eitaa logo
روحانی کاروان
953 دنبال‌کننده
3 عکس
4 ویدیو
9 فایل
تولید محتوا برای روحانیون کاروان عتبات عالیات ارتباط: @ymirani اگر مفید دیدید به دوستان روحانی کاروان معرفی فرمایید. دستم از توشه خالیست محتاج دعای تو هستم
مشاهده در ایتا
دانلود
پنج صورت همراه مومن در قبر ابو بصير كه از شاگردان معروف امام باقر و امام صادق (عليهما السلام) است نقل می كند:  «إذا مات العبد المؤمن دخل معه فى قبره ستة صور... »[۱] : وقتی بنده مؤمن از دنيا رفت، شش صورت نورانی به همراه او وارد برزخ و قبر می شوند، اين شش صورت او را از آسيبها از شش جهت محافظت می كنند، آن كس كه طرف راست اين بنده مؤمن قرار گرفته در معرفی خود میگويد: من نمازم باطن نماز يعنی همين صورت نورانی كه در قبر، طرف راست نمازگزار قرار می گيرد و می توان او را در برزخ ديد و با او سخن گفت و از او شفاعت طلبيد، نماز نمونه است، همه‌ی عبادات بر همين منوال است.  سپس آن صورتی كه طرف چپ او قرار گرفته می گويد: من زكات هستم زكات تنها مربوط به مال نيست بلكه انسان موظف است زكات هر نعمت خدادادی را بپردازد، هيچ نعمتی بی مسئوليت نيست، در روايات آمده است: «زكات العلم تعليمه من لا يعلمه»: زكات دانش، آموختن آن به كسانی است كه نمی دانند. «زكات الجمال العفاف»: زكات نعمت زيبارويی عفت و پاكدامنی است. «زكات الشجاعة الجهاد فى سبيل الله»: زكات نعمت شجاعت، جهاد در راه خداست، و....  همه‌ی اينها از مصاديق زكات است و اگر زكات نعمت پرداخته شد، اين زكات به صورت نورانی در قبر به پرداخت كننده خود كمك مي كند و او را از آسيب و حادثه محافظت می كند.  صورتی كه در قبر روبروی بنده مؤمن ايستاده می گويد من روزه هستم سرّ مثالی روزه ای كه برای رضای خدا گرفته می شود به صورت شخصی نورانی در قبر جلوه می كند. و آن صورت نورانی كه پشت سر او است و از پشت وی را حمايت مي كند می گويد من حج و عمره هستم در مراسم حج، امام سجاد (عليه السلام) در صحراي عرفات به شخصی فرمودند: تعداد حاجيان را چقدر تخمين می زنی؟ راوی رقم زيادی را گفت، سپس عرض كرد: حاجيانی كه برای خدا از ثروت خود گذشتند و با ضجه و ناله خدا را مي خوانند. امام فرمود: چقدر ضجه و ناله فراوان است و حاجی كم! گفت: همه حاجی هستند آيا اين تعداد كم است؟ آنگاه حضرت، باطن افراد را به وی نشان داد ديد سرزمين وسيع عرفات پر است از خوك و بوزينه! و در بين اينها تنها چند نفر انسان هستند. هر كس باطنی دارد كه با باطن اعمال او متحد است؛ عامل با عمل خود متحد است و هر كس با نيت خود محشور می شود، امام صادق (عليه السلام) فرمود: «يحشر النّاس علی نيّاتهم» امامان معصوم (عليهم السلام) باطن افراد را می بينند و احياناً به ديگران هم نشان می دهند.  امّا آن نوری كه پايين پای اوست می گويد من نيكيهايی هستم كه تو به برادران مؤمن روا داشتی، خيری كه به ديگران رساندی. آنگاه اين پنج نفر كه خود را معرفی كردند از آن كس كه بالای سر مؤمن ايستاده سؤال می كنند كه تو كيستی كه از همه ما نورانی تر هستی مي گويد: من ولايت خاندان پيغمبرم، محبت علی و اولاد علي به اين صورت جلوه می كند، پيروی از آنها به اين شكل مجسم می شود كه از همه نورانی تر است و بالای سر مؤمن بر او دارد. [۱]بحار الانوار ج۶ ص٢٣۴ حکمت عبادات ص ١١٠
مرقد مسلم بن عقیل و هانی بن عروة پس از شهادت مسلم و هانی، قبیله مذحج، با موافقت عبیدالله، پیکر آن دو را کنار دارالاماره به خاک سپردند. شاید این مکان به این دلیل انتخاب شد که قبر آنها زیر نظر حکومت باشد و رفت و آمد شیعیان را زیر نظر داشته باشند. تا سال۶۵قمری. قبر آن دو، بدون سایبان بود. در این سال مختار ثقفی برای قبر آنها حرم و گنبدی ساخت و نامشان را روی سنگ مرمر حک کرد و آن را روی قبور آنها گذاشت. در سال۳۶۸ق. حرم و بارگاه مسلم بن عقیل، توسط عضدالدوله دیلمی تجدید بنا شد. وی خانه‌هایی اطراف حرم ساخت و حقوق ماهیانه‌ای برای ساکنین جوار آستانه بر قرار کرد. در سال۶۵۶ق آستانه توسط محمدبن محمود رازی تعمیر گردید. در سال۱۲۶۳ق. توسط آیت الله صاحب جواهر، تعمیرات اساسی در آستانه صورت گرفت. در سال۱۳۸۴ق. آیت الله سید محسن حکیم دستور تجدید بنای اساسی آستانه را صادر کرد و به همت حاج محمد رشاد، گنبد آن طلا کاری شد .
نمازحاجت در مسجد کوفه از امام صادق (ع) روايت شده است: كسى‏كه در مسجد كوفه دو ركعت نماز بخواند در هر ركعت سوره‏هاى حمد و فلق و ناس و توحید و قدر و اعلى‏ را خوانده و سلام دهد و تسبيح حضرت زهرا (س) بگويد، از خدا هر حاجتى را بطلبد، خدا حاجتش را برآورده و دعايش را مستجاب خواهد كرد.
هم اکنون در حرم امام علی علیه السلام شماعزیزان را دعا میکنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۵آبانماه۱۴٠۲ ثبت لخظاتی از مراسم صبحگاهی بعثه رهبری در باحضور جمعی از روحانیون کاروان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارشنبه ۲۹آذر۱۴٠۲ مراسم بعثه رهبری_حرم امام حسین بماندیادگار
داستان قارى نهروانى و اما آن جريان تاريخى از اين قرار است كه : شبى از شب ها حضرت اميرالمؤمنين ( ع ) از مسجد به همراه كميل كه از خواص ياران آن حضرت بود به منزل مى آمدند . در آن شب تار و كوچه هاى خلوت كه بسيارى در استراحت و خواب بودند و پاسى از شب گذشته بود از كنار خانه يى گذشتند كه از آن صداى تلاوت همين آيه شريفه به گوش مى رسيد( أمن هوقانت . . . . ) . كميل از شنيدن اين صوت حزين به اعجاب آمده و در ذهنش خطور كرد كه خوشا به حال اين بنده خدا كه در اين هنگام شب كه اكثر چشم ها به خواب رفته است او از خواب خوش چشم پوشيده و به تلاوت كلام محبوب اشتغال دارد . در همين حال اميرالمؤمنين ( ع ) رو به كميل نموده فرمودند : اى كميل ! صوت زيباى اين قارى تو را نفريبد . او اهل آتش است و من در آينده يى نه چندان دور او را به تو نشان خواهم داد . كميل از اين كه حضرت از باطن و آينده آن قارى خبر دادند , تعجب كرد , اما از آنجا كه از حواريين مولا ( ع ) بود , به صدق سخنان آن بزرگوار يقين داشت . مدتى از اين قضيه گذشت تا اينكه آتش جنگ نهروان به دست جاهلان متنسك آن زمان يعنى خوارج , شعله ور گرديد . در گرماگرم جنگ ناگهان اميرالمؤمنين ( ع ) در حالى كه شمشير آغشته به خون خود را روى يكى از سرهاى جدا شده گذاشته بودند و آن را به كميل نشان مى دادند فرمودند : ( أمن هو قانت آناءالليل . . . ) اشاره به اين كه اين سر بريده همان تالى  قرآن است كه در دل شب با تلاوت به ظاهر زيبا و محزون خود , دل تو را ربوده و اكنون به جنگ امام زمان خويش آمده است . كميل همان جا بر پايه هاى مولا ( ع ) افتاد و آن ها را بوسيد و استغفار نمود  اين يك جريان تاريخى مربوط به عاقبت بد خشك مقدس هايى كه اهل تحقيق و تفحص درباره حق نيستند و آن هم يك جريان تاريخى مربوط به حسن ختام يك انسان نيكبخت و سعيد .
