✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
به چیزی غیر از توکّل و یاد خدا برای انسان، آرامش حاصل نمیشود. و چیزی غیر از اعراض(رویگردانی) از یاد خدا و غفلت، زندگی را تلخ و ناگوار نمیکند.
📚 در محضر بهجت، ج ۲، ص۲۴۶
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
@rooshanfekr
💠#حديث
🌟امام حسن عسكري عليه السّلام فرمودند:
💠مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
🔅المُومِنُ بَرَکَةٌ عَلی المُومِنِ وَ حُجَّةٌ عَلی الکافر.
📚تحف العقول، ص ٤٨٩
@rooshanfekr
⭐️ علامه حسن زاده آملی:
🍁🍂 از جناب آية الله آسيد على قاضى (قدس سره) نقل شد كه مى فرمود:
🌕 خداوند زبان حالى دارد كه مى فرمايد: "الليل لى" شب براى من است.
🍁🍂 تاریکی و دل شب انسان را ملکوتی می نماید و انسان در دل تاریکی از خواب غفلت بیدار می شود
🌕 همانطور که حضرت یونس در دل تاریکی فهمید به خویش ظلم نموده است
🍁🍂 و عروج رسول الله در لیله اسرا نیز در دل شب بود.
🌕 لذا توصیه می شود تاریکی را دریابید زیرا تاثیرات تاریکی بر عروج انسانی قابل وصف نیست.
___________________
شب خیز که عاشقان به شب راز کنند
گرد در و بام دوست پرواز کنند. هر جا که دری بود به شب بربندند.
الا در عاشقان که شب باز کنند
@rooshanfekr
💠یکی از قدرتهای ناشناخته💠
💎یکی از قدرتهای ناشناخته انسانها قدرت نیت است. انسان میتواند با نیت سرنوشت و مقدرات خود و دیگران را در دنیا و آخرت تغییر دهد و تنها در عالم آخرت میتوان عظمت قدرت نیت را مشاهده کرد. اگر نیت اعمال و کل زندگی به صورت مخلصانه فقط برای رسیدن به خدا باشد، انسان به عالیترین قدرتها خواهد رسید.
✏استاد پناهیان
@rooshanfekr
🌟امام على عليه السلام :
💎أَبلَغُ ما تَستَدِرُّ بِهِ الرَّحمَةَ أَن تُضمِرَ لِجَميعِ النّاسِ الرَّحمَةَ؛
💎مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
📗 تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 450 ، ح 10344
✅کانال مادری نکته های ناب
@rooshanfekr
💚امامباقر علیھالسلام:
💎ذرّهاىاز تكبّر بہدروندلكسےراهنيافت، مگر آنكہبہهماناندازهاز خِردشكمشد، اندكباشد يا بسيار.
📚حلیةالاولیاءجلد سوم
@dyosofezahra
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من چکارکنم بچم نمازبخونه؟؟
برای اینکه نمازخوندن آسون بشه چکارکنم؟؟
سبک زندگی...
جزاوپاداش فوری...
ادب...
#خانواده_در_قرآن
#سفارش_به_نماز_در_خانواده
#کلیپ
@dyosofezahra
@rooshanfekr
هرکس سه بار بر تو خشمگین شد و درباره ات سخنی ناروا نگفت او را ب دوستی بگیر
@rooshanfekr
💬 سوال:
در مواردی که نظر ولی فقیه و مرجع تقلید تفاوت دارند، تکلیف چیست؟
#احکام_شرعی
#ولایت_فقیه
@dyosofezahra
@rooshanfekr
♦️انتشار نامه تکاندهنده شهید سلیمانی به فرزندش
🔹من دیدم هرکس در این عالم راهی برای خود انتخاب کرده است یکی علم میآموزد و دیگری علم میآموزاند. یکی تجارت می کند کسی دیگر زراعت می کند و میلیونها راه
🔹با خود اندیشیدم و چند موضوع را مرور کردم و از خود پرسیدم اولا طول این راه چقدر است انتهای آنها کجاست، فرصت من چقدر است. و اساساً مقصد من چیست. دیدم من موقتم و همه موقت هستند.
🔹دیدم من باید به کسی متصل شوم که این مهم مرا علاج کند و او جز خدا نیست
🔹من خدا را انتخاب کرده ام و راه او را
🔹عزیزم من متعلق به آن سپاهی هستم که نمی خوابد و نباید بخوابد. تا دیگران در آرامش بخوابند. بگذار آرامش من فدای آرامش آنان بشود و بخوابند.
