🔴مذاکرات ویتنام؛ صلحی «تلخ تر» از جنگ
1⃣ویتنام مستعمره فرانسه بود و بعد از جنگ جهانی دوم خواهان استقلال و گرایش به کمونیست شد.
2⃣فرانسه تحمل نکرد و با کمک آمریکا به آنجا حمله کرد و شکست خورد. غربی ها کار را به کنفرانس ژنو کشاندند تا ویتنام دو پاره شود، انتخابات برگزار شود و دموکراسی بگوید چه کسی حاکم بر ویتنام باشد. اما دولت آمریکا وقتی متوجه شد ۸۰ درصد مردم قصد دارند حکومت کمونیستی را انتخاب کنند، انتخابات را لغو کرد.
3⃣با دخالت آمریکا ابتدا جنگ و درگیری بین کمونیست ها و طرفداران غرب شکل گرفت و سپس، در اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی با روی کار آمدن جان اف کندی دموکرات، لشکر کشی ایالات متحده به ویتنام رسما آغاز شد و هرگونه رابطه اقتصادی و دیپلماتیک بین دو کشور از سوی آمریکا لغو گردید.
4⃣جنایات جنگی آمریکا و متحدانش نظير کره جنوبی در ویتنام هولناک بود. مواد منفجره به مقداری بیش از کل آنچه در ج ج دوم استفاده شد؛ مادۀ آتش زای ژلهای ناپالم، فسفر سفید که بدن را تا استخوان میسوزاند، بمبهای خوشهای که بلبرینگها و قطعات ریز فلزی را به همه طرف پرتاب میکردند؛ ۷۳ میلیون لیتر مواد شیمیایی سمی، شامل ۴۳ میلیون لیتر عامل نارنجی که بافت گیاهی را از بین برد و افرادی که در معرضش قرار گرفتند را بیمار کرد...
5⃣اما ورود در این جنگ علاوه بر نابودی ویتنام و کشتار گسترده مردمش، برای آمریکایی ها تلفات بالا و شکست های سنگین در پی داشت. این شکست ها و نیز شکل گیری افکار عمومی ضد جنگ در آمریکا دولت آمریکا را در زمان نیکسون مجبور به آغاز مذاکرات صلح کرد.
6⃣مذاکرات در پاریس شروع شد. اما آمریکایی ها حتی در ضمن مذاکرات صلح، بمباران های جهنمی شهرهای ویتنام را ترک نکردند. گفته می شود حین مذاکرات پاریس، در یک نوبت بمباران، چند صد هزار ویتنامی کشته شدند!
7⃣سرانجام در سال ۱۹۷۳ طی توافق پاریس جنگ رسما پایان یافت. جنگی که موجب کشته شدن قریب به ۴ میلیون نفر شده بود.
8⃣مجلس سنا توافق پاریس را تصویب نکرد و به همین دلیل تحریم ها لغو نشد.
9⃣در گفتوگوهای پاریس، آمریکا متعهد شد تا مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار برای بازسازی زیربنایی ویتنام بپردازد. اما نه تنها یک سنت از این میزان پرداخت نشد، بلکه آمریکا از دولت کمونیست ویتنام خواست تا میلیونها دلار قرض گرفته شده رژیم سابق را پرداخت کند.
🔟بعد از جنگ رکود اقتصادی به مدت طولانی ادامه یافت. زندگی برای مردم عادی بسیار سخت و مشکل بود.
امریکاییها ویتنام را به یک ویرانه بدل ساخته بودند. زیرساخت ها، روستاها، مزارع... همه چیز نابود شده بود.
اوضاع اقتصادی بسیار آشفته بود؛ روزی که جنگ پایان یافت تورم به ۹۰۰ درصد رسید و ویتنام - کشوری سرتاسر شالیزار - مجبور به واردات برنج شد.
1⃣1⃣ویتنام به شدت به کمکهای جهانی احتیاج داشت تا با انجام معاملات تجاری به بهبود اوضاع اقتصادیاش کمک کنند. اما ایالات متحده تمام تلاشش را انجام داد تا جلوی این کمکها را بگیرد و مانع از آن شد که سازمانهای بینالمللی همچون بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول و یونسکو به ویتنام کمک کنند.
2⃣1⃣از دوران ریگان و بوش پدر (1980_1992) مذاکرات عادی سازی روابط آغاز شد؛ اما #بهانه_گیری های آمریکایی ها اجازه نداد به نتیجه ای برسند.
3⃣1⃣آمریکا در وضعیت فشار و مذاکره #طولانی و #فرسایشی ویتنامی ها را خسته کرد تا به هر امتیاز دادنی تن دهند. نه تنها در مذاکرات از غرامت گذشتند؛ بلکه حاضر شدند بدهی قدیمی خود به آمریکا را بپردازند.
4⃣1⃣نهایتا در سال ۱۹۹۴ کلینتون دستور لغو تحریم ها را صادر کرد. اما این دستور بی نتیجه بود و فقط منجر به آغاز #بررسی موضوع شد.
5⃣1⃣ دولت ویتنام برای فروش شرکت های دولتی به سرمایه گزاران خارجی مقاومت می کرد. اما در سال ۲۰۰۰ این مقاومت شکست و بالاخره اولین موافقت نامه تجاری بین دو کشور امضا شد. البته بسیاری اقلام تجاری با محدودیت صادرات و واردات روبرو بودند.
6⃣1⃣ پس از آن بود که در سال۲۰۰۷ (سیزده سال بعد از دستور کلینتون) ویتنام اجازه پیداکرده به عضویت سازمان تجارت جهانی درآید. تحلیل گران البته این موافقت آمریکا را در جهت رقابت با چین و کره شمالی و خارج ساختن بازار ویتنام از دست آنان قلمداد می کنند.
7⃣1⃣ویتنام امروز کشوری با صنعت عاریتی، با اقتصاد سوسیالیستی آمیخته به نئولیبرالیسم که #بیمار و #بی_ثبات است، با نابرابری اجتماعی شدید و فساد، اما یکی از بزرگترین خریداران سلاح، جنگنده و هلی کوپتر آمریکایی ست. مردم ویتنام اجازه ندارند تاریخ جنایات هولناک آمریکا و متحدانش را ثبت کنند و یا کسی را بابت ده ها سال جنگ و جنایت و ویرانی بازخواست نمایند.
✅آمریکا در #جنگ ویتنام را ویران کرد؛ ولی شکست خورد. سپس با صلح و #مذاکره این کشور را تسخیر کرد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴گفتگوهایی که ضرب الاجل را کم اثر می کنند
🔺امروز رئیس جمهور روحانی سخنان خوبی در جلسه هیات دولت داشت. وی خطاب به اروپایی ها که از کاهش برخی تعهدات برجامی ایران اظهار نگرانی میکنند، گفت:
🔹 «شما نمیخواهد نسبت به ایران نگران باشید، نگرانی شما باید از آمریکا باشد که کل این تعهد و برجام را زیر پا گذاشته و تمام تعهدات بینالمللی را متزلزل کرده است... ما 14 ماه به شما فرصت دادیم و باز هم با اقدام جدید خود 2 ماه دیگر فرصت دادیم و اقدامات ایران کاملاً صحیح، درست و در چارچوب قانون است.»
🔹این سخنان به خوبی موضع ما را برای اروپایی ها روشن کرد. اما وقتی این مواضع با برخی اقدامات در تضاد باشد، کارآیی خود را در توجیه اروپایی ها از دست می دهد.
🔹وقتی کاخ الیزه گزارش می دهد امانوئل ماکرون در گفتگوی تلفنی ۱۵ تیر با حسن روحانی به توافق رسید تا شرایط از سرگیری گفتگو بین همه طرف ها را تا ۹ روز دیگر (۱۵ ژوئیه/۲۴ تیر) بررسی کند و طی روزهای آینده رایزنی های خود را با مقامات ایران و طرف های بین المللی ادامه خواهد داد، دیگر ضرب الاجل گام دوم کارایی خود را از دست می دهد و این سخنان تند و بی پروای جناب روحانی بی معنا جلوه می کند.
🔹چه ابهامی در اقداماتی که اروپایی ها باید انجام دهند وجود دارد که نیاز به گفتگو باشد؟ بجز این که این گفتگو ها با هدف گرفتن امتیازات جدید از جمهوری اسلامی ست؟
🔹وقتی امانوئل ماکرون رسما می گوید هدفش«مدیریت همیشگی فعالیت هستهای ایران، کنترل فعالیت موشکهای بالستیکی ایران و توان مقابله با نفوذ ایران در منطقه» است و اختلافش با ترامپ فقط روی شیوه الزام ایران است، گفتگو با وی چه فایده ای برای کشور دارد؟
🔻این گفتگو های تلفنی و قرار گذاشتن ها از این جهت که ضرب الاجل مقتدرانه جمهوری اسلامی را کم اثر می کند، خطرناک است. چراکه آمریکا را برای کشاندن ایران به میز مذاکره امیدوار و کشور را از رهایی از تحریم ها دورتر می سازد. پافشاری قاطع بر لغو تمامی تحریم ها و فروش کامل نفت جمهوری اسلامی، تنها صدایی ست که باید از قول و فعل دولت جمهوری اسلامی به گوش دنیا برسد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
سه کشور اروپایی بیانیه داده اند که ما عمیقا نگران هستیم که ایران روند فعالیت هایی مانند افزایش ذخایر اورانیوم غنی شده را دنبال می کند که متناقض با تعهدات به توافق هسته ای (برجام) است.
