فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🎥دعای زیبای شهید حاج قاسم سلیمانی در روز عید فطر...*
برای شادی روح شهدا صلوات
┄┅┅•••••❀💠❀•••••┅┅┄
.
🌷 روز پاداش | رهبر انقلاب: عید سعید فطر روزی است که «یُثابُ فیهِ المُحسِنون وَ یُخسَرُ فیهِ المُبطِلون»؛ آنها که زحمت کشیدند، تلاش کردند، کارهای نیک انجام دادند، امروز روز پاداش گرفتن آنها است. بحمدالله ملّت ما غالباً در شمار «محسنون»اند.
۹۷/۰۳/۲۵
🏷 #عید_فطر
🌙 @Khamenei_ir
🌸 لوح | رهبرانقلاب: تبریک عرض میکنم عید سعید فطر را
🌹خدا را شکر میکنیم که یک بار دیگر، یک ماه رمضان دیگر و یک #عید_فطر دیگر را نصیب ما کرد.
🌙 @Khamenei_ir
🔺 آب زایندهرود به تالاب گاوخونی رسید
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان:
🔹 در توزیع آب سالهای گذشته با توجه به نوع توزیع آب سهم ناچیزی از آب به تالاب میرسید که با تمهیدی که در توزیع آب اخیر اندیشیده شد آب به نسبت پایدار تری به تالاب بین الملی گاو خونی رسید.
🔹 با اتمام آبیاری زمینهای کشاورزی شرق کانالهای رودشت، هشتم اردیبهشت بسته شدند، با تجمیع آب آن در بامداد نهم اردیبهشت کانال رودشت جنوبی با هدف هدایت آب برای تأمین آب تالاب مجدداً باز و درروز دهم آب از انتهای کانال رودشت جنوبی در محدوده شهر ورزنه وارد زاینده رود شد.
🔹 آب اکنون با دبی ۱.۵ تا ۲ متر مکعب بر ثانیه وارد تالاب میشود
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک اثر خوب »»»» نتیجه عالی
#هنر_انقلابی
@roshana_esfahan
⭕️ #تربیت_رسانه_ای دینی در عصر بلبشوی رسانهها چگونه ممکن است؟
👤 محسن احمدی
🔻 عصر ارتباطات برخی از بنیان های تربیت دینی در عصرهای گذشته را ناکارامد و بیاثر کرده است. مثلاً در گذشته یکی از مهمترین راهبردهای تربیتی، دور نگه داشتن فرزندان از محیط های فاسد یا ضدتربیتی بود. تا پیش از عصر ارتباطات این راهبرد مهم، نه تنها ممکن بلکه در تربیت عمومی جامعه محوریت داشت. حضور فضای مجازی و ضرورت استفاده فرزندان از این فضای بیکرانه اکنون این راهبرد را با چالش جدی مواجه کرده است. دیگر نمی توان جلوی حضور بچه ها در فضای مجازی را گرفت. نمونه دیگر از این راهبردها، «ممنوع کردن» بود. در گذشته بسیاری از رفتارها و موقعیت های خطرآفرین برای بچهها به راحتی از سوی والدین کنترل و مدیریت میشد؛ مانند ارتباط با نامحرم. بچه ها بعد از سنی خاص معمولا از ارتباط با نامحرم، حتی بچه های غیرهمجنس فامیل پرهیز داده می شدند. این راهبرد در عصر کنونی نیز دیگر امکان اجرا ندارد و اجرای آن عواقب بسیار بدتر تربیتی به همراه دارد. با وجود این چالش ها آیا تربیت دینی در عصر کنونی ممکن نیست؟! آیا باید قید تربیت در رسانه و فضای مجازی را بزنیم و بگذاریم مسیر طبیعی کنونی پیش برود و هر روز فرزندان ما از تربیت دینی دور و دورتر شوند؟!
🔻 پاسخ حتما منفی است. دین اسلام با ادعای جاودانگی و پاسخ دهی به نیازهای همه اعصار پا به عرصه وجود نهاده است؛ بنابراین نمیتواند در برابر چالشهای عصر جدید بیتدبیر بوده باشد! تدبیر چیست؟ موارد مختلفی را می توان برشمرد که یکی از آنها تمرکز بر «تقوای حضور» است.
🔹 تقوای حضور یعنی در عصری که حضور بچهها در محیطهای آسیبزای تربیتی امری لازم و حتی گاه واجب است، باید آنها را به گونهای تربیت کنیم که اگر با شرایط گناه مواجه شدند، قدرت رد و طرد آن را داشته باشند؛ یعنی حضور داشته باشند اما آلوده نشوند یا لااقل کمتر آلوده شوند. تقوای حضور، مواجهه آگاهانه و مبتنی بر «انتخاب» خود بچههاست؛ یعنی قدرت استقامت او در برابر کششهای جذاب شرایط ضدتربیتی باید بالا برود و این چگونه ممکن خواهد بود؟
🔸 بخشی از ایجاد استقامت در بچهها برنامهریزی فعالانه والدین و مربیان برای استفاده مفید از فضای مجازی و رسانههاست؛ یعنی هدفمند کردن حضور بچهها در فضای مجازی. هدفمند شدن بچهها جلوی بسیاری از ولگردیهای مجازی آسیبزا را خواهد گرفت. او برای هدفی مشخص وارد این فضا می شود و میکوشد اوقات خود را برای تامین هدف خود صرف کند. بدیهی است که هدف باید انتخاب خود بچهها باشد نه تحمیل از بیرون!
🔹 بخش دیگری از تحقق این استقامت، شخصیتبخشیدن به فرزندان و جلوگیری از رفتارهای خلاف تربیت از سوی والدین است. قرنطینه بیمنطق ایجاد کردن برای عدم استفاده از فضای کنونی نشان از بیاحترامی مربی به بچههاست. ممکن است جایی به اقتضا و بنا به مصالحی مربی برای مدت کوتاهی دور نگه داشتن کلی را تجویز هم بکند، اما نمیتواند راهبرد بلندمدت تربیتی باشد. وجه دیگر احترام نهادن به بچهها چک نکردنهای شکاکانه و بدون اجازه ابزارهای مورد استفاده آنهاست. نباید بچهها حس کنند که مربی و والدین در زندگی مجازی آنها تجسس میکنند. بدیهی است میان تجسس و کنترل آگاهانه تفاوت وجود دارد!
▪️ بنابراین تربیت رسانهای دینی در عصر کنونی نه تنها ممکن بله بسیار لازم است. میتوان رسانه را هم ابزار تربیت قرار داد؛ هم بستر تربیت.
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سلام فرمانده
🔹متخصصین امر باید این اثر رو به عنوان یک پدیده فرهنگی بررسی کنن و نتایج تحلیلشون رو در اختیار این همه نهاد فرهنگی کشور قرار بدن!
واقعاً چی باعث این سطح از فراگیری اثر و ارتباط عمیق مخاطب شده؟
#اصفهان
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍#سلام_فرمانده از قاب دوربین های شهر من شهر زندگی
@roshana_esfahan
🔰دلیل عملیات روانی لیبرال ها علیه دولت و مردم چیست؟
📛تکرار عملیات کمیته موسوم به X علیه پرداخت یارانه به مردم بعد از ۱۶ سال
⛔️توجه مستقیم به مردم خط قرمز لیبرالها
🔅یکی از نقاط عطف اقدامات برخی دولت ها و مجلس های گذشته، هدفمندی یارانه ها و پرداخت نقدی به مردم بابت آزاد سازی قیمت برخی کالاهایی بود که ۱۰ درصد از ثروتمندان به جای بقیه مردم آن را مصرف می کردند.
❌پایمال کردن مشخص حق مردم با اضافه نکردن یارانه ها و فریز کردن آن روی عدد ۴۰ هزارتومان در دولت لیبرال روحانی و اختصاص ارز ارزان به عده ای خاص به بهانه تامین کالا به جای پارداخت یارانه ی مردم، سبب شد تا رانت دلارهای ارزان به جیب امثال حسین فریدون و برادر معاون اول وقت (جهانگیری) سرازیر شده و بعدها به اتهام قاچاق ارز زندانی شوند!
✅ با روی کار آمدن دولت سید ابراهیم رئیسی بناشده تا دلارهای ارزان در اختیار عده ای خاص برچیده شده و پول آن در قالب یارانه مستقیم به جیب عموم مردم برگردد. یارانه نان هم جداگانه به این مقدار اضافه خواهد شد.