متوکل و تحقیر امام هادی علیه السلام و سزای عملش متوكل دائما مزاحم امام هادی علیه السلام بود و در مواقعی هم سعی می كرد او را در انظار دیگران حقیر و كوچك جلوه دهد تا عظمت مقام خلافت در میان مردم محفوظ بماند چنانكه سید بن طاوس از زُرّافه حاجب متوكل كه باطنا مذهب تشیع داشت نقل می كند كه گفت فتح بن خاقان در میان تمام بزرگان و رجال حكومت حتی در میان فرزندان و خویشان متوكل مقامی بلند داشت و متوكل برای نمایاندن مقام او به مردم و همچنین تحقیر نمودن امام هادی علیه السلام روزی در سامراء كه هوا نیز خیلی گرم بود دستور داد كه امراء و فرماندهان و لشگریان و همچنین سایر مردم (من جمله امام علیه السلام) در ركاب متوكل و فتح بن خاقان كه سواره بودند پیاده راه بروند و آنها نیز چنین كردند. زرافه گوید امام هادی علیه السلام نیز در میان اشراف و بزرگان بود و آن روز در اثر گرما و پیاده روی مشقت و زحمت زیادی به او رسید من چون چنین دیدم نزدیكش رفتم و عرض كردم: ای مولای من به خدا بر من سخت و گران است از آنچه به شما از جانب این طاغیان می رسد و شما را به زحمت و تعب می اندازند و دست آن حضرت را گرفتم و او دست مباركش را بر دوش من نهاده و راه می رفت و فرمود: ای زرافه ناقه صالح نزد خدا از من گرامی تر نیست و قدر من نزد خدا بزرگتر از آن است. زرافه گوید من ضمن راه رفتن از امام سؤالاتی می نمودم و از بیانات او بهره مند می شدم تا اینكه متوكل پیاده شد و مردم را مرخص نمود و دستور داد كه به خانه خود روند و هر كس مركب خود را آورده و سوار شد من نیز استری برای امام هادی علیه السلام آوردم و سوار شد و من هم سوار شدم و حضرت را به منزلش رسانیده و آنگاه به خانه خود رفتم و برای فرزندان من معلمی بود كه اهل علم و فضائل و متشیع بود و مرا عادت چنان بود كه موقع غذا خوردن او را نیز احضار می كردم و با هم طعام می خوردیم آن روز هم موقع صرف غذا جریان سوار شدن متوكل و فتح بن خاقان و پیاده رفتن اشراف و بزرگان آنچه را كه با امام هادی علیه السلام مذاكره كرده و از آن حضرت درباره گرامی بودن وی از ناقه صالح در نزد خدای تعالی شنیده بودم به معلم بازگو می كردم كه معلم دست از غذا كشید و گفت تو را به خدا این سخن را از خود امام شنیدی؟ گفتم به خدا كه از آن حضرت شنیدم! معلم گفت پس بدانكه متوكل بیش از سه روز زنده نخواهد بود و به هلاكت خواهد رسید و برخیز و فكر كار خود باش و آنچه از اموال و غیره داری در محل امنی بسپار كه در اثر مرگ او مبادا اموال تو به غارت رود؟ گفتم تو این سخن از كجا می گوئی و چگونه دانستی؟ گفت مگر قرآن نمی خوانی كه خداوند در داستان قوم صالح و ناقه او فرماید: تمتعوا فی داركم ثلاثة ایام ذلك وعد غیر مكذوب سوره هود آيه ۶۵. صالح گفت سه روز در خانه هایتان زندگی كنید این وعده ای است بدون دروغ) و جائز نیست كه سخن امام باطل و بیهوده باشد. زرافه گوید به خدا روز سیم منتصر (پسر متوكل) با غلامان مخصوص به مجلس متوكل ریخته و او را با فتح بن خاقان قطعه قطعه كردند كه از یكدیگر شناخته نشدند و سپس من امام هادی علیه السلام را ملاقات كرده و سخن معلم را به حضرت عرضه داشتم فرمود راست گفته من آن روز بر متوكل نفرین كردم و خداوند مستجاب فرمود. مهج الدعوات ص ۲۶۷ - ۲۶۶.
