مرتکب به یک یا دو مورد از مجازاتهای موضوع ماده (۲۳) قانون مجازات اسلامی و حبس درجه پنج محکوم میشوند.
🔹اشخاصی که به هر نحو متعرض پوشش بانوان محجبه شوند و یا با الفاظ و اعمال مغایر شئون و حیثیت در فضای واقعی یا مجازی به حجاب یا افراد محجبه به جهت رعایت حجاب توهین نمایند علاوه بر مجازات مقرر در ماده (۶۱۹) قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده به جزای نقدی درجه پنج و یک یا دو مورد از مجازاتهای مذکور در ماده (۲۳) قانون مجازات اسلامی- مصوب ۱۳۹۲ -متناسب با جرم و خصوصیات مرتکب محکوم خواهند شد.
🔹هیچ کس حق ندارد تحت هر عنوان نسبت به بانوان مرتکب اعمال مجرمانه از قبیل توهین، افترا تهدید و یا ضرب و جرح و یا نقض حریم خصوصی آنان شود و در صورت ارتکاب مرتکب به مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد./خبرگزاری مهر
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
2.mp3
50.26M
#صوت
🔸🔸 سلسله نشستهای مجازی پیرامون لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب(۳)
🔻 با ارائه:
سرکار خانم فخری ملکمحمد
قاضی بازنشسته و وکیل پایه یک دادگستری
موضوع:
🔹 نقد و بررسی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
🔻 و ارائه:
سرکار خانم توران ولیمراد، دانش آموخته جامعهشناسی، مدیر شبکه ایران زنان
موضوع:
🔹 نوع نگرش به هویت زن ایرانی در چهار دههی انقلاب اسلامی و تاثیر آن در مسئله حجاب
📆 برگزار شده در: ۱۸خرداد ۱۴۰۲
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_ححاب
🔸🔸 عدم درک زن و مرد از تفاوتهای یکدیگر، اصلیترین عامل برای اختلافات خانوادگی
سیدکاظم فروتن، رئیس ستاد ملی جمعیت در اختتامیه رویداد ملی صبا گفت: از هر سه ازدواج یک ازدواج به طلاق میانجامد و ۴۰ درصد طلاقها خانوادههایی هستند که حداقل یک فرزند دارند که بسیار ناراحت کننده است.
به گزارش مهر، وی عدم درک زن و مرد از تفاوتهای یکدیگر را اصلی ترین عامل برای اختلافات خانوادگی عنوان کرد و گفت: به عنوان یک کارشناس خانواده که سی سال در این حوزه فعالیت میکند می گویم که زن و مرد از تفاوتهای همدیگر هیچ اطلاعی ندارند و اگر در آموزشها به این حوزه تمرکز کافی داشته باشیم بسیاری از مشکلات حل میشوند.
فروتن گفت: مراکز انتخاب همسر باید در همان زمان انتخاب همسر یعنی قبل از ازدواج این آموزشها را به دختر و پسر ارائه دهند چون پس از ازدواج تأثیری نخواهد داشت.
رئیس ستاد ملی جمعیت در پایان گفت: همچنین دیگر مشکلات و اختلافات زن و مرد همه درمانهای مختص خود را دارند و هیچ مشکلی در حوزه خانواده امروز وجود ندارد که قابل درمان نباشد اما وقتی دیر درمان میشوند کار دشوار میشود./اعتمادآنلاین
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شناسایی زنان بیحجاب با هوش مصنوعی
🔹این تصاویر در خیابان ولیعصر تهران و در چند روز گذشته ضبط شده است. ضابطان پلیس از زنان بیحجاب تصویر گرفته و با استفاده از هوش مصنوعی هویت آنها را شناسایی میکنند. در برخی موارد نیز پرونده قضایی تشکیل و به قوهقضائیه ارسال شده است./خبرگزاری فارس
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
1-2.mp3
9.6M
🔸🔸 بیحجابی گناه مسلم شرعی است و نمیتوان از آن جرمزدایی کرد
🔻 خانم ملکمحمد؛ قاضی بازنشسته دادگستری در نشست مجازی رسانه نخبگانی بانوان، با اشاره به قواعد جدید فضای مجازی برای سلبریتیها و چهرههای مشهور در فرانسه، اظهار داشت: اگر آنها مقررات را در فضای مجازی رعایت نکنند، از دو سال حبس تا سیصد هزار یورو جریمه میشوند!
🔻 وی افزود: یک گناه مسلم شرعی را به هیچ عنوان نمیتوانیم جرمزدایی کنیم و برایش مجازات غیرمتناسب تعیین کنیم که عفت و امنیت اخلاقی خانوادهها به هم بریزد.
🔸🔸 برخورد مسامحهآمیز و با تغافل عمدی در این لایحه دیده میشود
🔻 خانم ملکمحمد افزود: وقتی جریمهها اندک باشد، به تذکرات توجهی نمیشود. در شهرهای دورتر و کوچکتر و مراکز تجاری پایینتر هم الگوپذیری صورت میگیرد. عدم تناسبها، ما را به این نتیجه میرساند که دیدگاهی مسامحهآمیز و تغافل در این لایحه بوده است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 تعارض زن تراز انقلاب اسلامی و زن بار آمده در صحنه عمل نظام اسلامی
🔻 خانم ولیمراد، مدیر شبکه ایران زنان با اشاره به تعارض بین زن تراز انقلاب اسلامی و زن نظام اسلامی در صحنه عمل، گفت: دست آقایان جریان اصولگرا و اصلاحطلب درد نکند که در حوزه زنان به یک نقطه رسیدند و آن هم نگاه ابزاری و جنسی نسبت به زن. دولتها و مجلسها همه با هم و دست به دست هم برای رفع مشکلات زنان و خانواده کاری نکردهاند و زن را با عرض معذرت موجودی معرفی میکنند که عقلش ناقص است، نمیفهمد، نمیداند و نمیتواند. محتاج قیم و نفقه بگیر و صدقه بگیر است. این خروجی عملکرد چهار دهه حکمرانی است.
🔸🔸 زن تراز انقلاب اسلامی آگاه، انتخابگر و تصمیمساز است
🔻 وی افزود: زن مسلمان هویت خودش را با انقلاب اسلامی، بازسازی و بازیافت کرد. زنی که به شرایط خودش و شرایط زمان آگاه است و در صحنه است. انتخابگر است. تصمیمگیر است. بعد در تداومش عزیزتر از خودش یعنی فرزندش را برای این انقلاب میدهد و به جنگ میفرستد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
5.mp3
5.3M
🔸🔸 انقلاب گرفتار دو جریان نفوذ فکری
🔻 خانم ولیمراد با اشاره به تحجر و غربگرایی گفت: نظام برآمده از انقلاب اسلامی گرفتار دو جریان نفوذ فکری است که یکی به اسم اسلام متحجر است و همخوانی با نگاه انقلاب اسلامی به زن ندارد. یکی دیگر وقتی دیده به اسم اسلام راه را باز نمیکنند و تعطیل هستند، در دامن غرب سقوط کرده است. این دو جریان فکری در همه جا نفوذ دارند. در قانون نویسی و دولت و مطالعات زنان دانشگاهها و حوزه و مسلط هستند، ولی آن چیزی که این وسط آسیب خورده است، زنان در نظام اسلامی هستند. جایگاه زن در این نظام گرفتار تعارض است. خروجی این تعارض، اعتراض پارسال است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب