♨️ مقامات بحرینی طی پیامی اعلام کرد در پی حمله ایران و آتشسوزیهای گسترده ، از شهروندان خود میخواهند که در خانههایشان بمانند و پنجرههایشان را ببندند.
هدایت شده از هنر جنگ
۰۲:۳۶/ ۶ فروردین
ایران در ساعات گذشته، و با هدف فلجسازی پیشگیرانه ماشین جنگی دشمن، اهداف بسیار حساسی را در حیفا و دیمونا مورد اصابت قرار داده است.
@dolfiniran
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️من نرم بقیه هستن.
🚫امشب خستم ... فردا میرم.
❌چون دیشب رفتم امشب نوبت بقیه ست.
📛خسته شدیم دیگه ... تکراری شده.
🛑خانوادم همراهی نمی کنن ... تنها نمیرم.
⭕️دوستام نمیان ... فایده نداره
⛔️حضورمون موثر نیست ...
#حضرت_آقا توی این ۲۸ ثانیه براتون یه پیام فرستاده، حتما با دقت ببینید.👀
کانال خانواده بزرگ ما 🏴🖤
هدایت شده از عقل سرخ | مهدی محمدی
war report No15 mohammadi 0601405 part1.mp3
زمان:
حجم:
3.6M
گزارش بهروزرسانی وضعیت جنگ - شماره 15 (بخش اول)
مهدی محمدی - 6 فروردین 1405
@mohammadi61
هدایت شده از عقل سرخ | مهدی محمدی
war report No15 mohammadi 0601405 part2.mp3
زمان:
حجم:
3.5M
گزارش بهروزرسانی وضعیت جنگ - شماره 15 (بخش دوم)
مهدی محمدی - 6 فروردین 1405
@mohammadi61
هدایت شده از عقل سرخ | مهدی محمدی
war report No15 mohammadi 0601405 part3.mp3
زمان:
حجم:
4.3M
گزارش بهروزرسانی وضعیت جنگ - شماره 15 (بخش سوم)
مهدی محمدی - 6 فروردین 1405
@mohammadi61
هدایت شده از هنر جنگ
۰۴:۱۱/ ۶ فروردین
ایران و حزبالله امشب در یکی از گستردهترین حملات از ابتدای جنگ تاکنون، به طور مشترک و ترکیبی به ۸۰ هدف در سراسر سرزمینهای اشغالی حمله کردند. حجم ویرانیها بیسابقه است.
@dolfiniran
هدایت شده از راه دیالمه
🔻 فارین پالیسی: عواقب جنگ ایران در حال سرایت به قیمت مواد غذایی است
🔹قیمتها فقط در پمپ بنزینها افزایش نخواهند یافت.
🌐 @Rahe_Dialameh
هدایت شده از علیاکبر رائفیپور
برچسب هایی که در پمپ بنزین های آمریکایی در حال نصب است.
این بلا رو یهودیان سر شما آورده اند (با دست به قیمت سوخت اشاره می کند)
پینوشت:
خدمتتان عرض کردم یکی از ثمرات این جنگ این است که اسرائیل بزرگترین پشتیبان خود یعنی آمریکا را از دست خواهد داد و جامعه آمریکا پس از سال ها شستشوی مغزی به حقیقت صهیونیزم پی خواهند برد.
✅ کانال شخصی علیاکبر رائفیپور در ایتا👇
🆔 @raefipour
هدایت شده از هنر جنگ
۰۸:۳۵/ ۶ فروردین
ارزیابی عملیاتی: هیچ نوعی از عملیات علیه جزایر ایرانی باعث باز شدن تنگه هرمز نخواهد شد. هیچ نوع حمله منفرد به جزایر نیز کارساز نخواهد بود چرا که در واقع جغرافیای این جزایر کاملا وابسته به یکدیگر است. ایران در 30 سال گذشته با دقت و جزئیات این جزایر را مسلح کرده و حملات 20 روز گذشته امریکا و رژیم اسراییل به هیچ یک از زیرساخت های اساسی نظامی ایران در جزایر آسیب وارد نکرده است. هر نوع اقدام علیه جزایر ایرانی در واقع به انسداد قطعی و طولانی مدت تنگه هرمز خواهد انجامید و این در راستای استراتژی جنگی ایران است.
@dolfiniran
هدایت شده از هنر جنگ
۰۹:۱۷/ ۶ فروردین
موج جدید عملیات علیه زیرساختهای نظامی امریکا به طور گسترده در منطقه آغاز شد. هدف اصلی این موج انهدام پیشگیرانه مهمات، تجهیزات و پرسنل امریکا قبل از هر نوع عملیات علیه ایران است.
@dolfiniran