🔴... اما کمیته موسوم به × جریان اصلاح طلب لیبرال و رسانه های نزدیک به روحانی که همواره مخالفت عجیبی با توجه مستقیم به مردم و خدمت به مردم داشته اند (از متوقف کردن ساخت مسکن و ثابت نگه داشتن مبلغ یارانه ها تا تعطیلی سفرهای استانی و...) عصبانیت خود را پنهان نکرده و به شدت در تلاش هستند تا مانع از رسیدن یارانه واقعی به مردم شده و با ایجاد مانع پیگریند تا زمینه قاچاق منابع ملی برچیده نشود.
✅ اینطرف اما دولت انقلابی مصمم است طی مدت زمان مشخصی، قطار اقتصادی کشور را از ریل سودجویی لیبرالها به نفع آحاد مردم تغییر دهد که اگر چنین نشود با قاچاق منابع کشور به دلیل ارزانی و در نتیجه بروز کمبود و قحطی کالاها، در خیال تخریب دولت و ناامیدی مردم از انقلاب هستند.
📣 لیبرال ها میدانند "توجه به مردم" و رساندن پول و منابع آنها به خودشان در یک یا دوسال آینده باعث محبوبیت دولت آیت الله رئیسی شده و راه را برای پیاده سازی پروژه ناامیدسازی مردم خواهد بست.
#هشت_ماه_آواربرداری
#هوشیار_باشیم
#جهاد_تبیین
18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی چقدر به هدف خود رسیده است ؟!
این موشن کمیک تحلیلی ، آماری را ببینید .
@roshana_esfahan
🔰 عدد هفتاد در آیات و روایات
🔅عدد هفتاد در سه آیه قرآن استفاده شده، ولی در روایات کاربرد بسیاری دارد. چه اسراری در این عدد هفتاد است واقعا نمیدانیم! اما مطمئنا مفاهیم و اثراتی دارد و بی جهت نیست.
❇️ مواردی که هفتاد بیماری را درمان یا پیشگیری میکند:
🔖۱. نمک : عَلَيْكَ بِالْمِلْحِ فَإِنَّهُ شِفَاءٌ مِنْ سَبْعِينَ دَاءً أَدْنَاهَا اَلْجُذَامُ وَ اَلْبَرَصُ وَ اَلْجُنُونُ - بر تو باد به نمك،زيرا نمک شفاى هفتاد بيمارى است كه كوچكترين آنها جذام و پيسى و ديوانگى است [ترجمه عیون اخبار رضا علیه السلام ج ۲ ص ۵۱]
🔖۲. سویق عدس: سَوِيقُ اَلْعَدَسِ يَقْطَعُ اَلْعَطَشَ وَ يُقَوِّي اَلْمَعِدَةَ وَ فِيهِ شِفَاءٌ مِنْ سَبْعِينَ دَاءً وَ يُطْفِئُ اَلصَّفْرَاءَ وَ يُبَرِّدُ اَلْجَوْفَ - سویق عدس، تشنگى را برطرف مىكند، معده را قوى مىسازد، در آن شافى از هفتاد بيمارى است، صفرا را خاموش مىسازد و شكم را خنك مىگرداند [ ترجمه فروع کافی ج ۸ ص ۸۵]
🔖۳. ذکر بسم الله و حوقله : مَنْ قَالَ بَعْدَ صَلاَةِ اَلصُّبْحِ قَبْلَ أَنْ يَتَكَلَّمَ: " بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ ، لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ اَلْعَلِيِّ اَلْعَظِيمِ" يُعِيدُهَا سَبْعَ مَرَّاتٍ، دَفَعَ اَللَّهُ عَنْهُ سَبْعِينَ نَوْعاً مِنْ أَنْوَاعِ اَلْبَلاَءِ، أَهْوَنُهَا اَلْجُذَامُ وَ اَلْبَرَصُ. هر کس پس از نماز صبح پيش از آنكه حرف بزند، بگويد:«بسم اللّه الرحمن الرحيم، لا حول و لا قوة الا باللّه العلى العظيم» و هفتبار آن را تكرار كند، خداوند هفتاد نوع بلا را از او دفع کند، كه آسانترين آنها بيمارى خوره و پيسى است. [ ترجمه امالی شیخ طوسی ج۲ ص ۷۹۹]
