🔸🔸 زنان ستون خانواده و نیمی از سرمایه انسانی کشور هستند
🔻 به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، زهرا بهروزآذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، در آیین تجلیل از مقام زن که در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، با تأکید بر جایگاه والای زنان در جامعه گفت: زنان نور امید هستند که روحهای خسته را آرامش میبخشند و روزنهای از امید در دلها میرویانند.
🔻 وی با خطاب قرار دادن زنان اظهار داشت: شما دختری هستید که روشنی خانه است، مادری که لبخندش امنیت میآفریند و زنی که هر قدمش جهان را پیش میبرد. زن یعنی آغاز، یعنی جانی که به زندگی معنا میبخشد.
🔻 بهروزآذر با قدردانی از نقش زنان در جامعه افزود: زنان نهتنها ستون خانواده هستند، بلکه نیمی از سرمایههای فکری، تخصصی و انسانی کشور را تشکیل میدهند. نقش آنان در توسعه پایدار کشور غیرقابل انکار است و این توسعه باید بهگونهای باشد که زنان، فرهنگ و محیطزیست در کنار هم قرار گیرند و هیچیک فدای دیگری نشوند.
🔻 معاون رئیسجمهور با اشاره به اولویتهای دولت در حوزه زنان، تصریح کرد: در دولت چهاردهم تلاش میکنیم با اجرای اصول چهاردهم، بیستم و بیستویکم قانون اساسی، حقوق همهجانبه افراد، اعم از زن و مرد، را تأمین کنیم و امنیت قضایی عادلانه و تساوی در برابر قانون را محقق سازیم. این اصول تأکید دارند که تمامی افراد ملت با رعایت موازین اسلامی از حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی یکسان برخوردارند.
🔻 وی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به شرایط دشوار زندگی زنان و دختران گفت: این فرصت پیش آمده است تا نیازها و مطالبات زنان را با دقت بیشتری بررسی کنیم و رویکردهای پیشین را بازبینی کرده و بهبود دهیم. با تقویت نقاط قوت و اصلاح کاستیها، میتوانیم آیندهای روشنتر و زندگی همراه با آرامش و رفاه برای تمامی زنان فراهم کنیم.
🔻 بهروزآذر در پایان تأکید کرد: باید صدای تمامی اقشار زنان را بشنویم و با تمرکز بر گفتوگو و اجماعسازی، از تنگناها و بحرانهای موجود عبور کرده و آیندهای مطلوب برای ایران عزیز رقم بزنیم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 حضور معاون رئیسجمهور در رویداد ملی بر آستان آفتاب
🔻 زهرا بهروزآذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده برای حضور در رویداد ملی بر آستان آفتاب به استان مرکزی سفر کرد.
🔻 هفته فرهنگی خمین با نام رویداد ملی بر آستان آفتاب در دو سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امام خمینی (ره) و حضرت زهرا (س) در بیت تاریخی امام راحل با اجرای برنامه هایی همچون کارگاههای هنری، ادبی، علمی، جلسات قصه گویی، تئاتر صحنه و خیابانی، همایشهای تجلیلی، کتابت دیوان اشعار امام راحل و اکران رایگان فیلم برای شهروندان ساکن در مناطق کمبرخوردار و مناطق روستایی برگزار میشود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 آموزشهای زنان یگان ویژه، همانند مردان است
🔻سرهنگ فاطمه حیدری، فرمانده یگان زنان یگان ویژه فراجا با اشاره به مأموریتهای این یگان ادامه داد: اولین مأموریت یگان ویژه زنان، کنترل اجتماعات ورزشی است. در بازی هایی که زنان ورزشکار و یا تماشاچی بازی های مختلف هستند همکاران من از لحظه ورود زنان به ورزشگاهها تا خروج آنها تمام اقدامات امنیتی را انجام می دهند.
🔻 «مردم یاری و امدادرسانی» دومین مأموریت پلیس زنان در یگان ویژه است. به عنوان مثال در شرایط مختلف به مردم امدادرسانی می کنیم. بطوریکه ایام اربعین حسینی و پیاده روی زائران امام حسین(ع) از بارزترین مأموریتهای ما در سال است که در تمام طول مسیر از تهران تا مرزها همکاران من در کنار زوار عتبات عالیات حضور دارند و خدمت رسانی می کنند. همچنین در ایام همه گیری کرونا نیز، همکاران من تحت آموزش های هلال احمر قرار گرفتند و در طرح های واکسیناسیون به صورت داوطلبانه حضور داشتند. علاوه بر این همکاران من بسته های معیشتی نیز بین نیازمندان توزیع می کنند. ضمن اینکه در سیل و زلزله نیز از ظرفیت زنان در خدمترسانی استفاده میشود.
🔻 مردان همیشه در مأموریت ها پشتیبان زنان هستند، اما در هیچ یک از امتیازات سازمانی، بین زنان و مردان تفاوتی وجود ندارد.
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 آموزشهای زنان یگان ویژه، همانند مردان است
🔻سرهنگ فاطمه حیدری، فرمانده یگان زنان یگان ویژه فراجا با اشاره به مأموریتهای این یگان ادامه داد: اولین مأموریت یگان ویژه زنان، کنترل اجتماعات ورزشی است. در بازیهایی که زنان ورزشکار یا تماشاچی بازیهای مختلف هستند، همکاران من از لحظه ورود زنان به ورزشگاهها تا خروج آنها تمام اقدامات امنیتی را انجام میدهند.
🔻 «مردمیاری و امدادرسانی» دومین مأموریت پلیس زنان در یگان ویژه است. به عنوان مثال در شرایط مختلف به مردم امدادرسانی میکنیم. بهطوریکه ایام اربعین حسینی و پیادهروی زائران امام حسین(ع) از بارزترین مأموریتهای ما در سال است که در تمام طول مسیر از تهران تا مرزها همکاران من در کنار زوار عتبات عالیات حضور دارند و خدمترسانی می.کنند. همچنین در ایام همهگیری کرونا نیز، همکاران من تحت آموزشهای هلال احمر قرار گرفتند و در طرحهای واکسیناسیون به صورت داوطلبانه حضور داشتند. علاوه بر این همکاران من بستههای معیشتی نیز بین نیازمندان توزیع می کنند. ضمن اینکه در سیل و زلزله نیز از ظرفیت زنان در خدمترسانی استفاده میشود.
🔻 مردان همیشه در مأموریتها پشتیبان زنان هستند، اما در هیچ یک از امتیازات سازمانی، بین زنان و مردان تفاوتی وجود ندارد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸قانون عفاف و حجاب ایراد فقهی و شرعی ندارد
🔻 علی نهاوندی، رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در نشست خبری که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس از سال ۱۳۹۰ تشکیل شده است.
🔻 ما در این سازمان، شورای فقهی داریم که طرحها و لوایح را از نظر انطباق با مسائل فقهی بررسی میکنند و نتیجه را در اختیار نمایندگان مجلس قرار میدهیم.
🔻 رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس تاکید کرد: اخیراً با حوزههای علمیه خراسان بزرگ ارتباطاتی را برقرار کردیم تا از ظرفیت حوزه به خوبی بهره بگیریم.
🔻 ما فقه را مبنای قانون و حقوق را مجرای قانون میدانیم. مأموریت ذاتی مرکز پژوهشهای مجلس و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس کاملاً از هم منفک است و ما بر لبه مسائل دینی، شرعی و فقهی حرکت میکنیم و در مقابل مرکز پژوهشهای مجلس موضوعات را از لحاظ علمی و کارشناسی مورد ارزیابی قرار میدهد.
🔻 مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و مرکز پژوهشهای مجلس دو بال بسیار تأثیرگذار و تکمیلکننده مسائل قانونی کشور هستند و پیوستها و ارتباطات خوبی با هم داریم.
🔻 شوراهای فقهی ما بنا دارد که با شورای نگهبان و شوراهای مجمع تشخیص مصلحت نظام ارتباطاتی را برقرار کند تا ابعاد موضوعات مختلف تبیین و تشریح شود.
🔻 موضع ما درباره لایحه عفاف و حجاب، اجرای احکام دین است. این لایحه در دولت ۹ ماده داشت، در قوه قضائیه به ۱۵ ماده رسید و الان به ۹۰ ماده با طی کردن جلسات کارشناسی رسیده و شورای نگهبان آن را تأیید کرده و تبدیل به قانون شده است و نشان دهنده آن است که ایراد فقهی و شرعی نداشته که به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
🔻 اقناع جامعه در قانون پذیر کردن آنان نیازمند آن است که رسانهها و بخشهای فرهنگی کشور اقدام اساسی انجام دهند تا مردم با قانون همراهی کنند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 نقش بانوان در انجام امور مهمتر و مؤثرتر از نقش مردان است
🔻 حجتالاسلام والمسلمین منتظری، رئیس دیوان عالی کشور ضمن تبریک ولادت با سعادت یگانه بانوی عالم بشریت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها گفت: نقش بانوان در انجام امور مهمتر و مؤثرتر از نقش آقایان است و بررسی عملکردها نشان میدهد، جایی که بانوان در مسئولیتی حضور دارند، چه در داخل و چه در خارج از قوه قضائیه کمتر دچار برخی فسادها و حاشیهها میشوند و این ظرفیت بسیار ارزشمندی در دیوان عالی کشور و دادستانی کل است.
🔻 ما باید عملکردمان به گونهای باشد که هر فردی وارد این نهاد عالی قضایی شد با رضایتمندی از محیط کاری ما بیرون برود، حتی اگر در جریان پرونده محکوم شده است، نحوه پاسخگویی و استدلال و اخلاق خوب ما با وی باید به گونهای باشد که با رضایت خاطر خارج شود و قطعاً رضای خداوند نیز در رضایت مردم است و خصوصاً بانوان ما باید با حفظ عفاف و حجاب و شأن جایگاه زن مسلمان به گونهای عمل کنند که مورد رضایت حق تعالی باشد و همکاران ما همیشه در این زمینه الگو بوده اند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 حضور زنان در جامعه نشاندهنده تعهد آنان به همگامی با تحولات اجتماعی است
🔻 دکتر صدیقه غریبی، جامعهشناس مسائل فرهنگی ایران گفت: در حقیقت، حضور فعال زنان در جامعه در نقشهای مختلف، از نقشهای علمی و فرهنگی گرفته تا نقشهای مدیریتی و اقتصادی، نشاندهنده تعهد آنان به پیشرفت شخصی و همگامی با تحولات اجتماعی است. این حضور نه تنها به ارتقای سطح زندگی خودشان کمک میکند، بلکه جامعه را نیز در مسیر بهبود و پیشرفت قرار میدهد. در نتیجه، میتوان گفت که زنان ایرانی با شناخت مسئولیتها و وظایف خود و نیز بهرهبرداری از حقوق و فرصتهای موجود، نقشی بیبدیل در ساختن آیندهای روشنتر بازی میکنند و سهمی کلیدی در توسعه پایدار کشور دارند. زنان و چهرههای شاخص ایرانی که با نقش مادرانه و به عنوان زنانی موفق در جامعه ایران شناخته میشوند، نمادهایی از قدرت، عزت و موفقیت برای هموطنان خود هستند. این زنان توانستهاند در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، علمی، هنری و سیاسی نقش آفرینی کرده و با تلاش و کوشش خود الگویی الهامبخش برای نسلهای آینده باشند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 زنان ایران در هر فرازی از تاریخ، طلایهدار عزت و شرف بودهاند
🔻 سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، پیامی صادر کرد.
🔻 مشروح متن اینپیام به اینترتیب است:
به نام خداوند بخشنده و مهربان
🔻 میلاد با سعادت بانوی دو عالم و دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه زهرا (س) اسوه کامل ایمان، وفاداری و فداکاری که با گرامیداشت مقام زن و روز مادر عجین گشته، فرصت مغتنمی برای تجلیل و بزرگداشت مقام والای زنان و مادران سرزمینمان است تا از نقش بیبدیل ایشان در خانواده و جامعه قدردانی کنیم و از حضرت فاطمه (س) که الگویی بیمانند برای تمامی زنان به شمار میرود، تاسی جوییم.
🔻 مایه مباهات است که در آیین جشن ولادت آن بانوی والامقام به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، افتخار تجلیل از چندین مادر شهید که در میان همکاران وزارتخانه هستند، نصیبمان گشته تا با قدردانی از خدمات ایشان، روز مادر را به محضرشان تبریک بگوییم. مادران گرانقدری که با صبر و استقامت خود، شرافت و آزادگی را در ضمیر ما پروراندهاند، شایسته رفیعترین جایگاهها و خالصانهترین تقدیرها هستند.
🔻 زنان ایرانی در هر فرازی از تاریخ، طلایهدار عزت و شرف این کشور بودهاند و حضور موفقیتآمیز آنان در عرصههای گوناگون علمی، ورزشی، هنری و اجتماعی، تصویری کمنظیر و غرورآفرین را نزد ما ایرانیان ترسیم کرده است.
🔻 با شادباش این روز بزرگ به تمامی بانوان ومادران عزیز، به ویژه مادران شهید، از درگاه ایزد منان موفقیت روزافزون و سربلندی و سرافرازی برای همه ایشان مسألت دارم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 الگوی مقاومت زنان ایرانی در حال جهانی شدن است
🔻 نرگس قدیریان، همسر سفیر ایران در لبنان در گفتوگو با شبکه خبر درباره نقش زنان در عرصههای مختلف سیاسی بیان کرد: بانوان در هر خانوادهای که حضور داشته باشند مقوم آن خانواده هستند. درباره نقش زنان در فرمایشات رهبر معظم انقلاب و امام خمینی (ره) دقیق صحبت شده است و مصداق این حضور موفق را نیز در زمان پیروزی انقلاب و بحرانهای امروز شاهد بودهایم.
🔻 تاثیر زنان را به خوبی در موفقیت جبهههای مقاومت شاهد هستیم که تا چه میزان توانستند در موفقیت الگوی ایرانی اسلامی نقشآفرین باشند. شاهد بودیم که چه بر زنان غزه گذشته است و با چنان شدایدی مواجه هستند که کمتر در تاریخ شاهد آن بودیم، اما تاکنون ندیدیم که صدای اعتراض از زنان غزه بلند شود و این مسئله را در تمام جبهه مقاومت شاهد هستیم.
🔻 امروز الگوی مقاومت زنان ایران به غزه، لبنان، یمن و... منتقل شده است. در ۸ سال بمباران و گرسنگی در یمن شاهد بودیم که زنان این کشور چگونه مقاومت کردند و این الگوی مقاومت زنان ایرانی در حال جهانی شدن است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 حضور زنان در مدیریت شهری به پیشرفت اجتماعی کمک میکند
🔻سیدهمریم حسینی، رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: مدیریت شهری نیازمند دیدگاههای جامع و چندجانبه است که میتواند پاسخگوی نیازهای پیچیده جامعه باشد. یکی از ویژگیهای برجستهای که زنان در عرصه مدیریت شهری به ارمغان میآورند، توجه ویژه به ابعاد انسانی و اجتماعی پیشرفت است.
🔻 حسینی با اشاره به اهمیت حضور زنان در مسئولیتهای اجتماعی، بر لزوم فراهم ساختن بسترهای مناسب برای بهرهگیری از ظرفیتهای زنان در مدیریت شهری تأکید کرد.
🔻 زنانی که به عرصه سیاست و مدیریت شهری وارد شدهاند، توانستهاند با نگاهی انسانیتر و جامعتر، به تصمیمگیریهای استراتژیک و اجرایی در سطوح مختلف کمک کنند. این حضور باعث شده تا بسیاری از مسائل اجتماعی و شهری که پیشتر در حاشیه قرار داشت، اکنون به دغدغههای اصلی و مورد توجه سیاستگذاران تبدیل شود.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
؛﷽❀
📌معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برگزار می نماید:
🔸🔸 سلسله نشستهای تخصصی اکثر الخیر با محوریت معرفی الگوی سوم زن مسلمان
➖موضوع این هفته:
🔻 " بررسی نقش الگویی حضرت زهرا سلام الله علیها در جایگاه فردی و مقام انسانی"
با حضور ارزشمند: سرکارخانم دکتر ظهیری
🗓زمان: سه شنبه ۴دیماه۱۴۰۳
⏰ساعت: ۱۰صبح
🛃مکان: سامانه سیما
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 زنان سرپرست خانوار، نقطه امید پایتخت
🔻 مراسم تجلیل از زنان سرپرست خانوار شاغل در مراکز توانمندسازی کوثر با حضور مریم اردبیلی مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران و جمعی از مسئولان و مدیران شهری در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
🔻 در این مراسم مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران با بیان اینکه به برکت نام مبارک حضرت فاطمه (س) و وجود ایشان، زندگیتان پر از خیر و برکت، مبارکی، نشاط و موفقیت باشد و ثمره تلاشتان را در زندگی خود و فرزندانتان ببینید، اظهار کرد: شما مادرانی هستید که علاوه بر نقش مادرانه خود و تربیت نسل، نقش پدر را هم برای فرزندان خود ایفا میکنید که بسیار ارزشمند است.
🔻 اردبیلی با اشاره به کلام حضرت امیرالمومنین (ع) که میفرمایند: اگر به عدد قطرههای دریا و ریگهای بیابان در خدمت مادر باشی جبران یک روز زحمتی که در دوره بارداری کشیده است، نمیشود تصریح کرد: شما عزیزان علاوه بر اینکه نقطه امید و روشنایی فرزندان خود هستید، برای شهر ما نیز نقطه امید هستید.
🔻 قصه زندگی هر کدام از شما و زحماتی که کشیدهاید، منحصر به فرد بوده و ترکیب خلاقی از مادری، محبت و عشق است که با تلاش، کار و تولید آمیخته و همه در یک جا جمع شده که ترکیب منحصر به فرد زنانه و ویژه هر کدام از شماست.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 حضور زنان در جامعه؛ از الگوی مادری تا نقشآفرینی در توسعه کشور
🔻 به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) همایش بانوان فرهیخته شهرستان خمین با حضور زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و جمعی از فعالان حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برگزار شد.
🔻 بهروزآذر گفت: جایگاه حضرت زهرا (س) نسبت به پیامبر اکرم (ص) به لحاظ رفتاری به قدری والا بود که ایشان به دریافت لقب «امابیها» نائل شدند، به معنای مادرِ پدر. این لقب که در دوران خردسالی یا نوجوانی حضرت زهرا (س) به ایشان اعطا شد، نشاندهنده رفتار و ویژگیهای برجسته اخلاقی ایشان است. چنین لقبی بیانگر آن است که مادری، پیش از آنکه یک نقش اجتماعی باشد که زنان پس از فرزنددار شدن کسب میکنند، یک ویژگی رفتاری و مهارتی است که فرد میتواند به آن دست یابد.
🔻 مادری، یک ویژگی ذاتی است که در وجود هر دختری نهفته است و با رسیدن و با توسعه شخصی میتواند رفتار و منش مادر بودن پیدا کند.
🔻 بهروزآذر به آمارهای امیدوارکنندهای نظیر سهم 61 درصدی زنان از ورودیهای دانشگاه و بیش از 70 درصدی حضور آنان در کادر درمان اشاره کرد و تأکید کرد که زنان در دولت چهاردهم مورد توجه ویژه قرار دارند.
🔻 وی از انتصاب بیش از 70 زن در مناصب مدیریتی خبر داد و گفت: این اقدامات، عدالت استحقاقی است که بر اساس شایستگیهای زنان در جامعه محقق شده است.
🔻 او همچنین از برنامههای دولت برای افزایش انعطافپذیری شرایط کاری زنان و حمایت از مادران شاغل خبر داد.
🔻 این همایش با معرفی اولین بخشدار زن دولت چهاردهم به پایان رسید.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ضرورت تربیت نسل مداراتر و تابآورتر با آموزش صبر و همدلی
🔻 زهرا بهروز آذر به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر و مقام زن، در همایش «بانوی ریحانه» که توسط وزارت آموزش و پرورش در سالن حجاب برگزار شد، دربارهٔ اهمیت نقش زنان در تربیت نسلهای آینده صحبت کرد.
🔻 معاون رئیسجمهور با اشاره به اندیشههای امام خمینی (ره) در خصوص جایگاه زنان، اظهار داشت: «در اندیشه امام خمینی نقشآفرینی زنان در تعیین سرنوشتشان و تربیت فرزندان توسط ایشان اهمیت بسیاری دارد. ایشان معتقد بودند که مادران، اولین معلمان جامعه هستند و هر انسانی از دامان مادر به معراج میرود.
🔻 وی در ادامه تأکید کرد: مادران تلاش میکنند با همدلی و محبت، نگرشهایی چون صبر، تابآوری و مدارا را به نسلهای آینده منتقل کنند. آموزش این ارزشها در مدارس ضروری است و به ایجاد جامعهای مداراتر و تابآورتر منجر میشود.
🔻 بهروز آذر همچنین از نقش سفیران تربیت و آموزش در کشور یاد کرد و افزود: باید با کمک این سفیران، راهحلهای مؤثرتری برای حل مسائل پیدا کنیم و نسلهایی تربیت کنیم که بتوانند با یکدیگر همزیستی بهتری داشته باشند و مداراتر باشند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 لغو مسابقات انتخاب دختر شایسته در هلند
🔻 مسابقات انتخاب دختر شایسته در هلند بهطور کامل لغو شد. برگزار کنندگان با صدور بیانیهای در روزجمعه ۲۰ دسامبر (۳۰ آذر) اعلام کردند: جهان در حال تغییر است و ما نیز باید تغییر کنیم.
🔻 برگزارکنندگان این رویداد اعلام کردند که مسابقه دختر شایسته اکنون دیگر با روح زمانه و ارزشهای امروزی همخوانی ندارد. در این بیانیه آمده است که پس از تاریخی سرشار از زرق و برق، استعداد و الهام، مسابقات دختر شایسته هلند به پایان رسید.
🔻 بهجای این مسابقات، یک پلتفرم آنلاین با نام "نه دیگر برای این زمان" راهاندازی شده است. این پلتفرم به موضوعاتی مانند سلامت روان، رسانههای اجتماعی، تنوع و خودبیانگری اختصاص دارد.
🔻 در این پلتفرم، بهجای تاج و لباسهای فاخر، داستانهایی از زندگی واقعی به اشتراک گذاشته میشود که الهامبخش جوانان باشد.
🔻 برگزارکنندگان اعلام کردند: اینجا ما جوانان را تشویق میکنیم تا خودشان باشند، در دنیایی که در حال دگرگونی است./ دویچهوله فارسی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 همایش نکوداشت مقام زن و بیسهم ماندن مطالبات حقیقی حوزه زنان
✍ صغری عاشوری
🔻 روز گذشته شاهد برگزاری همایشی به مناسبت روز زن از سوی دولت چهاردهم بودیم. همایشی که بنابر گزارش خبرگزاری هممیهن در آن پنج سخنران ترتیب داده شده بودند که به جز رئیس جمهور محترم و سرکار خانم دکتر بهروزآذر؛ خانمها مرضیه آذرافزا، فاطمه راکعی و سها قمریان سخنرانی نمودند. همایش با شعار پررنگ «شنیدن مطالبات زنان» برگزار شد، اما آنچه از همایش دریافت شد دقیقا برخلاف شعار پرتکراری بود که به آن اتکا میشد.
🔻 این امر از ابتدای همایش و خاصتا از سخنان معاونت محترم امور زنان ریاست جمهوری که در ابتدای همایش ایراد شد ملموس بود. رنگ و بوی سخنان خانم دکتر بهروزآذر بیشتر شعاری بود؛ به طوری که هرچه به انتهای سخنرانی ایراد شده ایشان مینگریم این امر بیش از پیش مشخص میشود. اینکه بگوییم «ما درصدد شنیدن مطالبات اقشار مختلف زنان هستیم»، اما سازوکار شنیدن این صدا از جانب معاونت عملا مهیا نباشد و در نهایت نمایی کلی و ناقص از نتیجه بلندمدت متصور شده «زندگی با آرامش و رفاه» ارائه نماییم، خود نمایانگر شعاری بودن سخنرانی است.
🔻 در این همایش برگزار شده نیز صدای مطالبات اقشار زنان شنیده نشد و تنها سه خانم فارغ از چگونگی گزینششان برای سخنرانی در حضور رئیسجمهور حضور داشتند که از آنها، خانم فاطمه راکعی، سخنران برگزیده از طیف سیاسی اصلاحطلب بودند. در نهایت نیز حرف هر سه سخنران «مقابله با لایحه عفاف و حجاب» بود. این امر نیز خود از جلوههای دیگر تناقضات عیان با شعار همایش بوده است.
🔻 آیا معاونت امور زنان و خانواده محترم نمیداند که زنانی که تعدادشان نیز کم نبوده و نیست، نه تنها از دولت چهاردهم و سیزدهم، که از دولت دوازدهم نیز مطالبهٔ قانونگذاری پیرامون حجاب و اجرای جدی آن را داشتهاند؟! آیا این زنان و مطالبهشان را جزء مطالبات اقشار زنان نمیدانید؟!
🔻 پس از اجلاس خانواده در هفتهٔ گذشته و با برگزاری همایش نکوداشت و تجلیل از مقام زن در هفتهٔ جاری لازم است به عنوان دانشجوی دکتری مطالعات زنان و خانواده نگرانی خود را از سردرگمی آشکار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری دولت چهاردهم ابراز نمایم.
🔻 در مواجهه با مسائل زنان جناحگرایی سیاسی آفتی آشکار است. ابتلای به جناحگرایی سیاسی، نه تنها علم و معرفت را به مهجوریت میفرستد که مسئولان امر در حوزه زنان و خانواده را از دیدن اقشار مختلف زنان جامعه باز میدارد.
🔻 نامشخص بودن رویکرد معاونت امور زنان ریاست جمهوری به لحاظ نظری و عملیاتی در مواجهه با دغدغههای اساسی حوزه زنان، بیبرنامگی در مواجهه با جنبش جهانی تعهد به خانواده و ارائه برنامه پیرامون آنها در کنار شعارهای نمایشی جز نگرانی برای پژوهشگران حوزه زنان و خانواده ندارد.
🔻 امید است که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری رسالت خود در کشف و حل مسائل اصلی زنان (زنان سرپرستخانوار، زنان بدهکار مالی در بند زندان، زنان معلول و دارای بیماریهای خاص، زنان درگیر اعتیاد، زنان تازه متاهل کمبضاعت یا بیبضاعت در تهیه جهیزیه، و...) را ذبح سیاستبازیها نکرده و زنان را ناامید از حل مسائل گسترده و اصلی خود نکند.
🔻 توفیقات دولت چهاردهم و معاونت امور زنان و خانواده ایشان را در خدمت به مردم، از خداوند متعال خواستاریم که موفقیت ایشان موفقیت ما و ملت ما است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 روحانی زرتشتی: اصل حجاب، متعلق به ماست
🔻 «براساس آداب مذهبی هموطنان زرتشتی، هنگام ورود به نیایشگاه، همهٔ مراجعان حتی آقایان باید پوششی بر سر داشته باشند.»
🔻 صحبتهای استاد تهرانشناس که به اینجا رسید، سرپرست آتشکده شاه ورهرام ایزد لبخند بر لب گفت: «بله. اصل حجاب، متعلق به ماست.»
🔻 به گواه تصاویر و کتیبههای بهجامانده از ایران باستان، زنان ایرانی نهتنها در زمان بعثت زرتشت، بلکه قبل و بعد از آن هم، حجاب کاملی داشتهاند.
🔻 جلیل ضیاءپور در کتاب «پوشاک باستانی ایرانیان؛ از کهنترین زمان تا پایان پادشاهی ساسانیان» مینویسد: «پژوهشها نشان میدهد که زنان ایرانزمین از زمان مادها که نخستین ساکنان این دیار بودند، دارای حجاب کاملی، شامل پیراهن بلند چیندار، شلوار تا مچ پا و چادر و شنلی بلند بر روی لباسها بودهاند.»
🔻 دکتر زاهرهسادات میرجعفری در اینباره نوشت: جالب است روشنفکران امروزی حجاب را به اسلام ربط داده و عامل عقبماندگی ایران میدانند. تمدن ایرانی تمدنی با اصالت و با حیاست آن را گلآلود نکنیم./ مطالعات اسلامی زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 جامعهالزهرا(س) اسامی بانوان مجتهده را اعلام میکند
🔻 رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی: آن وقتها که در حوزه علمیّه بودیم، یادم نمیآید که زنی به مرتبه اجتهاد فقهی رسیده باشد، [امّا] امروز خوشبختانه زنهایی که مجتهدند، به اجتهاد فقهی رسیدهاند کم نیستند. بنده حتّی معتقدم بسیاری از مسائل زنانه که موضوعش زنان هستند و مردها درست موضوع را تشخیص نمیدهند، باید خانمها از مجتهد زن تقلید کنند (بیانات در تاریخ ۲۷ آذر ۱۴۰۳).
🔻 در طول چهل سال از تأسیس جامعهالزهرا(س)، بانوانی مهذب، عالمه و وارسته تربیت شدند که در عرصههای مختلف علمی میدرخشند.
🔻 با توجه به درخواستهای مکرر افراد و رسانهها، در جهت معرفی بانوان مجتهده، اعلام میدارد از آنجا که بانوان عالمه همواره در مسیر تهذیب نفس و به دنبال گمنامی بودند و تمایلی به رسانهای شدن نداشتهاند، تاکنون اسامی از این بانوان اعلام نشده است؛ لذا جامعهالزهرا پس از کسب اجازه از این بانوان عالمه فاضله و بعد از تایید مراجع تقلید معظم و مراجع ذی صلاح حوزه، اسامی بانوان عالمه و مجتهده را اعلام خواهد کرد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 بانوی انقلابی
🔻 بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار بانوان درباره شواهد پیشرفت زنان در دوران انقلاب و لزوم هوشیاری در مقابل جنگ نرم دشمن
🔻 ما در کشورمان خوشبختانه شاهد رشد زنان مؤمن و دانا و فعال از اول انقلاب تا امروز بودیم.
🔻 زن ایرانی توانست از هویّت کشور، فرهنگ کشور صیانت کند، توانست از سنّتهای تاریخی و اصیل کشور صیانت کند با متانت خودش، با حیای خودش، با عفّتی که به خرج داد./از بیانات رهبر معظم انقلاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تصور ناتوانی و کمفهمی علمی زنان باید اصلاح شود
🔻 فریبا علاسوند؛ استاد حوزه خواهران، با بیان اینکه ما در حوزه دینی میتوانیم از فواید برخی کارهای فمنیستی در زمنیه زن و خانواده استفاده کنیم، تصریح کرد: آیا ما آنطور که در غرب درباره زن و خانواده کار شده و میشود کار کردهایم؟ این روزها بحث اجتهاد زنان داغ است؛ آیا اساسا اجتهاد زنان در حوزه علمیه، مسئله بوده است یا خیر؟ مدیران دانش در حوزه حتی در جامعه الزهرا(س) که ۹۰ درصد آنان آقایان هستند باید این نوع دغدغهها را داشته باشند که به عقیده بنده ندارند.
🔻 ما در حوزه خواهران با تضادها و چالشهایی مواجهیم؛ زمانی گفته میشد که زنان فلسفه نمیفهمند در حالی که همان وقت ما بهترین استادان فلسفه زن را داشتیم، این ذهنیت که زنان نمیفهمند یکی از مهمترین چالشها در تمامی سطوح حوزوی است.
🔻 وی افزود: کسانی که میخواهند مدیر در حوزه خواهران باشند باید ابتدا به این چالش جواب بدهند که آیا ما فهم مشترکی در مورد اقتضائات زنان و خانواده داریم؟
🔻 ایشان گفت: خانهداری یکی از زیباترین کارها برای زن است و دلالت خاص خود را دارد، لذا زنی که خانهدار است و میخواهد تحصیل کند باید بداند که دو برابر تلاش نیاز دارد. نباید فرزندآوری به اتفاقی تبدیل شود که نیمی از طلاب بیسواد شوند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
26.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 باب گفتوگو با نسل جدید را باز کنیم
🔻 خسرو باقری، استاد تمام دانشگاه تهران درباره گفتوگو با نسل جدید گفت: معتقد باشیم که فرزند، یک انسان است و هویت خود را با عملهای خود و در بستر تعامل شکل خواهد داد و این تعامل کمک خواهد کرد که بتوانیم مسیرمان را به درستی انتخاب کنیم. اگر این مؤلفهها نباشد، گفتوگو ممکن نمیشود، اما اگر باشد میگوییم تو میخواهی آیندهات را بسازی، آیندهات دست خودت است، اینجاست که باب گفتوگو باز میشود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 زنان پیشتاز تحولات جامعه هستند
🔻 حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با گروهی از بانوان نخبه، نمونه و برتر دانشگاههاو پژوهشگاهها اظهار داشت: زنان در جوامع معمولاً از حقوق و فرصتهای کمتری نسبت به مردان برخوردار بودهاند و در جوامع غربی چندین سال بعد از مردان به زنان حق رأی داده شد. برخی مواقع قانونگذاران سعی میکنند در قوانین، حقوق عقبمانده زنان را جبران کنند، اما ناخودآگاه و ناخواسته به نابرابری فرصتها برای زنان دامن میزنند و آنان را از برخی فرصتها محروم میکنند.
🔻 امام خمینی «ره» و شهید مطهری نگاه متفاوتی از فقه سنتی به مسائل زنان و حضور آنان در جامعه داشتند و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز تأکید ویژهای بر جایگاه و نقش زنان در جامعه دارند.
🔻 در ایران از دوران مشروطه تاکنون، نگاهها به مسائل زنان و حضور آنان در جامعه تفاوت زیادی پیدا کرده است که البته همه این تحولات در اثر مطالبات زنان صورت گرفته است و پاسخی به تقاضای آنان بوده است.
🔻 سیمایی به حضور پررنگ بانوان در آموزش عالی اشاره کرد و گفت: در کمتر کشور همسایه ایران این تعداد زنان نخبه و نمونه علمی وجود دارد و این ظرفیت مهم میطلبد که کارگروهی برای حل مسائل این جامعه بزرگ دانشگاهی با نگاه کارشناسی تشکیل شود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙 جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚 تکوین هویت زن مسلمان در گذار انقلابی
🔻 در گفتمان سنت حضور زن در خانه و فرزندآوری و سلطهٔ مرد بر زن در تمامی عرصهها پذیرفته شده بود. اما در گفتمان مدرن با ورود اندیشههای جدید و پذیرش دموکراسی، آزادی، حقوق برابر و غیره زن نیز وارد عرصهٔ عمومی و به تبع آن قدرت و سیاست شد. حضور زنان در عرصهٔ عمومی و به خصوص مناسبات سیاسی که محیطی مردانه برای کسب قدرت قلمداد میشود یک عمل غیرمعمول و بیسابقه برای زنانی بود که معمولا انتظار میرود در قلمرو خانواده باقی بمانند.
🔻 در ایران شاهد نقش مدرنیته در انقلاب مشروطه و تغییر مناسبات سیاسی و سعی در پایین آوردن قدرت از آسمان به زمین و تمرکززدایی از قدرت شاه به دست تأسیس مجلس بودیم. با این حال، با قدرت یافتن رضاشاه سیاست مدرنیزاسیون منهای اندیشه مدرنیته در ایران پیاده شد.
✍️ نویسنده: صدیقه یوسفمدد
🖇 ناشر: نگاه معاصر
#معرفی_کتاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
واکاوی نقش زنان.mp3
94.39M
#صوت
🔸🔸 واکاوی نقش زنان در مواجهه با آسیبهای فردی و اجتماعی خانواده در اثر کاهش روابط عاطفی؛ فرصتها و چالشها
با ارائه:
🔻 سرکار خانم دکتر سمیه خراسانی، هیئت علمی دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب
دبیر نشست:
🔻 سرکار خانم دکتر فاطمه حیدری، پژوهشگر حوزه زنان، کارشناس پرسمان تربیتی رادیو معارف
🗓 برگزار شده در تاریخ ۳ آذر ۱۴۰۳ در دانشگاه مجازی المصطفی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 اصل جوانی جمعیت موضوع ازدواج بهنگام است
🔻 زهرا جانجانی، ضمن تبریک هفته مادران و زنان در زمینه توانمندسازی بانوان، اظهار کرد: زنان مربیان هر جامعه هستند و به عنوان مادران هر خانواده بسیار اثرگذار خواهند بود و اگر هویت اصلی و جایگاه خود را درک کنند نیازی به رقابت با مردها ندارند.
🔻 مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در مورد جایگاه زن و مرد گفت: زوجیت مبنای منشور خانواده است و اگر هر کس در جایگاه مناسب خود قرار گیرد، نیاز نیست که مردها جایگاه زنانه داشته باشند و زنها در هویت مردان فرو روند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|