روز نوشتهای من
سکوت! عاشقانهها کالبدی کلماتگونه به خود گرفته و بر مرکب ابرهای آسمانی خیالم در نسیم روحانگیز سکو
این عکس رو خیلی دوست دارم.
آرامش
سکوت
تفکر
اندیشه
زیبایی
خلقت
دریا
رهایی
آزادی
بی انتهایی
و خیلی پیامها و مفهومهای دیگری از این عکس قابل برداشت است که مناسب روح و طبع من است و این هنر عکاس را میرساند که با یک زاویه دید خوب توانسته مفاهیم بسیاری را تلقین کند.
عذرخواهی
خیلی دیدم و شنیدم که برخی مجازیها با حسرت میگفتند:
"ببینید مسئولین فلان کشور رو! نگاه کنید چه راحت میان عذرخواهی میکنند. ایکاش مسئولین ما هم یه روزی اینطور بشن"
مسئولین دولت سیزدهم عذرخواهی کردن را خوب آموختهاند. این آرزو هم محقق شده است. خب آن دسته از مجازیها به این امر مثبت واکنشی نشان ندادهاند.
اما زنگ خطری را به صدا درآورم که این یک سنّت ناصحیح نشود. به این معنا که مدیر ما با آنکه میتوانسته است تدابیری بیاندیشد تا نقصی در مجموعهاش رخ ندهد ولی با ساده انگاری و سطحی اندیشی و ... مجموعه خویش را در مهلکهای انداخته است که زحمت آن وبال گردن مردم شده است ولی به راحتی بیاید بگوید ببخشید!
این عذرخواهی از نظر شما مقبول است؟
#مدیر_جهادی
#دولت_انقلابی
✍مجتبی میرزایی
@roozneveshthayeman
https://eitaa.com/roozneveshthayeman/492
خواندن این متن جرم است!
در دهههای میانی قرن نوزدهم میلادی، ساختمانی در روسیه آتش میگیرد و یهودیانی که در آن ساختمان بودند از ترس سوختن، ساختمان را ترک کرده و نیروهای پلیس اسنادی پیدا میکنند که بعدها معروف به پروتکلهای صهیون میگردد.
دستنوشتههایی به خط عبری که تشخیص آنان امری پیچیده بود و بعد از آنکه به زبان انگلیسی ترجمه شد، برخی دانشمندان از خطر صهیون برای جامعه جهانی آگاه شدند.
یکی از دانشمندان عرب برای آگاه سازی مردم عرب از ماهیت صهیون در خانهاش جلسهای با بزرگان عرب برگزار کرد که ناگهان اتفاقی عجیب افتاد!
مرد بلند قد و قوی هیکلی بلا نسبت گاو بدون اجازه و بدون آنکه درب منزل را بکوبد وارد خانه میشود و از این جلسه بصیرت افزایی برای اهالی عرب منطقه آگاه میشود.
فردای آن روز دانشمند عرب به فرمانداری منطقه فراخوانده شده و مورد توبیخ قرار گرفته میشود و او را تهدید به مجازات از طریق دادگاه میکنند.
او بار سفر بسته و به تبعیدی خود خواسته به اروپا سفر میکند. بعدها پیکر بیجان او در منزلش یافت میشود.
این تنها گوشهای از سرنوشت شوم کسانی است که سعی در برملا کردن این پروتکلها داشتهاند.
پروتکلهای صهیون. آنچه که ابرقدرتهای جهان موظّف به پیادهسازی آن در جهان برای تحقق حکومتی جهانی با ریاست صهیون هستند.
در یادداشتهای بعدی بدنبال پرده برداری از این پروتکلها هستیم.
#پروتکلهای_صهیون
#مدیریت_جهان
✍مجتبی میرزایی
@roozneveshthayeman
https://eitaa.com/roozneveshthayeman/493
عذرخواهی
✍مجتبی میرزایی
https://eitaa.com/roozneveshthayeman/494
خیلی دیدم و شنیدم که برخی فجازیها با حسرت میگفتند:
"ببینید مسئولین فلان کشور رو! نگاه کنید چه راحت میان عذرخواهی میکنند. ایکاش مسئولین ما هم یه روزی اینطور بشن"
مسئولین دولت سیزدهم عذرخواهی کردن را خوب آموختهاند. این آرزو هم محقق شده است. خب آن دسته از فجازیها به این امر مثبت واکنشی نشان ندادهاند.
اما زنگ خطری را به صدا درآورم که این یک سنّت ناصحیح نشود. به این معنا که مدیر ما با آنکه میتوانسته است تدابیری بیاندیشد تا نقصی در مجموعهاش رخ ندهد ولی با ساده انگاری و سطحی اندیشی و ... مجموعه خویش را در مهلکهای انداخته است که زحمت آن وِبال گردن مردم شده است ولی به راحتی بیاید بگوید ببخشید!
این عذرخواهی از نظر شما مقبول است؟
#مدیر_جهادی
#دولت_انقلابی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از فارس من
فارس من|مطالبه توقف پخش سریال آقای گرفتار از شبکه آیفیلم
🔹 مخاطبان خبرگزاری فارس سوژهای با عنوان « درخواست توقف پخش سریال آقای گرفتار از آیفیلم» در سامانه فارس من ثبت کردهاند.
🔹در متن پویش آمده : طبق پژوهشهای جمعیتی، از فرصت طلایی مورد نظر برای برون رفت از بحرانهای جمعیتی چند سالی بیشتر باقی نمانده و در این فرصت حیاتی، باید همه امکانات و ظرفیتهای کشور در جهت افزایش جمعیت و ترویج فرزندآوری بسیج شوند.
🔹با این حال، افرادی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که جزء مهمترین دستگاه های مسئول در زمینه فرهنگسازی برای افزایش جمعیت و ترویج فرزندآوری است، اقدام به پخش سریال ضد جمعیتی«آقای گرفتار» در شبکه آی فیلم نمودهاند، سریالی که مطابق سیاستهای کنترل جمعیت در دهه هفتاد تولید و به عنوان یک سریال ضد جمعیتی از آن یاد میشود.
www.farsnews.ir/my/c/180486
@farsnews_my
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
🔰 فایل کتاب دستاوردهای یکساله جمهوری اسلامی با عنوان #در_مسیر_پیشرفت منتشر شد
🔴 این محتوای بسیار کاربردی، مناسب برای همه مردم، بویژه سخنرانان، اساتید حوزه و دانشگاه و طراحان و موشنگرافان و... خواهد بود.
⁉️ در یکسال اخیر برای حل مشکلات #خودرو چه اقداماتی انجام شد؟
⁉️ در یکسال اخیر در حوزه پیشرفتهای علمی و #دانش_بنیان چه گامهایی برداشته شد؟
⁉️ در یکسال اخیر در زمینه #بهداشت و دارو چه مسیری طی شد؟
⁉️ در یکسال اخیر در رابطه با کاهش #تورم چه اقدامی انجام شده است؟
⁉️ در یکسال اخیر در رابطه با #مسکن چه اقدامی انجام شده است؟
‼️و...
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
متأسفانه باخبر شدیم حال طلبه جهادگر عرصه تبیین، برادر عزیز #حجتالاسلام_راجی مساعد نیست و ایشان هماکنون بستری و مشغول پیگیری درمان است.
برخی از شنیدهها حاکی از آن است که احتمالاً ایشان هم مانند برادر شهیدمان حاج نادر طالب زاده #ترور_بیولوژیک شده است.
در این شب پربرکت، شب اول ماه رجب و سالروز میلاد باقرالعلوم، برای شفای عاجل همه بیماران اسلام، مخصوصاً این طلبه خدمتگزار دعا کنید و حمد شفا قرائت کنید.
#نویسندگان_حوزوی
@rajaaei_ir
@HOWZAVIAN
#بازنشر
فعّالیّت های فرهنگی اجتماعی امام محمدباقر(علیه السلام)
دغدغههای فرهنگی و اجتماعی همیشه برای مصلحان اجتماعی از اولویتهای اساسی بوده و به اعتقاد بسیاری از آنها اصلاح فرهنگی و اجتماعی پایه اصلاح سایر شئون جامعه است؛ به این معنا که اگر فرهنگ یک جامعه اصلاح شود شاخههای آن در شئون سیاسی، اقتصادی، خانوادگی، فردی و اجتماعی، از قدرت اصلاحگریِ بالایی برخوردار است.
امام باقر(علیه السلام) به عنوان کسی که در میان دوست و دشمن به شکافندگی علوم شهرت داشتند، در عصر خود تلاش کردند تا با گسترش فضای علمی از دریچه دانش، در فرهنگ عمومی تغییرات اساسی ایجاد کرده و زمینه را برای تغییرات اجتماعی فراهم کنند که در ادامه به برخی از مهم ترین فعالیت های فرهنگی اجتماعی ایشان اشاره می کنیم.