🔖۴. باقیمانده آب یا غذای مؤمن: فِي سُؤْرِ اَلْمُؤْمِنِ شِفَاءٌ مِنْ سَبْعِينَ دَاءً - نيم خورده یا نیم آشاميدۀ مؤمن درمان هفتاد نوع درد، يا امان (پیشگیری) از هفتاد نوع درد باشد [ وسائل الشیعه ج۲۵ ص۲۶۳]
🔖۵. اسفند و لبان (کُندر) : فرمود:اما اسفند ريشهاى از آن در زمين نخزد و شاخه از آن بآسمان برنيايد جز اينكه فرشتهاى بر آن گماشته است تا هيزم شود يا بدان جا كه بايد برسد،و شيطان 70 خانه از آن خانه كه در آنست فاصله گيرد و آن درمان 70 درد است كه آسانتر همه خوره است از آن غفلت نكنيد [بحارالأنوار ترجمه کمره ای، ج۶ص ۱۸۲] اما كندر: توسط پيامبران پيشين برگزيده شده و مريم عليها السّلام نيز از آن بهره مىبرده است و هيچ دودى سريعتر از آن به آسمان بالا نمىرود و(دود كندر) شياطين را مىراند و آفات (بلاها) را دفع مىكند، پس از آن غافل نشويد [مکارم الأخلاق، ترجمه احمدزاده، ج۱ص۳۹۲]
🔖۶. روغن زنبق (رزاقی - یاسمین) : لَيْسَ شَيْءٌ مِنَ اَلْأَدْهَانِ أَنْفَعَ لِلْجَسَدِ مِنْ دُهْنِ اَلزَّنْبَقِ إِنَّ فِيهِ لَمَنَافِعَ كَثِيرَةً وَ شِفَاءً مِنْ سَبْعِينَ دَاءً - در بین روغنها هیچ کدام نافع تر از روغن زنبق برای بدن نیست. در آن منافع زیادی است و شفای هفتاد بیماری است [ وسائل الشیعه ج۲ ص۱۶۸]
🔖۷. شکر طبرزد : وَيْحَكَ يَا زُرَارَةُ مَا أَغْفَلَ اَلنَّاسَ عَنْ فَضْلِ اَلسُّكَّرِ اَلطَّبَرْزَدِ وَ هُوَ يَنْفَعُ مِنْ سَبْعِينَ دَاءً وَ هُوَ يَأْكُلُ اَلْبَلْغَمَ أَكْلاً وَ يَقْلَعُهُ بِأَصْلِهِ - واى بر تو اى زراره چه اندازه مردم از فضيلت شكر طبرزد بيخبرند كه براى 70 درد خوبست و بلغم را يكباره بخورد و ريشه كن كند [ مستدرک الوسائل ج۱۶ ص ۳۷۱]
🔖۸. شربت عسل : مَنْ شَرِبَ اَلْعَسَلَ فِي كُلِّ شَهْرٍ مَرَّةً يُرِيدُ مَا جَاءَ بِهِ اَلْقُرْآنُ عُوفِيَ مِنْ سَبْعٍ وَ سَبْعِينَ دَاءً - هر كس ماهى يك بار عسل بنوشد بقصد اينكه خدا در قرآنش درمان ياد كرده از هفتاد و هفت درد عافيت يابد [ بحارالأنوار، ترجمه کمره ای، ج ۱۰ ص ۹۹]
🔖۹. صدقه : يُدْفَعُ بِالصَّدَقَةِ اَلدَّاءُ وَ اَلدُّبَيْلَةُ وَ اَلْغَرَقُ وَ اَلْحَرَقُ وَ اَلْهَدْمُ وَ اَلْجُنُونُ حَتَّى عَدَّ سَبْعِينَ نَوْعاً مِنَ اَلْبَلاَءِ - دفع میشود با صدقه، درد، توده معده، آتش سوزی، غرق شدن، ویرانی، دیوانگی و... (پیامبر اسلام) هفتاد بلا را برشمرد [ مستدرک الوسائل ج ۷ ص ۱۷۲]
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰سکانس مشترك دولت مختار و دولت سیزدهم
تاریخ در حال تکرار است وفقط بازیگرانش عوض میشوند
@roshana_esfahan
ادامه....
✍ویژگیها و صفات "نوجوان سالم"
1. ایمان و اعتقاد به خدا:
نوجوان سالم هیچگاه نباید ایمان و اعتقاد به خدا را از یاد ببرد، چرا که خدا، جهان نامتناهی را خلق و قدرت زندگی به انسان ها عطا کرده، او بسیار مهربان و رئوف است، مثل و مانند ندارد و در تمامی افعال روزانه، یاری دهنده ماست.
