رو به راه | رها عبداللهی
🔺امپراتوری رسانهای، حقوق بشر و حتی دموکراسی در خدمت اساس تمدن غربی یعنی استعمار است. رسانهها کاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز در فضای مجازی دیدم برخی افراد تصاویر زنان و کودکان شهرک نشین اسرائیلی را که ترسیده بودند به اشتراک میگذاشتند و برایشان دل میسوزاندند؛ یاد این مادر و کودک فلسطینی و امثال آن افتادم و افسوس خوردم چطور میشود کسی در کشور ما نداند در این هفتاد سال بزرگ و کوچک و زن و مرد و نظامی و غیرنظامی اسرائیل چه بر سر فلسطینیها آوردند و شب و روز ساکنان غزه چطور گذشته؟! چه عمدی در ندیدن و فراموش کردن دارند؟
#طوفان_الاقصی
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این تصاویر مرا به یاد بیبی علمالهدی مادر شهید سیدحسین علمالهدی انداخت. در روزهای اول جنگ سیدحسین یک مسئولیت مهم بر دوش مادرش گذاشته بود؛ اینکه خبر شهادت پسران را برای مادران ببرد.
🔹بیبی برای انجام این کار سنگین تدبیر قشنگی داشت. با جمعی از خانمها به خانه مادر شهید میرفت و با بیانی پرشور و حماسی و زینب وار آنان را تسلی میداد . بعد قرآنی را به امانت به آنان میسپرد و چند روز بعد پس میگرفت و با این کار یادآوری میکرد که فرزندان ما امانت الهی هستند و باید به دست صاحب اصلیشان برگردانده شوند.
🔻همواره پشت سر حماسه های مردان جنگ، حماسههای مادرانهای پنهان است!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 افکار عمومی ما و باور دشمنی با اسرائیل
اگر این روزها از دوست و آشنا و مردم کوچه و بازار شنیدین که دعوای فلسطین و اسرائیل به ما چه، چرا ما باید به خاطر اونا هزینه بدیم، جمهوری اسلامی دنبال دشمن میگرده، ... و پاسخی براش نداشتین، خوندن این متن شاید بتونه کمکتون کنه👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3876/1/268870/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مادران جهان بگویید چشمانشان را ببندند و این صحنهها را نبینند؛ که اگر دیدند... دیگر خواب به چشمشان نمیآید...
مادر غزه هرروز صدها کودک بیجانش را در آغوش میکشد...علی الدنیا العفا😭
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
📣📣📣"امروز واکنش در برابر قضیه غزه مسئولیت همگانی است."
🏴 به دعوت بانوان اهوازی 🏴
تجمع و توسل خودجوش خانواده ها به همراه کودکان و نوجوانان
در اعتراض به نسل کشی بیرحمانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه مظلوم و قهرمان
زمان: چهارشنبه،۲۶ مهر ماه ۱۴۰۲
ساعت ۱۶:۳۰ عصر
محل تجمع: اهواز. امانیه.خیابان فلسطین
لطفاً مهر و سجاده همراه داشته باشید.
رو به راه | رها عبداللهی
🔴خشم، خروش، خیزش...
تجمعهای خشم این روزها، اغلب بدون دعوت و حضور ارگانها و بنرها، نه برای گزارش رد کردن، کاملاً مخلصانه و مردمی بود؛ مردمی که غیرتشان به جوش آمده بود، قلبشان درد میکرد، شعارهایشان یک مطالبه داشت؛ انتقام انتقام، سیدحسن نصرالله بسمالله بسمالله، موشک جواب موشک، رهبرم از تو به یک اشاره...
گوشه صفحه تلویزیون که مدام دارد جنایات سگ هار صهیونیست و مصائب غزه را نمایش میدهد نوشته «خشم امت، خروش مقاومت»؛ و چقدر با تمام جانمان خواهان لمس این خروشیم...
میدانیم که همیشه جنگها معادلات را تغییر میدهند و منطقه پس از این جنگ منطقه دیگری خواهد شد؛ میدانیم که کودک کش هرگز مثل قبل نخواهد بود؛ حماس در غزه بعد از پایان این جنگ، مثل حزباللهِ بعد از جنگ ۳۳ روزه یک قدرت منطقهای میشود که رژیم منحوس مجبور است از او حساب ببرد؛ میدانیم که نقش جمهوری اسلامی در قدرت و ایده و خط دادن به جبهه مقاومت راهبردیست اما اسرائیل باید به دست خود فلسطینیها نابود شود؛ میدانیم این کشتارها دست و پا زدن بیحاصلِ اسرائیل برای جبران ذرهای از حیثیت از دست رفتهاش است، میدانیم صبر راهبردی یعنی چه...
اما...، انگار این فریادها و تجمعها حکایت از بغضی دارد که از ساعت یک و بیست زمستان فرودگاه بغداد و بعد ازظهر پاییز آبسرد تسکین پیدا نکرده؛ غیرتهایی که زخمی مانده و انتقام نهایی از آمریکای تروریست و امالفساد صهیونیستی را میخواهد؛ این ارادهها، این خشمهای مقدس خروش در میدان عمل را میخواهد؛ با بیانیه و تهدید زبانی و محکوم کردن احساس بنبست میکند!
#ایستادن_در_جای_درست_تاریخ
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیای عجیبی ست. سه کشور مسیحی بولیوی و شیلی و کلمبیا از آن سر دنیا در حیات خلوت آمریکا به خاطر دفاع از مردم مظلوم غزه روابط دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونسیتی قطع میکنند؛ آنوقت اینجا در منطقه ما، چند کشور اسلامی در اوج کشتار مردم غزه، تأمین کننده امنیت انرژی اسرائیل هستند. مصر و ترکیه بزگترین تأمین کنندگان نفت اسرائیل و از بزرگترین مشتریان گاز و سوخت او هستند.
حضرت آقا امروز خواستار توقف فوری فروش نفت و روابط اقتصادی کشورهای اسلامی با رژیم غاصب شدند. اگر این کشورها چند روز امنیت انرژی اسرائیل را مختل میکردند، معادلات جنگ غزه کاملاً تغییر میکرد. اما افسوس از حکام بیعمل عربی که از دستان برخیشان خون کودکان بیگناه غزه میچکد!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
...أما ترونه کیف یتلظی عطشا؟😭
#علیاصغرهای_غزه
#روضه_مصور
#بیمارستان_الشفاء
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴مأموریت خونشویی اینترنشنال
تیم اینترنشنال با اسکورت نظامی وارد غزه شده تا برای مخاطب فارسی زبان روایت بسازد. چون صهیونیستها بعد از آن همه کشتار و ناکامی در میدان، ناچارند افکار عمومی را بدست آورند. چگونه؟ خواهم گفت؛
اینترنشنال دیروز گزارش میدهد که نیروهای حماس از یک مدرسه دخترانه به سربازان اسرائیلی شلیک کردهاند؛ حالا امروز صهیونیستها مدرسهای پر از پناهندگان در جبالیا را بمباران کرده و صدها غیرنظامی را به خاک و خون کشیدند. حداقل ۳۰۰ نفر شهید شدند!
اینگونه مزدوران اینترنشنال #روایت را در خدمت #جنایت درمیآورند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 اجرای عدالت جنسیتی دیوارکشی نیست!
🔺منشأ دروغ تفکیک جنسیتی کتب درسی و دیوارکشی بین دختران و پسران در محتوای آموزشی چیست؟
🔺برقراری عدالت جنسیتی در آموزش و پرورش به ضرر چه کسانی است؟
🔺چرا باید در آموزش و پرورش عدالت جنسیتی محقق شود؟
اینجا بخوانید 👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3909/1/272196/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴 اجرای عدالت جنسیتی دیوارکشی نیست! 🔺منشأ دروغ تفکیک جنسیتی کتب درسی و دیوارکشی بین دختران و پسران
🔴اجرای عدالت جنسیتی دیوارکشی نیست
🔺هفته گذشته خبری مبنی بر تفکیک کتب درسی دختران و پسران در رسانهها حاشیهساز شد. منشأ این خبر اظهارات رضامراد صحرایی، وزیر آموزشوپرورش در آیین اختتامیه جشنواره ملی بهیندخت بود که با اشاره به تاکید سند تحول آموزشوپرورش بر لزوم توجه به تفاوتهای جنسیتی در آموزش، گفت طبق این سند باید کتب درسی متناسب با جنسیت دختران و پسران متفاوت شود.
طبق معمول رسانههایی که همواره دنبال القای فضای منفی درباره حاکمیت به جامعه هستند، تیتر دروغ «تفکیک جنسیتی در کتب درسی» و «دیوارکشی بین دختران و پسران در کتابهای درسی» را از این سخنان وزیر ساختند و سرخط متهم کردن وزارت آموزشوپرورش جمهوری اسلامی به تبعیض بین دختران و پسران در محتوای آموزشی را دنبال کردند.
🔹برخی از این رسانهها حتی تا آنجا پیش رفتند که مدعی شدند نظام میخواهد مسیر ورود زنان به جامعه را ببندد و آنان را خانهنشین و محدود به خانهداری و فرزندآوری کند. شبکههای ضدانقلاب هم همین دروغ را پی گرفتند و این اتفاق را به نظرات رهبر معظم انقلاب درباره تغییر محتوای کتب درسی ربط دادند.
🔹خیلی زود اما با سخنان تکمیلی وزیر آموزشوپرورش ابهامات پیشآمده برطرف شد. رضامراد صحرایی در توضیح سخنان قبلی خود گفت: این موضوع تعلیمی - تربیتی- علمی است و ربطی به نگرش و مسائلی از این دست ندارد.
🔹همچنین سخنگوی وزارت آموزشوپرورش در این مورد توضیح داد: تغییرات بیشتر ناظر به کتابهای خاص از جمله دینی و احکام و برخی مهارتهای اجتماعی و شهروندی است و سازمان پژوهش نیز کارش را در این زمینه آغاز کرده است.
🔹رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی نیز اعلام کرد توجه به تفاوتهای فردی دانشآموزان از جمله هویت جنسیتی از ویژگیهایی است که سند تحول برای برنامه درسی جدید برشمرده است اما این موضوع در همه کتابها و همه مضامین اعمال نمیشود. وی افزود: غرض «برنامه درسی حساس به جنسیت» است.
🔹گفتنی است برنامه درسی حساس به جنسیت یکی از ایدههای دستیابی به فرصتهای برابر آموزشی یا همان عدالت آموزشی در نظریههای علوم تربیتی دنیاست.
🔺* توجه به تمایزات جنسیتی در آموزش چه ضرورتی دارد؟
🔹امروز بحران هویت جنسیتی تحت تاثیر آنچه توسعه مینامند، جامعه بشری را با مشکلات و معضلات بسیاری روبهرو کرده است. آموزههای انحرافی تراجنسیتی که مدرنیته با روی باز پذیرای آن است و حتی در مناطقی از جهان عرصه زندگی بشر را کاملا به آن واگذار کرده، با تشکیک در هویت جنسیتی افراد، در رشد و حرکت متعادل انسانها اختلال به وجود آورده است. بر اساس نظام احسن آفرینش و تقسیم ماموریت بین زن و مرد، هویت جنسیتی باید در کودکی ایجاد و تثبیت شود تا در کشاکش الزامات دنیای مدرن، هویت دختران مسلمان ما دستخوش آسیب نشود و تعادل جامعه بههم نخورد.
🔹تمایزات جنسیتی زمینه توانمندیها و کارویژههای متمایز و متفاوتند. این توانمندیها موجب آفریدن نقشهای زنانه و مردانه و حتی کنشگری زنانه و مردانه میشود که به تبع آن، ارزشها، تکالیف، حقوق و حتی تربیت جنسیتی رقم میخورد. همه این تفاوتها ذیل نظام عدل الهی قابل تبیین است و موجب قوام زندگی اجتماعی بشر میشود.
🔹از روزی که پیشفرضهای نظام سرمایهداری منجر به کشاندن زن به بازار اشتغال خارج از خانه بدون توجه به نیازهای روحی و نقشهای خانوادگیاش شد، حضور برابر زن و مرد در مشاغل و به تبع آن برابری آموزشی به وجود آمد. سیاست حتی توانست پشتوانههای نظری علوم تربیتی و اجتماعی را برای این امر فراهم کند و اینگونه سیاست سرمایهداری و لیبرالی بر آموزش سایه انداخت و جوامع را با تبعات عمیق خلأ آموزش بایستههای جنسیتی و اختلال در هویت جنسیتی روبهرو کرد.
🔹نگرش لیبرالی کمکم پای خود را حتی به نظام آموزشی کشور اسلامی ما نیز باز کرد و تا جایی که توانست به حذف تمایزات جنسیتی پرداخت. وقتی ما در سرچشمه یعنی نظام آموزشی و تربیتیمان فقط به خاطر همراهی با موج غالب اعتقاد به «برابری زن و مرد»، ریشههای جنسیتی و تمایزات زن و مرد را حذف میکنیم، باید هم در پاییندست با مشکلات عظیم و بحران تعارضات خانوادگی و برهم خوردن نظام نقشها که از علل افزایش طلاق است، مواجه شویم.
ادامه دارد...
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴اجرای عدالت جنسیتی دیوارکشی نیست 🔺هفته گذشته خبری مبنی بر تفکیک کتب درسی دختران و پسران در رسانهه
🔹خروجی نظام آموزشی ما دخترانی هستند که برای پذیرش نقشهای خانوادگی خود تربیت نشدهاند و اولویتشان تحصیلات بالا و اشتغال به هر قیمت، بدون توجه به نیاز و شأنیت خود و میزان نیاز جامعه است. آنان مادری و خانهداری را قطب مقابل کسب جایگاههای اجتماعی، نقشی تحقیرآمیز و مانع رسیدن به آرزوهایشان میبینند. در چنین فضایی حتی آزادی انتخاب بین خانهداری و اشتغال از آنان گرفته میشود، ضمن اینکه تضعیف هویت جنسیتی تحت تأثیر حذف تمایزات، نقش مهمی در اختلال در آموزههای دینی از جمله حجاب، حیا و غیرت دارد.
🔹قطعا توجه به تمایزات جنسیتی با مقوله «ایجاد امکانات و فرصتهای برابر آموزشی برای همه افراد کشور فارغ از جنس، نژاد و طبقه» متفاوت است.
🔹انقلاب اسلامی برخلاف تبلیغات دروغ دشمنانش، به زنان و مردان برای رشد و پیشرفت فرصت برابر داده و در دنیایی که با ادعای آزادی زن، بزرگترین ظلمها را در حق او روا میدارند، در مساله زن روی قله ایستاده است. در کشور ما صدها هزار زن فرزانه و صاحب اندیشه و صاحب رای و نظر در ظریفترین و حساسترین مسائل جامعه ظهور و بروز دارند و این یکی از بزرگترین افتخارات جمهوری اسلامی است. اگر میبینیم دشمن تمام ظرفیتش را پای تبلیغ ادعای دروغین ظلم و خشونت علیه زنان در ایران میآورد و با اسم رمز حجاب، فضا را آشفته و آشوبزده میکند، دلیلش این است که میخواهد چهره زن باحجاب ایرانی را که در سایه این نظام قادر شده بالاترین سکوهای موفقیت در علم، هنر، ورزش، سیاست و... را فتح کند، در هیاهوی شلوغبازیها گم شود و نتواند در دنیا عرض اندام کند.
