🔻فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف پروژه یا پروسه؟
💠 امام مهدی علیهالسلام:
✓ «ولَو أنَّ أشياعَنا - وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطاعَتِهِ - عَلَى اجتِماعٍ مِنَ القُلوبِ فِي الوَفاءِ بِالعَهدِ عَلَيهِم، لَما تَأَخَّرَ عَنهُمُ اليُمنُ بِلِقائِنا، ولَتَعَجَّلَت لَهُمُ السَّعادَةُ بِمُشاهَدَتِنا عَلى حَقِّ المَعرِفَةِ وصِدقِها مِنهُم بِنا، فَما يَحبِسُنا عَنهُم إلّا ما يَتَّصِلُ بِنا مِمّا نَكرَهُهُ ولا نُؤثِرُهُ مِنهُم».
⁙ «و اگر پيروان ما - كه خداوند، آنان را به اطاعتش موفّق بدارد - بر عهد خود، يكدل و وفادار بودند، ميمنت ديدار ما برايشان به تأخير نمىافتاد و سعادت مشاهده ما با حقيقت و معرفت و صداقت، برايشان زودتر حاصل مىشد، كه ما را از ايشان باز نداشته است، جز آنچه از ايشان به ما مىرسد و آن را ناپسند و ناشايسته ايشان مىدانيم».
📚 بحارالانوار: ج۵۳ ص۱۷۷
✅ با توجه به این دسته از روایات، قطعا فرج حضرت پروژهایست که ما در آن نقش داریم. حرکات و سکنات ما در تعجیل یا تاخیر فرج حضرت اثرگذار است.
❇️ نسبت ما با امام زمان چیست؟
🆔 @roqe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این تکههای سیاهرنگ که در هوا پرتاب میشوند، "انسان" هستند
اللهم انا نشکوا الیک فقد نبینا...
اللهم عجل لولیک الفرج
🆔 @roqe313
🔻متاسفانه حجم بالای کاری مانع از دست به قلم شدن گردیده اما مختصر سخن آنکه تمام هدف از هجمههای دشمن به رهبری عزیز برای تسلیم شدن در مقابل مذاکره با آمریکا است.
❇️ خناسان داخلی و استکبار خارجی یکدست و همصدا نوک پیکان حمله را مستقیما به سمت حضرت آقا نشانه گرفته اند تا به اسم پذیرش مذاکره، جام زهری دیگر را به ایشان بنوشانند.
❇️ برخی مذاکرهدوستانی که ترامپ را بزک میکنند و با استفاده از تعابیری چون با تدبیر و توانمند و... سعی در جذابسازی چهره این قاتل دارند در جنایات او شریکند.
✅ به سخن بیاییم
❇️ پادزهر تمام این هجمهها #تبیین است.
🆔 @roqe313
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یکی از واجبات قطعی، حمایت از مظلومان غزه و فلسطین است ...
حداقل کارهایی که میتوان انجام داد از هشتگ زدن تا بازنشر فیلم و عکس
از نذر روزه و دعا تا برنامههای دستهجمعی و سروصداهای عمومی...
هرکار میتوانیم بکنیم...
#غزه_تحت_القصف
🆔 @roqe313
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 رهبر انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا موجب رفع تحریمها نخواهد شد بلکه گره تحریمها را کورتر خواهد کرد
🔹️حضرت آیتالله خامنهای عصر امروز در دیدار دانشجویان:
✏️بعضیها در داخل همان مسئلهی مذاکره را مدام تشدید میکنند: «آقا چرا جواب نمیدهید؟ چرا مذاکره نمیکنید؟ چرا نمینشینید با آمریکا؟ بنشینید [برای مذاکره]»
من میخواهم عرض بکنم اگر هدف از مذاکره، رفع تحریم است، مذاکره با این دولت آمریکا رفع تحریم نخواهد کرد، یعنی تحریمها را برنمیدارد. گره تحریمها را کورتر خواهد کرد، فشار را افزایش خواهد داد، مذاکرهی با این دولت، فشار را افزایش خواهد داد.
