99-08-28.pdf
911.8K
🌀 نسخهpdf
🔸نشریه الکترونیکی پیشخوان خبر
🔹شماره 302
انگیزههای طرح مجدد FATF در رسانهها.mp3
3.83M
🎙 #پادکست_روشنا
یادداشت شفاهی منتشر شده در روزنامه قدس امروز با عنوان «طرح دوباره موضوع FATF از خاستگاه سیاسی»
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️سیاست گام به گام #شیطان (بخش اول)
🔶 #شیطان باطل را در لباس حق وانمود میکند تا انسان را #فریب دهد.
💠شیطان دشمن آشکار
🔷شیطان #عدوّ_مبین و دشمن آشکارِ انسان است. تعبیر عدوّ مبین بودن شیطان نسبت به انسان را قرآن کریم در چندین آیه ذکر کرده است، یکی از آن آیات این است: «وَقُل لِّعِبَادِی یَقُولُوا الَّتِی هِیَ أَحْسَنُ إِنَّ الشَّیْطَانَ یَنزَغُ بَیْنَهُمْ إِنَّ الشَّیْطَانَ کَانَ لِلْإِنسَانِ عَدُوًّا مُّبِیناً؛ و به بندگانم بگو: سخنی را که نیکوتر است، بگویند؛ زیرا شیطان میان آنان [به سبب سخنان زشت و بی منطق] دشمنی و نزاع می افکند، زیرا شیطان همواره برای انسان دشمنی آشکار است».[۱] #دشمن، هدفی جز ضرر و آسیب زدن ندارد. شیطان برای رسیدن به یکی از اهداف خود که ضلالت و گمراه کردن انسان است، با وسوسه کردن تدریجاً و گام به گام انسان را به انحراف و گناه میکشاند.
💠نهی از پیروی از شیطان
🔷وسوسه و القائات شیطان به گونه ای نیست که انسان به آسانی بتواند آن را تشخیص دهد. او یک دفعه و ناگهانی انسان را منحرف نمی کند، بلکه گام به گام او را گمراه می کند. این حیله شیطانی انسان را از توبه و استغفار غافل میکند. ممکن است انسان در مراحل ابتدایی تصمیمی برای بازگشت به خدا بگیرد، اما #شیطان به او میگوید: فقط یک بار دیگر، یک نگاه دیگر، یک گام دیگر، یک لقمه دیگر، یک سخن دیگر. خداوند متعال در چندین آیه از قرآن کریم انسان را از پیروی از گام های شیطان نهی کرده است، در سوره نور آیه ۲۱ میفرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ وَمَن یَتَّبِعْ خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ فَإِنَّهُ یَأْمُرُ بِالْفَحْشَاءِ وَالْمُنکَرِ؛ ای مؤمنان! از گام های شیطان پیروی نکنید؛ و هر که از گام های شیطان پیروی کند [هلاک میشود] زیرا شیطان به کار بسیار زشت و عمل ناپسند فرمان میدهد».[۲]
💠گام به گام و فریب
🔷او در اول راه هدف نهایی خود را به انسان نشان نمیدهد، تا انسان بگوید که من آن جای دور که تو تصمیم بردن مرا داری به همراه تو نمی آیم، بلکه چون او گام به گام شخص گناهکار را به سراشیبی #گناه میکشاند، انسان این سراشیبی را یکجا نمی بیند که از ادامه مسیر انحرافی متوقف شود، لذا #فریب_شیطان را میخورد و از گام های او پیروی می کند، او #دشمن_انسان است و هیچگونه نفع و خیری نمیخواهد به او برساند، بلکه به انجام کار بسیار زشت و عمل ناپسند دستور میدهد. خداوند رحمان انسان را از پیروی گام های شیطان نهی می کند، لذا انسان نباید این پیروی و حرکت به سوی کجراهه را آغاز کند، اما اگر از دستور مولای خود سرپیچی کرد، باز هم از آن طرف خداوند درِ رحمت، استغفار و #توبه را به روی بندگانش گشوده است، ولی اگر انسان در پیروی از گام های شیطان در هیچ مرحله و گامی، به سوی خدا توبه نکند، سرانجام شیطان او را به #هلاکت میرساند.