شنبه، 4 مرداد 1399
تخمین زمان مطالعه: 10 دقیقه
نویسنده : مجتبی میرزایی
لینک یادداشت👇
https://rasekhoon.net/article/show/1534674/%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85
@roozneveshthayeman
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
💐 امام باقر؛ مصلح و فعال طراز فرهنگی اجتماعی
✍️ مجتبی میرزایی، پژوهشگر حوزه علمیه قم
دغدغههای فرهنگی و اجتماعی همیشه برای مصلحان اجتماعی از اولویتهای اساسی بوده و به اعتقاد بسیاری از آنها اصلاح فرهنگی و اجتماعی، پایه اصلاح سایر شئون جامعه است؛ به این معنا که اگر فرهنگ یک جامعه اصلاح شود شاخههای آن در شئون سیاسی، اقتصادی، خانوادگی، فردی و اجتماعی، از قدرت اصلاحگریِ بالایی برخوردار است.
امام باقر(علیه السلام) به عنوان کسی که در میان دوست و دشمن به شکافندگی علوم شهرت داشتند، در عصر خود تلاش کردند تا با گسترش فضای علمی از دریچه دانش، در فرهنگ عمومی تغییرات اساسی ایجاد کرده و زمینه را برای تغییرات اجتماعی فراهم کنند.
#فرهنگ
#باقرالعلوم
#امام_باقر_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
امام هادی(علیه السلام) و مدیریت فکری جامعه
گرچه همه ادوار تاریخ اهل بیت(علیهم السلام) از جهتی، خاصّ به حساب میآیند، اما عصر امام هادی(علیه السلام) در حوزه اندیشه و فکر و نیز پیریزیهای ساختارمند برای ادامه حیات فکری شیعه دورانی متفاوت به شمار میآید.
تاریخ را آنها که خوب خواندهاند با فراز و نشیبها و فرود و فرازهای آن و عناصر تأثیرگذار پیدا و پنهانش میشناسند و آنچه تاریخ را قابل استفاده و عبرت میکند نگاه به همین دقائق و ظرائف تاریخ است. در میان تاریخهای مختلف تاریخ ائمه(علیهم السلام) از جهات بیان شده نیاز به تحلیل و دقّت بیشتری دارد؛ چرا که عوامل پنهان و مؤثر در تغییرات اجتماعی در آن دوران بیش از هر دوران دیگری است.
هر کدام از امامان شیعه(علیهم السلام) در دوران خود طبق تحوّلات و دگرگونیهای اجتماعی، سیاسی، فکری و در کلّ، شرایط حاکم بر زمانه، برنامهای مدبّرانه را پیش میگرفتند تا جریان اسلام ناب و مکتب تشیّع باقی مانده و روز به روز متعالیتر گردد. این فعالیّتها به گونهای بود که با وجود شرایط بسیار دشوار، خفقان سیاسی حاکم بر جامعه و حسّاسیّت بیش از حد بر روی پیشوایان شیعه، این مکتب بالنده توانست هر روز پویاتر و پیشروتر از گذشته به مسیر خود ادامه دهد و بقای خود را تضمین نماید.
#بازنشر
سهشنبه، 14 مرداد 1399
تخمین زمان مطالعه: 11 دقیقه
نویسنده : عبدالصالح شمساللهی
ادامه مطلب
#امام_هادی_علیه_السلام
#علی_النقی_علیه_السلام
#سامرا
#مدیریت
#فرهنگ
@roozneveshthayeman
خواندن این متن جرم است!
✍مجتبی میرزایی
https://eitaa.com/roozneveshthayeman/501
در سال ۱۹۴۰ میلادی، جلسه مهمی بین سران یهود با موضوع آینده یهود و تشکیل دولتی صهیونیسم، به صورت مخفیانه برگزار شد.
آتشسوزی تنها چیزی بود که احتمال آن را نمیدادند.
از ترس جانشان، فرار را بر قرار ترجیح میدهند. اسنادی به جای ماند که بعدها از آن به نام پروتکلهای صهیون نام میبردند.
گرچه بزرگان صهیون وجود و صحّت این ادّعا را رد کردند، ولی گذر زمان نشان از مطابقت اعمال آنان با محتوای آن پروتکلها میداد.
