فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️برای ریاست جمهوری، مهندس مدیر پروژه نمیخواهیم، یک سیاستمدار با اندیشه نظام ساز می خواهیم که سابقه اجراء نه در مدیریت پروژه و نه در مدیریت سازمان و خط مشی ها که شأن وزیر است بلکه در سطح کلان حکمرانی یعنی نظام سازی داشته باشد که اولین ضرورت آن متفکر بودن است
آقای جلیلی ۱۶ سال سابقه در شورای عالی امنیت ملی و در دولت سایه داشته اند که روی نظام سازی اندیشه کرده اند و هرجا امور سیستم ها و سازمان ها گره خورده ، در شورای عالی امنیت ملی که فرابخشی و فراسیستمی است حل مسئله کرده اند.
توضیحات روح الله ایزدخواه در مورد مسئله اجراء و توانایی ریاست جمهوری در مدیریت
#اصلح_مقبول_جلیلی
🗳 روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
🩸@rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدارهای امام نسبت به دعوای موافقان و مخالفان #شریعتی، در مبارزات پیش از انقلاب ، درسی است برای امروز ما که بازی در پازل دعوای موافقان و مخالفان #قالیباف ، پاس گل به #پزشکیانمتناقضگویعوامفریب است...
ما هم مثل طرفداران آقای #جلیلی ، ایشان را #أصلح می دانیم و مثل طرفداران قالیباف ، ایشان را مدیر و مجری خوب و توانمندی می دانیم برای پروژه هایی که خط مشی و سیاستگذاری آن در سطح کلان قبلاً تعیین شده باشد و ایشان آن را بپذیرد...
پس دعوا نکنیم و مراقب توسعه آرای پزشکیان با عوام فریبی ها و خطر تشکیل #دولتسومروحانی و #دیپلماسیالتماسی باشیم.
امثال #عبدالرضا_داوری با توییت های اختلاف افکنانه اش را عاملی نفوذی از سوی دشمن بدانید که وظیفه اش دمیدن بر آتش فتنه اختلافات با انتشار چنین توییت هایی است.
🗳 روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
🩸@rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نقد #شهیدچمران بر حسن روحانی که روزگاری به تعبیر شهید چمران، با شعارهای تند و احساسات کور، شعار انحلال #ارتش و اعدام فرماندهانش را در نماز جمعه میداد و بعد از آن همه افراط در آن روز، اکنون به ورطه تفریط و سازش با آمریکا افتاده است.
حضرت امیر فرمودند: جاهل یا دچار افراط است یا تفریط؛ به مناسبت سالروز شهادت شهید چمران این کلیپ را ببینید؛ روحانی اصرار میکند که ارتش منحل شود و شهید چمران به خوبی این نقشه را خنثی میکند و میگوید ما در ارتش بین ارتشی های شاهنشاهی ، کسی مثل صیادشیرازی رو داریم که از بسیاری از جمع حاضر در تفسیر قرآن برتر است.
📌 از این تجربه تاریخی دو درس می گیریم :
1⃣ تخریب برخی نیروهای انقلابی مثل #قالیباف، بخاطر برخی حواشی و اشکالات صحیح نبوده و امتداد حرکت حسن روحانی دهه ۶۰ است.
2⃣نگذارید امثال #حسن_روحانی ،که تمام عناصرش در #ستاد_پزشکیان جمع شده اند، تاریخ را تحریف کنند، مقصر اصلی همه ی مشکلات اقتصادی و فرهنگی در کشور همین ها هستند.
امثال این شخص که روزی چنین بی منطق بود امروز جوری دست پیش گرفته است و بعد کلی هزینه تراشی یهویی روشنفکر شدند و به جای پاسخگویی ، دست پیش گرفتند.
🗳 روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
🩸@rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
نتیجه گرایی،تکلیف یا بدعت؟
پاسخ رهبر معظم انقلاب به کسانی که با شعار«بدعت اجماع در برابر گفتمان أصلح» مخالف هرگونه نتیجه گرایی هستند
https://farsi.khamenei.ir/amp-content?id=23538
رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان در ۱۳۹۲/۰۵/۰۶ بعد از شکست جبهه انقلاب در انتخابات سال ۹۲ با شعار تکلیف گرایی و مهم نبودن نتیجه فرمودند :
یک سؤال دیگر این است که رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟ امام فرمودند:ما دنبال تکلیف هستیم.آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟چطور میشود چنین چیزی را گفت؟امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت،در سنین کهولت،این همه سختیها را دنبال کرد،برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد،شد؟نه.