این شوخی بسیار تلخی ست که مرتب تکرار می شود. اما به قول یکی از دوستان این دولت خودمان بود که سر شوخی را باز کرد! اول با ماله کشی نقض عهدها و بعد با تعلل طولانی در برابر آن!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
دلم پر می کشد بسمت قرارگاه دلکش ترین قرارها
بسمت بارگاه امنش با آن نسیم بهشتی همیشه سیال
آنجا که از کودکی محکم ترین قرارها را بسته ام و پابرجاترین قول ها را داده ام
و عجیب دستم را گرفت و نگذاشت بدقولی کنم
آنقدر مهمان نواز بود که دلش نیامد بار بعدی شرمنده و سرافکنده بیایم
اما چه کنم
کم معرفتی رهایم نمی کند
و همیشه دلیلی برای سرافکندگی دارم
اما دلدادگیم به این خاندان آنقدر زیاد است، که سربزیر هم جذب آستانشان می شوم
انگار دلشکسته ها و شرمنده ها در این آستان حال و هوای شان دیدنی تر است... سرخوش ترند... شاید بخاطر آن باشد که وقتی خرد شوی و بشکنی، حضور و بزرگی سلطان را بهتر درک می کنی
آقاجان دلتنگم
خسته
از راه دور
کاسه شکسته دلم را روی دست گرفته ام
به امید گوشه چشمی...
میلادتان مبارک
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
بازنشر یادداشت «نقش رهبری در برجام»بمناسبت چهارمین سال تولد برجام👇
رو به راه | رها عبداللهی
بازنشر یادداشت «نقش رهبری در برجام»بمناسبت چهارمین سال تولد برجام👇
#سی_سال_تدبیر
#قسمت 6⃣
🔴نقش رهبری در برجام
🔺در نیمه دوم سال ۱۳۹۰، آمریکا به بهانه برنامه هسته ای جمهوری اسلامی، دور جدیدی از تحریم ها را که خودشان تحریم های فلج کننده نامیده بودند، و شامل تحریم صادرات نفت و بانک مرکزی نیز میشد، علیه ملت ایران آغاز نمود. هرچند تحریم برای ایرانیان چیز تازه ای نبود و دشمنی آمریکایی ها با ملت ایران، بارها موجب تحریم شده بود، عدم تسلط دولت در کنترل شرایط اقتصادی موجب تورم شدیدی شد و وضع اقتصادی آشفته گشت.
🔹در کنار این تحریمهای کم سابقه، دولت آمریکا از #مذاکره_مستقیم با جمهوری اسلامی برای حل مشکلات سخن می گفت و اوباما برای مقامات ایران از جمله مقام معظم رهبری بارها نامه نوشت. مذاکره در سطحی که تابحال بین جمهوری اسلامی و آمریکا اتفاق نیافتاده بود!
🔹در همان زمان، یک جریانی در کشور تمام تلاش خود را می کرد که به مردم بقبولاند تنها راه حل مشکلات مردم #کوتاه_آمدن و تعامل است و با شیب لغزان بدتر شدن روز بروز شرایط اقتصادی تحریم را ترسیم می کرد.
🔹این هدف با #بزرگ_نمایی سختی های ایستادگی در برابر فشار آمریکا، کم فایده بودن فناوری هسته ای در مقابل آنچه از دست دادیم، محدود کردن راه حل پایان فشارهای آمریکا به #مذاکره، تحریف و تنزل دلیل فشارها و دشمنی های غرب به #ماجراجویی_های_نظام و فناوری هسته ای،....از طریق رسانه های متعدد این جریان کم کم توانست نظر بخشی از جامعه را تغییر دهد و با خود همراه سازد.
🔹اما موضع رهبری نسبت به آمریکا همیشه علنی و صریح بود:
🔹«مسئله مذاکره را آمریکاییها در هر مقطعی تکرار کردهاند. حالا امروز نوبهمیدانآمدهها مجدداً تکرار میکنند که مذاکره کنیم و میگویند توپ در زمین ایران است. توپ در زمین شماست... شما هستید که باید بگویید مذاکرهی همراه با فشار و تهدید، چه معنایی دارد؟ مذاکره برای اثبات حُسن نیت است. شما ده تا کار انجام میدهید که حاکی از سوء نیت است، آن وقت به زبان میگویید مذاکره؟!» (۹۱/۱۱/۱۹)
🔹 ایشان ناامیدی خود را از برطرف شدن تحریم ها با مذاکره نیز با صراحت اعلام کردند :
🔹«#تحریمها_با_مذاکره_برداشته_نخواهد_شد! این را من به شما عرض بکنم. هدف تحریمها چیز دیگری است. هدف تحریمها خسته کردن ملت ایران است، جدا کردن ملت ایران از نظام اسلامی است. مذاکره هم که انجام بگیرد، اگر ملت ایران باز در صحنه باقی باشد و بر حقوق خود اصرار بورزد، این تحریمها وجود خواهد داشت.» (۹۱/۱۱/۲۸)
🔹در شرایطی که بسیاری از افراد با سابقه انقلابی آنروز از لزوم مذاکره با آمریکا برای رفع تحریم حرف می زدند، پیشبینی حضرت آقا که بعدها بخوبی اثبات شد، عمق بینش و حکمت این رهبر فرزانه را اثبات می کرد. ایشان در سخنرانی اول فروردین ۹۲ ، به صراحت اعلام کردند:
«من به این گفتگوها #خوشبین_نیستم. چرا؟ چون تجربههای گذشتهی ما نشان میدهد که گفتگو در منطق حضرات آمریکائی به این معنی نیست که بنشینیم تا به یک راه حل منطقی دست پیدا کنیم ــ منظورشان از گفتگو این نیست ــ منظورشان از گفتگو این است که بنشینیم حرف بزنیم تا شما نظر ما را قبول کنید! هدف، از اول اعلام شده است؛ ...من به این اظهارات خوشبین نیستم، اما مخالفت هم ندارم.»
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
#سی_سال_تدبیر #قسمت 6⃣ 🔴نقش رهبری در برجام 🔺در نیمه دوم سال ۱۳۹۰، آمریکا به بهانه برنامه هسته ای
⭕️رای به شعار تعامل
🔺ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم فرا رسید. حسن روحانی توانست با مطرح کردن شعار اصلاح سیاست خارجی، #تعامل با دنیا، حل کردن پرونده هسته ای و #رفع_تحریم_ها از این طریق رای آورد.
🔹آن روزها خیلی ها ادعا داشتند بهتر از دولت قبلی می توانند مذاکرات هسته ای را پیش ببرند. اما بیش از همه سخنان روحانی در مناظرات و نطق های تبلیغاتی بود که با مطرح کردن دوگانه «عزت - استقلال» ، «چرخیدن چرخ کارخانه ها - چرخیدن چرخ سانترفیوژها» و نیز لزوم #مذاکره_مستقیم با آمریکا توجه ها را به سمت خود جلب کرده بود.
🔹روحانی در مناظرات گفت:
" این خوبه که سانترفیوژها بچرخه، اما زندگی مردم هم باید بجرخه، چرخ کارخانه ها هم باید بچرخه"
🔹این سخنان مطالبات و #توقعات_جدیدی در جامعه ایجاد می کرد. روحانی در سخنرانی های تبلیغاتی منظور خود را واضح تر بیان کرد:
🔹 «هنر این است که ما تهدید را به آسیب و آسیب را به فرصت تبدیل کنیم از این رو مذاکره با آمریکا امکان پذیر و شدنی است اما سخت است؛ هرچند بنده معتقدم مذاکره با آمریکا #راحت_تر از مذاکره با اروپاست چرا که اروپایی ها به دنبال #آقا_اجازه از آمریکا هستند. از این رو دولت آینده باید بتواند رابطه ایران و آمریکا را از حالت تخاصم به مرحله تنش که یک مرحله پایین تر است برساند. آمریکایی ها #کدخدای_ده هستند، با کدخدا بستن راحت تر است.» (۲۳ اردیبهشت ۹۲)
🔹 مردم که بخاطر بحران معیشتی، گرانی های شدید و ضعف دولت در کنترل قیمت ها به تنگ آمده بودند، با وعده های حسن روحانی #امیدوار شدند وی می تواند با #کلید_مذاکره مشکلات را حل و تحریم ها را لغو کند و با این امید به او رای دادند.