🔺سی سال است که نخوابیدهام اما دیگر نمی خواهم بخوابم. من در چشمان خود نمک می ریزم که پلکهایم جرأت بر هم آمدن نداشته باشــد تا نکند در غفلت من آن طفل بیپناه را سر ببرند
@ansoyesiasat
@rooshanfekr
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چرا امام اجازه می داد دستش را ببوسند؟🔸
#تواضع، غذای ساده خوردن نیست. تواضع، #عمل_کردن_به_وظیفه است. اگر وظیفه انسان بالای مجلس نشستن است، همین ثواب را دارد. امام در دوره شاه از زندان آزاد شد. خدا رحمت کند برادرم آمده بود امام راحل را در این وضعیت دیده بود. گفت دو تا متکا این طرف و آنطرف امام گذاشته بودند. مردم می آمدند و دست امام را بوسه می زدند! امام دستش را نمی کشید!
این تواضع است. چون وظیفهاش است. می خواهد #قدرت_خودش را به رژیم نشان بدهد. می خواهد ارادت مردم به خودش را به دشمن نشان دهد. وگرنه این نیست که از دست بوسیدن لذت ببرد. وظیفهاش را انجام می داد.
مأمون به امام رضا (ع) مجبور کرد که ولیعهد باشد، حضرت گفت: این کار را از من نخواه. گفت: اختیاری نیست. می خواهی با من مقابله کنی؟ من هم نوع دیگری رفتار می کنم؛ یعنی تو را می کشم. حضرت کرهاً (از روی کراهت) قبول کرد. حالا ولیعهد شده، دو برادر بودند به نام حسن بن سهل و فضل بن سهل. اینها همه کارههای مأمون هستند. این وزیر ارشد می آید پیش امام رضا -پیش ولیعهد-. حضرت دارند با یکی از یارانشان صحبت می کنند. ایستاده جلوی درب. حضرت به حرفشان ادامه دادند. مدتها اذن (اجازه) داخل شدن به او نمی دهند. بعد حضرت می گوید کاری داری؟ اجازه می دهند که بیاید داخل. اما اذن نشستن را به او نمی دهند. #ایستاده مطلبش را می گوید و حضرت جوابش را می دهند، می رود.
دیگران نباید این کار را بکنند. برایشان #خطرناک است. امام در یک تواضعی است نسبت به خدا که اینگونه بی اعتنایی ها، او را متکبر نمی کند. او آنچنان ذلت باطنی دارد که این بی اعتنایی ها غرور برایش نمی آورد.
آقای گورباچف، آقای شوارت ناتزه را فرستاده بود که پاسخ پیام امام را بیاورد. امام خیلی عادی آمد. این وقتی می خواست پیام را بدهد میلرزید. امام هم وقتی که این فرد پیام را ابلاغ کرد گفت: اینها جواب من نیست. دستش را به علامت ردّ حرکت می داد. گفت: اینها جواب من نیست، من می خواستم دری بر دنیای جدیدی به روی شما باز کنم.
ببین! پس اخلاق و تواضع و بندگی خدا کردن، حرف خدا گوش دادن است. تواضع، این است. باید نگاه کند ببیند تکلیف چیست؟ عمده این است که انسان وقتی می خواهد کاری کند #حجت داشته باشد.
@haerishirazi
@rooshanfekr
💠دعای باران مولا امیرالمومنین علی علیه السلام💠
امیرالمومنین امام علی علیهالسلام:
بار خدايا، كوههاى ما از خشكى شكافته و زمين ما تيره شده. ستورانمان تشنهاند و در آغلهاى خود سرگشتهاند. همانند مادران فرزند مرده مىنالند. از آمد و شدهاى بيهوده به چراگاهها ملول شدهاند و از اشتياق به آبشخورها به ستوه آمدهاند. (بار خدايا، ترحم فرماى به ناله گوسفندان و شوق ماده شتران به آبشخورها.)
بار خدايا، ترحم فرماى به سرگشتگى آنها، آنگاه كه در راه میروند و به نالههايشان، آنگاه كه به آغلهايشان در مىآيند.