تشبیهی زیبا از امام کاظم (علیه‏ السلام) از امام کاظم (علیه ‏السلام) سؤال شد: فرشتگان اعمال ما را که می ‏نویسند آیا خاطرات و نیتهایی را که فقط از دل گذرانده ‏ایم و هنوز به لباس عمل در نیاوردیم هم می‏ نویسند؟ حضرت فرمودند: آیا بوی باغ و بستان و بوی کثافت و گنداب یکی است؟ اگر از کنار باغی پر از گل و معطر بگذرید، بوی خوب احساس می‏ کنید و چنانچه بوی بد به مشام انسان برسد، می‏ فهمد که اینجا کثافت و زباله است. از بو می‏ توان فهمید که از کنار باغ می‏ گذریم یا از کنار چاه. (برگرفته از کتاب حکمت عبادات، حضرت آیت الله جوادی آملی، ص78)
حضرت ابو الحسن موسى بن جعفر(ع) به جهت کثرت زهد و عبادتش معروف به العبد الصالح و به جهت حلم و فرو خوردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه مشهور به الکاظم گردید.
درسی از امام کاظم در حفظ ابروی خود از وجود مبارك امام كاظم(سلام الله عليه) اين حديث نقل شد که فرمود، خداي سبحان انسان را با آبرو خلق كرد، اين مسئله شرعي هم اینجا طرح می شود كه آبروي ما براي ما نيست و ما امين آبرو هستيم؛ آبرو، مثل مال نيست كه بخواهيم به هر كسي دهيم، ما حافظ آبرو هستيم و اگر كسي آبروي خود را ريخت به جهنم هم مي‌رود، چون آبرو براي ما نيست. مرحوم كليني(رضوان الله عليه) اين حديث نوراني را از وجود مبارك امام كاظم(عليه السلام) نقل كرد كه «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فَوَّضَ‏ إِلَی‏ الْمُؤْمِنِ‏ أُمُورَهُ‏ كُلَّهَا وَ لَمْ يُفَوِّضْ إِلَيْهِ أَنْ يَكُونَ ذَلِيلًا»؛[۱] فرمود همه كارها را خداي سبحان به افراد داد و فرمود اين طرز زندگي است، لباس پوشيدن شما، خانه ساختن شما، غذا خوردن شما و زندگي کردن آزاد هستيد اما آبرو براي شما نيست كه هر جا خواستيد بريزيد، هر كاري خواستيد انجام بدهید!