اگر انسان برای رسیدن به نتیجه،بر طبق تکلیف عمل نکرد،وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده،کار شایسته و بایسته را انجام داده است و واقعیتها را ملاحظه کرده و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند
✍روح الله دشتی
👇ادامه پست بعد
╭┅───────────┅╮
🩸@rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
روح الله دشتی
نتیجه گرایی،تکلیف یا بدعت؟ پاسخ رهبر معظم انقلاب به کسانی که با شعار«بدعت اجماع در برابر گفتمان أصل
نتیجه گرایی،تکلیف یا بدعت؟
لینک قسمت قبل👉
پاسخ رهبر معظم انقلاب به کسانی که با شعار«بدعت اجماع در برابر گفتمان أصلح» مخالف هرگونه نتیجه گرایی هستند و میگویند ما در انتخابات مامور به تکلیف هستیم و تکلیف ما انتخاب اصلح است حتی اگر بدانیم به نتیجه پیروزی نمی رسیم
نسبت تکلیفگرایی و نتیجهگرایی
https://farsi.khamenei.ir/amp-content?id=23538
بخشهایی از بیانات امام خمینی(ره)و رهبر انقلاب اسلامی که در این کلیپ میشنوید:
من یک تکلیف الهیدارم و مطابق تکلیف الهی عمل میکنم. کشته بشوم، عمل کردم به تکلیف الهی؛ پیش ببرم، عمل کردم به تکلیف الهی ام. شما تکلیف الهی دارید. متکی به خدا باشید. متکی به امام زمان ـ سلاماللّه علیه ـ باشید. و شما پیش میبرید انشاءاللّه
امام خمینی (ره) ۱۳۵۷/۱۱/۲۹
و مهم این است که یک اختلافاتی الآن ایجاد میکنند. یعنی اشخاصی میخواهند نگذارند که نهضت ما نتیجه بگیرد. یک نهضتی کردهاید شما، یک قدرت بزرگی را شکست دادید؛ لکن نتیجه این نبوده است که فقط آن قدرت برود. اگر عوض آن قدرت یک قدرتی نظیر او آن بیاید، خوب همان است که بود. پس عمده این است که ما بعد از رفتن آن قدرت، نتیجهای که اسلام میخواهد، نتیجهای که صلاح مسلمین است، بگیریم. در همین حالی که برای نتیجه، مشغول بررسی و اقدام است، یک دستهایی از خارج و داخل مشغول ایجاد اختلافاتند. یک اختلافاتی بین مردم به جهات مختلف، به اسمای مختلف، به جهات مختلف. خیلی توجه به این معنا بکنید، و به دوستانتان و بازاریها هم، بعد از اینکه سلام من را میرسانید، این مطلب را بگویید که توجه تام به این معنا داشته باشید، که هر کس بخواهد ایجاد اختلافی بکند بدانید که یا آدم نادانی است، تحت تأثیر واقع شده است؛ یا آدم شیطانی است که میخواهد نگذارد نهضت درست بشود. الآن اختلاف سر هیچ چیز نکنید. من در آن صحبتهای طولانی هم که کردم سفارش کردهام این مطلب را. شما هم به رفقایتان، به دوستانتان، خودتان توجه این معنا را داشته باشید که الآن اختلاف ایجاد نشود. یکی بیاید بگوید کتاب کی چطور است؛ کی بگوید چطور است، نباشد. الآن اختلافات اسباب این میشود که ما نتوانیم این قدم را که الآن لازم است برداریم.
امام خمینی (ره) ۱۳۵۸/۰۴/۲۱
یک سؤال دیگر این است - که اینجا هم باز بعضی از دوستان گفتند - که رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده.اگر انسان برای رسیدن به نتیجه،بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید،احساس خسارت خواهد کرد؛اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده،مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید،خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده.
بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم،نگاه درستی نیست.
در دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام،زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند،برای تکلیف هم حرکت میکردند.جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود.در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف،معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست.
بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن،و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید،چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه،بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند.
بیانات در دیدار دانشجویان ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
🌹حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
جلیلی یا قالیباف.mp3
4.21M
به چه کسی رای بدهیم و او را تبلیغ کنیم جلیلی یا قالیباف ؟
🎙روح الله دشتی
🔻ما مأمور به تکلیف هستیم یا نتیجه ؟
🔻چه کنیم تجربه تلخ سال ۹۲ تکرار نشود؟
🔻علت اینکه جمع آراء جبهه ما ۵۰٪ نبود چه بود و بااین حال، اجماع چه ضرورتی دارد؟
🔻عدم تشکیل #دولتسومروحانی
╭┅───────────┅╮
🩸@rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
در قالیباف و جلیلی شبهه اصلحیت هست،بعد از اعلام تعهد نامزدها نسبت به ایجاد هیأتهای اندیشه ورز تمدن اسلامی و جلسه هم اندیشی جریان های تمدنی درسه شنبه۵ تیر و احیانا اجماع نامزدها،نظر نهایی را خواهم داد
✍روح الله دشتی
بسمه تعالی
با توجه به وجود شخصیت های ارزشمند و بصیر انقلابی در میان حامیان آقایان جلیلی و قالیباف، بسیاری که در تردید بین قالیباف و جلیلی هستند میپرسند بالاخره چکار کنیم؟
بنده حقیر با توجه به اینکه هر دو بزرگوار را دارای فاصله با افقهای گفتمان تمدن اسلامی و البته دارای محاسن و معایب دیگری در هر دو طرف می دانم معتقدم همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دلها دست خداست و از آن جهت که قلبهایی پاک در حمایت از هر دو شخصیت به میدان آمده اند، این را مقدر الهی و رشد و آزمایشی برای امت و مشتمل بر حکمتهایی می دانم که از جمله آن این است:
با توجه به وضعیت مشهود در میدان و نظرسنجی ها ، آقای جلیلی رأی خوبی دارد که ظرفیت افزایش را هم دارد هرچند به حد نصاب ۵۰٪ آراء جهت پیروزی در دور اول نرسد، و پزشکیان و قالیباف با آرایی نزدیک به یکدیگر قرار دارند و برخلاف انصراف جلیلی، انصراف قالیباف نیز نافع نیست زیرا بسیاری از قشر خاکستری را جذب کرده و می تواند جذب کند که اگر او نباشد به پزشکیان رأی می دهند و لذا ماندن او بهتر است مگر آنکه وضعیت عوض شود وگرنه انتخابات به احتمال قوی به دور دوم می کشد که دو رقیب آن به احتمال بالا:
جلیلی_پزشکیان می باشد که دوقطبی بین آن دو در دور دوم خطرناک است و به صلاح نیست
احتمال دیگر: قالیباف_پزشکیان است
و احتمال آخر که بهترین فرض است رفتن
قالیباف_جلیلی به دور دوم و حذف و کاهش آراء پزشکیان با شعارهایی مطابق ذایقه اصلاح طلبانه است که مطلوب ترین حالت است چرا که در فضایی بدون خوف وتهدید، امکان مباحثه گفتمانی و سنجش عامه بین این دو منطق را به وجود میآورد تا پیروز نهایی با هدایت دلها به دست قدرت الهی معین گردد.
و اگر جلیلی_پزشکیان رقیب باشند خطراتی را دارد و ممکن است کینه هایی را برای پیروزی رقیب به خروش آورد... بنابراین در دور اول بهترین کار تلاش برای این است تا اگر جلیلی پیروز قطعی دور اول نمیشود لااقل هر دوی این بزرگواران با قدری ارتقاء جایگاه نسبت به پزشکیان و با کاستن از آراء او ولو با تکرار برخی شعارها، دو گزینه راه یافته به دور دوم باشند و لذا هدایت برخی قلوب بصیر انقلابی را به سوی هر دو بزرگوار،خارج از حکمت و اراده الهی نمیدانم،به همین دلیل شما مخاطبان دغدغه مند مخیرید که پس از بررسی حجتهای شرعی بر طرفین، با مراجعه به قلب خود به آن کس که اطمینان بیشتری داشتید بدون نگرانی از عقوبت آن رای دهید و اگر همچنان در تردید باقی ماندید نهایتاً توسل و استغاثه و استخاره (طلب خیر از خداوند)بی وجه نیست.