بارخدايا، بيرون آمده ايم به سوى تو، هنگامى كه خشكسالى چونان اشترى لاغر بر سر ما آمده . و ابرهاى بارانزاى نه بدان گونهاند كه مى نمايند.
اى خداوند، تويى اميد دردمندان و چاره ساز خواهندگان، در هنگامى كه مردمان نوميد شدهاند و ابر، باران خود را باز داشته و چرندگان هلاك شدهاند تو را مى خوانيم.
بار خدايا كه ما را به اعمالمان مؤاخذه نفرمايى و به گناهانمان مگيرى، رحمت خود را با ابرهاى بارندهات و بهار پربارانت و روييدنيهاى شادى افزايت بر ما ارزانى دار.
از تو بارانى درشت و تندبار مى خواهيم تا آنها را كه مرده اند زنده سازى و آنچه را كه از دست رفته است تدارك فرمايى.
اى خداوند، بارانى از تو مى خواهيم جانبخش و سيراب كننده كه همه را دربر گيرد و به همه جاى برسد. بارانى پاكيزه ، بركت دهنده ، گوارا و پر نعمت ، كه گياهش بسيار بود و شاخه هايش پربار و برگهايش تر و تازه كه بدان بندگان ناتوانت را تن و توش دهى و بلاد مرده ات را زنده گردانى.
بار خدايا، بارانى عطا كن تا زمينهاى بلند پر علف شوند و در زمينهاى پست آب روان گردد و پيرامون ما سبز و خرم شود و ميوه هايمان فراوان گردد و ستورانمان به راحت رسند و مردمان دور از ما نيز از آن تمتع برند و صحراها و مزارع آفتاب زده ، از آن بهره مند گردند....
متن حدیث:
اللَّهُمَّ قَدِ انْصَاحَتْ جِبَالُنَا، وَ اغْبَرَّتْ اءَرْضُنَا، وَ هامَتْ دَوابُّنا، وَ تَحَيَّرَتْ فِي مَرَابِضِها، وَ عَجَّتْ عَجِيجَ الثَّكالَى عَلَى اءَوْلادِها، وَ مَلَّتِ التَّرَدُّدَ فِي مَراتِعِهَا، وَ الْحَنِينَ إ لى مَوارِدِها.
اللَّهُمَّ فَارْحَمْ اءَنِينَ الْآنَّةِ، وَ حَنِينَ الْحَانَّةِ.
اللَّهُمَّ فَارْحَمْ حَيْرَتَها فِي مَذاهِبِها، وَ اءَنِينَها فِي مَوَالِجِها.
اللَّهُمَّ خَرَجْنا إِلَيْكَ حِينَ اعْتَكَرَتْ عَلَيْنا حَدابِيرُ السِّنِينَ، وَ اءَخْلَفَتْنا مَخايِلُ الْجُودِ، فَكُنْتَ الرَّجَاءَ لِلْمُبْتَئِسِ، وَ الْبَلاغَ لِلْمُلْتَمِسِ، نَدْعُوكَ حِينَ قَنِطَ الْاءَنامُ، وَ مُنِعَ الْغَمامُ، وَ هَلَكَ السَّوامُ، اءَلا تُؤ اخِذَنا بِاءَعْمالِنا، وَ لا تَأْخُذَنا بِذُنُوبِنا، وَ انْشُرْ عَلَيْنا رَحْمَتَكَ بِالسَّحابِ الْمُنْبَعِقِ، وَ الرَّبِيعِ الْمُغْدِقِ، وَ النَّباتِ الْمُونِقِ، سَحّا وَابِلاً، تُحْيِي بِهِ ما قَدْ ماتَ، وَ تَرُدُّ بِهِ ما قَدْ فاتَ.
اللَّهُمَّ سُقْيا مِنْكَ، مُحْيِيَةً، مُرْوِيَةً، تَامَّةً، عَامَّةً، طَيِّبَةً، مُبَارَكَةً، هَنِيئَةً، مَرِيئَةً مَرِيعَةً، زاكِيا نَبْتُها، ثامِرا فَرْعُها، نَاضِرا وَرَقُها، تُنْعِشُ بِهَا الضَّعِيفَ مِنْ عِبَادِكَ، وَ تُحْيِي بِهَا الْمَيِّتَ مِنْ بِلاَدِكَ.