🔹این حاشیهسازیها درباره دروغ تفکیک جنسیتی در کتب درسی را در همین جورچین ببینید. اینکه بلندگوهایی همصدا با دشمنان هر موضوعی را دستاویز اتهامزنی به نظام در محدودیت زنان کردند، هدفشان منحرف کردن اذهان از حرکت رو به رشد زن ایرانی است.
🔺* عدالت جنسیتی در آموزش چگونه محقق میشود؟
🔹قطعا با افزایش عکسهای دختران روی کتب درسی یا اضافه کردن رنگهای دخترانه به نقاشیهای آن، نمیتوان عدالت جنسیتی برقرار کرد. عدالت جنسیتی آموزشی یعنی به اقتضائات هر ۲ جنس در آموزش توجه شود.
🔹در سند تحول آموزشوپرورش راهکارهایی برای این توجه آمده؛ این سند در راهکار 14.2 بر «متناسبسازی فضاهای فیزیکی، آموزشی و تربیتی با نیازهای ویژه و تفاوتهای جنسیتی دانشآموزان با تاکید بر فراهم آوردن الزامات نهادینهسازی فرهنگ ایمانی و عفاف و پوشش و رعایت احکام محرمیت در محیط» تاکید کرده که بهجد گمشده فضاهای آموزشی ماست.
🔹همچنین راهکار 16.2 از رعایت ویژگیهای دوران بلوغ دانشآموزان در برنامههای درسی و تربیتی نام برده که میتوان گفت در صورت اجرا پیشرفت بزرگی در نظام پرورش نوجوانان است.
🔹برنامه آموزشی محدود به کتب درسی نیست. یکسان بودن فضای آموزشی در سنین مختلف و جنس مختلف، عین بیعدالتی است. به عنوان مثال عدم محرمسازی فضای آموزشی برای دختران ظلم به آنان و محدودیت نابجایی است که خود از عوامل زدگی، خستگی و بالطبع سرکشی برخی دختران در مواجهه با الزام حجاب است.
🔹رعایت برخی موارد در آموزشوپرورش نیز در این راستا موثر است؛ به عنوان مثال کتاب مهارتهای زندگی نیاز به تدریس توسط معلمانی دارد که بر مباحث آن مسلطند. یا در کتابهایی مثل کار و فناوری به راحتی میتوان اقتضائات جنسیتی را لحاظ کرد که متاسفانه اکنون هیچ تمایزی وجود ندارد.
🔻موضوع مهم دیگر آشنایی دختران با زنان تاثیرگذار این مرزوبوم است تا حس کنند در این فضا و این آب و خاک میتوان تلاش کرد و به موفقیت رسید. گنجاندن چنین موضوعی در برنامه درسی نقش موثری در تقویت هویت جنسیتی و رضایت جنسیتی خواهد داشت.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دختر در نوجوانی اسیر دست صهیونیستها شده و حالا پس از سالها به برکت شجاعت مجاهدین و غیرت و مقاومت هموطنانش به آغوش مادر برگشته؛ باز هم کسی هست بگوید حماس چرا طوفان الاقصی راه انداخت؟ تا قبل از این کسی میدانست چند دختر، چند زن، چند کودک، چند مرد، چند سالمند فلسطینی در این سالها اسیر دست صهیونیستها شده؟ کسی میدانست چند فلسطینی بدون محاکمه و بلاتکلیف در زندانهای اسرائیل هستند؟ چند نفر سالهاست مفقودند و کسی از سرنوشتشان خبر ندارد؟
آری، طوفان الاقصی طوفانی بود که باید برمیخاست و دنیا را بهم میریخت تا همه بدانند ۷۵ سال چه بر سر فلسطینیها آمده؛ تا همه بدانند ملک و ملکها چند سال و چند دهسال پشت میلههای زندان های مخوف صهیونیستها چه کشیدند. آزادیات مبارک ملک سلیمان، دختر فلسطین!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هرروز که میگذرد ابعاد جدیدی از #ضربه_فنی صهیونیستها رو میشود. حال وابستگان اسرائیل در ایران حتماً دیدنیست!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
و باز هم پردهای از #ضربه_فنی رژیم منحوس رونمایی شد. نه تنها سرزمینهای اشغالی، که دیگر کمتر جایی در دنیا هست که برای اسرائیلیها امن باشد. حتی کشورهایی مثل انگلیس و فرانسه و آلمان هم نمیتوانند مقصد سفر امن آنها شوند. چون بیشتر مردم دنیا از اسرائیلیها متنفرند.
هنوز مانده تا فهرست نتایج طوفان ۷ اکتبر تمام شود!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴تجسمِ نقشه جامع هویت زن در حضرت زهرا سلام الله علیها
🔺رهبر انقلاب درباره حضرت زهرا سلام الله علیها میفرمایند: «حضرت فاطمه(س) نقشهی جامع هویّت زن در منطق اسلام این است؛ مادر خوب، همسر خوب، مجاهد فیسبیلالله، در عین حال کدبانو، مدیر خانه، و در عین حال عابد و بندهی خدای متعال.» ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
🔹هویت زنانه بر اساس منطق اسلام ایجاب میکند زن در هر سه ساحت فردی، خانوادگی و اجتماعی نقش آفرینی داشته باشد. هر روایتی که حضرت زهرا سلام الله علیها را تک بعدی تبیین کند، ناخواسته ایشان را تحریف کرده و به تجسم هویت زن در اسلام ضربه زده.