✏️من چند روز قبل از این، در صحبت [در دیدار] مسئولین هم گفتم مطالب جدیدی را مطرح میکنند، توقعات جدیدی را مطرح میکنند، مطالبات زیادهخواهانهی جدیدی را مطرح میکنند، مشکل بیش از آنچه که امروز هست خواهد بود. مذاکره بنابراین هیچ مشکلی را حل نمیکند، هیچ گرهای را باز نمیکند. ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
رقعه | مهدی مشکیباف مقدم
📜 رهبر انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا موجب رفع تحریمها نخواهد شد بلکه گره تحریمها را کورتر خوا
واقعا برای کسی پیرامون موضع صریح رهبر انقلاب درباره مذاکره ابهام بوجود آمده است؟ که با بستهبندی های جذابی چون "در همه فصول با یک لباس نمیتوان راه رفت" و "منافع ملی بر همه چیز مقدم است" و "توجه توامان به عزت و حکمت و مصلحت" و... علم مذاکره را بر دوش رهبری انداختهاند که نظرات اعلامی و اعمالی معظمله متفاوت است؟
بازخوانی قرائت رهبری از نرمش قهرمانانه درشرایط تعامل با جریانات خاص داخلی موید آن خواهد بود که نگاه ایشان به اصول انقلاب ذرهای تکانه نداشته است چه برسد به الان که صراحتا به عدم مذاکره تاکید دارند.
❇️ با توجه به سوالات مکرر دوستان درباره استجازه رهبری و بیان سردار باقری لازم دانستم این تکمله را عرض کنم که "ما در شرایط مذاکره نیستیم در شرایط توافق هستیم" . تفاوت ایندو در آن است که مذاکره یعنی بده بستان اما توافق یعنی پذیرش امور از پیش تعیین شده. آنچه که در ابتدای مراودات برجامی اتفاق افتاد مذاکره بود اما آنچه در برآیند، محقق گردید توافق بود؛ در واقع توافق مشابه کاری است که ترامپ با زلسنکی انجام میدهد. رهبری هیچ زمانی راه را بر دیپلماتها کامل نمیبندد اما مسیر و نتیجه را تبیین نموده و سیاستهای کلی نظام را ترسیم مینماید. فاکتورکردن نتیجه برجام به پای رهبری با ادبیاتهایی از جنس اینکه "برجام تصمیم نظام بود" و "رهبری بر همه چیز اشراف داشتند و اجازه دادند" و ... همه آزمودهای است که مجدد در حال آزموده شدن است.
🔴 درددل تلخ: کاش حال که کمتوانی رسانه ملی در سیاست گذاری رسانهای اتفاقات منطقهای و جهانی و برنامهسازی برای اقدامات پیشدستانه رسانهای مشهود است، نهاد حاکمیتی دیگری راهبری این امر را بر عهده گیرد تا پاسخ نامه به ظاهر محرمانه ترامپ هم پای رهبری نوشته نشود. غریبه پنداری که الآن برای مردم نسبت به رهبری توسط رسانههای معلومالحال داخلی و خارجی در حال تئوریزهسازی است مرهون فقدان سیاستگذاری صحیح رسانهای است که در صورت عدم علاج، آثار تلخی در پی خواهد داشت. این یک تعارف نیست. رسانه نیازمند بازآرایی جنگی هوشمندانه است تا ابتکار عمل را از دست ندهد.
🆔 @roqe313
رقعه | مهدی مشکیباف مقدم
#دوره_سوم - «تماس» پس از قطع رابطه / شکست مذاکرات سال 64-65 با شروع جنگ تحمیلی، آمریکا صدام را به ج
#دوره_چهارم – جام زهر و پذیرش قطعنامه 598
حمله عراق به ایران به نحوی دستپخت آمریکا برای ایران بود که توسط عراق عملیاتی شد. مجلۀ فیگارو به نقل از طارق عزیز، وزیر امور خارجۀ وقت عراق دراینباره چنین گزارش داد: «جریان جنگ ایران و عراق درواقع از ژوئن گذشته (تیرماه ۱۳۵۹) زمانی آغاز شد که برژینسکی به اردن سفر کرد و در مرز دو کشور اردن و عراق با شخص صدام ملاقات کرد و قول داد که از صدام حسین کاملاً حمایت نماید و این امر را تفهیم کرد که آمریکا با آرزوی عراق در مورد شط العرب و احتمالاً برقراری یک جمهوری عربستان در این منطقه مخالفت نخواهد کرد و بالاخره کلیۀ این اقدامات به کشاندن عراق به جنگ علیه ایران منجر شد و پیشبینیها چنین بود که اگر بغداد پیروز بشود، ایران بیثبات میشود و رژیم جمهوری اسلامی از میان میرود و یک دولت طرفدار غرب به جای آن به قدرت میرسد و در صورتی که عراق با شکست مواجه گردد، آمریکا میتواند خود را بهعنوان حامی و مدافع ایران قلمداد نماید.» (روزنامۀ انقلاب اسلامی، ۱۷/۰۹/۱۳۵۹).
