🔸🔸مأموریت فرهنگی و اجتماعی ۵۴ واحد در شهرداری تهران/ از موازیکاری در شهرداری خودداری شود
🔻به گزارش ایسنا، نرگس معدنیپور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا اسلامی شهر تهران، با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تلاش مدیریت شهری بر این بود که ضمن نظارت بر عملکرد معاونت اجتماعی و فرهنگی، تمام واحدهای شهرداری در مأموریت فرهنگی و اجتماعی را بررسی کنیم، اظهار کرد: قرار ما بر این بود که به طور مداوم گزارشات را دریافت و بررسی کنیم و با حضور میدانی نیز طرحها و برنامهها را مورد بررسی قرار دهیم.
🔻 معدنیپور با بیان اینکه برای زیرساختهای حوزه زنان هم در برنامه چهارم که در اواخر سال ۱۴۰۱ تصویب شد و هم در برنامه و بودجه، احکام و بودجه خوبی پیشبینی شده است، اظهار کرد: برنامه «تهران؛ شهر خانواده» و مشارکت اجتماعی زنان و دختران به عنوان کنشگران در محلات از اقدامات مؤثر در حال اجراست؛ اما در مشارکتهای اجتماعی نیاز است که شهرداری تهران تلاش بیشتری را انجام دهد تا به نقطه مطلوب برسیم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸خزعلی پاسخ میدهد؛ برای کاهش مشکلات زنان شاغل چه باید کرد؟
🔻انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در گفتوگو با خبرنگار فارس، در خصوص کیفیت سلامت روان بانوان گفت: یکی از مسائل مهم در رابطه با کیفیت سلامت روان بانوان، سبک زندگی است. ممکن است فشار کاری زنان شاغل و زنان خانهدار با یکدیگر متفاوت باشد، اما هریک از این بانوان مشغلههای خاص خود را دارند که ممکن است از لحاظ روانی مشکلاتی برای آنها ایجاد کند.
🔻طبق قانون همه خانمهای کارمند دو روز در ماه از مرخصی بهرهمند هستند، اما برخی از سازمانها یا مشاغل این مسئله را اعمال نمیکنند. در این خصوص یک سری قانونهای کلی که از طرف اداره استخدامی طراحی شده برای همه بخشهای دولتی ابلاغ شده است، اما بخشهای خصوصی میتوانند به صورت متغیر به این قوانین عمل کنند.
🔻 همچنین دستگاههای خصوصی در کم و زیاد کردن مرخصیهای زایمان و امور زنان دستشان بازتر از دستگاههای دولتی است.
🔻در این راستا باید شغل را برای زنان به گونهای تعریف کنیم که خانمها ضمن رسیدگی به خانواده، بتوانند آرامش لازم را برای تربیت فرزندان داشته باشند. این اقدام در مراحل تصویب است و امیدواریم تا سال آینده آن را به طور کامل در دستگاههای مختلف مطرح و نظرسنجیها انجام شود تا با یک جمعبندی به تصویب نهایی برسد.
🔻ما برنامه را ارائه میدهیم و از دستگاهها میخواهیم که آنها را اجرا کنند، حتی پشتیبانی هم میکنیم، اما نمیتوانیم به طور کامل وارد حیطه اجرا شویم. بنابراین در برخی از موارد ممکن است اجرایی حاصل نشود.
#وزارت_خانواده
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸انتقال فرهنگ ایرانی-اسلامی مهمترین مزیت اسباببازیهای داخلی است
🔻لیلا بابایی، مدیرکل سرگرمیهای سازنده و بازیهای یارانهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گفتوگو با ایکنا در رابطه با هشتمین جشنواره ملی اسباببازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: این جشنواره به ابتکار کانون و همراهی فعالان حوزه اسباببازی از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را آغاز کرده است و امسال هشتمین دوره خود را برگزار میکند. هدف این رویداد جمع شدن فعالان، تولیدکنندگان، طراحان، پژوهشگران و دستاندرکاران حوزه بازی و اسباببازی است تا با همراهی آنها رویداد بزرگی رقم بخورد.
🔻نقش بازی و اسباببازی در رشد و پرورش کودک و نوجوان انکارناپذیر است و تأثیر آن را نمیتوان نادیده گرفت. بهتر است که عرصه را برای شناخت بهتر اسباببازیهای کودک و نوجوان، مربیهای تربیتی و خانوادهها فراهم کنیم. از طریق این رویدادها این فرصت فراهم میشود تا مخاطبان مردمی با محصولات مناسب آشنا شوند و بتوانند این محصولات را در اختیار فرزندان خود قرار دهند.
🔻 تلاشهایی که دوستان در بخشهای مختلف انجام میدهند اتفاقات خوبی در این حوزه رقم خورده و بعضاً تولیدات داخلی از نمونههای خارجی بهتر است.