🔻مانند تصاویری که این روزها از زن موفق به جامعه عرضه میشود که یا از زن اجتماعی حرف میزند، یا مادرانگی صِرف را برجسته میکند، یا برای زن عرصه توسعه فردیِ منفعل نسبت به پیرامونش را پررنگ مینماید.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴 نگاهی به سیرک سفیر انگلیس در شب یلدا
🔺سفیر دلقک روی کدام نقطه ضعف ما رقصید؟
🔺تاریخ، تنها گذشته نیست، تعیین کننده آینده است...
🔺بی روح، تکراریبودن و کلیشگی مطالب درس تاریخ در مدارس، دانشآموزان را نسبت به عباراتی چون نفوذ بیگانگان بیحس کرده...
در صفحه سیاسی وطن امروز این یادداشت را بخوانید 👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3938/2/273430/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴 نگاهی به سیرک سفیر انگلیس در شب یلدا 🔺سفیر دلقک روی کدام نقطه ضعف ما رقصید؟ 🔺تاریخ، تنها گذشته نی
🔴نگاهی به سیرک سفیر انگلیس در شب یلدا
نجات آینده با درس تاریخ
🔺شب یلدا آیین اختصاصی ایرانیان است که از دیرباز تاکنون برای مردم ما حاوی مفاهیم فرهنگی و معنوی بوده و هر سال در خانههای ایرانیان برگزار میشود. توجه به این آیین اختصاصی امسال در دستور کار وزارت خارجه انگلیس و آمریکا قرار گرفت و ویدئوهایی از رقص سفیر کلاش انگلیس پای میزی پر از نمادهای یلدایی ایرانی و انار دانکردن سخنگو و چند دیپلمات وزارت خارجه آمریکا در این شب منتشر شد.
🔹 در این ویدئوها نمایندگان ۲ کشوری که دارای سابقه جنایات تاریخی نسبت به ملت ایران هستند، با سوءاستفاده از سرمایههای فرهنگی ملت، به همراه دست گذاشتن روی نمادهایی که در رسانهها به عنوان اختلافات مردم عادی با حاکمیت معرفی میشوند مثل رقص و ترانه صادق بوقی، مزورانه مدعی نزدیکی به ایرانیان شدند.
هدف این شیادها واضح است؛ پررنگ کردن گزاره «برای ما مردم ایران با جمهوری اسلامی یکی نیستند» و به زعم خودشان ایجاد شکاف بین ملت و حاکمیت ایران یا شاید در اصل منحرف کردن توجه رسانهها از فضای انتقادی شدیدی که بین بسیاری از مردم دنیا علیه حمایتشان از رژیم صهیونیستی ایجاد شده، اما چه چیزی در این طرف ماجرا وجود داشته که اینان را امیدوار به تحقق اهدافشان ولو به قیمت دلقک بازی کند؟
🔹پاسخ عبارتی است که زیاد شنیدهایم اما پاسخ چندانی برای چرایی و چگونگیاش ندیدهایم. «ضعف حافظه تاریخی» یا فراموشکاری تاریخی آن چیزی است که این اراذل همواره روی آن دست گذاشتهاند. این ضعف آنقدر مهم است که حتی میتواند برای یک ملت به پاشنه آشیل تبدیل شود و تمام اقتدار سیاسی، نظامی و امنیتی را کماثر کند.
🔹چندی پیش در دبیرستان با بچهها تریبون آزاد برگزار کردیم. باید بگویم خیلی از حرفهایشان بر گزارههایی سوار بود که نه از تاریخ که از یک سری تخیلات و تحریفات نشأت میگرفت. مانند اینکه جمهوری اسلامی شروعکننده جنگ و دشمنی با آمریکا و این همه تحریم و تنش بوده، انگلیس نقش زیادی در عمران مناطق نفتخیز ایران و رفاه مردمش داشته، حامی مشروطیت بوده و...
🔹این جملات غریبه نیست و برای خیلی از ما پیش آمده در محافل فامیل و آشنا و فر تاکسی و مترو از افرادی بشنویم. البته آمریکا و انگلیس به خاطر بدسابقگی در ارتکاز ایرانیان بسیار منفور هستند و حتی اگر برخی مردم دلیل این نفرت را دقیق ندانند، نمیتوانند حس خوبی نسبت به آنان پیدا کنند اما خیلی از نوجوانان و جوانان ما که نه اطلاع چندانی از جنایات تاریخی آمریکا و انگلیس درباره ایران دارند و نه این ارتکاز جمعی به آنان منتقل شده، برایشان باورکردنی نیست این دلقک انگلیسی که دارد پای سفره یلدا با آهنگ صادق بوقی میرقصد و «تو شب یلدای منی» میخواند مامور سازمان جاسوسی امآی سیکس باشد؛ یا در پس پرده انار دانکردن سخنگوی وزارت خارجه آمریکا چه سیاستی نهفته است.
🔹ناگفته پیداست کنش و احساس جامعه نسبت به وقایع حال و آیندهاش چقدر مهم است و درک تاریخی او میتواند منشأ عملکردش باشد و اگر این درک مبتنی بر شناخت صحیح دوست و دشمن و منافع و مضار ملی نباشد، میتواند در بزنگاهها عملکرد او را در جهت منافع دشمنان و بدخواهانش و بر خلاف منافع ملتش تنظیم کند.