اللَّهُمَّ سُقْيا مِنْكَ تُعْشِبُ بِهَا نِجَادُنَا، وَ تَجْرِي بِها وِهَادُنَا، وَ يُخْصِبُ بِها جَنَابُنا، وَ تُقْبِلُ بِها ثِمارُنا، وَ تَعِيشُ بِها مَواشِينا، وَ تَنْدَى بِها اءَقَاصِينا، وَ تَسْتَعِينُ بِها ضَواحِينا، مِنْ بَرَكاتِكَ الْواسِعَةِ، وَ عَطاياكَ الْجَزِيلَةِ عَلَى بَرِيَّتِكَ الْمُرْمِلَةِ، وَ وَحْشِكَ الْمُهْمَلَةِ.
@rooshanfekr
✅سه دعای مستجاب
✍امام صادق عليه السلام:
سه دعاست كه از درگاه خداوند متعال رد نمى شود: دعاى پدر براى فرزندش، هر گاه كه به او نيكى كند، و نفرينش در حقّ او، آن گاه كه از او نافرمانى نمايد؛ نفرين ستم ديده در حقّ كسى كه به او ستم كرده است، و دعايش براى كسى كه انتقام او را از ستمگرى گرفته است؛ و دعاى مرد مؤمن براى برادر مؤمنش كه به خاطر ما به او كمك [مالى] كرده است و نفرينش درباره وى، هر گاه بتواند به او كمك [مالى ]كند و برادرش به آن كمك نياز شديد داشته باشد و وى كمكش نكند
📚 بحارالأنوار، ج۷۴، ص۳۶۹
💠 عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ :
💢 اَلْإِسْلاَمُ عُرْيَانٌ
🔶فَلِبَاسُهُ اَلْحَيَاءُ
🔷وَ زِينَتُهُ اَلْوَقَارُ
🔶وَ مُرُوءَتُهُ اَلْعَمَلُ اَلصَّالِحُ
🔷وَ عِمَادُهُ اَلْوَرَعُ
✅وَ لِكُلِّ شَيْءٍ أَسَاسٌ وَ أَسَاسُ اَلْإِسْلاَمِ حُبُّنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ
💢 اسلام برهنه است
🔸و لباسش حيا
🔹و زينتش وقار و سنگينى است
🔸و مردانگيش عمل صالح
🔹و ستون و پايهاش پرهيزكارى است،
✅ و هر چيزى را اساس و پايهاى است و پايۀ اسلام محبت ما اهل بيت است.
📚 الکافی ، ج ۲ ، ص ۴۶
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌐#معاونت_تبلیغ_حوزه_علمیه_خراسان
@howzehtabligh
@rooshanfekr
سیدمحمد ضیاءآبادی مفسر قرآن کریم و استاد اخلاق که اخیراً به بیماری کرونا مبتلا و مدتی در بخش آیسییو بیمارستان خاتمالانبیاء بستری بودند و در سن ۹۲ سالگی دعوت حق را لبیک گفت از شاگردان امام خمینی (ره) و علامه طباطبایی است. وی از سال ۱۳۴۰ تاکنون استاد حوزه علمیه تهران است و جلسات تفسیر و اخلاق وی در مسجد علی بن الحسین (ع) دربند برگزار میشد.
تحصیل در حوزه علمیه قزوین در ۱۳ سالگی
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی متولد آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در سال ۱۳۴۷ هجری قمری برابر با ۱۳۰۷ هجری شمسی در قریه ضیاءآباد واقع در ۴۵ کیلومتری شهرستان قزوین و در خانوادهای روحانی دیده به جهان گشود.
آیتالله ضیاءآبادی (نفر وسط) در سالهای جوانی و طلبگی
سید محمد سال ۱۳۲۰ برای تحصیل به قزوین رفت و در مدرسه التفاتیه که از مدارس کهن قزوین به شمار میرود مشغول فراگیری علوم اسلامی شد و مقدمات را شامل صرف، نحو، معانی، بیان و بدیع و منطق نزد استاد آقا شیخ یحیی مفیدی فرا گرفت.
تلمذ از محضر بزرگان حوزه در قم و تدریس در حوزه علمیه
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی بعد از مدتی اقامت در حوزه علمیه قزوین، در سال ۱۳۲۸ شمسی راهی حوزه علمیه قم شد و به مدت ۱۲ سال از محضر اساتید قم از جمله حضرات آیات طباطبایی، سدهی اصفهانی، بروجردی، امام خمینی (ره)، علامه طباطبایی و... استفاده کرد.