بنده حقیر با داشتن شبهه اصلحیت در جلیلی و قالیباف،در ضمن علم به فاصله هردو از افقهای برتر گفتمان تمدن اسلامی، و ضمن اذعان به انطباق ایشان بر معیار پرکاری و کارآمدی به دنبال طلب خیر از خداوند متعال، رأی و حمایت از آقای قالیباف را مصداق کریمه ذیل یافتم:
«وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنّهُمْ یَقُولُونَ إِنَّمَا یُعَلّمُهُ بَشَرٌ لِسَانُ الّذِی یُلْحِدُونَ إِلَیْهِ أَعْجَمِیٌّ وَهذَا لِسَانٌ عَربِیٌّ مُبِینٌ (سوره نحل آیه۱۰۳)»
و نیک می دانیم که آنان می گویند جز این نیست که بشری به او می آموزد [نه چنین نیست زیرا] زبان کسی که [این] نسبت را به او می دهند غیر عربی است و این [قرآن] به زبان عربی روشن است»
و لذا حامیان آقای قالیباف اقدامشان خوب است،و لکن باید با زبان خوش مطرح کنند، انشاءالله ثمربخش است،کسانی که با شما در این کارمخالفت می کنند، به زودی پی به اشتباهشان خواهند برد، در صورتی که مورد تهمت و بهتان واقع شدید، نترسید و ناراحت نباشید، خدا به شما کمک خواهد کرد و به صورتی خوب جبران می شود انشاء الله به خدا توکل کنید.
....
و لذا از شما برادران ایمانی خواهشمندم ضمن اینکه هر دو گروه مومن حامی قالیباف و جلیلی را اگر طبق حجت عمل می کنند در تلاش خود مُصیب و مُثاب بدانید، تقوای الهی را پیشه کنید و به سروران مومن انقلابی حامی قالیباف ، تهمت و بهتان نزنید و بدانید همه از باب اداء تکلیف به میدان آمده اند..
البته همه این نکات در فرضی است که فضای رقابتها تا پایان در همین وضعیت باقی بماند و امکان رای آوری جبهه انقلاب در همان دور اول یا خطری برای ضرورت اجماع در جبهه انقلاب به وجود نیاید..
و البته بعد از اعلام تعهد نامزدها نسبت به ایجاد هیأتهای اندیشه ورز تمدن اسلامی و جلسه هم اندیشی جریان های تمدنی درسه شنبه۵ تیر و احیانا اجماع نامزدها،نظر نهایی را خواهم داد
و البته این رأی در دور اول ملازمه ای با تکرار آن در دور دوم نخواهد داشت و شاید تکلیف در آن صورت متفاوت باشد.
✍روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
💎@rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
2024-06-23 21.10.18.mp3
1.36M
تحلیل وضعیت ، و تقسیم نقش نامزدها
و وظیفه ما
🔻 قالیباف، از سبد آراء پزشکیان از قشر خاکستری کم کند و به سبد خود بیاورد
🔻جلیلی، سید آراء خود در جبهه انقلاب را افزایش دهد
🔻 قاضی زاده و زاکانی...سرباز انقلاب و مدافع و مهاجمی هستند که باید در دقیقه ۹۰ به نفع دو نامزد دیگر ( جلیلی و قالیباف) کنار روند
🔻 نتیجه مطلوب نهایی: اگر پیروزی در دور اول حاصل نمیشود، دو گزینه ای که به دور دوم می روند جلیلی و قالیباف باشند نه پزشکیان....