بكر بن عيسى گويد: على مردم را و مى‌خورانيد و خود نان در روغن زيتون تريد مى‌كرد و با خرماى عجوه مى‌خورد. اين بود طعام او. گويند كه هر چه در بيت المال بود تقسيم مى‌كرد، آنسان كه ديگر در روز جمعه در آنجا هيچ نبود. عصر هر پنجشنبه آنجا را آب مى‌پاشيد و دو ركعت نماز به جاى مى‌آورد و گويند كه دست روى شكم خود مى‌گذاشت و مى‌گفت: سوگند به آنكه دانه را رويانيد و جانداران بيافريد كه هر چند هيچ نيابم شكم به خيانت نيالايم و گرسنه از ورطه بيرون آيم. https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
سلام عزیزان دل صبحتون بخیر شمارا دعوت میکنم به تامل روی یک آیه قرانی👇 ( فكيف تتقون ان كفرتم يوما يجعل الوالدان شيبا ) . يكى از اوصاف قيامت اين است كه خردسال را پير مى كند .حال يا روز طولانى است كه كودك پير مى شود و يا حادثه سنگين است كه پير كننده است . مولود را پير مى كند. ✍️رضابازیارمنصورخانی_۲۹اردیبهشت۱۴٠۱_اصفهان https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
( يوم القيامة) براى يك عده( يوم الحسرة) خواهد بود . عمل را نشان مى دهد . انسان در آن روز ابد در كنار سفره ابدى خود نشسته است . نه كارى مى تواند بكند , نه پيوندى مى تواند داشته باشد ,چون انسان است و اعمال او . اوست و خاطرات او . اوست و نيات او اوست و عقيده او , و بالاخره آن چه در درون اوست ظهور مى كند( . لايكتمون الله حديثا ) . هيچ كسى چيزى را در دل كتمان نمى كند . هر چه دارد آشكار مى كند پس انسان الى الابد مهمان عقيده و اخلاق و اعمال خودش است ✍️رضابازبارمنصورخانی_۲۶اردیبهشت_کاکان https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
انسانى كه جز خوردن و نوشيدن و پوشيدن هدفى ندارد قرآن به او مرآت و نشان مى دهد . مى فرمايد : مى خواهى درون ات را ببينى , اين چهار پايان را ببين( ذرهم يأكلوا و يتمتعوا و يلههم الامل)( يأكلون كما يأكل الانعام)  مثل زندگى مى كنند . ✍رضابازیارمنصورخانی
✔️این قسمت: حرمت آبروی مومن 🔻جابر روايت كرده است كه رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم به كعبه نظر افكند و فرمود: آفرين بر تو، خانه‏ اى كه چقدر بزرگى و احترام تو چقدر زياد است سوگند به خدا، احترام مؤمن نزد خدا از تو بيشتر است. 🔻کعبه حرمت دارد خدا برای حرمت کعبه ابابیل می فرستد تا سپاه ابرهه نابود کند! اگر کسی قصد ویران کردن آبروی مومنی را داشته باشد معلوم است که با لشکری قوی تر از ابابیل مواجه است. 🔻در حديث قدسى آمده است: خداوند به كسانى كه مؤمنان را بيازارند اعلان جنگ مى‏دهد عن أبي عبد اللّه ـ عليه السلام ـ قال: قال اللّه عزّ و جلّ: لِيَأذَنْ بِحَرْبٍ مِنّى، مَنْ اذَلَّ عَبْدِىَ الْمُؤمِنَ وَ.......! ✍رضابازیارمنصورخانی https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