@roshana_esfahan
🔰🔰 #اطلاعیه
ویژه برنامه جمعیت
📝موضوع از ما و تولید از شما
موضوع: آسیب های تک فرزندی
📌 از شما درخواست داریم از امروز تا ۲۲ اردیبهشت تولیدات خود را برای ما ارسال بفرمایید
👇👇تولیدات شما باید در قالب های زیر برای ما ارسال شود
🔹عکس نوشته
🔹کلیپ
🔹پادکست
🔹موشن گرافیک
🔹مقاله
🔹یادداشت
🔹گزارش تولیدی ( مصاحبه، گفتگوی خبری)
📲ارتباط با ادمین کانال:
🌐 https://eitaa.com/zan_es
🔻سخنان مهم معاون اول رئیس جمهور درباره ارز ترجیحی
🔴ارز ۴۲۰۰ تومانی به یک کانون فساد در کشور تبدیل شد/ دولت در مسیر اصلاح این مساله گام برداشته است/ مبالغی جهت واریز به حساب مردم در نظر گرفتهایم
محمد مخبر در آخرین جلسه هیات دولت:
🔹متاسفانه ارز ۴۲۰۰ به یک کانون فساد در کشور منجر شد ولی اجرا و مدیریت صحیح طرح حذف ارز ترجیحی می تواند اثرات بسیار مثبت و بزرگی برای اقتصاد کشور در نسل های کنونی و آینده به جای بگذارد.
🔹دولت سیزدهم در مسیر حذف ارز ۴۲۰۰ گام برداشته است و امیدواریم با همکاری قوای سه گانه و کمک های مردم بتوانیم این طرح بزرگ نوسازی اقتصاد کشور را با موفقیت اجرایی کنیم.
🔹متناسب با محاسبات، دولت به عنوان کمک مالی مبلغی را که تنها برای خرید کالا استفاده می شود برای واریز به حساب بانکی اقشار مختلف در نظر گرفته تا در این صورت علاوه بر کمک و از بین بردن اثرات حذف ارز ۴۲۰۰، از تورم و افزایش پایه پولی و نقدینگی در کشور نیز جلوگیری شود.
🔹با وجود افزایش ۷۰ درصدی قیمت ها در سطح جهانی اما خوشبختانه فراوانی کالاهای اساسی در کشور وجود دارد.
@roshana_esfahan
سردبیر نود اقتصادی:
🔹در کشور عربستان هر کیلو آرد حدود 3 دلار، در کویت نزدیک به دو ونیم دلار و در عمان نزدیک به دو دلار به فروش میرسد
🔹جالب اینجاست تا قبل از اصلاح قیمتی اخیر آرد، دولت هر کیلو آرد را زیر 10 سنت به صنایع میفروخت!
🔹حالا توقع دارید آرد ارزان ایرانی به کشورهای همسایه قاچاق نشود؟!
@roshana_esfahan
◀️چهار احتمال برای لکنت زبان دولت
🔰چرا دست و پای دولت فعالتر از زبانش است؟ (۱)
⭕️«جامعه کوتاهمدت» یا «جامعه کلنگی» جامعهای است که ثبات و آیندهنگری ندارد، فاقد الگو و روند است؛ از گذشته درس نمیگیرد، انباشت تجربه برایش مفهومی ندارد و مرتباً در حال آغاز از نقطه صفر است. یکی از توصیفات جامعه ایرانی، فارغ از شماره دولتهایی که سر کار آورده و صرف نظر از الگوهای ادعایی حکمرانی، یک جامعه کوتاهمدت است. با این نگاه، موضوع اساساً گرانی کالاهای اساسی و کمیاب شدن یکی دو قلم کالا، حذف یا ادامه ارز ترجیحی نیست؛ بحث بر سر این است که دولت باید بپذیرد بهرغم تغییرات سیاسی نو به نو، تغییرات اجتماعی چندان آشکار و سریع نیست و از این روست که تدبیر اجتماعی، اهمیت مییابد.
⭕️ این روزها که همه میپرسند «چرا دولت با مردم حرف نمیزند» و «چرا دولت پیش از تصمیم و اجرا، تبعات و پیامدها را با مردم در میان نمیگذارد»، باید پرسید آیا حذف ارز ترجیحی، از حیث اهمیت با سهمیهبندی بنزین یا هدفمندسازی یارانهها برابری نمیکند؟
شاید بتوان چهار احتمال لکنت زبان دولت به ترتیب قوت را این گونه فهرست کرد:
1️⃣بلد نیست: احتمال اول به شکلی اساسی روی ناکارآمدی رسانهای دست میگذارد و تصریح میکند فعالیت رسانهای در دوره بحران با فعالیت رسانهای در دوره معمول تفاوت دارد. نمیتوان مرتباً از دوره دفاع مقدس شاهد مثال آورد و بدان افتخار کرد اما متناسب با دوره غیرجنگی ساز و برگ کرد. «قرارگاه» نباید فقط لفظ باشد، «عملیات» نباید فقط نمایش باشد. دولت سیزدهم باید یاد بگیرد که فعالیت رسانهای آن هم در دوره جنگ اقتصادی و در دورانی که سرمایه اجتماعی رو به کاهش و نزول است، به تولیدپرشمار برنامه و ویدئو نیست، «تخصص»، «تنوع» و «تکرار» لازم است تا تبیین رخ دهد.
2️⃣یکپارچه نیست: احتمال دوم، احتمال نخست را زیر سؤال میبرد و معتقد است نمیتوان از قدرت نسبی تیمها و گروههای شکلدهنده کلیت دولت در روابط عمومیها، سازمانها و نهادها صرف نظر کرد. اما طراحان این احتمال بر این باورند که رقابت و تنازعی در میان ارکان رسمی و اضلاع غیررسمی رسانهای دولت در جریان است که اتفاقاً اگر به روند لکنت و توقف دولت در طرحها و برنامههایی خطیر مانند حذف ارز ترجیحی کمک نکنند، حداقل با حفظ ظاهر و در پارهای اوقات با تشخصنمایی، تقصیر را به گردن یکدیگر میاندازند.
3️⃣میترسد: دولت در هشت ماه گذشته زیر ضرب مکرر اصلاحطلبان بهانهجو و همراهان کمطاقت بوده است. علاوه بر این، بوروکراسی سنگین، کند و بیمار نهاد دولت، بیش و پیش از آنکه نیروی جهنده و جسور و جهادگر جوانان وارد شده را در کالبد خسته و سنگین دولت تزریق کند، آنان را محتاط، منفعل و درگیر اجرا ساخته و به نوعی محافظهکاری و احتیاط انداخته.
4️⃣برایش مهم نیست: خطرناکترین احتمال لکنت زبان دولت این است که دولت خود را ناچار از اعمال سیاست شوکدرمانی بداند و له شدن عدهای زیر چرخهای توسعه را طبیعت این شکل از عدالتورزی ببیند که بیشتر به یک کلانبرنامه تعدیل شباهت دارد. همان که ایران پس از انقلاب در دهه ۷۰ تجربه کرد.
پزشکان و متخصصان میگویند افرادی که لکنت زبان دارند، ممکن است هجاها یا کلمات را تکرار کنند اما در انتقال پیام اختلال دارند. از نظر پزشکان، بیشتر آنها طی چند ماه بر این اختلال غلبه میکند، به شرط تمرین، برنامهریزی و البته پذیرش. آیا دولت سیزدهم این سه شرط را رعایت خواهد کرد؟
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقاشان برای حمایت از زاینده رود دست به قلم شدند
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نظر رهبر انقلاب دربارهی امر «واسطهگری» در ازدواج
@roshana_esfahan
#فرزندآوری
🌸 تقدیم به همه دغدغه مندان
🔸روزها فکر من این است و همه شب سخنم
🔸که چرا زاد و ولد کم شده اندر وطنم
🔹قصه ی کاهش جمعیت و افزایش پیر
🔹غصه ای هست که از آن شده قلبم دلگیر
🔸یادم آید دهه شصت و فراوانیِ ما
🔸خانه ها بود پر از جلوه ی ایمانیِ ما
🔹یک پدر مادر و شش کودک با شور و نشاط
🔹حیف و صد حیف که برچیده شد آن سور و بساط
🔸هر که بینم به یکی قانع و فوقش به دوتا
🔸از توکل به خدا گشته به یکباره جدا
🔹وقت آن آمده تا زنگ خطر را شنویم
🔹سوی افزایش نوزاد به سرعت برویم
🔸از خدا می طلبم تا همه گردند بصیر
🔸و بفهمند خطر کرده کمین زود نه دیر
🔹فرصت اندک بود و نقشه دشمن بسیار
🔹بی جهت نیست که من اینهمه دارم اصرار
🔸یا رب از مملکت شیعه حفاظت فرما
🔸همت و غیرت بسیار عطا کن برما
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ۱۶ روایت ناب در ۴ دقیقه(ارزش فرزند)
🎥 تبیین زیبای روایات ارزش فرزند و فرزندآوری
✅ حجت الاسلام ابوترابی
#جمعیت #مادر #پاداش #نهضت_جمعیتی
#فرزند #ارزش
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 پاسخ زیبای یک دهه نودی به فائزه هاشمی
@roshana_esfahan
روشنگری...لطفا تا انتها مطالعه کنید*
*🛑🛑جراحی یک اقتصادِ بیمارِ ناخوش احوال یک طبیب شجاع میخواهد که خود به میدان آمده است. یاری اش کنیم*.