🎙 روح الله دشتی ، کارشناس ارشد علوم سیاسی، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم
╭┅───────────┅╮
🩸@rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از حوزه انقلابی
🌀 نامزد اصلح ریاست جمهوری از نظر رهبر انقلاب کیست؟
۱- معتقد به مبانی انقلاب باشد ۲- کارآمد باشد، شبوروز نشناسد، توان برای کار کردن داشته باشد
▫️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردمی عید غدیر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم:
اصلح آن کسی است که در درجهی اول به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد.
▫️ رئیس جمهور فقیدمان به معنای واقعی کلمه اعتقاد داشت؛ شهید خدمت رئیسی عزیز کاملاً محسوس بود با دل و جان و با اعتقاد حرکت میکند.
▫️دوم اینکه کارآمد باشد. شب و روز نشناسد. دنبال کار باشد. توانایی داشته باشد برای کار کردن. از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.
▫️ توان کار و نشاط کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب این موجب صلاحیت است. وقتی این صلاحیت وجود داشت این آدمی با این خصوصیات میتواند از همهی ظرفیتهای کشور استفاده کند. ۱۴۰۳/۴/۵
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گفتگوی دونفره قالیباف و جلیلی بعد از نماز و قبل از شروع مناظره آخر ادامه داشت....
ببینید دو کاندیدای جبهه انقلابی
چقدر با هم صمیمی هستند.
برای چه طرفداران در پایین درگیر هستند؟!
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از حوزه انقلابی
بیانیه حجت الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی نماینده مجلس خبرگان رهبری و مسئول دفتر قم موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنهای در حمایت از دکتر قالیباف:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت امام حسین علیه السلام: أللّهُمَّ إنّكَ تَعْلَمُ إنَّهُ لَمْ يَكُنْ ما كانَ مِنّا تَنافُسا فى سُلْطانٍ وَ لاَ الْتِماسا مِنْ فُضُولِ الْحُطامِ وَلكِنْ لِنَرُدَّ المَعالِمَ مِنْ دينِكَ وَ نُظْهِرَ الاْءصلاحَ فى بِلادِكَ وَ يَأْمَنَ الْمَظْلُومُونَ مِنْ عِبادِكَ وَ يُعْمَلَ بِفَرائِضِكَ وَ سُنَنِكَ وَ أحْكامِكَ. (تحف العقول, ص ۱۶۸)
خداوندا! تو آگاهى كه آنچه به دست ما صورت گرفت نه به خاطر رقابت در امر زمامداری و یا به چنگ آوردن ثروت و مال نبود، بلكه ما خواستيم تا نشانه هاى راه دينت را ارائه دهيم، و در شهرهاى تو اصلاح را آشكار كنيم، باشد كه بندگان مظلوم تو روى آسايش و امنيت ببينند و آسوده خاطر به طاعت تو برخيزند و فرائض و سنتهاى تو عملى گردد.
با درود به روان پاک امام خمینی (ره) و شهدای نهضت اسلامی بویژه شهدای مقاومت و سیّد شهدای خدمت مرحوم آیت الله سید ابراهیم رییسی و دیگر شهدای اردیبهشت(رضوان الله علیهم) و با آرزوی طول عمر با عزت و سلامت برای رهبر معظم انقلاب (مدّظلّهالعالی).
از باب امتثال فرمان امامین انقلاب به طلاب و حوزویان جهت اعلام اصلح به ملت شریف ایران و همچنین وظیفه جهاد تبیینی، نکات زیر تقدیم میگردد:
۱- آحاد مومنان جبهه انقلاب از امامین انقلاب آموخته اند که:
الف) اهمیت تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات از رأی آوردن نامزد اصلح بیشتر است. مشارکت حداکثری موجب تقویت نظام اسلامی و دولت منتخب در بر طرف کردن رخنههای فرهنگی و اقتصادی و سیاسی خواهد بود. بنابراین بر عهده همه است که در ایام باقیمانده تا هشتم تیر، با تغییر سبک زندگی همه تلاش خود را برای تحقق مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح به کار گیرند تا حماسه تشییع شهدای اردیبهشت تکمیل گردد.
ب) رعایت اخلاق انتخاباتی باعث برکت یافتن این فریضه بزرگ است. رعایت قانون، حرمت نامزدها و پرهیز از غیبت، تهمت و تخریب ایشان و هوادارانشان از اهم این موارد است.