پی نوشتها
[۱] ترجمه آیه از حجت الاسلام انصاریان
[۲] ترجمه آیه از حجت الاسلام انصاریان
منبع: وبسایت راسخون
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄⭐️
⭐️
⭕️اخلاق، به جای دین!
🔶آیا با تکامل اخلاق بشر، نیاز او به #دین باقی است؟
💠در کشورهایى که مردم آنها روابط اجتماعى خوبى دارند و به حقوق یکدیگر تجاوز نمى کنند، عدالت و حسن تفاهم در میان آنان برقرار است؛ در چنین کشورهایى #دین چه نقشى را مى تواند به عهده بگیرد؟
🔷اخلاق تا شعاع معيّنى میتواند جلوی مفاسد را گرفته و نظمی ظاهرى برقرار نمايد که براى اصلاح يک جامعه کافى نيست، کما اينکه امروز در جوامع متمدّن و اخلاق مدار، آمار کودکان نامشروع، انتحار، طلاق، ترور و... بالاست. اما #دين علاوه بر اصلاح روابط ميان افراد اجتماع، #رابطه_انسان_و_خدا را که مايه تکامل انسان و جامعه در تمام جنبه هاى معنوى و مادّى است بر قرار مينمايد.
منبع: وبسایت آیت الله مکارم (بخش آیین رحمت)
⚡️🌷⚡️🌷⚡️🌷⚡️🌷⚡️
⚡️
⭕️چرا بايد خدا را عبادت كنيم؟
🔷خداوند تبارك و تعالي خود در چند جاى قرآن پاسخ اين پرسش را داده است: چون خداوند خالق و مربّى شماست؛ «اعبدوا ربّكم الّذى خلقكم».[۱] چون تأمين كننده رزق و روزى و امنيت شماست؛ «فليعبدوا ربّ هذا البيت الذى اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف».[۲] چون معبودى جز او نيست؛ «لا اله الاّ أنا فاعبُدنى».[۳]
🔷عبادت انسان، هدف آفرينش انسان است نه هدف آفريننده. او نيازى به عبادت ما ندارد، اگر همه مردم زمين كافر شوند او بىنياز است: «ان تكفروا انتم و من فى الارض جميعاً فانّ اللَّه لغنى...».[۴] چنانكه اگر همه مردم رو به خورشيد خانه بسازند يا پشت به خورشيد، در خورشيد اثرى ندارد.
🔷با اينكه عبادت خدا بر ما واجب است، چون خالق و رازق و مربّى ماست، ولى باز هم در برابر اين اداى تكليف، پاداش مىدهد و اين نهايت لطف اوست. آنچه انسان را وادار به عبادت مى كند امورى است، از جمله:
🔸توجّه به نعمتهاى او كه خالق و رازق و مربّى ماست.
🔸توجّه به فقر و نياز خود.
🔸توجّه به آثار و بركات عبادت.
🔸توجّه به آثار سوء ترك عبادت.
🔸توجّه به اينكه همه ی هستى، مطيع او و در حال تسبيح او هستند، چرا ما وصله ناهمرنگ هستى باشيم.
🔸توجّه به اينكه عشق و پرستش، در روح ماست و به چه كسى برتر از او عشق بورزيم.[۵]
پی نوشتها
۱. سوره بقره، آيه۲۱
۲. سوره قريش، آيه ۳-۴
۳. سوره طه، آيه۱۴
۴. سوره ابراهيم، آيه ۸
۵. ۴۰۰ نكته از قرآن كريم (قرائتی)، ص۳
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
ویژه برنامه تلویزیونی معبر چهلم، با حضور فرمانده محترم ناحیه همدان و تعدادی از بسیجیان خواهر و برادر ناحیه ، پنجشنبه ۹۹/۸/۲۹ از شبکه استانی همدان ساعت ۲۲ .
لطفاً نشر دهید