بزرگان صهیون از هر ابزاری برای سرپوشاندن بر این اسرار استفاده کردند و افشای این اسناد را خطر جدّی برای این دولت نوپا میدانستند. فلذا کسانی را که سعی در افشای این اسناد داشتند، با حیلههایی از راه به در میکردند.
یکی از این پروتکلها پایین آوردن ارزش زن در جامعه جهانی و مشغولیت مردان به شهوت است.
مقام معظم رهبری در اینباره میفرمایند:
ادامه👇
مقام معظم رهبری در اینباره میفرمایند:
"عقيدهى من اين است كه بيشترين جريمه غرب در مسئله زن و خانواده، در نگاهش به زن است؛ و اين را با يك جمله و دو جمله نمیشود توصيف كرد. بزرگترين ضربه و اهانت به كرامت زن را همين سياست غربى دارد انجام میدهد. همين فمينيستهاى افراطى هم - كه خب، لايههاى متعددى دارند - من حيث لايشعر دارند به زن ضربه میزنند. حالا من حيث لايشعر كه میگوئيم، نگاه خوشبينانه است - يعنى اينهائى كه دستاندركارند، ظاهراً نمیفهمند چه كار دارند میكنند - احتمال دارد سياستگذارانى، برنامهريزانى در پشت صحنه هستند كه آنها میفهمند دارند چه كار میکنند؛ كما اينكه اين احتمال در همان پروتكلهاى صهيونيسم كاملاً پيشبينى شده. يعنى ضايع كردن جنس زن و او را مظهرى براى استفاده شهوانى مرد قراردادن، در مواد آن پروتكلها هست. حالا ممكن است كسى در اعتبار و صحت سند آن پروتكل خدشه كند، ليكن وقتى آدم دستگاه صهيونيسم و شبكهى تبليغاتى صهيونيسم را ملاحظه میكند، مىبيند عملاً همين كار را میكنند؛ حالا اگر هم برايشان واجب نشده، به نحو مستحب دارند انجام میدهند؛ ملتزمند اين كار را بكنند، و دارند میكنند. زن را ضايع میكنند. يعنى آنچنان رسم و عرف و عادتِ لايتخلف شده كه كسانى جرأت نمیكنند برخلاف آن رفتار كنند. در يك مجلس رسمى، يك مرد بايد با لباس رسمى بيايد؛ پاپيون بزند، يقهاش بسته باشد، آستينش هم تا سر مچ باشد؛ نه اجازه دارد شلوارك بپوشد، نه اجازه دارد تىشرت بپوشد؛ اما يك خانم در همان جلسهى رسمى، حتماً بايستى بخشهاى مهمى از بدنش عريان باشد؛ اگر پوشيدهى كامل بيايد، محل اشكال است؛ اگر بدون جذابيتها بيايد، محل اشكال است؛ اگر آرايشنكرده بيايد، محل اشكال است! اين شده عرف. افتخار هم میكنند. در غرب، بخصوص در آمريكا و در شمال اروپا - كشورهاى اسكانديناوى - مراكز مهمى وجود دارد كه اصلاً بناى كارش بر عرضهى جنسى زن در مقابل مرد است؛ در روزنامهها و مجلات هم تبليغ میشود، هيچ كس هم اعتراض نمیكند! اين شده عرف، اين شده عادت. چه ضربهاى براى زن از اين بالاتر؟ الگو درست كردن براى زنان به اين شكل - زنانِ خودشان را میگويم، و كشورهائى كه دنبالهرو
آنهايند، نه زنان ما را - يكى از بزرگترين ضربههائى است كه دارند میزنند. بنابراين نبايد در مقابل اين فرهنگ غلط انفعال داشت. غرب در قضيهى زن و خانواده، در يك گمراهى و ضلالت عميقى به سر میبرد. فقط خانواده نيست؛ بلكه در مورد شخصيت زن، هويت زن، غرب در يك گمراهى عجيبى است.
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
۱۴ /دی/ ۱۳۹۰
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سومین نشست اندیشه های راهبردی با موضوع زن و خانواده
جهت مطالعه بیشتر به کتاب زیر مراجعه فرمایید:
پروتکلهای دانشوران صهیون
#مدیریت_جهان
#مدیریت_صهیون
#پروتکلهای_صهیون
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian