فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام پناهیان:
🔸🔸حجاب دختر به حرمتگذاری مادر خانه بر پدر خانه بستگی دارد
🔻خانمهای عزیز! اگر میخواهید دخترتان باحجاب شود، در خانه به پدرش احترام بگذارید و با عزتبخشی و اقتدار و حرمت، او را بالا ببرید. وقتی چنین پدری به دخترش محبت کند، او سیراب میشود و به دنبال محبتهای خیابانی و جلبتوجه دیگران نمیرود...
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸چرا کسی نگران ترویج الگوی زن مستقل غربی نیست؟
🔻چندی است غرب اسم زن فمنیست را تغییر داده و با عنوان جعلی زن مستقل و شاد به دنبال تغییر سبک زندگی و ذائقه دختران ایرانی است. آنچه که این زن مستقل دارد( نه معنویت است، نه دانش سیاسی... نه فرهنگ میشناسد و نه با فلسفه و الهیات انس دارد).
🔻این زن مستقل تمام دلبستگیهای عاطفیاش را به حداقل رسانده و صرفا تبدیل به ماشین تولید پول شده است. بود و نبود خانواده برای این زن مستقل مهم نیست، مهم درآمد و موفقیت شغلی است.
🔻 این زن عملا به مفهوم بنیادی قیومیت مرد و زوجیت اعتقادی ندارد. زندگی او بر اساس فردیت و محور قرار دادن نیازهای کاذب مردانه برنامهریزی شده است. درونمایه وجودی زن مستقل با هویت دینی زن مسلمان متضاد است.
🔻عبودیت زن، معنویت و خانواده عنصر اصلی تعریف زن مسلمان است که در زن مستقل غربی هیچ تعریف مشخصی ندارد.
🔻 ترویج این الگوی زنانه برای جامعهای که خانواده، نهاد اصلی آن است بسیار مخرب است.
🔻البته گفتنی است اسلام مخالف زنی که شغل و درآمد دارد نیست، اما الویت اصلی زن پرورش انسان است و مسیری که زن مسلمان برای پیشرفت انتخاب میکند نباید به جایگاه محوری و تربیتی زن در خانه لطمه بزند. اصلا داشتن درآمد برای زن، دلیلی بر سلب مسئولیت از مرد در قبال زن نمیشود، اما آسیبهایی که یک زن در خانواده متحمل شده، مثل تحقیر شدن در دریافت نفقه زن را به پذیرش این الگوی زنانه ترغیب میکند و برای وی خوشایند است./شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚 آن صخره مرجانی
🔻عموم کسانی که با تاریخ قبل انقلاب آشنا هستند فکر میکنند تنها حرکت دوره پهلوی علیه حجاب زنان، دستور رضاشاه برای کشف حجاب بود. در حالیکه در دوره محمدرضا شاه نیز سیاستهای فرهنگی تند و تیزی علیه مسئله حجاب به کار گرفته شد که بخش مهمی از آن در رسانههای دوره پهلوی منعکس شد.
🔻 کتاب «آن صخره مرجانی» یک تحقیق فاخر و جذاب در اینباره است که توانسته با رصد دقیق روزنامهها و مجلات دوره پهلوی دوم، سیاستهای ضد دینی و به خصوص «حجابستیزی» رژیم پهلوی را به خوبی به تصویر بکشد و از این جهت، تنها کتابی است که تا امروز در اینباره منتشر شده است.
🔻 در این کتاب علاوه بر گردآوری متن بسیاری از روزنامهها و جراید دوره پهلوی علیه حجاب، تصاویر و کاریکاتورهای موهن آن دوره علیه زنان مسلمان و با حجاب نیز منتشر شده تا حافظه تاریخی ملت ایران فراموش نکند که تا همین نیم قرن قبل، چه تفکری در ایران حاکم بود که برای سوق دادن جامعه به سمت «جهنم اجباری» تمام تلاشش را انجام داد و اتفاقا بسیاری از چالشهای امروز بر سر مساله حجاب نیز ریشه در همان اتفاقات تاریخی دارد.
✍️ نویسنده: محمدرضا امینی
🖇ناشر: انتشارات ایران
#معرفی_کتاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸اسلامهراسی همان زنستیزی مدعیان آزادی زنان است
🔻بر اساس تحقیقات مشترک دانشگاه چارلز استوارت (CSU) استرالیا با همکاری آکادمی پژوهش و علوم اسلامی و شورای تنوعات دینی و فرهنگی این کشور، زنان مسلمان با حجاب بیشترین قربانی حملات ناشی از اسلامهراسی در استرالیا هستند.
🔻 در چارچوب پژوهش صورت گرفته، 243 مورد از حوادث ناشی از اسلامهراسی در فاصله سالهای 2014 تا 2015 را مورد بررسی قرار داده که نشان میدهد در 68 درصد موارد، قربانیان را زنان تشکیل میدهند.
🔻 این پژوهش همچنین نشان داد که از هر 5 زن قربانی، چهار نفر محجبه بوده اند. همچنین از هر 10 زن که مورد آزار و اذیت با منشاء اسلامهراسانه قرار گرفته اند، 3 تن در حین آزار، کودکانی همراه خود داشتهاند.
🔻طبق این گزارش، 48 درصد حملات ناشی از اسلامهراسی در اماکن عمومی اتفاق افتاده و واکنش شاهدان نسبت به واقعه در سطح پایینی بوده است و تنها به یک مورد از هر 4 حمله واکنش نشان دادهاند.
🔻 این مشتی از خروار ظلمی است که مدعیان زن، زندگی، آزادی علیه زنان مسلمان در دنیا درست کردهاند. کسانی که با واژهگان آزادی و حقوق بشر وحشیگری و زن ستیزی درونشان را بزک کردهاند. از سوی گروههای تروریستی را ایجاد و تقویت میکنند، از سویی آن را محصول اسلام معرفی میکنند. و از سویی خیابانهای دنیا را برای زنان ناامن میکنند و از سویی خودشان را مدعی آزادی زنان معرفی میکنند./شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تصاویری کمیاب از مصاحبه بانو امین (بانوی مجتهد اصفهانی) با مجله زن روز در اواخر دی ماه سال ۴۹
🔻 دو نکته در این تصویر بسیار عجیب است: اول اینکه گزارشگران مجله زن روز که زنان بیحجاب بودند، در محضر بانو امین و در خانه ایشان روسری و چادر سر کردند تا مصاحبه بگیرند و دوم اینکه بانو امین زمانی که این مصاحبه رو انجام دادند، آوازه ایشان خاورمیانه را درنوردیده بود، ولی از ابراز چهره امتناع کردهاند.
🔻 وقتی سیره صورتیها و حجاباستایلها را با بانوان تراز اول جهان اسلام میسنجیم، تفاوت جدی مبنایی و گرایش انحرافی صورتیها و حجاباستایلها کاملا مشهود است./شکوه زن و زنانگی
📚 منبع: کافه تاریخ و خبر آنلاین
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸سند راهبردی امور بانوان وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
🔻 عاطفهسادات مدبّرنژاد، مشاور امور بانوان وزیر آموزش و پرورش به نقش محوری زن در خانواده اشاره کرد و گفت: خانواده واحد بنیادی جامعه اسلامی و کانون اصلی رشد و تعالی انسان و زن محور سلامت خانواده است؛ از این رو ایجاد زمینههای لازم برای تعالی همهجانبه دختران و زنان در جهت رشد و تعالی خانواده الزامی است.
🔻مدبرنژاد در ادامه به نگارش سند راهبردی امور بانوان وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد که بر اساس گفتمان امامین انقلاب در حوزه زن و خانواده و اسناد بالادستی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند تحول دولت مردمی تنظیم شده است.
🔻وی در تبیین و تشریح اهداف راهبردی این سند به نقش تنظیمگری، تسهیلگری، بسترسازی و گفتمانسازی حوزه امور بانوان اشاره کرد و افزود: عمده مسائل زنان و دختران در آموزش و پرورش فرابخشی است و قطعا اقدام عملی در بهبود بخشی به حوزه زنان، نیازمند همگرایی، همسویی و عزم عمومی بخشهای مختلف است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸افسردگی در کمین کدام زنان «شاغل» است؟
🔻به طور کلی بهداشت روان یک مسئله چندبعدی است و عوامل زیادی در ایجاد و حفظ سلامت روان نقش دارند اما در یک تقسیمبندی کلی عوامل زیستی، روانی و اجتماعی در بهداشت روان بسیار مؤثر هستند. هر سه این مؤلفهها در بانوان، به دلیل مسؤولیتهای اجتماعی، مادری و خانهداری که بر عهده دارند، سلامت آنها را تحت تأثیر قرار میدهد.
🔻آقایانی که همسرانشان به شغلی خارج از منزل مشغول هستند، باید دقت و توجه بسیار بیشتری به همسرشان داشته باشند. زمانی که به منزل بازمیگردند، مسئولیتپذیری لازم را در امور خانه و فرزندان داشته باشند تا فشار فیزیکی، روانی و اجتماعی کمتری به همسرانشان منتقل شود، اما در برخی از موارد، آقایان از این مسئولیتپذیری سر باز میزنند که عواقب جسمانی و روانی گوناگونی برای خانمها خواهد داشت.
🔻تمام این مشکلات تبدیل به افسردگی، اضطراب، وسواس، بدبینی و... شده و عموماً به بهداشت روان آسیب میزند. این بیماریهای روانی در خانمهایی که کمتر مورد توجه همسرشان قرار میگیرند، شایع است. البته باید گفت که تمام این رفتارها و مشکلات به صورت ناخودآگاه و به مرور زمان در خانمها شکل میگیرد. این مسئله در خانمها مانند ظرفی است که پر شده و چه ما بخواهیم و چه نخواهیم در حال سرازیر شدن است. این رفتارها و واکنشهای عصبی دست خانم نیست. هر چقدر هم که به او بگوییم خواهشاً لبریز نشو فایدهای ندارد مگر اینکه مشکل به صورت اساسی برطرف شود.
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸زنان ایرانی در چند سالگی مادر میشوند؟
🔻به گزارش گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس، بر اساس آمارهای مرکز رصد جمعیت کشور، میانگین سن مادر در هنگام تولد اولین فرزند کل کشور در ۹ ماهه امسال برابر با ۲۷.۳ سال بوده است.
🔻بر اساس آمارهای موجود در پایگاه جمعیت سازمان ثبت احوال کشور میانگین سن مادر در اولین فرزندآوری در کل کشور در ۹ ماهه امسال برابر با ۲۷.۳ سال بوده است.
🔻گفتنی است، مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱سال و در نقاط روستایی ۲۴.۴ سال است.
🔻بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری، در بین استانها مربوط به استان تهران با ۳۰.۳ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷سال است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|