🔻 در کتاب «صحیح مسلم» روایتی است که خالد ابن ولید می‌خواست گردن معترض به رسول الله را قطع کند و از پیامبر سوال می‌کند: «ألا أَضْرِبُ عُنُقَهُ قال لَا لَعَلَّهُ أَنْ يَكُونَ يُصَلِّي» این فردی که این چنین جسارت می‌کند به پیامبر می‌گوید: «يا رَسُولَ اللَّهِ اتَّقِ اللَّهَ» خالد بن ولید به پیامبر میگوید : تقوا داشته باش خالد می‌گوید باید گردنش را بزنیم. حضرت می‌فرماید خیر، چون نماز می‌خواند. «فقال خَالِدٌ وَكَمْ من مُصَلٍّ يقول بِلِسَانِهِ ما ليس في قَلْبِهِ» خالد گفت چه بسا افرادی هستند که نماز می‌خوانند ولی نماز لقلقه زبانشان است قلبا مؤمن نیستند! رسول اکرم یک جمله بسیار زیبایی فرمودند: «إني لم أُومَرْ أَنْ أَنْقُبَ قُلُوبِ الناس ولا أَشُقَّ بُطُونَهُمْ» من مأموریت ندارم قلب‌های مردم را بشکافم و شکم‌های مردم را پاره کنم تا ببینم قلبا نماز می‌خوانند یا زبانا نماز می‌خوانند. سند:  صحيح مسلم  جلد ۲صفحه : ۷۴۲ پس: ✓در خلوت مسلمان وارد نشویم. ✓فعل مسلمان راحمل بر صحت نماییم. https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
! لباس شیک پوشیدیم ماشین لاکچری سوار شدیم خانه مجلل ساکن شدیم کف زدند و تبریک گفتند که مبارکت باشد بهت می آید، برازنده توست! نگفتند و ما رانفهماندند که آنچه روی زمین است زینت است هرچند زیباست و نیاز انسان! و چه بسا زندگی بدون آن تلخ امّا هرچه باشد است نه زینت انسان إِنَّا جَعَلْنَا مَا عَلَى الْأَرْضِ زِينَةً لَهَا (ترجمه: در حقيقت ما آنچه را كه بر زمين است زيورى براى زمین قرار داديم) و اما آنچه زینت انسان است و همیشه در او و با او می ماند سجایای اخلاقِ انسانی است، آری راستگویی است، صداقت است، چشم پاکی است و هر آنچه امروزه به آن میگویند انسانیّت! و قرآن می گوید تقوا! «وَلَٰكِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْكُمُ الْإِيمَانَ وَزَيَّنَهُ فِي قُلُوبِكُمْ لیکن خدا مقام ایمان را محبوب شما گردانید و در دلهاتان نیکو بیاراست» https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
سلام 🌹 یک کلامی امیر بیان امام علی علیه السلام دارند خیلی قابل تامل که تفسیرش این است: تو که اینقدر عاطفی هستی گر کسی مریض شود به عیادتش می روی اگر کسی زیر آفتاب باشد سایه بانش می شوی! تو که اینقدر برای دیگران رحم داری و توجه چرا به خودت رحم نمیکنی! اما ترحم من نفسک ما ترحم من غیرک ای انسان آنقدر که دلت برای دیگران می سوزد برای خودت دل نمی سوزانی؟! أَمَا مِنْ دَائِكَ بُلُولٌ، أَمْ لَيْسَ مِنْ نَوْمَتِكَ [نَوْمِكَ] يَقَظَةٌ چيز تو را به پروردگارت مغرور نمود. و چه چيز تو را به هلاكت خويش دلبسته ساخت؟ آيا دردت را درمانى نيست؟ آيا از اين خواب گران ديده نمى گشايى؟ از خواب غفلت بیدار شویم ماناقصیم باید کامل شویم و مسافریم به زاد و توشه نیاز داریم. شرح بخشی ازخطبه ی۲۲۳نهج البلاغه ✍️ رضابازیارمنصورخانی ۱۶/۱۲/۱۴٠٠ https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
بكر بن عيسى گويد: على (ع) مى‌گفت: اى مردم كوفه اگر در آن روز كه از نزد شما مى‌روم جز خانه‌ام و باربرم و چيز ديگرى با خود داشتم بدانيد كه خائنم. ✍️ یک وقت فکر نکنید اونایی که از المال موسسه تاسیس کردند و بعد از خودشون ارث برا وارثشون هست؛ اوناخائنند ها!!!!! نه اونا از سفره ی انقلاب سهم دارند! رضابازیارمنصورخانی ۳خرداد۱۴٠۱_قم https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا انسان، خانه خویش را گلستانی پر طراوت و زیبا کند؛ خود از این همه زیبایی و نشاط مستقیما بهره مند می شود و البته نسیمی که می وزد، بخشی از این عطر دل انگیز را به دیگران می رساند؛ چنان که اگر کسی درون خانه خویش را لجنزاری متعفن و بدبو نمایند خود را همواره با رنج و ناروایی قرین ساخته و