🔸🔸 راهکارهای تقویت هویت زنان در برابر جنگ نرم
🔻 دکتر طهورا نوروزی، مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب، در اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع بانوان در هفته زن امسال، به بررسی نگاه غرب به موضوع زنان پرداخت و تأکید کرد: رویکرد غرب به مسائل زنان بهجای آنکه در جستجوی حقیقت باشد، استعماری و سیاسی است و مبنای علمی ندارد.
🔻 نوروزی با تأکید بر اهمیت مباحث هویتی زنان، پیشنهاد کرد: برای مقابله با فریبندگی و ریا در جنگ نرم، باید به تقویت هستههای اصلی جامعه زنان در جبهه انقلاب پرداخت. این هستهها میتوانند از طریق تعامل و کار تشکیلاتی، با اقشار خاکستری جامعه ارتباط برقرار کنند. این ارتباط میتواند زمینهای برای بازگرداندن بخشی از افرادی که در سال 1401 تحت تأثیر تبلیغات دشمن از آرمانهای انقلاب فاصله گرفته بودند، فراهم کند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 محرومیت زنان از مرجعیت مانند محرومیت پزشک زن از طبابت است
🔻 حجتالاسلام مجتبی فاضل، مدیر حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه مسئله کسب مدارج علمی مرتبط با بحث جنسیت نیست و زن و مرد میتوانند به آن دست یابند، تصریح کرد: در طول تاریخ خبطی رخ داد و آن خلط بین مقام افتا و قضا و ولایت بود؛ در حالی که شرایط افتا با قضا تفاوت دارد؛ مثلا اگر گفتیم یکی از شرایط امام جماعت ذکوریت است آیا در افتا هم این مسئله صادق است؟ امروز در بحث ریاست جمهوری هم این موضوع وجود دارد که میگویند یکی از شرایط رئیس جمهور رجل بودن است ولی آیا این رجولیت معطوف به جنس مرد است یا اینکه مراد زن و مردی است که به دلیل اشتهار در فعالیتهای سیاسی در سطح ملی به یک شخصیت سیاسی شناخته میشود؟
🔻 اجتهاد از ماده جهد و جهد واجد نوعی مشقت است و فرد باید ایثار وقت کند و بانوان هم میتوانند با پشت سرگذاشتن این مشقات در مقام افتا به فتوا بپردازند خصوصا در احکام بانوان میتوانند پیشگام باشند؛ به نظر بنده اجتهاد در مسائل عمومی و تخصصی دیگر هم اشکالی ندارد؛ چه ایرادی دارد که یک زن آنقدر در نظام بانکی به غور پرداخته و بر مسائل فقهی آن آگاه و مسلط شود که بتواند برای مسائل بانکی کشور حکم بدهد. بنابراین فرمایش رهبری مسئله فانتزی نیست، بلکه شرایط کشور و سرعت تحولات و تخصصیشدن امور هم اقتضا میکند که زنان وارد این عرصه شوند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 قربانیان زیست جنسی در فضای مجازی
🔻 انقلابهای جنسی باعث از بین رفتن عشق شدهاند../ آکادمی زناشویی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 عید بزرگ مبعث بر همه مسلمانان جهان تهنیت
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 «رسانه نخبگانی بانوان» با همکاری «انجمن علمی مطالعات زنان و خانواده و انجمن علمی حقوق خانواده دانشگاه جامع انقلاب اسلامی» و «ستاد راهبری زن و خانواده» برگزار میکند:
نشست علمی برخط با موضوع:
🔻 چالشهای اجرای قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» و لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار»
کارشناسان:
🔻 سرکار خانم دکتر فرزانه سریر، مدیر گروه حقوق خانواده دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
🔻 سرکار خانم دکتر زاهرهسادات میرجعفری، عضو هیئت علمی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، پژوهشگر مطالعات تطبیقی خانواده، مبلغ بینالملل و فعال رسانه
دبیر نشست:
🔻 سرکار خانم زینب حیدری، دبیر انجمن علمی مطالعات زنان و خانواده دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
🗓 زمان: یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ساعت ۱۵
🔗 برای ثبتنام در نشست و دریافت لینک به آیدی @heidarilaw پیام دهید.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 دوره مسئله شناسی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران
🔻 به همت اندیشکده متد و مرکز علم و فناوری جمعیت طیبه دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار میشود؛
🔻 مزایای حضور در دوره:
✅ اعطای گواهینامه معتبر
✅ عضویت در شبکه حکمرانی ج.ا.ا
✅ ارتباط با مدرسین دوره برای تمرین سیاست ورزی
✅ آموزش در میدان و مواجهه با مسائل واقعی
💻 برگزاری دوره به صورت مجازی
⏳ مهلت ثبتنام: تا تاریخ ۱۲ بهمن ماه
⏰ زمان شروع دوره:
۱۳ بهمن ماه
🔗 لینک ثبتنام:
mtod.ir/product/msale-shnasi-hokmrani/
📞 شماره تماس جهت ارتباط:
09012153957
🆔 شناسه کاربری ویژه پاسخگویی به سوالات در پیامرسان بله:
@mtod_admin
-------------------------
متُد (مرکز توسعه دانش مسئله محوری)
🔻 با استفاده از کد تخفیف ۷۵٪ ویژهی شرکت کنندگان رسانه نخبگانی بانوان در این دوره شرکت کنید.
🔸Asatid🔸
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙 جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚 جریده فریده
🔻 «جریدهٔ فریده» دریچهای است به دنیای زنان بعد از مشروطه تا بیواسطه نشانمان دهد تصویر زن امروزی چطور شکل گرفته و در تاریخ فکر و قلم ایرانی، زنان چگونه هویت خود را تعریف کردهاند. این کتاب منتخبی از روزنامهٔ «شکوفه»، دومین روزنامهی زنان ایران است که در دورهٔ احمدشاه قاجار منتشر میشد.
🔻 قابلملاحظهٔ وزارت جلیلهٔ علوم و معارف، راجع به مدارس نسوان. سالهاست که مؤسسین مدارس نسوان به امید همراهی وزارت جلیلهٔ علوم و معارف، زحمات فوقالعاده و صدمات بیاندازه و خسارات زیاده کشیدند و خیال میکردند وقتی خواهد شد که اولیاء امور اهمیت به مدارس نسوان و تحصیلات دوشیزگان داده و در مقام حک و اصلاح برآیند. به مصداق اینکه «آرزو به جوانان عیب نیست» دلخوش بودند. از آنجایی که رجال مملکت و رؤسای ملت، مخصوص اولیاء امور معارف، هیچوقت اهمیت به مدارس نسوان و تحصیل دوشیزگان نمیدادند و هنوز به خیال این بودند که زن نباید خط و سواد داشته باشد یا در زمرهٔ هیئت بشری محسوب شود، این کار در بوتهی اهمال مانده..
✍️ نویسنده: زهره ترابی
🖇ناشر: اطراف
#معرفی_کتاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 آشنایی با «الگوی سوم زن» با هدف آمادهسازی بانوان مجاهد برای حضور در میدان تبیین
🔻 در گفتمان امام خمینی (ره) و آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی)، مفهوم «الگوی زن سوم» به معنای ترکیب دو ویژگی مهم در زنان است: یکی نقش اجتماعی و مشارکت فعال در انقلاب و جامعه و دیگری حفظ ارزشها و هویت اسلامی.
🔻 زن در این الگو باید با استکبار و ظلم مبارزه کند. امام خمینی (ره) و آیتالله خامنهای همواره بر ضرورت جهاد فرهنگی و سیاسی زنان تأکید کردهاند و از زنان خواستهاند که در برابر سلطهگران و استعمارگران ایستادگی کنند. به ویژه در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن، زنان ایرانی نقش بیبدیلی در پشتیبانی از انقلاب و دفاع از کشور ایفا کردند.
🔻 سارا طالبی، مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی بر اهمیت جهاد تبیین و نقش زنان در این فرایند تأکید کرد و گفت: زن مسلمان ایرانی باید با روحیهای قوی و آگاه، در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی حضور یابد و با استفاده از ظرفیتهای موجود، به تبیین اصول و ارزشهای انقلاب پرداخته و تأثیرگذار باشد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|