آمریکا برای پیروزی عراق در جنگ از همان ابتدا رسما اعلام حمایت کرد و نمایندۀ آمریکا در سازمان ملل در همان روزهای آغازین جنگ اعلام کرد: «اگر عراق از آمریکا کمک بخواهد هرگونه امکانات نظامی را در اختیار عراق قرار خواهد داد.» (روزنامۀ اطلاعات، ۷/۷/۱۳۵۹ ) در انتهای جنگ نیز سایروس ونس وزیر امور خارجۀ آمریکا در زمان کارتر نیز رسماً اعلام کرد: «ما در جنگ طولانی و پر خسارت ایران و عراق، علیه ایران بودیم.» 1
در ادامه جنگ برای متوقف ساختن پیشروی و پیروزی ایران مقابل صدام در سالهای 65 و 66 اقدامات دیگری نیز لازم بود. آمریکا سلاح شیمیایی و کشتار جمعی در اختیار صدام قرار داد. هرگاه طرف آنها در حال تضعیف شدن باشد، مستقیم وارد عمل میشوند. در سال 93 آقای طالبزاده به عنوان یک شخصیت و فعال رسانهای طراز انقلاب طی تماس اینترنتی با یک عضو C.I.A به نام سرهنگ فرانکونا -که پیشتر در نشریه فارین پالِیسی به استفادهی صدام از سلاحهای شیمیایی که آمریکا به او داده بود، مقالهای منتشر کرده بود- موفق به انجام مصاحبهی ویدئویی با ایشان شده بود. سرهنگ فرانکونا در این مصاحبه اذعان میکند که از طرف سازمان سیا در عراق مستقر بوده و وظیفه داشته از استفادهی صدام از این سلاحهای شیمیایی در جزایر مجنون و فاو و... مطمئن شده تا به این طریق از پیشروی ایران جلوگیری شود.
آمریکا اقدام مرموزانهی دیگری را در راستای پشتیبانی همهجانبه از صدام آغاز کرد. آمریکا با حمله به نفتکشها و سکوهای نفتی ایران، انهدام هواپیمای مسافربری ایران و دو ناو سهند و سبلان همچنین با اسکورت کشتیهای عراق، به مجموعهی 1200 کیلومتر جبههی خاکی ما با صدام، 800 کیلومتر جبههی دریایی اضافه کرد.
پس از آنکه مقدمات آتش بس نهایی بین ایران و عراق در شرف تحقق بود در تدوین قطعنامه 598 امریکا در سازمان ملل تضمین کرد که بر اجرای مفاد این قطعنامه نظارت نموده و طرف ایرانی را مجاب به قبول ان نمود اما نه سازمان ملل برای پرداخت خسارت اقدامی کرد و نه متجاوز را محاکمه و تنبیه کردند. صدام هم دوباره به ایران تجاوزکرد و منافقین را تجهیز و وادار کرد در عملیات گسترده ای به نام فروغ جاویدان (مرصاد) به ایران حمله کنند.
1. مهرداد فرید، رابطه؟! (بررسی موضوع رابطۀ ایران و آمریکا از منظر تحولات بعد از دوم خرداد)، تهران: سلام، ۱۳۷۸.
🆔 @roqe313
هدایت شده از خبر فوری قم
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️پزشکیان: گفتوگوهای روز شنبه عراقچی با توصیههای رهبری خواهد بود
🔸رئیس جمهور:اِن شاءالله شنبه عراقچی با توصیهها و سفارشهای رهبری در عمان با نمایندگان آمریکا در جلسه غیر مستقیم گفت وگو میکنند.
