☂️ حمله به یک کشتی دیگر در دریای سرخ
🔺خبرگزاری آسوشیتدپرس: کشتی باری «Eternity C» متعلق به یونان و با پرچم لیبریا در دریای سرخ هدف حملهای گسترده قرار گرفته و همچنان در محاصره قایقهای کوچک است.
🔺گزارشها حاکی از آن است که دستکم ۲ نفر در جریان این حمله زخمی و ۲ تن دیگر مفقود شدهاند.
@roozplus_ir
روزپلاس
☂️ حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شمال لبنان @roozplus_ir
☂️ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در شمال لبنان منجر به شهادت ۲ نفر شد.
@roozplus_ir
☂️ دیدار عراقچی با همتای عربستانی
🔺وزیر امور خارجه ایران در مسیر بازگشت از برزیل در توقفی کوتاه در جده با فیصل بن فرحان همتای عربستانی دیدار و گفتوگو کرد.
🔺مناسبات دوجانبه و تحولات منطقهای از جمله مباحث مورد گفتوگو در این دیدار بود.
@roozplus_ir
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂️ درگیری خونین در فیلادلفیا
🔺دوربین مداربسته ای در یکی از مناطق مسکونی جنوب فیلادلفیا صحنه درگیری مسلحانه میان گروهی از ساکنان را ثبت کرده است.
🔺به گزارش پلیس ایالات متحده، این حادثه به کشته شدن ۳ نفر و زخمی شدن دست کم ۹ نفر دیگر منجر شده است.
@roozplus_ir
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂️ یمنیها لحظهبهلحظهٔ حمله تا غرقکردن کشتیِ مرتبط با صهیونیستها را منتشر کردند
@roozplus_ir
روزپلاس
☂️ یمنیها لحظهبهلحظهٔ حمله تا غرقکردن کشتیِ مرتبط با صهیونیستها را منتشر کردند @roozplus_ir
☂️ تصاویر تکمیلی از عملیات غرق کردن کشتی «مجیک سیز»
@roozplus_ir
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂️ طوفان شن شدید در استان چینگهای چین
🔺یک طوفان شن گسترده بخشهایی از استان چینگهای در شمالغرب چین را درنوردید و باعث کاهش دید افقی، اختلال در تردد و هشدارهای هواشناسی شد.
@roozplus_ir
☂️ حکم محاربه برای ترامپ و نتانیاهو توسط ۱۰۰ عالم و اندیشمند جهان اسلام
🔺یکصد تن از علما و اندیشمندان دنیای اسلام، ضمن محکومیت صریح ترامپ و نتانیاهو به عنوان محاربان و مفسدان فیالأرض، حمایت قاطع و همهجانبه خود را از رهبری حکیمانه و مقتدرانه امام خامنهای (دام ظله) اعلام کردند.
@roozplus_ir
🔻 ترامپ: حرفهای پوتین مزخرف است
«دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا روز سهشنبه در سخنانی به شدت از «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه انتقاد کرد.
وی گفت: «راستش را بخواهید، پوتین حرفهای مزخرف زیادی به ما تحمیل میکند. او همیشه رفتار مؤدبانهای دارد، اما در نهایت بیمعنا از آب درمیآید».
@roozplus_ir
☂️ اظهارات شیخ نعیم قاسم درباره عملیات طوفانالاقصی و موضع حزبالله
شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله:
🔺ما هم همانند جهانیان، روز هفتم اکتبر در جریان عملیات طوفان الاقصی قرار گرفتیم.
🔺برادران در رهبری حماس به این اقدام عظیم، تاثیرگذار و مهم دست زدند که وضعیت منطقه را تغییر داد و دگرگون کرد، ما از قبل در جریان این عملیات نبودیم.
🔺خبر عملیات طوفان الاقصی پس از گذشت نیم ساعت از آغاز آن به شهید سید حسن نصرالله رسید.
@roozplus_ir
☂️ هلاکت و دستگیری ۶ تروریست در چابهار
قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه:
🔺عملیات ضربتی پاسداران گمنام امام زمان(عج) منجر به هلاکت و دستگیری ۶ تروریست و کشف مقادیری سلاح و مهمات سبک و سنگین و حجم قابل توجهی موادمنفجره از آنها شد.
🔺این افراد قصد انجام سلسله اقدامات تروریستی در اماکن پر تردد را داشتند که با هوشیاری و همکاری مردم منطقه و اقدام به موقع سازمان اطلاعات سپاه سیستانوبلوچستان، این تیم تروریستی بهصورت کامل متلاشی شد.
@roozplus_ir