وی در ادامه به تدریس در حوزه علمیه قم پرداخت و کتب معالم، قوانین و لمعه را برای طلاب و فضلاء حوزه علمیه قم تدریس میکرد. اما سال ۱۳۴۰ شمسی و پس از رحلت آیتالله بروجردی به تهران مهاجرت کرد و از آن زمان تا کنون به ارائه خدمات علمی و فرهنگی در تهران پرداخت.
مهاجرت به تهران و راهاندازی جلسات تفسیر و اخلاق
آیتالله ضیاءآبادی درباره هجرتش به تهران میگوید: در دوران اقامتم در قم در درس خارج حضرت امام و آیتالله بروجردی شرکت کردم و تمام این درسها و نیز کفایه و اسفار ملاصدار را با حضرت آیتالله شیخ محمد محمدی گیلانی و مرحوم شیخ حسن لاهوتی بحث میکردم. بعد از فوت آیتالله بروجردی احساس کردم اقامت من در قم ضروری نیست، لذا به تهران مهاجرت کردم. آشناییام با برخی دوستان که اغلب اهل وعظ وخطابه و به اصطلاح منبری بودند، مرا به منبری شدن علاقهمند کرد و تشخیص دادم که زمینه کار در تهران مساعدتر است، لذا به تهران آمدم و ضمن تدریس در مدرسه آقای مجتهدی تهرانی، به کار وعظ و تبلیغ پرداختیم. بعد از مدتی چون علاقهمند به مطالعه بودم، تشخیص دادم که منابر خود را هدفمند کنم تا وقت بیشتری برای مطالعه داشته باشم که الحمدالله توفیقاتی نیز در این باره داشتهام.»
این عالم ربانی در تهران در کنار منابر و وعظ، جلسات اخلاق، تفسیر قرآن، تفسیر زیارت جامعه و زیارت عاشورا را هم آغاز کرد و پس از مدتی کوتاه مخاطبان زیادی از جلساتش استقبال میکردند.
توان بالای علمی و شیوایی سخن دلیل استقبال علاقهمندان از جلسات آیتالله ضیاء آبادی
توان بالای علمی و معنوی، آشنایی با مبانی اسلامی و قرآنی، شناخت مسائل روز و دارا بودن قدرت بیان و خطابه و شیوایی سخن از جمله خصوصیات آیتالله ضیاء آبادی است که سبب درخشش ایشان در در جلسات و منابر شد به گونهای که وی در ردیف وعاظ و خطباء ممتاز و طراز اول کشور به شمار میرفت و از آنجایی که سخنانش با چاشنی قرآن، روایت و مطالب آموزنده اخلاقی همراه است، مشتاقان زیادی داشت. همچنین اخلاص، تواضع، عمل به گفتار، متانت و شیوایی سخن، و بهرهگیری از ظرافتهای اخلاقی و قرآنی از ویژگیهایی است که جلسات آیتالله ضیاءآبادی را به یکی از پرمخاطب ترین جلسات کشور تبدیل کرده است.
آیتالله ضیاء آبادی در کنار مرحوم آیتالله مجتهدی تهرانی
ایشان در جلساتی با عنوان لقاءالله و با استفاده از آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت (ع) و با دلایل منطقی و عقلی مراحل سیر ملکوتی انسان از خاک تا افلاک را تشریح میکرد که این مباحث در جلد اول مجموعه گفتار وعاظ و دانشمندان شهیر به چاپ رسید. همچنین سخنرانی دیگر وی با عنوان «تلازم بین قرآن و عترت» درباره تفسیر حدیث شریف ثقلین و حقانیت باور داشتهای شیعه با توجه به منابع عامه، در این کتاب به تفصیل آمده است.
دستگیری از محرومان و مستضعفان در کنار برگزاری جلسات علمی
آیتالله ضیاء آبادی در کنار برگزاری جلسات اخلاق و تفسیر فعالیتهای مختلفی در امور خیریه و دستگیری از محرومان داشت و با کمک افراد خیر و نیکوکار توانسته است خدمات عمرانی و خدمات دینی ارزشمندی به مستضعفان ارائه کرد.
این عالم ربانی ساعاتی پیش در سن ۹۲ سالگی و پس یک دوره بیماری دعوت حق را لبیک گفت.