🔸موضع ما مشخص و رهبری بارها تکرار کردند و در رابطه با سایر مسائل که می تواند گفتوگو شکل بگیرد، تعامل خواهیم کرد.
--------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
رقعه | مهدی مشکیباف مقدم
☑️پزشکیان: گفتوگوهای روز شنبه عراقچی با توصیههای رهبری خواهد بود 🔸رئیس جمهور:اِن شاءالله شنبه عرا
ریاست محترم جمهور متأسفانه مشابه لیست وزرا و ادعای نهچندان دقیقِ هماهنگی با رهبری، ایندفعه نیز درحال فاکتور کردن مذاکرات به پای رهبری هستند.
گرچه حتما قائلم تضعیف تیم مذاکرهکننده خصوصا در شرایط فعلی، کاری غلط و خطایی راهبردی قلمداد میشود اما این مدل حرکات جناب پزشکیان و تیمش که در مسئلههای مختلف ازجمله رای اعتماد وزرا و خصوصا وزیر راه، همه را به صورت غيرواقعی، به نام رهبری میزنند رویهای خطرناک است که اگر کسی با مشی رهبری عزیز آشنا نباشد به خطای تحلیلی مبتلا میگردد.
تجربه گذشته را نصب العین قرار دهیم و روایت کنیم....
🆔 @roqe313
هدایت شده از روزنه
ماجرای مذاکره در جمهوری اسلامی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
مذاکره به معنای مصطلح آن در فضای عمومی رابط بینالملل با بده بستان قرین است اما در فرهنگ غرب استعماری به معنای وادار کردن طرف مقابل به #تسلیم و #سازش و در واقع فتح کشورها و تسخیر منابع و منافع ملتها بدون شلیک گلوله تفسیر میشود.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی غرب وحشی، همزمان با برنامهریزی همه جانبه برای مقابله سخت [تحمیل جنگ و کودتا و فتنه و ترور و...] و همزمان با تهاجم فرهنگی برای تغییر باورها و استخدام ذهنها و قلبها، تلاش گستردهای در میدان دیپلماسی در پیش گرفت تا بلکه بتواند با کمترین هزینه بیشترین دستاوردها را تحصیل کند.
در داخل کشور نیز از ابتدای پیروزی عدهای در همین فضا سیر میکردند و خط سازش و تسلیم را دنبال میکردند.
روزگاری دولت موقت پرچمدار این فضای سیاسی بود. آنهم در آن فضای حماسی و انقلابی سال ۵۸.
بعدها که تشت رسوایی دولت موقت به زمین افتاد عدهای از نیروهای سیاسی در لباس #خودی و برخی معممین، همان شعار و مسیر غلط دولت موقت را در پیش گرفتند و به زعم خود گمان کردند میتوانند از این راه کاری پیش ببرند.
در چند مرحله آمریکاییها سر دولتمردان ما کلاه گذاشتند. مذاکرات لبنان نمونه بارز آن بود که آقای هاشمی در مقابل آمریکاییها دست بسته و متحیر ماند.
در ماجرای مک فارلین نیز رسوایی به بار آمد. امام همزمان با دشمن آمریکایی، به عناصر داخلی طراح و مجری مذاکرات مخفیانه با آمریکاییها، سیلی محکمی زد و آقای هاشمی وادار شد خودش برود علیه مذاکراتی که قبلا خودش در طراحیاش شریک بود، #افشاگری کند!
این یعنی درس و عبرت تاریخی برای آنها که #مسیر_موازی با نظر و منویات ولایت را راه نجات میپنداشتند!
متأسفانه در این مذاکرات آقا محسن هم با آقای هاشمی همراه شده بود و در جریان مذاکراتی همراهی داشت که امام از آن بیاطلاع بود! و بعدا معلوم شد با اساس آن مخالف است!
البته حساب او حتما از سیاسیون جدا بود و هست و ای بسا ضرورتهای جنگ و وعدههای کاذب عناصر سیاسی پای او را به ماجرا باز کرده بود اما بالاخره او هم یک پای ماجرای مذاکرات شده بود!