🔹با توجه به #پیام_انتخاب_مردم در انتخابات ۹۲، رهبری ضمن تکرار مجدد غیر قابل اعتماد و غیر منطقی بودن آمریکایی ها و عدم صداقتشان ، برای مذاکره شروطی تعیین کردند و هشدار هایی دادند و از #نرمش_قهرمانانه سخن گفتند:
🔹 «بنده معتقد به همان چیزی هستم كه سالها پیش اسمگذاری شد «نرمش قهرمانانه»؛ نرمش در یك جاهایی بسیار لازم است، بسیار خوب است؛ عیبی ندارد، اما این كشتیگیری كه دارد با حریف خودش كشتی میگیرد و یك جاهایی به دلیل فنّی نرمشی نشان میدهد، فراموش نكند كه طرفش كیست؛ فراموش نكند كه مشغول چه كاری است؛ این #شرط_اصلی است؛ بفهمند كه دارند چهكار میكنند، بدانند كه با چه كسی مواجهند، با چه كسی طرفند، آماج حملهی طرف آنها كجای مسئله است؛ این را توجّه داشته باشند.» (۹۲/۶/۲۶)
🔻بالاخره دور جدید مذاکرات با رویکرد جدید شروع شد. مردم امیدوار و با حساسیت اخبار مذاکرات را پیگیری می کردند. رهبری در عین #حمایت از تیم مذاکره کننده و فعالیتشان مرتب نکات لازم را گوشزد می کردند. اما اظهارات و گزارشات دولت، تیم مذاکره کننده و حامیان نشان می داد توجه به این هشدارها اندک است!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
⭕️رای به شعار تعامل 🔺ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم فرا رسید. حسن روحانی توانست با مطرح کردن شعا
⭕️هشدار مداوم خطوط قرمز
🔺 رهبری از ابتدا مدام از بی اعتمادی و بدبینی به آمریکا و لزوم حفظ بدبینی در تمام مراحل مذاکرات میگفت:
🔹 «در مسائل خاص، مذاكره را منع نمیكنم - مثل مسئلهی خاصی كه در قضیهی عراق داشتیم، و بعضی از قضایای دیگر - لیكن من خوشبین نیستم؛ چون تجربهی من این را نشان میدهد. آمریكائیها، هم غیرقابل اعتمادند، هم غیر منطقیاند، هم در برخوردشان صادق نیستند.» (۹۲/۴/۳۰)
🔹اما روحانی دیدگاه دیگری را ابراز می داشت:
«خوشبینی در دنیای سیاست یا بدبینی خیلی معنا ندارد و باید واقعبین باشیم.» (۹۳/۲/۹)
🔹امام جامعه تاکید میکرد:
«در تعامل، طرف مقابل را باید شناخت؛ شگردهای او را باید دانست؛ هدفهای اساسی و كلان را باید در مّد نظر داشت. ممكن است دشمنی سر راه شما را بگیرد، بگوید از اینجا نباید جلو بروید. سازش با او به این صورت نیست كه شما قبول كنید، برگردید؛ هنر این است كه شما كاری كنید كه راهتان را ادامه دهید، او هم مانع كار شما نشود؛ واّلا اگر چنانچه توافق و تفاهم به این معنا بود كه او بگوید شما باید از این راه برگردید، شما هم بگوئید خیلی خوب، این كه خسارت است. توجه به این جهات باید از سوی مسئولین و دولتمردان وجود داشته باشد». (۳۰/۴/۹۲)
🔹اما ظریف مسئول مذاکرات هسته ای در مصاحبه اش از مذاکرات برد برد سخن میگفت:
«هدف تعامل صحیح برای حل و فصل هسته ای می باشد. با باخت دیگران نمی شود به برد رسید.» ( شهریور 92)
🔹رهبری هشدار میداد مردم و بخصوص نخبگان را از #جزئیّات و واقعیّات مطلع کنید؛
🔹اما ظریف می گفت:
«تا رسیدن به نتیجه بر روی موضوعات مختلف به گفتن کلیات بسنده می کنیم.»
(۹۲/۸/۲۶)
🔹رهبر معظم انقلاب در روشنگری مردم و اجازه ندادن به تحریف باورهای انقلابی آنها با احدی تعارف نکرد؛
🔹حسن روحانی در توجیه مذاکره با دشمن، سعی داشت اثبات کند که امام حسین نیز در کربلا به دنبال تعامل و مذاکره بود:
«امام حسین(ع) خیمهای برپا کرد و عمر سعد را به مذاکره دعوت نمود؛ در آن شب، ساعتها با عمر سعد مذاکره کرد، تا نتیجه رویارویی آنان به جنگ ختم نشود» .(۳۰مهر۹۳ شب تاسوعا)
🔹مقام معظم رهبری اینگونه قیاس کردن را سطحی نگری می دانستند :
«وقتی صحبت مذاکره میشود، میگویند آقا شما چرا با مذاکرهی با آمریکا مخالفت میکنید؟ ... امام حسین هم مذاکره [کرد]. خب اینها نشاندهنده سهل اندیشی است، نشاندهنده نرسیدن به عمق مسئله است. اینجور نمیشود مسائل کشور را تحلیل کرد؛ با این نگاه عامیانه و ساده اندیشانه نمیشود به مصالح کشور رسید. ...بحث مذاکرهی به معنای امروزی نیست؛ مذاکرهی امروزی یعنی معامله، یعنی یک چیزی بده، یک چیزی بگیر... امام حسین با ابن سعد معامله میکرد که یک چیزی بده یا یک چیزی بگیرد؟ [هدف] این بود؟ تاریخ را اینجور میفهمید؟ زندگی ائّمه را اینجور تحلیل میکنید؟ امام حسین رفت نهیب زد، نصیحت کرد، گفت از خدا بترس؛ ... امروز مذاکره به این معنا نیست؛ برای اینکه ما با آمریکا که شیطان بزرگ است، باید مذاکره کنیم !» (۹۴/۷/۱۵)
🔹حتی اگر تحریف باورها از طرف بزرگان سابقه دار در انقلاب و کشور بود، ایشان در پاسخگویی و گفتن واقعیات کوتاهی نمی کردند؛
🔹در فضایی که غربی ها از مکمل برجام و برجام موشکی حرف می زدند، هاشمی رفسنجانی در توییت که بعد پاک شد، نوشت: " دنیای فردا دنیای گفتمان هاست نه موشک ها..."
🔹رهبری به این موضوع بسرعت واکنش نشان دادند:
«بعضیها بیایند بگویند «فردای دنیا، فردای مذاکره است، فردای موشک نیست»، این حرف اگر از روی ناآگاهی گفته شده باشد، خب ناآگاهی است، اگر از روی آگاهی گفته شده باشد، خیانت است. چطور [چنین چیزی] ممکن است؟ اگرچنانچه نظام جمهوری اسلامی دنبال علم برود، دنبال فّناوری برود، دنبال مذاکرهی سیاسی برود، دنبال کارهای گوناگون تجاری و اقتصادی برود -که همهی اینها لازم است- اّما قدرت دفاعی نداشته باشد، توانایی دفاع کردن نداشته باشد، هر بیسَروپایی و [هر] دولت فزرتی او را تهدید میکند که اگر فلان کار را نکردید، ما موشک میزنیم؛ خب اگر شما امکان دفاع نداشته باشید، مجبورید عقب نشینی کنید.» (۹۵/۱/۱۱)
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
⭕️هشدار مداوم خطوط قرمز 🔺 رهبری از ابتدا مدام از بی اعتمادی و بدبینی به آمریکا و لزوم حفظ بدبینی د
#سی_سال_تدبیر
ادامه #قسمت 6⃣
⭕️برجام متولد شد
🔺سرانجام در تیرماه 94 بعد از ماه ها، ایران و گروه 5+1 به توافق موسوم به برجام رسیدند.
🔹انتشار خبر توافق باعث شد عده ای از مردم به خیابان ها بیایند و جشن بگیرند. بر اساس وعده های رئیس جمهور آنان منتظر بودند وعده ها تحقق بیابد.
🔹اما در این مرحله برای اجرایی شدن برجام، نیاز بود این توافق در کشور قانونی و لازم الاجرا شود. اینجا بود که بین دولت و مجلس اختلاف نظر پیش آمد. در حالي که نمایندگان مجلس به بررسي برجام و تصويبش در مجلس اصرار داشتند، اعضاي تيم مذاکره کننده هسته اي همچون عراقچي، شوراي عالي امنيت ملي را محق به بررسي اين توافقنامه مي دانستند و رئيس جمهور نيز بر اين باور است که چون متن اين توافق به امضاي دولت نرسيده، نيازي به ارائه اش به مجلس نيست.
🔹اما رهبری در دیدار با علمای خبرگان به این بحث ها خاتمه دادند:
«از نگاه کلی، من معتقدم و به آقای رئیس جمهور هم گفته ام که مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود.
ایشان با تأکید بر لزوم ورود مجلس به موضوع بررسی برجام، در عین حال خاطرنشان کردند: من در مورد نحوه بررسی و اینکه آن را رد کنند و یا تصویب کنند هیچ توصیه ای به مجلس ندارم و این، نمایندگان ملت هستند که باید تصمیم بگیرند.» (94/6/12 )
🔹دلیل این دستور رهبری شاید این بود که در بررسی برجام نظرات نمایندگان مجلس که بعضا منتقد هم بودند شنیده شود و در میانه بیان دیدگاه های مختلف، ایراد ات احتمالی برجام دیده و مرتفع گردد.
🔹این بود که برجام به مجلس رفت. ابتدا در کمیسیون امنیت ملی بررسی و سپس به صحن علنی مجلس راه یافت.
🔹در این مدت خط رسانه ای مشخصی فشار بر مجلس را آغاز کرد که هر روز تاخیر در اجرای برجام چقدر ضرر و زیان اقتصادی دارد و مجلس مقصر این وضعیت است.( تیتر روز 19 مهر روزنامه های شرق، ایران، اعتماد )
🔹طیفی از نمایندگان ابراز نگرانی می کردند که در آمریکا مجلس و سنا مخالف برجام هستند و دوره ریاست جمهوری اوباما نیز تا یک سال دیگر به پایان می رسد و این باعث می شود اجرای برجام توسط آمریکا غیر حتمی باشد.