*🛑خود رهبری هم تائید کردن که دولت در حال یک ریل گذاری جدید است*
🛑 دولت دو راه داشت:
۱.مثل دولت روحانی،استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول برای اداره کشور اما رساندن تورم به سقف که به اعتراف همه متخصصین در مرداد ماه ۱۴۰۰ به ۴۵ درصد رسید !!!
۲.انجام تکلیف قانونی اش برای اصلاح نظام پرداخت یارانه و حذف ارز یارانه ای که در حقیقت جراحی و درمان اقتصاد کشور است و همه هم می دانند ارز ترجیحی فسادزاست
و دولت راه دوم رو انتخاب کرد که قطعا به نحو مردم است
🛑یادمان نرود وقتی بنزین هم خواست سهمیه بندی شود در اواخر دهه ۸۰ ، برخی مخالف بودند ، اما در نهایت همه دیدند چقدر به نفع نظام شد و بحران تحریم بنزین حل شد و چقدر جلوی قاچاق گرفته شد.
👈 رسانه دولت باشیم در راه *جهاد_تبیین*
*🛑🛑هزینه دارد ولی رسوا میشوند*
🛑گران کردن نان، آرد، و بطور کلی تنها ارزاق باقیمانده مردم ایران جهت مصرف، توسط بدنه کارگزاران سازندگی متعلق به اصلاح طلبان صورت میگیرد، چون متاسفانه اکثر کارخانههای کلان، مجموعههای واردات در اختیار این حزب است، البته این زیرساختها همانند خودروسازی ها در دولت سازندگی ایجاد شد، در دولت خاتمی تثبیت شد و در دولت روحانی این جماعت وارداتچی متعلق به کارگزاران با امضاهای طلایی اشخاصی مانند جهانگیری، نوبخت، واعظی به صورت کامل معیشت و ارزاق مردم را به گروگان گرفتند و گلوگاههای مهم معیشتی بدست آنان افتاد، همانطور که نتانياهو هم اشاره کرد!!
🛑فیالحال چند مورد از این گلوگاهها بخطر افتاده و این جماعت لاشخور سعی در ایجاد بحران دارند، مانند صنعت دام و طیور، روغن و غیره.....
🛑چون واردات و توزیع این چند کالای اساسی و مهم از انحصار کارگزاران خارج شد و علاوه بر این دیگر حق گرفتن ارز ۴۲۰۰ هم ندارند! و باید ارزهای گذشته را هم تصفیه کنند!!
🛑ایجاد عدالت بها و هزینه دارد، بزودی منافقان رسوا خواهند شد
🛑این جماعت سعی دارند با ایجاد بحران مصنوعی و ربط دادن همه جانبه آن به جنگ اوکراين مردم را ابزار فشار به حاکمیت کنند
🛑جنگ اوکراین مشکل سوم بحران تورم و کمبود است، مشکل اول دلار است که لیبرالها از کنار گذاشتن آن توسط دولت رئیسی به وحشت افتادهاند!!
🛑چون تسلط خود بر زیرساختهای اقتصادی، سیاسی، فضای مجازی، و از همه مهمتر حمایت سیاسی غرب را از دست خواهند داد!!
🛑ایجاد بحران توسط امنیتی های فاسد و مفت خوران کارگزاران سازندگی وابسته به خانواده هاشمی به دلیل زیر است، این خبر را بخاطر داشته باشید 👇
درخواست روسیه برای دلارزدایی
🛑وزیر بازرگانی روسیه: کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی، گروه بریکس و سازمان همکاری شانگهای باید در معاملات خود از ارزهای ملی استفاده کنند. آینده این نهادها به حذف یورو و دلار از معاملات بستگی دارد.
🛑ایران توسط دولت رئیسی به سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اوراسیا پیوسته و هدف گرفتن این دستآوردهای تماما اقتصادی آخرین تیر ترکش لیبرالها برای سنگ اندازی است!!
🛑🛑سخنی با رفقای انقلابی*
*🛑انقلاب مکبر میخواهد*
🛑یکی از رفقایمان چند سال پیش یک یادداشت نوشت بااین عنوان *« انقلاب مکبر میخواهد»* محتوایش هم این بود که جریان حلقه میانی باید کار مکبر را انجام دهد یعنی امت را از رفتار و تصمیم امام باخبر کند.
🛑این روزها که بحث #ماکارونی داغ شده و رفقای انقلابی از چپ و راست دولت را شمشیر میزنند و در حال تبیین جبهه حق هستند یاد این یادداشت افتادم. انقلاب مکبر میخواهد اما نه مکبری که تحت تأثیر موج رسانه ای باشد.
*🛑رفیق انقلابی من ناسلامتی رهبری من و تو را حلقه میانی میداند و انتظار دارد که شمشیر تبیین را به بدن غول رسانه دروغگو بزنیم نه به دولتی نو پا با مدیرانی که دیروز مانند ما بودند و امروز وارد میدان عمل شده اند.*
*🛑ناسلامتی قرار است مردم را آگاه کنیم نه اینکه به اسم نقد منصفانه صفوف نماز جماعت را پراکنده کنیم.*
قرار بود مبین قدرت انقلاب باشیم نه مفسر رسانه های اجنبی.
🛑نقدهایمان به دولت درست است، دولت میتوانست کاررسانه ای قویتری داشته باشد برای اقناع مردم اما خودت نگاه کن و ببین *اگر فقط نقد کنی و نقاط قوت را نگویی نتیجه کارت چه میشود جز ناامیدی مردم؟*
🛑میگوییم تورم از بین نرفته اما نمیگوییم چطور شد که کشته های کرونا دوتا صفرش افتاد و به ۷ نفر تبدیل شد، نمیگوییم چه شد که صف مرغ جمع شد چه شد که سیمان ۱۴۰ تومانی تبدیل شد به این قیمت.
میگوییم ماکارونی چنین شد اما نمیگوییم بورس چگونه پس از دوسال ناآرامی دارد روی آرامش میبیند، چرا اینها را فریاد نمیزنیم؟
واقعی نیست یا رسانه آ
نها را کم اهمیت جلوه داده و ماهم باور کردهایم؟
*انصاف انتقادیمان کجا رفته برای فریاد زدن اینها*.
لااقل نقد هم میکنید این نقاط قوت را هم بگویید تا موجب ناامیدی مردم نباشید.
*🛑دقت کردهاید مدتیست هر چه اولویت ماست اولویت رهبری نیست؟* سر قصه قالیباف مگر دانشجویان به رهبری نگفتند که نام انقلابی را از مجلس بردار ؟ رهبری چه جواب دادند؟ چرا آنجا که مذاکره و وزارت بهداشت و تیم اقتصادی رئیسی را امتداد روحانی خواندیم، *رهبری از تغییر ریل در این دولت میگوید*.
🛑انقلاب مکبر میخواهد اما نه مکبر کر و کور. *انقلاب مکبری میخواهد که ببیند و بشنود و فریاد بزند آنچه دیده و شنیده را.*
🛑رفیق انقلابی من حلقه میانی کسی جز تو نیست، *مانع دولتسازی اسلامی هم همین حلقهی مفقوده است*. دولت اسلامی فقط یک رئیس جمهور و چهار تا وزیر نیست ، همه مدیران کوچک و بزرگ دولتی و خصوصی هستند که تو باید آنها را تربیت کنی.
*🛑و حرف آخر ؛ دولت به جریان مردمی حزب اللهی نیاز دارد که تبیینش کنند*.
آموزش عکاسی با موبایل.pdf
5.47M
🔖#بخوانید | جزوه آموزشی «عکاسی با موبایل»
🔹 مناسب برای شبکه روشنگران فرهنگی
@roshana_esfahan
✍ علامه حسنزاده آملی :
با خلق خدا مهربان باش. از سخنان ناهنجار گرچه به مزاح باشد برحذرباش. خلاف مگو ، گرچه به مطایبت باشد.
چه ایستادهاى دست افتادهگیر و تا مىتوانى نماز را در اول وقت بهجاى آر...
@roshana_esfahan