ج) دستهای پنهان نفوذ در صفوف هواداران نامزدهای جبهه انقلاب را باید رصد کرد که گاهی بیاخلاقیهای انتخاباتی از این افراد منشأ میگیرد.
د) موهبت آزادی اسلامی از شعارهای اساسی انقلاب است و لذا حق هر کس در انتخاب نامزد مورد نظر و اعلام آن، مورد احترام است و البته گفتگوی برادرانه در این زمینه نیز مطلوب است.
ه) حمایت از هر شخصی مادامی است که او التزام عملی به آرمانهای اسلام و انقلاب داشته باشد و مشروط به بقای ویژگیها و ثبات او در خط امامین انقلاب و رعایت اخلاق انتخاباتی و قانون در دوران تبلیغات است. همچنین تا زمانی است که دوگانه اصلح و صالح مقبول یا اجماع جبهه انقلاب پیش نیاید.
و) ویژگیهایی که رهبر انقلاب در هر دوره از انتخابات بیان میفرمایند بهترین راهنما جهت پیدا کردن اصلح و فرد مورد نیاز انقلاب و کشور در آن لحظه از حرکت انقلاب برای تصدی قوه مجریه است. ایشان در ۱۴۰۳/۳/۱۴ سه ویژگی پرکاری، آگاهی از مبانی انقلاب و اعتقاد به آن مبانی را بر شمردند.
ز) رقیب انتخاباتی، شیطان اکبر نیست و شنبه بعد از انتخابات، روز برادری و کمک همه جریان انقلاب به فرد پیروز برای خدمتگزاری به مردم است.
۲- در این دوره هر کدام از نامزدهای جبهه انقلاب، نمرهای را از حیث بهرهمندی از ویژگیهای اصلح، برخوردارند و طبیعتاً هیچ کدام صفر و صد نیستند فلذا است که در صورت اجماع، به فرد مورد اتفاق جبهه انقلاب باید رأی داد.
۳- امید است نامزدهای جبهه انقلاب با نشان دادن ایثار و لحظهشناسی خود و با هدف جلوگیری از تسلّط جریان زاویهدار با آرمانهای انقلاب، به اجماع رسند و مؤکّداً این مطالبه بحق مومنان جبهه انقلاب از نامزدهای محترم این جبهه، درخواست میگردد.
۴- اینجانب با احترام به همه نامزدهای جبهه انقلاب و هواداران ایشان و پس از بررسی شخصیتی، برنامهای و کارنامهای نامزدهای جبهه انقلاب، ویژگیهای نامزد اصلح را بیشتر در رزمنده میدان جنگ سخت و خدمتگزار دوران جنگ نرم، جناب آقای دکتر قالیباف یافته و ایشان را خیر الموجودین برای ریاست جمهوری این دوران از انقلاب اسلامی میدانم.
با آرزوی پیروزی ملت شریف ایران در پیمودن مسیر انقلاب به رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای (مدّظلّهالعالی)تا رسیدن به زمینهسازی طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا فداه).
خادم ملت شریف ایران اسلامی در مجلس خبرگان رهبری
سعید صلح میرزائی
۱۴۰۳/۳/۲۵
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از حوزه انقلابی
❇️ نامه مهم ستاد مرکزی دکتر قالیباف
خطاب به جریانهای مردمی تمدنی (متی)
🔺 دکتر قالیباف، به درخواست تشکیل هیئت اندیشه ورز از دانشمندان عرصه های تمدنی و طبی در دولتش، لبیک گفت.
🔻 با دستور و نظر مثبت دکتر قالیباف،
از طرف ستاد مرکزی ایشان، همراهی و اقدام خوبی برای راه اندازی هیئت اندیشه ورز شکل گرفت.لازم به ذکر است نسبت به سایر نامزدها نیز تلاش های مشابهی انجام شد، اما متاسفانه چنین پاسخی دریافت نشد، بجز دکتر قاضی زاده که کلیپی تصویری ارسال نمود.
💠 دبیرخانه رسمی اطلاع رسانی جریان متی
#جریانمردمیتمدنو_طبایرانیاسلامی
👇👇👇👇👇👇
✅ https://eitaa.com/teb_arbaeen
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