در بحث پذیرش قطعنامه هم که محاسبات کارگزاران با محاسبات امام و تصریحات امام تفاوت و تعارض داشت و البته امام نهایتا بخاطر #اجماع_کارگزاران_سیاسی، جام زهر را سر کشیدند.
در دوران رهبری آقا نیز #سودای_مذاکره_با_آمریکا و حتی #مذاکره_مستقیم، بارها و بارها مطرح شد و وقیحانهترین شکل آن در مجلس ششم بود که جام زهر به ایشان تعارف شد!
بعدا هم این فضا ادامه یافت و به #برجام نا فرجام و خسارتبار انجامید! که امروز مایه عبرت و از عوامل اصلی عقبماندگیهای اقتصادی دهه نود است.
حالا امریکا دوباره دام مذاکره را پهن کرده و اینبار در زیر سایه تهدید مستقیم از مذاکره مستقیم و #لیبیشدن ایران سخن میگوید!
در داخل هم عدهای #دستپاچه و #عجولانه و از روی استیصال به این فضا گرایش دارند و البته مذاکراتی در حالهای از ابهام در حال انجام است...
حتما این تجربه هم شکست خواهد خورد و نتیجه ندارد و البته اگر برای زمان خریدن هم طراحی شده باشد، در مقابل ذهنیت منفی جبهه جهانی مقاومت در مورد ایران مقاوم، هیچ به حساب میآید.
مذاکره با آمریکا هیچ وقت شرافتمندانه و عاقلانه نبوده و نیست؛ و با این وجود همیشه عدهای بوده و هستند که حامی دوآتشه مذاکره باشند!
حزبالله عزیز با وجود نعمت ولایت نباید نگرانی به خود راه بدهد.
فقط گوش به فرمان و آماده میدان باید بود و البته باید مراقب باشیم ویروس ترس و تردید توسط #مرجفون و #خط_نفوذ و #خطسازش به جان جامعه رخنه نکند که اگر چنین شود، تکرار تجارب تلخ تاریخی هیچ بعید نیست.
@rozaneebefarda
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوره_پنجم – اعمال تحریمهای هلمز-برتون و داماتو در دورهی سازندگی و اصلاحات
پس از رحلت امام، دولت کارگزاران سازندگی با سیاست پنجرههای باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت 8 سال طرحهای بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، طرح وازکتومی و... در کشور پیاده شد.
اما آمریکاییها در اواخر دورهی سازندگی قانون هلمز–برتون و بویژه قانون داماتو را تصویب کردند. مطابق قانون داماتو به مدت 10 سال هرکس در صنایع ایران و بخصوص صنایع نفت و گاز بیش از 40 میلیون دلار سرمایهگذاری کند آمریکا او را به دادگاه برده و با او برخورد خواهد کرد. دورهی 8 سالهی آقای خاتمی نیز با تمام همراهیها با غرب و حتی پذیرش لوایح دوقلو، سبب نشد تا آمریکاییها به لغو این تحریم اقدام کنند و در سال 85 این قانون برای ده سال دیگر تمدید شد. پس از اتمام ده سالهی دوم نیز برجام نه تنها سبب نشد تا این قانون حذف شود که حتی کنگرهی آمریکا با وقاحت تمام به تمدید این تحریم رأی داد.
آغاز تحریمها هلمز – برتون و داماتو در دولت آقای هاشمی بود و در دوره اوباما تمدید فراگیر گردید که در تمدید تحریمهای جدید مدعی شد هیچکسی حق ندارد بیش از 40 میلیون دلار در صنایع ایران و بخصوص صنایع نفت و گاز سرمایهگذاری کند.
حتی در میانه دولت جناب هاشمی، مسئله گروگانهای آمریکایی در لبنان مطرح میشود که دولت وقت با صرف هزینههای جدی تمام اسرای آمریکایی و حتی جنازه آخرین گروگان آمریکاییها را پس میگیرد اما در نهایت با بدعهدی دولت آمریکا مواجه شده و هیچ دستاوردی برای کشور بهمراه نداشت.
🔻فیلم پیوست را ملاحظه بفرمایید.
🆔 @roqe313