این نمایندگان معتقد بودند:
❌برجام تضمینی نداده که چه تحریم هایی رفع و چه تحریم هایی باقی می ماند؛
❌اینکه بهانه های غرب نسبت به ایران تمامی ندارد؛
❌برجام باعث سلطه بیگانگان می شود، ❌خط قرمزهای رهبری رعایت نشده و...
🔹این نمایندگان مخالف برجام، از سوی رسانه های حامی برجام لقب تندرو، #دلواپس و کاسب تحریم گرفته بودند.
🔹صالحی که به عنوان نماینده دولت در این جلسه صحبت کرد، در دفاع تمامقد از برجام سه بار قسم جلاله یاد کرد که تعهدات ایران در برجام موجب کندی و توقف فعالیتهای هستهای ایران نخواهد شد.
https://www.aparat.com/v/3Eaby
🔹منتقدان برجام این سوال را مطرح کردند که در حالی که طبق تعهدات برجام، ایران ملزم به کاهش شدید تعداد سانتریفیوژها از 19 هزار به 5 هزار، کاهش کیفیت سانتریفیوژها از سانتریفیوژهای نسل هشتم به سانتریفیوژهای نسل اول که موجب کاهش و کندی سرعت غنیسازی میشود، کاهش ذخایر اورانیوم از 8 هزارکیلوگرم به 300 کیلوگرم، کاهش سطح غنیسازی از 20 به 5/3 درصد، تبدیل تقریبی ماهیت رآکتور اراک و جلوگیری از تکمیل و راهاندازی آن، بازرسیهای بیسابقه و به قول یوکیا آمانو یک #رژیم_ویژه_بازرسی از ایران که تاکنون در هیچ کشوری صورت نگرفته، کرده است، می توان مدعی بود این تعهدات موجب توقف و حتی کندی فعالیت هسته ای ایران نمی شود؟!
🔹همزمان با بررسی برجام در مجلس عده زیادی از مردم و دانشجویان مخالف تصویب برجام چندین شبانه روز در پشت درهای بهارستان تحصن کرده بودند و سعی داشتند با این حرکت نمایندگان را تحت تاثیر قرار دهند.
🔻 با وجود تلاش های مخالفان، کلیات و جزئیات برجام طی دو جلسه و در زمانی حدود 20 دقیقه تصویب شد!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
#سی_سال_تدبیر ادامه #قسمت 6⃣ ⭕️برجام متولد شد 🔺سرانجام در تیرماه 94 بعد از ماه ها، ایران و گروه
⭕️تایید #مشروط برجام!
🔺مقام معظم رهبری پس از تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی در نامه ای، تایید برجام را به اجرای ۹ بند مشروط کردند.
⭕️نامه تایید مشروط برجام رهبر به رییس جمهور حاوی ۹شرط بود؛
1⃣لزوم تدارک #تضمينهاي_قوي و كافي براي جلوگيري از تخلف طرفهاي مقابل، از جملهي آن اعلام كتبي رئيسجمهور امريكــا و اتحاديهي اروپا مبني بر #لغو_تحريمها_بطور_کلی.
2⃣ #توقف فعالیت های برجام در صورت وضع #هرگونه_تحریم، در هر سطح و به هر بهانه ای در سراسر دوره ۸ ساله
3⃣آغاز اقدامات ایران تنها در صورت پایان پرونده pmd
4⃣و5⃣ آغاز تعهدات ایران (نوسازی کارخانه اراک با حفظ هویت سنگین آن و معامله اورانیوم غنی شده در برابر کیک زرد) تنها در صورت #قرارداد_قطعی و مطمئن
6⃣و7⃣درباره تحقیق و توسعه صنعت انرژی اتمی در مقاطع مختلف
8⃣مرجع موارد ابهام سند برجام، #متن_مذاکرات است نه #تفسیر طرف مقابل
9⃣لزوم تشکیل هیات عالی نظارت بر برجام برای نظارت بر انجام تعهدات طرف مقابل و تحقق آنچه در شروط قبلی آمده
🔹رهبری در پایان قید فرمودند که مصوبه شورای عالی امنیت ملی در صورت رعایت موارد فوق تایید می گردد.
✅نکته ای که در انتهای نامه رهبری به رئیس جمهور آمده #مهم و قابل توجه است: «رفع تحريمها هر چند از باب رفع ظلم و احقاق حقوق ملت ايران كار لازمي است، ليكن گشايش اقتصادي و بهبود معيشت و رفع معضلات كنوني جز با جدي گرفتن و پيگيري همه جانبـهي اقتصاد مقـاومتي ميسر نخـواهد شـد.»
🔹 تدبیر هوشمندانه رهبری در شرط سوم که خروج اورانیوم غنی سازی شده و بازطراحی رآکتور اراک را منوط به بسته شدن پرونده پی ام دی یا همان مجموعه ی اتهامات کشورهای غربی و عمدتاً آمریکا، نسبت به وجوه تسلیحاتی برنامه اتمی «جمهوری اسلامی» موجب شد اولین اقدام آژانس در ۲۴ آذر ۹۴ بستن این پرونده باشد.
🔹آمریکایی ها طی مذاکرات، زیاده خواهانه سعی داشتند بسته شدن پی ام دی را مشروط به اجازه مصاحبه و #بازجویی_از_دانشمندان هسته ای کنند. اما بیان قاطع مقام معظم رهبری در روز ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ در دانشگاه امام حسین(ع) موجب شد هم آمریکایی ها هم تیم مذاکره کننده دریافتند این موضوع #خط_قرمزی_نقض_نشدنی ست.
«حالا در همین مذاکرات باز حرفهای تازهای میزنند. [مثلا] بازرسیها، گفتیم که اجازه نمیدهیم از هیچیک از مراکز نظامی هیچ بازرسیای از سوی بیگانگان صورت بگیرد. میگویند بایستی ما بیاییم با دانشمندان شما مصاحبه کنیم یعنی در واقع بازجویی کنیم... من اجازه نمیدهم بیگانگان بیایند با دانشمندان ما، با فرزندان برجسته و عزیز ملّت ایران که این دانش گسترده را به اینجا رساندهاند، بخواهند بنشینند حرف بزنند... این اجازه مطلقاً داده نخواهد شد؛ این را هم دشمنان بدانند، هم کسانی که منتظرند ببینند تصمیم نظام جمهوری اسلامی چه میشود، بدانند.»
🔻بعد از این بیانات رهبری عده ای پیش بینی کردند این موضع گیری موجب شکلگیری یک بن بست در حل مباحث کلیدی مذاکرات خواهد شد. اما در آذر ماه ۹۴ که پی ام دی بدون پیش شرط بسته شد، حکمت این قاطعیت و تدبیررهبر حکیم انقلاب بر همگان روشن شد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
⭕️تایید #مشروط برجام! 🔺مقام معظم رهبری پس از تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی در نامه ای، تایید بر
⭕️تعهداتی با پیش قدمی ایران
🔺بعد از تصویب برجام، اجرای تعهدات ایران از جمله خارج کردن کالندریا و پر کردن کانالهای آن با سیمان در رآکتور اراک و معامله اورانیوم غنی شده در برابر کیک زرد با روسیه بعد از بسته شدن پرونده پی ام دی در شورای حکام آژانس اتمی، انجام شد.
🔹مردم خوشحال و امیدوار بودند که با اجرای برجام، تحریم ها رفع و مشکلات حل خواهد شد.
🔹می توان گفت دلیل اصلی این خوشحالی و امیدواری وعده هایی بود که رییس جمهور روحانی از ابتدای مذاکرات و هنگام توافق بارها با اطمینان تکرار کرده بود:
« #تمام_تحریمهای_بانکی، بیمه ای، مالی، حمل نقل، پتروشیمی، فلزات سنگین وتحریمهای اقتصادی به طور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق.» (۲۳ تیرماه ۹۴)
«امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم تمام تحریمها حتی تحریمهای موشکی، تسلیحاتی و اشاعه ای به صورتی که در قطعنامه بوده لغو میشود. (تیرماه ۹۴)
«امروز تحریمها، حتی تحریمهایی که مربوط به موضوع هسته ای نبوده برداشته شده و این مسئله نیز اعلام شده است.» ( ۱۶ اسفند ۹۴)
«روز توافق روزی است که اتحادیه اروپا و آمریکا #لغو همه تحریمها را به صراحت اعلام میکنند و تصمیم خود را ابراز میدارند و از آن زمان است که تازه اقدامات ایران آغاز میشود.» ( 23تیرماه ۹۴)
🔹علاوه بر این جریان رسانه ای غربگرا سال ها بود تلاش می کرد فضای ذهنی مردم را به سویی ببرد که دشمنی های آمریکا بعلت قطع رابطه ایران با این کشور است و مذاکره و رسیدن به توافق با آمریکا همه فشارها را از بین می برد.
https://goo.gl/images/3kT72D
⭕️آغاز عهد شکنی ها
🔹 اما هنوز جوهر امضای برجام خشک نشده ، بدعهدیِ های آمریکا خودنمایی کرد.
اولین بدعهدی،ِ مصوبه لغو روادید کسانی که به ایران سفر می کنند از سوی مجلس سنا آمریکا بود که به امضای #اوباما رسید.
🔹این خبر نگرانی هایی را به وجود آورد که این مصوبه با روح برجام سازگاری ندارد. اما عراقچی در گفتگو با خبر ساعت 14، توضیح داد که #جان_کری در این زمینه به ظریف نامه نوشته و از اجرای برجام اطمینان داده و نامه جان کری تضمین است. اینجا بود که روزنامه شرق تیتر معروف «امضای جان کری تضمین است» را منتشر ساخت.
🔹ده ها مورد نقض روح و متن برجام صورت گرفت که برخی در دولت اوباما و برخی در دولت ترامپ اتفاق افتاد.
🔹قراین زیادی نشان میداد تیم هسته ای تضمین های لازم را برای لغو تحریم ها نگرفته اند. در حالیکه ایران تمام تعهدات خود را فورا انجام داد و #برخلاف_شرط_رهبری در منع بازرسی های غیر متعارف، به گفته یوکیا آمانو رییس آژانس انرژی اتمی یک #رژیم_ویژه_بازرسی از ایران که تا کنون در هیچ کشوری صورت نگرفته، برقرار بود ، چیزی به نام لغو تحریم ها در کار نبود و صحبت از تمدید #تعلیق_های_سه_ماهه رییس جمهور آمریکا بجای لغو تحریم به میان بود.
🔹در حالیکه رهبری از ابتدا شرط کرده بود تحریم ها باید یکجا لغو شود و اجرای تعهدات نباید پیش از لغو باشد:
«اتّفاقی که باید بیفتد این است که تحریمها بهطور کامل و یکجا بایستی لغو بشود. اینکه یکی از آنها میگوید تحریمها شش ماه دیگر لغو میشود، یکی میگوید نه ممکن است یک سال هم طول بکشد، یکی دیگر میگوید ممکن است از یک سال هم بیشتر بشود، اینها بازیهای متعارف معمول اینها است؛ اینها هیچ قابل اعتناء و قابل قبول نیست؛ تحریمها بایستی ــ اگر چنانچه حالا خدای متعال مقدّر فرموده بود و توانستند به یک توافقی برسند ــ در همان روز توافق بهطور کامل لغو بشود؛» ۹۴/۱/۲۰
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
⭕️تعهداتی با پیش قدمی ایران 🔺بعد از تصویب برجام، اجرای تعهدات ایران از جمله خارج کردن کالندریا و پر
#سی_سال_تدبیر
ادامه #قسمت 6⃣
🔴نقش رهبری در برجام
⭕️نوزاد ناقص الخلقه!
🔺گذشت زمان ثابت کرد نوزاد برجام ناقص الخلقه است و توانایی انجام کاری برای کشور ندارد. اینجا بود که کم کم اعتراضات مقامات دولتی به شرکای برجام و شکایت از نقض مکرر روح و جسم برجام توسط آمریکا شروع شد. اما در برجام ساز و کار موثری برای رسیدگی به شکایات جمهوری اسلامی وجود نداشت! در نهایت هم ترامپ از راه رسید و بعد از مدتی تهدید به پاره کردن برجام، با اعلام خروج آمریکا از برجام به همه توافقات لگد زد.
🔹بنا بر گزارش نشریه نیویورکر، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در نشست وزیران خارجه ایران و 5+1 در مهرماه ۹۶، با حضور رکس تیلرسون وزیر خارجه دولت ترامپ، بعد از ارائه فهرستی از گلایههای ایران گفته است که ایالات متحده آنطور که در توافق هستهای مقرر شده، تحریمها را رفع نکرده و «ما هنوز نمیتوانیم در انگلستان یک حساب بانکی باز کنیم.»
🔹وی در برخی جلسات خصوصی به اشتباه اعتماد به کری اعتراف کرده بود.
🔹عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران، که همواره در طول این مدت به توجیه نقض روح و متن برجام توسط غربی ها مشغول بود، تیرماه ۹۵ در یک کنفرانس خبری با انتقاد از عملکرد پنج به علاوه یک در لغو تحریمها گفت:«طرف مقابل تحریمها را فقط روی کاغذ لغو کرده است.»
🔹رییس کل بانک مرکزی در نیویورک درباره دستاوردهای بانکی برجام اظهار داشت که تقریبا هیچ چیزی اتفاق نیفتاده است.
http://fna.ir/bm3oph
🔹صالحی از دبه آمریکایی حرف زد؛ روحانی از بی اعتمادی به آمریکا سخن میگفت. ولی برای رسیدن به این نقطه و این تجربه خیلی دیر بود!
🔹آیا #بدعهدیِ_آمریکا قابل پیش بینی نبود؟ آیا امید بستن به همراهی دشمن بدسابقه واهی نبود؟ چه کسی بدبین بود و چه کسانی این امید واهی را دل مردم نشاندند؟
⭕️چه کسانی کشور را به این نقطه رساندند؟
🔹واقعیت این است که #جریان_غربگرا از سال های آخر دولت دهم تا پیش از تصویب برجام و نیز انتخابات ۹۶ تمام تلاش خود را کرد که به مردم بقبولاند تنها راه حل مشکلات مردم کوتاه آمدن و تعامل است و با #شیب_لغزان بدتر شدن روز بروز شرایط اقتصادی تحریم را ترسیم می کرد.
#این هدف با #بزرگ_نمایی سختی های ایستادگی در برابر فشار آمریکا، کم فایده بودن فناوری هسته ای در مقابل آنچه از دست دادیم، محدود کردن راه حل پایان فشارهای آمریکا به مذاکره، تحریف و تنزل دلیل فشارها و دشمنی های غرب به ماجراجویی های نظام و فناوری هسته ای،....از طریق رسانه های متعدد این جریان کم کم توانست نظر بخشی از جامعه را تغییر دهد و با خود همراه سازد. این تلاش رسانه ای وقتی بیشتر به ثمر نشست که همراه شد با #ضعف_دولت_دهم در مهار تورم و کنترل قیمت ارز، کم توجهی به اقتصاد مقاومتی، پرداختن به حواشی سیاسی و اختلافات کم اهمیت با مجلس بدون توجه به شرایط خاص کشور، ضعف اطلاع رسانی دولت در آگاه ساختن مردم از چگونگی روال رویارویی و دور زدن تحریم ها بگونه ای که خیال مردم راحت شود...
پیوست : تیترها روزنامه شرق با هدف تصویر فضایی تلخ و نومیدانه از آینده کشور:(24 مرداد 89، 29 دی 90 ،31 فروردین 91، 15 اسفند 91، 17 فروردین 92...)
🔻البته نباید در این میان نقش تأییدات برخی بزرگان جریان موسوم به اصولگرا و برخی فعالين رسانه ایشان را نادیده گرفت. اشخاصی که اگرچه چندی بعد همگی منتقد برجام شدند، اما در آن زمان در روشنگری جامعه و تاکید و حمایت از بی اعتمادی و بدبینی رهبری بهتر مذاکرات و خطوط قرمز ایشان کم گذاشتند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
#سی_سال_تدبیر ادامه #قسمت 6⃣ 🔴نقش رهبری در برجام ⭕️نوزاد ناقص الخلقه! 🔺گذشت زمان ثابت کرد نوزا
🔹همه این ها در حالی بود که به اعتراف اوباما ساختمان تحریم ها در حال فروپاشی بود و دیگر کشورهایی مثل چین نمی توانستند این روند را تحمل کنند.
🔹قبل از برجام نزدیک به 100 میلیارد دلار تجارت داشتیم و صادرات نفت با وجود کاهش، در حال انجام بود.
🔹اما پروپاگاندای رسانه ای ترسیم می کرد اقتصاد قفل شده و صادرات انجام نمی شود. می گفتند باید تحریم ها برود تا سرمایه بیاید و محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود.
http://www.dalfak.com/w/q0f0q
🔹درحالیکه به اعتراف اکثر کارشناسان اقتصادی فقط 20 درصد مشکلات از تحریم ها بود.
🔹این جریان موفق شد با القائات خود تمام امید مردم را در برجام محدود کند و با ایجاد این شور و امید، مردم دولتی را برگزیدند که ادعای باز کردن قفل تحریم ها با کلید مذاکره را داشت. بگونه ای که هم چرخ سانتریفیوژ ها بچرخد هم چرخ زندگی مردم.
وقتی روند مذاکرات آغاز شد، فشار آوردند که هر روز تاخیر در اجرای برجام میلیارد ها دلار خسارت دارد
https://www.google.com/amp/s/www.isna.ir/amp/94063019086/
://goo.gl/images/qHkvQF
https://goo.gl/images/MuBurj
🔹خیلی زود مشخص شد تمام این بازی های رسانه ای جلو انداختن مردم و فریب آنها برای قربانی شدن در راه رسیدن این جریان به هدفش بود: شکستن تابوی دست دادن با کعبه آمال غربگرایان یعنی آمریکا!
⭕️مسئولیت مذاکرات با چه کسی بود؟
روحانی: همه مسئولیت مذاکرات با من است.
https://goo.gl/images/NQwhQM
https://goo.gl/images/xYU2HL
🔹روحانی شهریور 93 در نشست خبری با خبرنگاران داخلی و خارجی مسئولیت مذاکرات را بطور کامل به عهده گرفت.
پخش سخنان روحانی شهریور 93
دولت و رییس جمهور مسئول مذاکرات است و امروز هم من گفتم همه مسئولیت مذاکرات را برعهده میگیرم.
🔹این جمله رییس جمهور روز بعد به تیتر یک بسیاری از روزنامه های حامی وی تبدیل شد. صالحی نیز بارها گفته بود مسئولیت فنی برجام با من است و از آن اطمینان دارم.
🔹اما از زمانی که بر همگان روشن شد برجام نه مشکلات بانکی را حل کرده نه تحریم هواپیمایی و سرمایه گذاری و...و ترامپ نیز زمزمه خروج از برجام را مطرح کرد، دیگر لحن ها تغییر کرد و از #تصمیم_نظام و مسئولیت نظام سخن به میان آمد.
🔹روزنامه اصلاح طلب اعتماد نوشت:
«دولت تنها #مجری سیاستهای کلان نظام بوده است. همه مسوولان ارشد و افکار عمومی کمک کردند تا دستاورد برجام به بار بنشیند؛ بنابراین این توافقنامه دستاورد کل نظام بود نه یک جناح یا یک دولت».
🔹رهبر حکیم انقلاب این روزها را پیشبینی میکردند و پیش از توافق برجام به این ادعای کذب پاسخ داده بودند:
«آیا جزئیّات مذاکرات هستهای تحت نظر رهبری است؟ بنده در جزئیّات مذاکره دخالتی نکردم، بازهم نمیکنم؛ من مسائل کلان، خطوط اصلی، چهارچوبهای مهم و خطّ قرمزها را به مسئولین کشور همواره گفتهام؛ عمدتاً به رئیسجمهور محترم که ما با ایشان جلسات مرتّب داریم و موارد معدودی هم به وزیر محترم خارجه؛ خطوط اصلی و کلّی!
جزئیّات کار، خصوصیّات کوچک که تأثیری در تأمین آن خطوط کلان ندارد، مورد توجّه نیست؛ اینها در اختیار آنها است، میتوانند بروند کار کنند. اینکه حالا گفته بشود که جزئیّات این مذاکرات تحت نظر رهبری است، این حرف دقیقی نیست.»(۲۰/۰۱/۱۳۹۴)
🔹 توجه نکردن به شروط امام جامعه، #اعتماد به لبخند دشمن و فراموش کردن دشمنی او و #عجله در رسیدن به توافق بخاطر اهداف سیاسی چون انتخابات از دلایل اشکالات برجام بود.
🔹رهبر انقلاب قبلا هم از عبور تیم مذاکره کننده از خطوط قرمز خبر داده بودند و خوش بینی ها به دشمن را به شدت محکوم کردند :
« وزیر خارجهی محترم ما در مواردی به بنده گفت که ما [مثلاً] اینجا را یا این خطّ قرمز را دیگر نتوانستیم حفظ کنیم.»
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔹همه این ها در حالی بود که به اعتراف اوباما ساختمان تحریم ها در حال فروپاشی بود و دیگر کشورهایی مثل
🔺بی انصافی از این بالاتر هم هست که ما اجازه دهیم فریادهای امام مان که می گفت:
من به مذاکره خوشبین نیستم...
آمریکایی ها دروغگویند...
خرشان که از پل گذشت برمیگردند به ریشمان می خندند...
مساله محرمانه نداریم...
خصومت و بهانه های آمریکا تمام نشدنی ست...
امید بستن به حل شدن مشکلات از طریق مذاکره دل بستن به نقاط خیالیست...
به فراموشی سپرده و تحریف شوند؟!
🔹 «وقتی ثابت شد که دشمن، دشمن نابکار است، دشمنی است که در عمل، از نقض عهد هیچ ابائی ندارد... با این [دشمن] نمیشود وارد مذاکره شد. اینکه بنده سالها است دائم تکرار میکنم که با آمریکا مذاکره نمیکنیم علّتش این است. من این مدت تکرار کردم که به آمریکایی ها نمی شود اعتماد کرد؛ بعضیها سختشان بود قبول کنند- امّا امروز خود مسئولین ما [میگویند].» (۹۵/۵/۱۱)
⭕️اعتراف اوباما و کری؛ شاهد دیگری بر دقیق بودن بدبینی رهبری
🔹شاهد دیگر دقیق بودن پیشگویی های رهبری اظهارات جان کری و اوباما پس از برجام بود.
اوباما در هنگام ترک کاخ سفید پس از 8 سال ریاست جمهوری آمریکا گفت:
«8 سال پیش و هنگامی که به ریاست جمهوری رسیدم اگر می گفتم می شود بدون شلیک حتی یک گلوله برنامه هسته ای ایران را متوقف کرد شاید بسیاری می گفتند اهداف بلند پروازانه است؛ اما دولت من موفق شد با توافق هسته ای به چنین هدفی دست یابد.»
🔹همچنین اعترافات اوباما نشان داد که مقاومت ملت ایران دربرابر تحریم ها و کوتاه نیامدن از برنامه هسته ای موجب ترک خوردن دیوار تحریم و شکست آمریکا شده بود و برجام موجب نجاتشان از فروپاشی اقتصاد شد:
اوباما: «اگر این توافق را نمی کردیم، ایران را در صندلی راننده می نشاندیم. فکر می کنم در آن صورت تحریم ها فرو می ریخت و نتیجه ای عاید ما نمی شد. از این رو ایران به بخشی از آن پنجاه و شش میلیارد دلار می رسید و اقتصادش به هر حال به سمت بهبودی می رفت
برای اینکه تحریم ها ادامه پیدا کنند برای مثال باید بزرگترین بانک های جهان را تحریم می کردیم. باید کشورهایی مانند چین را از مبادلاتمان حذف می کردیم و چنین اقداماتی در قبال بزرگترین طلبکاران ما می توانست موجب از بین رفتن اقتصاد ما بشود.»
://www.aparat.com/v/WYYRE
جان کری نیز چنین نوشت:
«مذاکرات با تهران برای عقب نشاندن ایران از برنامه هستهای به نتیجه رسید و حاال دولت بعدی آمریکا باید ضمن ادامه اعمال فشار بر ایرانیها، برای عقب نشاندن برنامه موشکی ایران تالش کند.»
🔹این نشان می دهد خصومت و سوء نیت آمریکا به هیچ وجه ربطی به تغییر دولت از اوباما به ترامپ ندارد و این در ذات آمریکاست. همان چیزی که رهبر حکیم انقلاب بارها تاکید کرد. اما غرب گرایان با تلقین نیاز کاذب حل شدن مشکلات با مذاکره به مردم، خواستند جمهوری اسلامی انقلابی را به یک کشور سازش کار و وابسته تنزل دهند. غافل از اینکه رهبری با تدبیر و اقتدار جریان را طوری اداره کرد که این موج ویرانگر به ثبت #تجربه_ای_عمیق در دل مردم ایران از دشمنی و نفرت از شیطان بزرگ تبدیل شود و تا مدت ها ملت را نسبت به این ویروس خطرناک واکسینه کند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴جوشش از درون
🔺رهبری در اثنای مذاکرات چند بار فرمودند «... من فکر نمیکنم از این مذاکرات آن نتیجه ای را که ملت ایران انتظار دارد، بدست بیاید؛ لکن تجربه ای است و پشتوانه ی تجربی ملت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد...
🔹شرط حصول این تجربه را در ادامه فرمودند: «... لازم است ملت بیدار باشد...»
🔹بیش از شش سال پیش بود که بر اثر عملیات موفق روانی دشمن و غربگراها و وعده هایشان این مطالبه در بین بسیاری از مردم شکل گرفت که فشارها و تحریم ها با مذاکره حل می شود و با کلید تعامل گره های اقتصادی باز می شود؛ گشایش ایجاد می شود؛ مشکل چرخ کارخانه ها و حتی آب خوردن حل می شود... اما این محاسبه، هم با واقعیت دشمنی عمیق آمریکا با ملت ایران ناهمخوان بود؛ هم با آرمان های انقلاب.
🔹این نگرش بدلیل اینکه می توانست پشتوانه وادادگی خطرناک مسوولین غربگرای روی کار آمده شود و استقلال کشور را برباد دهد، باید اصلاح می شد تا جمهوری اسلامی در دام نقشه مشترک غرب و غربگراها برای تحویل دادن نقاط قوت جمهوری اسلامی و مقدمات براندازی نیافتد. دسیسه ای که با تغییر محاسبات مردم اولین گام پیشرفتش را برداشته بود!
🔹در چنین شرایطی جایگاه ویژه و بی نظیر ولایت فقیه خود نشان داد که رشد جامعه و اصلاح حرکت برای نظام اسلامی مهم تر از عقب گرد مقطعی ست. این بود که فرمودند نرمش قهرمانانه؛ در عین تعیین خطوط قرمز، موافقت مشروط، روشنگری و ابراز موضع اصولی و واقع بینانه خود، به خواست جمهور بها دادند تا صلاحی بزرگتر اتفاق بیافتد. نوع نگاه و محاسبه دشمن شناسانه نسبت به آمریکا که در حال رنگ باختن بود، با شکل گیری تجربه ای عمیق دوباره مستحکم شود.
🔹آمریکا فرصت یافت حقیقت خود را به ملت ایران نشان دهد و خنجری را که در دست دیگرش پنهان کرده بود آشکار سازد. برجام که بنا بود تبدیل شود به نماد موفق اثربخشی تعامل و دوستی با غرب، تبدیل شد به آیینه ی تمام نمای حقیقت چهره بزک شده آمریکا و اروپا.
🔹تجربه خروج آمریکا از برجام و اثبات عدم تقید این دولت به معاهدات بین المللی و نقض عهدهای مکرر اروپا و بی تفاوتی شان نسبت به خروج آمریکا در عملکرد، جامعه را نسبت به ارتباط تعاملی و امید بستن به غرب، مایوس و دلسرد و حتی متنفر ساخت و نگاه به درون را جایگزین کرد. اگرچه برجام محدودیت ها و بلاتکلیفی ها و لطماتی برای کشور داشت. اما این لطمات دربرابر اصلاح محاسبات ملت چندان پررنگ نیست و باید ان شاء الله با ورود جوانان انقلابی به عرصه سیاسی و اجرایی کشور جبران شود.
🔹این میان غربگراها نیز ناچار شدند در موج ضد غرب همراهی مقطعی داشته و لااقل حفظ ظاهر کنند. هرچند تلاش هایشان برای توجیه بدعهدی غرب، شکل گیری این تجربه را مدتی به تعویق انداخت. هنوز هم این تلاش ها برای بزک غرب و جدا نشان دادن ترامپ از آمریکا و عناوینی چون گروه ب، افراطیون، جمهوری خواهان.. ادامه دارد که در صورت تحقق شرطی که رهبری برای تقویت پشتوانه تجربی ملت فرمودند یعنی بیداری، این تلاش ها جواب نخواهد داد.
🔹اینجاست که رهبری با دید عمیق و توجه به لایه ها از ثمرات شکل گیری این تجربه برای ملت می گویند:«به برکت دل بریدن مسئولین و ملت از بیگانگان، کشور در حال جوشیدن از درون است.»
🔹اغلب مردم امروز موافق ایستادگی در مقابل غرب و توجه به قابلیت های درونی کشور خود هستند. امروز مسئولی که هنوز شیفته تعامل با غرب است، می داند نمی تواند مثل 6 سال پیش با عرضه صریح درونیاتش توجه مردم را به خود جلب کند و حتی متهم به حماقت خواهد شد.
🔻این نتیجه فرصت دادن ولی جامعه به مردم برای رشد و بازسازی محاسبات و رویکردهاست. جوشش از درون به برکت رشد جامعه در حال وقوع است و قطعا این جوشش از مصادیق سنت الهی «و الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا» می باشد.ا ان شاء الله بزودی شاهد نتایج این جوشش ها خواهیم بود.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رئیس جمهور کشوری که مدعی ابرقدرتی جهانه، تو یه سخنرانی رسمی بر اساس اطلاعات غلط یا #توهم، هیجان زده، در جایگاه یک سخنگوی ساده، اسقاط پهپاد ایرانی توسط یه ناو آمریکایی تو تنگه هرمز رو اعلام می کنه.
درحالیکه دیشب نه پهپادی از ایران اسقاط شده، نه ناو آمریکایی تو تنگه هرمز بوده، نه پنتاگون ایرانی بودن پهپاد رو تایید کرده نه مقامات سیاسی و نظامی ایران؛ و نه اصلا مشخصاتی از پهپاد اعلام میشه!
مقایسه کنید با کلاس کار ایران درباره اسقاط #گلوبال_هاوک!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
💠گفت و شنود عصر جمعه 1⃣1⃣ ◀️گفت: گاهی می شنویم فردی مدعی یمانی بودن یا خراسانی بودن میشه یا خودشو ا
💠گفت و شنود عصر جمعه 2⃣1⃣
◀️گفت: وقتی امام زمان علیه السلام ظهور کنه، دین جدیدی میاره؛ بطوریکه مردم تعجب می کنن...این یعنی چیزی که به اسم اسلام تابحال به ما گفتن اشتباهه و ما داریم به دین منحرف شده عمل می کنیم! بهتر همینه که اینو رها کنیم و منتظر اومدن امام و دین جدیدش بشیم.
⏪گفتم، این حرفی که گفتی قسمتی از روایت امام صادقه که می فرمایند: «إِذَا قَامَ الْقَائِمُ (ع) دَعَا النَّاسَ إِلَى الْإِسْلَامِ جَدِيداً وَ هَدَاهُمْ إِلَى أَمْرٍ قَدْ دُثِرَ فَضَلَّ عَنْهُ الْجُمْهُورُ وَ إِنَّمَا سُمِّيَ الْقَائِمُ مَهْدِيّاً لِأَنَّهُ يَهْدِي إِلَى أَمْرٍ قَدْ ضَلُّوا عَنْهُ وَ سُمِّيَ بِالْقَائِمِ لِقِيَامِهِ بِالْحَق» (الغیبة نعمانی/ص233)
🔹اگر کلمه اسلام جدید رو به آوردن دین جدید معنی کنیم، پس«حلال محمد حلال الی یوم قیامة...» رو چطور معنی کنیم؟...این جمله پیامبر (ص) رو چطور معنی کنیم که فرمودن:« یخرج رجل من اهلبیتی و یعمل بسنتی»؟
🔹پس قائم بنا نیست دین جدیدی غیر از اسلام پیامبر (ص) بیاره. این مساله هم با اصل خاتمیت ناسازگاره، هم با شأن امامت!
🔹نمی تونیم هم بگیم پیامبر (ص) امر نگفته ای باقی گذاشته که حضرت مهدی (ع) قراره اونو ابلاغ کنه؛ چون طبق آیه سوم سوره مائده پیامبر (ص) ابلاغ دین رو کامل کرد.
🔹دوباره به معنای روایتی که بش اشاره کردی و من اول صحبتم خوندم توجه کنیم: « هنگامی که قائم(ع) قیام کند، مردم را دوباره به اسلام فرامیخواند و آنان را به امری که پوشانیده شده و بیشتر مردم از آن آگاهی ندارند، هدایت میکند. حضرت مهدی را #مهدی میگویند، چون به امری که پنهان شده فرا میخواند و قائم مینامند چون به حق قیام میکند.»
🔹منظور از اسلام جدید، اسلام حقیقیه که با #اسلام_اموی، #اسلام_آمریکایی و #اسلام_لیبرال، وارونه و پنهان شده. پس منظور حاکمیت بخشیدن به احکام اسلام در کل دنیاس. در روایتی از پیامبر در توصیف عصر ظهور، صحبت از بیان دوباره احکامه.
🔹ضمن اینکه واژه «جمهور» که در این حدیث امام صادق (ع) اومده، در تفسیر روایات، اهل سنت معنا میشه که از تعالیم اهل بیت دور موندن و وقتی در عصر ظهور، اسلام اهل بیت علیهم السلام بر اونها عرضه میشه، براشون جدیده؛ توجه کنیم که در حال حاضر اکثریت مسلمانان اهل تسنن هستن.
✅وظیفه ما الان عمل به اون چیزیه که طبق دستور اهل بیت (ع) ، فقها از آیات و روایات استخراج و استنباط کردن. ائمه علیهم السلام فقها رو #مرزداران_دین معرفی کردن و چیزی که فقها از دین به ما عرضه می کنن، همون امانت اهل بیته.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺رهبر معظم انقلاب دو روز پیش: «آنها [ انگلیسیها] خباثتشان برای همه آشکار است کِشتی ما را با راهزنی دریایی ربودهاند اما سعی میکنند به آن شکل قانونی بدهند. البته #عناصر_مؤمن در جمهوری اسلامی این کارها را بیجواب نمیگذارند و در فرصت و جای مناسب پاسخ خواهند داد.»
این تازه اول ماجراست...
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این صحنه ها تنها یکی از برنامه های روزانه نيروهای #مدافع_وطن در حفظ امنیت کشور عزیزمان و آرامش مردم، در میان این منطقه ناامن و دشمنان کمین گرفته است. لاف زدن ترامپ باعث شد سپاه این صحنه ها را منتشر کند تا هم شیطان بزرگ رسوا شود، هم ما چشمه ای از دلایل امنیت و آرامش ایران را با چشم ببینیم. تا بدانیم چرا رهبر حکیم انقلاب اینقدر با اطمینان می فرمایند: «جنگ نمی شود!»
#امنیت_اتفاقی_نیست
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از فریاد خوزستان
🔴 #سیل_وعدهها
🔻بعد از وقفهی چهارماهه، شماره ۱۹ دوهفتهنامه فریاد خوزستان با پروندهویژه "وعدههایی که مسئولین به سیلزدگان دادند"، منتشر شد:
1⃣ وعدههایی که سیل با خود برد
2⃣ جدول تمام وعدههای دستگاههای دولتی و غیردولتی
3⃣ ریزگردها دوباره میآیند؟
4⃣ ۳۶ هزار کولر مصادرهای را به سیلزدگان بدهید
✅ دبیر پرونده ویژه: #رها_عبداللهی
___
🔹 #بچه_پولدار_نفتی، مرد این جنگ نیست!/داود مدرسییان
🔹 خوزستان، آسوده بخواب که نماینده ما بیدار است!/جواد الهایی سحر
🔹وجود زنگنه یک روز هم به ضرر کشور است
🔹تخریب مدارس #مسجدسلیمان در زلزله بعلت مصالح نامرغوب!
◀️ برای تهیه نسخه چاپی، به این شماره پیامک دهید:
09031299045
✅ #فریاد_خوزستان
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134
🔴اینجا نیامده ام که حقوق بگیرم!
🔺آیت الله یزدی خاطره جالبی از مجلس اول تعریف کرده اند که شنیدنی ست.
ایشان در مصاحبه ای به صداقت و صفا و پاکی مجلس اول اشاره کرده و گفته اند:
«در آن دوره که من ریاست اداره قوانین مجلس را بر عهده داشتم، یکی از نمایندگان حقوق دریافت نمیکرد. رئیس وقت مجلس از من خواست که به او بگویم ما چارهای نداریم جز اینکه حقوقش را دریافت کند. نزد آن نماینده رفتم و موضوع را به او منتقل کردم، اما در پاسخ گفت: "من نیاز ندارم، اینجا نیامده ام که حقوق بگیرم بلکه برای رضای خدا کار میکنم".
به او گفتم هیئت رئیسه ناچار است حقوقت را پرداخت کند و این حق شماست، بگیرید و به هر کسی خواستید بدهید.»
آیت الله یزدی در ادامه گفتند: «در آن زمان چنین روحیهای وجود داشت که حتی من باید واسطه میشدم نمایندهای حقوقش را بگیرد؛ اما اکنون برخی به آب و آتش میزنند که به مجلس راه یابند!»
پ. ن: نماینده ای که افزایش حقوق نمایندگان جزو اولین دغدغه های نمایندگی اش است، پیگیر حقوق ملت خواهد بود؟
#مجلس_تراز_انقلاب
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴جمهوری اسلامی ایران، قدرتی غیر قابل پیش بینی!
🔺توقیف کشتی قانون شکن انگلیسی توسط سپاه همراه با انتشار تصاویر پیاده شدن نیروهای نظامی ایران روی عرشه نفتکش، نشان داد جمهوری اسلامی #توقف_در_برابر_توقف ( فریزدر برابر فریز) را طور دیگری برای دنیا معنی می کند. اینکه از این به بعد هر توقفی بر سر راه حرکت جمهوری اسلامی با توقفی برای طرف مقابل همراه خواهد بود؛ با ابعاد، شدت و محدوده نامشخص!
🔹فایننشالتایمز از قول جان الترمن، کارشناس حوزه ایران در مرکز بررسی های بین المللی و استراتژیک می نویسد که تهران دارد غیرقابل پیش بینی تر از ترامپ در کاخ سفید ظاهرا می شود.
🔹واقعیت این است که تحلیل غربی ها تابحال این بود که «سیاست ایران مبتنی بر محدود نگه داشتن دامنه تنش با غرب است». غرب مشاهده کرده بود خروج از برجام، تحریم، تهدید و حتی اقدامات ایذایی مثل توقیف نفتکش های ایران در آبراه های بین المللی به دلیل این سیاست دولت روحانی، کم هزینه خواهد بود. سیاست خارجی ما کاملا برای غربی ها #قابل_پیش_بینی بود.
🔹طی مذاکرات هسته ای، گفتار و عملکرد دولت و دیپلمات ها غرب را به این تحلیل رسانده بود که ایرانی ها به هر قیمتی می خواهند به توافق برسند و راه دیگری ندارند؛ گرای «خزانه خالیست، هرروز تاخیر در برجام صدمیلیون دلار خسارت است، هر توافقی بهتر از عدم توافق است، با توافق مشکل محیط زیست و حتی آب خوردن ما حل می شود...» همه موجب شد مذاکرات، تحت شدیدترین فشارها، با دادن هزینه های زیاد برای ایران و کمترین هزینه برای طرف های مذاکره پیش رفته و توافقی نابرابر شکل بگیرد. اظهار نظرهایی که نشان می داد دستگاه دیپلماسی ما زبان دنیا را بلد نیست!
🔹همین عملکرد نیز موجب خروج بدون هزینه آمریکا از برجام تا یک سال بعد و تعلل ناتمام اروپایی ها در اجرای تعهداتشان بود.
🔹گرچه #مولفه_های_قدرت_نظام اجازه هیچ گونه تعدی و عملی کردن تهدیدهای نظامی را نمی داد؛ اما غربی ها خود را از مقابله جمهوری اسلامی با کارشکنی هایشان مصون می دیدند.
🔹در مقابل، رفتارهایی نظیر پاسخ رد دادن به پیغام ترامپ توسط رهبری، اسقاط پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی که به حریم هوایی ما تجاوز کرده بود، و در آخر توقیف نفتکش متخلف انگلیسی در تنگه هرمز، دشمنان را تحقیر و جمهوری اسلامی را به عنصری تبدیل کرده که هرگونه تعدی و زورگویی به او با واکنشی غیرقابل پیش بینی مواجه خواهد بود.
🔹#غیرقابل_پیش_بینی بودن از مهم ترین فاکتورهای #قدرت_بازدارندگی ست. چراکه قدرت برنامه ریزی و محاسبه را از قدرت های متخاصم مقابل ما می گیرد. این روزها آثار این وضعیت جدید بخوبی در رفتار طرف های مقابل مشهود است.
🔹انگلیسی ها تلویحا به التماس افتاده و بدنبال راه های دیپلماتیک برای کاهش تنش هستند. آمریکا مواضعی کاملا محتاطانه داشته و ترامپ در واکنش، به گفتن این جمله که« بگذارید ببینیم چه اتفاقی می افتد» بسنده کرده است. امارات و عربستان پیام های آشکار و پنهانی برای برقراری مجدد رابطه با ایران و همکاری و حتی پایان دادن به جنگ در یمن می فرستند. کشورهای اروپایی جز ابراز نگرانی هیچ واکنش دیگری نداشتند. این ها همه نشان از تغییر زمین بازی به نفع ایران است.
🔻این تاثیر سپردن سرنوشت کشور به #عناصر_مومن است که از قدرت پوشالی غرب هراسی ندارند و اگر در همه ابعاد، امور کشور به آنان سپرده شود، اتفاقات شگرفی درعرصه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خواهد افتاد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴جمهوری اسلامی ایران، قدرتی غیر قابل پیش بینی! 🔺توقیف کشتی قانون شکن انگلیسی توسط سپاه همراه با ان
🔺روزنامه آرمان به نقل از یک فعال اصلاح طلب نوشته «توقیف نفتکش انگلیسی یک کار احساسی بوده و نباید #بهانه به دست غرب بدهیم و باید به فکر رفع تحریم هایمان باشیم»
🔹همانطور که در تحلیل دیشب اشاره کردیم، اتفاقات اخیر دقیقا در جهت افزایش قدرت ما در مقابل جبهه ایست که تابحال علیه ایران از هیچ کارشکنی که در توان داشته کوتاهی نکرده؛ ولی با این برخوردهای جمهوری اسلامی می بیند که با قدرتی غافلگیر کننده و غیر قابل پیش بینی مواجه است. قطعا آنان مقابل چنین قدرتی دست و پایشان را جمع می کنند و محتاطانه تر عمل خواهند کرد.
🔹 #مدافعان_وطنی_انگلیسی_ها بدانند؛ اقدامی که #مدافعان_وطن در تحمیل اقتدار به انگلیس و آمریکا انجام دادند، دقیقا در جهت کاهش تنش بود. برخلاف اقدامات به ظاهر تنش زای دیپلمات ها که دنبال گرفتن بهانه از غرب بودند، اما تنها نتیجه ای که گرفتند، افزایش روزافزون فشار به ملت بود.
🔻کافی ست مدتی کار را به این #عناصر_مومن بسپارید تا ببینید چگونه می توان عزت و امنیت و منافع ملی را احیا کرد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺نقطه مشترک در همه حکم هایی که رهبری عزیز اخیرا در انتصاباتشان صادر می فرمایند یک چیز است: تقویت و بکارگیری نیروهای جوان، متخصص، مؤمن و انقلابی!
🔹راز نجات کشور در همه عرصه ها همین است. هرکس در گوشه ای مجموعه ای به عهده دارد (چه خرد چه کلان) همین نکته مهم را رعایت کند، تمام چرخ های از حرکت ایستاده به راه می افتد و سرعت می گیرد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺«فیلیپ هاموند» وزیر دارایی انگلیس در ارتباط با تحریمهای احتمالی انگلیس علیه ایران، اعلام کرده است که با توجه به آنکه پیشتر نیز تحریمهای گستردهای علیه ایران به خصوص در بخش تحریمهای اقتصادی داشتیم، لذا معلوم نیست که چیزهای اضافی دیگری وجود داشته باشد که بتوانیم انجام دهیم، هرچند تمامی گزینهها را مد نظر خواهیم داشت./رویترز
پ. ن: گفته بودیم دزدی دریایی انگلیسی ها که با دستور آمریکا انجام گرفته، #آخرین_تیر_ترکش_دشمن است. الان وقت چیدن میوه مقاومت ملت است. بشارتش را رهبری چند روز پیش دادند: «به برکت دل بریدن مسئولین و ملت از بیگانگان، کشور در حال جوشیدن از درون است. ۹۸/۴/۲۵»
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715