🔻 مهمترین مزیت اسباببازی داخلی انتقال فرهنگ ایرانی-اسلامی است. به همین جهت اسباببازی ساخت داخل از اهمیت ویژهای برخوردار است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 نویسندۀ متفاوت مجلۀ «زن روز»
🔻 مجلۀ زن روز پیش از انقلاب از مجلههای مشهوری بود که با پرداختن به مسائل مد روز و زنان با نگاه غربی، بین مردم مخاطبانی دست و پا کرده بود. این مجله در برههای، نویسنده متفاوتی داشت که کسی فکرش را نمیکرد!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 «رسانه نخبگانی بانوان» با همکاری «انجمن علمی زن و خانواده حوزه علمیه»، «ستاد راهبری زن و خانواده»، «مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی» و «پژوهشکده زن و خانواده» برگزار میکند:
موضوع:
🔻 زنان، انقلاب و نسبت حوزههای علمیه خواهران با آرمانهای امامین انقلاب با تاکید بر فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری
کارشناسان:
🔻 سرکار خانم دکتر فریبا علاسوند، هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده و عضو شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران
🔻 حجتالاسلام والمسلمین دکتر سیدمحمدحسین هاشمیان، جانشین گروه فرهنگی اجتماعی مرکز تحقیقات مجلس و مدیر گروه سیاستگذاری دانشگاه باقرالعلوم
دبیر نشست:
🔻 سرکار خانم الههسادات شفیعی؛ پژوهشگر حوزه زنان
🗓 زمان: یکشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ صبح
🏢 مکان: پژوهشکده زن و خانواده، بلوار غدیر، کوچه ۱۰، پلاک ۵، طبقه ۶، سالن جلسات
🔻 به جهت ظرفیت محدود، برای حضور در نشست نام و نام خانوادگی و شماره تماس خود را به آیدی زیر ارسال فرمایید:
@mvakili98
🔗 لینک ورود به نشست به صورت مجازی:
http://live.wfrc.ac.ir
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
30.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور:
🔸🔸 مردم ما مردمی خوب و مومن هستند حتی آنها که برخی ظواهر شرعی را مراعات نمیکنند
🔻 عدم التزام عملی به معنای عدم التزام قلبی نیست.. مردم دارای ایمانند.. کوتاهی عمل در همه ما وجود دارد و همه به نوعی در عمل کوتاهی داریم..
🔻 مردم، مردم مومن و وفاداری هستند.. دلسوز بودن و محبتورزی به مردم مهم است..
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مهمترین مسئله روانی نوجوانان چیست؟/ خدمات سلامت روان ما باید مبتنی بر فرهنگ خودمان بازتعریف شود
🔻 خبرگزاری فارس برای آشنایی با آخرین وضعیت سلامت روان جامعه و فعالیتهای وزارت بهداشت در حوزه بهداشت روان با «دکتر حامد مصلحی، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت» به گفتوگو نشسته است. آنچه در ادامه میآید، مشروح این گپوگفت است.
🔗|مطالعه کامل گفتگو|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام پناهیان:
🔸🔸حجاب دختر به حرمتگذاری مادر خانه بر پدر خانه بستگی دارد
🔻خانمهای عزیز! اگر میخواهید دخترتان باحجاب شود، در خانه به پدرش احترام بگذارید و با عزتبخشی و اقتدار و حرمت، او را بالا ببرید. وقتی چنین پدری به دخترش محبت کند، او سیراب میشود و به دنبال محبتهای خیابانی و جلبتوجه دیگران نمیرود...
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸چرا کسی نگران ترویج الگوی زن مستقل غربی نیست؟
🔻چندی است غرب اسم زن فمنیست را تغییر داده و با عنوان جعلی زن مستقل و شاد به دنبال تغییر سبک زندگی و ذائقه دختران ایرانی است. آنچه که این زن مستقل دارد( نه معنویت است، نه دانش سیاسی... نه فرهنگ میشناسد و نه با فلسفه و الهیات انس دارد).
🔻این زن مستقل تمام دلبستگیهای عاطفیاش را به حداقل رسانده و صرفا تبدیل به ماشین تولید پول شده است. بود و نبود خانواده برای این زن مستقل مهم نیست، مهم درآمد و موفقیت شغلی است.
🔻 این زن عملا به مفهوم بنیادی قیومیت مرد و زوجیت اعتقادی ندارد. زندگی او بر اساس فردیت و محور قرار دادن نیازهای کاذب مردانه برنامهریزی شده است. درونمایه وجودی زن مستقل با هویت دینی زن مسلمان متضاد است.
🔻عبودیت زن، معنویت و خانواده عنصر اصلی تعریف زن مسلمان است که در زن مستقل غربی هیچ تعریف مشخصی ندارد.
🔻 ترویج این الگوی زنانه برای جامعهای که خانواده، نهاد اصلی آن است بسیار مخرب است.
🔻البته گفتنی است اسلام مخالف زنی که شغل و درآمد دارد نیست، اما الویت اصلی زن پرورش انسان است و مسیری که زن مسلمان برای پیشرفت انتخاب میکند نباید به جایگاه محوری و تربیتی زن در خانه لطمه بزند. اصلا داشتن درآمد برای زن، دلیلی بر سلب مسئولیت از مرد در قبال زن نمیشود، اما آسیبهایی که یک زن در خانواده متحمل شده، مثل تحقیر شدن در دریافت نفقه زن را به پذیرش این الگوی زنانه ترغیب میکند و برای وی خوشایند است./شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|