🇵🇸دخـتراݩ زینبـی🇵🇸
پیامبر اکرم(ص):
بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقتش است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در راه خدا .
.: تسلیت باد عزای رحلت رسول خدا و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام :.
🇵🇸دخـتراݩ زینبـی🇵🇸
امام حسن مجتبی (ع) :
برای دنیا طوری تلاش کن که انگار تا ابد زنده ای
و برای اخرتت طوری زندگی کن که انگار همین فردا میخوای بری
هدایت شده از مدافعان حرم
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانواده های شهدا، چشمتون روشن که براشهداتون حرم وبارگاه درست کردن....
اما بمیرم برا امام حسن....
قربون کبوترای حرمت امام حسن...😔💔
.
.
.
رحلت رسول اکرم و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام تسلیت باد....
#السلام_علیک_یا_رسول_الله💚
#السلام_علیک_یا_حسن_بن_علی...
🔴@sarbazanzeynab🔴
⚫️ #پيامبر_خدا صلّى اللّه عليه و آله:
در روز قيامت، بنده قدم از جاى خود بر ندارد تا آن گاه كه از چهار چيز باز خواست شود : از عمرش، كه در چه راهى صرف كرده است؟ از جوانيش؛ كه در چه راهى به سر آورده است؟ از مالش؛ كه از كجا آورده و در كجا خرج كرده است؟ و از دوستى ما خاندان
📚بحارالأنوار ج۷ ص۲۵۸
کسی ما را دید گفت: آقای قرائتی، شما پسر ندارید؟
گفتم نه من فقط دختر دارم! چند بار کوبید برسینهاش که الهی، الهی خدا بهت یک پسر بدهد! من هم چندباری کوبیدم بر سینه ام، که الهی، الهی خدا یک جو عقل به تو بدهد! خدا وقتی به کسی دختر میدهد به او میگوید به شکرانه این دختر، نماز شکر بخوان!
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ فَصَلِّ لِرَبِّكَ
حدیث داریم خانهای که در آن چند دختر داشته باشد، محل رفت و آمد ملائکست :)
🔴💭 #توئیت_ دینداری باید برپایه عقل و علم باشد و الا مایه ریشخند دشمن است
هدایت شده از مدافعان حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدم شجاع کیہ . . ؟!
- سخنِشهیدصدرزادھ 🕊
🔴@sarbazanzeynab🔴
هدایت شده از کانال حسین دارابی
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 شرح نقشه ترور امام حسن
استاد رجبی دوانی
بخشی از دوره تاریخ معصومین دکتر رجبی دوانی. با این دوره به زندگاني همه چهارده معصوم مسلط میشید
❌برای تهیه این دوره از طریق لینک زیر اقدام کنید 👇
imanoor.com/landing/tarikh-d/index.html
هر سوال یا مشکلی داشتید از پشتیبانی در ایتا و بله سوال کنید
@imanoor
💠 آیا پیامبر شهید شدند❓
دلایل بسیاری وجود دارد که شهادت ناشی از مسمومیت پیامبر (ص) را تأیید می نمایند. این دلایل و روایات، از تواتر معنوی برخوردارند؛ یعنی هرچند که الفاظ و توصیفات آنها کاملاً با یکدیگر مشابه نیستند، اما از مجموع آنها، می توان موضوع مورد بحث را ثابت نمود. اکنون به تعدادی از این روایات با استناد به کتب فریقین اشاره می نماییم:
✔️ الف. کتاب های شیعه:
🔸روایت اول: امام صادق (ع) می فرمایند: چون پیامبر اسلام (ص)، ذراع (یا سر دست) گوسفند، را دوست می داشتند، یک زن یهودی با اطلاع از این موضوع ایشان را با این بخش از گوسفند مسموم نمودند.[1] در این روایت، به مسمومیت پیامبر (ص) تصریح شده، اما در آن اشاره ای نشده است که آیا ایشان بر اثر این سم به شهادت رسیده اند یا خیر؟
🔸روایت دوم: امام صادق (ع) فرمودند: "پیامبر اکرم (ص) در جریان جنگ خیبر مسموم شده و هنگام رحلتشان بیان فرمودند که لقمه ای که آن روز در خیبر تناول نمودم، اکنون اعضای بدنم را نابود نموده است و هیچ پیامبر و جانشین پیامبری نیست، مگر این که با شهادت از دنیا می رود".[2] در این روایت، علاوه بر تصریح به مسموم شدن رسول خدا (ص) و شهادت ایشان در پی مسمومیت، به اصلی کلی نیز اشاره می شود که مرگ تمام پیامبران و اوصیا با شهادت بوده و هیچ کدام، با مرگ طبیعی از دنیا نمی روند! روایات دیگری نیز وجود دارد که این اصل کلی را تقویت می نماید.[3] بسیاری از دانشمندان شیعه، با استفاده از این اصل کلی، نیازی به جست و جوی مورد به مورد در ارتباط با چگونگی شهادت هر کدام از معصومان (ع) احساس نمی کنند.[4] بر این اساس، هر چند دلیل متقنی بر شهادت پیامبر (ص) نیز ارائه نشود، باز هم می توان معتقد بود که رحلت ایشان طبیعی نبوده است!