البته با بادی که می وزد بوی بد آن به دیگران هم می رسد و آنان را نیز می آزارد قرآن می فرماید خوبی های شما به نفع شماست و بدی های شما هم به ضرر خود شما است إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا بنابراین همه تبهکاریها و غارتهاو... بر اساس این قاعده کلی به خود شخص مرتکب باز می گردد و البته آثاری از آن نیز دامنگیر دیگران می شود ✍️ رضابازیارمنصـــــــــــورخانی یک شنبه۸خرداد۱۴٠۱_قم https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
چه قشنگی خدا برای ما قرار داد... چه فطرت صاف و صیقلی داشتیم..... پاک پاک بودیم مثل آینه! وقتی کودک بودیم برای نخستین بار اگر اقدام به دروغگویی می کردیم با واکنش سالم خویش روبرو می شدیم و با اموری چون سرخ شدن چهره لکنت زبان و عرق کردن؛ این پلیدی خلاف فطرت رابالا می آوردیم. مثل دستگاه گوارش که برا ی نخستین بار اگر را در او وارد کنند به طـــــــور طبیعی نمی پذیرد و آن را برمی گرداند؛ اما همین دستگاه عسل را به راحتی می پذیرد و آن را هضم می کند. ذائقه ما با گناه سازگار نبود! کم کم عادت کرد الان دیگه میگوییم رنگ چهره سرخ نمی شود! حرام میخوریم برایمان خوشمزه است بالا نمی آوریم! وای برما چه کردیم با فطرت پاک خودمان......!! ✍️ رضابازیارمنصـــــــــــورخانی جمعه۶خرداد۱۴٠۱_قم https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
ای آنکه بر مرکب و مستانه یکّه تازی میکنی؛ دیر یا زود آن مرکب به زیرت می کشندو تو را بر مرکب دیگری( ) که عازم جایگاه ابدی است؛ می نشانند! پس مستانه نتاز و نناز! این نغمه ی آسمانی بر لب دار که:«سُبْحانَ الَّذِی سَخَّرَ لَنا هذا وَما کنّا لَهُ مُقْرِنِینَ * وَ إِنّا إِلی رَبِّنا لَمُنْقَلِبُونَ» منزّه است خدایی که این (بخوان این پست را این مقام را) را برای ما مسخَّر ساخت، و گرنه ما توان آن را نداشتیم، وما به سوی پروردگارمان باز می گردیم.» ✍رضابازیارمنصورخانی ۵خرداد۱۴٠۱_قم https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
. از دانسته ها خوددرا به غفلت انداختن() از آنچه میدانی یا می بینی چه بسیار نیکوست! که امیر بیان حضرت علی علیه السلام فرمودند: «من اشرف الاعمال الکریم غفلته عما یعلم» انسان کریم از آنچه می داند در شمار شریف ترین کارهای اوست. اینقدر ارزش دارد و به انسان شرافت میدهد که پیامبر خدا با اینکه می تواند از همه ی احوال و اعمال مردمان آگاه باشد و قرآن هم به ما خبر داده و تایید کرده که پیامبرتان می داند و میبیند «... و سیری الله عملکم و رسوله» امّا همین پیامبر وقتی در مقام قضاوت قرار می گیرد از علم خدادادی استفاده نمی کند خود را به می زدند و خودمی فرمود که با ابزارهای قضایی، یعنی بیّنه و یمین(شاهد و سوگند) میان شما قضا و داوری میکنم«انّما أقضی بینکم بالبیّنات و الأیمان» این تغافل خیلی ارزشمند است به بیان ضرب المثل شتر دیدی ندیدی...... بعضیا ها هم هستند اینجور میگند فلانی بذار دهانم بسته باشد من خیلی چیزا میدونم نمیخوام بگم!! داداش تو بگی بهتره! طرف راباخاک یکسان میکنی با کشیدن یاء در خیــــــــــــــــــــلی😊 رضابازیارمنصورخانی ۴خرداد۱۴٠۱_قم https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f
تمام و تمام در کربلاء دوستان قسمت آبی رنگ برای مطالعه و تحقیق مطلب است روز شنبه بیست و ششم ذی الحجه به این منزلگاه شَراف رسیدند در شراف سه حلقه چاه بزرگ است به نقل از مقاتل و کتب تاریخی حضرت در این منزلگاه آب برگرفتند. به راه افتادند و در نیمه روز بودند که به سپاه حرّ رسیدند. فقال له الحسين (عليه السّلام): فما ترونه؟ قالوا: نراه و اللّه آذان الخيل، قال: انا و اللّه أرى ذلك ثم قال (عليه السّلام): ما لنا ملجأ نلجأ إليه فنجعله في ظهورنا و نستقبل القوم بوجه واحد؟ فقلنا له: بلى هذا ذو حسم (اسم جبل) الى جنبك تميل إليه عن يسارك فان سبقت إليه فهو كما تريد. فأخذ إليه ذات اليسار و ملنا معه فما كان باسرع من أن طلعت علينا هوادي الخيل فاستبقنا الى ذى حسم فسبقناهم إليه فضربنا الخيام.» منتهى الآمال (عربی)، جلد‏1، صفحه 607 «حضرت سيّد الشهداء (عليه السّلام) از بطن عقبه كوچ نمودند و در منزلگاه شراف (به فتح شين) نزول کردند و چون هنگام سحر شد جوانان را امر كردند كه آب بسيار برداشتند و از آنجا روانه گشتند و تا نصف روز راه رفتند، در آن حال مردى از اصحاب آن حضرت گفت: اللّه اكبر، حضرت نيز تكبير گفت و پرسيد مگر چه ديدى كه تكبير گفتى؟ گفت: نخلهایی از دور ديدم، جمعى از اصحاب گفتند: به خدا قسم كه ما هرگز در اين مكان نخل نديده‏ ايم. حضرت فرمودند: پس خوب نگاه كنيد تا چه مى ‏بينيد. گفتند: به خدا سوگند گردنهاى اسبان مى ‏بينيم. آن حضرت فرمودند: و اللّه من نيز چنين مى ‏بينم. و چون معلوم فرمود كه علامت لشكر است كه پيدا شدند به سمت چپ خود به جانب كوهى كه در آن حوالى بود و آن را ذو حسم مى ‏گفتند؛ رفتند كه اگر حاجت به قتال افتد آن كوه را ملجأ خود نموده و پشت به آن مقاتله نمايند پس به آن موضع رفتند و خيمه برپا كردند و نزول نمودند.» ♦️با تامل ،تدبر و تفکر در قیام علیه السلام هرچه بیشتر به اسراری می رسیم! هيچ كجا، شكوه و جمال به اندازه كربلا وجود ندارد. ♦️چقدر باید باشی وعبدخدا؛ که وقتی در ذو حسم به سپاه برخورد کنی بدون آنکه آنان طلب نمایند دستور دهی به جوانان بنی هاشم که:« اسْقُوا الْقَوْمَ وَارْوُوهُمْ مِنَ الْمَاءِ وَ رَشِّفُوا الْخَیْلَ تَرْشِیفًا» (این آقایان که آمده اند و با ما سر جنگ دارند اینان را که میدانم به زودی ما را می کشند و خانوده ام را به اسارت می برند )آب دهید و سیرابشان کنید؛این اسبانی( که میدانم بر پیکرم می تازند) را هم سیرابشان کنید! ♦️علی بن الطعان المحاربی میگه من آخرین نفر بودم که از ته سپاه حر رسیدم ابن علی خود آمد جلوی من آب به پیاله ام می ریخت مرا و اسبم را سیراب نمود.✓تاریخ طبری ج۵ص۴۰۲ ♦️امام است در حال زندگی میکند و قصاص قبل از جنایت نمی کند!این سپاه هنوز جنایت نکردند انسان هستند و تشنه حیوان دارند و تشنه و ما هستیم که در شأنمان گفته می شود:«عَادَتُكُمُ الْإِحْسَانُ وَ سَجِيَّتُكُمُ الْكَرَمُ»، عادت شما احسان وخلق و خوی شما بخشش است! ♦️ این یک چهره است در کربلا!چهره ای دیگر هم در نهایت و رذالت!فعلشان بدترین و زشت ترین شکل ممکن بود: «أساؤوا السّواي»(روم/۱۰). تیر سه شعبه زدید هدفتان به زمین افتا او دیگر جان می دهد چرا بر راه انداختید؟چرا خانواده اش را بر مرکب بی جهاز آن هم دست و پای و کرده ...!«وَ صُفِّدوُا فِي الحَديد فَوقَ اَقتابِ المَطيّات» (عج) سخنران: . https://eitaa.com/joinchat/1502281752C6fd84a776f