🔹باید اعتراف کرد در کشور ما سواد تحصیلی به هیچ وجه تضمینکننده سواد تاریخی نیست و دشمن همواره بویژه در سالهای اخیر از همین خلأ بهره برده است. سفیر انگلیس میداند نسلی که او رویش حساب کرده از نقش انگلستان در قحطی بزرگ منجر به قتلعام میلیونها ایرانی در سال ۱۲۹۶ شمسی، نفوذش در ماجرای جدایی آذربایجان و افغانستان و بحرین از ایران، قضیه قرارداد ننگین دارسی و نفتدزدی از کشور، دزدی آثار باستانی، کودتا و نقش مستقیم انگلستان در کودتای ۲۸ مرداد، نقش در تأسیس و تقویت سازمان مخوف ساواک، کمک مالی و تسلیحاتی و اطلاعاتی به صدام در جنگ تحمیلی... و بسیاری جنایات قبل و بعد از انقلاب آنان خبر ندارد و با لودگی یلدایی او ذوق خواهد کرد.
🔹اما این خلأ را کجا باید پر کرد؟ راه چاره این مساله مثل بسیاری از مسائل بازگشت به آموزشوپرورش و توجه بیشتر به فرزندان این مملکت است که ۱۲ سال از عمر خود را پشت میز و نیمکتهای مدارس میگذرانند و توقع است حداقل نیازهای مربوط به هویت ملی خود را همین جا برطرف کنند. جایی که باید مواریث هویتی جامعه به نسل آینده منتقل شود و ابعاد شناختی و عاطفی هویت ملی را بسازد، آموزشوپرورش است.
ادامه👇👇👇
رو به راه | رها عبداللهی
🔴نگاهی به سیرک سفیر انگلیس در شب یلدا نجات آینده با درس تاریخ 🔺شب یلدا آیین اختصاصی ایرانیان است که
به نظر میرسد دستگاه آموزشوپرورش در انتقال آموزههای ملی دچار ضعف شدید است، به گونهای که خیلی از دانشآموزان مقطع متوسطه پس از اتمام تحصیلات دبیرستانی از نگرش و انسجام هویتی قابل قبولی برخوردار نیستند یا آن را از محیط دیگری دریافت کردهاند.
این خلأ نسبت به برخی معلمان محترم هم وجود دارد که حتی در ساعات زنگ تاریخ هم موفق به برقراری پلی بین سرگذشت کشور و ادراک تاریخی دانشآموزان نشدهاند و سهم چندانی در شکلگیری هویت ملی آنان ندارند. بماند که عدهای هم ناخواسته و نادانسته با اطلاعات غیردقیق برخلاف آن عمل میکنند.
اما یکی از عوامل اصلی شکلگیری چنین خلأیی وضعیت تدریس درس تاریخ در مدارس است. کتابهای تاریخ با تمرکز بسیار روی دورههای تاریخی و ردیف کردن پشت سر هم اطلاعاتی سرد و بیروح، با تعاریف و عبارات کلیشهای و تکراری و اسامی ناآشنا نمیتوانند جاذبهای برای دانشآموزان ایجاد کنند. خیلی از مطالب کتابها اطلاعات صِرف و بدون تحلیلی هستند که کمکی به بالا بردن فهم تاریخی نمیکنند. بیتعارف بگویم متن کتابهای تاریخ، دانشآموزان را نسبت به عباراتی چون نفوذ بیگانگان و بیبندوباری درباریان بیحس کرده. عباراتی که فقط پشت سرهم حفظ میشوند و دانشآموز از تاثیر آن وقایع بر سرنوشت امروز خود چیزی نمیفهمد و نمیتواند آنان را با زندگی امروزش گره بزند. دست آخر هم چون درسی است که در کنکور تأثیر چندانی ندارد، با امتحانی به فراموشی سپرده میشود.
🔹شیوههای آموزش این درس نیز فاقد تنوع لازم است و به خاطر اهتمام اندک به آن، نوسازی نشده، در حالی که امروز با مجهز شدن بسیاری از کلاسها به ویدئوپروژکتور به آسانی میتوان با پخش محتوای چندرسانهای محتوای تاریخی را با کمک ایجاد درک بصری در ذهن دانشآموزان تثبیت کرد.
🔹البته موضوع فقط آموزشوپرورش نیست. صداوسیما و سینما نیز در توجه کافی به تاریخ عملکرد قابل قبولی ندارند. ما میبینیم پخش سریالهای باکیفیت تاریخی مثل مختارنامه، یوسف پیامبر(ع) و کلاه پهلوی چقدر در علاقهمند شدن مردم به دانستن تاریخ نقش داشت؛ اما اینها اتفاقات خوبی بودند که بسیار کم تکرار میشوند. گفتنی است در هفتههای اخیر پخش سریال سرزمین مادری نیز در حال ایفای نقش خوبی در بازخوانی ناگفتههای تاریخ دهه 30 و حوادث ملی شدن صنعت نفت و کودتای 28 مرداد است.
🔻تاریخ، تنها گذشته نیست، تاریخ تعیینکننده آینده است، بویژه اطلاع از آنچه دشمن در گذشته انجام داده تا حد زیادی موجب تسلط بر ترفندهای او در زمان فعلیست و میتواند نقش ملت را در وقایع امروزش پررنگتر و فعالتر کند. بله؛ با تاریخ گذشته میتوان آینده را نجات داد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺در دیدار اخیر بانوان با رهبر معظم انقلاب، ایشان به موضوعی اشاره فرمودند که میتوان گفت دال مرکزی نزاع گفتمانی تمدن غرب با اسلام است؛ یعنی #عدالت_جنسیتی.
🔻در این یادداشت تلاش کردم ضمن مروری بر بخشی از بیانات رهبری در دیدار هفته گذشته، به عدالت جنسیتی از منظر رهاورد برابری و آزادی برای زنان غربی بپردازم.
این یادداشت را در صفحه اندیشه روزنامه وطن امروز بخوانید 👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3943/1/273689/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴زنان ایرانی در چه سنی مادر میشوند؟
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3952/1/275028/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴زنان ایرانی در چه سنی مادر میشوند؟ http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3952/1/275028/0 📝 #رها_ع
🔴زنان ایرانی در چه سنی مادر میشوند؟
🔺سازمان ثبتاحوال کشور اعلام کرد زنان ایرانی به طور میانگین در سن 27.3 سالگی مادر میشوند. این عدد برای ما حاوی پیامهای متعددی است:
1⃣بوی بهبود ز اوضاع جهان میشنوم؟
به نظر میرسد سن مادر شدن در سال ۱۴۰۲ نسبت به سالهای گذشته اندک بهبودی داشته. طبق آمار سازمان ثبتاحوال، سال ۱۳۹۸ این رقم 29.1 سالگی بوده که امسال تغییر چشمگیری داشته است. هنوز دلیل اعلام شدهای برای این موضوع نیافتهایم اما به نظر میرسد این اتفاق با افزایش اندک تعداد ازدواجها در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ ارتباط داشته باشد. محدودیتهای کرونایی موجب کاهش تشریفات ازدواج و در نتیجه بالا رفتن تعداد ازدواجها شده بود. دلیل دیگری که برخی میآورند ازدواج زودتر متولدان دهه هفتادی نسبت به متولدان دهه 60 است. دودوتا هم که چهارتا میشود، یعنی ازدواج زودتر مساوی است با باروری زودتر. با وجود بهبود نسبی هنوز هم این سن برای مادری بسیار دیر است.
2⃣سرمان شلوغ است!
آمارها حاکی از ارتباط مستقیم افزایش اشتغال زنان با افزایش سن مادری است. افزایش نرخ مشارکت زنان در نیروی کار طی دهه ۷۰ از زیر 10درصد به نزدیک 20درصد، مساوی شد با کاهش شدید نرخ باروری زنان در همین دهه از حدود ۵ فرزند به ۲ فرزند و کمتر! هر چه زنان بیشتر وارد بازار کار شدند، کمتر به فرزندآوری تمایل پیدا کردند. دلیل این همبستگی ۲ چیز است؛ اولا قوانین حاکم بر ادارات و بازار کار بانوان، توجه چندانی به ازدواج و فرزندآوری زنان نداشت و دوم اساسا جذابیتهای نقد حضور اجتماعی، افراد را از توجه به لذتهای مادری غافل میکرد. گفتنی است در برنامه اول توسعه مصوب سال ۱۳۶۸ ذیل بند کنترل جمعیت، راهکارهای قابل تأملی آمده که یکی از آنان افزایش اشتغال زنان است!
3⃣پزشکان چه میگوید؟
پزشکان بهترین سن برای مادر شدن را ۱۸ تا ۲۴ سالگی میدانند. فاصله زیاد میانگین سنی نخستین بارداری زنان در کشور با بازه سنی مطلوب خبر خوبی نیست، چون عوارضی مانند افزایش ناباروری، فرصت کمتر برای داشتن فرزندان بیشتر، افزایش احتمال کاهش کیفیت باروری، پایین آمدن شانس استفاده از روشهای کمکباروری و... را در پی دارد. از نظر تربیتی نیز فاصله بیشتر سن والدین با فرزند فاصله بین نسلی را افزایش و ارتباطگیری را مشکلتر میکند.
4⃣از عوارض دیر «بله» گفتن!
در دهه 60 میانگین سن ازدواج زنان، 19.8 سال بوده که در انتهای دهه 90 به 24.8 رسیده. دلایل متعددی برای این افزایش وجود دارد. بدیهی است تا عوامل افزایش سن ازدواج وجود دارد، انتظار کاهش سن مادر شدن نابجاست. از بین عوامل مختلف مانع ازدواج بهنگام نقش عوامل اقتصادی و تغییر سبک شروع زندگی زوجین نسبت به گذشته پررنگتر است.
5⃣پدر و مادر شدن خرج دارد
ترس از موانع اقتصادی نقش بالایی در تاخیر تصمیم به فرزنددار شدن دارد. مقوله احساس ناامنی اقتصادی امر مهمی است اما باید گفت تصور اینکه تصمیم به بچهدار شدن باید پس از اطمینان از رفاه آینده فرزند باشد تصور نادرستی است. خانوادههای زیادی با فرهنگ قناعت و اعتماد به وعده خداوند مبنی بر تامین رزق و روزی فرزندان (آیه ۳۱ سوره اسرا) بچهدار میشوند و خود را از موهبت پدر و مادر شدن در جوانی محروم نمیکنند.
6⃣دورهایمان را بزنیم بازمیگردیم!
افزایش فاصله بین ازدواج و پدر و مادر شدن به میانگین ۴ سال رسیده. بسیاری از زوجین معتقدند فرزنددار شدن محدود شدن در کار و تفریح است و باید دورهایشان را برنند و سفرهایشان را بروند و پروژه بچهدار شدن را به آینده موکول کنند. بسیاری از جوانان امروز بچه را وبال گردن میدانند نه سرمایه و ثمره زندگی خود.
7⃣فریز کردن آینده!
آنچه گفته شد موجب شده بسیاری از بارداریها به بعد از 30 سالگی زنان موکول شود. پزشکان معتقدند بارداری بویژه پس از 35 سال احتمالا با افزایش ریسک ناباروری و کاهش کیفیت نطفه همراه است. از این رو به بانوانی که به هر دلیلی تصمیم دارند بارداری را به نیمه دوم 30 سالگی تاخیر بیندازند توصیه میکنند برای ذخیره تخمکهای فریز شده خود اقدام کنند تا در زمان پیدا کردن آمادگی باروری، گرفتار مشکلات ناباروری نشوند. در حال حاضر مراکز متعددی در کشور این خدمات ذخیره تخمک را انجام میدهند.
8⃣تشویق زرنگترها
به تازگی وزارت ورزش و جوانان برای تشویق جوانان به ازدواج طرحی ابتکاری را در پیش گرفته. وحید یامینپور، معاون وزیر ورزش و جوانان در این باره به ایسنا گفت: «وام ازدواج برای سال آینده با افزایش ۶۵ درصدی، ۳۵۰ میلیون برای پسران زیر ۲۵ سال و دختران زیر ۲۳ سال و ۳۰۰ میلیون تومان برای سایرین خواهد بود». این طرح در راستای قانون جوانی جمعیت اجرایی خواهد شد. البته مهم است اجرای آن در دستانداز عدم همکاری بانکها دچار تعلل و توقف و ایجاد سرخوردگی نشود.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴رهبری از کدام توطئه دشمن سخن گفتند؟
🔺اشارات مکرر رهبری به نقشههای دشمن برای جمعیت ایران کدام اتفاقات دهه شصت و هفتاد کشور را نشانه گرفته؟
🔺 وامهای سازمان ملل در دهه هفتاد چگونه دست دشمن بدخواه را برای دخالت در خصوصی ترین تصمیمات خانوادههای ایرانی و سرنوشت امروز و فردای جوانی جمعیت کشورمان باز کرد؟
🔺 آیا رهبری در قضایای سیاست کنترل جمعیت نقشی داشتند که برای بار چندم بخاطر آن عذرخواهی میکنند؟
🔻 در ستون نگاه وطن امروز بخوانید 👇
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3960/1/275360/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴رهبری از کدام توطئه دشمن سخن گفتند؟ 🔺اشارات مکرر رهبری به نقشههای دشمن برای جمعیت ایران کدام اتفا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مقام معظم رهبری در دیدار هفته گذشته با ائمه جمعه:
«...افرادی از دشمنان ملت ایران نشستهاند در یک گوشهای از دنیا، برنامهریزی کردهاند که نگذارند جمعیت ایران افزایش پیدا کند؛ بالاخره یک کشوری با این همه امکانات مادی و منابع و موقعیت راهبردی جغرافیایی و مانند این حرفها، با این جمعیت بااستعدادی که کشور ما دارد، حالا مثلاً ۱۵۰ میلیون یا ۲۰۰ میلیون هم جمعیت داشته باشد! این یک خطر بزرگی است برایشان، [لذا برنامه دارند که] باید جلوی این گرفته بشود.
آن نیروی انسانیِ پیشرانی که کشور را پیش میبرد کیست؟ جوانها.
ما چند سال قبل از این، آمار کشور را که میدادیم، میگفتیم فلان درصد از جمعیت کشور ـ یک درصد بالایی ـ جوانند؛ امروز آن[جوری] نیست، امروز کم شده. چنانچه این کم بشود و کشور تبدیل بشود به یک کشور پیر، دیگر پیشرفتی ندارد؛ این نقشه دشمنان است.
بنده یک وقتی در سخنرانی عمومی به همه ملت عرض کردم، گفتم بنده خودم جزو کسانی هستم که اشتباه کردند در دهه 70 این مساله را مطرح کردند، این را دنبال کردند...»
🔴تلخترین تولدهای دنیا!
غزه امروز، صحنه رقم خوردن تلخترین های دنیاست. تس انگرم، سخنگوی یونیسف، در تشریح وضعیت اسفبار مادران و کودکان غزه، از تلخترین تولدهای دنیا سخن گفت؛ از نوزادانی که با سزارین، از «مادران کشته شده» متولد میشوند...
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺دیروز؛ تروییکای اروپایی: پرتاب ماهواره ثریا به مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین را محکوم میکنیم؛
🔻امروز؛ ایران سه ماهواره مهدا، کیهان ۲ و هاتف ۱ را با ارتفاع کمینه ۴۵۰ و ارتفاع بیشینه ۱۱۰۰ کیلومتری زمین به فضا پرتاب کرد!
#تا_کور_شود_هرآنکه_نتواند_دید
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715