✔️ ب. کتب اهل سنت:
تنها شیعیان نیستند که معتقد به شهادت پیامبر (ص) هستند، بلکه روایات فراوانی در صحاح و دیگر کتب اهل سنت وجود دارد که همین موضوع را تأیید می نماید که به عنوان نمونه، به دو مورد آن اشاره می نماییم:
🔸روایت اول: در معتبرترین کتاب اهل سنت، نقل شده که پیامبر (ص) در بیماری منجر به رحلتشان، خطاب به همسرشان عائشه فرمودند: "من همواره درد ناشی از غذای مسمومی را که در خیبر تناول نموده ام، در بدنم احساس می کردم و اکنون گویا وقت آن فرا رسیده که آن سم، مرا از پای درآورد".[5] همین موضوع در سنن دارمی نیز بیان شده است. علاوه بر این که در این کتاب، به شهادت برخی از یاران پیامبر (ص)، بر اثر تناول همان غذای مسموم نیز اشاره شده است.[6]
🔸روایت دوم: احمد بن حنبل در مسند خود، ماجرایی را بیان می نماید که طی آن، بانویی به نام ام مبشر که فرزندش به دلیل خوردن غذای مسموم در کنار پیامبر (ص)، به شهادت رسیده بود؛ در ایام بیماری ایشان به عیادتشان آمده و اظهار داشتند که من احتمال قوی می دهم که بیماری شما ناشی از همان غذای مسمومی باشد که فرزندم نیز به همین دلیل به شهادت رسید! پیامبر (ص) در پاسخ فرمودند که من نیز دلیلی به غیر از مسمومیت، برای بیماری خویش نمی بینم و گویا نزدیک است که مرا از پای در آورد.[7] مرحوم مجلسی نیز با نقل روایتی؛ تقریبا مشابه با این روایت بیان نموده که به همین دلیل است که مسلمانان اعتقاد دارند، علاوه بر فضیلت نبوت که به پیامبر (ص) هدیه شده، ایشان به فوز شهادت نیز نائل آمده اند.[8]
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
[1] کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج 6، ص 315، ح 3، دار الکتب الاسلامیة، تهران، 1365 ش.
[2] محمد بن حسن بن فروخ صفار، بصائر الدرجات، ج 1، ص 503، کتابخانه آیت الله مرعشی، قم، 1404 ق.
[3] مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 27، ص 216، ح 18 و ج 44، ص 271، روایت 4، مؤسسة الوفاء، بیروت، 1404 ق.
[4] همان، ج 27، ص 209، ح 7.
[5] صحیح بخاری، ج 5، ص 137، دار الفکر، بیروت، 1401 ق.
[6] سنن دارمی، ج 1، ص 33، مطبعة الاعتدال، دمشق.
[7] مسند احمد بن حنبل، ج 6، ص 18، دار صادر، بیروت.
[8] بحار الانوار، ج 21، ص 7